Perioada de Refractare – Cum să ai iar erecție după prima ejaculare?

perioada de refractare

Acea perioada de după orgasm in care barbatul nu mai poate avea erecție se numeste „perioada refractara”. In acest timp, hormonii sunt eliberati și barbații devin mai obositi și de obicei nu-si mai doresc sa faca sex.

Femeile nu sunt „construite” astfel. Majoritatea femeilor, după ce au avut orgasm, pot avea altul imediat. Nu e corect, nu?

Perioada de refractare la barbati dureaza intre 15 și 50 de minute, dar daca sunt tineri, e posibil sa nu dureze nici macar atat. La persoanele mai in varsta, poate dura o zi, doua sau chiar mai mult.

Barbatii care traiesc intr-o religie stricta și care au fost foarte reticenti cu viata lor sexuala au de regula o perioada de refractare mai lunga. De exemplu, barbații care se simt vinovati cand se masturbeaza atunci cand snut tineri sau traiesc in religii stricte, se simt mai vinovati. Perioada de refractare este foarte lunga – de obicei o saptamana sau doua, deoarece incearca sa isi suprime dorintele sexuale și sa nu se masturbeze.

Produse pentru potență, la cele mai bune oferte

Uni spui ca nu poți face nimic pentru a grabi procesul de refractare, dar acest lucru nu e delocadevărat. Insa adevarul este ca daca cu cat esti o persoana mai sanatoasa in general, cu atat sanatatea sexuala este mai buna. Asadar ai grija de sanatatea ta in general daca vrei sa iti imbunatatesti performanțele sexuale in general.

Un alt subiect controversat este ca in folosofia estica se practica Taoismul și tantra. Oamenii cred ca atunci cand ejaculezi, peirzi energie vitala.

cum obtii o erecție mai rapida după sex

Cu toate ca nu eadevărat in totalitate ca sperma contine „energie vitala„, e adevat ca cei mai multi barbati se simt obositi după ejaculare. Asada, indiferent cum functioneaza, practica estica te poate ajuta. Te poate ajută să te uiti in aceste practici deoarece acestea te invata cum sa ai orgasme multiple.

Da, barbații pot avea orgasme multiple. Insa inainte as continui pe acest subiect, iata ce trebuie sa faci pentru a-ti imbunatati sanatatea sexuala in general.  Suplimentele naturale de tipul Tianli pot ajuta foarte mult.

Mananca sanatos

Este simplu, dar important. Trebuie sa mananci sanatos.

Mancand mai multe legume și carne slaba iti poți imbunatati radical sanatatea sexuala. Sunt barbati care isi imbunatatesc disfunctia erectila și de asemenea trateaza ejacularea prematura pur și simplu mananc mai sanatos și mai putina carne rosie. De asemenea, sun și barbati are nu mananca atat de sanatos dar totusi au o viata sexuala foarte buna.

Afrodiziace eficiente ce ajută cuplurile să se bucure de o experiență sexuală intensă

Precum dintotdeauna, fa ceea ce te face sa te simti bine. Daca simti ca vrei sa mananci mancare organica, fa-o. Daca pare mai OK sa mananci mai multe legume, incearca. Ideea este ca dieta poate avea un impact major in viata ta.

Fa exercitii fizice

Nu iti voi spune cat de important este sa faci exercitii fizice, deoarece deja stii, dar trebuie să știi ca exercitiile fizice sunt sanatoase atât pentru sanatatea sexuala cât și pentru santate in general. De asemenea, exercitiile fizice te pot ajuta sa incepi mai repede actul sexual. Da, pot scadea perioada de refractare!

Mergi la sala, ridica niste greutati sa iti construiesti musculatura și sa cresti nivelul de hormonul masculin. Fa exercitii cardiovasculare precum fugitul, alergatul sau pe bicicleta de cel putin 3 ori pe saptamana. Exercitiile sunt vitale pentru o viata sexuala sanatoasa.

Dormi suficient

Daca esti obosit cand faci sex, nu vei avea performante maxime și nu te vei recupera la fel de rapid. Dormi mult. Durata de somn variaza, insa majoritatea oamenilor au nevoie de 7-8 ore de somn pe noapte.

Exeritiile kegel

Da, exercitiile kegel sunt și pentru barbati! Acestea sunt o tehnica prin care iti strangi muschiul kegel. Exita doi muschi kegel: unul sub testicule și unul langa anus. Exista multe metode prin care poți face exercitii kegel insa, ca regula de baza trebuie sa strangi penisul din nou. Cam aceasta este tehnica de baza. Trebuie făcut de mai multe ori.

Exercitiile jelq pot de asemenea sa te ajute. Pentru a decoperi despre ce muschi vorbesc, trebuie sa urinezi și sa te opresti in timpul urinarii. Muschii care ajuta la oprirea urinatului sunt muschii kegel.

