Jucariile sexuale sunt toxice? Cum le curatam și cum le dezinfectam?

igiena-jucarii-sexuale

Din ce sunt fabricate jucariile tale sexuale? Si de ce ar trebui sa-ti pese? Hai sa vedem.

Una dintre principalele probleme ale jucariilor sexuale pentru femei este ca ele sunt utilizate pe scara larga, dar cum sexul și orice alt lucru care are legatura cu acest subiect, in cultura noastra este un „tabu”, nu se discuta foarte mult despre ele. Cei care creeaza aceste jucarii sexuale pot sa le fabrice din orice material și indiferent de calitate, le pot eticheta oricum doresc.

In anul 2005 Agentia pentru Protectia Mediului a decis sa evalueze substantele chimice intalnite in jucariile seuxale și a selectat la intamplare 16 jucarii, apoi le-a testat compozitia chimica. Dintre acestea, un sfert contineau ftalati, componente ce inmaoie materialul din plastic (interzise la jucariile pentru copii și pentru animale deoarece ar putea provoca iritatii și arsuri chimice și pot duce chiar la cancer, sau probleme de reproducere).

IMPORTANT: toate jucariile sexuale din sex shop ul justlove.ro NU CONȚIN FTALAȚII

Si nu trebuie sa fiti atenti doar la ftalati – lista substantelor chimice prezente in jucariile ieftine este destul de lunga și inspaimantatoare.

Unele dintre cele mai frecvente materiale folosite la fabricarea jucariilor sexuale sunt PVC și „jeleu” moale. In afara de uleiuri și ftalati, mai sunt și alte substante toxice, care contribuie pentru a face materialele foarte poroase. Ceea ce înseamnă ca suprfata jucariilor este acoperita cu o multime de gauri microscopice – gauri care pot purta virusi, bacterii și ciuperci. Si pentru ca jucariile poroase nu pot fi curatate sau sterilizate, de fiecare data cand intri in contact cu ele risti sa te imbolnavesti.

Cum poți sa-ti dai seama daca o jucarie este sigura?

Nu exista nicio modalitate clara, dar exista câteva semne de avertizate la care ar trebui sa fii atent deoarece iti dau anumite indicatii despre materialul din care este confectionata jucarie și ai putea sa-ti dai seama daca este sigura pentru corp.

  1. Felul in care arata – este jucaria făcută dintr-un material complet transparent, plastic moale, super-elastic? Nu este sigur pentru corp. Tine-l departe de tine.
  2. Mirosul – daca are un miros puternic de plastic, s-ar putea sa aiba sustante toxice care nu contin gaz. Jucariile sigure nu trebuie sa aiba niciun miros evident, durabil și cu siguranta nu ar trebui sa aiba un miros de plastic.
  3. Atingerea – jucaria se simte uleioasa sau lipicoasa? Degetele tale sunt murdare după ce te-ai jucat cu ea? Jucariile sigure nu ar trebui sa se dezintegreze sau sa scurga uleiurile. Materialele nesigure, pe de alta parte… baga-le intr-un borcat și tine-le acolo pentru câteva luni apoi priveste cum incep sa se topeasca și sa elimine lichide suspicioase. Da, se intampla asta și e scarbos.
  4. Gustul – Linge-o! Serios! Daca are un gust evident, sau daca limba sau buzele tale sunt incep sa amorteasca, e un semn clar ca materialul din care e confectionata jucaria e discutabil.
  5. Flacara – testul cu flacara nu este 100% corect, dar este destul de bun. Acesta te va ajuta sa testezi daca jucaria e fabricata din silicon original, sigur pentru corp, sau e de fapt altceva. Nu exista nicio reglementare a industriei, asa ca producatorii pot sa eticheteze lucrurile asa cum vor – daca pe ambalajul unei jucarii scrie „silicon” sau „fara ftalati” asta nu înseamnă nimic. Acest test implica punerea flacarii pe o jucarie din silicon. Daca se topeste, s-ar putea sa nu fie silicon.

Bile vaginale

Acum sa vedem ce materiale sunt sigure?

Jucariile bune sunt cele din materialele sigure precum 100% silicon medical sau silicon alimentar, lemn cu finisaj medical, otel inoxidabil de calitate medicala, aluminiu, sticla, ceramica glazurata și ABS dur.

Cea mai buna metoda prin care ai putea evita cumpararea unei jucarii din material toxic este sa eviti companiile ciudate.

Curățarea jucăriilor seuxale, probleme cu orgasmul, muffing

Ce folosesti pentru a-ti curata jcariile sexuale? Este sapunul obisnuit bun?

Eu am un regim de curatere destul de ușor deoarece jucariile mele sunt simplu de folosit – nu le folosesc in mai multe orificii și nici nu le impart cu alti parteneri, asa ca apa și sapunul sunt perfecte pentru spalarea lor.

Daca voi vrea vreodata sa dezinfectez mai bine o jucarie pentru a o imparti cu o prietena, o voi spala ca de obicei, apoi o voi fierbe timp de câteva minunte și o voi inmuia intr-o solutie de albire. Ori as putea sa o sterg cu alcool, in functie de materialul jucăriei și de motorul pe care il are. Si acest lucru ma va tine la distanță de orice mi-ar putea crea probleme de sanatate.

Vei vedea o multime de companii care vand lucruri cum ar fi spray-uri antibacteriene de curatare și cutii cu lumina UV, dar aceste lucruri sunt foarte scumpe și inutile. Daca jucariile tale sunt fabricate din materiale sigure non-poroase, cum ar fi sticla, silicon, plastic dur ABS și otel inoxidabil, atunci nu trebuie sa cumperi nimic special pentru a le curata.

Sunt realizate din aceleasi materiale pe care le folosesti in bucatarie deoarece gura, vaginul și rectul sunt toate membrane mucoase sensibile. Ceea ce este suficient de bun pentru a curata o spatula de silicon sau o lingura de metal este la fel de bun și pentru a curata o jucarie sexuala sigura. Unele jucarii pot fi puse in masina de spalat pentru a fi dezinfectate.

Persoane care au probleme in a atinge orgasmul

Un sfat pe care il dau uneori persoanelor care nu reusesc sa ajunga la orgasm și se simt frustrare, este sa scoate orgasmul de pe lista pentru o vreme. Pretinde ca e un lucru care nu exista. Orgasm? Nu am auzit niciodată de asta.

Incepe o sesiune de masturbare și axeaza-te pe placere. Ce se simte atat de bine in acest moment? Uneori cand sexul este orientat spre anumite scopuri, chiar daca scopul este orgasmul sau un alt lucru, s-ar putea ca mintea ta sa fie infasurata in incercarea de a atinge obiectivul incat nu vei simti toate senzatiile fizice care au loc in corpul tau.

Vibratoare pentru orgasm

Daca ceva se simte foarte bine, bucura-te de asta. Mai multa plăcere și mai putin stres va face ca sexul sa fie mai bun.

Jucarii sexuale recomandate pentru muffing?

Pentru cei care nu stiu, muffing-ul este penetrarea unuia dintre cele doua canale inghinale situate pe fiecare parte a testiculelor ( sunt de fapt pasajele din care coboara testiculele). Nu au niciun fel de deschidere a suprafetei, dar pielea scrotala ce acopera canalele este suficient de subtire și flexibila, astfel incat sa poți apasa in sus și sa stimulezi in interior lor. Si din moment ce exista nervi distractivi acolo, unii gasesc ca stimularea este plăcută.

