Injacularea – Ce este și cum se face?

injacularea

Asa cum exista multe trenduri in ceea ce priveste moda și muzica, exista trenduri și din punct de vedere sexual. Sunt multe persoane care incearca diferite tehnici sexuale in dormitor. Unul din acestea este injacularea. In continuare vom vorbi mai mult despre aceasta tehnica sexuala ce devine din ce in ce mai comuna.

Daca nu esti familiar cu termenul de ejaculare, nu te ingrijora, nu esti singurul. Cu toate ca exista foarte putin studii legate de acest subiect, aparent aceasta activitate a devenit din ce in ce mai populara.

In continuare vom vorbi despre ce înseamnă injucularea, care sunt beneficiile acestei tehnici dar și cum se face. Asadar, haideti sa incepem.

Ce este injacularea

Dupa cum probabil deja ai ghicit, injacularea este, practic, opusul ejacularii.

Orgasmul și ejacularea sunt doua procese fiziologice ce apar in acelasi timp. Cu toate astea, poți avea unul, fără sa il ai pe celalalt. Aceasta tehnica se numeste injaculare.

Pjur Superhero – Spray conceput special pentru ejacularea precoce. Te ajută să reziști mai mult în dormitor

Pjur Superhero – Spray pentru ejaculare precoce, 20 ml

Exista anumiti oameni care au aceast experineta datorită istoricului medical. Este vazut ca un efect secundar al medicamentelor pentru prostata, a operatiilor chirurgicale ce dschid canalul prostatei sau la barbații cu probleme la nivelul maduvei spinarii.

Suplimente pentru o erecție puternică - Produse de potență la super oferte

Injacularea poate fi atat o tehnica sexuala cât și o problema. In timp ce unii folosesc aceasta tehnica pentru a se abtine de la ejaculare multe persoane pur și simplu nu pot reusesc sa ejaculeze.

Cu toate astea, problema medicala este mai adesea cunoscuta sub numele de „anejaculare”, insa rezultatul este acelasi. Poate fi cauzata de mai multe probleme, cum ar fi ca lichidul seminal nu este produs.

Anejacularea și injacularea nu sunt diferite – ambele înseamnă acelasi lucru: lipsa lichidului seminal.

Cu toate astea, in timpul injacularii, acest proces este de regula dorit.

Anejacularea apare cel mai des la barbații inaintati in varsta deoarece au vezica urinara slabita.

Pentru a preveni ejacularea, e nevoie de presiune. Gatul vezicii urinare se inchide atunci cand ai orgasm, pentru a elibera lichidul seminal. Totusi, prin presiune, acesta se poate deschide, astfel ca lichidul seminal va ajunge in vezica și nu va fi ejaculat.

Mai tarziu, acesta va iesi odata cu urina. Cu toate astea, va fi attt de dilaut incat e foarte putin probabil sa observi.

Efectele injacularii – Este benefica sau periculoasa?

Conform studiilor care exista pana in prezent, injacularea nu este nici benefica, nici periculoasa pentru sanatatea ta. De fapt, exista atat de putine studii incat nici nu pot fi luate in considerare.

Cu toate astea, exista multe persoane care practica injacularea în mod voluntar ce sustin ca aceasta tehnica ii ajuta sa aiba orgasme mai puternice – mai ales adeptii practicilor holistice.

CoolMann Cum Enhancer – Capsule ce cresc seminificativ volumul de spermă ejaculată

CoolMann Cum Enhancer – Capsule pentru Cresterea Volumului de Spermă

 

Barbatii care practica injacularea sustin ca are multe efecte pentru sanatate. Sperm este pina de minerale hranitoare și elemente pe care barbații nu le pierd in timpul injacularii. Acest lucru duce la cresterea vitalitatii și a starii de bine, dar totodată îmbunătățește și creativitatea și ajuta barbații sa gandeasca mai clar.

Bineinteles, toate aceste beneficii sunt sustinute de cei ce practica aceasta tehnica. Nu exista studii care sa le sustina.

Exista de asemenea tehnici mult mai avansate, venite din traditiitaoiste, in care barbații se isi pot antrena corpul pentru a injacula în mod natural, prin controlul și relaxarea muschilor.

Cu toate ca experienta poate fi diferita de la o persoana la alta, tine minte ca toate acestea sunt anecdote. Esita unele persoane care sustin ca daca poți sa injaculezi pe cont propriu, poți prelungi senzatia euforica din timpul orgasmului.

Cu toate astea, e doar o teorie care nu e dovedita stiintific. Nu exista dofezi stiintifice care sa sustani beneficiile dar nici legata de efecte secundare ale injacularii.

E foarte probabil ca aceste senzații sa fie prelungite deoarece barbații care se antreneaza pentru a injacula, se concentreaza foarte mult asupra orgasmului. Din acest motiv, senzatiile pot fi prelnugite.

Cu cat un barbat se concentreaza mai mult pe starea euforica din timpul orgasmului, cu atat se poate antrena pentru a prelungi aceasta sennzatie.

