Cum să crești volumul materialului seminal?

material seminal

Doresti sa-ti maresti cantitatea de material seminal? Crezi sau nu, o poți face. Invata cum sa-ti cresti volumul materialului seminal și sa-ti pastrezi inotatorii puternici cu aceste sfaturi și trucuri.

De ce nu este suficienta o lingurita? Vorbim despre materialul seminal, desigur. Un barbat ejaculeaza aproximativ o jumatate de lingurita sau aproximativ 3-5 milimetri. Volumul maxim de material seminal este atins intre 30-35 ani și atinge un nivel constant pentru majoritatea barbatilor in jurul varstei de 55 de ani. Acest lucru a determinat barbații curiosi sa caute modalitati prin care pot creste volumul materialului seminal.

 

Exista o multime de motive pentru care barbații doresc sa creasca cantitatea materialului seminal. Indiferent daca incerci sa concepi un copil, sau esti doar incantat de ideea de a ejacula mai mult, acestea sunt cele mai bune sfaturi și trucuri pe care le poți folosi.

Material seminal vs. sperma

Sa ne facem intelesi, in acest articol discutam despre cum putem creste volumul materialului seminal, nu sperma. materialul seminal și sperma sunt doua lucruri diferite cu funcții diferite. De exemplu, „capul” în formă ovala a spermatozoizilor se numeste acrosom. Acest acrosom contine substante chimice care ajuta sperma sa patrunda in oul femeii pentru a o lasa gravida. Un fel de acid spermic personal.

Dar sperma nu este material seminal. Sperma se refera la micii mormoloci care se gasesc in materialul seminal și creeaza bebelusii.

Materialul seminal se refera la lichidul in care spermatozoizii se plimba. In realitate, materialul seminal este doar 5-10% sperma. Restul de material seminal este format din mai mult 2000 proteine, potasiu, zinc, vitamina B12 și alte vitamine și minerale.

De ce ai vrea sa inveti cum sa cresti cantitatea de material seminal ejaculata

De ce ar vrea un barbat sa stie cum sa creasca volumul materialului seminal? Exista tot felul de teorii care presupun ca barbatul se simte mai macho daca are ejaculeaza mai mult material seminal. Realitatea se bazeaza insa pe doua puncte prinicpale:

  1. Incarcaturile uriase arata hot – cand vine vorba de a-i arata femeii tale cantitatea de material seminal pe care o ejaculezi, aceasta pare mai hot daca vine in cantitati mai mari. Fie ca ejaculezi pe sanii sau pe fata ei, cu cat e mai multa, cu atat mai bine.
  2. Cresc sansele de a procrea un copil – unii barbati cred ca incarcaturile mai mari înseamnă spermatozoizi mai puternici. Nu este completadevărat. Cu toate acestea, daca ejaculezi mai mult material seminal s-ar putea sa fii mai fertil, iar asta este o veste excelenta pentru cei care vor sa devina tatici. Cantitatile mai mici de material seminal pot face ca femeia sa ramana insarcinata mai greu. Asta înseamnă ca daca ejaculezi mai mult material seminal, sotia ta are mai multe sanse sa ramana gravida.

cantitate mare lichid seminal

Cum cresti cantitatea de material seminal

Oricare ar fi motivul pentru care tu vrei sa cresti cantitatea de material seminal, noi suntem aici pentru a te ajuta. Iata 8 sfaturi despre cum poți creste volumul materialului seminal:

Evita suplimentele fake de sperma

Daca doresti sa maresti volumul materialului seminal, evita sumplimentele fără brand. Exista foarte putine branduri originale care fac suplimente care ajuta la cresterea cantitatii de sperma ejaculata. Prin folosirea acestor suplimente de sperma fake nu vei obtine decat un rezultat: portofel gol. Limiteaza-te la putinele branduri cunoscute care garanteaza rezultatele.

suplimente originale pentru a creste cantitatea de material seminal ejaculată

Renunta la fumat

Toata lumea iti poate spune ca fumatul este rau pentru tine. Nu doar ca este direct legat de cancerul pulmonar, dar face și ravagii in materialul seminal. Fumatul dauneaza materialului seminal prin reducerea capacitatii sale de a lupta impotriva inamicilor care zdrobesc sperma. Studiile arata, de asemenea, ca barbații care fumeaza sunt mai putin fertili decat cei care nu fumeaza.

In plus, fumatul dauneaza și spermei. Sperma contine proteinele Protamina 1 și 2 care se cununa intr-un echilibru perfect. Fumatul provoaca un deficit de protamina 2. Acest lucru poate provoca leziuni ale ADN-ului in sperma și poate duce la avort sau lipsa capacitatii de fertilizare.

Bea apa

Cand vine vorba de apa, trebuie sa consumi cat mai multa. Cu cat bei mai multa apa, cu atat mai bine. Corpul tau este 60% apa. Asadar, este de inteles ca daca vei bea mai multa apa, vei fi mai sanatos. Beneficiile apei potabile sunt numeroase. Apa contribuie la functionarea sanatoasa a digestiei, la crearea salivei, la mentinerea temperaturii corporale și la productia materialului seminal.

Cu cat este mai deshidratat, cu atat corpul tau va produce mai putin material seminal. Deci, bea apa!

