Masturbarea la femei – un subiect tabu. Cateva sfaturi utile și ponturi. 7 tehnici pentru orgasm

masturbarea-la-femei-pareri

Astazi discutam despre masturbare. Ce este ea, cum ne ajuta, cum ne afecteaza și cand trebuie sa stim ca este prea mult. Masturbarea in sine, lasand la o parte aspectele religioase, nu este un lucru rau, ba din contra, este un lucru care ne poate ajuta foarte mult in ceea ce priveste viata și sanatatea sexuala. Totusi, pentru a nu risca sa cadem in extreme, ar fi bine sa tinem cont de anumite aspecte.

La femei, fiecare lucru legat de sex, vine din interior spre deosebire de barbati, intrucat organele sexuale sunt oarecum ascunse. Intrucat acestea nu sunt la vedere ca cele ale unui barbat, femeile descopera mai tarziu plăcerile prin atingere și ajung sa cunoasca cu greu ideea de masturbare. Majoritatea femeilor se masturbeaza după ce si-au inceput deja viata sexuala, intrucat devin mai constiente de anatomia clitorisului și ceea ce are el nevoie mai mult. Mai mult decat atat, societatea judeca mai duc masturbarea la femei decat la barbati iar acestea nu inteleg plăcerile pe care și le pot provoca singure.

In continuarea acestui articol vom vorbi despre unui din cele mai tabu subiecte: masturbarea feminina: de ce este aceasta importanta și cum poate ajuta o femeie.

Masturbarea la femei cu jucarii erotice – Cu ce te poți masturba? Care sunt cele mai bune jucarii?

Jucariile erotice nu vor disparea niciodată din compania unei femei care doreste sa isi exploreze la maxim organele sexuale. Cele mai des intalnite in aceasta practica sunt, evident, vibratoarele. Chiar și alaturi de partener, pt o femeie va fi intotdeauna o plăcere masturbarea, acesta putand invata foarte ușor ceea ce ei ii place cel mai mult. Un vibrator jucaus nu va putea deveni de lepadat niciodată, mai ales daca exista riscul ca nimeni altcineva sa o poate face la fel de bine ca acesta. De fiecare data, zumzetul unui vibrator va purta femeia pe culmile cele mai inalte ale placerii, iar prin vibrațiile sale reglabile pe care le are, femeia isi va putea controla de fiecare data intensitatea și orgasmul

Daca esti curioasa de ce se masturbeaza femeile, raspunsul este simplu: pentru placere, la fel ca barbatii. Cu toate astea, ele nu-si doresc neaparat o plăcere sexuala ci o plăcere intima. O femeie se poate bucura de o sesiune de masturbare chiar și fără să obțină orgasm, bucurandu-se de experienta pe care au avut-o.

#1 Dildo-urile

Dildourile sunt din punctul meu de vedere, cele mai perfecte jucarii sexuale pentru masturbare. Gasiti tot felul de dimensiuni (de la 10 centimetri la 40cm sau chiar mai mari), tot felul de texturi, culori și materiale. Recomand cu mare incredere dildo-urile din silicon, sunt cu foarte putin mai scumpe decat cele din PVC dar din punctul meu de vedere ofera o experiență unica. Ca tot m-am apucat de făcut recomandari, recomand sa va uitati cu atentie peste dildo-urile realistice (in special cele cu vene și striatii) și nu in ultimul rand, sa il folositi doar împreună cu un lubrifiant de calitate. Eu sun fana foarte mare Toko Aqua de la Sunga

Câteva modele de dildouri

Poti apasa pe sageti sa vezi mai multe modele de dildo-uri, sau poți vedea aici catalogul nostru și reducerile acestei luni.

Pe langa masturbarea manuala, un adaos in plus de plăcere il vor putea oferi și bilele orgasmice. Un numar mare de femei, prefera ca la masturbare, sa le fie introduse obiecte in vagin sau anus, dar tot la fel de mare este și numarul celor care nu stiu ca pe langa orgasmul vaginal și clitoridian mai exista și cel anal, care poate sa le intreaca pe celelalte doua la un loc. Iti recomand o jucarie precum un dildo King Cock With Balls pentru o experiență extraordinara.

#2 Vibratoarele sexuale

Vibratoarele sunt o buna alternativa la dildo-uri, care vin la pachet cu putina tehnologie. Exista o varietate foarte mare de vibratoare, iar noi, in catalogul nostru (poti vedea aici catalogul complet) le-am ales pe „cele mai cele” cum se spune. Asadar, iti recomandam sa mergi pe mana noastra daca doresti un:

Vibratoare bune

  1. Vibrator pentru clitoris – avem gama de top și niste preturi foarte bune la ele. Vezi modelele in linkul de mai sus.
  2. Vibratoare Rabbit – sunt printre cele mai bine vandute vibratoare.
  3. Vibratoare de cuplu – perfecte pentru cupluri chiar și atunci cand acestea se afla la distanță

Intotdeauna masturbarea la femei va fi o a doua cale pentru atingerea celor mai inalte culmi ale placerii. Este bine de stiut insa ca inainte de a incepe acest mic joc cu tine insuti, trebuie sa fii pe deplin relaxata și sa nu-ti impui un orgasm, intrucat nu-l vei dobandi deloc. De asemenea, miscarile bruste, indiferent daca te mastrubezi singura, sau o faci cu ajutorul partenerului tau, nu-ti vor aduce din prima placerea. Se prefera la inceput miscari lente și senzuale, care mai apoi sa creasca in intensitate. Daca de la inceput vei avea parte de niste stimuli foarte duri, corpul tau nu va mai putea raspunde cu acelasi efect, intrucat se va simti oarecum bruscat și va avea nevoie de o mica perioada de revenire, pentru a putea face diferenta intre cele doua tipuri de atingere.

Nu-ti consuma niciodată energia de care ai nevoie pentru mai tarziu, prin masturbare manuala, efectele jucariilor erotice care exista in ziua de azi sunt mult mai benefice decat metodele traditionale de pe vremuri. Vei putea descoperi astfel ca nu doar sexul dur cu partenerul tau iti poate crea plăceri nebanuite, ci și masturbarea!

Ce este masturbarea la femei? De ce este ea importanta?

In general, femeile au o cu totul alta conceptie fata de masturbare in comparatie cu barbatii. Surprinzator, cu cat dorinta sexuala este mai implinita, cu atat continua placerea masturbarii, iar cu cat se obtin mai multe orgasme, cu atat se va vrea mai mult! De asemenea, femeile pot accepta o perioada mai indelungata fără sex.

In caz ca nu stiai, luna aceasta este declarata a fi luna masturbarii. Asta înseamnă că este timpul să vorbim despre încadrarea auto-plăcerii într-o viață sănătoasă și fericită – mai exact despre masturbarea la femei! Am pregatit un mic articol pentru voi in care vom discuta despre masturbarea la femei. Ce beneficii aduce aceasta, ce probleme poate cauza, care sunt modalitatile in care putem face din masturbare ceva benefic și care sunt câteva dintre jucariile sexuale pe care eu personal le-am testat și le consider a fi de ajutor atunci cand vine vorba despre masturbare. Insa, inainte de toate, vreau sa va prezint un video despre cum este vazuta masturbarea la femei in Romania.

Dupa cum putem vedea, femeile se rusineaza cand e vorba de masturbare. Asta se intampla dintr-un singur motiv: societatea a transformat auto-placerea intr-un tabu. Asta nu ar fi o problema foarte mare, insa femeile care nu se masturbeaza nu isi cunosc corpul destul de bine și sunt mai jenate cand fac sex cu un barbat. Asadar, femeile care nu se masturbeaza tind să obțină mai greu un orgasm in timpul actului sexual cu un barbat. De aici puteti sa va dati seama cat de importanta este masturbarea la femei.

In zilele noastre, preludiul a ajuns sa stapaneasca și sa satisfaca mult mai multe zone erogene decat o faceau poate bunicii nostri. Atingerile intense in zonele genitale ale partenerului nu mai este o rusine, ci a devenit o necesitate pentru a putea satisface complet cele mai ascunse dorinte.

