Diferenta între hotwife și cuckold – Care este diferența între cele două?

diferenta intre hotwife si cuckold

Fenomenul de hotwife și cuckold nu snut noi, cu toate ca se pare ca au crescut mai tare in popularitate in ultimul timp, mai ales in cazul persoanelor casatorite care doresc sa isi diversifice viata sexuala.

Totusi, ce sunt aceste concepte? Ce înseamnă cuckold? ce înseamnă hotwife? Care este diferenta dintre ele? Si mai ales, cum poate un cuplu sa practice aceste activitati sexuale?

In acest articol vom vorbi despre cuckold, despre hotwife, despre cum se aseamana dar și care este diferenta intre acesti termeni.

Ce este hotwife?

Conform dictionarului, hotwife este termenul care se refera la o femeie casatorita care are relatii sexuale cu alti barbati, cu acordul sotului care o incurajeaza pentru a satisface o fantezie pe care o are el sau pe care o au amandoi.

Termenul de hotwife este cel mai cunoscut, insa sunt și alte sinonime ale acestuia: cuckoldress, slutwife, sexwife, sharedwife, toti acesti termeni se refera la acelasi lucru. Este foarte strans legat de stilul de viata de swinging.

Suplimente pentru o erecție puternică - Reziști mai mult, satisfaci mai intens partenera

Termenul de hotwife poate de asemenea la faptul ca o femeie poarta haine provocatoare și atrage atentia altor barbati in timp ce merge pe strada (de obicei alaturi de partenerul ei), purtand haine provocatoare.

Asadar, cu toate ca termenul de hotwife nu se refera neaparat la a avea sex cu alt barbat, se refera la contactul (cel putin la nivel psihic) intre alti barbati și femeia casatorita. Daca o femeie flirteaza cu un barbat sau ii arata anumite parti intime ale corpului cu acordul partenerului, acest concept se numeste hotwife.

Penis Marathon – Crema de potenta nr. 1, speciala pentru barbații care vor sa aiba o erecție puternica, de lungă durată

Penis Marathon – Cremă pentru Potență, 30 ml

Ce este conceptul de cuckold?

Conceptul de cuckold se refera la activitatea sexuala a unei femei casatorite sau aflate intr-o relatie cu alti barbati, in timp ce partenerul ii priveste. Diferenta este ca de multe ori sotul este supus sotiei, uneori avand activitati masochistice, obtinand plăcere și satisfactie exuala prin a fi umilit și prin comportamentul degradant al sotiei fata de el.

cum sa iti convingi partenera sa devina hotwife

Barbatii pasionati de cuckold adesea se vad ca fiind parteneri inferior asa-numiti „beta” ce nu pot sa isi satisfaca partenera. Din acest motiv, simt nevoia sa includa un mascul alfa (numit bulls) ni relatei care are rolul de a intretine relatii sexuale cu partenera pentru a o satisface sexual.

Partenerii pasionati de cuckold adesea cred ca penisul lor e prea mic pentru a-si satisface sotia iar unii dintre ei sufera de probleme precum ejaculare prematura sau de disfunctie erectila. Problemele legat de anxietatea de performanta sunt de asemenea des intalnite. Acest fetish ii ajuta scape de toata aceasta presiune sexuala.

In acest tip de relatie, sotului ii este interzics sa faca sex cu sotia, uneori ramanand complet abstinent cu toate ca este casatorit, in timp ce partenera este activa sexual. Cu toate ca pare brutal, este bine sa ne amintim ca partenerul este de acord, acesta obtinant satisfactie sexuala enorma prin astfel de activitati, reusind sa scape de aceasta tensiune sexuala prin masturbare și nu prin sex cu sotia lui.

Uneori, partenerul are voia sa se uite sau sa fie in aceeasi camera in timp ce sotia sa are parte de activitati sexuale. In unele cazuri, barbatul trebui sa isi „curete” sotia după ce masculul alfa termina in ea.

In alte situatii, partenerul nu e prezent in timp ce sotia are parte de activitati sexuale, insa stie ca aceste activitati au loc și i se povesteste in detalii erotice cum s-au petrecut lucrurile dupe ce acestea se termina.

