Cum exciti o femeie ❤️ GHID Complet pentru excitarea femeii

cum-exciti-o-femeie

Toti băarbatii se intreaba cum sa exciti o femeie. Este normal, este, s-ar putea zice, visul oricarui barbat sa isi faca partenera sa devina mai excitata. De ce? Raspunsul e simplu: daca nu o faci, nu vei reusi sa traiesti acea experienta despre care ai fantezii mereu. Petracand ore intreci cu penisul erect nu te ajuta, de cat daca partenera este atat de suficienta incat sa te doreasca. Nu e asa de greu, ca nu e nici ușor sa exciti o femeie.

Unii barbati sunt norocosi și se nasc cu un talent la excitarea femeilor, dar majoritatea trebuie sa lucreze pentru imbunatatirea acestor tehnici.

Nu este greu de invatat cum sa exciti o femeie. Tot ce trebuie sa faci este sa inveti niste reguli de baza despre femei și sa lucrezi putin la anumite abilitati. Tine minte: orice femeie este diferita și va reactiona diferit la anumit situatii.

Info: noi, la justlove.ro avem in catalog parfumuri cu feromoni. Acestea sunt niste parfumuri (care se intampla sa și miroase foarte frumos) despre care se spune ca face ca persoanele care le poarta sa fie mai atractive pentru sexul opus, datorită feromonilor. Este o intreagă lectura despre ele, intr-un articol separat de blog. Dacă ar fi sa fac 2 recomandări acestea ar fi: Top Musk Ruf pentru bărbați și Strawberry Bubblegum pentru femei.

Este ca la sport: după ce inveti regulile de baza trebuie sa lucrezi mereu pentru a deveni mai bun. Cu cat te antrenezi mai mult, cu atat devii mai bun. Chiar daca stii regulile, nu înseamnă ca esti bun. Trebuie sa experimentezi. Experienta isi spune cuvantul. Va trebui sa lucrezi și sa imbnuatatesti ceea ce ai invatat.

Primul lucru pe care vrei sa il faci este sa aprinzi acea scanteie intre tien și femeie. Fara acea scanteie, fără acea chimie intre voi vei fi considerat  doar un „prieten foarte bun”. Vei fi pus in „friendzone„. Te voi invata in acest artcol cum sa aprinzi acea scanteie pentru a aprinde pasiunea intre voi.

Al doilea lucru pe care vrei să știi ca nu poți face pe cineva excitat inca de la prima atingere, nu? Daca ai putea, probabil ca nu ai mai citi acest articol. Trebuie sa inveti treptat, pas cu pas, cum sa exciti o femeie. Este un proces mai lung decat probabil ca iti imaginezi. Nu este un buton pe care apesi.

Primele idei trebuiesc folosite cand abia ai cunoscut-o. Ai intalnit-o la o petrecere sau prin itnermediul unor prieteni, poate chiar pe Facebook sau cine stie din ce sursa. Oricum ai cunoscut-o, va trebui sa creezi o impresie pozitiva despre tine, pe care sa o aiba mereu in minte. Vrei sa faci o impresie atat de buna incat sa se gandeasca la tine in fiecare zi și bineinteles, in fiecare noapte.

10 SFATURI pentru a EXCITA și a CUCERI o femeie

cum cuceresti o femeie

1. Primul pas – ofera-i complimente și apreciaz-o

Fiecaruia dintre noi ii place sa fie apreciat. Femeilor le plac complimentele în mod special. Tuturor femeilor le place sa li se faca complimente și sa fie apreciate. Acestea au o dorinta intensa de a fi respectate și pretuite. Dar complimentarea femeilor este o arta.

Daca ii faci complimente pur și simplu, nu vei reusi sa o exciti. Afla ce ii place și complimenteaza acele lucruri care o fac speciala. Afla mai multe despre ea: afla ce ii place cel mai mult la ea, ceea ce o face pe ea să se simtă speciala și complimenteaza acele lucruri. Este foarte important sa personalizezi orice spui daca vrei sa exciti o femeie.

Acest lucru nu va face doar să se simtă atrasa de tine, dar o va face sa inteleaga ca sunteti pe „aceeasi unda”, ca aveti o gandire asemanatoare. Femeilor nu isi doresc doar pe cineva cu care sa faca dragoste non-stop, dar și un partener cu care sa poat avea o conversatie. Daca va realiza ca ganditi la fel, te va considera inconstient un potential partener, ceea ce o va face să se simtă mai atasa de tine.