Atingerile, mangaierile, masarea și sarutarea corpului altei persoane se poate face fie pe deasupra hainelor, fie sub acestea. Cu totii stim insa, ca un preludiu serios, va implica intr-un final indepartarea hainelor, urmand mai apoi atingerile din zona genitala. Daca te-ai hotarat sa o lasi mai moale cu atacul asupra persoanei de langa tine, faptul ca la inceput vei efectua miscari “involuntare”, va trezi cu siguranta un fior de excitabilitate asupra acesteia.

Nu toti isi doresc din prima sa le zboare hainele, exista și acea categorie care devin inofensivi la miscari incete, și care cu siguranta ca isi vor dori tot mai mult pe masura ce miscarile preludiului vor avansa.

Vibratoare și stimulatoare pentru masturbare

Masturbarea la femei aduce doar probleme sau aduce și beneficii?

Beneficiile sănătatii legate de masturbare sunt deja scrise și se aplică tuturor. La urma urmei, masturbarea, istoric vorbind, a fost vazut ca un lucru negativ dar încă lucrăm la schimbarea acestei narațiuni.

Au tot apărut și dispărut tot felul de idei anti-masturbare, se spunea inclusiv că poate duce la orbire sau la creștere excesivă a părului. S-a crezut chiar că dorința de masturbare poate fi provocata de o dietă nepotrivita, consumand de exemplu anumite alimente in producerea carora au fost folositi cine stie ce hormoni și alte teorii de acest gen.

Dar, după cum se tot dovedește, masturbarea atat la femei cât și la barbati, este naturală, majoritatea mamiferelor o fac, și există o multime de motive bune pentru a vă alătura distracției!

Endorfina este o substanță chimică uimitoare pe care creierul uman îl produce în mod natural, care lupta impotriva stresului, a durerii și a depresiei. Este medicamentul pre-instalat „simte-te bine”. Mâncarea gustoasă, exercițiile, un miros placut, sexul și orgasmele sunt câteva dintre lucrurile care pot ajuta la creșterea producției de endorfina în organism. Data viitoare cand te simti down, nu uita că lupta ideală anti-stres este chiar la indemana!

 

 

Ce beneficii aduce masturbarea?

Masturbarea nu este bună doar pentru starea de spirit, ci este recomandata și pentru viața ta sexuală. Pentru cei care se “luptă” pentru un orgasm cu partenerul sau deocamdata descopera plăcerile din pat, dragostea de sine este calea cea mai corecta de a învăța ce ii place corpului tău și cum să ajungi in acel punct. Cu cât mai multe orgasme, cu atât corpul tau ajunge să le aibă. Asta înseamnă ca cele mai multe orgasme solo pe care le ai, probabilitatea de a avea un partener scade. Exact cum se spune, cunoașterea înseamnă putere!

Exista multe beneficii ale masturbarii feminine. Cu toate astea, exista și multe mituri. Nu, nu poți deveni dependenta de vibratoare sexuale. Dacă vreodată simți că devii prea dependent de un stil de masturbare, încearca ceva diferit pentru un timp până când corpul isi revine!

Cel mai bun avantaj al masturbarii este ca este o optiune care un implica efort, lipsita de haine, lipsita de calorii. Pentru cresterea ritmului cardiac, fa niste pasi cardio sau Fitbit și de acolo iti poți obtine și endorfinele. Chiar mai bine, timpul petrecut pentru reconectarea cu corpul, vă va ajuta să vă simțiți sexy și încrezători! Indiferent dacă flirtezi cu pasiunea ta sau doresti relansarea libidoului pentru o relație pe termen lung, iubirea de sine iti mărește încrederea și poate duce la un sex calitativ cu partenerul.

Deci, unde se incadreraza masturbarea în viața ta?

Unii oameni preferă să o faca după o zi plină de stres, bucurandu-se de confortul patului. Puteti folosi un baton pentru masaj ca tratament de îngrijire personala împreună cu bile parfumate, plus unul dintre vibratoarele de calitate din catalogul nostru. Vibratorul Esca 2 OhMiBod este o optiune minunata daca vrei parerea mea personala ca și majoritatea vibratoarelor de la OhMiBod. Alții prefera masturbarea dimineata, preferând să-și înceapă ziua cu un surplus de endorfine, energie și plăcere personală. Unii lubrifianți pe baza de apa. ușor de curățat vă pot ajuta.

Indiferent dacă doriți un orgasm rapid sau o experiență senzuală, le puteți obtine pe ambele! Singurul lucru important este sa retineti ca masturbarea este benéfica pentru bunăstarea voastră emoțională, fizică și sexuală și este un lucru de care să nu vă fie niciodată rușine. Este IMPORTANT sa iti faci timp pentru ingrijirea personala. Fa-o în zilele libere. Fa-o parte din rutina de auto-îngrijire. Planific-o înainte sau după job. Gaseste-ti un vibrator special pentru a-ti colora experienta. Cauta materialele preferate ca sa poți atinge fantezia cea mai îndepărtată. Indiferent ce „cantitate” de masturbare te face fericit/a, aceea este cantitatea potrivita.

Ce-si doreste o femeie in timpul preludiului?

Este bine de stiut, ca atunci cand iti propui sa exciti o femeie, trebuie sa fii foarte atent la dorintele acesteia. Primele atingeri, mangaieri, sunt foarte importante, caci de aici se porneste mai departe, in functie de cum iti raspunde ea la ceea ce ii oferi tu. Daca din prima clipa vei brusca corpul acesteia, în mod sigur, va mai trece ceva timp pana ce stimulii corpului vor putea face o diferenta intre aceste miscari și cele senzuale.

Mangaierea sanilor va aduce cu siguranta un plus de plăcere pe chipul ei. Masarea și strangerea sfarcurilor poate deveni un preludiu pe cinste pentru orice femeie, daca stii sa-i urmaresti reactiile și sa actionezi in functie de gemetele sale.

Daca te-ai hotarat in privinta unei penetrari, nu o face din prima. Preludiul va pregati vaginul femeii cu siguranta, insa nu strica sa il faci sa isi doreasca și mai mult penetrarea ta. Atinge-i la inceput clitorisul cu varful penisului tau, iar mai apoi plimba-l ușor printre labiile sale. Cand miscarile arcuite ale partenerei vor deveni mai intense, în mod sigur ca ea nu se va mai multumi doar cu atat.

Ce-si doreste un barbat in timpul preludiului?

Ooo, dar cate nu-si doreste el… In timpul oricarui preludiu, este foarte important sa i se acorde o atentie deosebita penisului sau. Doar mangaierea și frecarea penisului in miscarile de dute-vino, cu siguranta ca nu il vor da pe spate. Chiar daca par niste pasi simpli de facut, de fapt e nevie de o mult mai mare arta pentru a trezi pasiunea unui barbat. Atingerile pe care le faci, vor trebui sa fie nu mecanic, ci in ritm cu ceea ce simti tu, astfel excitatia devine mai intensa.

Este de asemenea important sa nu lasi la o parte atingerea testiculelor, foarte multe femei din pacate nu stiu ca stimularea acestora, excita deosebit de puternic partenerul. Nu ezita daca-ti doresti, sa-ti atingi sanii de organele sale genitale. Foarte multi barbati adora lucrul acesta, unii chiar preferand sa ejaculeze intre ei. Daca in timpul mangaierilor tale, ii simti penisul mai uscat, nu te sfii sa i-l umezesti cu limba, iar în mod surprinzator pentru tine, afla ca și testicolelor le place asta. Asadar, ce mai astepti? Surprinde-ti partenerul mereu cu ceva nou, preludiul nu are limite!

Masturbarea la femei prin 8 tehnici explozive

Acum ca am discutat cum și de ce se masturbeaza femeile, e timpul sa trecem la tehnicile folosite de acestea pentru a se masturba. In cadrul acestui ghid, o sa iti arat unele tehnici destul de puternice pe care le poți invata pentru a sti cum poți să te masturbezi cu degetul și sa ai parte de orgasme incredibile. (si barbații pot, de asemenea, sa invete foarte multe din acest articol si, prin urmare, baieti, puteti continua sa cititi).

