Antrenament Penis cu Masturbatoarele Fleshlight. Te Antrenezi să Poți Rezista Mai Mult la Sex

antrenament cu masturbatoarele fleshlight

Fii sincer: ai patit vreodata sa te termini mai repede decat ti-ai fi dorit? De cate ori nu ti-a fost lezat orgoliul și ti-ai pierdut increderea in tine pentru ca terminai prea repede și de cele mai multe ori fără ca partenera ta sa ajunga la orgasm?

Cu toate ca nu exista un standard legat de cat ar trebui sa rezisti in dormitor, este totusi important sa rezisti suficient pentru ca amandoi sa va puteti bucura de sex. Daca orgasmul apare mult prea repede, nici tu, nici partenera nu va puteti bucura de sex. Te-ai gandit vreodata ca un masturbator Fleshlight te poate ajută să rezolvi aceasta problema?

Nu e nicio rusine sa ai orgasm prea devreme. Se intampla oricui, ai fi uimit sa afli ca este o problema incredibil de comuna. Majoritatea barbatilor se confrunta intr-un moment al vietii lor cu probleme legate de ejaculare precoce. Acest lucru poate fi cauzat de stres, probleme in relatie sau pur și simplu din lipsa de experienta.

Masturbatorul Fleshlight Riley Reid Utopia – Pentru cei ce doresc o experiență realistică cu frumoasa actriță porno

Fleshlight Riley Reid Utopia – Masturbator Realistic, 25.4 cm

Cu toate ca e normal, asta nu înseamnă ca nu ar trebui sa iei masuri. Masturbatoarele Fleshlight te pot ajuta sa te antrenezi pentru a rezista mai mult in dormitor.

Asa cum inveti mult pentru a-ti antrena creierul sau mergi la sala pentru a-ti antrena muschii, la fel poți să te antrenezi și sa rezisti mai mult in dormitor, cu ajutorul unui masturbator Fleshlight. In acest caz insa, antrenamentul este mult mai satisfacator. Nu te extenueaza ci dimpotriva, îți oferă plăceri nespuse.

Colecție nouă de masturbatoare, la super oferte

Pentru barbati, cele mai bune jucarii cu care sa se antreneze pentru a rezista mai mult in dormitor sunt masturbatoarele Fleshlight, care sunt practic un vagin artificial intr-o carcasa solida, discreta, pentru a semana cu o lanterna. De aici ii vine și numele (din engleza de la „flashlight”, care înseamnă „lanterna”).

Ce sunt masturbatoarele Fleshlight?

Aceste jucarii te ajută să ai parte de una din cele mai realistice experiențe, deoarece imita perfect un vagin adevărat, atat la design cât și la materialul din care sunt facute.

In interiorul carcasei ce seamana cu o lanterna se afla o jucarie făcută dintr-o formula speciala descoperita de producatorii masturbatoarelor Fleshlight numita Real Feel Super Skin. Acest material imita perfect pielea umana, fiind moale și flexibila, pentru a-ti oferi una din cele mai realistice experiențe pe care le poți avea cu o astfel de jucarie.

Pentru a folosi un masturbator Fleshlight, ai nevoie de un lubrifiant pe bază de apă pe care sa il aplici atat pe penis, cât și pe deschizatura jucăriei. Acesta are rolul de a face experienta mai confortabila, deoarece, oricat de realistic ar fi acest masturbator, nu poate secreta lubrifiant precum o femeie adevărată, așadar penetrarea poate fi putin inconfortabila fără utilizarea unui lubrifiant.

Pe urma, tine bine de carcasa și introdu penisul in interiorul vaginului fals, folosind miscari inainte-inapoi, precum in timpul sexului adevărat. Vei observa ca se simte exact ca un vagin adevărat. Daca nu vrei sa il tii cu mainile, poți pune masturbatorul Fleshliht intr-un loc in care sa stea fixat, cum ar fi intre pat și saltea.

Ceea ce face aceste jucarii atat de speciale este faptul ca poți ejacula in interior deoarece sunt pot și spalate in totalitate. Trebuie doar sa scoti mansonul (vaginul artificial) din interior, sa il speli cu apa (este recomandata utilizarea unui toycleaner), după care sa il pui la uscat.

Produse speciale pentru dezinfectarea completă a masturbatoarelor

Daca vrei sa prelungesti viata jucăriei tale, poți cumpara o pudra speciala care ajuta la mentinerea jucăriei in conditii optime, putand fi folosita pe o perioada mai indelungata.

Cum te ajuta masturbatorul Fleshlight sa rezisti mai mult in dormitor

Cu toate ca exista o multime de masturbatoare Fleshlight care te pot ajuta sa rezisti mai mult in dormitor, exista unul special conceput pentru un astfel de antrenament: Masturbatorul Stamina Training Unit (STU).