Inelul de penis

Un alt lucru pe care poți sa il faci este sa cumperi un inel de penis. Acestea se pot pune pe penis și unele au rolul d a se pune in jorul scrotului sau al testiculelor – asigura-te ca stii ce tip trebuie sa cumperi. Le poți cumpara de la un sex shop (si noi avem in catalog câteva sute de modele de inele pentru penis cu vibratii sau clasice) și sunt de regula destul de ieftine. Partea buna este ca sunt foarte flexibile, așadar in general inelele se potrivesc pentru orice marime de penis.

Taoismul

In Taosim și Tantra, barbații sustin ca pot obtin eorgasme multiple, insa nu e ceea ce crezi. Acestia sustin ca orgasmul și ejacularea sunt doua lucrui separate. Orgasmul apare intai, care este urmat de ejaculare.

Orgasmul uscat pe care te incurajeaza cei din Taoism sa il obtii nu lasa sperma sau doar o cantitate mica de sprema sa fie eliberata.

Acest lucru nu se simte la fel de bune precum un orgasm care  include ejaculare, dar este foarte apropiat la nivel. In aceasta forma de orgasm, vei obtine orgasm cam al nivelul 7 din 10, dar il poți avea in multiple reprize. Practic, poți obtine mai multe orgasme multiple decat unul mare.

Aceeasta tehnica inhiba orgasmul de eliberarea hormonilor de somn, care pot ajuta sa te bucuri de sex pentru mai mult timp. Bineintees, la urma urmei, asta dorim sa obtinem, nu? Vrei sa ne putem bucura de sex pentru cat timp dorim.

Guarana Zn Special – Afrodiziac ce creste apetitul sexual și ajuta cuplurile sa se bucure de sex mai intens

Guarana Zn Special – Afrodiziac Exotic Unisex, 100 ml

Avantajul este sa nu pierzi niciodată „energie vitala”. Poti face sex pentru oricat timp doresti, fără sa fie nevoie de o perioada reractara, pentru ca niciodată nu ejaculezi.

Sunt multe tehnici care ofera rezultate bune și care te lasa sa obti mai multe orgasme. Ceea ce este cel mai placut la aceste tehnici este ca in loc sa pierzi energia sexuala, aceasta parca creste cu fiecare orgasm. Cu toate astea, e nevoie de foarte mult autocontrol pentru a atinge punctul in care sa ai orgasm fără ejaculare.

Suplimente de calitate superioară, pentru cuplurile ce doresc să condimenteze viața sexuală

Femeile adora sa simta sperma cum iese in general și le ajuta sa se conecteze mai mult cu tine, insa le place totodată și sa rezisti mai mult timp. Incearca sa obtii mai multe orgasme inainte sa ejaculezi. Acest lucru ajuta la construirea tensiunii sexuale din ce in ce mai mare ceea ce duce la o ejaculare mai puternica.

Suna ciudat, dar multe femei sunt atrase de ejacularea barbatilor. Cu toate ca nu toate isi doresc sa simta acea ejaculare, sunt multe carora le place sa o vada.

Daca vrei sa ai parte de sex de calitate și de o perioada de refractare cat mai scurta, sanatatea este cea mai importanta. Cu toate ca tehnicile precum tantra și taoismul sunt interesante și te pot ajuta, cel mai indicat este sa ai o dieta sanatoasa pentru a reusi sa iti revii cat mai rapid după orgasm.

Indiferent ce alegere faci, ai nevoie de rabdare. Nu te invinovati daca nu reusesti sa obtii aceste orgasme fără ejaculare: sunt mai greu de obtinut decat pare.

De asemenea, nu te simti vinovat de faptul ca dureaza mai mult pana iti refii după sex. Femeile nu sunt atat de deranjate de toata aceasta perioada de refractare ci mai mult de cum vezi cu aceasta perioada.

sfaturi pentru erecție mai rapida după orgasm

Cu cat ii oferi mai multa tentie, cu atat problema va parea mai mare și in ochii partenerei. Daca esti suparat ca perioada de refractare este prea mare, și partenera se va supara pentru ca tu esti suparat.

Nu transforma aceasta problema intr-o problema pentru ea. ati timp, recupereaza-te și foloseste aceasta perioada in avantajul tau pentru a o stimula altfel. Sunt multe moduri prin care te poți bucura de sex fără penetrare. Tine cont de sfaturile de mai sus daca vrei sa scazi perioada de refractare și fii gata sa te bucuri de mai mult sex și de perioade cat mai scurte de pauza alaturi de persoana iubită.

Dupa cum probabil ai observat, toate sfaturile sunt de lungă durată. Niciunul nu te ajuta imediat, dar asta le face mai eficiente: sunt metode naturale.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.