Am structurat acest articol cu foarte multa atentie astfel incat sa poți beneficia la maxim de el. In primul rand, o sa iti arat cum poți să te exciti și sa te aduci in starea potrivita. Este foarte important sa te exciti pentru a profita asa cum trebuie de folosirea acestor tehnici de masturbare cu degetul, iar apoi o sa iti arat tehnicile in sine. Apropo, aceste tehnici pe care o sa ti le prezint sunt doar o parte din tehnicile de masturbare cu degetul pe care eu le predau.

Excitarea și obtinerea starii potrivite de dispozitie

Eu vreau sa trecem direct la subiect și sa iti prezint cele mai importante lucruri pentru a avea dispozitia necesara pentru a te masturba. Te rog sa nu sari peste aceasta parte. Fara a te excita asa cum trebuie mai intai, orgasmele de care o sa ai parte cel mai probabil ca nu vor fi la fel de intense  și banuiesc ca iti doresti sa ai parte de orgasme puternice atunci cand inveti cum poți să te masturbezi asa cum trebuie cu degetul, nu e asa?

  • Relaxata și lipsita de stres: este vital sa te relaxezi și sa fii cat mai lipsita de stres. Ai observat vreodata faptul ca, atunci cand te simti stresata și obosita, iti poate fi greu sa te exciti și sa te simti sexy? Acest lucru este sustinut de catre cercetarile stiintifice.
  • Intimitatea: este foarte important sa ai un loc privat și intim in care sa poți merge sa te masturbezi. In cazul multor oameni, este vorba de camera lor. Dar, daca iti imparti camera și cu alte oameni, atunci vei fi nevoita sa folosesti baia sau dusul drept locul tau privat pentru a incerca aceste tehnici noi de masturbare cu degetul
  • Atmosfera: excitarea are atat o componenta fizica, cât și una psihologica. Stiu ca acest lucru a sunat putin cam stiintific și nu chiar atat de distractiv, dar eadevărat. Ai nevoie sa iti exciti mintea și sa o aduci in dispozitia potrivita, dar de asemenea și corpul. Pentru a te excita din punct de vedere fizic, vei avea nevoie sa te atingi și sa te mangai, in special in zonele erogene. Poate sa fie și folosirea unui vibrator.

Pentru a te aduce in dispozitia potrivita din punct de vedere psihic, sunt mai multe lucruri pe care le poți face:

  • Sa aprinzi lumanari și sa folosesti un afrodisiac bun
  • Sa te uiti la materiale pornografice
  • Sa asculti muzica
  • Poti sa citesti materiale erotice. Pentru multe persoane, fanteziile erotice functionează de minune.

“Heroina” ta – ultimul și cel mai important lucru pe care poți sa il iei in considerare pentru a te aduce in dispozitia necesara și pentru a te excita este ceea ce imi place mie sa numesc ca find “heroina” ta și nu ma refer la acel drog periculos. Ma refer la acel lucru care mereu functionează in cazul tau atunci cand vine vorba de a iti aduce starea necesara de dispozitie. Poate sa fie vorba de citirea materialelor tale erotice preferate, poate fi vorba ca va trebui sa te gandesti la un anumit barbat sau sa ai o fantezie despre o anumita situatie care te excita sau poate sa fie vorba despre orice altceva.

Un lucru important este sa descoperi ceea ce iti place și apoi sa te folosesti de acel lucru pentru a iti crea starea necesara de dispozitie. Din moment ce ai reusit sa faci acest lucru, a venit momentul sa incepem.

  1. Cum sa te masturbezi cu degetul

Atentionare scurta: asigura-te ca iti vei taia și ingriji unghiile inainte de a incepe, pentru a te asigura ca previi orice accident. Trebuie sa incepi prin a iti cobori mana de la nivelul sanilor, trecand de zona stomacului pana cand o sa iti poți simti clitorisul, care este aflat in afara deschiderii vaginale și chiar deasupra acesteia. Sub clitorisul tau, folosind doar un singur deget, vei putea sa simti unele bucati carnoase de carnepe fiecare parte a vaginului tau. Acestea sunt labiile tale.

Sfat: Poti folosi un set de mansoane Lust Fingers pentru plăceri mai puternice.

Pentru a fi mai stiintific in aceasta privinta, partea exterioara a fiecarei parti este denumita labia mare, care este mult mai mare, in timp ce portiunea interioara de piele este denumita labia minora și este mult mai mica. Majoritatea femeilor o sa descopere faptul ca, pe masura ce incep sa isi frece labiile, ele o sa inceapa în mod natural sa se umezeasca daca ele sunt deja putin excitate. Aceasta umezeala va acționa ca un lubrifiant pe degetul tau.

tehnici-de-masturbare-la-femei

Incepe sa penetrezi vaginul cu degetul

Pe masura ce degetul tau incepe sa se acopere cu acest lubrifiant, poți sa incepi sa iti apesi incet varful degetului in și in afara vaginului pentru a vedea cum se simte. Pe masura ce iti misti degetul in interior și in exterior, va fi acoperit din ce in ce mai mult cu acest lubrifiant natural, ceea ce iti va permite sa iti introduci degetul din ce in ce mai adanc in vagin. Poti sa incepi sa iti misti degetul de-a lungul peretilor vaginului tau pentru a vedea ce iti place cel mai mult.

Acesta este cel mai clasic mod de masturbare feminina: penetrarea cu degetul. Cu toate astea, exista multe moduri prin care o poți face.

Nu exista doar un “mod potrivit” pentru a te masturba cu degetul. Ceea ce poate sa iti placa tie se poate dovedi a fi foarte diferit de ceea ce le place altora. Prin urmare, trebuie doar sa te concnetrezi asupra miscarilor care iti plac tie și nu trebuie sa te ingrijorezi in privinta faptului daca faci bine sau nu acele miscari.

Majoritatea oamenilor se rezuma doar la miscarea de introducere și de scoatere, pentru ca copiaza un act sexual, dar acest lucru mai degraba poate sa fie iritant decat placut. In plus, nu e vorba de un simplu caz de a patrunde cat mai profund posibil. Dar, daca nu te-ai mai masturbat niciodată cu un deget, atunci este o idee buna sa experimentezi pentru a vedea cat de adanc iti place. Acum, hai sa incepem sa vedem unele tehnici care pot sa fie cu adevărat distractive.

Atentionare rapida: daca observi ca vaginul tau nu produce în mod natural o cantitate destul de mare de lubrifiant, atunci poți sa folosesti un lubrifiant bun. Pe justlove.ro gasesti câteva tipuri de lubrifianti foarte buni pe baza de silicon. Daca vei folosi jucarii erotice, pentru majoritatea dintre ele trebuie sa folosesti un lubrifiant pe bază de apă cum este Bathmate Lube care este și unul dintre preferatii mei.

  1. Masturbare cu degetul a punctului tau G

Pe masura ce iti impingi degetul in interiorul și in exteriorul vaginului tau, o sa incepi sa observi ca presarea unei anumite zone se simte mai placut. Daca ti-ai pus un deget pe stomac și apoi ai inceput sa te masturbezi cu un deget, incearca sa iti misti egetul in interior, pentru a apasa cu degetul pe peretele exterior al vaginului tau.  Acolo reprezinta punctul in care se afla punctul tau G.

O să știi atunci cand il apesi și il freci, pentru ca se simte ca spatele cerului gurii. Unele persoane il descriu chiar ca simtindu-se ca o zmeura umeda. Incearca sa te concentrezi asupra punctului tau G pentru a iti oferi unele orgasme cu adevărat intense.

Exista mai multe tehnici diferite de masare a punctului G  și pe care le poți folosi pentru a te face sa stropesti (“squirt”). Inainte de a trece la unele tehnici care sunt mai avansate, exista doar doua puncte scurte pe care vreau sa le acopar și anume:

  • Punctul G va fi imposibil de gasit daca nu esti excitata.
  • Punctul G se afla exact in zona vezicii urinare. O problema care este provocata de acest lucru este faptul ca mereu vei simti nevoia de a urina atunci cand iti stimulezi punctul G. Prin urmare, daca simti nevoia de a urina de fiecare data atunci cand te masturbezi cu un deget și iti stimulezi punctul G, nu ar trebui sa te sperii sau sa te ingrijorezi, pentru ca e un lucru perfect normal. Un sfat foarte bun pentru a reduce aceasta nevoie de a urina atunci cand te masturbezi și iti stimulezi punctul G este sa urinezi inainte de a incepe sa te masturbezi.

