Cum Îți Satisfaci Partenerul – Sfaturi pentru Femei

sfaturi-satisfacere-partener

Viața de cuplu este mai frumoasă atunci când ambii parteneri se bucură de fiecare partidă de sex. Sexul nu trebuie să devină plictisitor, pentru că poate afecta soliditatea cuplului. O femeie care vrea să se simtă bină în timpul raportului sexual, trebuie să știe ce să facă atunci când este în pat cu partenerul ei.

Unele persoane încă mai cred că bărbații se gândesc doar la sex, însă se înșală. Bărbații nu sunt niște brute care fac sex doar pentru a-și satisface propriile nevoi. Foarte mulți bărbați se gândesc și la femeia de lângă ei și fac tot posibilul să-i ofere acesteia experiențe unice, satisfăcătoare.

Însă, aceștia își doresc ca și femeia de lângă ei să știe ce să facă în timpul raportului sexual. De multe ori, femeile ajung să fie părăsite, tocmai pentru că nu încearcă să le satisfacă dorințele partenerilor.

Jucării din Sex Shop pentru Partide de Amor Mai Intense

Ce ar trebui să facă o femeie în timpul sexului?

Dacă vrei să-ți surprinzi partenerul și să rămână lângă tine toată viață, trebuie să depui puțin efort. Iată ce ar trebui să faci în timpul sexului:

1. Autostimulare

Multe femei își refuză partenerul pentru că nu au chef de sex, însă nu se gândesc că ar putea prelua ele controlul și s-ar putea excita singure. Pentru a-și provoca o stare de excitare, trebuie să se gândească la cele mai interesante fantezii sexuale.

sfat-pentru-a-iti-satisface-iubitul

Nu este nimic în neregulă dacă îți imaginezi că faci sex cu un alt bărbat pentru a-și activa libidoul. Însă, ar fi bine să nu mai spui nimănui despre această fantezie a ta, pentru că partenerul tău nu s-ar bucura să afle că îți dorești să faci sex cu o altă persoană.

2. Lasă-l să-ți privească părțile intime

Stimularea vizuală este extrem de importantă pentru majoritatea bărbaților, de aceea ar trebui să porți o ținută cât mai sex și să-i permiți partenerului tău să-ți privească sânii și vaginul. Puteți face dragoste în fața oglinzii, pentru a-i permite partenerului să te vadă cât mai bine.

Vibratoare de Cuplu - Cele Mai Noi Vibratoare

3. Stai deasupra

Dacă stai deasupra în timp ce faci sex cu partenerul tău, îi arăți acestuia că ai încredere în tine. Mulți bărbați visează la o parteneră care să preia inițiativa și să îi domine în timpul partidei de sex, așezându-se deasupra.

Nu este necesar să te comporți agresiv, ci doar să stai deasupra pentru a arăta că îl poți domina. Poți face mici gesturi prin care să-i transmiți partenerului că în momentul respectiv el îți aparține. Nu trebuie să rostești cuvinte urâte, pentru că îi poți transmite acest mesaj și din priviri.

Dacă dorești, poți aprinde și câteva lumânări pentru a crea un ambient senzual. Stinge becul, aprinde lumânările, așază-te deasupra și concentrează asupra ta și asupra a ceea ce-ți dorești să faci cu partenerul tău.

4. Găsește o poziție confortabilă

Când faci sex trebuie să găsești o poziție confortabilă care să nu-ți suprasolicite picioarele. Dacă nu stai confortabil, probabil vei obosi destul de repede. De asemenea, există riscul să nu te mai bucuri de raportul sexual. Când stai deasupra așază-ți picioarele astfel încât să te simți confortabil.

Încearcă poziții diferite, pentru că rutina duce la pierderea interesului pentru sex. Dacă penetrarea foarte adâncă îți provoacă dureri sau disconfort, discută cu partenerul tău, pentru că altfel amândoi ați putea avea parte de un raport sexual eșuat.

