10 jocuri EROTICE pentru cuplu care ajută la întărirea relației – nu lăsa monotonia să apară

jocuri-cuplu

Exista multe jocuri pe care cuplurile le pot juca pentru a se apropia, acestea ajutandu-i as se apropie și să se simtă mai bine unul in prezenta celuilalt. In acest articol iti vom oferi câteva idei de jocuri erotice pentru cuplu. Acestea asigura ca intre tine și partenera ta va exista mereu o scanteie, făcând sexul mai placut și mai intens. Iata cele mai potrivite jocuri pentru cei care doresc o noapte romantica.

Acest joc este un clasic și va oferă posibilitatea sa va cunoasteti mai bine unul pe celalalt. Poti cauta idei de intrebari pe internet sau iti poți crea propriile tale intrebari. Amandoi trebuie sa raspundeti la aceste intrebari. Nu conteaza cine incepe, atat timp cat amandoi sunteti sinceri complet sinceri.

Body Adventure party Erotic – Jocu Erotic de Cuplu cu Zaruri

Body Adventure Party Erotic – Joc Erotic cu Zaruri pentru Cuplu

Sfat: Cu toate ca puteti cauta idei de intrebari pe net, e bine sa aveti și propriile voastre intrebari despre lucrurile pe care chiar vreti sa le stiti despre partener. Este un jco perfect daca nu stii inca sigur daca sunteti compatibili unul cu celalalt, oferindu-va posibilitatea sa va cunoasteti mai bine.

Ceea ce face acest joc cu adevărat interesant este ca e potrivti atat atunci cand intri intr-o relatie cât și atunci cand esti de ceva timp in aceasta relatei și doresti sa o duci la alt nivel.

Jocuri erotice pe care cuplurile le pot juca în timpul nopților de amor

Atunci cand sunteti intr-o relatie de lungă durată, nu trebuie sa aveti secrete unul fata de celalalt, așadar este un joc al sinceritatii simplu. Daca urmeaza sa intrati intr-o relatie, daca sunteti la inceput, va ajuta sa va dati seama mai bine daca va potriviti. Este un joc al cuplurilor excelent.

jocuri de cuplu

Jocuri de cu saruturi

Acest joc cu saruturi este grozav și functionează la fel precum jocurile de baut. In primul rand, trebuie sa alegeti un film și sa va decideti la o anumita vraza din acel film. De fiecare data cand o persoana din film spune acea fraza, trebuie sa iti saruti partenerul. Este un joc romantic, potrivit pentru toate cuplurile. Se poate transforma repede intr-un joc sexy de duce la sex fierbinte.

Jocuri „Trivia”

Mai stii jocurile Trivia pe care le jucai prin anii 2000 pe mIRC? Acum aceste jocuri exista peste tot. Poti de asemenea sa descarci aplicatii pe telefon despre intrebari di ndiferite categorii. Este o alegere excelenta deoarece îți va oferi posibilitatea sa va conectati mental, ceea ce poate fi mai sexy decat pare. Va veti cunoaste mai bine unul pe celalalt astfel.

Lucky Love Dice – Joc erotic pentru persoanele spontane

Lucky Love Dice – Joc erotic în cuplu cu zaruri

Jocuri pe roluri

Multe cupluri joaca jocuri pasionale pe roluri, atât în dormitor cât și inafara acestuia. Ar trebui sa te gandesti la rolul pe care il va avea fiecare. Acest lucru te poate ajută să iti dai seama cum va vedeti fiecare, unul pe celalalt. Este putin riscant, asadr asigura-te ca sunteti apropiati unul de celalalt și ca aveti o relatie stabila inainte sa incercati astfel de jocuri.

Nu sunt potrvite pentru incepatori. Daca vrei sa condimentezi viata sexuala, acest lucru poate fi grozav. Petrece putin sa va decideti la ce roluri puteti juca fiecare dintre voi inainte sa va aventurati in acest tip de jocuri erotice.

Jocuri de Strip Tease

Jocurile de strip tease nu sunt un joc in sine, ci mai de graba o complementare la celelalte jocuri. Putet face mai interesant și mai pasional chira și un simplu joc de carti sau jocurile de masa. De fiecare data cand cineva pierde, o haina de pe el cade. pana la urma, veti ajunge ca amandoi sa fiti dezbracati la piele.

jocuri de cuplu cu carti

Alege un joc pe care amandoi sa il intelegeti și tineti-va de reguli. Nu trisati!

Este jocul perfect pentru preludiu, oferind distractie, amuzant și tensinue sexuala – toate ingredientele necesare pentru sex intens.