Ai putea sa ai parte de aceeasi senzatie ca iti vine sa urinezi și atunci cand faci sex cu partenerul tau daca el pune destula presiune pe punctul tau G. Acum, ca am acoperit lucrurile de baza, o sa iti prezint câteva tehnici de masturbare cu degetul pentru a te face sa termini și sa ai parte de o experiență foarte plăcută.

cum-se-masturbeaza-femeile

  1. Tehnica presiunii – aceasta tehnica functionează foarte bine daca iti este greu sa ai orgasme vaginale sau orgasme ale punctului G. Problema cu care se confrunta foarte multe femei este faptul ca nu reusesc sa puna destul de multa presiune pe punctul lor G atunci cand fac sex sau atunci cand se masturbeaz cu degetul. Solutia este chiar una foarte simpla: trebuie doar sa iti apesi punctul G din cealalta parte. Prin urmare, trebuie doar sa ajungi cu degetul in zona punctului G asa cum ai face în mod normal și sa iti pui cealalta mana chiar deasupra osului tau pubic. Apoi, poți sa impingi incet in jos  astfel incat sa iti simti punctul G mai mult ca de obicei. O sa observi ca in acest mod o sa iti fie mai ușor sa iti stimulezi punctul G.
  1. Masturbarea din spate – un alt mod prin care te poți masturba este sa vii din spate. Pune-ti mana pe partea din jos a spatelui tau, trecand de fund și apoi in vagin. Din momentul in care ai ajuns in vagin, daca iti indoi degetul, o sa iti stimulezi partea opusa a vaginului tau fata de partea pe care se afla punctul G. In timp ce aceasta tehnica o sa iti ofere o senzatie complet diferita, multe femei considera ca nu e nici pe departe la fel de satisfacatoare ca și stimularea punctului G sau a punctului A.
  1. Dubleaza-ti nivelul de intensitate și plăcere – aceasta ultima tehnica de masturbare cu degetul se  poate dovedi ca fiind cea mai buna daca esti o persoana care se chinuie sa ajunga la orgasm atunci cand se masturbeaza și necesită folosirea ambelor maini. Prima ta mana va fi folosita la stimularea punctului G in acelasi mod pe care l-am descris mai sus, in timp ce cealalta mana o vei folosi pentru a iti freca, masa și mangaia clitorisul. Este o metoda foarte simplu de folosit și va face sa fie inevitabil sa ajungi la orgasm.
  1. Masturbarea anală cu degetul la femei – daca iti place sa faci sex anal sau vrei sa experimentezi cu plăcerile oferite de stimularea anala, atunci cu siguranta ai nevoie sa incerci sa te masturbezi anal cu un deget. Acest lucru se apote dovedi a iti aduce multa placere, datorită numeroaselor terminatii nervoase de la acel nivel. Este necesara putina pregatire. Prin urmare, ai nevoie sa iti tai și sa iti aranjezi unghiile pentru a preveni orice tip de zgarietura și sa iti lubrifiezi degetul. Poti sa iti cumperi un lubrifiant sau sa folosesti putina saliva. Indiferent de ceea ce alegi, trebuie iti vei dori sa folosesti ceva, pentru ca canalul anal nu se va lubrefia de unul singur.

Din momentul in care degetul tau este lubrifiat, poți sa incepi sa iti introduci degetul ușor. Trebuie sa incepi incet, pentru ca muschii sfincterului tau pot sa aiba nevoie de ceva timp pentru a se relaxa complet, ceea ce iti va permite sa te penetrezi în mod comfortabil. Odata ajuns acolo, iti poți lasa pur și simplu degetul in aceasta pozitie sau il poți misca. Incearca ambele lucruri și vezi ce iti place mai mult. Daca vrei sa maresti nivelul de placere, incearca sa iti stimulezi și clitorisul sau sa te masturbezi cu degetul in vagin in acelasi timp. Masturbarea la femei și la barbati este cam la fel. Despre masturbarea anală am scris un articol foarte complet aici.

Varful degetelor tale este locul in care are loc magia

Cele 6 tehnici prezentate în mod anterior iti aratau unde sa iti pui mainile și degetele atunci cand te masturbezi. Dar, pentru a obtine cat mai multa placere, trebuie sa te gandesti la ceea ce fac varfurile degetelor tale atunci cand te masturbezi cu degetul. Sunt trei miscari specifice pe care le poți face cu varful degetelor tale pentru a iti oferi diferite tipuri de senzații atunci cand aplici orice tehnica de masturbare. Experimenteaza cu fiecare pentru a vedea care iti place cel mai mult.

masturbarea-cu-degetul

  1. Misca, misca, misca – miscarea degetului tau pe peretii vaginului este foarte simplu de facut. Incepe intr-un anumit punct și pur și simplu misca-ti degetul, după care iti misti degetul inapoi in punctul din care ai plecat și incepi din nou. Asigura-te ca experimentezi cu viteza și lungimea miscarilor tale  și cu nivelul de presiune pe care il aplici, pentru a obtine cat mai multa satisfactie.
  2. Apasarea butonului magic – apasarea și mentinerea presiunii cu degetul pe o anumita zona se poate dovedi ca fiind foarte plăcută. Acest lucru se dovedeste a fiadevărat mai ales atunci cand vine vorba de anumite zone, cum ar fi punctul tau G sau de punctul tau A, in timp ce apasarea altor  zone poate sa nu iti ofere nici o placere.
  3. Frecarea – aceasta tehnica este asemanatoare cu prima tehnica de miscare, dar de aceasta data, o sa iti misti degetul inainte și inapoi intr-o miscare circulara, in timp ce mentii mai multa presiune in acea zona. Din nou, punctul G și punctul A sunt doua zone care iti pot oferi foarte multa placere, dar asa cum ma repet mereu, experimenteaza și descopera ce iti place cel mai mult.
Ganduri de final: incearca și imbunatateste-ti tehnica de masturbare in fiecare zi. Cunoaste-ti organismul!

Asa cum poți sa iti dai seama din acest articol, poate sa fie destul de simplu și direct sa te masturbezi cu un deget. In timp ce am primit un feedback foarte bun din partea celor care au incercat tehnicile ce le-am prezentat mai sus, eu iti recomand sa explorezi și sa vezi ce iti place tie cel mai mult. In cele din urma, fiecare persoana e diferita și raspunde diferit la tehnici diferite. Cu toate astea, nu trebuie sa uitam ca masturbarea este importanta la femei pentru a se obisnui cu corpul lor.

Masturbarea reciprocă

Primesc tot timpul doua intrebari despre sex, de la femei. Prima este „Cum pot sa aprind un barbat?” și a doua este „Imi place tipul cu care ma intalnesc, dar el nu stie sa ma satisfaca. Ce pot face?”

Deci, iata care e chestia…

Exista o modalitate uimitoare de a raspunde la ambele intrebari folosind o tehnica puternica. Deci, tu vrei sa-l aprinzi și vrei sa ai parte de sex uimitor. Cum poți rezolva ambele probleme simultan?

Raspunsul este, masturbarea reciproca!

Pentru cei mai putin experimentati, voi explica putin acest lucru. Masturbarea reciproca este actul atingerii propriului corp si/sau al partenerului pentru plăcere reciproca sau orgasm.

Barbatii sunt creaturi extrem de vizuale. Este uimitor de sexy sa vada o femeie satisfacuta in fata lor. Stai in fata lui goala și arata-i cum ti-ar placea sa te atinga. Arata-i ce presiune te aprinde. Arata-i cat de repede ti-ar placea sa-si miste degetele. Vrei sa iti mangaie picioarele asa cum o face? Iti place daca sta in spatele tau și iti saruta gatul asa cum o face?

Odata ce ai făcut asta, i-ai mana și ghideaza-l. Arata-i exact ce iti doresti. Acest proces major are doua beneficii majore. In primul rand, el va fi atat de excitat incat te va ruga sa faci dragoste cu el, iar in al doilea rand el nu va mai trebui sa ghiceasca ce iti doresti. El va sti cum sa te satisfaca, pentru ca tu i-ai aratat.

Este masturbarea bună pentru tine?

