Ce să faci daca ești prea obosit pentru a face sex

oboseala-sex

„Sunt prea obosit” este cea mai comuna expresie folosita pentru evitarea sexului („ma doare capul” este pe locul doi). Multe persoane imi spun, de asemenea, ca sunt frustrate de faptul ca epuizarea fizica se pune in calea vietii sexuale. Daca te-ai saturat sa fii prea obosit pentru a face sex, aici vei gasi câteva strategii care iti vor oferi mai multa energie in dormitor.

Fiind prea obosit pentru sex, poate fi ,de fapt, o invitatie de a privi mai atent relatia ta cu somnul. Daca esti obosit tot timpul, înseamnă ca trebui sa schimbi ceva. Trebuie sa intelegi ca somnul este o parte esentiala a vietii noastre.

II oferi corpului odihna de care are nevoie pentru a fi sanatos? Sau preferi sa faci alte lucruri in loc sa dormi? Acesta este, evident, un subiect delicat, iar tu esti singurul care ar putea raspunde cu sinceritate la aeasta intrebare. Daca refuzi adesea sa faci sex din cauza epuizarii, iata câteva strategii pe termen lung care te-ar putea ajuta.

Stimulente sexuale bărbați

Fa-ti o „rutina” mai buna a somnului

Poti profita din plin de beneficiile somnului printr-o „igiena” mai buna. Vorbesc de lucruri precum:

  • Limiteaza timpul petrecut pe telefon
  • Mergi la culcare in fiecare seara la aceeasi ora
  • Foloseste-ti patul doar pentru sex și somn
  • Tine telefonul in afara dormitorului
  • Mentine-ti dormitorul curat, intunecat și linistit

Acestea sunt lucruri pe care, probabil, le stii deja, dar nu le faci. Iti recomand sa lucrezi la „igiena” somnului. Aceste sfaturi nu sunt atat de greu de urmat, dar pot face diferenta in viata ta sexuala.

Programeaza sexul

Daca stii ca vei face sex intr-o zi de miercuri, poți face un efort suplimentar pentru a te odihni mai bine cu o noapte inainte. Apoi lasa deoparte lucrurile mai putin importante și incearca sa te pregatesti pentru intalnirea care urmeaza. Vezi aici care este cea mai buna perioada a zilei pentru sex.

Gandeste-te la sex in timpul zilei

Un alt mod prin care iti poți mentine nivelul de energie ridicat este sa te gandesti la sex in timpul zilei, mai ales daca intentionezi sa faci sex seara tarziu. Daca incerci sa te gandesti la sex pe tot parcursul zilei și sa iti pastrezi nivelul de excitare scazut, iti va fi mult mai ușor sa te exciti mai tarziu cand vei fi cu alaturi de persoana iubită. Citeste câteva pagini dintr-un roman erotic la pranz sau gandeste-te la experiențele sexuale favorite in timpul zilei. De asemenea, ai putea vorbi prin mesaje cu partenera ta in timpul zilei despre lucruri pe care ati vra sa la faceti împreună in acea seara.

Stimulente sexuale femei

Fa sex cat mai devreme posibil

Aceasta este una dintre cele mai practice sugestii pe care le ofer oamenilor. Multi dintre noi asteapta sfarsitul serii pentru a face sex. Dar in momentul in care capul tau atinge perna, este deja prea tarziu. In acel moment, multi prefera sa doarma in loc sa faca sex.

In schimb, incearca sa faci sex cat mai devreme in timpul zilei. Desigur, s-ar putea sa fii presat de timp, de responsabilitati, dar totusi ar trebui sa incerci. Sau, incearca sexul de dimineata.

Bine, deci sa spunem ca ai neglijat sfaturile de mai sus. Este aproape 12 noaptea, iar partenera ta se apropie de partea ta de pat. Tu esti epuizat, dar in ciuda faptului ca esti obosit, tu chiar vrei sa fii intim cu partenera ta. Chiar ti-ai dori sa nu fii atat de obosit. Iata cativa pasi suplimentari pe care i-ai putea face.

