Ce vor femeile de la un bărbat în pat și în viața de zi cu zi? Iată cum mulțumești o femeie

ce-vor-femeile-in-pat

Cand vine vorba despre ce vor femeile in pat, e posibil sa fii surprins sa afli ca ele nu sunt chiar atat de complicate pe cat se crede.

Intr-adevar, spre deosebire de barbati, poate fi mai complicat sa satisfaci o femeie, insa per total, nu e chiar atat de greu sa: trebuie doar să știi câteva lucruri.

La baza, modul de excitare al femeilor și al barbatilor este similar. Mecanismul de raspuns sexual din creier este format din doua parti:

  1. Acceleratorul sexual – care vede toate lucrurile sexy din jur și trimite semnale pentru a se excita zona intima
  2. „Opritorul” sexual – Care observa toate pericolele sau neplacerile din jur și trimite semnale la creier pentru a opri stimularea

Asadar, acest mecanism ne ajuta sa devenim excitati sau sa ne oprim din a simți stimuli sexuali.

Ceea ce face barbații și femeile diferiti este ceea ce activeaza acest accelerator.

Stimulente de top pentru femei

Din fericire, stiinta ne-a ajutat sa intelegem care sunti acesti factori și cum ii putem crea in viata noastra. Iata așadar ce vor femeile.

Ce vor femeile de la un barbat?

Preferintele femeilor sunt foarte diverse, insa sunt câteva puncte comune pentru majoritatea dintre ele. Cu toate astea, tine cont de faptul ca sunt femei care pur și simplu pot avea alte preferinte. Suntem diferiti iar acest lucru e minunat, deoarece suntem atat de diversi.

Totusi, acest lucru face descoperirea a ceea ce isi doresc femeile mult mai dificila.

Pretty Love Bernie – Vibrator pentru Cuplu Wireless, 9.5 cm

De exemplu, o femeie isi poate dori un barbat increzator, in timp ce alta isi poate dori un barbat timid. Fiecare femeie are preferintele ei și cauta anumite trasaturi la un barbat. Evident, trasaturile negative (cum ar fi, de exemplu, un barbat fricos) nu sunt dorite de femei, insa sunt unele trasaturi care sunt neutre și se afla la poli opusi, ce pot fi preferate de femei. Asadar, iata ce vor majoritatea femeilor.

Femeile vor placere

Femeile vor placere, insa asta nu e nimic diferit fata de barbati. Ceea ce difera este modul in care le oferi placere. Totodata, depinde foarte mult is de situatie.

De exemplu, daca vrei sa o gadili pe partenera ta și ea este intr-o stare buna, poate sa fie sexy și amuzant.

Totusi, daca partenera este frustrata sau nervoasa, e posibil ca in loc sa o exciti, sa te trezesti cu un raspuns negativ din partea ei.

Este aceeasi senzatie (de gadilat) dar o perceptie diferite. Fie este amuzant și sexy, fie este enervant. Depidne de starea ei mentala. Asta e normal: nici tie nu ti-ar placea sa fii gadilat daca esti suparat sau ai alte probleme pe cap, nu?

cum-satisfaci-o-femeie

Asadar, atunci cand spun ca „femeile vor placere”, vreau sa spun ca ca trebuie sa ne aflam in situatii care le schimba starea, care le face sa isi doreasca placere.

Nu conteaza doar modul in care atingi o femeie pentru a-i oferi o palcere. Depinde mult și de starea ei. Trebuie sa faci ce trebuie, dar totodată sa fii la momentul potrivit, in locul potrivit.

Poti chiar tu sa creezi o situatie in care partenera să se simtă sexy. Trebuie doar sa incepi ușor. Fara sa pui stres pe ea, vorbeste-i dulce. Incearca sa creezi subtil o atmosfera sexy. Nu fi direct, trebuie aproape sa nu-si dea seama ce incerci sa faci.

O femeie isi doreste un servitor și un sef in acelasi timp

O femeie isi doreste un barbat care sa ii ofere tot. Un barbat in care sa aiba atat de multa incredere incat poate oferi tot controlul asupra sa.

Barbatul trebuie sa o protejeze, sa o controleze, dar in acelasi timp sa fie vulnerabil in fata ei. Sa conduca actul sexual, dar in acelasi timp sa o faca pe ea sa creada ca detine controlul. Cu alte cuvinte, sa ii ghiceasca gandurile.