Cand te gandesti la satisfactia sexuala, probabil te gandesti la o relatie: dar nu toate aspectele vietii sexuale necesită un partener. Contrar credintei populare, masturbarea nu este doar pentru adolescenti. Un studiu recent a descoperit ca 60% dintre femei se masturbeaza, dar acesta ramane intotdeauna un subiect tabu. Putini oameni sunt crescut cu ideea ca masturbarea este buna.

„Dragostea de sine” este o parte importanta a unei vieti sexuale sanatoase și este benefica pentru orice persoana. Masturbarea ofera multe beneficii atat fizic cât și mental și iti pune un zambet pe fata.

Beneficiile masturbarii

  1. Eliberarea stresului – Masturbarea iti permite sa te concentrezi asupra unui lucru; prin urmare, daca te simti stresat acorda-ti putin timp pentru tine. Cand ne gandim la sex, creierul nostru elibereaza dopamina – un produs chimic care ne ofera un sentiment de placere. Atunci cand ne implicam in orice forma de activitate sexuala, endorfinele sunt eliberate și creeaza un sentiment de bunastare in corpul nostru. Masturbarea ocazionala pentru eliberarea stresului este benefica, dar nu trebuie sa te bazezi intotdeauna pe ea, deoarece ai putea deveni dependent.
  2. Usureaza crampele menstruale – Masurbarea este probabil ultimul lucru la care te gandesti atunci cand esti la menstruatie, dar afla ca un orgasm iti poate ameliora crampele. Hormonii eliberati in timpul excitarii sexuale pot ajuta la usurarea crampelor menstruale, iar puterea și intensitatea orgasmului pot afecta nivelul de calmare a durerii. Masturbarea incurajeaza fluxul de sange in zona pelvina și atenueaza durerile de spate, precum și crampele stomacale.
  3. Masturbarea te pune in legatura cu sexualitatea – Multi terapeuti sexuali recomanda ca femeile care nu au avut niciodată un orgasm sa se masturbeze. Daca vei fi constient de sentimentul de plăcere creat in corp atunci cand iti atingi organele genitale vei reusi sa iti dai seama ce te face sa te simti bine și chiar vei putea ajunge la orgasm daca vei sti sa controlezi situatia.
  4. Masturbarea iti permite sa obtii un orgasm in timpul actului sexual – Femeile carora le este dificil să obțină satisfactie sexuala de la partener pot beneficia de masturbare. Masturbarea regulata te poate invata cum reactioneaza corpul tau, permitandu-ti astfel sa comunici cu partenerul tau pentru a-i arata cum sa te satisfaca sexual. Multi parteneri primesc indrumari despre cum sa-si multumeasca partenerul sexual.
  5. Masturbarea poate ajuta insomnia – Masturbarea este o buna pastila pentru cei care a probleme cu somnul. Multe persoane cad intr-un somn profund după actul sexual in urma eliberarii de endorfine care scad tensiunea arteriala, inducand o stare de relaxare și acelasi lucru se intampla și după masturbare. Multi oameni se bazeaza pe masturbare pentru a avea un somn linistit.
  6. Foloseste-l sau il vei pierde – Daca nu-ti folosesti clitorisul, poți dezvolta atrofie clitorala prin care clitorisul se retrage in corp. Ca orice alta parte a corpului uman, clitorisul necesită un aport de sange bun pentru a ramane sanatos. Cu sau fără un partener, masturbarea este o parte importanta a ingrijirii de sine, iar beneficiile fizice și psihice ale orgasmelor sunt uriase, stimuland sistemul imunitar, echilibrand nivelurile hormonale si, in general, creand un sentiment de bine și punand un zambet pe fata.
  7. Reduce riscul de a dezvolta cancer de prostata – Masturbarea regulata poate ajuta la reducerea riscului de a dezvolta cancer de prosata. In 2008, un studiu australian a aratat ca barbații cu varste intre 20 și 50 de ani, care s-au masturbat de mai mult de 5 ori in fiecare saptamana aveau 33% mai putin sanse de a dezvolta cancer de prostata. Carcinogenii sunt eliminati din prostata in timpul ejacularii, reducand acumularea de lichid seminal.
  8. Promoveaza constientizarea importantei sanatatii sexuale – Masturbarea te poate ajută să iti dai seama cat este de importanta satisfactia sexuala si, in plus, îmbunătățește sistemul imunitar. Oamenii care se masturbeaza au o sanatate sexuala mai buna, deoarece sunt cosntienti de cum se simte corpul lor și observa cand ceva nu este in regula. Ei au mai multe sanse sa ceara ajutor medical și sfaturi decat oamenii care nu se masturbeaza.
  9. Este sigura – Masturbarea este sigura deaorece nu exista riscul de a contracta boli cu transmitere sexuala cum ar fi HIV, sifilis sau gonoree. Masturbarea reciproca este, de asemenea, o transformare uriasa pentru cupluri: nu doar ca iti permite sa-ti vezi partenerul ca se simte bine, dar te poate invata și câteva trucurui despre cum sa-l trimiti pe drumul spre orgasm. Descopera tehnicile pe care le folosesc singuri și nu vei mai avea niciodată un moment plictisitor. Incearca sa introduci jucariile sexuale in jocul tau pentru a descoperii senzații noi și diferite moduri de a ajunge la orgasm.
  10. Masturbarea cu jucarii sexuale – Multe persoane isi folosesc mainile pentru a se masturba, dar jucariile sexuale pot fi de ajutor daca o persoana are probleme și nu poate atinge orgasmul. O jucarie sexuala poate spori intensitatea plăcerii simtite. Utilizarea unei jucarii sexuale poate ajuta și persoanele cu dizabilitati sa atinga orgasmul.

Despre masturbarea la femei – cand exagerezi?

Am iesit in oras noaptea trecuta și am intalnit un prieten. El era cu un alt prieten, asa ca am petrecut putin timp împreună. Am inceput sa discutam despre viata, femei și alte lucuiri. Dintr-o data prietenul meu a anuntat „Stii, nu m-am mai masturbat de aproape o luna. Am vrut sa acumulez toata tensiunea sexuala pentru momentul in care voi intalni fata potrivita.”

„Este un lucru fain”, am spus.

Cand vei acumula toata energia și vei face sex din nou va fi o explozie cu adevărat puternica. Oricum, celalalt tip il privea de parca si-ar fi iesit din minti și a spus „Omule, eu ma masturbez de doua ori pe zi!”

Atunci, m-am uitat la el și i-am spus: „De doua ori pe zi? Ti-ai făcut un program?”

Raspunsul lui m-a făcut sa las garda jos.

„Nu. O fac o data la birou și o data noaptea. Nu-ti face griji, nu o fac in camera de lucru. Ma duc la baie și o fac acolo”, a explicat el.

„Ce te face sa te aprinzi la birou?”, l-am intrebat.

„Receptionera pe langa care trec zilnic. Este atat de sexi”, a marturisit el.

Acest tip incepea sa ma sperie. Daca acea fata ar fi stiut ca unul dintre baietii din birou merge zi de zi la baie pentru a se masturba cu gandul la ea. Imagineaza-ti cum s-ar simti ea.

Atunci m-am gandit ca ar trebui sa aflu ce se intampla noaptea.

masturbarea-feminina

„Deci mai simti nevoia sa te masturbezi și noaptea?”

Imediat, tipul mi-a raspuns:

„Da, seara, în mod normal ma uit la poze cu actrite. Imi place Kristen Stewart din filmele Twilight.”

Tipul asta are 48 de ani și inca se masturbeaza la poze cu actrite?

In mod clar nu s-a maturizat suficient. La final, mi-am luat la revedere de la prietenul meu și am plecat. Era prea ciudat sa ascult un barbat in varsta vorbind despre cum se masturbeaza uitandu-le la poze cu Kirsten Stewart.

M-a făcut sa ma gandesc cat de mult se aseamana barbații cu maimutele de la zoo. Barbatii se masturbeaza profund. Ai fost vreodata la zoo sa privesti maimutele? Mananca banane și se masturbeaza in acelasi timp.

Iata intrebarea zilei: mai exista cineva ca mine care crede ca masturbarea este doar un exercitiu de curatare a tevilor intre parteneri, sau toti credeti ca este un stil de viata?