Aminteste-ti de beneficiile sexului

Multe persoane imi spun ca nu se simt foarte tentate sa faca sex daca sunt obosite. Dar după ce au făcut sex, se gandesc „Wow, asta a fost chiar distractiv. De ce nu o fac mai des?”

Daca te afli intr-o situatie dificila și nu reusesti sa te motivezi suficient pentru a face sex, aminteste-ti cum te simti in timpul actului sexual. Gandeste-te la placerea pe care o simti in timpul sexului, cat de conectat te simti cu partenera tau atunci cand o privesti in ochi, sau cat de profund dormi după sex. Asta te poate motiva sa faci sex in acel moment.

Misca-ti corpul

Daca esti deja in pat cand partenera ta iti da „acea privire” incearca sa te dai jos din pat. Renunta la somnolenta. Fa un pic de intindere sau chiar putina curatenie. Impinge-ti partenera la perete și incepe sa o saruti. Uneori, ridicandu-te din pat și punandu-ti corpul in miscare te poate face mai energic.

Atinge-ti partenera

De asemenea, ar trebui sa ai un contact fizic cu partenera ta. Asta ar putea sa-ti ridce nivelul de energie. Daca esti deja in pat, incearca sa te ridici și sa-ti dezbraci partenera. In plus, o multime de oameni au reactii sexuale receptive, ceea ce înseamnă ca trebuie sa simta stimularea fizica pentru a incepe sa simta dorinta mentala.

De ce sexul din timpul zilei este cel mai bun

Desi am fost avertizata, nu m-am gandit niciodată ca după ce ma voi casatori și voi avea copii, voi uita de mine și de sotul meu. Odata ce apar copiii, obiceiurile din cuplu se schimba. Nu mai este timp. Nu mai exista energie. Si poate parea ca nu mai exista nici relatie.

Cel putin asa a fost pentru noi. El mergea la serviciu, iar eu stateam acasa schimband copiii de scutece și alaptandu-i. El ajungea acasa in fiecare seara, la ora cinei, și lua imediat in brate un copil. II hraneam imreuna, ii spalam, schimbam, le cantam și le citeam pana adormeau. Repetam acest lucru, zi după zi, saptamana după saptamana, an după an, in timp ce numarul copiilor crestea.

Nu mai aveam timp sau energie sa purtam o conversatie despre factura electrica. Deci, in nicun caz nu aveam cand sa discutam despre lucruri romantice. Desigur, am respectat „noaptea de dragoste” (si am făcut sex – stim de unde veneau acei copii).

M-am imbracat frumos, mi-am indreptat parul și m-am machiat. El s-a imbracat in costum. Aratam atat de bine… sau cel putin asa credeam noi.

bruneta-sexy-cu-ochelari

Pentru ca probabil aratam ca niste zombi care comanda o masa de pranz și 2 cocktail-uri, incercand să pară cuplul distractiv din trecut. Apoi, câteva ore mai tarziu, ne-am indreptat spre casa, am platit babysitter-ul și am auzit cum un copil a varsat sucul de fructe pe covor, iar altul a dat buzna in bucatarie și s-a lovit de masuta de cafea. Orice sansa de a petrece putin timp „sexy” a zburat pe fereasta. Am adormit copiii, ne-am schimbat in pijamale și am adormit uitandu-ne la un film. Intalnirea noastra se terminase.

Cu toate acestea, daca citesti acest articol și te simti trista pentru ca și tu ai parte de aceste experiențe, am vesti bune. Acesti copii vor creste. Vei iesi din aceasta ceata. Si poate ca, intr-o zi, ei vor iesi afara intr-o sambata ploioasa, iar partenerul tau iti va face din ochi. Tu ii vei raspunde și veti merge in dormitor.

Prima data cand am făcut sex cu sotul meu in timp ce copiii erau in casa, a fost destul de ciudat – trebuie sa recunosc. Tocmai terminasem antrenamentul și am sarit in dus. DIntr-o data usa s-a deschis și a aparut el, dezbracat.

„Hey, ce faci?” L-am intrebat.

