Durerea de penis – Cele mai comune cauze pentru care te doare penisul după sex

durere penis

Durerea de penis poate aparea atunci cand iti este lumea mai draga. Fie ca te masturbezi sau faci amor cu intens cu persoana iubită, aceasta poate aparea de nicaieri. Fie ca stati intr-o pozitie oarecum inconfortabila sau pur și simplu datorită unor afectiuni. Exista multe probleme pentru care poți experimenta dureri de penis după sex dar din fericire majoritatea sunt tratabile.

Daca te-ai confruntat vreodata cu crampe, arsuri, sau junghiuri dureroase la nivelul penisului in timpul sexului sau dupa, stii cat de problematice pot fi pentru cei care vor sa isi imbunatateasca viata sexuala.

Exista multe motive pentru care femeile au dureri in timpul sexului iar la fel se intampla și in randul barbatilor. Durerile de penis pot fi atat de inconfortabil incat pot face continuarea sexului imposibila sau extrem de inconfortabila, astfel ca doar femeile simt placere.

Barbatii nu raporteaza dureri in timpul activitatilor sexuale la fel de frecvent ca femeile, dar tot exista. Conform unui studiu, 30% dintre femei sustin ca au dureri in timpul sexului vaginal iar 72% sustin ca au dureri in timpul sexului anal. In cazul barbatilor, doar 7% sustin ca simt dureri de penis. Oamenii de stiinta din Indiana au descoperit intr-un studiu ca o mare parte din barbati nu recunosc spun atunci cand simt durere.

Exista multi barbati care au dureri in timpul sexului; este o problema mare. Durerea de penis  poate impiedica abilitatea sa te bucuri de plăceri in timpul sexului. In timpul sexului, orice anume te distrage poate fi neplacut, cu atat mai mult cand e vorba de durere.

Pompe ce te ajută să obții un penis mai mare în timp record

Asadar daca partenerul tau nu raspunde la avansurile tale sexuale, probabil ca are aceasta problema. Fie ca vorbim de o infectie, o rana sau alt tip de afectiune care ar putea sa explice de ce nu isi doreste sex acum, nu e singurul. Barbatii de toate varstele, de la mega-atleti la sedentari pot avea dureri in timpul sexului din nenumarate motive.

Din fericite, cele mai comune dureri sunt benigne. Iata care sunt principalele cauze ale durerilor de penis:

Erectii dureroase

Boala Peyronie, cunoscuta de asemenea precum o curbura a penisului, este o cauza comuna a durerii de penis și poate fi un semn timpuriu al acestei afectiuni. Cauza exacta nu se cunoaste, dar cercetatorii sustin ca poate fi cauzat de traumele repetate asupra penisului datorită sexului brutal sau de incercari multiple de a face sex cu o erecție slaba.

De asemenea, ar putea fi cauzata de nu eveniment precum lovituri sportive sau chiar de greselile in pozitii dificile cu partenera. Aceste lucruri se intampla cel mai des atunci cand vemea este de asupra. Daca aceasta sare pe penis și acesta este intr-o pozitie incorecta, poate cauza fracturi (la urma urmei e vorba de toata greutatea partenerei pe un penis).

durerea-de-penis

In urma acestei lovituri, barbatul va avea dureri și inconfort asupra tunica albuginea, membrana care mentine erectia.

Tesutul cicatrizat, numit placa se dezvolta sub pielea penisului, cauzand o curbura numita boala peyronie. Aceasta poate face penetrarea o provocare și sexul anal cu adevărat inconfortabil pentru barbati.

Tratamentul recomandat de medic poate fi de la operatie pana la unul mai simplu, in functie de cat de avansata este aceasta boala.

Sfat: Poti incerca o pompă pentru penis. Acestea ajuta la intinderea penisului și te pot ajuta sa scapi de problema cauzata de boala Peyronie.

Nu folosi insa o pompă fără acordul medicului. Te poate ajuta, dar este indicat sa intrebi medicul inainte de a o utiliza.

Varful penisului (glandul) este inflamta

Inflamarea varfului penisului numit „balantis” poate fi de asemenea cauzat datorită unei infectii, alergii sau iritatii la piele. Acesta poate afecta orice barbat dar e mai des intalnit la persoanele necircumcise sau cele care sufera de diabet.

Cu toate ca poate fi virala (transmisa in timpul sexului) și cauzata de bacterii, de asemenea poate fi cauzata de infectii fungice.

Aceasta este practic versiunea masculina a infectiei vaginale. preputul poate bloca urina și umiditatea. Un barbat ar putea descoperi o roseata pe varful penisului, in special daca vorbim de un caz ușor, insa acesta va și sensibil.

Tratamentul pentru balantis depinde de cauza și severitate. Daca infectia fungica este cauza, e nevoie sa prescriem o cremă antifungica.

Doare la ejaculare

Multe lucruri pot cauza durere cu ejaculare. Adesea este un semn de prostata și inflamatie a prostatei, conform Institutului National de Diabet și a Bolilor Digestive de Rinichi.

Glanda prostata face parte din sistemul reproducator masculin. Aceasta secreta fluide care ajuta la crearea spermei. In mod obisnuit, cand devine inflamata, un barbat are nevoie sa urineze mai des și va simti arsuri in timpul urinarii.

De obicei, nu apare durerea e penis decatatunci cand barbatul ejaculeaza, ceea ce poate fi foarte neplacut.

Exista multe tipuri de prostatita cu diferite cauze, așadar tratamentul difera in functie de examenul medical.

Cel mai putni comun este ca barbatul sa aiba dureri de penis in timpul orgasmului (uneori de o singura parte) și nu exista alte probleme.