Majoritate barbatilor cu testicule pot face acest lucru intr-o oarecare masura, dar cel mai des muffing-ul este asociat cu femeile trans. Muffing-ul poate fi o cale excelenta pentru penetrarea frontala care nu implica penisul, iar terapia de inlocuire a hormonilor poate face ușor ca ambele canale sa fie ușor accesibile și sensibile. (dar, desigur, nu este pentru toata lumea, și exista, o multime de femei trans care nu se bucura de muffing).

Ca și in cazul celorlalte parti ale corpului, canalele persoanelor sunt de dimensiuni diferite și se pot descurca cu o multime de lucruri. As recomanda sa te joci cu degetele inainte de a a folosi jucariile sexuale. In acest fel poți masura lungimea și circumferinta degetelor pentru a obtine un punct de referinta atunci cand vrei sa cumperi jucaria sexuala.

Vibratoarele cu glont sunt destul de bune pentru muffing, fie ca sunt mai subtiri sau putin mai groase. Pentru dildo-uri as opta pentru cele subtiri și netede care sunt concepute pentru a imita forma și dimensiunea unui deget și au la baza un glont.

In general, muffing-ul este considerat a fi destul de sigur din punct de vedere medical, dar nu este ceva despre care avem prea multe informatii. Exista teoretic anumite riscuri precum intinderea extrema a canalelor, in special a inghinaleor superioare. Cand vine vorba de jucarii sexuale, tind sa le impart in trei categorii: jucarii care se potrivesc cu bugetul fiecaruia, jucarii cu un pret de mijloc și jucarii de lux.

Poti gasi jucarii ieftine cu tot felul de culori și linii care cu siguranta iti vor face cu ochiul. Pentru jucariile cu un pret mediu exista o multime de marci care fac lucruri reusite. Preferatele mele sunt cele bazate pe diferite benzi desenate și filme SF.

Trebuie sa pui prezervativ pe jucaria sexuală?

Daca ai stat vreodata de vorba cu un specialist in sex, atunci cu siguranta stii ca ei recomanda prezervativele și considera ca toata lumea ar trebuie sa le foloseasca. In orice caz, exista unele lucruri despre prezervative pe care nimeni nu ti le-a spus. De exemplu, stiai ca chapstick (si alte produse de buze) pot fi mancate prin latex? Aceasta informatie este foarte importanta daca faci sex oral cu prezervative din latex, dar iti garantez ca multe persoane nu stiu acest lucru.

Multi oameni recomanda folosirea prezervativelor cu jucarii sexuale. Si acesta nu este neaparat un sfat rau, dar exista unele avertismente de care trebuie sa tii cont, iar despre ele vom vorbi in acest articol. Principalul motiv pentru care oamenii recomanda folosirea prezervativelor cu jucarii sexuale este calitatea materialului.

Dildo-uri și prezervative

Unele materiale de jucarii precum TPR/TPE, jeleu, cauciuc, PVC; Cyberskin, etc pot purta cu usurinta bacterii. De asemenea, jucariile poroase sunt inmuiate cu ulei. Si pentru ca aceste materiale nu sunt foarte stabile, cu timpul incep sa se descompuna și sa elimine aceste uleiuri. Acesta este motivul pentru care de multe ori sunt lipicioase. Si, ca sa nu uitam, uleiul degradeaza latexul.

Un blogger a făcut un experiment in care a acoperit dildo-urile din jeleu, TPR și silicon cu prezervative din latex. Prezervativele s-au deformat și au rupt jucariile poroase, dar nu au afectat in niciun fel o jucarie din silicon neporoasa deoarece siliconul este compatibil cu latexul.

Asa ca, daca ai de gand sa folosesti un prezerativ pe o jucarie sexuala poroasa, ar fi ideal sa fie din poliuretan sau nitril deoarece sunt compatibile cu uleiurile.

In plus, o multime de jucarii (in special dildo-urile) au baza evazata sau bile care ies in afara. Acestea sunt dificil de acoperit cu prezervativul și intra deseori in contact cu regiunile de jos deci pot raspandi bacteriile. In zilele noastre, jucariile sigure pot fi cumparate la un pret destul de ieftin, asa ca ai putea opta pentru o jucarie de calitate fără sa platesti foarte multi bani.

Jucariile poroase sunt de obicei toxice, iar prezervativele s-ar putea sa nu te protejeze de aceste jucarii toxice. Oamenii au adesea un fals sentiment de siguranta atunci cand folosesc prezervative pe jucarii ce contin ftalati, clor și alte substante toxice. Dar nu numai ca nu exista studii care sa ateste ca prezervativele ofera vreun fel de protectie cand sunt folosite pe astfel de jucarii, ba chiar am auzit multe persoane spunand ca au suferit  arsuri chimice din cauza jucariilor toxice, desi au folosit prezervativ.

Cele mai multe prezervative sunt lubrifiate cu lubrifiant din silicon

Aproape toate prezervativele sunt pre-lubrifiate, iar in general lubrifiantul folosit este pe baza de silicon. Exista câteva motive pentru care se intampla acest lucru: lubrifiantul din silicon este mai sticlos și dureaza mai mult decat cel pe baza de apa. Iar lubrifiantii pe bază de apă pot contine anumite ingrediente la care unii oameni sunt alergici ( cum ar fi aloe).

Lubrifianți pe bază de apă

Odata am citit ca in trecut cand prezervativele erau lubrifiate cu lubrifianti pe baza de apa, multi oamenii au suferit iritatii și au crezut ca au avut o reactie alergica la latex, dar de fapt lubrifiantul era motivul pentru care se iritau. Nu stiu cat este de adevărat, dar ar cam avea sens.

Acum, una dintre problemele cu lubrifiantul siliconic este ca uneori poate degrada jucaria sexuala. Daca vrei sa folosesti jucarii din silicon cu prezervativ și nu vrei sa le strici din cauza unul lubrifiant misterios, iti recomand sa folosesti prezervative fără lubrifiant. Acestea sunt lucrurile pe care trebuie sa le stii daca vrei sa folosesti prezervativele cu jucarii sexuale.

Tipuri de jucarii sexuale și cum se folosesc acestea

jucarii sexuale

Exista foarte multe tipuri de jucarii sexuale pe piata, care mai de care mai ravnite. Acestea sunt pe piata de ceva timp. De fapt, jucariile sexuale au fost folosite de-alungul istoriei pentru tratarea paroxismului isteric la femei, o afectiune medical care acum nu mai exista. De-a lungul timpului, acestea au evoluat și au ajuns asa cum le stim astazi. Oamenii s-au mai dezghetat iar jucariile sexuale au devenit din ce in ce mai putin un tabu și au ajuns sa fie din ce in ce mai folosite.

De fapt, 42% dintre femei in ziua de azi folosesc jucarii sexuale, unele din cele mai folosite fiind vibratoarele. Acestea fiind spuse, haideti sa vedem tipurile de jucarii sexuale de care se pot bucura femeile, barbații și chiar ambii odata!