Cele ma noi afrodiziace, la super preturi

Un barbat care ii poate oferi o asemenea experienta are mai multe sanse sa ii provoace orgasme puternice acesteia.

Vrea sa fie curtata pasional

Femeile nu vor un barbat care vrea sex – vor un barbat care o vor doar pe ea. Vor sa o curteze, ea sa se lase greu și ei sa nu se dea batuti.

Cu toate astea, nici sa nu fie foarte bagacios, pentru a parea disperat. Vor un barbat care sa le ofere siguranta unei relatii, sa le faca să se simtă dorite. Un barbat care curteaza pasional o femeie are mai multe sanse sa o satisfaca, deoarece astfel ii arata cat de mult o apreciaza.

Femeile vor un barbat increzator

Increderea vine din a sti ce eadevărat despre corpul tau și ce te excita. Acest lcuru il obtii prin educatie și practica.

O femeie isi doreste ca un barbat sa fie sigur pe el. Un barbat care stie ce isi doreste și sa fie sigur pe el. Da, incredere e sexy.

Daca un barbat are incredere, poate ajuta partenera să se simtă și ea increzatoare. Nu trebuie sa o faca să se simtă inconfortabil, ci dimpotriva, sa o faca să se simtă dorita.

Acum ca stii cum sa te comporti ca un barbat in preajma unei femei, iata ce isi poate dori aceasta in pat.

Ce vor femeile in pat?

Sexul este aproape tot la ceea ce ne gandim in fiecare zi. Fie ca esti barbat sau esti femeie, sexul este unul din dorintele noastre primare. Majoritatea dintre noi, fie ca dorim sau nu, ne gandim aproape zilnic (daca nu CHIAR zilnic).

Cu toate ca ne gandim atat de mult la aceasta activitate, cel mai adesea ne gandim la cum putem obtine noi plăcere și nu cum sa oferim plăcere femeilor.

Cu toate astea, atunci cand esti cu persoana iubită, cu siguranta te vei gandi și la plăcerile ei. Atunci vei descoperi ca, de fapt, nu e asa de ușor sa satisfaci o femeie. Nu te ingrijora, suntem aici sa te ajutam. Iti vom explica tot ce trebuie să știi despre ce vor femeile in pat.

1. Gandeste-te la femei ca la un „buton”, nu un „intrerupator”.

Atunci cand comparam sexualitatea femeilor și a barbatilor, nu e niciun secret ca barbații sunt mai ușor de multumit in dormitor. Acestia sunt ca un intrerupator. Pur și simplu apesi pe el și gata, s-au „aprins”.

Femeile insa sunt mult mai complexe. El esunt ca niste „butoane”. Trebuie să știi cu ce intensitate sa apesi pe el și cel mai adesea trebuie sa tii apasat pe el pentru a fucntiona.

Vagina Tight – Gel pentru Strâmtarea Vaginului, 30 ml

Lasand metaforele la o parte, o femeie este mai greu de satisfacut decat un barbat.

2. Fa-o să se simtă relaxata

Daca nu stii ce vor femeile in pat, trebuie să știi un lucru: in niciun car nu vor sa fie stresate. Femeile pot fi satisfacute doar atunci cand sunt relaxate și se simt confortabil.

Cercetatorii din Olanda au descoperit ca cheia de a excita o femeie și de a-i oferi orgasm este ca aceasta sa fie relaxanta. Daca ete stresata sau anxioasa, sansele sa se bucure de activitatile sexuale sunt minime.

Creierul femeile scaneaza nivelul de frica și de anxietate din organism și daca acesta este mare, stimularea este foarte redusa. asadar, o femeie nu poate fi satisfacuta daca nu este relaxata. Asigura-te ca o ajuti să se simtă relaxata in dormitor.

Procesul poate fi insa și invers: cu cat este mai excitata o femeie, cu atat sunt mai putin sanse ca aceasta sa fie mai anxioasa. Partea creierului care se ocupa de procesarea fricii, a anxietatii și a emotiilor incedinteste cu cat o femeie devie mai excitata.

