Jucării Sexuale Anale – Ghidul Începătorului. Cum alegi prima jucărie pentru sex anal?

de la Outlet

Ai un fund, dar sansele ca tu sa ignori asta sunt destul de mari. Fundul tau are capacitatea de a experimenta anumite placeri, deci e timpul sa renunti la gandurile negative pe care le-ai putea avea referitor la explorarea anala. Te-ai gandit vreodata sa incerci jucarii sexuale anale? Daca nu, nu stii ce ai de pierdut

Daca ti-ai folosit degetele și acum vrei sa treci la nivelul urmator, apeland la jucarii sexuale anale, ai nimerit unde trebuie. Exista o multime de jucarii erotice fantastice pentru sexul anal care abia asteapta sa te insoteasca in aceasta experienta. Iata tot ce trebuie să știi despre sexul anal și mai pe romaneste despre introducerea in fund a unui obiect strain.

Alege prima ta jucarie anală

Exista o intreaga colectie de jucarii anale. Cele mai multe dintre ele se incadreaza in trei categorii:

Dopuri anale – acestea sunt concepute pentru a fi inserate in rect. Acestea sunt jucarii anale fantastice pentru incepatori și pot fi folosite atat de femei cât și de barbati. Sunt ieftine, ușor de utilizat și pot spori considerabil placerea in timpul sexului.

Dopuri anale ieftine

Vibratoare  – unele jucarii au vibratoare incorporate pentru mai multa stimulare. Alege produse de inalta calitate și bucura-te de senzații intense. Catalogul nostru cu vibratore contine foarte multe produse, majoritatea dintre ele fiind „compatibile” cu masturbarea anala. Arunca o privire peste ele, iar daca esti la prima jucarie anala, iti recomand sa mergi pe un vibrator de dimensiuni mici.

Ultimele modele de vibratoare anale

Dildouri – acestea sunt, de obicei, folosite cu hamuri pentru stimulare. Incearca un dildo mic daca esti incepator/incepatoare și pentru un plus de placere, neaparat iti recomand sa incerci dildo-urile realistice care sunt de vis atât în ceea ce priveste masturbarea vaginala cât și cea anala.

Margele sau bile anale – oarecum asemanatoare cu un colier cu perle, seturile de bile anale au fost concepute pentru a fi introduse in rect și scoase incet. Uneori, marimea margelelor difera, motiv pentru care iti recomand ca pentru inceput cel putin, sa alegi niste bile anale de dimensiuni reduse. As vrea sa adaug o chestiune foarte importanta aici și anume: foarte multe femei au tendinta să folosească bile kegel atat anal cât și vaginal. Nu folositi niciodată acelasi set de bile anal iar apoi vaginal fără ca acestea sa fie curatate și steriliate in prealabil.

Tipuri de bile anale

Alte caracteristici importante de care trebuie sa tii cont atunci cand cauți o jucarie anala:

  • Sa fie realizate din materiale sigure pentru corp – doar produsele de cea mai buna calitate sunt potrivite pentru anusul tau. Cauta prouse din silicon sau otel inoxidabil. In catalogul justlove.ro, majoritatea produselor pe care le vei gasi sunt confectionate din silicon de inalta calitate, deci cu noi esti in siguranta!
  • Sa aiba baza larga – sfincterele anale sunt destul de puternice și pot impinge jucaria in interior. Pentru a te scuti de jena unei calatorii la spital, asigura-te ca jucaria ta are o baza larga, ceea ce înseamnă ca este mai mare la capat decat la varf. Aceasta cred ca este frica cea mai mare a persoanelor care doresc sa-si cumpere o jucarie anală … sa nu ii intre in fund și sa n-o mai poata scoate. Ei bine, cu un dildo precum Luca Nature Cock nu vei intampina niciodată aceasta problema.
  • Sa fie subtire – poți alege jucarii mai groase, mai tarziu, dar pentru inceput, asigura-te ca prima ta jucarie este relativ subtire.

 

Pregatirea anusului pentru folosirea de jucarii sexuale anale

Da, materiile fecale ies prin anus, iar uneori sexul anal poate fi .. murdar. Din acest motiv, multi ezita sa faca sex anal. Dar rectul și anusul sunt mult mai curate decat iti imaginezi. Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l stii este ca materiile fecale nu stau chiar la intrare in anus, asteptand cu nerabdare momentul in care te asezi pe toaleta.

