Sexul e plictisitor? Renunțați la sexul obisnuit! Ieșiți din tipar!

sexul obisnuit

Ai sarutat vreodata pe cineva și ai fost atat de pierduta in acel moment incat ai uitat de tot ce exista in jurul tau? Ma refer la acele saruturi intense prin care poți fi chiar in mijlocul strazii și nu vei observa o masina care vine inspre tine și te claxoneaza și nici macar persoanele care tipa sa te dai la o parte din strada. Cu alte cuvinte, ma refer la saruturile care te fac sa uiti de tine, la propriu.

Sexul cu adevărat de calitate este despre acele momente. Cu toate astea insa, deseori nu mai punem accent pe calitatea sexului.

Ramanem blocati la ideea ca trebuie sa respectam un anumit tipar pentru a face sex: diverite miscari și diferite tehnici air și iar, la fiecare partida sexuala.  Repetam aceste miscari și tehnici atat de mult incat devin atat de familiare pentru noi incat nu mai suntem atenti la detalii.

Pentru a iesi in aceasta rutina, trebuie sa schimbi ceva, trebuie sa iesi din „normal”.

Cele mai noi jocuri erotice, ce vă ajută să renuntați la sexul obișnuit

In timpul sexului, doua persoane fac tot ceea ce este normal și clasic sa faca, după anumite reguli. Cu siguranta actul sexual decurge mai mult sau mai putin ca in filmele porno – nu ma refer la intensitate, ci la cronologia in care se intampla lucrurile:

  1. La inceput, sunt sarutarile
  2. Urmeaza preludiul
  3. Sexul oral(optional)
  4. Sexul prin penetrare
  5. Barbatul ejaculeaza
  6. Sexul s-a terminat

Cam asa decurg jocurile erotice in cele mai multe cupluri. Daca esti norocos, poate chiar și partenera ejaculeaza, dar de obicei acest lucru este considerat optional. Cand un barbat se gandeste la sex, adesea se gandeste la penis actul de penetrare cu penisul in vagin.

Asta este standardul, asa percepem noi, barbații actum sexual. Scopul final al actului este ca barbatul sa aiba orgasm – este o cursa catre linia de finish!

Aphrodisiac Shunga – Uleiul de Masaj numarul 1 pentru cei ce doresc momente de neuitat alaturi de persoana iubită

Aphrodisiac Shunga – Ulei de Masaj cu Aroma de Fructe Exotice si Efect de Incalzire, 100 ml

Din pacate insa, daca vedem sexul doar precum penetrarea vaginala cu penisul, ne limitam foarte mult activiatile pe care le facem in dormitor. Daca totul este despre orgasm (mai ales despre orgasmul barbatului), toate celelalte sunt doar detalii și devin mai putin importante decat atingerea scopului.

Cum ar fi daca ti-as spune ca actul sexual și nu orgasmul, este cu adevărat important?

Sexul este mai mult de atat. De fapt, sexul este chiar mai mult decat penetrarea vaginala. Contactul vizual, atingerile, apropierea dintre parteneri, explorarea persoanei iubite – toate acestea fac sexul intens și placut. Daca esti barbat, nu trebuie sa te simti demasculinizat daca te bucuri de contactul vizual cu persoana iubită.

Barbatii care se cred „prea barbati” pentru a se bucura de momentele tandre alaturi de partenera au multe de pierdut și adesea nu reusesc sa isi satisfaca partenera.

Daca vrei ca atat tu cât și iubita sau sotia ta sa va bucurati de momente mai romantice, mai pasionale și de un act sexual per total de calitate, trebuie sa iesiti din normal, din scenariu pe care il aveti tiparit in minte.

Sexul inafar scenariului implica sarutarea cu partenera timp de 3 ore daca asta simti nevoia sa faci. Nu mai grabi lucrurile, nu ma ajunge la sex doar pentru ca asa este firesc sa fie. Puteti exclude complet sexul prin penetrare daca asa doriti. Incercat odata, sa vedeti cum e: renuntati complet la sexul prin penetrare intr-o noapte (inclusiv la sexul oral). Puneti accent pe toate celelalte activitati.

Veti observa ca sunt multe alte metode prin care tu și persoana iubită va puteti bucura unul de prezenta celuilalt. Sarutarile indelungate, atingerile și pur și simplu faptul ca petreceti timp împreună, ca sunteti atat de apropiati unul de celalalt va vor ajuta sa pretuiti mai mult toate aceste detalii ce le includ actul sexual.

