Afișez toate cele 5 rezultate

Strap On Dublu

Strap On-ul dublu este jucaria ideala pentru penetrarea dubla atunci cand vrei sa il folosesti de una singura sau pentru stimularea in cuplu atuci cand il folosesti penru momente inuce alaturi de persoana iubita.

O astfel de jucarie are doua capete: unul este folosit pentru a penetra persoana ce poarta jucaria (de obicei femeia) si cel de-al doilea capat este folosit pentru a stimula persoana iubita.

Cu toate acestea, exista si o varianta care are doua dildo-uri pe care purtatorul le prinde in jurul sau cu un strap si poate penetra partenera in ambele orificii: anal si vaginal.

Just Love iti aduce cele mai noi modele de strap on dublu la super preturi. Cauta in colectia de mai jos jucaria dorita si fi gata de momente intense!


Cum alegi cel mai bun model de strap on dublu?

Existand atat de multe modele, cum ar fi cele cu doua capete pentru a penetra un partener sau doua capete separate pentru a penetra pe ambii, alegerea unei astfel de jucarii depinde de ceea scopul pentru care vrei sa il folosesti.

In timp ce unele persoane doresc modele mai mari si mai groase, altii prefera pe cele mai mici (in special incepatorii). Nu exista un model potrivit pentru toti, fiecare avand propriile preferinte. Asadar, cel mai bun strap on dublu este cel care iti indeplineste dorintele.

Cu toate astea, iti recomand ca dupa ce te-ai hotarat la functiile pe care le doresti de la o astfel de jucarie, sa alegi doar materiale de calitate, neporoase daca doresti calitate premum.