Cum sa aprinzi rapid dorinta sexuala și sa iti imbunatatesti placerile

cum aprinzi dorinta sexuala

Ai simtit vreodata ca tu și partenerul tau vreti sa fiti intimi dar corpul tau este de alta parere?

Poate ca mental iti doresti sex, dar corpul tau nu arata semne fizice de stimulare precum lubrifierea genitala. Probabil nu simti nicio plăcere fizica, dar mental iti doresti sa faci sex cu partenerul. E ceva ce s-a intamplat majoritatii fetelor.

Uneori, sexul este ultimul lucru la care te gandesti cand un partener iti face avansuri.

Sexul ete o experiență unica, in care te poți apropia intens de partener, pentru a va expira iubirea și conexiunea unica. Este de asemenea o metoda unica pentru a te elibera de stres și de a-ti schimba radical starea generala. Te ajuta sa te simti incredibil, preum o femeie senzuala radianta.

Canta-S Drops – Afrodiziacul ce creste radical dorinta sexuala

Cantha-S Drops – Afrodiziac pentru Cuplu, 15 ml

Vorbesc mereu despre actiuni pe care trebuie sa le parcurgi care te ajută să te conectezi cu dorintele tale sexuale.

Cu toate astea, astazi vreau sa impartasesc câteva lucruri care le poți face intr-o clipa pentru a aprinde rapid dorinta sexuala și pentru a te bucura de o intimitate mai intensa.

Dorinta sexuala nu este spontana, ceea ce înseamnă ca dorinta sexuala trebuie adusa treptat, prin stimularea simturilor.

Avem puterea și energia sexuala de care avem nevoie. Suntem responsabili sa ne facem excitati pe noi insine. Exista câteva metode prin care te poți aprinde sexual alaturi de persoana iubită. Iata care sunt cele mai simple și eficente metode.

Cele mai noi afrodiziace, la super preț

Simte placerea senzuala a atingerilor pasionale

Atingerile senzuale, pasionale iti ajuta corpul sa elibereze oxitocina, un hormon care te ajută să te conectezi cu partenerul. De asemenea, joaca un rol important in lubrifierea femeii.

Atingerile iubitoare, precum imbratisarile, mangaierile și masajul senzual dar și sarutarile ajuta la producerea oxitocinei, care te ajută să te simti mai excitat.

Atingerile senzuale, pasionale trezesc corpul și simturile tale, ducand la plăceri mai intene in timpul sexului și la orgasme mai ridicate.

Lasa-ti mintea libera și bucura-te de senzatii

Adesea, gandim prea mult atunci cand facem sex. Ne gandim sa ne excitam, ceea ce, în mod paradoxal, ingreuneaza acest proces.

De multe ori, atunci cand gandim excesiv, apar fricile și gandurile la anxietate, ceea ce este tocmai opusul a ceea ce iti doresti atunci cand vrei sa iti imbunatatesti dorinta sexuala.

Iesi din mintea ta și intra in corp – bucura-te de senzaitile pe care le simti, lasa-te dusa de val, elibereaza-te de stres și bucura-te de vibratia sexuala, de conexiunea dintre voi.

Respira adanc pana in stomac și pe masura ce respiri, simte energia pasiunii. Vei observa imediat ca oferind atentie corpuli. Vei observa imediat ca incepi sa te autostimulezi. Asculta-ti corpul și vei observa. Incepi sa te simti mai relaxata, respiratia incepe sa se intensifice. Concentreaza-te pe simturile corpului.

Spanish Fly – Picaturile care va ajuta sa va bucurati de momente intime in doi mai intense

Spanish Fly – Picaturi Afrodiziace, 15 ml

Nu te gandi sa „nu mai gandesti”, ci lasa-ti mintea libera, incearca sa te opresti din a te gandi la probleme sau la toata aceasta stare de anxietate ca nu poți să te exciti Bucura-te de prezenta partenerului, de sarutarile acestuia, de atingerile sale, de apropierea dintre voi.