Care este diferenta intre conceptul de hotwife și cuckold?

Fenomenele de hotwife și cuckold sunt foarte asemanatoare, insa exista și diferente intre ele.

Ambele sunt fantezii care au legatura cu relatiile intre sotie și alti barbati. Cu toate astea, in activitatile de cuckold, barbatul este supus și adesea doreste sa fie umilit, acesta obtinand plăceri sexuale prin faptul ca partenera il face sa fie supus.

Sotul unei femei denumite „hotwife” are de asemenea fantezii legate de sotia sa cu alti barbati, dar in acest caz nu este supus.

Cu toate ca activitatile de cuckold exista de sute e ani (primele sale aparitii in literatura au fost in Literatura Engleza in 1562), acesta a de venit din ce in ce mai popular in ultimul timp. Este o fantezie foarte populara mai ales in randul barbatilor, fiind a doua cea mai cautata fantezie in cazul barbatilor care se uita la filme porno.

Cu toate ca in Romania aceasta activitate ramane de subsol, in America a prins amploare, 17% dintre femei avand contact sexual cu alti barbati cu acordul sotilor sau partenerilor.

De ce si-ar lasa partenerul sotia sa faca sex cu alti barbati? Ce e placut in cuckold și hotwife?

Conceptele de cuckold și hotwife au deventi foarte populare in ultimul timp, insa intrebarea este: de ce? De ce isi doresc partenerii ca sotia sau partenera lor sa faca sex cu alti barbati?

Unele teorii sustin ca sunt anumite motive care ii fac să se simtă inferiori: stima de sine scazuta, grijile legate de marimea penisului și legate de performante sunt doar câteva motive pentru care barbații ar putea dori ca partenera sa faca sex cu alti parteneri.

Alte teorii sustin ca barbații pasionati de astfel de jocuri au dorinte bisexuale.

Cele mai bune suplimente pentru ejaculare precoce - Pastile de top

Exista de asemenea și o teorie care spun ca barbatilor le place sa vada ca sotia lor este dorita de alti barbati: in unele cazuri, aceaasta plăcere este dusa la extrem. Practic, acesti barbati se smit excitati de faptul ca partenera lor e dorita de alti barbati și ca nu o pot avea decat cu acordul lui, ceea ce ii face să se simtă superiori, nu inferiori.

Aceste fantezii pot avea mai multe motive. Unul din motive ar putea fi diversificarea sexuala pentru a scapa de monotonie. Avand in vedere ca ambii parteneri si-au oferit acordul, aceasta activitate poate ajuta partenerii sa se apropie mai mult.

De ce si-ar dori o femeie as faca sex cu alti barbati?

Indiferent ca o femeie sau un barbat au adus acest subiect in discutie, exista multe motive pentru care o femeie isi poate dori sa faca sex cu alti barbati. Cele mai comune dintre aceste motive sunt:

  • Pentru a indeplini o fantezie
  • Deoarece o fate să se simtă mai frumoasa, mai sexy, mai dorita
  • O ajuta sa aiba o parere mai buna despre ea deoarece vede ca mai multi barbati o doresc
  • Pentru a-si face sotul fericit (in cazul in care aceasta este fantezia sa)
  • Pentru a obtine satisfactie sexuala mai intensa
  • Pentru a diversifica viata sexuala
  • Pentru a avea o experiență sexuala mai vasta
  • Pentru a-si satisface dorintele sexuale, in cazul in care ea și sotul sau nu sunt compatibili din punct de vedere sexual.

Care sunt avantajele și dezavantajele activitatilor de cuckold și hotwife?

