Cum să Ieși Din Friendzone – Prima Întâlnire Cu Un Prieten

cum sa iesi din friendzone

Atunci cand mergi pentru prima oara la o intalnire cu un prieten, te simti ciudat și simti o presiune mai mare decat de obicei. Deci, ce faci? Intalnirea este enervanta. Este confuza. Nu stii niciodată unde este mintea celuilalt. Uneori nu stii nici macar unde este capul tau. Dar, totul se dubleaza atunci cand ai o prima intalnire cu un prieten. Transformarea prieteniei in relatie amoroasa este benefica in multe moduri, dar tranzitia initiala poate fi ciudata și dificila. Nu este ușor sa iesi din friendzone! Din fericire, sfaturile noastre te vor ajuta sa intelegi cum poți iesi cu brio!

Inainte de toate, doresc sa va spun o mica povestioara auzita de la un psiholog care face terapie de cuplu. Acesta a avut multe cupluri – unele se impacau, altele se desparteau. In urma terapiei, un cuplu s-a despartit. Nu după mult timp, cei doi au venit revoltati la psiholog, spunand ca doresc ca aceasta sa returneze banii deoarece nu i-a ajutat sa se impace, ci dimpotriva, s-au despartit. Doamna psiholog a spus ca datoria ei nu este sa impace cuplurile, ci sa le faca sa descopere daca sunt compatibile sau nu.

Dacă două persoane nu sunt compatibile, nici o tehnică nu le va ajuta sa se iubească reciproc. Asadar, daca tu și persoana respectiva nu sunteti compatibili din punct de vedere emotional la acel nivel, nu ai ce sa faci sa iesi din friendzone. Cu toate astea, sfaturile de mai jos te pot ajuta sa iti dai seama daca sunteti sau nu compatibili.

Tranziția din friendzone în lovezone

Este interesant sa transformam o prietenie in ceva mai mult și chiar ar fi bine sa luam in considerare aceasta idee. Este interesant sa mergi la o prima intalnire cu un prieten pentru a vedea daca exista chimie intre voi. Dar, după ce te imprietenesti cu cineva este dificil sa il transferi pe un teritoriu nou.

Tu esti obisnuit ca relatia ta cu acea persoana sa fie una platonica. Trecand la flirt, complimente și saruturi te vei simti ciudat.

Pentru a evita aceste neplaceri, planificarea primei intalniri cu prietenul care se potriveste vibrației tale, cu o nota de romantism, este vitala. Nu vrei sa treci direct la cina cu lumanari, flori și muzica lenta, dar nici nu vrei sa faci lucruri obisnuite.

Creeaza un echilibru intre romantism și prietenie. Aceasta este baza oricarei relatii sanatoase. Te ajuta sa intri incet in partea mai romantica a lucrurilor. Vrei sa te simti confortabil. Dar nu poți transforma prietenia in ceva mai profund fără a face câteva modificari.

Ce sa faci la prima intalnire cu o persoană care te-a băgat în friend zone

Daca planuiesti o prima intalnire cu un prieten, probabil ca vei obtine echilibrul prieteniei platonice, iar acest romantism nou descoperit este important pentru ca lucrurile să se simtă confortabil. Cum faci asta?

Ei bine, iata câteva idei grozave pentru o prima intalnire cu un prieten…

Impartaseste-ti motivele

Lucrul care face ca relatia voastra de prietenie sa fie atat de puternică este comunicarea. Tu deja esti compatibil cu aceasta persoana intr-un fel, deci ramai pe drumul cel bun. Spune-i direct ceea ce iti doresti. Si asigura-te ca sunteti pe aceeasi lungime de unda.

Pregateste-te pentru orice rezultat

Amandoi veti merge la prima intalnire cu emotii și sentimente, dar nu toate primele intalniri sunt perfecte. Intalnirea ar putea merge prost. V-ati putea da seama ca va intelegeti mai bine ca prieteni decat ca iubiti.

