Despre Cum Fetish – Ce este? De ce las partenerul să termine la mine în gură?

totul despre cum fetish

Unul din fetish-urile interesante despre care vreau sa vorbim astazi este cum fetish-ul, mai exact, fetish-ul legat de sperma. Cu toate ca este inca un tabu, sunt multe femei care adora sa inchita sau sa scuipe sperma, după ce o au in gura.

Fiecare are propriul sau fetish legat de lichidul seminal, insa toate sunt puse in aceeasi categorie: cum fetish.

Cand eram mai mica, singurul subiect de pe internet legat de sperma era: „femeilor le place as inghita sau sa scuipe?”. Acum internetul este plin de informatii, existand o comunitate uriasa de femei (dar și de barbati) din toata lumea care sunt au fetish-uri legate de sperma, numit cum fetish.

Squirt Extreme – Dildo-ul realistic cu funcție de ejaculare. Alegerea perferctă pentru cuplurile ce au cum fetish

Squirt Extreme – Dildo Realistic cu Funcție de Ejaculare, 28 cm

Existanenumarate filmulete, poze, povestioare și discutii pe acest subiect. De asemenea, povestirile erotice legate de cum fetish sunt la mare cautare, aratand cat de popular este acest fetish.

Conform internetului, barbații sunt mai pasionati de cum fetish decat femeile. Acest lucru poate fi și datorită faptului ca nu ei sunt cei care trebuie sa guste lichidul seminal: ei doar il ejaculeaza.

Cu toate astea, sunt mult femei care adora gustul spermei, fiind pasionate de fetish. De fapt, femeile se impart in 3 categorii:

  1. 50% dintre femei sunt indiferente in legatura cu acest lichid alb
  2. 25% dintre femei care nu suporta gustul și nici macar gandul la sperma
  3. 25% dintre femei sustin ca au cum fetish, fiind pasionate de tot ce tine de lichidul seminal

Cea mai nouă colecție de dildo-uri, la super oferte

Exista multe moduri prin care persoanele pasionate de cum fetish isi satisfac aceasta fantezie. Unii barbati adora sa termine in interiorul femeilor (numita tehnica „creampie”), alti barbati prefera sa termine pe fata sau pe corpul partenerei, in timp ce altii prefera sa termine in gura femeilor (numit „oral creampie”).

In cazul femeilor, sunt multe care adora sperma pe tot corpul lor, dar și femei care au preferinte mai specifice cum ar fi sperma in vagin, anus, in gura sau pe fata. Dupa cum vedem, femeile sunt foarte diferite iar in timp ce unele adora gustul și textura acestui lichid, altele nu suporta nici gandul.

Facutul de poze sau video-uri face adesea parte din cum fetish-ul unei persoane. Totodata, multe persoane de cum fetish au și fantezii BDSM, cum ar fi legatulul la maini sau folosirea spermei ca o pedeapsa, in cazul in care partenera a fost obraznica.

CoolMann Cum Enhancer sunt capsulele de care ai nevoie pentru a creste volumul de sperma. Ideal pentru cum fetish-isti

CoolMann Cum Enhancer – Capsule pentru Cresterea Volumului de Spermă

Cu toate ca suna ciudat, sunt multi barbati care cauta diferite pozitii prin care sa ejaculeze in propria lor gura. Nu este o fantezie foarte comuna, insa exista. Multi barbati nu suporta gandul de a gusta sperma, ceea ce arata cat de defiriti suntem in ceea ce priveste fanteziile sexuale.

ce este cum fetishPersoanele care au cum fetish cauta adesea metode de a creste nivelul de sperma ejaculat. Oricie persoana cu o astfel de fantezie doreste sa ejaculeze cat mai tare, sa umple partenera de sperma.

Totodata, pentru a face partenera sa isi fie de acord cu indeplinirea fanteziilor, barbații cauta adesea metode prin care sa imbunatatesca gustul spermei.

De altfel, exista multe metode prin care poți imbunatati gustul spermei. Se crede ca alimentele influenteaza radical gustul spermei.

Vibratoare de TOP - Pentru nopți de neuitat

Cum poți imbunatati gustul spermei prin alimentatie

Dieta poate afecta mirosul transpiratiei, salivei, a fluidelor din corp, a laptelui matern, așadar are sens sa credem ca influenteaza și gustul spermei. Cu toate astea, nu exista suficiente dovezi stiintifice care fac legatura intre dieta și gustul spermei.