„VIn langa tine!” A raspuns repede.

„Unde sunt copiii? Daca intra aici?”

„Sunt in camera lor. Le-am spus sa ramana acolo putin”

A fost chiar simplu. Cand stau in fata TV-ului și primesc snacks-uri, copiii mei sunt chiar ascultatori.

Si a fost cel mai bun dus pe care l-am făcut după mult timp. Mi-a luat un minut sau doua sa ma relaxez, sa-mi dau jos pielea de mama și sa-mi amintesc de fata sexy care eram odata. Din cand in cand priveam spre usa asteptand ca o mica persoana sa intre peste noi, dar din fericire, nu s-a intamplat asa. A fost ca o renastere a casniciei noastre.

Putem face ca ziua de sex sa se repete. Nivelul de energie in acea zi va fi extrem de ridicat. Cafeaua isi va face efectul. Dupa sexul de dimineata te vei simti minunat și vei uita ca 10 ore mai tarziu va trebui sa te rogi de copiii tai sa mearga la culare. In aceste 10 ore va trebui sa speli hainele, sa faci mancare, sa faci curatenie, sa te joci cu copiii, etc.

Vei fi atat de epuizata incat nu vei mai avea putere nici macar sa deschizi sticla de bere sau de vin, deci seara, cu siguranta, nu vei mai avea chef de sex.

Dar casnicia ta, a fost deja reincarcata, deoarece ai avut parte de sex la inceputul zilei. Si nu pentru ca sexul este obligatoriu, ci pentru ca e bun pentru relatia ta. Este bine pentru tine și pentru partenerul tau sa reaprindeti acea scanteie veche pe care copiii o sting cu nevoile și dorintele lor.

Sa uiti cateodata ca esti parinte înseamnă sa te redescoperi. Pentru ca in cativa ani, ghici ce? Copiii acestia vor creste si-si vor traia viata, gasindu-si propria dragoste. Asa ca este timpul sa reaprinzi scanteia. Este timpul sa fii din nou sexy. Peste ani de zile, iti vei da seama cum au trecut anii și vei fi fericita ca tu și sotul tau ati ramas împreună și ati trecut peste toate momentele dificile pentru ca v-ati iubit și va iubiti in continuare.

Cand copiii cresc, in casa se face liniste. Ei nu se mai urca pe tine și nu mai fac galagie. Ei isi pot pune singuri masa. Se spala singuri. Atunci ai timp pentru tine.

Este sexul mai bun când ești îndrăgostit?

Conform unor cercetari efectuate recent, sexul este mai satisfacator pentru femei atunci cand sunt indragostite și sunt intr-o relatie.

Din septembrie 2008 și pana in iulie 2011, au fost intervievate 95 de femei cu varste cuprinse intre 20 și 68 de ani din medii sociale diferite despre sex și relatiile lor. Majoritatea femeilor erau heterosexuale și toate erau implicare in relatii heterosexuale, desi unele au spus ca au avut relatii sexuale cu femei in trecut.

Multe dintre femei au spus ca dragostea face sexul fizic mai placut. A fi indragostit îmbunătățește experienta fizica a sexului, intensificand sentimentele de placere, excitare și satisfactie. Femeile care erau indragostite de partenerii lor sexuali aveau incredere in ele și erau dispuse sa-si exploreze sexualitatea pentru a gasi modalitati de a creste placerea sexuala.

Din cele 95 de femei intervievate, 50 au spus ca dragostea nu este necesara pentru sex, iar doar 18 credeau ca iubirea nu este necesara intr-o relatie. Nu se stie daca aceste femei erau printre cele mai tinere din grup și nu au fost niciodată indragostite, deoarece multe dintre femeile mai in varsta au indicat ca legatura dintre dragoste, sex și casatorie a ramas pe toata durata vietii, nu doar in anumite perioade.

Chiar și după multi ani in care au avut loc miscari ale drepturilor femeilor, mass-media prezinta inca sexul in stransa legatura cu iubirea, iar societatea priveste cu dispret femeile care fac sex in afara relatiilor. Mass-media transmite mesaje conflictuale aratand ca sexul ocazional este OK, dar apoi prezinta femeile care fac sex in afara relatiilor intr-o maniera negativa.

