Igiena Anală: Cum te pregătești pentru sexul anal?

igiena-anala-dusuri-anale

Mereu mi s-a parut frustrant sa caut pe Google „curatare anala” sau „cum sa folosesc un dus sau un irigator anal„. Exista scriitori pentru revistele de femei care scriu în mod obsesiv despre sexul anal și vorbesc despre el ca și cum ar fi cel mai dureros și terifiant lucru de pe fata pamantului. In acest articol te voi invata cum sa ai o igiena anală corespunzatoare, care sa te ajute sa te bucuri mai mult de sex.

Exista foarte multa teama și neintelegere cu privire la pregatirea pentru sexul anal, iar expresiile de genul „pregateste-ti anusul” ii vor speria pe incepatori. Cu toate acestea, aici iti voi oferi un ghid simplu despre cum sa te pregatesti pentru sexul anal daca doresti sa ai un fund curat și sa nu apara surprize neplacute 🙂

Igiena anală – Ce este dusul anal?

Vrei o definitie generala? Dusul anal este actul de a curata cavitatea anală pentru a te pregati de sexul anal. Obiectivul dusului este de a minimiza sansa de a elimina fecale sau mirosuri neplacute, care ar putea distruge sesiunea de sex anal. Practic, aceasta activitate are rolul de a avea grija de igiena ta anala.. Cele mai multe dusuri folosesc apa simpla pentru a curata rectul, eliminand astfel bucatile mici sau mari de materii fecale care altfel ar perturba sexul anal.

Irigatoare anale, ce ajută la o curățare perfectă a anusului

Dusul anal frecvent poate duce la mai multe probleme in interiorul colonului, cum ar fi iritarea, constipatia și dependenta de dus – nu folosi dusul mai des decat trebuie.

Diferite tipuri de dus anal

Exista 4 tipuri principale de dus anal pe care le vei intalni. Acestea sunt:

  1. Intim Douche With Hose – duze care se ataseaza de furtunul de dus.
  2. Flow Flush – bulb pentru clisma, utilizat frecvent inainte de sexul anal.
  3. Fleet Enemas – dusuri speciale umplute cu solutie salina speciala.
  4. Enema bags – Pungi vechi pentru clisma, care sunt putin invechite.

Cu toate acestea, nu as recomanda Fleet enemas deoarece soluția salina din interior poate avea efecte adverse și poate irita colonul. Unii oameni elimina lichidul din ele și le umplu doar cu apa obisnuita, dar asta pare a fi o risipa de bani. Nu as recomanda, de asemenea, Enema bags, doar pentru ca sunt greu de folosit.

Din experienta mea, pot spune ca Intim Douche With Hose și Flow Flush sunt cele mai bune instrumente ce pot fi folosite pentru pregatirea anusului inainte de penetrare. Daca esti o doamna curioasa sau esti chiar un barbat gay care face pentru prima data sex anal, acestea sunt dusurile pe care ti le recomand. In urmatoarele randuri, vom analiza mai detalilat Intim Douche With Hose și Flow Flush.

Cum folosesc Intim Douche With Hose?

irigator anal Intim Douche With Hose
vezi aici cât costa acest duș anal

Kiturile Intim Douche With Hose sunt o modalitate usoara și rapida de a-ti curata fundul atunci cand te pregatesti pentru sexul anal. Presupunand ca esti in dus cu duza bine fixata pe furtunul dusului, iata câteva sfaturi pentru a avea o igiena anală corespunatoare folosind acest produs:

