Vagin Masturbator

Un vagin masturbator este o jucărie cu design realistic ce seamănă perfect cu un vagin adevărat. Practic, acestea sunt un vagin artificial, făcut din diferite materiale ce asigură confort și plăcere. Aceste jucării au fost concepute pentru a simula cât mai bine o experienta adevărată, pentru ca bărbații să se obișnuiască cu senzațiile pentru a rezista mai mult în dormitor.

Pentru a face aceste jucării cat mai reale, mulți producători concep astfel de masturbatoare din materiale special cum ar fi Cyberskin sau UR3, ce imita foarte bine pielea umană. Aceste materiale retin caldura, astfel ca se simt mult mai realistic, chiar și la atingere.

Dacă și tu vrei să cumperi un vagin masturbator, pe Just Love poți găsi o colecție întreagă la cele mai bune prețuri. Comandă jucăria dorită iar noi ți-o livrăm acasă în 24-48 ore de la efectuarea comenzii.

Afișez toate cele 18 rezultate

Vagin Masturbator


Cum cumperi un vagin masturbator

Având în vedere cât de multe modele există pe piață, poate fi greu să îl cumperi pe cel potrivit. Dacă vrei să cumperi un vagin masturbator, trebuie să ții cont de câteva aspecte importante. Iata de ce aspecte trebuie să ții cont atunci când vrei să cumperi o astfel de jucărie:

  • Materialul: Materialul jucăriei este unul din cele mai importante aspecte deoarece acesta semnifică cât de plăcut se simte jucăria în timpul penetrării. Poți găsi masturbatoare din silicon, TPE, PVC sau din formule concepute de producători cum ar fi FleshSkin sau CyberSkin. Cele mai bune masturbatoare sunt făcute din silicon.
  • Funcții: Funcțiile pe care le are un vagin masturbator sunt de asemenea importante. Îți dorești unul cu vibrații sau simplu? Alegerea este a ta. În funcție de buget, există și modele prevăzute cu funcție de încălzire, ce pot fi folosite pentru o experiență fierbinte.
  • Prețul: Prețul jucăriei variază în funcție de calitatea acesteia. Dacă ai un buget limitat, poți căuta jucării din TPE sau materiale asemănătoare. Dacă ești dispus să faci o investiție mai serioasă, îți recomandăm să cauți un vagin masturbator din silicon. De asemenea, funcțiile pe care le are o astfel de jucărie pot crește prețul său. De exemplu, există jucării cu funcție vocală (care gem când sunt folosite). Acestea au de regulă un preț mai ridicat.

Orice tip de vagin masturbator vrei să cumperi, pe JustLove le poți găsi la cel mai bun preț. Fă acum comanda și bucură-te împreună cu persoana iubită de o noapte de neuitat. Alegeți jucăria dorită și bucurați-vă de o experiență realistică, de neuitat, plină de orgasme puternice.