Este in regula, dar incearca sa accepti asta. Sigur, s-ar putea sa mai ai anumite sentimente sau dezamagiri, dar vorbiti despre asta daca doriti sa mai ramaneti prieteni. Uneori chiar nu ai cum sa iesi din friendzone, trebuie fie sa te resemnezi sau sa rupi legatura cu acea persoana. Ambele variante par dure, insa daca acea persoana nu este interesta de tine din alt punct de vedere, atunci asta este singura cale.

Vorbeste despre ceea ce ti-a starnit interesul

Acesta este un mod minunat de a incepe prima intalnire cu un prieten. In loc sa duci brusc prietenia in zona de relatie, vorbeste despre ce te-a atras la persoana din fata ta. Spune-i prietenului tau cand ai inceput sa ai sentimente pentru el. Cine stie, poate nu ai fost niciodată in friendzone, poate și persoana respectiva are sentimente pentru tine și ii este frica de un refuz!

Apropiati-va

Ca prieteni, s-ar putea sa fiti obisnuiti sa stati in grup sau doar la nivel platonic, împreună. Acum ca sunteti la o intalnire, apropiati-va. Aceste miscari ar trebui sa vina natural, dar din cauza emotiilor s-ar putea sa fiti retinuti.

sfaturi pentru a iesi din friendzone

Sunteti prieteni

Persoana din fata ta te cunoaste, asa ca va simti asta. Nu trebuie sa treci direct la un sarut ci sa stai mai aproape, poate sa va tineti de mana sau sa va atingeti unul pe celalalt. Aceste mici atingeri sunt intime.

Foloseste trecutul in beneficiul tau

Unul dintre cele mai rele lucruri la o prima intalnire este necunoscutul. Vei intra in ea fără prea multe cunostinte. Cand mergi la o prima intalnire cu un prieten, cunosti deja multe lucruri.

Trebuie sa vorbiti despre vremurile trecute, sa faceti glume și sa va amuzati de tot ce s-a intamplat de cand va cunosteti. Dar nu trebuie sa parcurgi elementele de baza ale primei intalniri traditionale (frati, job, scoala).

Descoperiti lucruri noi despre voi

Desi stii deja multe lucruri despre prietenul tau, mereu vei mai afla ceva despre el. Si sansele sunt ca anumite subiecte sa nu fi fost discutate de voi, deoarece pana acum erati doar prieteni. Acum ca sunteti la o intalnire, deschideti-va mai mult, vorbiti despre temerile pe care le aveti și despre orice altceva.

Foloseste un parfum interesant

Anumite mirosuri pot face o persoana să se simtă mai atrasa de tine. Simtul olfactiv este extrem de puternic. Un barbat care miroase frumos are mai multe sanse sa iasa din friendzone!

Parfumuri cu feromoni care te pot ajuta

Fa ceva ce nu ai făcut niciodată

Ca prieteni, sunt sigur ca ati fost la petreceri, filme, etc. Dar, din moment ce aceasta este prima intalnire, incercati ceva nou. Faceti ceva diferit, deoarece este o intalnire nu o iesire normala in oras ca intre prieteni. Incercati un nou restaurant, explorati un traseu de drumetie sau chiar puteti face o mini excursie. Veti putea face lucruri pe care nu le faci în mod obisnuit la o prima intalnire cu un strain, deoarece deja cunosti destul de bine aceasta persoana.

Nu bea prea mult

Nervii care apar odata cu schimbarea dinamicii relatiei de prietenie pot duce dorinta la un nivel mai scazut din cauza alcoolului. Desigur, este in regula sa bei un pahar sau doua, dar nu exagera. Este posibil ca acest prieten sa te fi vazut beat de mai multe ori. Cu toate acestea,vorbim inca despre prima voastra intalnire. Vrei sa faci o impresie buna in calitate de potential partener.