In mod similar, casatoria se dovedeste a fi in mare parte lipsita de sex, chiar daca s-au făcut multe cercetari pentru a demonstra ca multe cupluri casatorite au vieti sexuale extrem de satisfacatoare in comparatie cu persoanele mai tinere sau singure.

Montemurro a concluzionat ca multe dintre femeile intervievate pareau sa indice ca au nevoie de dragoste in sex și sex in casatorie. Suntem cu totii diferiti, iar unele femei gasesc sexul cu persoana pe care o iubesc, foarte satisfacator, in timp ce alte femei se bucura de fiorul sexului ocazional și nu au nevoie de conexiunea emotionala a iubirii pentru a experimenta sexul minunat.

La ce se gândesc bărbații în timpul sexului?

Stii la ce ma gandesc in timpul sexului?

Uneori ma gandesc la cat de dominant ma simt in interiorul ei. Uneori ma gandesc la cat sunt de puternic și la cat de mult control am aspura orgasmelor ei.

Uneori fac sex doar pentru a o face sa taca.

Uneori, sunt satul sa aud o femeie vorbind. Nu-mi pasa de drama pe care a trait-o in ziua respectiva. Nu-mi pasa de cearta cu prietena ei cea mai buna. Nu-mi pasa de colega ei geloasa de la birou.

Uneori vorbeste prea mult. Asa ca voi face sex cu ea doar pentru a o face sa taca, iar după ce vom termina și va incepe din nou sa vorbeasca, ii voi spuna sa se relaxeze și sa se bucure de moment.

Alteori, imi place sa vorbesc murdar in timpul sexului. Imi place sa-i soptesc lucruri murdare la ureche. Imi place sa-i spun ce sa faca. Sa-i dau comenzi. Uneori imi plcae sa o fac pentru ca ma face sa ma simt mai puternic.

Nu ma gandesc niciodată la fantezii. Nu sunt un jucator. Nu sunt tipul care se gandeste sa te agate intr-un bar și sa faca sex cu tine pe strada. Nu mi-au placut niciodată aceste lucruri.

De obicei este ceva foarte animalistic. Fie te vreau, te doresc, fie nu. Este amuzant sa-ti inchid gura cu penisul meu.

Dar, indiferent de motivul pentru care fac sex in acel moment, sunt 100% prezent. Daca fac sex cu o femeie, chia daca o fac pentru a-i inchide gura, sunt 100% conectat cu ea. Nu ma gandesc la nimic, ci doar la ceea ce simt in acel moment.

Acum tu stii la ce ma gandesc eu in timpul sexului, dar tu la ce te gandesti? Te-ai culcat vreodata cu un tip doar pentru ca nu mai voiai sa-l auzi vorbind despre liga de fotbal.

Te-ai culcat vreodata cu un barbat doar sa-i inchizi gura? Te gandesti la alti barbati? Te-ai gandit vreodata sa faci sex in trei? Te gandesti la o experiență cu o alta fata? La ce te gandesti cand faci sex?

15 motive reale pentru care bărbatul tău nu vrea să faca sex

A trecut ceva timp de cand nu ai mai intretinut relatii sexuale cu partenerul tau? Afla care sunt motivele pentru care partenerul tau si-a pierdut interesul pentru sex.

Exista o conceptie gresita ca barbații sunt tot timpul excitati și ca atunci cand te resping, înseamnă ca s-a intamplet ceva teribil. Desi acest lucru ar putea fiadevărat, nu este intotdeauna valabil. La fel ca multe femei, barbații pot avea momentele lor, in care pur și simplu nu vor sa faca sex. La fel ca in cazul femeilor, motivele pot fi complicate și vaste.

Un apetit sexual scazut poate insemna multe lucruri: stres la locul de munca, oboseala, prea multa masturbare, etc. Ceva atat de simplu precum o comunicare gresita poate strica buna dispozitie. Asta nu înseamnă ca nu-l exciti sau ca si-a pierdut intereul. Inseamna doar ca este om.