Jucării sexuale din sticlă

Jucariile din sticla sunt cele mai rafinate jucarii sexuale de lux. Principalele avantaje ale jucariilor sexuale din sticla includ longevitatea – daca sunt ingrijire corect și cu atentie, acestea vor dura toata viata, și maiestria clasica – designul lor este atat de clasic incat poți fi folosite ca ornamente.

dildo-din-sticla

Majoritatea jucariilor din sticla sunt 100% neporoase și sunt facute din sticla borosilicata, in esenta „cristal fără plumb”. Jucariile din sticla sunt benefice pentru cei care ajung la orgasm cu jucarii tari cu structuri rigide și ferme.

jucării de calitate superioară confecționate din sticlă

De asemenea, daca esti o persoana care vrea sa experimenteze senzații minunate, obtinute la diferite temperaturi, atunci jucariile din sticla sunt extrem de benefice pentru placerea ta deoarece pot rezista la temperaturi extreme. Fie incalzesti jucaria intr-un bol cu apa calda, fie o racesti in frigider, nu in congelator.

Exemple de jucarii sexuale din sticla

Glass Romance Lovetoy

Glass Romance Lovetoy este un dildo din sticla elaborat. Baza aplatizata iti permite sa obtii o prindere ferma și sa manevrezi jucaria foarte ușor. Lucrat cu motivul flori, acest dildo este perfect pentru cei care vor sa se bucure de senzații unice și surprinzatoare. Capul bulbos este grozav daca iti place un dildo în formă mai falica, cu un corp curbat care garanteaza o stimulare uimitoare a punctului G.

Glass Romance Lovetoy – Dildo de Sticlă Ușor Curbat cu Cap Bombat, 14.5 cm

Lovetoy Glass Romance

Icicles No 2 este o frumusete deosebita. Bilele sferice care cresc elegant in dimensiune sunt perfecte pentru stimularea intensă și se simt fantastic cand sunt retrase in punctul de a avea orgasm.

Dildo de sticla in forma de bile Lovetoy Glass Romance, 17 cm

Aceasta jucarie are o lungime satisfacatoare de 22 cm cu o circumferinta ce masoara 6 cm si, prin urmare, îți oferă plăcere maxima. Aceasta jucarie din sticla este deosebit de benefica pentru aceia dintre voi carora le place sa experimenteze cu senzații diferite de temperatura, deoarece bilele sferice se simt incredibil pe piele atunci cand sunt incalzite sau racite.

Icicles No 26 Glass Anal Plug

Icicles No 26 este un dop anal de lux, realizat din sticla roz. Cu o lungime inserabila de 11.4 cm, No 26 creeaza un sentiment de plenitudine placut. Incalzit sau racit, No 26 ofera diferite senzații anale astfel incat sa descoperi ce functionează pentru tine.

Butt Plug de Sticla Icicles 26

Ce lubrifianti sunt potriviti pentru jucariile sexuale din sticla?

Toate tipurile de lubrifianti sunt potriviti pentru jucariile sexuale din sticla. Acest lucru se datoreaza faptului ca sticla este 100% neporoasa și non-toxica, deci potrivita pentru a fi utilizată cu aproape orice. Iti recomand lucrifiantul organic YES BUT sau Pjur Backdoor Glide Silicone Lubricant, YES Organic Water-Based sau lubrifianti din ulei pentru jucariile din sticla, sau daca preferi un lubrifiant pe baza de silicon, atunci ID Velevet Silicone Lubricant este perfect.

Cum imi pastrez curata jucaria sexuala din sticla?

Sticla este fără indoiala una dintre cele mai usoara materiale de curatat. Acest lucru se datoreaza faptului ca este capabila sa reziste la temperaturi extreme, asa ca poate fi pur și simplu pusa in masina de spalat vase. In mod alternativ, ai putea folosi un produs de curatat antibacterian pentru jucarii sexuale.

Jucăriile sexuale din silicon și beneficiile acestora

Jucariile sexuale din silicon au un aspect moale catifelat și textura lor neteda se simta minunat pe piele. Atunci cand compari jucariile din silicon cu cele din jeleu și latex, siliconul este superior datorită faptului ca este 100% sigur pentru piele, neporos, ușor de curatat, astfel incat iti protejeaza și sanatatea sexuala.

cele mai râvnite jucării sexuale din silicon

Jucariile facute din jeleu, cauciuc și latex sunt materiale poroase care pot dauna sanatatii și plăcerii sexuale. Aceste materiale scurg substantele chimice in corpul tau (vaginul este foarte absorbant) si, de asemenea, se pot degrada in timp. In plus, acestea se pot degrada și atunci cand sunt folosite cu anumiti lubrifianti sexuali. Multe persoane sunt alergice la latex, de aceea jucariile sexuale din latex pot fi periculoase pentru sanatatea lor.

Exista multe jucarii sexuale din silicon, de la stimulatoare pentru clitoris care vibreaza și sug ușor pana la vibratoare cu diferite puteri de vibrație. De la jucarii cu baterii, pana la jucarii reincarcabile, produsele din silicon sunt de cea mai buna calitate și ofera plăcere maxima.

Vibrator de lux Vilain Audre Onyx

Vilain Audre Onyx este un vibrator clasic din silicon cu un motor linistit ce ofera senzații incredibile. Aceasta jucarie este perfectă pentru cineva care este nou in lumea vibratoarele și doreste sa inceapa cu o jucarie neintimidanta și extrem de satisfacatoare. Villain Audre poate fi folosit chiar in dus, deoarece este rezistent. Apa aluneca erotic de pe aceasta jucarie matasoasa, ce poate fi folosita atât în dormitor cât și in baie.

Vilain Audre Onyx – Vibrator de Lux, rezistent la apă

Pretty Love Joyce

Pretty Love Joyce este un stimulator pentru clitoris superb cu vibratii minunate care conduc la o eliberare orgasmica imensa. Datorita varfului moale, aluneca delicata pe piele, oferind o plăcere pura. Avand un design ergonomic, Pretty Love Joyce se potiveste perfect in palma. Cu 5 viteze și 7 modele de vibratii, poți fi sigura ca vei gasi vibratia potrivita pentru tine. Mai mult, Pretty Love Joyce este 100% sigur pentru corp, rezistent la apă și reincarcabil.

Pretty Love Joyce – Ou Vibrator Wireless, 7.8 cm

Fun Factory Amor STUBS Dildo

Siliconul este deosebit de benefic pentru Fun Factory Amor STUBS Dildo deoarece il face pe acest dildo să se simtă ferm, dar nu solid, deci perfect pentru un joc confortabil. Dildourile din silicon precum Amor sunt jucarii ideale pentru cei care prefera o senzatie naturala. Aceasta jucarie cu forma eleganta este ideala și pentru incepatori datorită dimensiunii sale neintimidante. Amor are o lungime de 14.5 cm, ceea ce face ca aceasta jucarie sa fie ideala pentru toate tipurile de utilizatori.

Amor Stub Negru – Dildo Semi Realistic din Silicon Medicinal, 14 cm

Satisfyer Men Heat

Cu 5 moduri de vibratii prestabilite, Satisfyer Men Heat fost conceput pentru a oferi cel mai puternic orgasm. Stilul inegalabil al Satisfyer Men Heat poate fi utilizat indiferent daca penisul este erect sau flasc, ceea ce înseamnă ca barbații cu disfunctie erectila se pot bucura in continuare de senzații sclipitoare.

Satisfyer Men Heat poate fi utilizat cu sau fără lubrifiant, creand doua senzații complet diferite. Atunci cand este utilizat cu lubrifiant, Pulse devine cel mai inovativ masturbator din lume. Satisfyer Men Heat tine ferm penisul in aripile sale, in timp ce placile oscilante maseaza frenul oferind senzații incredibile.