Oferiti-va unul altuia un masaj senzual, incercati orice doriti inafara celor 5 pasi prin care se face sexul. Cele mai intense acte sexuale au loc atunci cand partenerii se concentreaza unul asupra celuilalt. Atunci cand facem sex conform scenariului, in modul obisnuit, nu suntem atenti la cum se simte partenerul și la cum doreste sa fie atins.

Noua colecție de stimulatoare pentru clitoris - Perfecte pentru a ieși din tipar

Daca renuntam intr-o noapte la sexul prin penetrare, vei pune mai mult accent pe cum doreste partenerul sa fie atins, vei fi mai atent la feedback-ul non-verbal pe care il ofera partenerul la atingerile tale (cum ar fi, de exemplu, respiratia intensificata). Există multe modalități de a avea relații sexuale fără penetrare. O persoană poate face sex oral sau poate avea contact sexual prin mângâieri, atingeri sau alte tipuri de jocuri erotice. De asemenea, se poate folosi jucării sexuale pentru a crea senzații intense și plăcute. Important este să te asiguri că te simți confortabil și în siguranță în timp ce experimentezi noi forme de contact sexual. Este important să comunici cu partenerul tău despre limitele tale și să respectați dorințele și nevoile fiecăruia.

Cum sa renunti la sexul obisnuit, la cei 5 pasi de făcut sex?

cum renunti la sexul obisnuit

Este greu sa renunti la modul obisnuit prin care faci sex, deoarece e nevoie de initiava. Partenera ta va crede ca sexul este ca de obicei. Atunci cand o intrebi daca vrea sa ii faci un masaj cu ulei special, ar putea fi distractiv sa stai 5 minute sa ii saruti spatele, pana la gat și inapoi.

Partner Plus Remote – Vibratorul de perfect pentru cuplurile ce vor sa iasa din tipar

Partner Plus Remote – Vibrator pentru Cuplu cu Telecomandă Wireless

Idei de a renunta la sexul obisnuit

Iata câteva idei prin care poți renunta la sexul obisnuit, sa te bucuri mai mult de fiecare atingere, fiecare moment pe care il petreceti împreună.

Incetineste ritmul

De multe ori, cuplurile se grabesc sa faca sex. Traim in secolul vitezei și totul in jurul nostru este legat de productivitate – sa fim cat mai rapizi, cat mai eficienti.

Considerand orgasmul ca scop, incercam sa fim cat mai rapizi și eficienti sa ajungem in acel punct – cu alte cuvinte, sa terminam mai repede. Daca am rezistat 15 minute, consideram ca e suficient, pentru ca am atins standardul și putem avea orgasm.

Totusi, daca incetinesti ritmul vei reusi sa te concenrezi mai mult pe ceea ce faci și pe nevoile partenrei tale. Este cu atat mai important pentru femei sa incetinim ritmul deoarece te poate incalzi pentru sexul prin penetrare. Cu cat e mai lenta actiunea, cu atat mai mult ne vom putea bucura mai mult de sex.

Folositi-va mainile (in locuri care nu sunt evidente) –  Uneori suntem atat de concentrati asupra zonelor genitale incat uitam ca putem folosi mainile pentru a stimula și alte zone. Manil esunt concepute pentru manevrari delicate – asadar, nu trebuie sa atingi doar penisul sau vaginul cu ele. Poti incerca diferite mangaieri, gadilari sau chiar strangeri ale zonelor erogene.

Stimulente pentru femei - pentru a duce sexul la un alt nivel!

Pune mainile in jurul taliei partenerei. Misca-ti mainile prin parul ei. Exista atat de multe zone in corp care se simt bine, iar daca grabim sexul, uitam de acestea. Nu doar zonele erogene ofera placere!

Incercati inafara patului – Fiind intr-un alt mediu, vei stimula nivelul de creativitate și vei face lucrurile altfel. Incercati sexul pe covor, pe canapea, in dus, sau chair pe hol, in fără oglinzii. Orice activitate ce va scoate din rutina este bine-venita.

Masturbarea reciproca – Masturbarea reciprocă este actul în care două persoane se masturbează una pe cealaltă sau împreună. Acest lucru poate aduce plăcere sexuală pentru ambele persoane și poate fi o modalitate de a experimenta noi forme de contact sexual. În timpul masturbării reciproce, este important să comunici cu partenerul tău despre limitele tale și să respectați dorințele și nevoile fiecăruia.

De asemenea, este important să vă asigurați că vă simțiți confortabil și în siguranță în timp ce experimentați acest tip de activitate sexuală. Daca nu ati incerat niciodată sa va masturbati reciproc, trebuie sa o faceti. Prin masturbare, ai mai multe sanse sa iti satifaci partenera decat prin sexul propriu-zis. Cu toate astea, poate fi dificil pentru unele persoane mai anxioase sa incerce astfel de jocuri. Daca esti cu o persoana timita, asigura-te ca i spui cat de bine arata, pentru a o ajuta sa scape de starea anxioasa.

