De Ce Merit un Nou Vibrator – Toate Motivele Pentru Care Merit Un Vibrator

de ce merit un vibrator

Am cumparat primul vibrator in facultate. Asta a fost in urma cu aproximativ 10 ani. Pe atunci, jucariile erotice cu siguranta nu erau ceea ce sunt astazi. Mai mult de atat, erau mult mai prost vazute.

Aveau o reputatie foarte proasta pe atunci, nu erau atat de populare ca in zilele de azi. Chiar și cumparatul unui vibrator a fost o adevărată experienta.

Era albastru și avea o formă falica. Mereu mi-a placut culoarea albastra, de asta l-am ales din aceasta culoare. L-am cumparat in mare parte din curiozitate dar și pentru a fi mai „rebela”. Avand in vedere ca oamenii considerau ca sunt folosite doar de prostituate sau nimfomane, mi-a placut sa ies din normalitate și sa le incerc.

Aveam 21 de ani și nu eram nici pe departe cea mai activa sexual femeie. Inca nu eram constienta de sexualitatea mea.

Cele mai noi vibratoare - Pentru femeile care merită

Acum, ca femeie care detine mai multe jucarii sexuale și care este impacata cu sexualitatea sa, stiu de ce merit un vibrator. Iata care sunt principalele motive pentru care merit eu, dar și pentru care meriti TU un vibrator.

Merit sa fiu putin egoista

Atunci cand vine vorba de sex, nu prea poți fi egoista. Cand esti cu o persoana pe care o iubesti in dormitor și vrei sa o faci să se simtă bina, pui mai mult accent pe placerea sa decat pe placerea ta. Nu vrei și nu iti permiti sa fii egoista cu persoana iubită, mai ales cand vine vorba d sex.

Cu toate ca egoismul are o reputatie proasta, exista și un mod sanatos de a fi egoist. Cel mai bun exemplu este sa iti cumperi un vibrator pentru a te bucura de niste timp de calitate, petrecut cu tine insati.

Stronic Surf – Vibratorul reîncărcabil cu pulsații – Cea mai bună soluție pentru femeile ce doresc satisfacție absolută

Stronic Surf – Vibrator Reincarcabil cu Pulsații, 20 cm

Atunci cand ma masturbez, reusesc sa ma aduc la cele mai puternice orgasme. Niciun barbat nu imi poate oferi orgasmele pe care mi le ofer singura. La urma urmei, eu ma cunosc cel mai bine. Mai mult de atat, ma pot concentra in totalitate asupra corpului meu și asupra dorintelor mele, fără sa fiu nevoita sa ma concentrez pe nevoile altei persoane.

motive pentru care merit un vibrator

Merit un vibrator deoarece merit sa fiu satisfacuta

Mi-a luat mult timp sa ajung in acest punct in care ma aflu astazi și sa fiu multumita cu sexualitatea mea. Mi-a luat mult timp sa inteleg ca masturbarea este un proces natural și sa nu ma simt rusinata atunci cand fac acest lucru.

Vibratoare de lux - Calitate superioară la prețuri accesibile

Acum ca am ajuns in acest punct, stiu ca merit sa fiu satisfacuta. Stiu ca merti tot ce e mai bun, merit o jucarie care sa imi ofere orgasme de neuitat. Un vibrator imi poate oferi aceste senzații extraordinare.

Merit un vibrator pentru a-mi explora corpul

Datorita carierei pe care o am, stiu mai multe despre anatomia umana, despre sistmeul reproducator și despre organele sexuale în mod specific, ceea ce ma ajuta sa imi explorez mai trupul.

cel mai bun lucru in legatura cu jucariile sexuale, cum ar fi vibratoarele sunt de intensitate diferit, de diferite viteze și de imi pot oferi diferite senzatii. Vibratorul nu imi provoaca plăcere doar la nivelul vaginului. Poate sa imi stimuleze perineul, anusul, sfarcurile și alte zone erogene cum ar fi partea de jos a abdomenului și chiar și sub bratul.