Când exagerezi cu masturbarea?

A vibra sau a nu vibra, aceasta este intrebarea. Stii despre ce vorbesc: la un moment dat iti spui „ar trebui sa nu mai mai masturbez” și sa ma conectez cu oamenii.

Cat este sanatos sa te masturbezi? Cand depasesti limitele? De cate ori pe zi trebuie sa te masturbezi? Serios, de cate ori pe zi? Stiu destul de multi oameni care se masturbeaza de doua trei ori pe zi, și nu vorbesc doar despre barbati, vorbesc și despre femei.

Care este echilibrul sanatos intre masturbare și sexul real?

Problema este ca atat de multi oameni depind de masturbare, incat nici macar nu incearca sa faca sex real, iar atunci cand au in sfarsit relatii sexuale, in special femeile deoarece vibreala mult prea mult, nu pot atinge orgasmul. Deoarece clitorisul lor este atat de amortit de faptul ca vibratorul il atinge tot timpul.

Sunt multe femei care se masturbeza prea mult incat nu se mai pot simti bine cand ajung in pat cu un barbat. Deci, intrebarea mea este: cand vei inceta sa te masturbezi și vei incerca sa te bucuri din nou de sexul real?

Masturbarea la femei – 18 fapte despre acest secret obraznic

Subiectul este un tabu. Femeile se masturbeaza, iar aici sunt 18 fapte despre masturbare care te vor lumina. S-ar putea sa crezi ca stii tot despre femei, dar suntem dispusi sa pariem ca urmatoarele informatii te vor surpinde.

Desi poate crezi ca masturbarea este la fel de naturala ca respiratia, sau crezi ca este radacina tuturor relelor, realitatea este ca toata lumea se masturbeaza. Poate ca tu nu o faci în mod regulat, dar aproape toata lumea s-a masturbat sau se masturbeaza din cand in cand. Este natural și nu este murdar….sau ar putea fi daca asta iti doresti tu.

Deci, daca masturbarea este atat de minunata și toata lumea o face, de ce femeile sunt atat de reticente sa o recunoasca? Cei mai multi barbati n-au nicio problema sa admita ca se masturbeaza. De fapt, multi sunt mandri de placerea pe care si-o ofera singuri. Asta ar putea fi o alta diferenta care separa sexele, dar pana la sfarsitul acestei caracteristici, diviziunea va fi putin mai mica.

Daca esti curios de ce se masturbeaza femeile, iata un video cu 5 motive pentru care ar trebui sa o faca:

Arta evaziva a masturbarii feminine

Iata câteva date despre femei și masturbare pe care probabil nu le stiai.

Toate femeile o fac

Cele mai multe femei nu recunosc ca-si ofera singure placere, insa toate femeile o fac, sau au facut-o. Cel putin toate femeile care au luat parte la un studiu.

A fost un studiu mic – doar 20 de femei cu varste, etnie și orientare sexuala diferite – dar rezultatele sunt cu siguranta interesante.

Toate cele 20 de femei au recunoscut ca s-au masturbat cel putin o data in viata, iar unele chiar au spus ca o fac cel putin o data pe zi. In timp ce acest studiu a fost probabil putin partinitor, din moment ce femeile chestionate au participat în mod voluntar la studiu, a rezultat ca 9 din 10 femei isi ofera plăcere singure, iar multe dintre ele o fac de cel mult 3 ori pe saptamana.

Dragostea de sine înseamnă mai mult decat sex

Acesta este cel mai bun raspuns la intrebarea „de ce se masturbeaza femeile”. Sexul este minunat, dar pentru multi dintre noi, este mai mult decat o nevoie primordiala de eliberare. Uneori, avem alte motive pentru masturbare. De exemplu, este posibil sa avem probleme cu somnul. Orgasmul este unul dintre cele mai bune ajutoare naturale pentru somn. Este de asemenea, un factor de relaxare excelent, iar multe dintre noi se masturbeaza pentru a se destresa și relaxa.

Preferam jucariile sexuale atunci cand ne masturbam

Cele mai multe femei care se masturbeaza folosesc jucarii sexuala pentru a ajunge la orgasm. De ce? Ei bine, stii cum sunt femeile. Majoritatea nu ating foarte rapid orgasmul iar vibratoarele și alte jucarii asemanatoare fac ca momentul culminant sa fie mai aproape.

Stimulatoare pentru clitoris care te ajută să te masturbezi

Uneori pare o munca

Chiar daca cei mai multi dintre noi privim placerea sexuala ca fiind un lucru pozitiv, exista momente in care masturbarea pare a fi o munca. Spre deosebire de barbati, atingerea orgasmului poate fi dificila pentru femei. Uneori, pur și simplu nu se intampla, oricat de mult ar incerca.

Nu este un mare lucru, pe bune

Pentru multi dintre noi, placerea de sine este la fel de obisnuita și necesara precum spalarea dintilor. Este o modalitate mai putin romantica de a alina tensiunea sau chiar de a pregati scena pentru o zi minunata. Multe femei incep fiecare zi cu o masturbare la dus, inainte de a pleca la munca. Masturbarea, pentru unele femei, este doar un alt aspect al unei zile normale, in ciuda accentului pus pe societate și pe sexul masculin.

Nu avem niciun indiciu despre cum o fac alte femei

Alte femei se penetreaza in timp ce se masturbeaza? Este vorba doar despre stimularea clitorisului? Nu stim cu adevărat ce fac alte femei, și sincer, nici nu ne pasa. Studiile sugereaza ca doar 24% dintre femei ating orgasmul prin penetrare, asa ca majoritatea nu folosesc penetrarea pentru a se autosatisface. Asta nu înseamnă ca o abandoneaza cu totul; fac exact ceea ce le ofera placere.

Oua vibratoare, pentru o sesiune de masturbare intensa

Inca se crede ca este un lucru pentru barbati

In ciuda numarului extrem de mare de femei care se masturbeaza, inca se crede ca actul este „specific barbatilor.” Inca sustinem ca barbații o fac mai des sau cel putin în mod regulat. Femeile care recunosc ca se masturbeaza, sustin ca o fac pentru partenerii lor, fie in fata lor fie in timpul sexului. Ar fi greu sa recunoastem ca o facem doar pentru noi.

Masturbarea ne face fericiti

Sexul solo aduce o tona de beneficii. Ne ajuta sa intram in ton cu corpurile noastre, astfel incat sa fim mai relaxati și mai fericit. Ne permite sa aflam ce se simte bine, astfel incat sa putem impartasi acele descoperiri cu partenerii nostri. Exista chiar dovezi ca dragostea de sine face ca sexul cu altcineva sa fie mai bun, pastrand acesti muschi ai podelei pelvine in forma. Toate aceste lucruri sunt, cu siguranta, motive de sarbatoare.

Cateva fapte amuzante legate de masturbarea la femei

  • Femeile mai in varsta se masturbeaza și ele. Un studiu publicat in 2020 a aratat ca aproape o treime dintre femeile de 60-69 de ani au admis ca s-au masturbat recent.
  • Imi pare rau baieti – 4 din 10 femei prefera orgasmul obtinut prin masturbare decat prin sex propriu-zis.
  • Vaginul se auto-curata.
  • Orgasmul feminin dureaza aproximativ 10 secunde. Cel mai lung orgasm a durat 43 secunde și a inclus 25 de contractii.
  • Cel mai mare clitoris avea 11 cm lungime și o latime de 3.5 cm.
  • Cand nu au nimic altceva la indemana, femeile folosesc castravesti și sfesnice pentru penetrare in timpul sexului solo.
  • Saliva poate perturba efectiv echilibrul delicat al vaginului, ceea ce poate duce la infectii cu drojdie.
  • Femeile cu un nivel mai ridicat de hormonul masculin in corp sunt mai susceptibile sa se masturbeze.
  • Oamenii nu sunt singurii care cunosc placerea autosatisfacerii. Maimutele, caii și pasarile o fac și ele.
  • Orgasmul feminin poate fi vaginal, clitoral sau o combinatie din ambele.

Oricat de mult am dori noi femeile sa pastram secretul actului nostru solo, realitatea este ca, indiferent daca o recunoastem sau nu, o facem. O facem și ne place.