Satisfyer Men Heat – Masturbator din Silicon cu Incalzire,

Secret Weapon

Siliconul este excelent nu doar pentru ca este flexibil, dar și pentru ca se intinde. Inelul vibrator Secret Weapon este extraordinar pentru ca se potriveste perfect pe penisurile mari. In plus, acesta poate fi folosit pe testicule și penis, pentru a spori dimensiunea și rezistenta erectiei.

Secret Weapon are un motor mai larg, mai plat care ofera o stimulare mai mare de-a lungul clitorisului și labiilor oferind vibratii minunate. Cu 5 viteze și 7 setari de vibratii diferite, poți fi sigur ca vei gasi una potrivita pentru nevoile tale.

Secret Weapon – Inel pentru penis cu Vibratii, 3.5 cm Fifty Shades of Grey

Jucarii anale

De la dopuri anale fără vibratii pana la cele vibrante, jucariile anale din silicon ofera o stimulare senzationala. Textura neteda și matasoasa iti permite sa experimentezi stimularea intensă a prostatei care duce la orgasme explozive.

butt pluguri special concepute pentru jocuri anale

Ce lubrifianti poți utiliza cu jucariile din silicon?

Lubrifiantii pe baza de silicon vor deteriora jucariile din silicon, astfel ca singurii lubrifianti potriviti pentru jucariile sexuale din silicon sunt fie pe baza de apa, fie pe baza de ulei. Lubrifiantul pe bază de apă nu are miros, gust și nu lasa pete. Daca simti ca se usuca prea ușor, il poți reactiva cu un strop de apa.

Lubrifiantul pe baza de ulei are o consistenta mai groasa decat cea pe baza de apa, deci este perfect pentru utilizarea cu jucarii anale.

Cum imi pot pastra curata jucaria sexuala din silicon?

Ca material, siliconul tinde sa atraga praful, asa ca este foarte important ca jucaria ta sa fie complet curata inainte de utilizare. Poti folosi spray-ul antibacterian LELO pentru jucarii sexuale deoarece omoara 99.9% dintre germeni și astfel poți fi sigur ca pielea ta este in siguranta și jucaria nu este deteriorata.

Jucarii sexuale cu baterii

In acest articol voi scrie despre cele mai popuare jucarii cu baterii: modul in care pot fi utilizare și specificatiile.

Jucării sexuale care funcționează cu baterii

De ce ar trebui sa cumpar o jucarie cu baterii?

Jucariile cu baterii au o durata de viata incredibil de lunga și sunt jucarii sexuale ușor de utilizat. Motivul principal pentru care ar trebui sa cumperi o jucarie cu baterii este ca daca esti o persoana uituca – nu va trebui sa-ti mai faci griji ca ai uitat sa pui jucaria la incarcat. Asadar, daca ai o jucarii ce functionează pe baza de baterii, nu trebuie decat sa introduci bateriile corecte și sa intri in joc.

Pretty Love Daniel baterii

Ce jucarii functionează cu baterii?

Iata o selectie cu cele mai puternice și populare jucarii sexuale cu baterii. Toate sunt impermeabile și sunt confectionate din material sigur pentru piele de cea mai buna calitate. Citeste tot articol și apoi decide care este cel mai potrivit pentru tine.

Pretty Love Daniel

Pretty Love Daniel este unul dintre cele mai populare vibratoare de lux, cu 30 moduri de vibrație care pot fi folosite intr-o varietate de niveluri de putere. Cu un aspect modern, elegant și minimalist, Pretty Love Daniel are un motor incredibil de linistit și este ușor de folosit. Un vibrator excelent pentru incepatori dar și pentru cei care cauta o jucarie sexuala cu un design simplu. Are nevoie de 2 baterii de marime AAA pentru a functiona.

Pretty Love Daniel – Vibrator din Silicon pentru Punctul G, 19.5 cm

Joystick Booster

Masatorul pentru prostata Joystick Booster este un vibrator glont revolutionar conceput special pentru a oferi o stimulare incredibila atat prostetei cât și perineului. Aceasta jucarie moale, cu baterii este perfectă pentru incepatorii care doresc sa exploreze placerea punctului P. Necesita o baterie de marime AAA pentru a porni vibratiile.

Joystick Booster – Masator pentru Prostată

Fun Factory Mr Boss

Mr Boss are un cap proeminent, vene stimulatoare și vibratii puternice. Cu 4 viteze și 6 modele de impulsuri, Mr Boss ofera o plăcere intensa cand atinge punctul G și poate fi folosit și extern pentru stimularea clitorisului.

Motorul este linistit și puternic, cu viteze multiple și variatii de implusuri, astfel incat sa poți ajusta vibrațiile la nivelul dorit.

Mr Boss – Vibrator Realistic din Silicon Medicinal, 20.2 cm

Aria Luminance

Aria Luminance de la Blush este o jucarie incredibila, perfectă pentru incepatori dar și pentru cei care iti fac griji in privinta dimensiunii. Mansonul de silicon Aria Luminance este potrivit pentru uz extern, dar iti tachineaza și punctul G pentru incantare orgasmica.

Aria Luminance – Vibrator Clasic din Silicon, 16 cm

Finger Fun

Alimentat cu 3 baterii Lr44, este un vibrator clasic puternic, cu o subtila curba de la capatului mansonului din silicon violet. Poti utiliza, de asemenea, varful vibratorului Dalia pentru stimularea clitorisului pentru un plus de placere. Avand mai multe modele și viteze de vibratii, poți fi sigura ca te vei simti minunat de fiecare data cand vei folosi aceasta jucarie.

Waterproof Finger Fun – Vibrator Mic pentru Fingering, 7.6 cm

Pretty Love Bishop

Pretty Love Bishop este un vibrator frumos din silicon pentru punctul G. Arobrele incredibil de flexibil și capul în formă de punct G permite stimularea perfectă atat a clitorisului cât și a punctului G. Alimentat cu 2 baterii AAA, crestele de plăcere adauga un plus de stimulare sexuala in locurile tale dulci.

Pretty Love Bishop – Vibrator pentru Punctul G cu 30 Functii de Vibratie, 18 cm

Rocks Off Ro 80

Acest glont mare de la Rocks Off Ro 80, alimentat prin USB, iti permite sa atingi punctele sensibile cu varful lui conic. Avand arborele drept, este ușor de utilizat și ușor de tinut in mana.

Rocks Off Ro 80 – Vibrator Mic in Forma de Glonte Vibrator, 8 cm

Ce tip de baterii imi recomanzi?

Iti recomand sa utilizezi baterii de incalta calitate, care vor rezista mai mult timp. Daca nu folosesti jucaria sexuala în mod regulat, scoate bateriile din ea pentru a evita scurgerile.

Jucării reîncărabile

In acest articol, iti voi oferi informatii despre cele mai populare jucarii reincarcabile: cum sa le utilizezi și cum sa le incarci.

Jucării încarcabile prin USB

De ce ar trebui sa cumpar o jucarie reincarcabila?

Jucariile reincarcabile sunt de departe cele mai economice jucarii pe care le poți cumpara, deoarece nu va trebui sa cheltui bani pe baterii. Acese jucarii au, de asemenea, o durata de viata incredibil de lunga si, odata ce au fost incarcate la maximum, pot fi folosite ore intregi.