Toate aceste plăceri le pot obtine prin stimularea cu un vibrator. Ador și merit sa imi explorez corpul. Cu cat ma cunosc mai bine, cu atat ma pot bucura mai mult de plăcerile sexuale. Asadar stiu ca merit sa ma cunosc mai bine, pentru ca merit sa fiu satisfacuta sexual.

Ador sa ma explorez cu diferite vibratoare. Fiecare imi ofera o expereinta diferita. Am observat ca cu cat ma cunosc mai bine, cu atat viata mea sexuala se îmbunătățește chiar și împreună cu iubitul.

Colecția nouă de vibratoare rabbit

Merit un vibrator pentru ca merit sa am grija de mine

In ultimii ani, s-a pus mai mult accent pe grija de sine. Intr-o lume in care lucrurile se misca atat de rapid, sa tii pasul cu viata personala și vita profesionala poate fi uneori imposibil. Asadar, nu e de mirare ca multi oameni nu mai au grija de ei insisi, de nevoile lor.

Cumpararea unui vibrator este, fără dar și poate, un mod prin care pot avea grija de mine insumi. Merit sa am grija de neovile mele. Atunci cand nevoile mele sunt satisfacute, scap de tot stresul care poate provoca anxietate și depresie.

De asemenea, orgasmele sunt foarte bune pentru sanatate, ajutand la intarirea sistemuli imunitar și chiar pot ajuta la ameliorarea durerilor în mod natural. Cu toate ca o zi la spa este o metoda extraordinara de a avea grija de nevoile tale, un vibrator poate fi o varianta care are grija de nevoiel tale in alt mod.

Mona 2 – Vibratorul de lux din silicon. Pentru că meriți calitate

Mona 2 – Vibrator Performant din Silicon, 22 cm

As putea chiar sa spun ca un vibrator are mai multa grija de nevoile mele decat o zi la spa. Sa nu uitam de faptul ca il pot folosi mai multe zile.

Merit un vibrator pentru ca merit o viata sexuala mai buna

Indiferent ca viata mea sexuala se rezuma doar la mine, la iubitul meu sau la mai multe persoane, stiu ca merit o viata sexuala mai buna. Toate femeile mertia! De fapt, toata lumea, inclusiv barbatii. Toti meritam o viata sexuala mai buna!

Vibratoarele ne ajuta sa ne simtim mai confortabil cu trupul nostru și sa intelegem mai bine și sa intelegem mai bine cum ne putem satisface.

Cu ajutorul unui vibrator, putem sa ne imbunatatim radical viata sexuala. Sa nu mai spunem ca are beneficii și pentru sanatatea noastra. Nu o spun doar eu, o spun chiar și studiile.

Merit un vibrator pentru ca pur și simplu merit

Fiecare merita ceva nou din cand in cand. De ce nu ar fi acel lucru nou un vibrator? Avand in vedere ca sunt o femeie activa sexual care pune mult accent pe satisfacerea nevoilor din acest punct de vedere, un vibrator poate fi achizitia perfectă pentru mine.

Vibratoare special concepute pentru stimularea clitorisului

Cunosc beneficiile unei vieti sexuale active și a orgasmelor în mod regulat iar din acest motiv stiu ca pur și simplu merit un vibrator pentru ca vreau sa am parte de o noua experienta din cand in cand.

Merit un vibrator pentru ca tehnologia se schimba rapid

Cu toate ca am cumparat atat de multe jucarii erotice in trecut, tehnologia se schimba repede. Asa cum schimbam telefonul, componentele PC-ului sau laptop-ul odata la ceva timp, la fel trebuie sa schimbam și vibratoarele. Tehnologia se schimba mai repede ca niciodată iar din acest motiv, modelele vechi sunt de obicei de calitate mai slaba decat cele noi.