Produse BDSM - Pentru jocuri mai intense in cuplu

In cazul barbatilor, nu e chiar asa. Cu toate ca nivelul de anxietate scade, rezultatele nu sunt la fel de evidente ca la o femeie.

Asta înseamnă ca eliberarea de frica și anxietatea  unei femei ar putea fi cel mai important lucru pentru a-i oferi orgasm.

Asadar, la intrebarea „ce vor femeile in pat” este ca „femeile vor sa fie relaxate”.

3. O femeie vrea sa fie explorata

Fiecare femeie este diferita și majoritatea femeilr nici macar nu obtin orgasm primele experiențe sexuale pe care le are cu un barbat. O femeie trebuie să se simtă confortabil iar barbatul trebuie sa isi dea seama ce nume ii place din punct de vedere sexuale. Unele femei doresc saruturi umede, in timp ce alte femei pur și simplu urasc saliva in timpul sarutului.

Unele femei doresc stimularea sanilor, in tip ce altele pur și simpu nu suporta sa le atingi sanii.

Unele femei adora sa stea deasupra, in timp ce altele prefera pozitia misionarului.

Unele femei vor ca clitorisul sa fie stimulat in timp ce altele vor doar penetrare.

Asadar, exista foarte multe diferente intre femei. Din acest motiv, este imposibil de spus exact ce anume vor femeile in pat.

Daca vrei insa sa afli ce vrea o femeie in pat, trebuie sa o explorezi. Ia-ti timp sa ii inveti corpul. Daca este un lucru care ii place, este de a fi explorata. Barbatul trebuie sa invete ce ii place unei femei, pentru a aplica in activitatiile sexuale viitoare. Femeia totodată are responsabilitatae de a-l ghida – trebuie sa ii spuna ce ii place și ce nu.

Cu toate ca femeile si-ar dori ca barbații sa stie de la inceput ce isi doresc ele, din pacate acestia nu citesc gandurile.

Shunga Love Bath – Sare de Baie cu Aromă de Fructul Dragonului, 650 g

4. Femeile vor fantezie in pat

Secretul unei vieti sexuale sanatoase este includerea a putina fantezie – chiar daca ea nu joaca intotdeauna rolul principal. Majoritatea femeilor sustin ca sunt mai satisfacute atunci cand sunt intime cu partenerul.

Impreuna cu intimitatea vine și libertatea de a te elibera și de a explora, inclusiv fanteziile despre alti oameni, alte locuri sau alte situatii.

Un studiu a descoperit ca oamenii care isi indeplinesc fanteziile erotice prin jocuri in dormitor au cel mai adesea cel mai ridicat nivel de satisfactie și un stil de viata sexuala sanatos.

5. Femeile vor un barbat care stie sa compenseze in dormitor

Foarte putin barbati sunt precum vedetele porno, insa asta nu este neaparat ce isi doreste o femeie. Traim intr-o lume reala in care fiecare dintre noi aveam propriile lucruri care ne avantajeaza și ne dezavantajeaza din punct de vedere sexual.

De exemplu, daca un barbat sufera de ejaculare prematura, trebuie sa stie cum sa compenseze pentru acest lucru. Sexul oral este un mod extraordinar de a compensa pentru barbații care nu rezista suficient pentru a satisface o femeie.

Cu toate ca unii barbati nu sunt la fel de dotati ca altii, trebuie sa invete sa se foloseasca de ceea ce au pentru a compensa. Daca un barbat pur și simplu nu poate oferi plăceri unei femei prin penetrare, trebuie sa invete cum sa ii stimuleze clitorisul.

Totodata, poate aduce in dormitor o jucarie sexuala. Nimic nu e mai satisfacator pentru o femeie decat un barbat care stie sa se foloseasca de ceea ce are. Vibratorarele pot fi prietenl de nadejde ale unui barbat, care ii ajuta sa isi satisfaca partenera.

Daca te folosesti de limba, degete și jucarii, femeia cu siguranta va fi multumita de tine, chiar daca penisul tau nu o poate satisface. De fapt, e bine de stiut ca majoritatea femeilor au nevoie și de alt tip de stimulare (pe langa cel prin penetrare) pentru a ajunge la orgasm.

Asadar, sansele sunt mici sa o satisfaci doar prin sex: este important sa inveti cum sa o stimulezi și altfel.