  1. Da drumul la apa – asigura-te ca apa este calduta, nici prea calda, nici prea rece. Ar trebui sa poți spala incheietura mainii fără nicio problema, temperatura apei fiind potrivita. Nici presiunea apei nu trebuie sa fie foarte ridicata. Daca indrepti duza dusului in sus, apa ar trebui sa se ridica aproximativ 10 cm inainte de a incepe sa cada inapoi jos.
  2. Inclina duza spre gaura ta – presiunea apei din dus este suficient de mare incat nu trebuie sa introduci fizic duza. Daca iti sprijini duza de gaura și iti relaxezi muschii sfincterului, apa va intra in corp în mod natural.
  3. Umple-ti fundul cu apa timp de 5 secunde – 5 secunde ar trebui sa fie suficiente pentru ca apa sa intre in zona colonului inferior. Nu trebuie sa-ti umpli fundul prea mult timp – cu cat apa se duce mai mult in colon, cu atat este mai greu și mai dificil sa o scoti de acolo. De obicei, sexul anal necesită doar curatarea primilor 15 cm de fund.
  4. Tine apa timp de câteva minute – daca poti, strange fundul și pastreaza apa in interiorul tau pentru 30 de secunde sau 2-3 minute daca este posibil. Mie personal imi place sa ies din dus și sa sar in sus și in jos pe o suprafata uscata, incurajand apa sa curetele toate colturile și crapaturile din mine. Daca incerci sa fii discret, atunci nu-ti recomand sa sari.
  5. Scoate-o afara – scoate apa murdara din fundul tau! Poti iesi din dus și poți face acest lucru in toaleta daca doresti. Insa, daca doresti sa scoti apa afara direct in scurgerea dusului, asigura-te ca esti pregatit sa folosesti fluxul de apa pentru a sparge bucatile mai mari de materii fecale.
  6. Clateste și repeta – repeta procesul de mai sus pana cand apa iese limpede și fără mirosuri neplacute. S-ar putea sa fie nevoie de 5 sau mai multe repetari, asa ca fii pregatit pentru o sedinta de lungă durată.
  7. Curata-ti gaura – după ce ai terminat, asigura-te ca ti-ai curatat gaura exterioara cu apa și săpun sau un servetel umed. Nu are rost sa-ti cureti fundul pentru sex anal daca partea exterioara are un gust ingrozitor.

Cum sa folosesti un Flow Flush pentru a avea grijă de igiena ta anala

Flow-Flush-–-Irigator-Anal-Curbat-1
vezi aici cât costa acest produs

Folosirea unui Flow Flush este similara cu utilizarea unei Shower enema, dar dureaza in medie un pic mai mult. Cu toate acestea, bulbul pentru clisma este, in general, destul de sigur și ușor de utilizat. De asemenea, este foarte ușor de impachetat și transporat in excursii pentru a-ti putea curata cavitatea anală daca dusul hotelului nu este compatibil cu duza ta.

  1. Umple bulbul – scoate sectiunea de scurgere și umple bulbul cu apa calduta. La fel ca in cazul tuturor instrumentelor de genul acesta, apa nu trebuie sa fie nici prea calda, nici prea rece. Dupa ce s-a umplut pana sus, reataseaza-i sectiunea de scurgere și tine-l in pozitie verticala pentru a opri scurgerea apei.
  2. Folosete lubrifiant – lubrifiaza varful sau anusul inainte de introducere. S-ar putea sa fie nevoie sa-ti atingi fundul câteva minute pentru ca lubrifiantul sa se incalzeasca. De preferat ar fi sa utilizezi un lubrifiant anal datorită gradului ridica de vascozitate.
  3. Indeparteaza aerul – prinde bulbul in maini și stoarce-l ușor pana cand iese o cantitate mica de apa. Acest lucru ajuta la indepartarea aerului din duza inainte de a fi introdusa.
  4. Introdu bulbul – introdu ușor bulbul lubrifiat aproximativ 2-5 cm in anus – nu prea adanc. Opreste-te daca te simti inconfortabil.
  5. Strange bulbul – strange bine bulbul, fortand apa sa intre in fundul tau. S-ar putea sa fie nevoie sa storci bulbul destul de tare pentru a face asta, și este un lucru normal la produsele mai ieftine sa curga putin in timpul acestui proces. Dupa ce ai scurs totul, scoate bulbul.
  6. Abtine-te – incearca sa strangi anusul și sa mentii apa timp de 30 de secunde pana la 2-3 minute daca este posibil. Din nou, sariturile in sus și in jos ar putea ajuta la curatarea eficienta a anusului.
  7. Scoate apa afara – elimina apa in canalul de dus sau in toaleta, in functie de preferinta. Retine ca este posibil sa spargi bucatile mari de materie fecala, asa ca toaleta este cea mai buna optiune.
  8. Clateste și repeta – repeta acest procedeu pana cand apa iese limpede și curata. Este posibil sa fii nevoit sa repeti acest procederu de 5 ori, desi cred ca, de obicei, de 2-3 ori este suficient.
  9. Curata-ti fundul! – foloseste un servetel umed sau apa și săpun pentru a curata fundul pe exterior odata ce ai terminat. Nu folosi hartie igienica, deoarece are tendinta de a lasa fibre mici de hartie pe gaura ta, care nu sunt tocmai erotice.