Exercitii Kegel

Daca doresti sa imprastii o sarcina puternica, muschii podelei pelvine sunt noii tai prieteni. Izoleaza aceiasi muschi care te ajută să opresti fluxul de urina și tine-i timp de 3 secunde inainte de a-i elibera. Antrenarea acestor muschi va creste fluxul de sange spre penis. Fa mai multe repetari zilnic pana cresti rezistenta muschilor PC. De -a lungul timpului, unii barbati au descoperit ca aceste exercitii cresc volumul de sperma.

produse special concepute pentru exerciții kegel

Mananca mai bine

Daca vrei sa ai grija de corpul tau, trebuie sa mananci bine. In plus, și materialul seminal are de castigat daca faci alegerile corecte. Se spune ca unele alimente cresc prouctia de sperma. Aminoacizii, care se gasesc în mod obisnuit in oua, iaurt, carne slaba și quinoa ajuta la productia de sperma.

Se spune, de asemenea, ca zincul ajuta la imbunatatirea cantitatii de sperma pe care o produci și o ejaculezi. Alimentele cu concentratii mari de zinc includ pui, iaurt, naut și caju.

Se spune ca iarba caprei, sau epimedium sagittatum creste nivelul de hormonul masculin și duce la ejaculari mai puternice. De asemenea, despre Gokushura se spune ca mareste numarul de spermatozoizi și ajuta la productia materialului seminal.

Boxeri sau chiloti?

Purtarea lenjeriei intime poate duce la scaderea volumului ejacularii. Un studiu de cercetare realizat timp de un an, a analizat barbații care au purtat lenjerie stramta timp de 6 luni și boxeri alte 6 luni. Rezultatele au aratat ca, in lunile in care participantii au purtat lenjerie stramta, acestia au inregistrat o scadere cu 50% a spermatozoizilor.

Evita anumiti lubrifianti

Lubrifiantul este un plus minunat in viata ta sexuala, mai ales pentru partenera ta. Asta poate duce la o plăcere sportita și la cresterea posibilitatii ca femeia ta sa ajunga la orgasm. Dezavantajul? Studiile arata ca anumiti lubrifianti afecteaza sperma.

Masturbeaza-te mai putin

Acesta este unul dintre cele mai rele sfaturi de pe lista, dar sigur isi face treaba! Ai observat vreodata ca, atunci cand trece mai mult timp intre ejaculari, materialul seminal este mai mult? Acest lucru se datoreaza faptului ca materialul seminal s-a acumulat.

Poti invata cum sa cresti volumul materialului seminal? Desigur. Vei ajunge sa stropesti prin camera ca un furtun de gradina? Probabil ca nu. Insa daca vei urma sfaturile și trucurile noastre pentru a creste incarcatura, vei avea de castigat, insa trebuie sa ai asteptari rezonabile cu privire la rezultatele tale.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

12 thoughts on “Cum să crești volumul materialului seminal?

  1. Alex says:

    Buna Maria. As dori te rog frumos daca se poate sa-mi spui ce e mai bun, indicat pt cresterea spermei, a ejacularii? intreb pt o persoana mai timida, din ce mi-a povestit persoana respectiva, aceasta s-a masturbat doua zile la rand iar acum la o luna diferenta facand pauza nu mai ejaculeaza acea sperma. ce e de facut? multumesc

    • Maria says:

      Înghițirea spermei este o alegere personală și depinde de confortul individual și de circumstanțe. Când discutăm despre siguranță și efectele pentru sănătate, iată câteva aspecte de luat în considerare:

      Conținutul spermei: Sperma conține o varietate de substanțe, inclusiv zaharuri, enzime, minerale și hormoni. Majoritatea acestor componente sunt inofensive când sunt înghițite.

      Bolile cu transmitere sexuală (BTS): Sperma poate transporta BTS, inclusiv HIV, herpes, HPV, gonoree, și chlamydia. Dacă partenerul este infectat și nu se utilizează protecție, există un risc de transmitere a infecției atunci când sperma este înghițită. Este esențial să vă cunoașteți statusul în privința BTS și al partenerului și să comunicați deschis despre asta.

      Alergii: Deși este rar, unii oameni pot avea o reacție alergică la proteinele din spermă. Simptomele pot varia de la erupții cutanate la umflături sau dificultăți de respirație.

      Digestia: Sistemul digestiv va procesa sperma ca orice alt lichid sau aliment înghițit. Nu există riscuri asociate cu digestia spermei în sine.

      Gustul și textura: Unii oameni nu le place gustul sau textura spermei, în timp ce alții nu au probleme cu ea. Aceasta este o preferință personală.

      Aspecte emoționale și psihologice: Pentru unii, actul de a înghiți sperma poate avea conotații emoționale sau psihologice. Pentru unii poate fi o formă de intimitate sau o acțiune erotică, în timp ce pentru alții poate fi neplăcut sau inconfortabil. Este important să comunicați cu partenerul și să vă exprimați limitele și sentimentele.

      În concluzie, din punct de vedere al sănătății, înghițirea spermei este în general sigură pentru persoanele care sunt într-o relație monogamă cu un partener testat și fără BTS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.