Acum ca am vorbit despre ce vor femeile in general in pat, 10 idei practice pentru a intelege exact ce isi doresc acestea.

Cele ma noi vibratoare, la super prețuri

Ce vor femeile in pat – 10 idei practice

Majoritatea femeilor au adesea dorinte sexuale, dar sunt prea timide sa recunoasca. De la partide salbatice pana la sex anal, sunt foarte multe metode prin care poți satisface o femeie.  Iata 10 lucruri practice pe care le vor femeile in pat.

1. Preludiu prelungit

Sexul e mereu mai bun (pentru amandoi) daca petreceti suficient timp sarutandu-va, pentru a deveni mai excitati.

2. Vor sa fie tratate agresiv și pasional

Multe femei adora un barbat care preia controlul. Un barbat care sa fie ușor agresiv, dar sa nu uite de pasiune.

3. Vor sa le vorbesti frumos

Femeile adora sa le faci complimente in dormitor. Vorbeste-i dulce, sau murdar (in functie de preferinte).

Deseori, femeile se simt foarte nesigure de corpul lor. Spune-le ce bine arata, fa-le să se simtă dorite. Astfel, o poți ajuta să se simtă mai relaxata și să obțină orgasme mai puternice.

4. Fi spontan – Incearca locuri diferite

Femeile adora barbații spontani. Cu toate ca patul este un loc placut pentru sex, la un moment dat poate deveni monoton. Fa niste schibmari – schimba camera, schimba pozitia sau schimba chiar casa. Inchiriati o camera la hotel, petreceti o noapte romantica și faceti dragoste intr-un pat diferit.

idei-despre-ce-vor-femeile-in-pat

5. Creeaza o atmosfera plăcută

Cu toate ca pare cliseic, femeile adora o camera cu lumanari și trandafiri. Crearea unei atmosfere romatnice poate fi foarte sexy. Pe langa faptul ca induce o stare sexy partenerei, faptul ca ai depus acest efort o face să se simtă mai dorita, să se simtă speciala.

6. Foloseste-ti mainile și gura

Femeile foarte rar obtin orgasm doar prin sex prin penetrare. Foloseste-ti mainile pentru a duce plăcerile la un alt nivel.

7. Satisfa-i fetishurile

Multe femei au diferite fetish-uri care nu sunt greu de indeplinit, dar pot oferi plăceri extraordinare. De exemplu, asa cum multi barbati au foot fetish, la fel multe femei pot simti plăceri prin stimularea acestora.

Afla ce fantezii are și incaerca sa i le satisfaci. Astfel, sansele sa ii provoci orgasm cresc radical. Mai mult de atat, o vei face să se simtă mai apreciata deoarece pui accent pe plăcerile ei, cee ce va va ajuta sa va apropiati mai mult.

8. Adu o jucarie in dormitor

Unele femei pur și simplu nu pot fi satisfacute fără un ajutor. Arata-i ca iti pasa de plăcerile ei și adu un vibrator in dormitor. Acesta creste sansele de a o satisface.

Aceasta jucarie te ajută să o satisfaci mai ușor și sa scapi de frustari. Multi barbati sunt nemultumiti ca nu reusesc sa isi satisfaca partenera. Cu ajutorul acestui mic prieten, scapi de aceasta grija.

Vibratoare de cuplu - Pentru cei ce vor sa afle ce-și doresc femeile în pat

9. Dezbracati-va complet

Cu toate ca nu e valabil in orice relatie, femeile adesea adora ca ambii sa fie complet dezbracati. Atingere piele-piele face experienta mai intima.

10. Fi vocal

Unele femei adora ca barbații sa fie tacuti, in timp ce altele adora barbații vocali. Asa cum exista și barbati care prefera femeile tacute și barbati care prefera femeile care gem in dormitor, aceasta regula se aplica și in cazul femeilor.

Afla daca isi doreste sa fii mai vocal și indeplineste-i aceasta fantezie. Cu toate ca la inceput poate parea ciudat, pe termen lung poate fi satisfacator.

Naughty Par-a-Dice: Joc erotic cu zaruri pentru cupluri

Acestea sunt 10 idei practice de lucruri pe care le vor femeile in pat. Cu toate ca nu se aplica tuturor femeilor, multe dintre ele pur și simplu le adora. Afla care dintre acestea ii plac partenerei tale și ajut-o să obțină plăceri extreme.