Acestea fiind spuse, este gresit sa credem ca toti barbații sunt la fel. In timp ce unii pot avea probleme normale, altii ar putea ascunde de fapt ceva. Totul depinde de barbat și de situatie.

Cele mai comune motive pentru care barbatul tau ar putea sa-si piarda interesul pentru sex

Desi exista numeroase motive pentru care barbatul a decis sa reduca partidele de sex, cele mai frevente cauze sunt:

Este ingrijorat de o problema majora care il innebuneste

De exemplu, daca un barbat are probleme financiare, el ar putea fi prea ingrijorat, devenind ușor distrat. Nu are nimic de-a face cu tine – este pur și simplu ceva la care nu vrea sa se gandeasca in timpul sexului.

Nu ti-ai aratat interesul

Barbatii sunt, in general, creaturi simple cand vine vorba de sex. Daca nu arati ca esti macar putin interesata, exista putine sanse sa faceti sex. Desigur, asta nu-l va opri sa incerce, dar, in general, dechide calea spre disconfort nu spre placere. Daca devii distanță, neinteresata și preferi sa privesti stirile decat sa faci sex, s-ar putea ca el sa o ia putin personal și sa devina neinteresat de o relatie sexuala.

S-a masturbat prea mult

Cand barbații se masturbeaza, tind sa reziste mai mult in pat. Daca ii trimiti în mod regulat poze cu tine dezbracata, fii sigura ca se va masturba uitandu-se la ele. Cu toate acestea, daca exagereaza, ar putea ajunge sa se obisnuiasca cu modul in care se simte mana lui, și ii va fi greu sa se excite cand tu il atingi.

Este sanatos sa te masturbezi, dar devine mai putin sanatos atunci cand incepi sa preferi masturbarea in locul partenerului real.

Stresul de la munca il face să se simtă mai putin barbat

Barbatii care se descurca bine la munca au o stima de sine mai mare decat cei care nu o fac atat de bine. Aceasta dorinta de a reusi a fost inradacinata in ei inca de la inceputul timpurilor.

Un barbat care poate oferi sentimentul ca lucrurile sunt sub control, este in cele din urma demn. Cand te duce in pat, vrea sa simta ca a castigat. Din pacate, daca performanta este groaznica, se va simti ca un ratat și va crede ca faci sex cu el doar pentru a-l face să se simtă bine. Sexul din mila nu este placut, doar pune sare pe rana.

Poate ca te insala

Din nou o spun: nu toti oamenii sunt la fel. Acest motiv nu se aplica tuturor. Dar daca intr-adevar te insala, atunci probabil ca nu va dori sa faca sex cu tine pentru ca se simte vinovat sau a făcut deja sex cu cealalta fata și si-a pierdut interesul fata de tine.

Evident, barbații care fac asta nu gestioneaza situatia asa cum ar trebui. In loc sa-ti comunice problemele, astfel incat sa le puteti rezolva împreună, el alege sa „atenueze” problemele intr-un mod nesanatos. Daca acesta este și cazul tau, tine de tine daca il vei ierta și vei lucra la relatia ta, sau vei merge mai departe.

Sexul a devenit plictisitor și nu stie cum sa-ti spuna asta

Intre serviciu, evenimente sociale, mementouri și liste de activitati este posibil ca focul sa se stinga. Mintea ta este intr-o continua cursa și ar putea sa-ti fie mai greu sa te gandesti la sex. Fii sincer cu tine: Sexul a devenit doar o activitate care implica diferite miscari? Daca raspunsul este da, atunci este clar ca viata sexuala a devenit plictisitoare.

Gandeste-te la ce lucruri noi ati putea face in pat. Planifica o seara frumoasa, poarta ceva sexy, apoi scoate-ti lenjeria intima! Tachineaza-l și lasa-l sa anticipeze ce va urma. Nu trebuie sa va fie teama ca vă veți pierde unul in altul – s-ar putea sa fie tot ceea ce aveti nevoie pentru a reveni pe drumul bun.