Precum orice alte activitati sexuale, cele de cuckold și hotwife au atat beneficii cât și dezavantaje. Iata care sunt acestea:

Avantajele:

  • Ajuta la diversificarea sexuala
  • Poate condimenta viata sexuala a partenerilor
  • Este un mod de a face sex cu alti parteneri fără sa iti inseli partenerul
  • Poate ajuta cuplurile sa se apropie mai mult
  • Poate ajuta o femeie as se simta mai bine cu ea insasi
  • Ajuta partenerul să se simtă relaxat deoarece partenera sa a fost satisfacuta sexual

avantaje și dezavantaje ale stilului de viata cuckold sau hotwife

Dezavantaje

  • Daca relatia nu este foarte stabila (indiferent ca vorbim de persoane casatorite sau pur și simplu care sunt împreună de mult timp), astfel de activitati se pot termina cu o despartire
  • Pot aparea probleme de gelozie sau de vinovatie
  • Poate provoca dependenta, făcând partenerul sa nu poata avea relatii sexuale fără includerea altui barbat

Colecție nouă de vibratoare rabbit - Pentru stimularea simultană a clitorisului și a vaginului

Ce ar trebui sa iei in considerare inainte sa intri intr-o relatie de cuckold sau hotwife?

Daca vrei sa ai parte și tu de o relatie poliamoroasa, fie ca vorbim de swinging sau de o relatie deschisa de a avea parte de activitati de hotwife sau cuckold, sunt multe lucruri de care trebuie sa tii cont.

Daca e ceva ce iti doresti foarte mult, primul lucru pe care care ar sa-l faci este sa vorbesti cu partenerul tau deschis. Discutati despre cum vi s-ar parea și cum credeti ca un astfel de stil de viata v-ar schimba relatia. Dupa ce ati trecut pragul, e foarte greu, daca nu imposibil sa aveti o relatie ca inainte.

Credeti ca relatia voastra va fi mai buna? Cat de solida este acum? Tine cont de faptul ca daca nu aveti o relatei solida, acest stil de viata v-ar putea cauza mai multe probleme.

Ce se poate intampla in cel mai rau caz? Merita sa riscati? Ar putea fi gelozia, sentimentul de vina, divortul sau multe alte probleme.

In caz ca lucrurile incep sa mearga rau, sunteti dispusi sa mergeti la un psiholog de cuplu împreună? Probabil ca discutand cu o alta persoana v-ar putea ajuta sa luati o decizie informata, ceea ce nu e niciodată rau.

Daca amandoi sunteti interesati sa incercati activitati sexuale precum hotwifing sau cuckold, nu e o idee rea sa incercati, atat timp cat luati in considerare toate riscurile. Inainte sa intrati intr-un astfel de stil de viata, asigurati-va ca aveti limite bine pune la punct. Cat de des se va vedea sotia cu alti barbati? Exista anumite acte care nu ar trebui sa existe?

De exemplu, multe cupluri interzic sarutul cu alte persoane dinafara mariajului deoarece acesta este un gest foarte intim (chiar mai intim decat sexul) ce poate crea o legatura intre partenera și barbatul dinafara relatiei. Nu de putine ori s-a intamplat ca partenera sa decida sa isi paraseasca complet sotul pentru a trai cu barbatul respectiv.

Cu toate astea, multe cupluri au o relatie solida și nu implica astfel de reguli, deoarece cu cat este mai intima relatia dintre sotie și barbatul bull, cu atat este mai satisfacator actul.

Discutati împreună despre limite. Tineti cont de faptul ca aceasta decizie ar trebui sa fie luata de amandoi, împreună. Daca ea nu isi doreste, el nu ar trebui sa puna prea multa presiune pe ea. La fel este și in caz contrar.

Cine va cauta partenerii sexuali pentru sotie? Cum vă veți asigura ca e sigur sexul, ce metode contraceptive veti folosi? Ce se intampla in cazul in care partenera ramane insarcinata accidental cu un partener dinafara relatie?

Trebuie sa discutati despre cat mai multe scenari pentru a va asigura ca totul este stabilit, altfel vor exista probleme pe parcurs. Incercati sa fiti cat mai precauti și fiti pregatiti pentru cat mai multe situatii neplacute.

Nu de putine ori, o femeie care are parte de acte sexuale precum cuckold sau este o hotwife are probleme emotionale, mai ales la inceput, cand abia intra in acest stil de viata.