Patchy Paul G5 – Vibratorul de lux în formă de bile. Ideal pentru o stimulare intensă

Patchy Paul G5 – Vibrator de Lux cu Forma de Bile, 23 cm

Asa cum unele femei vor sa aiba cele mai noi telefoane, asa imi doresc eu sa am cele mai noi vibratoare. Din punctul meu de vedere, prefer sa am un telefon de generatia trecuta și un vibrator nou decat invers. Nu stiu cum esti tu, dar eu prefer sa simt plăceri mai mari in dormitor decat un telefon cu o noua functie pe care oricum nu o voi folosi niciodată.

Merit sa incerc acel vibrator nou, trendy

Dupa cum spuneam mai sus, imi place sa fiu in trend in ceea ce priveste jucariile erotice

De la vibratoarele din aur de 14 karate pana la cele in fora de lantisor, mereu exista un vibrator nou care imi atrage atentia pe piata. Stiu ca merit sa il am și sa il folosesc pentru ca merit sa ma bucur de plăceri sexuale intense și de orgasme puternice după o zi de lucru.

Merit unul pentru orice ocazie

Cu toate ca am o coletie sanatoasa de jucarii erotic acasa, sunt multe care au anumite roluri. De exemplu, sunt unele vibratoare care sunt concepute pentru a fi cat ai discrete, fiind mai potrivite pentru a fi luate in calatorii. Merit un vibrator silentios deoarece vreau sa ma masturbez chiar și atunci cand merg in concediu.

Femeile merită o stimulare intensă a punctului G - Acestea sunt vibratoarele perfecte pentru punctul G

Daca tot merg in concediu sa ma relaxez, macar sa ma relaxez de tot. Imi place sa am cate unul pentru fiecare ocazie: unul pentru calatorii, unul pentru folosit acasa in pat și chiar și unul special pentru folosit in cada. Si prin unul, ma refer de fapt la o colectie. Imi place sa diversific.

Merit un vibrator nou deoarece cel vechi nu prea mai functioneaza

Dupa cum spunea Nelly Furtado intr-o melodie de prin 2006, „All good things come to an end”. Din pacate, acest lucru e valabil și in cazul jucariilor erotice.

Avand in vedere ca acestea se pot strica la un moment dat, merit sa imi cumpar un nou vibrator pentru ca cel vechi nu mai functionează cum trebuie. Fie ca face ciudat sau ca merge mai incet, merit sa imi cumpar un vibrator nou pentru a ma bucura de o experiență completa.

Merit un mod natural de a scapa de dureri

Uneori, din cauza menstruatiei, pot avea dureri cumplite. De asemenea, ocazional mai apar și durerile de cap. Decat sa iau pastile, merit un mod natural de a scapa de aceste dureri. Vibratoare le sunt o metoda naturala prin care pot inlatura aceste inconveniente.

Nu spun ca pastilele nu functioneaza, dar uneori vreau pur și simplu sa incerc ceva mai natural. Atunci cand ibuprofenul nu functionează sau pur și simplu vreau sa incerc ceva nou, mai natural, aleg vibratoarele. Nu iti spun sa faci la fel, asta fac doar eu.

Merit un vibrator ce se incarca prin usb

Primul meu vibrator a fost cu baterii. Acum 10 ani, erau foarte putine care se incarcau prin USB. In zilele noastre, piata e plina de astfel de jucarii. Daca te-ai saturat sa cumperi mereu baterii și sa depinzi de ele pentru a folosi jucaria, meriti sa iti cumperi un vibrator ce se incarca prin USB. Eu stiu ca merit.

Vibratoare mici, concepute pentru o stimulare vaginală intensă

Trebuie doar sa il pun la incarcat, după care il pot folosi in voie.

Sfat: Alege modelele care rezista mult timp. Jucariile erotice de calitate ar trebui sa tina mai mult decat ai nevoie după o incarcare completa.

Satisfyer Prêt-à-porter – Stimulator clitoridian fără contact. Conceput special pentru a-ți oferi plăceri intense

Satisfyer Prêt-à-porter – Stimulator Clitoridian Fără Contact

Pentru ca am fost stresata in ultimul timp

Fie ca am avut probleme personale sau profesionale, sunt multe motive pentru care pot deveni stresata peste zi. La finalul zilei, merit sa ma destresez și care este cel mai bun mod prin care pot scapa de stres decat un vibrator?

