Despre Super Orgasme – Ce sunt super orgasmele și cum poți obține unul?

totul despre super orgasm

Ce sunt super orgasmele? Poate sa le obtina orice femeie? Care este diferenta intre super orgasme și orgasmele obisnuite, ce le face atat de „super”? Despre toate aceste intrebari vom discuta in acest articol.

Vom vorbi despre experiențele de super orgasme pe care le au femeile și cum au devenit acestea capabile să obțină o asemenea placere.

Super orgasmele înseamnă practic obtinerea a mai multe orgasme in aceeasi sesiune de sex – pana la 100 sau chiar mai multe orgasme in aceeasi patida sexuala – iti poți imagina atat de multe orgasme? Nu e de mirare ca este numit un „super orgasm”! Pot fi obtinute cu partenerul sau in jocurile solo.

Stimulente de top, pentru femeile ce doresc să obțină super orgasme

Cum se simte un super orgasm?

Exkista câteva metode prin care poți obtine un super orgasm. Iata cum descrie o femeie aceasta experienta:

„Este ca un roller coaster.. ca senzatia de a deveni un ocean și de a merge împreună cu valurile.. nu mai simti nicio greutate, nu mai simti nevoia sa respiri.. vezi doar negru dar in acelasi timp vezi și multe culori. Simti ca te topesti intr-un supernova. Este o senzatie electrizanta, incitanta pe care o simti in tot organismul pana in extremitati. Este o experiență spirituala, parca dintr-o alta lume”

Bunny Love Silicone G – Vibratorul special conceput pentru orgasme de neuitat

Bunny Love Silicone G – Vibrator Rabbit din Silicon cu Vârf Plat pentru Stimularea Punctului G

Aceasta descriere ne arata de ce orice femeie si-ar dori sa experimenteze un super orgasm. Ofera senzații Nirvanistice, la care orice femeie doreste sa ajunga.

Studiul super orgasmelor

Studiile asupra super orgasmului a inceput la Universitatea din Canada la care au participat 419 femei care obtineau super orgasme. Studiul nu a avut rezultate concludente in legatura cu ce fac aceste femei diferit fata de celelalte pentru a obtine o astfel de exeprienta.

Pe urma, a aparut un documentar pe Youtube, numit The Never-Ending Orgasm care a adunta o echipa de cercetatori internationali care erau specializati pe mai multe discipline, inclusiv psihologie, neurostiinta și endocrinologie pentru a afla mai multe despre aceasta experienta.

ce este super orgasmul

Studiul a descoperit ca femeile care obtineau super orgasme erau mult mai ușor de stimulat (pana la de 2 ori mai ușor) in comparatie cu alte femei, așadar acestea experimentau un flux mai mare de sange in zona genitalelor. S-au făcut teste și la nivel cerebral care a aratat ca erau multe semnale alfa atunci cand obtineau aceasta experienta, ceea ce indica faptul ca creierul era pur și simplu relaxat sau inchis in timpul unui orgasm.

Cea mai nouă colecție de vibratoare - Te ajută să ajungi imediat la super orgasme

Cu alte cuvinte, femeile care aveau super orgasm aveau nevoie sa se concentreze pentru a obtine aceasta experienta. In schimb, tot ce trebuiau sa fac era sa nu se gandeasca la nimic și sa se bucure de senzatiile placute. Astfel reuseau să obțină o experiență mai intenas și asa-numitele super orgasme.

Un alt factor interesant care a fost observat era faptul ca ca aceste femei aveau un nivel crescut de oxitocina in organism in timpul și după super orgasm.

Descoperirile asupra super orgasmului

Descoperirile din acest studiu sustin ca femeile care obtni super orgasm sunt mai relaxate, nu au la fel de multe inhibitii și se excita mai ușor. S-a descoperit ca acestae sunt totodată mai deschise sxual (dintre cele 450 de femei care au participat la studiul din McGill, 36% nu erau heterosexuale).

Conform acestor studii, o femeie poate invata cum să obțină un super orgasm, nu „se naste” cu aceasta abilitate.

sfat: Incearca o combinatie de stimulare clitorala și a punctului G pentru a obtine un super-orgasm. Poti incerca și tehnici de sex tantric daca vrei.

Dacă vrei să experimentezi super orgasme, încearcă capsulele eXXtreme libido+ caps

eXXtreme – Capsule pentru creșterea libidoului la femei

Un lucru pe care il stim sigur este ca super orgasmu se invata. E nevoie de multa practica pentru a obtin o asemenea experienta. Asadar, incepe sa exersezi!

despre super orgasm

Problemele documentarului

Documentarul a fost intr-adevar intereasnt, insa studiile inca nu sunt concludente. Asta nu înseamnă ca nu eadevărat, ci ca e nevoie de mai multe dovezi.