Este, de asemenea, ușor sa te pregatesti pentru jocul anal. In primul rand, mergi la baie daca simti sa o faci. Apoi fa un dus și spala-ti anusul cu sapun. Daca vrei sa faci o igienizare ca la carte, poti folosi un irigator anal. Este destul de ieftin, iar utilitatea lui este foarte mare.

Modele de dildo-uri anale

Cum se introduc in anus aceste jucarii sexuale anale?

Daca nu ai facut-o deja, ar trebui sa-ti explorezi anusul cu degetele inainte de a folosi o jucarie. Descopera putin zona inainte de a introduce obiecte straine acolo.

Orice jucarie care intra in fundul tau trebuie sa fie curatata temeinic inainte și după penetrare. Apa calda și sapunul sunt, de obicei, suficiente, dar poți gasi și spray-uri antibacteriene special conepute pentru jucariile sexuale. Unele jucarii pot fi, de asemenea, sterilizate prin fierbere.

  1. Pentru prima incursiune in terenul jucariilor sexuale anale, gandeste-te daca vrei ca tu sa fii cel care tine jucaria. Daca esti agitat, iti sugerez sa fii tu cel care o va tine, pentru ca vei avea mai mult control. Un partener are avantajul de a fi mai indemanatic, dar va trebui sa comunici cu el despre ceea ce se simte bine și ceea ce nu se simte la fel de bine.
  2. Apoi, gaseste o pozitie comoda. Bratul care va manevra jucari, trebuie sa sa se intinda mai tare decat de obicei, atunci cand te masturbezi. Poti sta in pat, cu câteva perne care iti sustin spatele pentru a face aceasta miscare. Daca esti cu un partener, el poate sta intre picioarele tale. Vrei sa fii relaxat și aprins inainte de a te aventura in aceasta experienta. Una dintre marile provocari este sa iti relaxezi muschii suficient de mult pentru penetrare, asa ca fa orice iti trece prin cap: pune-ti degetele acolo, masturbeaza-te, uita-te la filme porno, etc.
  3. Asigura-te ca ai la indemana un lubrifiant de calitate superioara. Daca folosesti o jucarie din silicon, utilizeaza un lubrifiant pe baza de apa. Daca folosesti o jucarie din otel inoxidabil, poți alege lubrifiant din silicon sau pe baza de apa.
  4. In continuare, oricine va folosi jucaria va trebui sa isi foloseasca o mana.  Pune putin lubrifiant pe degete și apoi maseaza-ti anusul. Poti sa iti introduci degetele putin in interior pentru a lubrifia zona. Apoi aplica mult lubrifiant pe jucarie. Ar trebui sa fie foarte lubrifiata. Lubrifiantul este prietenul tau atunci cand vine vorba de jucariile anale. Pentru linistea ta, poți pune un prosop sub fund pentru a-ti proteja lenjeria de pat.
  5. Tinand jucaria in mana, apsa varful in anus și continua sa te masturbezi. Tine-l acolo pentru câteva clipe. In acest moment corpul tau se ajusteaza la presiune. Cand te simti pregatit, impinge ușor jucaria 2.5 cm in anus și tine-o acolo. Daca este dureros, scoata jucaria afara. De asemenea, poți adauga putin mai mult lubrifiant daca simti ca jucaria nu aluneca ușor.
  6. Odata ce simti ca jucaria este inserata complet, incearca sa-ti iei mainile de pe ea. Unele jucarii vor ramane la locul lor, in timp ce altele vor fi impinse de catre sfincteri. Daca simti ca fundul tau impinge jucaria afara, tine-o bine la locul ei. Daca jucaria are o baza larga, poți să te asezi putin, astfel incat baza sa intre in contact cu patul și sa mentina jucaria inauntru. Poti pastra jucaria la locul ei și sa te bucuri de senzatia intensa.

Cand vei avea orgasm, muschii se vor contracta și vor incepe sa impinga jucaria afara. In acel moment va trebui sa ai un prosop sub tine.

Senzatia poate parea putin ciudata in momentul in care jucaria va iesi din anusul tau, dar respira adanc. Daca nu iese singura, scoate-o incet. S-ar putea sa fii tentata sa o scoti repede, dar in acest caz nu trebui sa te grabesti.

Daca folosesti jucaria sexuala cu un partener, este posibil sa observi ca anusul ramane deschis după ce jucaria a fost eliminata. Acest lucru va fi destul de vizibil daca vei folosi o jucarie groasa. Nu te ingrijora, anusul tau va recapata forma normala in doar câteva minute.