Dildo-uri de calitate

Beneficiile asociate cu injaculare vin de asemenea de la ideea ca sperma care nu a fost ejaculata aunge cumva in fluxul de sange, oferindu-ti acei nutrienti. Totusi, acest lucru este foarte improbabil as se intample.

Din punct de vedere medical, nu se crede ca este posibil ca sperma sa intre iar in fluxul de sange in timpul injacularii.

 

Mai mult decat atat, nici macar nu este cunoscuta ca o metoda eficienta de contraceptie. In niciun caz nu trebuie folosita ca metoda pentru protejarea impotriva bolilor cu transmitere sexuala.

Este doar o tehnica sexuala, care nu se stie a avea beneficii din punct de vedere medical.

Cu toate astea, poate fi o tehnica sexuala ce ajuta la indeplinirea anumitor fantezii sexuale. Daca barbații au fantezii legate de a avea orgasm in timpul sexului oral dar femeia uraste gustul spermei, cu ajutorul tehnicii de injaculare poți sa iti indeplinesti aceasta fantezie fără sa provoci disconfort partenerei.

Cum sa injaculezi

Avand in vedere ca tot ce stim despre injaculare fie sunt anecdote, fie sunt cauzate de probleme medicale asu alti factori care nu tin de noi, crearea unui ghid despre cum sa injaculezi poate fi dificil.

Totusi, daca esti curios despre aceasta tehnica, iata cum se face.

Pentru a vedea daca vezica ta este capabila sa te ajute sa ijaculezi, poți pune presiune puternică asupra penisului in timpul ejacularii, cum ar fi cu un deget. Acasta metoda nu este eficienta la unii barbati. Daca simti disconfort, ia degetul repede.

Pentru a invata sa injaculezi, ai nevoie de timp.

Totusi, nu exista foarte multe informatii despre tehnicile de injaculare. Din acest motiv, este indicat sa intrebi medicul cum poți pune in practica aceasta tehnica.

Yummy Cum – Picături ce schimbă gustul spermei. Pentru o experiență mai intensă

Yummy Cum – Picături Care Îmbunătățesc Gustul

 

De asemenea, asigura-te ca medicul tau stie despre ceea ce vrei sa faci și ca considera ca nu poate avea efecte negative asupra ta. Injacularea poate fi nerecomandata in unele situatii, așadar e indicat sa consulti un medic inainte de a practica aceasta tehnica.

Jocuri erotice pentru partenerii care vor să încerce ceva nou în dormitor

Exista și altem metode cum ar fi sa incerci sa iti tii penisul sau sa controlezi ejacularae cu ajutorul mintii, nisa toate sunt anecdota.

Exista chair și unele persoane care sustin ca ar trebui sa apesi pe perineu pentru a gasi acel „punct G al barbatilor”. Toata presiunea asupra uretrei și a muschilor din jur se crede ca poate ajuta la blocarea fluxului de lichid seminal din a fi ejaculat.

Asadar, exista câteva tehnici prin care poți injacula, insa nu se stie sigur cat sunt de eficiente. E nevoie de timp și practica pentru a reusi sa pui in aplcare tehnica de injaculare.

Cand sa practici injacularea

De regula, este indicat sa te masturbezi seara, deoarece aceasta experienta poate scadea nivelul de energie. Din acest motiv, nu e recomandat dimineata.

Totusi, acest lucru nu e valabil la orice barbat. Unii barbati se pot masturba in orice moment al zile fără sa simta oboseala pe urma. Asadar, totul depinde de tine: daca te simti obosit după activitati sexuale (singur sau împreună cu o partenera), este indicat sa practici aceste tehnici după ce ai terminat activitatile importante de peste zi.

Check our bestsellers!

Concluzie

Injacularea este procesul in care ai orgasm, dar opresi lichidul seminal din a fi eliberat prin anumite metode. Cu toate ca sunt barbati care practica aceasta metoda și sustin ca este benefica pentru sanatatea lor, nu exista studii medicale care sa sustina aceste beneficii.

Capsulele Prorino – Ideale pentru bărbații ce doresc o erecție mai puternică de lungă durată

Prorino – Capsule de erecție pentru bărbați

Cu toatea astea, exista anumite momente in care te poate ajuta, cum ar fi:

  • pentru barbații care vor sa aiba orgasm in timpul sexului oral, insa partenerei nu ii place gustul spermei
  • pentru barbații care vor sa nu faca atat de multa mizerie
  • pe post de contraceptiv – cu toate ca nu este foarte eficient. Nu e indicat sa te bazezi pe aceasta metoda contraceptiva

Pentru a testa daca ai reusit sa injaculezi, verifica culoarea urinei. Daca urina este tulbure, ceva nu este ok. Daca arata ca urina obisnuita, ai făcut asa cum trebuie.

In timpul injacularii, nu trebuie sa existe durere. Daca simti durere, înseamnă ca nu faci ceva bine. Daca durerea persista, e indicat sa consulti un medic.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.