Pretty Love Abner incarcabil prin usb

De la stimulatoare pentru clitoris și vibratoare mari pana la jucarii sexuale pentru barbati, jucariile reincarcabile sunt o buna alegere daca vrei sa te bucuri de un joc sexual lung fără a-ti face griji din cauza bateriilor.

Ce jucarii sunt reincarcabile?

Siri 2 Lelo

Touch este proiectat sa se potriveaca formei corpului feminin cu curbele sale superbe. Este reincarcabil, realizat dintr-un silicon frumos neted pe exterior, sigur pntru corp și 100% impermeabil. Touch are 8 moduri de vibratii diferite și se asaza perfect intre tine și partenerul tau in timpul actului sexual.

Touch ofera un joc impresionant de doua ore cu o singura incarcare și are chiar și o alerta de putere redusa care spune cand sa il reincarci. Are o interfata cu un singur buton și este ușor de utilizat.

Siri 2 – Stimulator pentru Clitoris cu Vibratii, 4.4 cm

Pretty Love Joyce

Pretty Love Joyce este un stimulator pentru clitoris superb, ce exploteaza vibratii minunate, care conduc la o imensa eliberare orgasmica. Datorita varfului sau moale, aluneca delicat pe piele, promitand senzații de plăcere pura pentru a elimina stresul.

Designul ergonomic iti permite sa tii jucaria Pretty Love Joyce in palma mainii pentru un plus de confort. Cu cinci viteze și sapte modele de vibratii, poți fi sigura ca vei gasi vibratia potrivita pentru tine. Mai mult, Pretty Love Joyce este 100% sigur pentru corp, rezistent la apă și reincarcabil pentru un joc senzual.

Pretty Love Joyce – Ou Vibrator Wireless, 7.8 cm

The Satisfyer Pro 2

Complet unic in design, Satisfyer Pro 2 este o adevărată inovatie in stimularea clitorisului, oferindu-ti un masaj fără atingere. Folosind tehnologia undelor sonore, Pro2 inghite clitorisul și creeaza valuri de presiune blande care sug ușor și tachineaza clitorisul cu 11 intensitati uimitoare.

Are un design unic, care este ergonomic și incredibil de igienic, deoarece apa, lubrifiantul sau orice alt lichid nu poate intra in interiorul produsului. Cu un maner din plastic ABS, Satisfyer Pro 2 are o duza de silicon care se simte senzual pe pielea delicata. Poate fi detasat pentru o curatare usoara.

Satisfyer Pro 2 Vibration – Stimulator Clitoridian

Liv 2 Lelo

Uneori tot ce iti trebuie după o zi grea este o imbratisare tandra, desi Liv 2 de la Lelo poate duce la o noapte mai lunga. Arborele sau elegant are o curba subtila și o umflatura usoara in varf. Aceasta jucarie realistică ofera vibratii intense direct la punctul G. Liv 2 este potrivit și pentru stimularea externa.

Liv 2 – Vibrator Reincarcabil din Silicon, 17.5 cm

Cu 8 funcții de vibratii, Liv 2 este atat de puternic incat iti satisface toate dorintele. Curba usoara in axul neted este concepută pentru a-ti mangaia punctul G și a te umple de beatitudine orgasmica. Fabricat din silicon sigur pentru corp, Liv 2 este rezistent la stropi și se incarca prin USB.

Stronic Drei StrongTOY

Stronic Drei StrongTOY este un vibrator fabulos, reincarcabil, perfect pentru cei care vor sa fie impinsi pana la limitele placerii. Are o lungime totala (inclusiv manerul) de putin sub 24 cm și un diametru de 4 cm, ceea ce înseamnă ca ofera plăcere maxima.

Nu numai ca Tiger este reincarcabil, dar este și impermeabil și se simte foarte moale – mai ales atunci cand este folosit in dus sau cada.

Stronic Drei StrongTOY – Vibrator Curbat cu Striatii, 24 cm

Pretty Love Ian

Pretty Love Ian este un vibrator mic, semi-realist fabricat din silicon de calitate și ofera o penetrare profunda și vibratii incredibile. Pretty Love Ian are 30 intensitati de vibrație, superbe pentru a oferi o plăcere intensa și excelent pentru a stimula clitorisul. Pretty Love Ian este rezistent la apă și reincarcabil prin USB, așadar nu trebuie sa ai grija bateriilor. Acesta se incarca direct la sursa, nefiind nevoie de un cablu de date.

Pretty Love Ian – Vibrator Mic din Silicon, 12 cm

Satisfyer Pro 3

Satisfyer Pro 3 este un vibrator superb pentru clitoris ce ofera un sentiment de plenitudine. Rapture are 11 viteze de vibratii puternice și 10 funcții de suctiune, oferind plăceri incredibile clitorisului. Are o lungime de 14 cm și un diametru de 4 cm iar materialul din silicon moale din care este conceput il face foarte prietenos cu pielea.

Fun Factory Miss Bi

Fun Factory Miss Bi este un vibrator rabbit fabulos cu un brat asemanator unui deget, conceput pentru a se potrivit cu adevărat curbelor corpului. Exista, de asemenea, o canelura subtila in varful bratului care devoreaza clitorisul pentru un plus de placere. Forma perfectă iti mangaie și punctul G. Este impermeabil, asa ca este ideal și pentru distractia in baie.

Miss Bi – Vibrator Rabbit din Silicon Medicinal Rezistent la Apa, 17 cm

Fun Factory Lady Bi

Sora mai mare a domnisoarei Bi, Fun Factory Lady Bi a fost proiectat pentru stimularea punctului A localizat in apropierea colului uterin. Arborele cu o formă inteligenta și varful mai lung ofera o stimulare vibratorie superba pentru a produce un orgasm cervical.

Lady Bi – Vibrator Rabbit de Lux din Silicon Medicinal, 22 cm

Secret Weapon

Secret Weapon de la Secret Weapon este un inel de penis extraordinar de lung pentru a se acomoda pe penisurile domnilor dotati. De asemenea, ai putea purta Secret Weapon atat pe penis cât și pe testicule pentru a creste dimensiunea și rezistenta erectiei.

Secret Weapon are un motor mai larg, mai plat, care ofera o stimulare mai mare de-a lungul clitorisului. Cu 5 viteze și 7 setari de vibratii diferite, poți fi sigura ca vei gasi una care sa se potriveasca nevoilor tale. Fabricat din silicon neted, Secret Weapon este 100% sigur pentru piele, rezistent la apă și reincarcabil.

Secret Weapon – Inel pentru penis cu Vibratii, 3.5 cm Fifty Shades of Grey

Satisfyer Men Heat

Satisfyer Men Heat este o jucarie sexuala pentru barbati, proiectata în mod unic și este gata sa iti ofere plaeri super intense cu fiecare utilizare.

Utilizatorul se poate bucura de orgasm chiar daca nu are penisul erect. Satisfyer Men Heat tine ferm penisul și ajuta la crearea unor plăceri absolute. Atunci cand este utilizat cu lubrifiant, Pulse devine cel mai inovativ masturbator din lume.

Toate aceste jucarii sexuale sunt prevazute cu un cablu de incarcare USB.

Jucării sexuale rezistente la apă

Multe dintre jucariile noastre sexuale sunt impermeabile, făcând curatarea usoara și dusul mai interesant. Cu toate acestea, exista câteva produse care sunt rezistente la stropi, dar nu pot fi scufundate in apa.