Este sotul dispus sa o sprijine emotional, sa fie alaturi de ea și sa ii spuna ca este de acord cu acest stil de viata și ca o iubeste nespus? Asigurati-va ca discutati atat inainte, pentru a seta anumite limite, cât și dupa, pentru a hotari daca veti continua cu acest stil de viata.

cum discuti despre fanteziile de cuckold și hotwife

Exista cupluri de gay care au un stil de viata de cuckold?

Conceptul de cuckold nu este doar pentru persoanele heterosexuale. De fapt, intr-u studiu recent cu peste 500 de barbati gay, se pare ca acest stil de viata devin din ce in ce mai popular in randul persoanelor gay mai ales in zilele noastre, cand homosexualitatea este din ce in ce mai bine vazuta.

Comparand studiile dintre cuplurile heterosexuale și cele homosexuale care au un stil de viata ce implica activitati de hotwife și cuckold, se pare ca exista multe asemanari intre acestea.

Cu toate astea, exista și câteva diferente importante. Una din cele mai mari diferente este ca cuplurile gay nu sunt foarte interesate de implicarea activitatilor BDSM atunci cand sotia face sex cu alt barbat.

Majoritatea cuplurilor heterosexuale dar și gay sustin ca o astfel de experienta i-a ajutat in relatei și i-a apropiat mai mult unul de celalalt.

Cu toate astea, nu sunt putine nici cazurile in care s-a ajuns la divort sau despartiri, așadar este indicat sa se ia masuri de siguranta inainte de implicarea intr-un astfel de stil de viata.

Cum sa discuti sincer și sigur cu partenerul despre un stil de viata hotwife sau cuckold

Discutarea despre astfel de fantezii cu partenerul sau partenera poate fi infricosatoare deoarece iti poate fi frica sa nu il ranesti sau sa aiba impresia ca nu il mai iubesti. Aceasta este o fantezie și nu are legatura cu sentimentele intre persoanele din cuplu: poate exista iubire nelimitata intre parteneri, dar fanteziile tot pot exista.

Daca vrei sa faci sesiunea de cuckold cu adevărat intima, inaerca gelul de masaj Special Exotic Hot – Special partide sexuale de neuitat

Special Exotic Hot – Gel Afrodiziac pentru Masaj cu Aromă Exotică, 100 ml

Cu toate astea, multi parteneri pot vedea astfel lucrurile: daca vrei sa faci sex cu o alta persoana, înseamnă ca nu il mai iubesti.

Exista totodată și reversul medaliei: in cazul in care partenerii au astfel de fantezii, femeia poate fi de parere ca daca el vrea sa o vada cu alt barbat, înseamnă ca nu o mai iubeste.

Daca și tu te confrunti cu astfel de probleme și nu stii cum sa ii spui partenerei (sau partenerului) despre fanteziile tale, iata câteva sfaturi care te-ar putea ajuta.

Inainte insa sa vorbesti cu partenerul, asigura-te ca iti doresti foarte mult un asfel de stil de viata. Daca incepeti sa activati ca un cuplu cuckold sau ca o femeie hotwife, va fi greu sau chiar imposibil sa va intoarceti la relatia anterioara. Aveti grija ce va doriti!

Nu incerca niciodată sa iti fortezi partenerul daca nu isi doreste. Ambii parteneri trebuie sa fie interesati de o relatei poliamoroasa. Este important ca toti sa fie de acord cu orice se intampla intr-o casnicie.

Daca unul din parteneri are sentimente de vinovatie, este important ca partenerul sa fie prezent și sa il sprijine emotional.

Metode prin care sa comunici cu partenerul in cazul in care ai fantezii de cuckold sau hotwife

Iata câteva sfaturi de la experti despre cum sa vorbesti cu partenerul in cazul in care vrei sa ca partenera sa devina hotwife sau esti interesat de un stil de viata de cuckold.

Asculta activ

Este foarte important ca atunci cand porti o astfel de discutei, sa iti asculti activ partenera (sau partenerul). Cu cat esti mai atent la ce are de spus, cu atat exista mai multe sanse ca sa ajungeti la un astfel de stil de viata.

