Nu am orgasm cand fac sex. De ce? Ce pot face sa remediez problema?

nu-pot-avea-orgasm

Pe scurt, nu mai pot avea orgasm. Ok, pot. Dar am nevoie de timp. Cel putin o ora. Este nevoie de rabdare, de un vibrator cu putere mare. Cand spun de putere mare, vreau sa spun ca am nevoie de un vibrator care seamana mai mult cu un aparat de uz casnic. Incearca sa ascunzi un astfel de lucru de copiii tai. Arata ca un dildo gigant.

Am câteva motive fiziologice foarte bune pentru care nu pot avea orgasm. Se numesc medicamente. Cateva dintre acestea pot intarzia orgasmul. Nu, nu exista substituenti. Am incercat o multime de metode. De fapt, am nevoie de aceste medicamente pentru a nu deveni depresiva și a-mi umple capul cu idei despre sinucidere. Da, dezechilibrele chimice și problemele de sanatate mentala suntadevărate.

Dar crede-ma, este foarte rau sa nu poți avea orgasm.

Vibratoare pentru orgasm

Este destul de nasol cand ai 35 de ani, esti foarte excitata și vrei sa faci sex tot timpul. Reusesc sa fac sex cu sotul meu in fiecare zi, dar sincer, de cele mai multe ori, nu merita efortul. El intotdeauna incearca din rasputeri sa-mi provoace orgasm. Si este o experiență lunga, frustranta, care de cele mai multe ori se termina brusc.

Cateodata ma simt distrusa, proasta și trista. Plang din cand in cand. Ma indepartez de sotul meu și nu-l las sa ma atinga. Stiu ca nu este vina lui. Dar atunci cand iti amintesti cat de ușor era sexul inainte, te simti distrusa. Este greu sa nu ai parte de una din cele mai mari plăceri umane. E greu sa nu te invinovatesti.

Tot ce pot sa fac este sa incerc sa traiesc cu asta. Asa cum mi-a spus un prieten „orgasmele sunt supraevaluate„, și presupun ca trebuie sa te calmezi și sa incerci sa accepti asta. Te concentrezi mai mult pe placerea partenerului decat pe a ta. Te vei axa pe placerea pe care o simti in acel moment și nu pe rezultatul final. Este foarte foarte foarte dificil. Dar incerc. Uneori functioneaza. De obicei nu.

Si daca vrei sa faci sex din nou, trebuie sa inveti sa iubesti sexul fără orgasm. Nu e la fel de distractiv. Dar este inca destul de distractiv. Te simti nelinistit și incomplet după aceea. Nelinistea dispare după câteva minute. Sexul isi pierde utilitatea de baza. Dar este inca placut, la un nivel fundamental.

Poti folosi chiar și un vibrator. Odata ce vei lovi un anumit punct, te vei simti mai bine. Iar sentimentul acela va dura chiar și 10 minute după ce vei opri vibratorul. Chiar daca nu vei avea parte de orgasm, macar te vei simti bine.

Nu sunt singura care are probleme cu orgasmul; unele estimari spun ca 10-15% dintre femei nu ajung niciodată la orgasm. De obicei nu le spunem prietenilor despre aceasta problema. Uneori mintim. Nu stiu. Dar multe femei se prefac. Mi-ar placea sa existe o pastila care sa te poata ajuta sa obtii orgasmul.

Vibratoare punctul G

Deci, daca nu se intampla un miracol, pana cand va aparea o pastila minune, voi ramane la fel. Trebuie sa invat sa ma descurc cu asta. Trebuie sa incetez sa ma mai simt vinovata. Uneori reusesc. Alteori nu.

Invat sa traiesc cu asta. Stiu ca sanatatea mintala este mai importanta decat un orgasm. Incerc in continuare. Si stiu cand sa ma opresc. Imi amintesc ca nu am nicio vina. In cele din urma, asta este tot ceea ce pot face.

5 lucruri pe care s-ar putea să nu le știi despre orgasm

Sunt multe femei care se intreaba „de ce nu am orgasm?” – Iata care sunt cele mai comune motive.

Sexul este distractiv și ne place din diferite motive. Cand ceva se simte la fel de uimitor ca un orgasm, imagineaza-ti daca ai putea sa-l perfectionezi cu mai multe cunostinte despre modul in care functionează corpul feminin.

