Cum să alegi o păpușă gonflabilă potrivită pentru tine?

păpușă gonflabilă

Jucăriile sexuale sunt folosite atât de femei, cât și de bărbați. Clasificarea jucăriilor erotice se face în funcție de sexul persoanei care alege să folosească un astfel de obiect, dar și de modul în care este utilizat pentru a oferi plăcere maximă.

Există pe piață jucării sexuale create pentru femei ori bărbați, dar și jucării ce pot fi folosite de ambii parteneri. În categoria jucăriilor erotice pentru bărbați este inclusă și păpușa gonflabilă.

Este potrivită, în special, pentru bărbații singuri care doresc să aibă parte de momente speciale în compania unei „femei”. Păpușile gonflabile sunt disponibile în diferite variante, unele dintre ele au doar câteva funcții de bază, de aceea sunt mai ieftine, în timp ce altele sunt mai scumpe, dar sunt și mult mai realistice.

Cele Mai Noi Păpuși Gonflabile Din Sex Shop

În continuare îți vom spune la ce ar trebui să fii atent atunci când cumperi o păpușă gonflabilă.

Din ce material este făcută o păpușă gonflabilă de calitate?

Alege o păpușă gonflabilă pe placul tău, dar fii atent și la materialul din care este confecționată. Dacă nu vrei să plătești o sumă prea mare de bani pentru o astfel de jucărie sexuală, poți alege o păpușă gonflabilă din vinil. Aceasta însă poate fi utilizată doar de câteva ori, de aceea este mai potrivită pentru cei care vor să ofere un cadou amuzant, decât pentru cei care vor să o folosească în mod regulat.

Vinilul este subțire și nu este foarte fin la atingere. În plus, se rupe destul de ușor și nu este capabil să ofere o experiență realistă. De asemenea, aspectul păpușii ar putea părea destul de artificial.

Păpușa gonflabil din latex este o altă variantă pentru persoanele care caută o jucărie sexuală la prețuri accesibile. Orificiile păpușii oferă o senzație mult mai apropiată de cea adevărată, comparativ cu orificiile păpușilor din plastic ori vinil.

Vezi și: Păpușa sexuală Lillian Love Doll

Lillian Love Doll – Păpușă Sexuală de Lux, 1.68 m

Păpușa din silicon este mai scumpă, însă le oferă bărbaților experiențe uimitoare, cu fiecare utilizare. Aceasta este mult mai rezistentă decât păpușile realizate din celelalte materiale, iar senzațiile pe care bărbații le simt în timpul penetrării sunt similare cu cele reale.

Însă, o păpușă din silicon nu se umflă și trebuie depozitată într-un loc special, iar cei care nu locuiesc singuri trebuie să găsească o soluție pentru a păstra jucăria sexuală departe de ochii celorlalți.

Înainte de a cumpăra o păpușă gonflabilă, cere informații despre întreținerea materialului și condițiile de depozitare. De asemenea, ar fi bine să întrebi dacă se pot folosi lubrifianți.

păpușă gonflabilă potrivită pentru tine

Mărime

Nu doar materialul din care este confecționată păpușa este important, ci și mărimea acesteia. În cazul modelelor standard, înălțimea medie este de 140 cm, în timp ce versiunile realistice confecționate din silicon ori TPE pot atinge chiar și o înălțime de 170 cm.

Alege păpușa care ți se potrivește cel mai bine, însă asigură-te că ai suficient spațiu liber pentru utilizare. Cu siguranță nu vrei să-ți cumperi o păpușă pe care să te chinui să o ascunzi atunci când îți vin prietenii în vizită.

Ce orificii are o păpușă gonflabilă?

Dacă îți vei cumpăra o păpușă gonflabilă clasică, va avea două orificii disponibile și anume vaginul și anusul. O păpușă mai scumpă, într-o variantă mai realistică îți oferă ocazia să te bucuri de experiențe variante, de la sex oral, la sex anal în poziția dorită.

Colecție De Top De Vibratoare

Depinde atât de preferințele tale, cât și de suma de bani pe care ești dispus să o plătești pentru o jucărie sexuală.

Stimulare

Păpușile gonflabile clasice nu au un mecanism care să intensifice senzațiile resimțite și sunt utilizate doar prin mișcări mecanice. Păpușile gonflabile care se vând la un preț mediu sau ridicat dispun de sisteme pe bază de baterii ce vibrează și-i oferă utilizatorului ocazia să simtă totul la un nivel mult mai intens, în orice poziție.

Cei care își doresc o experiență cât mai realistic ar trebui să opteze pentru o păpușă gonflabilă ale cărei orificii sunt căptușite pe interior cu silicon sau materiale catifelate. Astfel, cât bărbatul își introduce penisul în ele, au parte de o experiență mult realistică.

Unele modele de pe piață au orificii căptușite cu anumite materiale care se pot încălzi în urma contactului repetat. Acestea oferă cea mai realistică senzație pe care o poate experimenta un bărbat cu o păpușă gonflabilă.

Aspectul fizic al unei păpuși gonflabile

Probabil bănuiai deja că modelele mai ieftine nu imită foarte bine imaginea unei femei, ci seamănă mai degrabă cu un personaj din desene animate. Dacă aspectul estetic nu este foarte important pentru tine, poți alege chiar și o păpușă gonflabilă mai ieftină.

Află și: Despre păpușa Britney Love Doll

Britney Love Doll – Păpușă Sexuală de Lux, din TPE, 1.60 m

Însă, dacă îți dorești o păpușă care să semene cât mai mult cu o prezență feminină, atunci trebuie să fii dispus să scoți mai mulți bani din buzunar. Poți opta pentru o păpușă din latex care să aibă membre bine conturate.

Cei care vor o păpușă are să semene foarte bine cu o femeie adevărată, trebuie să aleagă una din silicon sau TPE în formă solidă. O astfel de păpușă le oferă bărbaților ocazia să se bucure de membrele ei flexibilă și de pielea moale și fină.

Deși este destul de scump, acest model este foarte rezistent și le permite bărbaților să se bucure de experiențe inedite.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.