Daca a lucrat mult la a-si imbunatati scrisul de mana sau a mers mult la sala, fa-i complimente in aceasta directie. „Ce scris frumos ai„, sau „Ce corp frumos ai! Mergi la sala?„.

2. Al doilea pas – Indrazneste sa flirtezi, fără sa eziti

Acum ca ai facut-o să se simtă confortabil, ceea ce e foarte important, poți sa iti faci cunoscute intentiile. La acest punct, trebuie sa ii arati ca esti interesata de ea. Multi barbati, carora le lipseste curajul și initiativa sa arate ca sunt interesati pasional de o femeie, ajung sa fie prieteni buni cu acestea, și sa ramana doar atat.

cum tii o femeie de mana

Arata-i ca esti interesat de ea, admira-i ochii, spune-i cuvinte frumoase aar cheesy. Trebuie sa inteleaga ca iti doresti mai mult decat o prietena. Nu fi exagerat. Trebuie sa fii in acelasi timp și un prieten bun cu ea.

3. Al treilea pas – Sedu-o prin mesaje pe telefon

Mesajele pe telefon par pentru multi o idee proasta (mai putin atunci cand faci sex prin telefon). Acestia cred ca un barbat care da mesaje va parea ca e suficient de curajos. Cu toatea astea, deja ai flirtat cu ea fata in fata și i-ai aratat ca ai curaj, mesajele sunt foarte de ajutor.

Acestea nu doar ca sunt o metoda mai usoara prin care iti poți exprima sentimentele, dar ii ofera și partenerei confort totodata. Daca partenera este timida, probabil ca nu se simte foarte bine cand flirtezi cu ea fata in fata. Aceasta se va simti mai confortabil sa flirtati prin mesaje, avand ecranul ca o bariera intre voi.

Asadar, nu e chiar asa cum spun toate ziarele și revistele: mesajele nu sunt o idee proasta. Trebuie doar să știi cand sa le folosesti.

Daca sunteti de mult timp împreună, descrie-i cum te simti, ce te excita la ea, cat de mult o iubesti și cat de tare iti este dor de ea. Intreab-o cat mai multe despre ea. O poți intreba și lucruri mai vagi care ii ofera posibilitatea sa ofere raspunsuri lungi, cum ar fi „ce iti place la un baiat?„.

Trebuie sa o faci sa vorbeasca cat mai mult. Cu cat vorbeste mai mult, cu atat o femeie se va simti mai confortabil in prezenta ta. Acesta este primul pas catre o relatie reusita. Atat timp cat isi da seama ca esti atras de ea și ea se simt confortabil in prezenta ta, de aici pana la o relatie și sex mai este putin.

4. Al patrulea pas – invit-o lsa luati pranzul împreună, sau o cafea.

Dupa ce ati vorbit mult prin mesaje, trebuie sa faci urmatorul pas – invito in oras. Daca a mers totul conform planului, pana acum ar trebui deja sa existe o pasiune intre voi. Poti folosi sexting-ul, o metoda eficienta prin care poți face o femeie sa se excite.

Cand o inviti in oras, alege un loc mai retras. Trebuie sa alegi un loc in care sa petreceti cat mai mult timp împreună, singuri.

5. Al cincilea pas – Tehnici de imbratisare

Acum ca ai ajuns la acest pas, trebui sa inveti cum sa ii oferi o imbratisare care sa exprime mai mult decat prietenie. Da, exista imbratisari pasionale.

Daca aceasta este prima ta intalnire, dar nu i-ai oferit inca o imbratiasre, acest lucru poate sparge gheata. O imbratisare prietenoasa și scurta este tot ce ii trebuie. Asadar, imbratiseaz-o intr-un mod in care iti faci cunoscute intentiiile. Acest lucru o va face sa scape de inhibitii, daca are.

6. Al saselea pas – Stai mereu aproape de ea

Al 6lea pas din ghidul cum exciti o femeie este sa stai langa ea. Intr-un restaurant aglomerat sau la McDonalds sau KFC (desi nu recomand fast foodul ca și mancare), acest lucru este grozav. Poti sa stai langa ea și sa pretinzi ca-i arati ceva pe telefon sau sa ii arati meniul. Orice scuza sa te apropii de ea. Bratele tale atingandu-i corpul poate fi un factor ce ajuta o femeie sa se excite.