Este vorba despre clitoris

In primul rand, este important să știi ca 75% dintre femei nu au orgasm in timpul actului sexual. Daca esti in aceasta categorie, nu crede ca este ceva in neregula cu tine. Pentru a avea parte de marele O, ai nevoie de stimulare clitorala, iar multe dintre noi nu sunt construite să obțină aceasta stimulare numai prin relatii sexuale. Noi femeile avem un clitoris care este la o distanță mica de deschiderea vaginala. Avem nevoie de degete sau de un vibrator pentru a rezolva problema.

Vibratoare pentru clitoris

Sa mergem la vanatoare

Daca clitorisul este locul in care incepe petrecerea, ar trebui să știi unde este al tau. Poate fi greu sa localizezi aceasta creatura complexa, de aceea este indicat sa fii excitata atunci cand incerci sa o gasesti.

Oglinzile sunt intotdeauna de ajutor, asa ca asigura-te ca ai una. Nu te rusina – acesta este trupul tau și trebuie sa-ti dai seama de unde vin aceste valuri de placere. De fapt, fiecare zona erogena este conectata la clitorisul tau.

vanatoarea clitorisului

Folosind o oglinda, te verifici. Ceea ce cautam, de fapt, este glandul clitorisului, care sta ascuns sub un „invelis” pana ne excitam. Folosind un vibrator, sau mainile, incepi sa te stimulezi, iar clitorisul va iesi afara și va veni la joaca.

Cu cat esti mai excitata, cu atat mi tare se mareste. Chiar daca nu poți sa-ti vezi clitorisul, vei putea sti unde se afla frecandu-ti fiecare zona pentru a vedea ce te face sa te simti foarte bine. Data viitoare cand vei dori sa urli de placere, vei sti exact unde trebuie sa mergi.

Nu toate orgasmele sunt la fel

Ai avut vreodata un orgasm și te-ai gandit ca ai vrea sa-l simti la fel de fiecare data? Nu esti singura. Dar adevarul este ca noi toti avem diferite tipuri de orgasme care variaza de la o multime de mini-orgasme care vin rapid unele după altele, pana la orgasme lungi, pline, care ne duc intr-o alta dimensiune. Varietatea este buna, mai ales cand vine vorba de orgasme.

Orgasmele pot ameliora durerea

Prin orgasm imi calmez crampele musculare și durerile de cap. Este dovedit faptul ca prin orgasm se elbereaza oxitocina – un hormon responsabil cu ameliorarea durerii. Nu mai inghite pastile data viitoare cand ai o durere – ia-ti partenerul sau jucaria preferata și simte-te bine.

Ogasmele nu sunt doar pentru momentele sexy

Poti avea orgasm și in somn. Asa e, visele umede nu sunt doar pentru oamenii cu penis. Se pare ca aproximativ 37% dintre femei au avut cel putin o data o astfel de experienta. Si daca ti se pare ca suna distractiv, ce zici de orgasmul la sala de sport? Daca esti o persoana norocoasa s-ar putea sa experimentezi un orgasm in timp ce ridici greutati.

Cad vrei sa devii mai buna la gatit, alergat, la limbi straine, te documentezi pana obtii rezultatele dorite, nu-i asa? Acest lucru ar trebui sa fie valabil și pentru sex. Cu cat stii mai multe, cu atat mai bine. Viata este prea scurta pentru orgasme mediocre.

PONT: Să profităm din plin de punctul G

Cu totii am auzit discutii despre butonul nostru magic, cunoscut și sub numele de punctul G. Si daca esti la fel ca majoritatea femeilor, probabil vei dori să știi unde se afla și cum poți sa-l accesezi pentru a primi placerea maxima.

In mod evident, nu este ușor de gasit. Sa intelegem, daca partenerul tau s-a impiedicat de acest punct G și te-a dus intr-o alta dimensiune, te-ai laudat cu asta – te-am auzit.

Dar cum ramane cu celelalte femei care inca se intreaba daca punctul G chiar exista, pentru ca au incercat din rasputeri sa-l gaseasca și nu au reusit?

profitarea de punctul g

De asemenea, dorim sa cunoastem lucrurile, pentru a le putea oferi partenerilor nostri instructiuni specifice. La urma urmei, este o parte a corpului nostru și daca tot zgomotul făcut in jurul acestui subiect este adevărat, vrem sa profitam și sa-i oferim acelui tesut adanc un stimul.