Jucării rezistente la apă

Produse rezistente la stropi

Toate produsele din gama OhMiBod sunt rezistente la stropi, inclusiv Cuddle și Mini Cuddle, cu toate acestea, Flex LoveLife Kegel Weights sunt complet impermeabile. Nexus G-Play Anal Vibrators și Nexus G-Play Plug Medium sunt amandoua rezistente la stropi, deci pot fi curatate, dar nu pot fi scufundate in apa.

Jucarii sexuale impermeabile

Multe dintre vibratoarele și dildourile noastre sunt impermeabile. Masturbatoarele TENGA sunt jucariile perfecte pentru barbații care cauta să folosească o jucarie sexuala in timpul jocului cu apa. Acest masturbator în formă de ou este revolutionar și poate fi folosit atât pentru jocul solo cât și pentru jocul cu un partener.

vibrator Chaiamo rezistent la apă

Pentru a utiliza masturbatorul Tenga Egg, pur și simplu scoate carcasa și gliseaza mansonul de silicon peste penisul tau. Coastele texturate din interiorul masturbatorului Tenga Egg iti vor asigura un orgasm incredibil. Tenga Eggs se simte minunat atunci cand este utilizat in apa.

Dildouri impermeabile

Un dildo ferm, dar nu solid, rezistent la apă este Fun Factory Amor. Baza dildoului din silicon se prinde pe suprafete foarte netede. Acest dildo este, de departe, una dintre cele mai prietenoase jucarii sexuale impermeabile.

Daca doresti sa adaugi putina distractie, asigura-te ca folosesti un lubrifiant pe bază de apă sau de ulei. Nu folosi lubrifiant pe baza de silicon, deoarece acesta va deteriora jucaria.

Jucarii anale rezistente la apa

Fun Factory Bendy Beads reprezinta o modalitate excelenta de a condimenta timpul pentrecut in baie. Aceste bile anale ofera o senzatie plăcută ce poate fi intensificatata daca bilele sunt folosite in timpul jocului cu apa. Aceste bile de silicon neted sunt flexibile și atunci cand sunt retrase ofera senzații intense. Ele au forma unui lant de perle, iar la capat au o bucla care asigura o utilizare usoara.

Lubrifianti impermeabili

Amabii lubrifianti Yes Organic Water-Based și Oil-Based Lubricants sunt potriviti pentru utilizarea in apa. Lubrifiantii de lux din silicon neted sunt, de asemenea, potriviti pentru utilizarea in apa, dar nu sunt potrivit pentru jucariile din silicon.

Jucării sexuale de lux

Toate jucariile sexuale de lux pe care ti le recomand vin in ambajale discrete și elegante, insa acesta nu este cel mai bun lucru pe care il pot spune despre ele. Nu doar ca arata fantastic, dar aceste vibratoare au o putere intensa, iar dildourile sunt realizate exclusiv pentru placerea ta.

Cele mai luxuriante jucării sexuale

In acest articol iti voi prezenta cate o jucarie sexuala de lux de la cele mai faimoase marci de jucarii sexuale: Fun Factory, Fifty Shades Darker și Pretty Love.

Fun Factory Stronic Real Pulsator

Da, ai citit corect – Pulsator! In loc sa vibreze, aceasta jucarie revolutionara, impinge, oferind pulsatii puternice concepute special pentru a imita sentimentul de penetrare. Stronic Real este cea mai revolutionara jucarie sexuala lansata in ultimii ani.

Cand apesi butonul FUN, jucarie revine la viata și este gata pentru un nou joc. De asemenea, ai posibilitatea de a alege intre 10 moduri de pulsatie diferite. Stimuleaza punctul G cu axul curbat proiectat ergonomic și iti confera o senzatie de penetrare unica, dar naturala.

Stronic Real Pulsator – Vibrator Semi Realistic cu Pulsații, 20 cm

Deliciously Deep Luxury Metal Dildo

Acest dildo dublu din metal este o jucarie sexuala cu adevărat extravaganta și de lux. Ofera stimulare dramatica datorită circumferintei ridicate la capatul mai mic. Deliciously Deep are un aspect lucios și este foarte rezistent, deoarece este confecționat din metal..

Deliciously Deep – Dildo Dublu Metalic cu Forma de Bile, 23 cm

Folosind un dildo metalic iti vei imbunatati viata sexuala și vei avea parte de senzații unice, intense. Aceasta jucarie de lux este, de asemenea, extrem de igienica, deoarece este fabricata din material calitativ și poate fi stearsa cu un produs de curatat antibacterian pentru jucarii.

Icicles No 06 Hand Blown Glass Massager Dildo

No 06 acorda o atentie deosebita detaliilor și formei clasice. Este confecționat manual din sticla non-poroasa sigura pentru corp care se simte fantastic pe piele, in special atunci cand este incalzit ușor in apă caldă sau racit sub un jet de apa rece. Ai grija de aceasta jucarie luxoasa și te vei bucura de ea toata viata.

Icicles Hand Blown Glass Massager – Dildo din Sticla cu Striatii, 21.5 cm

15 tipuri de jucării sexuale pe care toate persoanele artrebui să le cunoască

Toata lumea merita o anumita plăcere in viata. Esti satisfacut? Daca simti ca-ti lipseste ceva, atunci invata despre diferitele tipuri de jucarii sexuale.

Ca societate, am depasit pozitia misionarului clasica. Desigur, este o pozitie buna și loveste locul potrivit de fiecare data, dar cautam ceva mai mult. Dar ce înseamnă mai mult? S-ar putea sa cauți mai multa plăcere in diferite locuri, sau s-ar putea sa te fi saturat sa-ti folosesti mainile in timpul masturbarii. Am inteles. Vrei sa-ti condimentezi viata sexuala și poate asta înseamnă ca trebuie sa incerci diferite tipuri de jucarii sexuale.

Am primit prima mea jucarie sexuala cand aveam 27 de ani. Stiu, cam tarziu, dar ma bucuram de sex fără sa folosesc jucarii. Tinand-o in mainile mele, ma ingrozea gandul sa folosesc noua jucarie sexuala recent primita. Am tinut-o zile intregi in birou pana cand mi-am vazut cainele cu ea in gura. Ma asteptam sa se intample asta? Nu chiar. Dar atunci m-am intrebat daca nu cumva este un semn. Poate cainele meu incerca sa-mi arate ca acea jucarie sexuala nu este buna pentru mine.

Ghidul tau pentru diferite tipuri de jucarii sexuale

Dar care este jucaria sexuala potrivita? Aceata este o intrebare buna și foarte subiectiva. Daca ai incercat sa gasesti jucaria potrivita pentru tine sau doar ai intrat de curand in lumea jucariilor sexuale, s-ar putea sa te simti coplesit.

De unde trebuie sa incepi? Care este diferenta dintre un dildo și un vibrator? Sincer, nu are rost sa cauți o jucarie sexuala daca nu ai idee ce face aceasta. In acest fel, vei putea sa-ti restrangi optiunile in functie de nevoile tale.

E timpul sa afli mai multe despre diferitele tipuri de jucarii sexuale. Crede-ma sunt multe. Stiu ca ai mai cautat și inainte informatii despre ele.

Ce nevoi ai?