Este bolnav și se simte rau

Sincer, cand femeile racesc, nu este chiar atat de rau. Chiar daca se simt ca și cum un tren a trecut peste ele, femeile reusesc, de obicei, sa treaca peste asta. Barbatii? Nu chiar. Chiar și cei mai mari și mai duri barbati se transforma in versiuni adorabile și vulnerabile cand sunt bolanvi.

Nu te va putea face sa te simti bine daca se simte ca și cum cineva l-ar fi aruncat pe fereasta. Ce poți face? Reda-i sanatatea, de preferat intr-o tinuta sexy de asistenta.

Este obosit, epuizat și ar face orice pentru a te satisface, dar fizic și mental nu poate

Femeile ar putea fi flexibile și capabile sa preia controlul, dar la sfarsitul zilei, un barbat are multa munca de făcut in pat. Daca este deja obosit, s-ar putea sa nu ai noroc. Intr-o astfel de situatie, cel mai bine ar fi sa te masturbezi. Cine stie? Poate vazandu-te i-ai putea oferi acea explozie de energie necesara.

V-ati certat prea mult in ultima vreme

Nu vorbesc despre certurile care duc la sex, ci de certurile incomode, lungi, care se termina cu plansete. Acestea il fac pe el sa-si piarda interesul, deoarece amandoi pierdeti multa energie certandu-va din cauza unor lucruri care nu conteaza foarte mult. In orice caz, starea de spirit va fi cu siguranta una proasta, iar mintea lui nu va mai sta la sex.

S-a indragostit de altcineva

Din nou, acest lucru nu se aplica fiecarui barbat. Daca barbatul tau face parte din aceasta categorie, atunci exista mai multi vinovati. S-ar putea ca el sa se fi indragostit de altcineva în mod accidental, sau intentionat.

Iata un test atemporal: puteti spune ca sunteti cei mai buni prieteni? Multi oameni uita ca atunci cand sunt intr-o relatie trebuie sa devina cei mai buni prieteni ai partenerilor. Acesta este singurul mod in care lucrurile raman distractive.

Nu mai ai grija de tine iar el se simte jenat sa faca sex cu tine

Unii barbati nu vor mai avea acea dorinta puternică de a face sex cu tine daca te neglijezi. De exemplu, sa zicem ca atunci cand incepeti sa va intalniti ai 60 de kilogram, iar după ceva timp cantaresti cu 20 de kilograme mai mult. S-ar putea sa aiba unele probleme in a se excita. Desigur, unui barbat bun nu-i pasa, dar asta nu înseamnă ca ar trebui sa neglijezi modul in care arati. Fiecare persoana ar trebui sa-si doreasca sa arate bine și sa fie sanatoasa.

S-a intamplat ceva groaznic care l-a făcut sa se indoiasca de el insusi

Acest lucru este sensibil, deoarece este un exemplu de vulnerabilitate masculina. Daca ai spus ceva deranjant despre corpul lui, sau despre el ca barbat, probabil el va lua totul personal. Daca intr-o zi ati făcut sex și s-a intamplat ceva rusinos, s-ar putea sa aiba nevoie de ceva timp pentru a-si reveni.

Nu este multumit de dimensiunea penisului

Gandeste-te la momentul in care ati făcut sex pentru prima data. Sansele sunt sa fi fost putin ciudat, putin excitant și foarte terifiant. De ce terifiant? Ai fost goala in fata unui barbat pentru prima data! Unii oameni, in general, se rusineaza cand intalnesc pentru prima data o persoana noua. Daca sunteti la inceput de relatie și inca nu ati făcut sex, s-ar putea ca el sa aiba nevoie de putin curaj pentru a se dezbraca in fata ta. Acest lucru este valabil mai ales pentru barbații care simt ca penisul lor este prea mic.

Incearca sa ia lucrurile incet

Daca tocmai ati inceput sa va intalniti, este posibil ca el sa incerce sa ia lucrurile incet. Contrar credintei populare, nu toti barbații sar direct la sex. Daca el te vede ca pe o persoana cu care poate avea o relatie pe viitor, ar putea dori sa ia lucrurile incet.