Dorinta noastra de a trece la un alt nivel este profunda și suntem sigure ca merita sa inercam, asa ca suntem aici pentru a impartasi cu tine tot ceea ce trebuie să știi despre pretiosul punct G.

Punctul G la femei, cunoscut și ca punctul Gräfenberg a fost numit după ginecologul german Ernst Gräfenberg care, in anii 1940, a gasit o zona foarte sensibila in vagin care le ofera femeilor o mare placere.

Punctul G este ca o autostrata deoarece este locul in care se intalnesc multe terminatii nervoase. In primul rand, clitorisul care este atat intern cât și extern. Corpul intern al clitorisului se imparte in doua radacini și se asaza in jurul portiunii superioase a canalului vaginal și se extinde spre exterior.

In al doilea rand, tesuturile buretelui uretral care inconjoara uretra. Aceasta este și zona in care multi oameni de stiinta cred ca exista prostata feminina. Este plina de nervi.

Asadar, data viitoare cand te intrebi de ce nu ai orgasm, citeste lucrurile de mai sus și probabil vei gasi raspunsul. Pot exista multe alte motive, prea multe sa le enumeram aici, dar acestea sunt cele principale.

Acum ca stim cum a fost descoperita și ce este, cum pot gasi punctul meu G?

In primul rand, trebuie sa gasim punctul G. Fa-te confortabil și afla ca, daca stai ghemuita in coltul uneui dulap pentru a scapa de familia ta in timpul acestui exercitiu, nu esti singura.

Retine ca toate avem o formă diferita, astfel incat perla ta pretioasa poate fi intr-un loc ușor diferit, dar este situata la aproximativ 2-3 cm de interiorul vaginului, in portiunea superioasa a canalului vaginal.

Incepe cu o oarecare stimulare clitorala blanda cu atingeri usoare sau cu vibratia preferata. In timp ce-ti stimulezi clitorisul, introdu degetele in vagin (nu uita sa-ti tai unghiile) folosind o miscre blanda. Acest lucru va aexcita tesuturile buretelui uretral. Daca este dificil de făcut cu mainile tale, un vibrator curbat va face treaba in locul tau. Ai rabdare – cu cat esti mai excitata, cu atat punctul G se va umfla mai mult, astfel incat, daca nu il simti imediat, va trebui sa te mai joci putin.

Punctul G este ca o cutie de ciocolata

Niciodata stii ce vei primi. Stimularea punctului G nu se simte la fel pentru toata lumea, cum un masaj la picioare nu este placut pentru toata lumea. Suntem unici, iar cea ce ar putea sa te excite, ar putea sa devina destul de inconfortabil pentru altcineva.

Am auzit ca femeile descriu stimularea punctului G ca fiind iritanta, ciudata, neutra, euforica, senzationala. Concluzia este ca nu exista nicio modalitate corecta de a experimenta placerea și niciodată doua corpuri nu vor raspunde in acelasi mod.

Asadar, nu te trebuie sa te simti rau daca esti nemultumita – cu toate acestea, iti recomand cu tarie sa reincerci din nou după câteva saptamani. Raspunsul tau se poate schimba in functie de locul in care te afli in ciclul menstrual.

Sa incepem

Cum putem stimula punctul G in timpul actului sexual? Ei bine, sa numaram modalitatile.

Din cauza locatiei sale – unghiul ascendent in canalul vaginal – este cel mai bine sa gasesti o pozitie care sa-i permita penisului sa loveasca punctul de aur.

Pozitia doggie style poate fi excelenta insa, stimularea clitorisului exterior cu mana sau cu o jucarie poate da rezultate maxime.

Pozitia misionarului cu câteva perne sub solduri poate fi, de asemenea, un mod eficient de a-ti trezi geniul. Suportul suplimentar vor ajuta la accesarea zonei și vor sustine fluxul de sange catre intregul complex pelvian.

Pozitia in care tu stai deasupra te poate ajută să atingi punctul G prin balansarea soldurilor inainte și inapoi. Masarea burtii chiar și deasupra osului pubian poate imbunatati senzatia, asa ca nu uita acest truc mic.

Este distractiv sa experimentezi, dar s-ar putea ca stoarcerea buretelui sa nu faca nimic pentru tine. Aminteste-ti: sexualitatea noastra este complexa.

Daca mangaierea punctului G nu îți oferă orgasmul visat, nu te ingrijora. Ceea ce conteaza este sa te angajezi intr-o activitate sexuala care te face sa te simti in siguranta.