Razi

Umorul este ceea ce face ca o intalnire sa fie distractiva și usoara. Umorul este probabil ceva ce impartasiti deja ca prieteni. Asigura-te ca nu iei lucrurile prea in serios. Cand faci trecerea de la prieteni la iubiti, este posibil sa fii mai serios, gandindu-te ca acest lucru este romantic. Rasul este cel care va conecteaza pe toata nivelurile și poate distruge efectul de friendzone.

cuplu heterosexual care rade

Bucurati-va de moment

Poate fi ușor sa lasati trecutul sa va influenteze in timpul primei intalniri cu un prieten. Stii multe despre istoricul lui și ii cunosti o parte dintre fostele iubite. Bucura-te de moment ignorand aceste ganduri. De asemenea, nu privi prea departe. Aceasta relatie trebuie alimentata pentru a ajunge la nivelul pe care il doresti.

Saruta

Nu spun ca trebuie sa te saruti la o prima intalnire cu un prieten, dar poate fi momentul definitoriu al noptii. Nu doar ca sarutul te asigura ca intalnirea a fost de fapt, o intalnire reala, dar iti ofera, de asemenea, un vibe despre cum va fi chimia voastra fizica. Prima intalnire cu un prieten nu trebuie sa fie jenanta. Daca stii cum sa te descurci, va fi cea mai buna intalnire pe care ai avut-o vreodata. Dupa ce vei iesi din friend zone, vei avea parte de cea mai tare relatie din viata ta deoarece deja va cunoasteti, insa acum sunteti gata sa va conectati la un alt nivel!

The Friend Zone – Unde nu vrei sa ajungi

Ce este the friend zone? Este spatiul acela socio-empatic in care te afli atunci cand se intampla sa-ti placa de cineva dar acel cineva te considera o prietena (sau mai rau, ca o „sora”) și nu este atras în mod romantic sau sexual de tine. Termenul a fost folosit mai ales pentru baietii „draguti” carora le curg balele după o fata dar se multumesc sa fie doar prietenul ei. Insa poți foarte bine sa fii o fata și sa fii intepenita in the friend zone. Este unul dintre cele mai groaznice sentimente din lume să știi ca persoana pe care o placi nu te place la fel de mult.

Si din frica sau dintr-un complex de inferioritate te gandesti ca mai bine ar fi sa accepti orice urma de afectiune, chiar daca nu este tot ce iti doresti. The friend zone este o treaba subiectiva pentru ca nu toti partenerii platonici ajung acolo.

Ca sa faci parte din clubul fetelor cuminti, trebuie in primul rand sa VREI sa fii mai mult decat o prietena. Cum sa scapi din situatia aceasta? In primul rand realizand ca nu ii esti datoare nimanui cu nimic. Prima datorie este vizavi de tine sa te faci pe tine fericita. Daca nu ii marturisesti ca vrei mai mult de la relatia voastra pentru ca nu vrei sa-i pierzi prietenia, atunci actionezi din frica nu din dragoste. Ai putea sa ai sentimentul ca este prea bun pentru tine sau out of your league dar crede-ma nu este. Nimeni nu se afla deasupra ta, nimeni nu merita mai multa consideratie din partea ta decat tu insati.

De ce iti pasa mai mult de fericirea altcuiva decat de fericirea ta? Asta te face prea disponibila și prea moale. Unde e sentimentul provocarii daca stie ca te poate avea oricand? Ce poate sa-l indemne sa actioneze? Absolut nimic. Arata-i ca alti baieti sunt interesati de tine. Daca exista potenial pentru o relatie romantica atunci daca arati ca esti interesata și de alti baieti, s-ar putea sa isi dea seama ce pierde. Baietii sunt foarte competitivi intre ei, chiar daca te vede doar ca pe o prietena, tot faci parte din „haremul” lui imaginar.

Arata-i ca esti o fiinta sexuala, nu-ti fie frica sa-i vorbesti pe sleau despre subiecte desucheate, din punctul de vedere al unei fete nu al „unuia dintre baieti”. Nu fi vulgara. Scopul este sa iesi din friend zone nu sa intri cu viteza in the slut zone.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

One thought on “Cum să Ieși Din Friendzone – Prima Întâlnire Cu Un Prieten

  1. Pingback: Cum Exciți o Femeie? 10 Lucruri IMPORTANTE pe care să le faci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.