Nu este de moda veche, este romantic! Cu exceptia cazului in care nu va lasa sa treaca prea mult timp pana cand va face sex cu tine – acest lucru ar putea semnala existenta unei probleme profunde.

Exista sanse ca tu sa-i ascunzi ceva, iar el stie asta

Barnatii nu sunt singurii care se strecoara și ascund lucruri. Daca tu esti cea vinovata și nu ii spui nimic, este posibil ca el sa suspecteze ceva. Daca este asa, atunci s-ar putea sa nu mai vrea sa faca sex cu tine pentru a nu mai investi in relatie, daca esti pe cale sa-i rupi inima.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

One thought on “Ce să faci daca ești prea obosit pentru a face sex

  1. Dumitru says:

    Am inceput sa fac sex la 18 ani si jumatate si nu m-am mai oprit de atunci. Cea mai lunga perioada fara sex a fost in 2016, cand am rezistat 9 luni. Noua luni si nu mi-a lipsit deloc.

    Imi place sa fac sex, dar iti voi explica de ce sexul mi se pare foarte enervant uneori.

    Nu mai simt nevoia sa fac sex de 3 ori in 12 ore

    Ceea ce mi se pare frumos la o femeie acum, este ca ea incearca sa ma multumeasca, si chiar imi place asta. Ea vrea sa ma excite. Vrea sa facem sex. Dar ceea ce ea nu isi da seama este ca penisul meu de 54 de ani nu mai vrea sa ejaculeze de 3 ori in 12 ore.

    Este foarte obositor pentru mine. Stiu ca unii dintre voi se gandesc acum ca am un hormonul masculin scazut. De fapt nu e asa. Nivelul meu de hormonul masculin este destul de ridicat. Pur si simplu nu mai vreau sa ejaculez de 3 ori in 12 ore. Nu mai vreau sa fac sex de 3 ori pe zi. Si ma gandesc la mine.

    Unde erai cand aveam nevoie de tine?

    Cand aveam 24 de ani, tot ce imi doream era sa fac sex, zi de zi, noapte de noapte, de 7 ori pe zi daca se putea. Puteam sa fac sex ore intregi cand aveam 24,25, chiar 34,35 sau 40, 41 de ani.

    Dar acum, la 54 de ani, nu-mi mai doresc sa fac sex de 3 ori in 12 ore.

    Unde erai cand aveam nevoie de tine?

    Unde erai cand aveam acele erectii minunate si voiam sa fac sex cu tine, pe la 20 de ani. Te uitai la mine si plecai spunandu-mi sa ma opresc. Cum se inverseaza rolurile in viata. Este cea mai mare comedie a naturii.

    Pe masura ce barbatii imbatranesc, nu isi mai doresc atat de tare sa faca sex. In timp ce femeile in varsta, isi doresc cu ardoare sa aiba parte de sex. Ele nu doresc sa faca sex cu tinerii o perioada lunga de timp, deoarece barbatii tineri nu le pot intelege nevoile emotionale.

    Nu vreau ca penisul meu sa fie atins de multe ori

    Iubesc sexul, nu ma intelege gresit. Cresd ca este unul dintre cele mai bune lucruri din lume. Inca ii pot face sex oral unei femei de cateva ori pe zi. Imi place sa ofer placere, dar te rog, lasa-mi penisul in pace. Odata pe zi pot face sex, probabil 5 zile pe saptamana. Dar in celelalte 2 zile vreau sa imi lasi corpul in pace.

    Sunt foarte apreciat de femeile frumoase. Atat de apreciat incat ele au impresia ca sunt o masinarie sexuala. Dar am nevoie de o pauza. Sunt epuizat a doua zi daca fac sex de 3 ori in 12 ore. Nu ma simt fantastic, ma simt obosit.

    Exista si alte modalitati prin care ne putem exprima dragoste si pasiunea. Este uimitor modul in care rolurile se inverseaza. Incerc sa imi satisfac femeia cat pot de bine, dar uneori penisul meu are nevoie de o pauza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.