10 mituri despre femei și sex – femeile nu-si doresc sa faca sex la fel de mult ca barbatii???

  1. Dorinta sexuala a femeilor este mai mica decat cea a barbatilor – Aceasta este o credinta generala, deoarece barbații sunt mai impulsivi, mai reactivi și ajung mai ușor la orgasm, dar femeile isi exprima dorinta sexuala diferit și mai discret. Barbatii fac dragoste pentru a se simti iubiti, in timp ce femeile vor să se simtă iubite inainte de a face dragoste. Se discuta des despre libidoul scazut al femeilor, dar se trece cu vederea peste faptul ca barbații se pot confrunta și ei cu un libidou scazut, nedorind sa mai faca sex.
  2. Femeile vorbesc despre sex intre ele mai mult decat barbații – Femeile vorbesc despre sex cu prietenele lor, dar adesea dezvaluie cele mai ametitoare aspecte ale vietii lor sexuale, in timp ce barbații vorbesc despre sex in general, indiferent daca este bun sau rau. Femeile sunt mai proactive in cautarea sfaturilor cu privire la problemele sexuale in comparatie cu barbatii.
  3. Femeile se masturbeaza foarte putin sau deloc – Conform unui studiu recent, 60% dintre femei se masturbeaza, dar masturbarea feminina este inca un subiect tabu, chiar și astazi. Beneficiile masturbarii sunt numeroase, de la imbunatatirea somnului pana la descoperirea a noi modalitati de a ajunge la orgasm, la reducerea stresului și cresterea imunitatii. Deci, chiar daca este posibil sa nu recunoastem ca ne masturbam, multe femei se bucura de propriile atingeri in fiecare zi.
  4. Toate femeile iubesc cunnilingusul – Acest lucru nu este neapărat adevărat. 75% dintre femei au experimentat sexul oral, dar, potrivit unui studiu din SUA, 45% dintre femei se simt inconfortabil cand barbații le fac sex oral, din cauza rusinii sau pur și simplu pentru ca nu se simt bine. Poate ca tehnica partenerului nu este atat de buna pe cat ar trebui sa fie.
  5. Sexul nu este important pentru femei – Exista o idee preconceputa ca femeilor nu le place sexul, iar acest lucru este, pur și simplu, fals. Unele femei nu se bucura de sex pentru ca nu este chiar atat de bun: s-ar putea sa fi avut experiențe sexuale proaste și sa nu fi gasit un partener care sa le aprinda flacara. Vanzarea de jucarii sexuale este un indicator bun ca femeile primesc plăcere in alte moduri. Utilizarea unei jucarii sexuale poate creste dorinta sexuala și o poate face pe femeie sa-si doreasca mai mult sex, nu mai putin. De asemenea, folosind o jucarie sexuala in timpul actului sexual, experienta se poate imbunatati. Unii barbati nu se simt bine daca partenerele lor folosesc jucarii sexuale, dar ei trebuie sa realizeze ca prin combinarea jucariilor sexuale cu sexul placut poate face sexul fantastic. Exista multe jucarii sexuale pentru barbati care pot imbunatati placerea sexuala, asa ca barbații nu ar trebui să se simtă lasati pe dinafara.
  6. O femeie nu este excitata sexual daca vaginul ei nu se uda natural – De cele mai multe ori, lipsa de lubrifiere vaginala nu are nicio legatura cu excitarea și poate fi cauzata de modificari hormonale, menopauza, stres, lipsa de activitate sexuala sau efecte secundare cauzate de medicamente. Gasirea și tratarea cauzei uscaciunii vaginale va rezolva problema, iar utilizarea unui lubrifiant de buna calitate va imbunatati modul in care se simte actul sexual.
  7. Femeile nu vor sa se grabeasca – Acest lucru este partialadevărat. Multe femei se bucura de preludiu la fel de mult ca de actul sexual, dar nu sunt nici impotriva sexului rapid. Fiorul de a face sex atunci cand ai putea fi descoperit sau lipsa timpului poate intensifica excitatia sexuala și poate face experienta mai captivanta.
  8. Femeilor le place sa fie curtate – Da, ne plac florile, ciocolata, cadourile surpiza și biletelele de dragoste, dar, de asemenea, ne plac baietii rai care nu renunta la dorintele noastre. Este minunat sa fii asteptata acasa cu o ceasca de ceai cald; nu avem nevoie de sampanie tot timpul, doar ocazional.
  9. Femeile trebuie sa fie indragostite pentru a face sex – Cu totii stim ca nu este adevărat. Multe femei au relatii sexuale, fără nicio remuscare, cu persoane de care nu sunt indragostite. Atata timp cat exista respect, nu conteaza daca esti sau nu indragostita. La fel ca și barbatii, și femeile au nevoile lor.
  10. Marimea conteaza – Aceasta a fost multa vreme o problema ingrijoratoare penru barbații care cred ca placerea feminina și orgasmul depind de marimea penisului, dar acest lucru nu este neapărat adevărat. Uneori poate fi inconfortabil daca partenerul tau are un penis foarte mare. Adancimea vaginului este limitata și punctul G este localizat in vagin, la aproximativ 4 cm de labii, nu adanc in interior.