Ai grija insa sa te asiguri ca ea este atrasa de tine inainte sa faci acest pas, altfel atingerile tale ii vor parea inconfortabile.

7. Al saptelea pas – Tachineaz-o

Acum ca stai langa ea și ca s-a obisnuit cu tine stand atat de aproape e ea, e timpul sa treci la urmatorul pas. E timpul as o atingi mai intens. INcepe cu degetele ei. Tine-i mana in palma. Complimentaeza-i degetele, inelele și ughiile, orice îți va oferi o scuza sa o tii mai mult timp de maini.

Afrodiziace de top, cu care vei da gata orice femeie în dormitor!

Cel mai popular truc este sa porti o discutie despre liniile de pe mana. Atingandu-i mainile o va face să se simtă mai confortabil cu atingerile tale. Vei simti tensiunea din ea. Reactia ei va fi de asemenea ca ii place sa fie atinsa și poate chiar, fără sa iti arate, se vsimte excitata de atingerile tale.

8. Al optalea pas – Sopteste-i ușor la urche

soapte la ureche

Acum e timpul sa actionezi mai tare, sa dai tot ce poți fără sa te mai gandesti obsesiv la cum exciti o femeie. Pana acum s-a obisnuit cu atingerile tale. Daca tu te simti excitat de acele atingeri, poți fi sigur ca și ea se simte la fel. Sopteste-i ușor in ureche pentru a aprinde și mai tare pasiunae intre voi. Complimenteaza-i la ureche corpul sau ceea ce vezi mai fancy la ea.

Las-o sa isi stie cat de mult iti doresti sa ii atingi buzele și sanii, și misca-ti degetele pe ea. Continua sa o tii de maini. Vei observa cum ii creste pulsul. Pleoapele ei vor incepe sa fie mai joase acum, deoarece se va simti mai somnoroase. Daca ai făcut totul cum trebuie, se va simti excitata la maxim acum.

9. Al noulea pas – Invata sa saruti

Sarutarea pasionala este extrem de importanta pentru a aprinde pasiunea. Trebuie sa inveti cum sa saruti pasional pentru a o face se simta excitata. Poti incepe prin sarutari ale gatului sau pe obrazi, după care sa o saruti pe buze. Invata cum sa saruti si  tachineaz-o cu sarutari pasionale. Fa-o sa fiarba, sa te doreasca cat mai mult. Dacă vrei să fii amuzant, pune pe masă o pereche de catușe bdsm.

Acum e timpul pentru sarutari french kiss lungi. Nicio femeie nu iti va putea rezista. Cu siguranta va aprinde pasiunea in ea.

10. Al zecelea pas – mergi intr-un spatiu privat

Acesta este momentul sa mergi sa cauți un loc privat. Daca intrebarea „la mine sau la tine” apare, e timpul sa te decizi repede. O poți face și in masina daca e nevoie, dar cel mai bine este intr-o camera. Daca nici la tine, nici la ea nu se poate, alege o camera de hotel.

cum exciti o femeie

Da drumul la TV, pune un film pe Netflix și invit-o in camera. Acum e momentul sa iti indrepti atentia spre sanii ei. Nicio femeie nu iti va putea rezista de acum. Va deveni mai excitata ca niciodată.

Daca urmaresti sfaturile de mai sus, vei reusi sa cuceresti și sa exciti o femeie in totalitate. Tine minte, natura e generoasa atuncic cand vin evorba de sex. Fiecare femeie doreste sex: tot ce trebuie sa faci este sa intelegi cum gandeste aceaast și cum sa o faci să se simtă mai excitata, mai atrasa de tine.

Cum exciti o femeie este un proces de durata și necesită experienta. Cu siguranta vei esua primele incercari. Nu te da batut, pana la urma vei avea suficinta experienta sa poți excita orice femeie: este o abilitate care iti va fi de folos toata viat. Vei deveni un adevărat Casanova iar cand ajungi la momentul potrivit, citeste si ghidul ❤️ cum se face sex. Succes!

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

One thought on “Cum exciti o femeie ❤️ GHID Complet pentru excitarea femeii

  1. Pingback: Squirt - Ejacularea Feminina?✔️ Cum INVETI să Faci Squirting?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.