Rock Hard – Suplimente pentru potență ce te ajută să obtii o erecție uriasa

Capsule pentru Mărirea Penisului Rock Hard, 30 cps

Preputul este prea stramt

In general, preputul, partea care acopera penisul la un barbat necircumcis se ridica in timpul erectiei. Cu toate astea, se poate intampla uneori ca aceasta piele sa nu poata fi trasa inapoi, ceea ce cauzeaza fimoza. Acest lucru poate fi de-a dreptul dureros.

Fimoza este mai comuna la bebelusi și baietii tineri. La adulti, este de regula cauzata de o infectie sau inflamatie (precum balantis) sau o rana la nivelul prepudului. Cremele steroite și intinderile usoare pot fi prescrise.

O conditie medicala asemanatoare numita parafimoza poate aparea după erectie. Aceasta apare practic atunci cand pielea nu poate fi pusa inapoi după erectie. Daca nu este pusa inapoi, poate cauza probleme serioase. Poate fi considerata o urgenta medicala.

O eczema dureroasa pe penis? Acest lucru suna precum herpesul și poate fi transmis prin sex. Poate afecta atat femeile cât și barbatii. Herpesul genital este cauzat de virusul simlex (HSV). HSV-2 este cauza principala a herpesului genital, dar poți de asemenea sa il faci de la HSV-1, acelasi virus care poate aparea la nivelul gurii.

Unii barbati pot avea dureri de penis inainte ca leziunea sa fie prezenta.

Nu exista tratament pentru herpes, dar poate fi tinut sub control foarte eficient cu medicamente antivirale pentru a reduce frecventa aparitiei și severitatea simptomelor.

Frenul penisului este foarte scurt sau strans

Frenul penisului este o piele de la peni care leaga glandul de preput. Atunci cand frenul penisului este strang sau scurt, acest lucru poate cauza dureri, făcând tragerea preputului de pe penis imposibila. Cand barbații au o erectie, aceasta piele se fortaeza, putand cauza dureri chiar și fără sa fie nevoie de penetrare, insa fiind intensificate in timpul penetrarii.

Pompe ce te ajută să obții un penis mai mare în timp record

Optiunile de tratament pot varia de la niciun tratament (se poate vindeca de la sine) pana la frenuloplastie.

Are o problema la nivelul pielii

Orice irita penisul sau testiculele poate fi o problema din pucnt de vedere sexual. Doua treimi din persoanele cu psiroazis, de exemplu dezvolta niste probleme foarte neplcaute la nivelul zonei genitale, conform unui studiu. La barbati, aceasta iritatie poate aparea deasupra glandului, a testiculelor, a penisului, in locuri publice, la nivelul perineului (partea dintre anus și scrot) și in multe alte locuri.

Tratarea psoriazisului la nivelul organelor genitale poate fi dificil deoarece aceasta piele este sensibila. Barbatii ar trebui sa discute cu medicul lor.

Mai putin comun, pielea alba de pe penis poate fi un semn de scleroza lichenului care poate aparea atunci cand pielea este expusa la alergeni care provoaca o reactie.

Cu toate ca latexul este notoriu pentru dezvoltarea alergiilor alergice, barbații au o istorie larga a utilizarii prezervativelor de latex fără nicio problema.

Este o problema la nivelul tesutului nervos

Partenerul tau face cumva ciclism sau arte martiale? Ceea ce el probabil considera a fi durere de penis e posibil sa nu aiba nicio treaba cu organul in sine. Statul pe bicicleza sau loviturile in testicule pot cauza dureri la nivelul organului pudendal, care suplineste senzatiile din zona genitala. Durerile puternice sunt ina din posibilele simptome ale nevralgiei pudendale.

Acest nerv devine iritat și cauzeaza probleme in spatele penisului.

Chiar și o problema precum o durere lombara se poate manifesta ca durere de penis sau de testicule, ceea ce înseamnă ca doctorii trebuie sa faca o munca de detectiv serioasa pentru a-si da seama de unde vine de fapt durerea.

Este tensionat și anxios

Persoanele casatorite care fac sex inafara mariajului pot prezenta dureri la nivelul penisului datorită stresului și a tensiunii. Asta nu înseamnă ca durerea de penis este fictiva, ci ca aceasta zona este foarte predispusa la stres. Acest lucru poate mari considerabil simptomele.

Maraton Classic – Capsulele maraton sunt perfecte pentru persoanele tensionate care au probleme in a obtine o erectie

Maraton Classic – Capsule de Potenta cu Ginseng Siberian

Are parte de prea mult sex

Daca un barbat are parte de prea mult sex, mai mult decat de obicei, acest lucru poate cauza durere de penis după sex. Cel mai adesea, nu e nimic de ingrijorat. Apare deseori la inceputul relatiei, cand partenerii fac sex mai des.

De multe ori, oamenii nu realizează cat de mult isi indoaie penisul in timpul relatiilor sexuale. Daca durerea de penis apare și tine doar câteva ore după sex, nu e nimic de ingrijorat.

Exista nenumarate motive pentru care pot aparea dureri la nivelul penisului. Multe dintre acestea nu sunt serioase și dispar de la sine. De regula, durerile care trec după câteva ore nu reprezinta probleme medicale grave.

Cu toate astea, exista și dureri de penis care pot prezenta urgente medicale și este indicat să știi atunci cand trebuie sa mergi urgent la medic daca te doare penisul. De exemplu, daca vorbim de o fractura la nivelul penisului, este indicat sa mergi la medic de urgenta, pe cand daca vorbim de dureri cauzate de prea mult sex, nu este o urgenta de cele mai multe ori.

Informeaza-te și asigura-te ca durerile de penis nu sunt serioase, pentru a nu avea surprize neplacute pe viitor.

Daca vrei sa afli mai multe, uite un video despre ce anume cauzeaza durerea de penis și cum o putem trata:

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.