Când femeia stă deasupra, disconfortul dispare, deoarece penetrarea se face treptat. Aceasta trebuie însă să știe că nu are are destulă forță pentru a efectua mișcări rapide. Lipsa de rapiditatea poate fi compensată prin schimbarea unghiului de penetrare. De asemenea, femeia poate face mișcări circulare pentru a-și satisface partenerul.

5. Lubrifiază-i zona intimă

Rolul principal al preludiului este de a stimula zona intimă. În timpul preludiului, zona intima se lubrifiază, sau, așa cum se spune în popor, partenerii „se udă”. Dacă zona genitală nu este suficient de lubrifiată, sexul nu este la fel de plăcut. Poți experimenta disconfort sau chiar durere, ceea ce poate distruge experiența în totalitate.

cum-iti-satisfaci-partenerul

Sexul oral poate fi excelent pentru a-i oferi un plus de plăcere și pentru a lubrifia în același timp organul genital.

Sfat PRO: Dacă vrei să faci sexul oral mai intens, poți folosi un cub de gheață. Ține-l în gură înainte să îi faci sex oral – îi vei oferi o experiență mult mai intensă.

Saliva ta poate fi un lubrifiant excelent, ce face partida de amor mai intensă.

Dacă nu ești interesată de sex oral, puteți folosi un lubrifiant din sex shop. Există multe produse pe care le puteți încerca. Dacă sunteți adepții unei partide tradiționale, fără jucării erotice, cel mai indicat ar fi un lubrifiant pe bază de silicon deoarece aceștia rezistă mult timp.

Lubrifianți de calitate

Dacă folosiți și alte jucării, cum ar fi un dildo, vibrator sau alte jucării din silicon, se recomandă un lubrifiant pe bază de apă, deoarece aceștia sunt compatibili cu jucăriile.

Indiferent ce metodă folosești, ține minte: lubrifierea este esențială pentru a face sexul mai intens.

6. Spune-i ce îți place

În cazul în care nu știai, bărbații sunt mai excitați dacă știu că tu ești satisfăcută. De fapt, majoritatea se consideră satisfăcuți atunci când știu că partenera lor este satisfăcută.

Asta nu înseamnă să îl minți, ci să îi spui ce-ți place. Oferă-i sfaturi cum să te atingă și ce vrei să-ți facă pentru a te satisface. Nu te preface deoarece, cu toate că în filme funcționează, în realitate bărbații își pot da seama ușor când te prefaci. Ajută-l să te satisfacă cu adevărat și astfel va fi și el satisfăcut: aveți amândoi de câștigat la final.

metode-pentru-satisfacerea-iubitului

7. Concentrează-te pe cap

Nu, nu pe capul lui, ce pe capul penisului. Aici se află majoritatea terminațiilor nervoase și orice metodă folosești pentru a-l satisface, concentrează-te pe acesta. Indiferent că îi oferi sex oral sau că îți folosești mâna, ține cont de faptul că glandul este cel mai sensibil și în general pe acesta trebuie să te concentrezi pentru a-l satisface.

Dildo-uri noi - Cea mai Nouă Colecție din Sex Shop

8. Fii activă

Ai auzit de conceptul „starfish”? Pe română, se traduce „stea de mare” deoarece multe femei sunt asociate cu acest animal marin, prin faptul că nu sunt deloc implicate. Stau și așteaptă ca bărbatul să facă toată treaba, așteptându-se ca el să le satisfacă atât pe ele cât și pe ei înșiși.

Regret să te anunț, dar sexul se face în 2. Nu e deajuns să îți oferi corpul, ci trebuie să te implici atât fizic cât și emoțional. Astfel vei reuși nu doar să îl satisfaci pe el, ci și ca el să te satisfacă mai bine.

Dacă nu îți place ceva, spune-i. De asemenea, spune-i și ce vrei să facă în schimb. Participă activ dacă vrei ca sexul să fie mai intens și mai plăcut.

Ținând cont de aceste sfaturi vei reuși să aveți parte de o partidă de amor mai intensă și să îți satisfaci mai tare partenerul. Succes!

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.