Stamina Training Unit – Masturbatorul Fleshlight perfect pentru combaterea ejacularii precoce

Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit – Masturbator realistic din Silicon cu Forma Discreta, 23 cm

Acesta este conceput pentru a oferi o experiență cat mai apropiata de una realistica. Are o textura ce imita perfect pielea vaginului unei femei și un diametru de 1.3 cm, care este flexibil.

Ceea ce face acest masturbator special este faptul ca este conceput pentru a-ti oferi plăcere și totodată pentru a te ajută să te antrenezi, pentru a rezista mai mult in dormitor. Asadar, masturbatoarele Fleshlight te ajută să combati ejacularea precoce in timp ce îți oferă plăceri similare cu cele pe care le ai atunci cand faci dragoste cu o femeie adevărată.

Poti folosi aceasta jucarie pentru a controla durata orgasmului tau fără sa iti faci griji ca trebuie sa satisfaci o femeie in acelasi timp. Acest lucru te ajută să fii mai relaxat și sa te bucuri mai mult de aceasta experienta, oferindu-ti confort atat fizic cât și psihic.

Cum poți folosi masturbatorul Fleshlight pentru a combate ejaculare precoce?

Acest proces de antrenare te ajută să intelegi cat de rapid ajungi la orgasm și cum poți prelungi durata pana ajungi in acest punct. Atunci cand penetrezi masturbatorul Fleshlight STU, vei obseva ca are o textura fina și niste striații care iti vor masa penisul. Aceste striații îți oferă plăcere puternică in timpul miscarilor inainte-inapoi.

striatii pe interior masturbatoare fleshlight

Cum se simte un masturbator pe penis?

Se va simti precum niste „mici degetele” care tii vor atinge suav penisul. Cu cat ajungi mai aproape de orgasm, penisul se mareste in dimensiuni în mod natural, ceea ce creste plăcerile pe care le provoaca striatiile de pe interior. Cu cat esti mai aproape de orgasm, cu atat plăcerile vor fi mai puternice, ajutandu-te sa ajungi intr-un punct in care nu mai rezisti, și vei ejacula.

Concentrentandu-te pe senzatii, poți invata cum sa intarzii acel punct de ejaculare. Cand ajungi intr-un punct in care mai ai putin și ejaculezi, te opresti pentru a lasa senzatiile sa treaca. Pe urma, cand simti ca a trecut aceasta senzatie, poți continua penetrarea. Repeta acest proces de câteva ori, pana cand te hotarasti sa obtii orgasm.

Este foarte posibil ca in primele sesiuni de antrenament sa nu te poți abtine de la orgasm. Este absolut normal: acesta este procesul de invatare. Cu timpul, vei intelege cand sa te opresti pentru a prelungi actul de penetrare.

Repeta acest antrenament de câteva ori pe saptamana și vei observa ca vei rezista mai mult in dormitor. De asemenea, vei invata ce tip de penetrare îți oferă orgasm mai rapid și ce tehnica poți folosi pentru a rezista mai mult.

Tehnica de penetrare difera de la o persoana la alta: unele persoane sustin ca penetrarile lungi și lente ii aduc mai repede la orgasm, in timp ce altii sustin ca penetrarile scurte și rapide sunt cele care ii aduc in acest punct.

Masturbatorul Realistic Mia Malkova Lvl Up – Masturbator de top, ultra realistic, copie fidelă după vaginul acriței Mia Malkova 

Mia Malkova Lvl Up – Masturator Realistic după Vaginul Actriței Mia Malkova

Poti incerca diferite tehnici de penetrare pana gasesti una care sa te ajute sa rezisti mai mult. La urma urmei, despre asta este utilizarea unui masturbator Fleshlight: despre experientare (sau mai bine spus, sexperimentare).

Un alt beneficiu al mastubatoarelor Fleshlight este ca te ajută să obtii orgasme ma puternice. Cu cat prelungesti mai mult actul sexual, cu atat intensitatea orgasmului va fi mai puternica, ajutandu-te sa obtii astfel orgasme mega puternice.

Cu ajutorul acestor masturbatoare, te poți bucura de o plăceri intense in timp ce te antrenezi pentru a rezista mai mult in dormitor. Masturbatoarele Fleshlight sunt alegerea perfectă pentru toti cei care vor sa reziste mai mult in dormitor, dar și pentru cei care vor sa se bucure de o experiență cat mai realistica, ajutandu-te sa obtii cele mai intense orgasme pe care le-ai experimentat vreodata.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.