Inveleste-ti jucaria in prosop și du-o in baie pentru a o curata și dezinfecta. Nu uita sa-ti speli mainile cu apa și săpun înainte de a atinge alte parti ale corpului.

despre-jucarii-sexuale-anale

Lucruri de retinut despre jucarii sexuale anale

Pentru a putea folosi mai ușor și sa te bucuri mai mult de aceste jucarii sexuale anale, iata câteva lucruri pe care trebuie sa le stii despre acestea:

Foloseste doar jucarii sexuale anale in zona anusului

Poate suna stupid, dar multe persoane introduc in anus fel de fel de lucruri. De fapt, chiar și utilizarea de dildo-uri clasice este periculoasa.

Spre deosebire de vagin, poți scapa un lucru și sa il pierzi in anus. De cele mai multe ori, in cazul unei astfel de probleme trebuie sa mergi la medic.

Jucarii sexuale anale cu vibratii

Majoritatea jucariilor anale au la baza o suprafață plană care previne „pierderea lor”. Sa nu mai spunem faptul ca nu toate lucrurile sunt din materiale compatibile cu pielea sensibila a anusului.

Este foarte important ca atunci cand folosesti o jucarie pentru anus, sa te asiguri ca aceasta are o baza plana care nu permite sa intre cu totul in interior.

Nu trebuie sa folosesti toata jucaria odata

Probabil ca te simti intimidat de marimea pe care o au aceste jucarii sexuale anale. Este bine să știi ca nu trebuie sa introduci toata jucaria in anus.

De fapt, un incepator este recomandat sa inceapa ușor – foloseste doar cat te smiti confortabil și introdu treptat, din ce in ce mai mult din jucarie.

Nu te forta foarte tare – chiar nu este indicat.

Nu folosi jucarii sexuale anale pentru jocuri vaginale

Asa cum nu este indicat sa folosesti jucari vaginale pentru anus, nu este indicat nici invers – nu folosi jucarii sexuale anale pentru penetrarea vaginului. Fiecare jucarie are propriul sau scop.

Nu te vei scapa pe tine

Cand folosesti o astfel de jucarie, prima senzatie este ca iti vine la baie. Este normal sa simti astfel, deoarece aceste jucarii sexuale naale stimuleaza aceeasi nervi.

Pentru a fi sigur, etste bine sa mergi mai intai la baie inainte sa folosesti o astfel de jucarie.

Poti folosi jucaria și extern

De cele mai multe ori, jucariile sexuale anale sunt concepute pentru a fi folosite intern, insa poți sa le folosesti și extern daca asta iti doresti.

La inceput, chiar este indicat sa folosesti jucaria la exterior pentru a obisnuit pielea cu materialul acesteia.

Se poate simti diferit, in functie de material

informatii-jucarii-sexuale-anale

Asa cum unele sunt prevazute cu vibratii in timp ce altele sunt simple, acestea pot fi facute din diferite materiale

Exista mai multe materiale din care sunt facute aceste jucarii sexuale anale. In timp ce unele sunt facute din silicon, altele pot fi facute din sticla sau chiar metal.

Jucarii anale accesibile

Jucariile din sticla sau metal sunt mai rigide și mai sensibile la temperatura, ceea ce înseamnă ca se pot incalzi pentru a ajunge la temperatura corpului tau.

Jucariile din silicon insa sunt mai flexibile și ingeneral, acestea sunt cele care pot avea vibratii.

Pentru incepatori, cele mai recomandate sunt cele din silicon

Dupa cum spuneam mai sus, exista mai multe tipuri de materiale din care pot fi facute, insa cele mai recomandate sunt cele din silicon deoarece acestea sunt mai moi și mai ușor de inserat in anus datorită materialului moale și fin din care sunt facute la exterior.

Concluzie

Tine cont de aceste sfaturi daca vrei sa folosesti jucarii sexuale anale. Fie ca le folosesti in cuplu sau in jocurile solo, iti pot oferi momente extraordinare. Trebuie doar să știi cum se folosesc corespunzator.

Daca vrei sa afli mai multe despre cum sa te pregatesti pentru sex anal și cum poți avea grija de igiena anala, am gasit un ghid pe Youtube care te poate ajuta:

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

One thought on “Jucării Sexuale Anale – Ghidul Începătorului. Cum alegi prima jucărie pentru sex anal?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.