mituri despre sex

Preludiul minunat, cunoasterea in profunzime a cea ce ne gadila și buna comunicarea sunt esentiale și nu dimensiunea penisului. Pentru femei, nu este importanta dimensiunea penisului ci felul in care se misca acesta.

Acestea sunt mituri sexuale care au aparut de-a lungul anilor, dar după cum poți vedea, ele pot fi eliminate foarte ușor. Multi dintre noi stiu ca ele nu suntadevărate și se bucura de sex minunat, asa ca nu crede tot ce citesti despre femei și mituri sexuale.

5 motive pentru care nu poți avea orgasm

Punctul culminant. Marele final. Placerea maxima.

Ai auzit toti acesti termeni uimitori folositi pentru a descrie orgasmul, dar, oricad te mult incerci, nu reusesti sa ajungi la el. Vrei să știi de ce?

motive pentru care nu poți avea orgasm

Iata cele cinci motive pentru care nu poți avea orgasm. Unele dintre lucrurile pe care le voi dezvalui aici vor fi extrem de controversate. Unele dintre motivele pentru care nu poți atinge orgasmul te vor soca și te vor face sa te gandesti la asta mai mult decat ai facut-o pana acum…si vei afla ca niciun motiv nu este fizic.

Cele cinci motive principale pentru care nu poți avea orgasm nu au nicio legatura cu dinamica trupului tau. Iti garantez ca daca mergi la medic, acesta iti va spune ca punctul G și clitorisul sunt exact acolo unde ar trebui sa fie.

Atunci de ce nu poți atinge orgasmul?

Cele cinci motive pentru care nu poți avea orgasm sunt…

  1. Gandesti prea mult – Nu te poți relaxa. Te gandesti la tot felul de lucruri tot timpul. Te intrebi constant daca el se simte bine.
  2. Gandesti prea mult – Corect. Motivul numarul 1 și motivul numarul 2 sunt exact aceleasi. Te gandesti și analizezi constant lucrurile și pur și simplu nu poți sa renunti.
  3. Gandesti prea mult – Corect. Numarul 3 este acelasi cu numaru 1 și numarul 2, și stii ce, explicatia pentru numarul 3 este aproximativ aceeasi. Te-ai convins ca nu poți avea orgasm. Ba chiar ti-ai spus ca nu poți atinge orgasmul decat daca folosesti un vibrator. Acum esti atat de sigura ca niciun barbat nu te va aduce in punctul culminant; indiferent ce face bietul om, nu va reusi sa-ti provoace orgasmul. Ti-ai programat mintea pentru a-ti controla vaginul.
  4. Gandesti prea mult – Corect. La fel ca numarul 1,2 și 3, numarul 4 este acelasi. Gandesti prea mult. Crezi ca nu poți avea orgasm. Te-ai convins de asta, asa ca preferi sa ramai cu gandurile tale.
  5. Al cincilea motiv pentru care nu poți avea orgasm… …este pentru ca, ai ghicit, gandesti prea mult si, probabil, in timp ce citesti acest articol chiar acum, te gandesti: „Are dreptate, gandesc prea mult.”

Probabil vei incerca sa te aperi și sa-mi spui ca sunt nebun. „Nu voi ajunge niciodată la orgasm pentru ca…” și imi oferi o multime de motive. Iti oferi tie diferite motive pentru care nu poți avea orgasm, ceea ce ma face sa-ti spun pentru ultima data, gandesti prea mult.