Vibratoare de cuplu - Pentru a face partida de cuckold mai intimă

Este important ca relatia sa fie solida și partenerii sa fie acolo unul pentru celalat. Partenerii trebuie sa se asculte reciproc. Daca acum nu iti asculti partenera, aceasta nu se va putea baza pe tine in cazul in care are probleme emotionale din cauza unui astfel de stil de viata.

Este important sa ii arati ca are pe cine se baza in cazul in care lucrurile nu decurg asa cum v-ati dorit. Daca ii arati ca esti alaturi de ea, exista mai multe sanse sa fie de acord sa incerce un stil de viata cuckold sau sa devine hotwife.

Nu o critica

Este de la sine inteles. Daca esti o persoana care o judecat acum, inainte sa incepeti un astfel de stil de viata, e clar ca nu are pe cine se baza dupa. Este foarte posibil sa apara gelozia deoarece lucrurile vor parea foarte intime. Daca devii gelos (ceea ce e foarte probabil) aminteste-ti ca și tu ai fost de acord.

Indiferent ca ea sau el a venit cu initiativa, ambii parteneri au fost de acord și nu trebuie invinovatit celalalt partener, decat daca trece anumite limite (despre care trebuie sa discutati dinainte).

Nu deveni ofensiv sau defensiv

Daca vrei sa discuti cu partenera despre un astfel de stil de viata, trebuie sa pastrezi un ton neutru. In niciun caz nu e ok sa devii defensiv sau ofensiv. Acest lucru nu poate duce decat la probleme deoarece partenera poate fi de acord fără isi doreasca cu adevărat, doar pentru a nu se certa cu tine.

Daca vreti ca amandoi sa va bucurati de un astfel de stil de viata, trebuie sa te asiguri ca partenera este 100% interesata și nu o face doar de dragul tau sau pentru a nu se certa cu tine. Daca nu iti impartaseste aceste fantezii, cel mai probabil nu ar trebui sa incercati.

sfaturi pentru practica de cuckold sau hotwife

Lasa garda jos

Fiind cat mai calm și lasand garda jos, discutand cu partenerul sau partenera despre fanteziile tale sexuale, vei putea ajunge intr-un punct in care aveti fantezii comune tu și partenera. Doar printr-o discutie serioasa poți afla daca amandoi sunteti de acord cu un astfel de stil de viata.

Dildo-uri realistice de top - perfecte pentru simularea unei sesiuni de cuckold

Cum poți vorbi cu partenera despre fanteziile tale sexuale legate de cuckold sau hotwife

Exista cativa pasi prin care poți aduce in discutie acest subiect. Este important sa incepi ușor și relatia sa evolueze in acea directie. Iat un exemplu.

  1. Intreaba partenerul ce parere are despre persoanele care au fantezii sexuale
  2. Intreaba partenerul daca are fantezii și daca ar vrea sa ti le spuna
  3. Spune-i partenerului ca și tu ai fantezii despre care ati dori sa discutati
  4. Spune-i fanteziile tale, cat mai ușor. Incepe cu niste fantezii mai usoare, cum ar fi: „mi-ar placea sa te trag ușor de par in timp ce facem sex” și spune-i fantezii din ce in ce mai kinky, pana ajungeti la cele legate de hotwife și cuckold.

Pot relatiile ce include activitati precum cuckold sau hotwife sa duca la o un cuplu stabil?

Conform studiilor, se pare ca cuplurile care au un astfel de stil de viata au in general o relatie mai stabila. Activitatile sexuale de cuckold sau stilul de viata ca hotwife pot imbunatati calitatea unei relatii, acestia deseori devenind mai activi sexual chiar și intre ei, deoarece se poate mentine scanteia aprinsa prin eliminarea monotoniei.

Spanish Fly (Musca Spaniola) – Afrodiziacul de top pentru imbunatatirea performantelor sexuale

Spanish Fly – Picaturi Afrodiziace, 15 ml

Cu toate acestea, relatia trebuie sa fie solida dinainte. Cu cat exista mai multa incredere și intelegere intre parteneri, cu atat e mai posibil ca un astfel de stil de viata sa fie benefic.

