Aventuri de o noapte: de ce sunt nasoale?

aventuri-de-o-noapte

Mai degraba ma masturbez decat sa am o aventura de o noapte. Stiu, am o gandire atipica, dar asta este. Permite-mi sa-ti spun de ce prefer masturbarea in locul aventurilor de o noapte.

In primul rand, mana mea nu va vorbi neincetat după ce vom face sex. In al doilea rand, nu voi mai avea acel moment in care voi fi pe punctul de a ejacula și o voi privi in ochi gandind „Oh, asta e o greseala!” Dupa ce ma masturbez pot sa ma pun direct la somn. Nu exista cuvinte precum „daca”, „si”, „sau”. Si in al treilea rand, nu va trebui sa vorbesc cu ea, sa ies cu ea și sa pretind ca-mi place de ea. Aventurile de o noapte sunt nasoale. Nu am mai avut de mult o aventura de o noapte și sunt multumit.

Obisnuiam sa iubesc aceste aventuri. Pentru mine era ca un sport. Mi-a placut. Imi placea sa-mi omor prada și ma bucuram de acele momente de evadare.

Eram ca un artist evadat. Cand ai o aventura de o noapte, nu reusesti sa dormi linistit, și desi patul tau de acasa te cheama, nu reusestisa pleci deoarece zgomotul aventurii este inca acolo. Nu mi-e dor de acel zgomot. Si aceia dintre voi care cred ca aventurile de o noapte sunt grozave, ar trebui sa se mai gandeasca la asta.

Jucarii care pot fi folosite intr-o aventura de o noapte

Daca totusi vei avea parte de o aventura de o noapte, iti sugerez sa incerci câteva jucarii pentru a face noaptea mai palpitanta. Astfel, vă veți simti amandoi bine.

Jucării Strap On care pot fi folosite într-o aventură de o noapte

Daca esti un tip care doreste doar sa faca sex și sa plece a doua zi fără a se conecta cu femeia – atunci, te inteleg. Pot intelege de ce aventura de o noapte este buna pentru tine. Daca cineva viseaza sa aiba o aventura de o noapte deoarece crede ca este fain sa faca asta, sau vrea să se simtă bine ca reuseste sa convinga o femeia sa ajunga in patul lui, o sa-i spun: Nu se merita. Vei ajunge sa-ti doresti sa pleci. Vei ajunge sa-ti doresti sa nu mai fii acolo și vei ajunge sa te simti ca un rahat. Acum stiu ca multi dintre voi sunteti masturbatori cronici și probabil ca va place la nebunie sa va jucati cu fetele. Dar aventura de o noapte nu este raspunsul potrivit.

Ar trebui sa te intinzi pe spate și sa te gandesti la conectare. Cand esti conectat cu persoana de langa tine, sexul este minunat. Vei uita de aventurile de o noapte. Serios, eu cred ca aventurile de o noapte sunt cele mai nasoale experiențe sexuale din lume. Gandeste-te la ceea ce-ti doresti cu adevărat. Iti doresti cu adevărat cu o aventura de o noapte sau vrei sa te conectezi cu o femeie, sa o cunosti și sa faci sex? Stabileste de la inceput ce-ti doresti, astfel incat sa nu fii nevoit sa cauți raspunsuri in timpul aventurii de o noapte.

Ai un „prieten cu beneficii”?

M-am trezit in aceasta dimineata gandindu-ma ca as putea avea o noua prietena cu beneficii. Pentru mine, o prietena cu beneficii este ca o iubita-chiriasa. Totul este grozav. Sunteti indragostiti de fiecare data cand sunteti împreună, aveti parte de sex grozav, iar atunci cand sunteti singuri nu trebuie sa va ganditi unul la altul, sa va sunati sau sa va trimitei mesaje. Cand eram mai tanar, o prietena cu beneficii era o persoana cu care puteam face sex, fără a avea vreo legatura intima cu ea. Asta-mi doream. Voiam doar sex fizic, animalistic, fără sa o cunosc la un nivel mai profund.

Este posibil ca in cazul aventurilor de o noapte sa fii putin stresat ca nu o cunosti, iar erectia este mai greu de obtinut. Daca ai aceasta problema (sau daca vrei fii sigur ca nu o vei avea), poți incerca niste suplimente pentru potență care iti garanteaza o erecție puternică și de lungă durată, așadar nu doar ca vei avea erectie, dar vei rezista și mai mult. O vei da gata!

Suplimente care te vor ajuta să ai erecție

Dar pe masura ce cresti, ai tendita sa-ti doresti mai mult pentru ca iti place acel sentiment de intimitate, acea legatura cu o alta persoana, acea legatura cu sufletul ei. Nu te mai poți bucura de latura superficiala a sexului. Nu te mai simti implinit. Probabil vei spune ca m-am transformat intr-o femeie pe masura ce am imbatranit, deoarece am nevoie de lucruri mai feminine. Asta nu înseamnă ca ma vei vedea epilat pe picioare, dar totui vreau mai multa emotie, vreau o legatura mai puternica.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.