Lucreaza-ti muschii pelvieni

Auzim adesea despre importanta intaririi muschilor pelvieni pentru sanatatea sexuala generala. Intelepciunea tantrica ne spune ca muschii pelvieni ne ajuta sa avem orgasm mai repede și mai puternic.

Contractiile și relaxarea muschilor pelvieni te ajuta de asemenea sa imbunatatesti fluxul de sange și de oxigen din vagin, ceea ce creste senzatiile din timpul sexului.

Ai grija de muschii vaginali și ajuta la intarirea acestora. Acest lucru te va ajuta sa te relaxezi și sa ai plăceri sexuale mai intense.

Facand aceste exercitii simple de relaxare, poți mima gemetele din timpul sexului. Da, te prefaci, dar te pot ajuta sa te exciti.

Aceste metode te pot ajuta sa reaprinzi dorinta sexuala și sa te bucuri de momente mai intense is mai romantice alaturi de persona iubita.

Foloseste un playlist de melodii relaxante

Sunetele sunt sexy. Asadar, prin crearea unor sunete sexi, „inviti” energia sexuala sa vina la tine.

Stimulente pentru cuplurile care doresc să își îmbunătățească viața sexuală

Metoda tantra foloseste sistemul de chakra Prin crearea de sunete se stimuleaza o anumita chactra. Acest lucru poate fi aplicat și in cazul nostru. Exista anumite melodii care te pot face sa te simti mai excitata.

Chiar daca nu sunt melodii care te excita neaparat, sunt multe care te ajută să te relaxezi. Prin relaxare, vei reusi sa te exciti mai ușor. Asadar, un playlist de melodii relaxante care iti plac.

lipsa dorintei sexuale

Daca exista o melodie care te excita, cu atat mai bine. Daca nu, alege variantele care te relaxeaxa.

La inceput e posibil sa nu functioneze foarte bine melodiile, dar vei observa ca, cu timpul, mintea ta va incepe sa asocieze melodiile respective cu partidele de sex, ceea ce te va face sa te simti mai excitata atunci cand le vei auzi.

Daca vrei sa duci lucrurile la un alt nivel, poți să te masturbezi pe melodiile care iti plac. Sa fim seriosi: nimeni nu iti poate oferi un orgasm mai bine ca tine insati. Asadar, momentul in care vei avea orgasmul, il vei asocia cu melodia respectiva.

Acea melodia te va ajuta sa obtii orgasm mai ușor atunci cand faci sex cu partenerul și de asemenea playlist-ul respectiv pe care il folosesti in timpul masturbarii te va ajuta sa iti aprinzi dorinta sexuala. Foloseste acel playlist atunci cand urmeaza sa faci sex cu partenerul.

Este o metoda extrem de eficienta prin care iti poți „pacali” mintea sa te ajute sa intri intr-o stare de excitare. Cu ajutorul partenerului care te va stimula de asemenea, vei ajunge in scurt timp sa ai parte de momente intime intense alaturi de iubitul tau.

Drop Sex – Un afrodiziac unisex ce îmbunătățește performanțele sexuale și creste dorinta la maxim

Drop Sex, Afrodiziac Unisex, 20 ml

Concluzie

Sunt multe persoane care nu se simt excitate, nici macar atunci cand sunt in pat cu partenerul. Daca vrei sa ai parte de momente intime mai intense, sfaturile de mai sus te vor ajuta sa iti intensifici dorintele sexuale. Cu ajutorul acestora, vei avea capacitatea sa te bucuri de plăceri mai intense in timpul sexului.

Incearca sa te relaxezi – acesta este cel mai important lucru. Anxietatea de performanta exista și la femei, aceasta manifestandu-se prin lipsa placerilor din timpul actului sexual. Incearca sa iti relaxezi mintea și sa fii prezent alaturi de persoana iubită. Iti consideri partenerul atragator, nu? (Daca nu, acesta este un motiv clar pentru care nu te poți excita alaturi de acesta). Bucura-te de atingerile sale pasionale și de sarutarile intime.

Tine cont de sfaturile de mai sus și vei reusi sa iti imbunatatesti viata sexuala și dorintele sexuale radical. Succes!

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.