Ce vrei sa faci cu jucaria sexuala? Cauti una care sa-ti dea o mana de ajutor cu jocul anal? Vrei sa incerci un penis larg? Vrei o jucarie sexuala hands-free? Stiu, optiunile sunt nelimitate, și vei realiza asta in continuare. Gandeste-te ce ai vrea sa faca aceasta jucarie sexuala pentru tine.

Singura sau cu partener?

Exista multe jucarii care satisfac diverse nevoi. Poti opta pentru o jucarie sexuala ce poate fi folosita intr-un singur mod, sau poți opta pentru una cu un design multifunctional (care acopera mai multe domenii). Poti alege o jucarie pentru cuplu daca ai de gand sa o folosesti cu partenerul tau. Dar daca doresti o jucarie doar pentru tine, nu-ti face griji, sunt destule disponibile.

Dildoul puternic

Aceasta este o jucarie clasica și probabil ai vazut-o in filmele porno sau in diferite comedii. Toata lumea a auzit despre dildouri. Dim moment ce sunt jucarii sexuale clasice, design-ul lor este menit sa patrunda in vagin sau anus. Dildourile sunt foarte populare in randul femeilor și au inceput sa fie folosite și de catre barbati. Acestea imita cel mai bine penisul. Vin intr-o varietate de forme, marimi, culori și texturi.

dildo-uri pe care trebuie să le ai în colecția ta de jucării sexuale

Vibratoare

Un vibrator este unul dintre acele tipuri de jucarii sexuale care stimuleaza cele mai sensibile zone prin vibratii. Vibratoarele pot vibra, dar în mod ideal, singura lor misiune este sa te ajute sa atingi orgasmul.

Vibratoare ultra performante, provocatoare de orgasm

Exista vibratoare pentru barbati și pentru femei ce vin in diferite stiluri. Poti utiliza un vibrator pentru clitoris care stimuleaza clitorisul și vulva. Vibratoarele stil iepure stimuleaza atat clitorisul cât și punctul G, in timp ce vibratoarele hands-free iti permit sa te bucuri de senzații intense avand mainile libere.

Un mic joc anal?

Daca doresti sa te implici intr-un joc anal, atunci poți folosi un dildo. Dar sunt și alte jucarii ce merita incercate. Bilele anale și vibratoarele pentru prostata sunt, de asemenea, optiuni bune. Atat barbații cât și femeile pot folosi bilele anale. Acestea se scot din anus cand esti pe punctul de a atinge orgasmul. Barbatii folosesc vibratoarele de prostata, deoarece le maseaza prostata, creand un orgasm mai puternic.

Jucarii pentru penis

Jucariile sexuale nu sunt facute doar pentru femei, stii asta. Exista, de asemenea, o varietate de jucarii sexuale facute pentru a oferi plăcere barbatilor. Jucariile pentru penis sunt proiectate sa se concentreze in prinicpal pe placerea penisului, de la gland la ax. Le poți folosi pentru jocul solo sau pentru jocul cu partenera.

Strap-on

Ai un dildo, dar vrei sa experimentezi mai mult cu el. Ei bine, un strap-on te poate ajuta. Vei putea sa folosesti strap-on-ul pentru a-ti penetra partenerul.

Cea mai nouă colecție de strap on-uri

Bile Kegel

Daca vrei sa ai un orgasm mai puternic, atunci practica exercitiile Kegel cu bile speciale. Bilele Kegel sunt introduse in vagin și ajuta la cresterea puterii in podeaua pelvina. Cand sunt in vagin, datoria ta este sa le tii acolo prin contractarea și eliberarea muschiului podelei pelvine.

bile vaginale pentru exerciții kegel

Inele pentru penis

Inelul pentru penis se poarta in jurul penisului. Este menit sa mentina o erecție mai lunga și sa impiedice omul sa ajunga prea repede la orgasm. Daca ai tendinta de a ejacula prea repede, incearca un inel pentru penis.

Modele ultra confortabile de inele pentru penis

Pompe pentru penis

Probabil ca ai auzit de pompele pentru penis, dar nu ai folosit niciodată una. O pompa de penis are rolul de a mentine sangele care curge prin penis. De asemenea, da impresia ca ai un penis mai mare. Deci, pentru barbații cu disfunctie erectila sau nesiguranta legata de penis, aceasta jucarie sexuala poate fi de ajutor.

pompe pentru penis care ajută la obținerea unui penis impresionant

Dopuri anale

Daca nu te simti confortabil sa inserezi ceva in anusul tau, nu-ti face griji, este perfect normal. Nu trebuie sa faci nimic din ceea ce nu-ti doresti. Dar daca esti curios in privinta jocurilor anale, dar nu esti pregatit sa mergi pana la capat, atunci un dop anal poate face minuni. îți va oferi o idee despre sexul anal fără a merge pana acolo.

dopuri anale - pentru pasionații de jocuri anale

Jucarii sexuale BDSM

Exista foarte multe produse BDSM care te ajută să te destinzi in timpul sexului. Toti amatorii de BDSM ar trebui sa cunoasca și sa detina aceste tipuri de jucarii sexuale. Iata care se numara printre acestea

Jucării sexuale obraznice pentru amatorii de BDSM

Cleme pentru mameloane

Daca vrei sa incerci BDSM-ul, arunca o privire asupra clemelor pentru mameloame. Asculta, vei simti durere cand le vei pune, dar tocmai de aceea le folosesti. Vei simti sangele alergand prin sfarcuri și o senzatie fierbinte.

Bici

Cand ne gandim la bici, de obicei ne gandim la durere. Desigur, vei gasi bici din piele, destinat a fi utilizat in timpul BDSM-ului. Dar poți gasi și un bici mai putin agresiv. Te va ajuta sa incepi cu BDSM ușor. Le poți folosi pe cele cu pene pentru a-ti gadila și tachina partenerul.

Catuse

Uneori, nu vrei sa detii controlul. Atunci primesti catuse. Catusele sunt utilizate mai mult pentru stimularea mentala decat pentru cea fizica. Tu nu ai nicio putere și trebuie sa ai incredere in partener. Daca vrei sa pui in practica o fantezie, atunci incearca o pereche de catuse.

Vibratoare cu telecomanda pentru cupluri

Daca doresti sa cumperi o jucarie sexuala pe care sa o folosesti cu partenerul, atunci ar trebui sa iti indrepti atentia spre un vibrator ce poate fi controlat de la distanță. Partenerul tau va detine controlul asupra vitezei și vibratiilor. Tot ce trebuie sa faci este sa te relaxezi și sa te bucuri. Cunoasterea tipurilor de jucarii sexuale disponibile va schimba modul in care vezi sexul. Acum stii care este cea mai potrivita jucarie sexuala pentru tine și partenerul tau.

Jucării sexuale din metal – ce trebuie să știi despre acestea

Cand oamenii se gandesc la jucarii sexuale, metalul poate fi ultimul lucru din mintea lor. Cu toate acestea, probabil ca jucariile sexuale din metal sunt varful elegantei și designului intuititv. Jucariile metalice de la njoy snt fabricate din otel inoxidabil de cea mai buna calitate și ofera satisfactie sexuala maxima.

Prin ce se diferentiaza jucariile sexuale din metal de restul jucariilor?