Vreti sa renuntati la sexul obisnuit? Picaturile afrodiziace Spanish Fly Desire va ajuta sa intensificati radical activiatile sexuale

Spanish Fly Desire – Picaturi Afrodiziace, 15 ml

Frica de a iesi din sexul obisnuit

frica de a iesi din sexul conform scenariului

Multor persoane le este efectiv frica sa incerce altceva, sa iasa din scenariu și continua sa faca sex in modul obisnuit deoarece le este frica sa nu arata caraghios sau sa creeze un moment stanjenitor.

De altfel, poate chiar acum te gandesti ca este stanjenitor sa fii tu, ca barbat, persoana care ii spune partenerei sa incercati sa faceti sex altfel, sa renuntati la penetrare pentru o noapte. Va este frica sa nu pareti demasculinizati, nu?

Produse BDSM, perfecte pentru a renunța la sexul obișnuit

Cu toate ca initial poate fi un soc, daca discutati cu partenera si, veti observa ca va fi mai interesata după ce ii spuneti despre ideea pe care ati avut-o.

Este OK sa incercati lucruri noi, sa iesiti din tipar, sa renuntati la sexul obisnuit, chiar daca acest lucru va duce uneori in situatii stanjenitoare. De altfel, se pot intampla lucruri stanjenitoare chiar și atunci cand facem sex. Ai patit vreodata sa ejaculezi prea devreme? Bineinteles, toti am patit-o cel putin odata!

Cel mai probabil, acea experienta a fost de mult uitata. Nu-ti fie frica sa incerci ceva diferit deoarece, chiar daca lucrurile nu decurg conform planului, chiar daca nu va face placere, cel putin ati incercat ceva nou.

Kit-ul Shunga Geisha Secret Gift Kit – Setul perfect pentru escapade romantice

Shunga Geisha Secret Gift Kit – Set de produse Shunga pentru Escapade Romantice

In dormitor, nu e nimic mai rau decat monotonia. Sexul este despre diversificare, despre spontaneitate, despre noutate. Acesta este motivul principal pentru care din ce in ce mai multe cupluri casatorite pe termen lung ajung sa faca swinging: pentru a diversifica viata sexuala, pentru ca sexul a devenit plictisitor și ambii au nevoie de o schimbare.

Sexul de calitate se invata! Incercati lucruri noi, iesiti din tipar: doar asa va puteti imbogati experienta sexuala. Aplicand aceleasi metode iar și iar nu va vor aduce foarte multe lucruri noi de invatat. Incercati sa diversificati cat mai mult viata sexuala.

Chiar daca uneori nu decurge totul conform planului și poate fi chiar mai neplacut decat sexul obisnuit, cel putin aveti aceasta experienta și stiti ce nu va place. La urma urmei, sexul este despre explorare. Este important să știi atat ce ii place cât și ce nu ii place persoanei iubite.

Incercati sa va puneti in aplicare fanteziile pe care le aveti. Folositi o cravata pentru a lega partenera la ochi (sau și mai bine, incercati o masca blindfold). Jocurile BDSM sunt bine-venite in dormitor.

Pentru a deveni mai bun la pat, trebuie sa renunati la ideea de a face totul perfect. Renuntati la frica de a iesi din normal, schimbati scenariul și incercati lucruri noi pentru a va imbogati experienta!

Acest articol va explora ideile prin care poți sa iti piperezi relatia, casnicia sau viata sexuala. Studiile arata ca cuplurile care au o activitate sexuala regulata vor trai mai mult și vor fi mai fericiti.

1. Poarta lenjerie erotica. Completeaza-ti acest look cu parul, machiajul și tocuri inalte.
2. Incercati diferite locatii din casa, precum bucataria, baia, sufrageria, baia. Schimba peisajul.
3. Vizitati un sex shop, pentru a cumpara ceva jucarii sexuale, pentru a va interesa de jocuri, de picanterii pe care le puteti adauga. Noi, aici, pe justlove.ro avem o gama foarte variata de jucarii erotice.
4. Trimiteti-va mesaje sexy scurte, din cand in cand.
5. Atunci cand ai chef, arata-i și simteti-va bine.

Profitati de fiecare moment de intimitate pe care il aveti împreună. Bucurati-va din plin de beneficiile pe care viata sexuala vi le ofera. Profitati de asemenea de faptul ca in zilele noastre exista multe jucarii sexuale, multe jocuri, multe trucuri care va pot ajuta.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.