Niciodata nu vei obtine orgasmul in timp ce faci sex cu un barbat, daca nu vei inceta sa-ti mai pui intrebari. Nu te mai gandi daca el se simte bine, inceteaza sa te mai intrebi daca arati și mirosi bine. Nu-ti mai pune atatea intrebari și nu mai pune presiune asupra ta.

Mărimea contează?

Primesc adesea aceasta intrebare de la barbati: Marimea penisului este importanta pentru femei?

Se pare ca sunt o multime de tipi care sunt complexati de faptul ca au un penis mic. Probabil la un momentat, in viata lor a existat o femeie care i-a făcut să se simtă nesemnificativi.

Inainte de a ne afunda adanc in acest subiect, trebuie sa spun ca nu am auzit nicidoata o femeie care sa se planga de vaginul ei. Motivul pentru care femeile nu se plang de vaginul lor este ca acesta le ofera multe orgasme.

Am vazut femei care aveau o multime de orgasme și la sfarsitul unei sesiuni sexuale grozave, eram putin invidioasa pe vaginul lor.

Pentru cei care doresc să obțină un penis mai mare, recomandam achizitionarea unui prelungitor, cea mai sigura și rapida metoda de crestere a penisului.

Prelungitoare pentru penis

Indiferent de „echipamentul” pe care ii detii, indiferent daca ai un penis mic sau un vagin larg, trebuie sa inveti sa-ti folosesti echipamentul cu care ai fost binecuvantat. Daca ai un penis mic, iti sugerez sa devii un maestru in arta preludiului, astfel incat, in momentul in care iti folosesti penisul, sa faci minuni.

Femeile mi-au spus adesea ca nu tin cont de circumferinta membrului umflat ci de felul in care acesta le maseaza peretii vaginali. Nu poți face nimic daca ai un penis mic. Trebuie sa inveti cum sa fii un iubit mai bun, astfel incat atunci cand introduci penisul, să se simtă uimitor. Trebuie sa iti folosesti punctele forte, pentru ca minusurile sa nu se observe.

Asadar, nu te mai gandi la marimea penisului și incearca sa devii un iubit mai bun.

Cum se simte un orgasm?

cum se simte orgasmul

Fiecare persoana de pe planeta asta este diferita. Te-ai intrebat vreodata cum simte o alta persoana orgasmul? Ei bine, și orgasmele sunt individuale. De multe ori femeilor le este mai greu sa atinga orgasmul, iar unele dintre ele nu au avut niciodată unul. In filme și la TV, vezi, de obicei, femei care urla de plăcere și transpira cand ajung la punctul culminant. Nu stiu cum esti tu, dar eu nu sunt atat de dramatica. Faptul ca vedem aceste scene extreme ne face sa ne simtim oarecum ciudat, facem ceva gresit?

Ei bine, vestea buna este ca nu, nu facem nimic rau. Un orgasm este la fel de unic ca tine. Uneori poate fi puternic, alteori poate fi slab și cateodata s-ar putea sa nu te poți bucura de el. Fiecare situatie este in diferita si, făcând presiuni asupra ta pentru a realiza acele orgasme fictive, te pregatesti pentru o dezamagire.

Stiinta din spatele unui orgasm

Un orgasm este clasificat ca fiind o eliberare brusca de tensiune in muschi și nervi. Acum, inteleg, nu este deloc romantic sau sexy, dar suna bine. In esenta, asta este un orgasm.

Toata lumea are capacitatea de a atinge punctul culminant, dar exista anumite afectiuni medicale care iti pot impiedica eforturile, cum ar fi scleroza multipla, diabetul sever. Este mult mai probabil ca femeile sa aiba mai multe probleme in atingerea orgasmului, deoarece barbatilor le este mult mai ușor sa ajunga la punctul culminant.

De asemenea, se poate reduce la probleme psihologice care creeaza o bariera intre tine și eliberarea ta. Majoritatea barbatilor și femeilor au mai multe sanse sa ajunga la orgasm prin masturbare decat prin contact sexual. Unele femei ating foarte ușor orgasmul atunci cand se autosatisfac, dar nu reusesc niciodată sa ajunga la punctul culminant prin actul sexual.

Dar cum se simte cu adevărat un orgasm?

Orgasmul este diferit pentru fiecare persoana de pe aceasta planeta. Este posibil ca pe parcursul vietii sa experimentezi mai multe tipuri diferite. Unele pot fi temporare, altele prelungite, altele atat de puternice incat te vor face sa tremuri minute in sir, iar altele ar putea fi destul de slabe, dar la fel de placute.