Fiind confectionate din otel inoxidabil solid, jucariile sexuale din metal sunt putin mai grele decat produsele din sticla sau silicon. Asta înseamnă ca au potentialul de a oferi stimulare mai puternică si, prin urmare, mai satisfacatoare. De asemenea, sunt incredibil de rigide, fiind perfecte pentru utilizatorii care obtin plăcere de la jucariile ferme și nu flexibile.

jucarii sexuale metalice

Jucariile sexuale din metal pot fi folosite cu lubrifiant pe baza de ulei, apa și silicon, deoarece sunt atat neporoase cât și non-corozive.

De asemenea, poți experimenta jocul senzorial cu jucariile sexuale din metal. Raceste-le sau incalzeste-le in bai reci și respectiv fierbinti, pentru a atinge temperatura dorita. Doar tine minte ca jucariile sexuale din metal vor pastra temperatura locului in care sunt depozitate. Daca descoperi ca jucaria sexuala din metal a devenit prea rece, incalzeste-o sub un robinet de apa fierbinte.

Iată câteva jucării metalice de calitate:

Cum folosesc o jucarie sexuala din metal?

Jucariile sexuale din metal sunt produse incredibil de versatile. In timp ce dopurile njoy Pure Plugs sunt concepute special pentru jocul anal, dildourile din gama njoy pot fi folosite atat intern pentru jocul punctului G sau P, cât și extern, pentru stimularea clitoristului și a zonei genitale.

Pentrur plăcerile uimitoare cu doua capete, njoy Elevent este accesoriul sexual de lux. Capatul mai mic este ridicat frumos pentru o stimulare uimitoare, in timp ce capatul mai mare ofera o satisfactie completa.

Bagheta njoy Pure este concepută atât pentru uz masculin cât și feminin, in timp ce bagheta njoy Fun este un dildo cu capat dublu destinat atât pentru insertia vaginala cât și pentru cea anala.

Cu toate acestea, se recomanda cu tarie ca orice produs care a fost utilizat anal sa fie sterilizat inainte de a fi introdus in vagin sau pus in contact cu zona vaginala.

Jucariile sexuale din metal sunt potrivite pentru incepatori?

In timp ce dildourile din metal sunt ceva mai mari și mai grele decat un mic dildo din silicon, nu exista nimic care sa impiedice pe cineva care este nou in jucariile sexuale să folosească un produs din metal. Cu totii trebuie sa incepem de undeva.

Daca nu te simti pregatit sa folosesti o jucarie sexuala din metal in interior, experimenteaza cu partenerul tau incalzind capul stimulatorului metalic și maseaza-ti corpul. Nu te grabi, mergi in ritmul propriu pana cand simti ca esti gata sa incerci lucruri noi.

jucarii sexuale metalice

Sunt disponibile in stiluri similare cu alte jucarii sexuale?

In timp ce dildourile din silicon sunt putin mai mari decat jucariile din silicon obisnuite, dopurile Pure Njoy vin intr-o gama de dimensiuni pentru a se potrivi nevoilor oricarui utilizator. Cu greutati cuprinse intre 140-311 gr de la mic la mare, Pure Plugs pa mai descurajante decat sunt. Otelul neted face introducerea usoara și fiecare dop are un maner proiectat ergonomic pentru a asigura o utilizare simpla și sigura. Fiecare dop ofera senzații somptuoase, satisfacatoare de care se pot bucura atat barbații cât și femeile.

Sunt jucariile sexuale din metal ușor de intretinut?

Jucariile sexuale din metal sunt extrem de durabile și este ușor sa le pastrezi curate. Pot fi spalate cu apa și săpun sau pot fi curatate cu un produs special pentru jucarii sexuale. De asemenea, pot fi sterilizate prin fierberea in apa timp de 10 minute. Poti chiar sa le pui in masina de spalat vase.

Beneficiile jucăriilor sexuale metalice

Daca esti curios ce face jucariile sexuale metalice mai speciale, in continuare iti vom prezenta câteva beneficii ale acestora.

De ce sa alegi jucarii sexuale din metal?

Jucariile sexuale din metal sunt, fără indoiala, cele mai luxoase jucarii sexuale disponibile pe piata. Aceste jucarii sunt benefice pentru aceia dintre voi care prefera o jucarie unisex ce ofera un sentiment de implinire. Un alt avantaj al jucariilor sexuale metalice este ca sunt ușor de curatat; spala-le pur și simplu cu apa și săpun sau baga-le in masina de spalat vase. Principalul avantaj este ca sunt foarte puternice și dure – perfecte pentru cei care au nevoie de o jucarie durabila și impresionanta.

Deliciously Deep

Deliciously Deep este un produs de lux ce poate fi utilizat atât pentru plăcere masculina, cât și pentru plăcere feminina. Ambele capete ale acestui dildo lung de 28 cm sunt rotunde, perfecte pentru stimularea punctului G, a punctului P, dar și pentru stimularea clitorisului.

Deliciously Deep este făcut din metal și poate fi lustruit pana capata o stralucire de oglinda.

dildo metalic dublu Deliciously Deep

Rimba Metal

Rimba Metal este un butt plug confecționat din metal de calitate superioara iar la baza are cristale. Acesta ofera plăceri intense și este foarte ușor de inserat. Se poate folosi orice fel de lubrifiant iar o cantitate mica este suficienta pentru a aluneca ușor . Aceasta jucarie a fost concepută special pentru jocuri anale, garantand satisfactie utilizatorului. Poate fi utilizat atat de femei cât și de barbati. Are 7.3 cm lungime, 3 cm în diametru iar cristalul de la baza este de culoare verde, transparent sau rosu.

Rimba Metal – Butt Plug din Metal cu baza din imitatie de Cristal, 7 cm

Roto-Bator Mouth

Roto-Bator Mouth nu este chiar un masturbator din metal, insa este prevăzut cu striații metalice care ofera plăceri uimitore barbatilor. Are un design extraordinar, are 7 funcții de vibrație și 3 viteze de intensitate. Stimuleaza precis penisul oferindu-ti o experiență de neuitat. Cu toate ca poate fi folosit chiar și fără vibratii, acestea intensifica placerea și fac orgasmul mult mai exploziv.

Roto-Bator Mouth – Masturbator in Forma de Gura cu Striatii Metalice

Inel Anal Lock

Inelul Anal Lock este confecționat din metal și este special conceput pentru jocurile BDSM. Pe langa inel, acesta are și o bila metalica anala, oferind dubla stimulare intensa in acelasi timp.

Inel Anal Lock

Ce lubrifiant este potrivit pentru jucariile sexuale din metal?

Iti recomand sa utilizezi lubrifianti cu jucariile din metal, deoarece corpul tau poate avea nevoie de ajutor pentru a se adapta la noile senzatii. Un alt avantaj al jucariilor sexuale din metal este compatibilitatea lor – sunt potrivite pentru toate tipurile de lubrifianti. Acest lucru se datoreaza faptului ca njoy metal este 100% neporos și coroziv, deci potrivit pentru a fi folosit cu aproape orice.

lubrifianți compatibili cu jucăriile sexuale metalice

Cum as putea sa-mi pastrez jucariile metalice curate?

Spra-ruile antibacteriene pentru jucarii sexuale iti lasa jucaria 100% igienica, gata pentru urmatoarea utilizare și ajuta la pastrarea finisajului luxos. Acest material neted și matasos este unul dintre materialele care se curata cel mai ușor. Acest lucru se datoreaza faptului ca este capabil sa reziste la temperaturi extreme, asa ca poate fi pus chiar și in masina de spalat vase.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.