Iata care se cred ca sunt cele mai „periculoase” alimente ce iti fac sperma sa aiba un gust ciudat:

  • usturoiul
  • ceapa
  • broccoli
  • varza
  • salata verde
  • sparanghelul
  • carnea și lactatele

Yummy Cum – Picaturile ce schimba gustul spermei. Pentru a face experienta mai plăcută

Yummy Cum – Picaturi pentru schimbarea gustului spermei

Cu toate astea, exista și alimente care se crede ca ajuta la imbunatatirea gustului spermei. Iata care sunt acestea:

  • telina
  • patrunjelul
  • iarba de grau
  • scortisoara
  • nucsoara
  • ananasul
  • papaya
  • portocalele

Alcoolul afecteaza gustul

Totodata, se crede ca alcoolul afecteaza gustul spermei, așadar pasionatii de cum fetish ar trebui sa se abtina de la consumul de alcool daca vrei ca experienta sa fie mai plăcută și partenera sa mai doreasca și alta data.

Cu toate astea, depinde mult de alcoolul consumat. De exemplu, bauturile mai tari au un impact mai mare asupra acestui gust. De asemenea, alcoolul poate afecta și motilitatea, calitatea și cantitatea de sperma ejaculata. Asadar, pentru o experiena cat mai plăcută, este indicat sa se limiteze consumul de bauturi alcoolice inainte de astfel de activitati sexuale.

Tutunul și alte substante pot afecta gustul spermei

La fel ca alcoolul, mai exista și alte substante care pot afecta gustul spermei cum ar fi tutunul și cafeaua. Consumand aceste substante, lichidul seminal devine mai amar, iute sau acru.

6 moduri prin care sa te bucuri de cum fetish

Unele persoane pur și simplu nu se satura de acest lichid alb. Multi barbati adora sa ejaculeze pe femei iar la randul lor, sunt multe femei ce impartasesc acest cum fetish. Iata 7 metode prin care te poți să te bucuri din plin de aceasta experienta.

1. Cream pie

Avand in vedere cat de populara este aceasta categorie, se pare ca multi barati sunt pasionati de cream pie. Aceasta tehnica implica ejacularea in vaginul partenerei. Este un fetish foarte comun ce poate avea legatura cu instinctul primar, de reproducere.

Cu toate ca cum fetish-ul este un tabu, ejaculatul in faginul partenerei este o tehnica foarte comuna. De fapt, este cea mai clasica metoda de a ejacula, fiind principalul mod de concepere a unui copil.

Produse de potență pentru persoanele pasionate de cum fetish și nu numai

2. Felching

Acest fetish nu este atat de comun, insa sunt multi barbati care sustin sa adora sa il aplice. Felching înseamnă practic ejaculareain anusul sau vaginul unei femei, după care ii faci sex oral pentru a-ti consuma propriul lichid.

3. Scuipa sau inghite

Unele femei adora sa inghita sperma după ce fac sex oral partenerului, in timp ce altele prefera sa scuipe. De asemenea, in timp ce unii barbati adora sa isi vada partenera inghitind, altii sunt mai interesati sa vada cum se scurce lichidul din gura lor.

fantezii legate de cum fetish

Pentru aceasta tehnica de ejaculare este indicat sa se depuna eforturi in a schimba gustul spermei. Cu cat are gust mai placut, cu atat experienta va fi mai plăcută și partenera va dori sa incerce iar.

Persoanele care vor sa duca aceasta fantezie la un alt nivel, sarutand partenera după ce ai terminat in gura ei.

4. Bukkake

Bukkake este o fantezie destul de comuna, dar destul de rar aplicata deoarece necesită mai multi barbati. Practic, implica un grup de barbat ce stau in cerc, ce ejaculeaza pe fata unei femei aflata in mijlocul cercului.

Fun fact: Cuvantul bukkake profine din japonezul „a te uda” și are de fapt legatura cu o reteta traditionala de la ei. Acum insa, acest termen este mai cunoscut in lumea pornografica.

5. Mushy Biscuit

Dildo-ul cu functie de ejaculare Cumshot. Ideal pentru persoanele ce au cum fetish

CumShot – Dildo cu Funcție de Ejaculare

Acest cum fetish este mai degraba uyn joc intalnit in comunitatea gay. Implica un grup de barbati ce se masturbeaza pentru a ejacula pe un biscuite. Ultimul care ejaculeaza trebuie sa manance biscuitele. De aici provine și numele de „Mushy Biscuit”

6. Reciclarea spermei

Exista și tehnici de cum fetish ce nu implica alte persoane. De exemplu, sunt barbati care prefera sa ejaculeze intr-un recipient, după care sa recicleze sperma. Cu alte cuvinte, consuma propria sperma după ejaculare.

Acestea sunt 6 metode prin care poți sa iti satisfaci fantezile de cum fetish. In timp ce unele pot parea de-a dreptul dezgustatoare pentru tine, pentru altii sunt gandul la care se masturbeaza. Fiecare persoana are propriile sale fetish-uri, iar cum fetish-ul este unul ce devine din ce in ce mai popular.

Surse de informare

  • What Does Sperm or Semen Taste Like? – Healthline, Debra Sulivan
  • 7 Ways to Enjoy Your Cum Fetish – Kinklovers, Jamie
  • Cum Fetish: Semen Lovers! – Kinklovers, Holly
  • Why I have a cum fetish, Girlonthenet
Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.