Sfaturi suplimentare pentru o buna igiena anala:

Daca vrei sa ai girja de igiena ta anal, este bine sa tii cont și de alimentatia pe care o ai. Acum ca stii cum sa folosesti un dus anal, iata câteva sfaturi generale care te vor ajuta sa iti mentii o buna igiena anală și sa poți face sex anal relaxata oricand.

Adopta o dieta bogata in fibre

alimente care imbunatatesc viata

Adopta o dieta bogata in fibre pentru a normaliza miscarile intestinale și a mentine colonul sanatos. Acest lucru face ca materiile fecale sa iasa mai „curate” și mai „uniforme”. De asemenea, ar trebui sa incerci sa eviti mancarea picanta inainte de sexul anal, iar daca esti sensibil la produsele lactate, evita-le și pe acestea.

Cantareste-te inainte de a incepe

Vrei sa te asiguri ca toata apa a iesit din corpul tau? Incearca sa te cantaresti inainte de dusul anal, apoi cantareste-te din nou după ce ai terminat. Daca greutatea a crescut, s-ar putea sa fi ramas ceva apa in interiorul colonului. Tine minte ca ai nevoie de un cantar foarte precis pentru asta.

Sper ca acest articol sa te fi ajutat sa intelegi cum sa ai o igiena anală corespunzatoare, pentru a te bucura mai mult de activitatile de sex anal. Tine cont de sfaturile de mai sus și vei reusi sa te bucuri cu adevărat de aceste partide. Succes!

Daca vrei să știi mai multe despre cum se face igiena anala, uite aici un video de la sexplanations

Întrebări frecvente:

Este necesar să fac clisma inainte de sex anal?

Clisma înainte de sex anal nu este necesară și nici obligatorie, dar poate fi considerată de unii o opțiune personală în vederea menținerii igienei și a reducerii riscului de disconfort în timpul actului sexual. Este important să menționăm că fiecare persoană are preferințele și confortul său în ceea ce privește pregătirea pentru sexul anal.

Dacă dorești să faci o clismă înainte de sexul anal, este recomandat să discuți cu un medic sau specialist în domeniu pentru a primi informații detaliate și instrucțiuni adecvate. Ei îți pot oferi sfaturi referitoare la tehnicile corecte de efectuare a clismei, precum și să-ți ofere informații despre eventualele riscuri și precauții pe care trebuie să le iei în considerare.

Recomandare: noi iți sugerăm să folosești un irigator anal. Clisma inadevăratul sens al cuvantului are rolul său, însă un irigator anal poate fi o soluție mult mai la îndemână.

Este esențial să ai în vedere utilizarea unui lubrifiant anal adecvat și sigur în timpul sexului anal pentru a reduce riscul de leziuni și disconfort. Comunicarea deschisă și consensuală cu partenerul tău înainte și în timpul actului sexual este, de asemenea, crucială pentru a vă asigura că sunteți amândoi confortabili și pregătiți pentru experiența respectivă.

În cele din urmă, fiecare persoană are propriile preferințe și limite, deci este important să faci ceea ce simți că este cel mai potrivit și confortabil pentru tine și partenerul tău.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

2 thoughts on “Igiena Anală: Cum te pregătești pentru sexul anal?

  1. Bogdan says:

    Buna ziua. Aveti o recomandare de medic/cabinet (Bucuresti) unde pot merge sa discut despre sexul anal si masajul prostatei. Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.