Cum să te masturbezi – 13 sfaturi pentru femei

Cand vine vorba de arta plăcerii și masturbare, nu exista un mod corect sau o cale gresita.

Fiecare are propriul mod de a-si duce traba la bun sfarsit, dar daca ai nevoie de anumite indemnuri sau pur și simplu cauți câteva idei noi, aceste sfaturi s-ar putea sa te ajute.

Nu exista niciun mod gresit sau corect in a-ti oferi placere. Daca te face sa te simti bine, continua. Masturbarea feminina reprezinta mult mai mult decat atingerea orgasmului. Este despre explorarea corpului și satisfacerea fiecarui aspect al mintii, corpului și sufletului. Indiferent daca esti profesionista sau esti incepatoare, am o lista lunga de sfaturi pentru tine.

Ghid despre masturbarea la femei

Desi masturbarea feminina și autosatisfacerea sunt considerate tabu de multi oameni, nu trebuie sa intelegi ideea gresit. Nu este ceva ce fac doar femeile „usoare”; este ceva practicat de majoritatea femeilor. Asadar, asaza-te, relaxeaza-te și pregateste-te sa-ti lasi degetele sa-si faca treaba tinand cont de aceste sefaturi:

Creeaza atmosfera potrivita

Fa ceea ce trebuie sa faci pentru a te asigura ca te simti bine. Fa o baie, aprinde câteva lumanari și pune o muzica lenta: orice te face sa te simti senzual și sexy.

Confindentialitatea este cheia

Daca nu iti place sa fii intrerupta de cineva exact cand te autosatisfaci, asigura-te ca esti singura și nu te poate deranja nimeni. Nimin nu distruge o sesiune de dragoste solo decat gandul ca ai putea fi intrerupta.

Concentreaza-te

Sa faci totul de una singura necesită concentrare, mai ales daca orgasmul este obiectivul tau final. Fara ajutorul unui partener, tine doar de tine sa iti oferi tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti satisface nevoile. Fa-ti scenarii sexy și gandeste-te la tot ceea ce te excita.

Creeaza-ti Fantezii

Dubleaza-ti placerea gandindu-te la toate fanteziile pe care le ai in timp ce te masturbezi. In mintea ta, esti libera sa te gandesti și sa faci tot ceea ce isi doreste micuta ta inima.

Exploreaza-ti intregul corp

Ia-ti timp pentru a explora toate partile corpului tau. La urma urmei, masturbarea ar trebui sa fie o experiență autocuprinzatoare. Trece-ti mainele peste intregul corp pentru a descoperi toate zonele care te fac sa te aprinzi atunci cand le atingi.

Incepe cu un masaj

Relaxeaza-ti muschii oferindu-ti un masaj. Folosind o atingere usoara și ferma, trece-ti mainile peste brate și peste umeri. Freaca muschii tensionati ai gatului. Observa cat de moale este pielea ta. Un masaj este o modalitatea excelenta de a ajuta corpul sa se pregateasca pentru un orgasm exploziv.

Nu-ti neglija sanii

Pentru majoritatea femeilor, sanii sunt o zona erogena majora. Nu o neglija cand te autosatisfaci. Strange-i ușor, trage-te de sfarcuri și bucura-te de placerea pe care o simti.

Foloseste lubrifiant

Utilizarea unui lubrifiant bun face ca intreaga experienta sa fie mai senzuala și plăcută. Exista diferite tipuri de lubrifianti pe piata, asa ca ar fi bine sa incerci mai multi lubrifianti pentru a vedea care este cel potrivit pentru tine.

Atinge-ti clitorisul

Daca tu și clitorisul tau nu va cunoasteti prea bine, acum a venit timpul sa o faceti. Clitorisul este cheia spre marele orgasm pentru multe femei. Iata câteva moduri de a stimula acest punct sexual pentru a dezvalui cele mai uimitoare senzatii.

  • Foloseste-ti degetele – freaca incet și ușor clitorisul. Daca ti se pare ca este prea intens contactul direct, incearca sa-l mangai pe margini, nu direct pe el. Experimenteaza cu diferite tipuri de atingeri și miscari pentru a descoperi ce te face sa te simti bine
  • Foloseste un vibrator – unor femei le plac vibratoarele, altora nu. Stimularea clitorisului cu un vibrator poate duce rapid la orgasm daca il apesi la timp. Daca ti se pare ca vibrațiile sunt prea coplesitoare, incearca sa reduci viteza sau sa pui un prosop intre tine și vibrator pentru a reduce efectul.
  • Foloseste capul de dus – folosirea unui cap de dus detasabil pentru a directiona fluxul de apa pe partile intime este o experiență foarte plăcută, mai ales daca dusul are functie de pulverizare reglabila. Joaca-te cu diferite setari pana cand o gasesti pe cea care te face sa te simti minunat.
  • Foloseste o perna – o tehnica mai „romantica” de autosatisfacere foloseste perna plasata strategic pentru a stimula sexul cu un partener. Plaseaza o perna moale intre picioarele ca și cum ai calari un cal. Strange-ti coapsele împreună și balanseaza-ti pelvisul inainte și inapoi permitand tesaturii sa-ti stimuleze clitorisul. Este un moment minunat sa-ti imaginezi ca prtenerul perfect se afla sub tine.

Vibratoare de clitoris, de top pentru stimularea intensă a clitorisului

Penetreaza vaginul

Desi este adevărat ca multe femei nu pot atinge orgasmul doar prin penetrare vaginala, asta nu înseamnă ca trebui sa neglijezi acest aspect atunci cand te masturbezi. De fapt, penetrarea vaginala in timpul masturbarii poate debloca plăcerile ascunse despre care nu stiai ca exista. Iata câteva lucruri pe care ar trebui sa le faci:

  1. Foloseste un dildo – similar cu vibratorul, dildoul este pur și simplu un dispozitiv în formă falica menit sa fie introdus in vagin in timpul jocului sexual. Ii controlezi miscarea introducandu-l in interiorul vaginului și scotandu-l afara, in ritmul preferat. Dildourile vin intr-o multime de forme și dimensiuni, asa ca vei gasi unul potrivit pentru tine.
  2. Foloseste-ti degetele – daca ideea de a folosi un dildo nu te atrage, foloseste-ti in schimb degetele. Introdu incet unul, doua sau mai multe degete in vagin și muta-le in interior și exterior intr-un mod care te face sa te simti bine.
  3. Gaseste punctul G – desi un mister pentru multe femei, punctul G te poate face sa urli de plăcere odata ce il gasesti. Punctul G, localizat in interiorul vaginului, este un petic mic, dur, pe peretele frontal. Este mai ușor sa-l gasesti cand esti excitata, asa ca stimularea acestui punct ar trebui făcută după ce esti excitata complet. Orgasmele rezultate din punctul G sunt mult mai intense și placute decat orgasmele clitorale sau vaginale.

Foloseste-ti degetul aratator și degetul mijlociu pentru a gasi punctul G. Odata ce ai facut-o, atinge-l ușor. Vei simti ca zona devine mai pronuntata pe masura ce tu devii mai excitata. In mod alternativ, poți sa-ti asezi degetele pe punctul G și sa-ti misti bratul pentru a freca inainte și inapoi. Ai rabdare, s-ar putea sa dureze câteva minute pana cand orgasmul isi va face aparitia.

Fa-ti un dublu serviciu

Este nevoie de mult efort și multa practica, dar penetrarea vaginului și stimularea clitorisului sunt ultimele plăceri orgasmice. Foloseste un dildo pentru a penetra vaginul in timp ce folosesti degetele pentru a te juca cu clitorisul.

Uita-te la filme porno

Filmele porno nu sunt pentru toata lumea, dar daca nu ai privit un film porno pana acum in timpul masturbarii, probabil nu stii ce ai pierdut. In timp ce majoritatea considera ca filmele porno sunt pentru barbati, acestea au acelasi efect și pentru femei. Nu elimina aceasta regula de pe lista pana cand nu o incerci.

Citeste o poveste erotica

Imaginatia și povestile erotice bune le fac pe femei sa se ude. Erotica alimenteaza fanteziile. Nu este pentru toata lumea, dar ar fi bine sa o incerci macar o data in viata. Cand vine vorba de autosatisfacere, orice s-ar putea sa functioneze. Daca te face sa te simti bine, continua. Nu te simti rusinata sau jenata pentru ca iti place sa te atingi.

