Vagin Masturbator

Un vagin masturbator este o juc─ârie cu design realistic ce seam─ân─â perfect cu un vagin adev─ârat. Practic, acestea sunt un vagin artificial, f─âcut din diferite materiale ce asigur─â confort ╚Öi pl─âcere. Aceste juc─ârii au fost concepute pentru a simula c├ót mai bine o experienta adev─ârat─â, pentru ca b─ârba╚Ťii s─â se obi╚Önuiasc─â cu senza╚Ťiile pentru a rezista mai mult ├«n dormitor.

Pentru a face aceste juc─ârii cat mai reale, mul╚Ťi produc─âtori concep astfel de masturbatoare din materiale special cum ar fi Cyberskin sau UR3, ce imita foarte bine pielea uman─â. Aceste materiale retin caldura, astfel ca se simt mult mai realistic, chiar ╚Öi la atingere.

Dac─â ╚Öi tu vrei s─â cumperi un vagin masturbator, pe Just Love po╚Ťi g─âsi o colec╚Ťie ├«ntreag─â la cele mai bune pre╚Ťuri. Comand─â juc─âria dorit─â iar noi ╚Ťi-o livr─âm acas─â ├«n 24-48 ore de la efectuarea comenzii.

Afișez toate cele 19 rezultate


Cum cumperi un vagin masturbator

Av├ónd ├«n vedere c├ót de multe modele exist─â pe pia╚Ť─â, poate fi greu s─â ├«l cumperi pe cel potrivit. Dac─â vrei s─â cumperi un vagin masturbator, trebuie s─â ╚Ťii cont de c├óteva aspecte importante. Iata de ce aspecte trebuie s─â ╚Ťii cont atunci c├ónd vrei s─â cumperi o astfel de juc─ârie:

  • Materialul: Materialul juc─âriei este unul din cele mai importante aspecte deoarece acesta semnific─â c├ót de pl─âcut se simte juc─âria ├«n timpul penetr─ârii. Po╚Ťi g─âsi masturbatoare din silicon, TPE, PVC sau din formule concepute de produc─âtori cum ar fi FleshSkin sau CyberSkin. Cele mai bune masturbatoare sunt f─âcute din silicon.
  • Func╚Ťii: Func╚Ťiile pe care le are un vagin masturbator sunt de asemenea importante. ├Ä╚Ťi dore╚Öti unul cu vibra╚Ťii sau simplu? Alegerea este a ta. ├Än func╚Ťie de buget, exist─â ╚Öi modele prev─âzute cu func╚Ťie de ├«nc─âlzire, ce pot fi folosite pentru o experien╚Ť─â fierbinte.
  • Pre╚Ťul: Pre╚Ťul juc─âriei variaz─â ├«n func╚Ťie de calitatea acesteia. Dac─â ai un buget limitat, po╚Ťi c─âuta juc─ârii din TPE sau materiale asem─ân─âtoare. Dac─â e╚Öti dispus s─â faci o investi╚Ťie mai serioas─â, ├«╚Ťi recomand─âm s─â cau╚Ťi un vagin masturbator din silicon. De asemenea, func╚Ťiile pe care le are o astfel de juc─ârie pot cre╚Öte pre╚Ťul s─âu. De exemplu, exist─â juc─ârii cu func╚Ťie vocal─â (care gem c├ónd sunt folosite). Acestea au de regul─â un pre╚Ť mai ridicat.

Orice tip de vagin masturbator vrei s─â cumperi, pe JustLove le po╚Ťi g─âsi la cel mai bun pre╚Ť. F─â acum comanda ╚Öi bucur─â-te ├«mpreun─â cu persoana iubit─â de o noapte de neuitat. Alege╚Ťi juc─âria dorit─â ╚Öi bucura╚Ťi-v─â de o experien╚Ť─â realistic─â, de neuitat, plin─â de orgasme puternice.