Cum se simte orgasmul este o intrebare dificila, dar exista unele semne comune care iti arata ca ai atins punctul culminant. Multe persoane descriu urmatoarele senzatii:

  • Frisoare sau fiori
  • O caldura care se raspandeste prin tot corpul
  • Furnicaturi
  • Pulsatii intre picioare
  • Presiune in abdomen care apoi se elibereaza și se raspandeste ca o caldura lichida prin tot corpul
  • O acumulare de energie
  • Aceeasi senzatie pe care o ai cand ajungi in varful unui rollercoaster și sari
  • Un surplus de electricitate

Oricum ai descrie felul in care se simte un orgasm, 99,9% dintre persoanele pe care le intrebi iti vor spune aproape sigur ca este un sentiment minunat care nu poate fi reprodus.

Cat va dura un orgasm?

Acum stim cum se simte, dar cat dureaza de fapt un orgasm? Din nou, este o chestie personala și probabil depinde și de felul in care te simti in ziua respectiva. De exemplu, daca esti stresat și ai acumulat multa tensiune, s-ar putea sa dureze mai mult pana vei atinge punctul culminant, dar cand vei reusi, vei avea parte de o eliberarea prelungita de câteva minute. Depinde de tine și de corpul tau.

Durata medie a unui orgasm este undeva intre câteva secunde și câteva minute. Unele femei raporteaza in special capacitatea de a putea experimenta mai multe orgasme. Daca esti una dintre aceste femei, esti norocoasa. Majoritatea femeilor ating punctul culminant o singura data și atunci sunt gata sa se intoarca la orice altceva faceau inainte.

Ce este un orgasm multiplu?

Un orgasm multiplu este rezultatul sistemului nervos ce mentine acea senzatie de plăcere pana la punctul in care un orgasm se transforma in altul. Acesta nu este un orgasm lung, este cresterea și caderea a doua sau mai multe orgasme, unul după altul.

Ogasmele multiple sunt mai frecvente la femei decat la barbati, din motive evidente, dar nu este imposibil ca barbatul sa experimenteze și el acest fenomen rar. S-a crezut ca toate femeile au capacitatea de a atinge aceste orgasme multiple mitice, dar foarte putine femei reusesc de fapt. Nu este de mirare, daca stam sa ne gandim cat este de dificil pentru o femeie sa atinga un singur orgasm uneori.

Ce sa faci daca te lupti sa ajungi la orgasm

Cu toata aceasta discutie despre cum se simte și cat dureaza un orgasm, s-ar putea sa te simti putin data la o parte daca iti este greu sa ajungi la orgasm. Indiferent ca esti femeie sau barbat, daca te chinui sa ajungi la orgasm, trebuie să știi ca exista unele lucruri pe care le poți incerca. Tactica numarul unu este sa te masturbezi pentru a-ti da seama singur ce iti place și ce nu.

dorinta de a ajunge la orgasm

Cum ar trebui sa-i arati sau sa-i spui partenerului ce iti place daca nu stii? Joaca-te, experimenteaza, petrece putin timp singura și descopera ce te face sa te simti bine. Dupa ce afli, spune-i și partenerului tau. Majoritatea barbatilor și femeilor vor sa stie ce te face sa te simti bine.

Inceteaza sa te gandesti prea mult la asta

Cele mai multe probleme cu atingerea orgasmului se rezuma la prea multe ganduri. Am avut și eu aceasta problema, recunosc. Eram paranoica pentru ca imi lua prea mult timp și partenerul meu obosea. Nicio problema. Serios, daca persoana cu care esti nu este incantata sa continue pana cand vei ajunge la ogasm, atunci s-ar putea sa nu fie persoana potrivita pentru tine.

Deci, zic sa uitam de timp. Descopera ce iti place și fa-o mai des. Inceteaza sa te mai gandesti la orgasm. Daca te relaxezi, va veni și el.

Este dificil de inteles cum se simte un orgasm. Este diferit pentru fiecare persoana. Ca urmare, bucura-te de orgasmul tau.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

One thought on “Nu am orgasm cand fac sex. De ce? Ce pot face sa remediez problema?

  1. Pingback: Stramtarea Vaginului - Metode, Sfaturi & Produse pt Vagin Stramt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.