Sper ca acest articol sa te fi ajutat sa intelegi cum și de ce se masturbeaza femeile, dar și sa inveti anumite tehnici care sa te ajute sa ajungi rapid a orgasm. Succes!

Câte calorii poți arde în timpul masturbării?

masturbare-calorii

Masturbarea este sanatoasa. Ajuta la stabilizarea presiunii sangvine, este benefica pentru sistemul cardiovascular și ellibereaza hormonii fericirii cum ar fi endorfina și oxitocina. De asemenea, masturbarea ajuta la mentinerea greutatii normale, dar cate calorii poți arde in acest fel? Chiar functionează aceasta „dieta”?

Masturbare in loc de banda de alergat?

Din pacate nu este chiar atat de simplu. Masturbarea nu poate inlocui un antrenament regulat, dar asta nu înseamnă ca nu poți pierde calorii in timp ce te masturbezi.

Femeile pot arde pana la 300 calorii atunci cand au orgasm. Acest lucru se datoreaza faptului ca in jur de 500 de muschi tind sa se incordeze in timpul orgasmului. Acesti muschi se pot contracta de pana la 4 ori mai mult decat în mod normal. Nu conteaza daca folosesti o jucarie sexuala sau propria mana.

Barbatii ard calorii in timpul masturbarii?

Spre deosebire de femei, barbații pierd doar 150 de calorii atunci cand se masturbeaza. Cu toate acestea, barbații elibereaza o cantitate mai mare de hormonul masculin in timpul masturbarii. Este cunoscut faptul ca acest hormon are o influenta pozitiva asupra masei musculare. Cu alte cuvinte, barbații au toate motivele sa se masturbeze mai des!

Cu toate acestea, daca doresti sa te mentii în formă și sa eviti kilogramele suplimentare, antrenamentele cardio ar trebui sa faca parte rutina ta zilnica. Chiar daca arzi calorii in timpul masturbarii, forma ta fizica nu va fi imbunatatita atat de mult prin aceasta activitate. Asta nu înseamnă ca nu exista multe alte motive pentru care ar trebui sa te masturbezi!

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

4 thoughts on “Masturbarea la femei – un subiect tabu. Cateva sfaturi utile și ponturi. 7 tehnici pentru orgasm

  1. Andra says:

    Feliciari pentru articol! Este foarte complet si adevarat 100%!
    Si da, si femeile se masturbeaza. Daca exista vreo femeie care spune ca nu se masturbeaza sau ca nu ii place, ori minte, ori are o problema. Eu am descoperit masturbarea la aproximativ 17 ani. Acum am 35 🙂

    Nu as vrea sa intru in foarte multe detalii, sa dau sfaturi sau ceva, dar, va spun ca din punctul meu de vedere te ajuta enorm sa-ti cunosti organismul si iti va imbunatati considerabil viata sexuala. Gasiti-va echilibrul intre masturbare si viata sexuala normala, cu partenerul vostru si veti avea doar de castigat.

    Va pup :*

    • Maria says:

      Ma bucur ca ai amintit echilbrul. Este foarte important ca acesta sa fie gasit, altfel, dependenta de masturbare este „boala grea” cum se spune in popor, atat in cazul femeilor cat si in cazul barbatilor.

  2. Miruna says:

    Sunt mamă și mă masturbez!

    Aveam 13 sau 14 ani cand m-am masturbat pentru prima data. Nu stiam ce fac. Nu chiar. Adica, aveam o idee generala: stiam ca trebuie sa ma ating si „sa ma bucur de mine”. Trebuia sa imi provoc orgasm. Sa ating punctul culminant. Sa-mi dau drumul. Dar habar n-aveam ce insemnau acele lucruri.

    Erau notiuni si cuvinte pe care le auzeam, dar nu le intelegeam. Totusi, dupa o conversatie cu un coleg de clasa, am decis ca este ceva ce vreau sa fac. Si asa, intr-o noapte m-am furisat din dormitor in sufragerie. Mi-am ingropat corpul sub o patura mare si m-am asezat pe canapea, cu picioarele intinse, in sus. Si, cand am fost sigura ca toata lumea doarme, am dar drumul unui film porno.

    La inceput, m-am simtit ciudat. Eram stangace. Degetele mele s-au infipt in numeroase pliuri, crapaturi si fisuri si nu stiam daca ar trebui sa explorez in exterior sau in interior. Nu stiam ce sa fac sau unde sa ma ating. Dar apoi lucrurile s-au schimbat. Sentimentele s-au schimbat, si in loc sa ma simt ciudat, m-am simtit bine.

    Corpul meu s-a incalzit. Inima a inceput sa-mi bata repede. Spatiul dintre picioarele mele era fierbinte. Cursul de electricitate circula prin tot corpul meu. Pana cand am reusit.

    Si desi prima oara m-am masturbat din curiozitate, acum ma mastubez pentru ca vreau, pentru ca-mi place si pentru ca actul in sine imi aduce placere. Si mai nou, folosesc jucarii erotice. Am un vibrator rabbit de la 50 shades of grey care e extraordinar! Am zis, extraordinar, ati inteles?!

    Desigur, exista o stigma teribila in jurul masturbarii, in special a masturbarii feminine. Unii cred ca masturbarea este murdara si periculoasa. Este un act executat de vedetele porno si de prostituate. Unele religii sustin ca masturbarea este un pacat. Este un act murdar, facut de „fetele rele”. Si istoric vorbind, nu a existat niciun motiv pentru ca femeile sa se masturbeze, deoarece pana in secolul XX, barbatii americani si europeni credeau ca femeile nu aveau dorinta sau placere sexuala.
    Ce fel de prostie mai este si asta?
    Dar tabuul din jurul masturbarii feminine este inradacinat in stiinte mai multe decat invechite si in religii interpretate vag. Este cultural. Filmele prezinta frecvent masturbarea masculina, dar masturbarea feminina? Nu atat de mult.

    Tabuul care inconjoara placerea feminina incepe in copilarie. Cu mult inainte de adolescenta, fese rotunjite si muguri de san. Face parte din subconstientul nostru.

    Vezi tu, traim intr-o societate dominata de barbati. O societate patriarhala. Si este o societate care ine invata fetele (si femeile) ca – pentru a fi bune – trebuie sa fie dulci si tacute. Ar trebui sa fie iubitoare, modesta, supusa, blanda si incantatoare. Si aceasta atitudine se extinde in dormitor. Femeile nu se bucura de ele insele pentru ca, in mod inconstient, cred ca nu pot. Deoarece, de la o varsta frageda, li se spuna ca nu ar trebui. Si penru ca ele considera ca daca se masturbeaza fac ceva gresit, imoral, anormal.

    Cand un prescolas este prins cu mainile in apropierea organelor genitale, parintii si profesorii au adesea un raspuns reflex „nu face asta”. Ca atare, copiii invata de la o varsta frageda ca actul in sine este obraznic, rau si interzis.

    Dar stigma nu se termina acolo. O alta problema sta in limbaj: femeile nu vorbesc despre masturbare deoarece nu exista o modalitate prin care pot vorbi despre acest subiect. Nu au cuvintele necesare. Deoarece in mod inconstient, nu ne permitem sa vorbim.

    Dar ar trebui sa vorbim despre asta pentru ca cele mai multe femei se masturbeaza. De fapt, conform unui studiu, se pare ca 92% dintre femei se ating singure. Deci, cum sa inlaturam rusinea? Cum sa oprim stigmatul social? Incercand. Continuand sa o facem (daca ne place) si purtand o conversatie colectiva – cu prietenii, familia si colegii nostrii. Pentru ca nu este nimic gresit sau rusinos in a te cunoaste pe tine insuti si a te iubi sau a te atinge.

    Masturbarea este un lucru frumos 🙂

    • Flavius says:

      Felicitari pentru ca recunosti, Miruna. Orice femeie ar trebui sa se masturbeze, sunt nenumarate motive pentru care sa o faci. Indiferent ca esti mama sau abia studenta la facultate, trebuie sa iti faci timp pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.