Gelozia și sentimentele de vinovatie sunt foarte frecvente intr-un astfel de stil de viata, așadar daca nu exista intelegere, se poate ajunge la divort sau despartire.

Da, o relatie ce include activiati precum cuckold sau un stil de viata de femeie hotwife pot ajunge mai solide și sa reziste mai mult atat timp cat exista partenerii comunica în mod constant și se asigura ca amandoi se simt ok pentru tot ceea ce se intampla. Daca exista indoieli sau orice disconfort, acesta trebuie discutat in relatie.

Este foarte important ca partenerii sa fie cat mai deschisi și sa nu tina nimic in interior nespus atunci cand vorbim de un astfel de stil de viata.

Metode prin care te poți bucura de o experiență de cuckold sau hotwife fără sa fie nevoie de un alt barbat

Sa spunem ca ati discutat și partenera pur și simplu nu e interesata de un astfel de stil de viata. Nu isi doreste sa incerce cu un alt barbat. Ce poți face in aceasta situatie?

Daca totusi iti doresti sa incerci activitati de cuckold sau hotwife, poți ajunge la un compromis cu partenera ta: utilizarea unor jucarii erotice in jocurile de roleplay.

Exista nenumarate dildo-uri realistice ce imita perfect un penis uman. Puteti introduce aceste jucarii in jocurile de roleplay, considerand ca dildo-ul este alt barbat. Daca vreti sa duceti jocurile la un alt nivel, puteti chiar sa incercati cu o papusa sexuala masculina.

Păpuși gonflabile concepute special pentru persoanele pasionate de jocuri extreme

Nu e la fel, dar te poate ajută să iti indeplinesti aceasta fantezie. Cine stie, poate chiar va deveni mai interesata de un stil e viata ca femeie hotwife cu timpul, după ce experimenteaza cum e cu dildo realistic.

Papusa gonflabila Gaby B. Lovedoll  – Tot ce ai nevoie pentru a simula un threesome (sau o sesiune de cuckold)

Gary B. Lovedoll – Păpușă Gonflabilă Masculină cu Vibrator, 160 cm

Concluzie

Atat activitatile de cuckold cât și cele de hotwife au avantajele și dezavantajele sale. Chiar daca acesti termeni par sinonime la prima vedere, exista o diferenta clara intre persoanele care practica hotwe sau cele care practica cuckold.

Daca esti interesat de un astfel de stil de viata și nu stii cum sa vorbesti cu partenera, tine cont de sfaturile de mai sus. Este important sa te asiguri partenera iti impartaseste fanteziile.

Nu pune presiune pe ea: daca nu isi doreste sau nu pare sigura, mai bine renuntati. Poti oricând sa incerci sa iti indeplinesti aceste fantezii cu partenera folosind un dildo. Poti folosi un dildo realistic pentru a simula un threesome sau poți folosi doar jucaria pentru penetrare, pentru a simula o sesiune de cuckold (sau un stil de viata hotwife).

Este important sa exista acord din partea amandurora. Atat timp cat relatia este stabila și exista iubire și intelegere intre parteneri, de cele mai multe ori un stil de viata cuckold sau ca femeie hotwife poate fi benefic pentru viata voastra sexuala și pentru relatia de cuplu, in general.