Sper ca acest articol sa te fi ajutat sa te fi ajutat sa intelegi ce vor femeile in pat.

Este important de stiut ca fiecare femeie este diferita și nicio metoda nu este 100% sigura.

Exploreaza împreună cu aceasta. Nu te gandi la ce vor femeile in pat, ci la ce vrea femeia TA in pat. Astfel vei reusi sa o satisfaci.

Surse de informare

  • What Women Want During Sex – Cosmopolitan
  • What Do Women Want Men To Do In Bed? An Expert Weighs In – Huffpost, Ian Kerner
  • The 5 Things Women Really Want In The Bedroom & Beyond – Mind Body Green, Emily Nagoski
Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

One thought on “Ce vor femeile de la un bărbat în pat și în viața de zi cu zi? Iată cum mulțumești o femeie

  1. Laie says:

    Va salut .Placerile sunt diferite de la om la om,dar daca o femeie te cheama la ea si a doua oara inseamna ceva ia placut.Ador sa satisfac femeia,sa o vad ca e in extaz ,zgarie de placere.Ador momentul cand ii simt vaginu ca se incordeaza si isi da drumu la mine in gura .Un sloboz cremos si dulce ,si fierbinte.Ador chestia asta.Si lor le place sa suga pula pana nu mai lasa nici un pic de sperma in coaie.Ce mi s-a intamplat pe Valea Prahovei nu demult.Sunt exloatator de lemn,merg la OS si licitez lemn.Am fost la o licitatie si acolo ne-am intalnit mai multi anteprenori si dupa am mers la o carciuma sa papam ceva.La un moment dat parca a venit o vijelie au intrat cateva femei galagioase si drept la masa noastra.Toate vb engleza cu haine destul de murdare,rucsacuri in spate ,bocanci,clar veneau de pe munte dar clar erau si drincuite.

    Noi toti barbatii treji fara raspinca in nas ca eram cu masina.dar ce sa vezi s-au pus la noi la masa si au comandat si 5 sticle de sampanie,nici copilu osparar nu mai stia ce sa inteleaga.Eu stiu bine engleza dar astea erau din America si difera limba dar am descurcato.Clar ele erau puse pe chefuri erau de 2 luni in RO si umblau din carici in carici.Nici noi nu am refuzat oferta ca NA.Primul impact l-am avut la tualeta.cand m-am trezit cu o maimutica langa mine si mi-a luat pula la supt.Clar nu a supt mult ca mi-am dat drumu dar tot a inghitit si a supto mai departe pana mi-am mai dat drumu odata.Mam infierbantat rau cand ma pupat boarfa,mia bagat o limba pe gat de am simtito pana in stomac.Ei bine am balaluit noi cu ele vreo 10 ceasuri pana s-au facut muci si ele si noi ,clar am mers fiecare in camere ca era si hotel si draci dupa mine au venit 3 nici mai prost si dai frate mau lins.supt si mozolit de nu mai eram bun de nimic ,pula mea era ca o carpa nici sa se pise nu mai avea curaj.Am stat pana a doua zi pana la 12 am dormit cand m-am trezit nici nu vedeam pe unde calc.

    Aici am gustat cea mai buna pizda cel mai ok sloboz de femeie.Am lins la ea cred ca vreo 20 de minute dar cand si-a dat drumu curgea crema din pizda si era fierbinte.Toata am inghitito avea un gust formidabil.Am mers si am achitat tot la receptie si am plecat cu una din ele la o cabana forestiera care o am eu pe o vale.Nu am conditii extra dar e ok adica am baie soba de gatit,Am stat cu acea femeie acolo 10 zile incheiate si nu m-am plictisit de ea.Avea ceva avea pe vino incoace,aia scula pula si dupa ce iese din pizda frate.

    Suntem prieteni si acum vine 2 ori pe an in RO si sta cam 2 saptamani.Ne futem in draci .Are ceva special in slobozu din pasarica cum il beau cum pula mea sta bat o zi intreaga,o tin in pula o ora fara probleme,pe nevasta in 3,4 pompe sunt gata o scuip cu sperma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.