Împachetarea Coletelor ✔️ Discreție 100% cu Sex Shop Justlove.ro

colet-justlove-sexshop-discretie

Cu toate că am specificat in mai multe locuri din site (sectiunea de livrare din pagina fiecarui produs, pagina cu informatii despre livrare și ambalare etc) o parte din clienti ne cer să impachetăm produsele intr-un mod cat mai discret sau sa nu stie nimeni ce se afla in ele. Haideti sa discutam putin despre acest aspect.

Justlove.ro este un sex shop. Intimitatea și discretia fata de clientii nostru este foarte importanta petnru noi. Din acest motiv, câteva din regulile noastre sunt urmatoarele:

Coletele sunt ambalate 100% discret

Ce înseamnă asta? Inseamna ca produsele se afla in cutii, iar cutiile sunt invelite in folii de protectie. Asadar, daca veti cumpara un dildo (apropo, avem niste promotii foarte bune la dildo-uri), nimeni nu isi va putea da seama ce se afla in coletul dumneavoastră după ce il ambalam. Cand v-am spus pe site ca dupa ce ambalam coletele, nici noi nu mai stim ce se afla in ele nu am glumit.

Coletele nu sunt inscriptionate

Numele siteului (justlove.ro) in orice denumite sau forma, nu apare nicaieri pe colet. Cand va suna curierul sa va dea coletul, el nu stie ca acel colet vine de la justlove.ro. Ne-am gandit la acest lucru și nu am dorit sa va punem intr-o situatie stanjenitoare.

Numele firmei care administreaza magazinul

Si la acest aspect ne-am gandit. Am fi putut denumi firma JUSTLOVE sau oricum altcumva. Ne-am gandit, ca atunci cand o sa va sune curierul sa va intrebe daca sunteti acasa, pentru discretia clientilor ar fi bine sa alegem un nume care sa nu duca sub nici o formă cu gandul la SEX SHOP. Asadar, am ales Velvet Office SRL. Asadar, cand va ajunge coletul acasa, curierul va va suna și va va spune: „Bună ziua! Sunt Mihai de la DPD / Cargus / Fancurier și am pentru dumneavoastră un colet de la VELVET OFFICE SRL”.

Concluzie: cu noi aveti parte de discretie 100%. Suntem prezenti in online, pe site, pe whatsapp, pe messenger, facebook și alte retele de socializare. Dar, atunci cand vine vorba despre coletarie suntem foarte discreti, deci nu ar trebui sa va faceti nici o grija din acest punct de vedere. Comanda dumneavoastră este micul nostru secret! Pana ambalam coletul, deoarece după aceea ramane doar secretul dumneavoastră 🙂

Acestea fiind spuse, spor la cumparaturi și mai jos aveti câteva dintre cele mai noi produse aduse pe stoc:

Noutăți la justlove

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.