Surse de informare

  • Dr. Dawn Michael. Cuckold Relationships – https://www.sexpert.com/sexadvice/cuckold-relationships/
  • Hotwife – https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Hotwife
  • How do you howtife – https://melmagazine.com/en-us/story/do-u-even-hotwife
  • Cuckold – https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Cuckold
  • Cuckold Relationships – https://www.sexpert.com/sexadvice/cuckold-relationships/
  • An Expert Guide on Howtifing and Cuckolding In The Bedroom – http://www.capetalk.co.za/articles/268941/an-expert-guide-on-hotwifing-and-cuckolding-in-the-bedroom
  • Cuckoldry as a Fetish. https://en.wikipedia.org/wiki/Cuckold#Cuckoldry_as_a_fetish
  • Cuckold Relationships – https://www.sexpert.com/sexadvice/cuckold-relationships/
  • Dr. Curtis Bergstrand, Ms. Jennifer Blevins Williams. Today’s Alternative Marriage Styles: The Case of Swingers. Electronic Journal of Human Sexuality, Volume 3, Oct. 10, 2000 http://www.ejhs.org/volume3/swing/body.htm
  • Betchen, Stephen J., Magnetic Partners blog post, 11/18/14. “Research provided by North American Swing Club Association (NASCA) (McGinley, 1995) found that 15% of couples in the U.S. have at some point incorporated swinging into their marriage.”
  • Why Married Couples Are Into Cuckolding – https://www.refinery29.com/en-us/hotwife-cuckold-married-sex-wednesday-martin-untrue
  • What It Means When Men Have ‘Cuckold’ And ‘Hot-Wife’ Fantasies – https://www.yourtango.com/experts/martyklein/what-it-means-when-men-have-cuckold-and-hot-wife-fantasies
  • Is It Normal To Fantasize About Your Partner Having Sex With Someone Else? – https://www.lehmiller.com/blog/2014/10/24/sex-question-friday-is-it-normal-to-fantasize-about-your-partner-having-sex-with-someone-else?rq=cuckold
  • Young Americans are less wedded to monogamy than their elders – https://today.yougov.com/topics/lifestyle/articles-reports/2016/10/03/young-americans-less-wedded-monogamy
  • Swinging – https://en.wikipedia.org/wiki/Swinging_(sexual_practice)
  • Study about Cuckold and Hotwife – http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1617155/
  • The human penis as a semen displacement device – http://www.ehbonline.org/article/S1090-5138(03)00016-3/abstract
  • Cuckolding can be positive for some couples, study says – https://www.cnn.com/2018/01/25/health/cuckolding-sex-kerner/index.html
  • My Husband Wants Me To Have Sex With Other Men –
    https://www.yourtango.com/experts/dawn-michael/my-husband-wants-me-have-sex-other-men
  • How did ladies feel after their first cuckolding experience – https://www.quora.com/How-did-ladies-feel-after-their-first-cuckolding-experience
  • Stories of Cuckolding Gone Very, Very Wrong – https://www.vice.com/en_ca/article/ywxnxk/stories-of-cuckolding-gone-very-very-wrong
  • The Psychology of Gay Men’s Cuckolding Fantasies – https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29285655
  • The Most Interesting Takeaways From The First-ever Study On Gay Cuckolds – https://melmagazine.com/en-us/story/the-most-interesting-takeaways-from-the-first-ever-study-on-gay-cuckolds
Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

5 thoughts on “Diferenta între hotwife și cuckold – Care este diferența între cele două?

  1. gabi says:

    Suntem G /43 ani și L 47 ani ,căsătoriți de 17 ani , am încercat și experimentam cuckolding din 2020 și putem spune ca prin comunicare putem confirma faptul ca acesta fantezie transformată în mod de viață sexual ne -a îmbunătățit relaționarea sexuală între noi

    • Maria says:

      Salut, G. Salut L 🙂
      Felicitări pentru deschiderea și curajul de a explora aspecte noi în viața voastră intimă. Este remarcabil să aud că, printr-o comunicare eficientă și sinceră cu privire la dorintele si nevoile voastre, ați reușit să transformați o fantezie într-un aspect care a îmbunătățit relaționarea sexuală dintre voi.

      Vă doresc să vă păstrați această legătură puternică și să vă bucurați de experiențele viitoare împreună mult timp de acum înainte. De asemenea, vă mulțumesc pentru comentariu și confirmarea ca prin sinceritate și comunicare se poate.

      • gabi says:

        Mulțumim, comunicare între noi a fost cheia succesului …….
        Recunosc ca acum 10 ani dacă mi-ar fi spus cineva ca voi avea o așa mare dorința sa îmi văd soția sadisfacuta de alți bărbați …..l aș fi plesnit ,glumesc.
        Acum singurul lucru care nu ne place este ca bărbații din păcate fac ușor confuzie între a fi bull și a fi bou …..
        considera ff multi ca adepți acestui stil sunt dispwerati sexuali și accepta orice doar sex sa fie …ceea ce nu este deloc adevărat …..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.