Dupa cum spuneam mai sus, stresul poate duce la probleme serioase precum anxietate și depresie. Merit sa am o viata fericita și sa nu ma confrunt cu astfel de probleme.

Cu toate ca nu stresul este singurul motiv pentru aparitia acestora, eliminarea acestui factor cu ajutorul unui vibrator este un mod natural (si foarte placut) prin care pot scadea sansa aparitiei lor.

Merit sa am orgasme mai des

Da, masturbarea cu mana poate sa ma ajute sa ajung la orgasm, dar nimic nu este la fel de placut precum un vibrator. Acesta face toata treaba pentru mine. Merit sa obtin orgasm mai des, pentru ca tin la sanatatea mea și la buna dispozitie. Vreau sa fiu fericita, sa fiu satisfacuta și sa obtin orgasme puternice, mai des. Asadar, merit un vibrator!

Merit sa am cu ce sa ma laud

Asa cum prietenele mele se lauda cu noile haine sau cu noile telefoane, merit și eu sa ma laud cu un nou vibrator. Toate prietenele mele stiu cu ce ma ocup, stiu ca sunt foarte expresiva din punct de vedere sexual. De fapt, și ele sunt la fel.

Merit sa fiu in pas cu moda și sa ma laud cu cel mai nou vibrator  de pe piata

cumpararea unui vibrator

Merit un masaj după o zi grea

Cu toate ca sunt o persoana cu o viata sexuala activa, uneori pur și simplu nu am chef de sex. Se intampla oricui, este perfect natural. Cu toate astea, după o zi grea de munca merit sa ma relaxez. Un vibrator pentru masaj poate fi alegerea ideala. Il pot folosi atât pentru stimularea sexuala cât și pentru relaxarea muschilor, intr-un mod non-sexual.

Vibratoare de masaj - Pentru femeile care doresc o relaxare profundă

Daca nu am chef sa ma satisfac sexual, pot pur și simplu sa ma relaxez. Ceea ce imi place la acestea este ca nu depinzi de alta persoana. Daca nu are cine sa iti faca un masaj, aceste vibratoare te pot ajuta sa scapi singura de stres, oferindu-ti un masaj intens, in confortul casei tale.

Merit cate un vibrator pentru fiecare nevoi pe care le am

Nu doar clitorisul sau vaginul, ci și punctul G trebuie stimulat din cand in cand. Imi place sa diversific, sa am parte de o altfel de experienta de fiecare data cand folosesc o astfel de jucarie. Din acest motiv, imi place sa am cate unul pentru orice tip de stiulare doresc.

Candy – Vibrator discret de la Svakom, 9.6 cm

Daca doresc sa imi stimulez clitorisul, folosesc un vibrator pentru clitoris. Daca vreau pur și simplu sa ma penetrez, folosesc unul clasic. Daca vreau o stimulare mai intensa, folosesc un vibrator cu varf curbat, conceput pentru stimularea punctului G.

Daca vreau o stimulare pentru mai multe zone in acelasi timp, aleg unul rabbit. Lista poate continua. Merit cate un vibrator pentru toate nevoile pe care le am. Din acest motiv, prefer a am pregatita colectia pentru a ma satisface atunci cand doresc.

Insa nu doar eu, ci și tu meriti un vibrator. Care sunt motivele pentru care crezi ca meriti unul?

Surse de informare

  • Why I Deserve To Buy Myself A Vibrator – We-vibe, Amanda Chatel
  • Why You Should Buy A New Vibrator Right Now – Itsrosy, Amanda Chatel
  • Treat Yo Self: 20 Reasons To Buy A New Vibrator – Livingly, Amanda Chatel
  • Why You Deserve a Luxury Vibrator! – Bliss For Women, Jodie West
Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.