Vopsea de corp

Dac vrei sa te bucuri de o noapte pasionala alaturi de persoana iubită, poți cumpara o vopsea de corp pentru cupluri. Dezbracati-va și pictati-va cu aceste vopsele. Dupa ce ati terminat, veti avea o opera de arta abstracta cu o atingere intima, foarte personala.

Shunga Body Painting – Vopsea de Corp pentru Cuplurile ce vor sa duca jocurile erotice la alt nivel

Shunga Body Painting – Vopsea pentru Corp Afrodiziacă cu Aromă de Șampanie și Căpșuni, 100 ml

Aceste kituri le gaseti la preturi foarte mici la sex shop-ul Just Love.

Atentie insa: atunci cand cumperi un asfel de set, asigura-te ca vopseaua nu este toxica, astfel ca nu trebuie sa te ingrijorezi in cazul in care inghiti din greseala putina vopsea.

Adevar sau provocare

Cel mai clasic joc, jucat atat la petreceri cât și in cuplu. Acest joc poate suna ca un joc cliseic, dar este extrem de amuzant pentru adulti de asemenea. Cuplurile care doresc sa duca relatia la un alt nivel pot juca acest joc.

Uleiuri de masaj ce ajută la intensificarea atmosferei erotice

Este grozav pentru intarirea relatiei și de scoate din zona de confort, ceea ce poate fi un lucru bun. Este important sa spui mereu doar adevarul, oricat ar fi de dureros, altfel relatia voastra nu se va imbunatati. Daca nu esti pregatit sa spui adevarul, cel mai bine refuzi sa joci acest joc de la bun inceput.

Chestionare

Ia niste chestionare online sau din refuze special concepute pentru cupluri. Acestea te ajută să descoperi multe lucruri unul despre celalalt, lucruri pe care cel mai probabil nici nu le stiai. Te ajuta de asemenea sa creezi o legatura mai stransa intre voi și sa va simtiti mai apropiati unul de celalalt.

Daca va simtiti increzatori in relatia pe care o aveti, daca crezi ca sunteti intr-o relatie stabila, faceti împreună un chestionar despre cat de stabila este relatia.

Jocuri de baut

Nu incurajez consumul de alcool, dar uneori acesta te poate ajută să relaxezi atmosfera. Unul din cele mai distractive jocuri de baut este „Niciodata nu am..”.

Reguli: Partenerul tau spune ceva ce nu a făcut niciodată, și tu trebuie sa bei daca ai făcut acel lucru. Jocul merge pana cand unul dintre voi e prea beat sa mai continue. Acest lucru va oferă oportunitatea a va cunoasteti mai bine.

Tine minte: Multe din acele lucruri (daca nu chiar toate) s-au intamplt inainte sa te cunoasca sau sa fiti intr-o relatie. Nu lua nimic personal. Simtiti-va bine și bucurati-va de o experiență de neuitat.

Asigura-te ca intebarile tale sunt destul de salbatice. Te poate ajută să intelegi cat este de fapt de amuzant și distractiv prietenul tau.

Sfat: Dacă vrei să încerci un joc cu adevărat deosebit, încearcă Duelul Seducției. Este cel mai popular joc erotic pentru cupluri ce ajuta la imbunatatirea performantelor sexuale

Tu sau eu: Duelul Seducției- Joc Erotic în Limba Română

Jucati-va pe consola

jocuri de cuplu pe consola

Jocurile pe consola par ceva adolescentin, dar sunt extrem de grozave pentru cupluri. Sunt multe jocuri care va pot ajuta sa va apropiati. Incercati jocurile de puzzle: acestea va ajuta sa va apropiati mai mult și sa va puneti amandoi mintea la contributie.

Sunt grozave pentru cei ce doresc sa se apropie mai mult nu doar fizic, ci și mental. Asta pe langa faptul ca va ajuta sa va distrati.

Concluzie

Jucand aceste jocuri de cuplu poți intari relatia. Majoritatea sunt potrivite chiar și daca nu sunteti împreună de mult timp dar unele, precum jocurile pe roluri sunt mai indicate cuplurilor care au deja o relatie stabila.

E posibil sa descoperi lucruri care nu iti plac, dar care sunt extrem de folositoare pentru a intelege daca sunteti compatibili unul cu celalalt. Devino mai creativ și vino cu propriile tale jocuri. Fii sigur ca aveti parte de un joc romantic și bucurati-va împreună de o experiență de neuitat. Lasati supararile și prejudecatile la usa: nu e loc de asa ceva in aceste jocuri.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.