Expertii nu sunt foarte incantati de acest documentar. Nu pentru ca nu este interesant, ci petnru ca studiile nu au fost complete. De exemplu, nu s-au făcut comparatii cu femeile care nu obtin super orgasme, ceea ce este un standard pentru experimente stiintifice. Din pacate, daca nu exista astfel de comparatii, studiile nu pot fi declarate oficial.

Chiar și o femeie care a participat la acest docomentar sustine ca nu este o fana foarte mare al termenului de „super orgasm”. Aceasta sustine ca intr-adevar, este o experiență uimitoare, dar termenul de „super-orgasm” poate fi putin exagerat.

Încearcă gama de vibratoare pentru punctul G - Pentru orgasme de neuitat

Conform oamenilor de stiinta, diferentele dintre super orgasm și orgasmele multiple nu sunt foarte mari.

despre documentarul super orgasm

Orice femeie experimenteaza orgasmele diferit

Conform studiilor, femeile experimenteaza orgasmele în mod diferit, așadar cand vorbim de un super orgasm, termenul poate fi foarte subiectiv. In timp ce o femeie poate sustine ca super orgasmul este o experiență „parca dintr-o alta lume”, pentru alta femeie, acest super-orgasm poate fi de intensitati mult mai scazute.

Clitorisex – Crema specială de clitoris pentru intensificarea orgasmului. Nu a fost nici când ai ușor să obții un super orgasm

ClitoriSex – Crema clitoris pentru intensificarea orgasmului

Nu difera doar de la o femeie la alta ci și de starea generala din perioada respectiva.

De exemplu, este foarte greu, daca nu chiar imposibil sa obtii un super orgasm atunci cand te afli intr-o perioada stresanta.

Mai mult de atat, exista doua tipuri principale de orgasme pe care le pot avea femeile: orgasmele care ajung in varf, la intensitate maxima, după care coboara, sau femeile care obtine orgasme in „valuri”, adica nu orgasm care creste și scade constant in intensitate, dand senzatia de orgasm multiplu.

Se crede ca femeile care experimenteaza asa-zisele super orgasme sunt cele care experimenteaza orgasmele in valuri. Daca aceasta teorie este adevărată, nu toate femeile pot obtine un super orgasm.

Totodata in documentarul respectiv nu s-a discutat despre calitatea orgasmului. Nu toate orgasmele sunt la fel. O femeie poate avea un orgasm mai intens sau unul de intensitate mai scazuta. Uneori, acestea pot fi extraordinare iar alteori pot fi ca niste gadilituri.

Stimulatoare pentru clitoris - Nopți intense, super orgasme

Documentarul legat de super orgasme seteaza un standard gresit

cum poți obtine un super orgasm

La final, documentarul sustin ca femeile pot obtine un super orgasm format din 100 de orgasme la rand, daca se straduiesc suficient. Din pacate, aceasta concluzie nu este satisfacatoare deoarece sustine ideea ca daca nu obtii acest tip de orgasm, înseamnă ca nu te straduiesti suficient sau ca ceva nu e in regula cu tine.

E posibil ca unele femei pur și simplu sa nu poata obtine un astfel de orgasm, oricat s-ar incerca. Nu ar trebui sa devina un nou standard.

Pliculețele cu pudră de la Prorino te ajută să crești libidoul și să obții orgasme mai intense

Prorino – Pudră pentru marirea libidoului la femei, 7 plicuri

Femeile ar trebui sa se concentreze pe a-si cunoaste corpul mai intai. Este important ca initial sa te cunosti mai bine pe tine insati. Pe urma, orgasmele vor veni în mod natural. Pentru a obtine un super orgasm este nevoie sa iti cunosti foarte bine trupul. Cu cat te cunosti mai bine, cu atat stii mai mult cum poți obtine plăceri mai intense, ceea ce te poate ajuta intr-un final sa obtii un super orgasm.

Surse de informare

  • Super Orgasms: The Never-Ending Orgasm (Full Documentary) – Sexpert, Domina Doll
  • New Documentary Says ‘Super Orgasms’ Are a Thing – Self, Korin Miller
Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

One thought on “Despre Super Orgasme – Ce sunt super orgasmele și cum poți obține unul?

  1. Pingback: Satisfyer Partner Plus - Merită? Cât e de UTIL pentru cupluri? • Just Love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.