Libidou crescut, nevoie de atentie sau plictiseala?

one-night-stand-pareri

Ne place frumosul. Ne place sa fim curtate, ametite, incantate. In acelasi timp , insa, ne atrag lucrurile simple. Suntem femei de succes , de cariera. Am dat de mult sortul pe sacou și de ceva timp incoace am invatat sa facem noi regulile.

Suntem toate asa? Am renuntat cumva la casnicie, sot, copii? Nu. Toate la timpul lor. Momentan, insa suntem in perioada de tranzitie și profitam de fiecare strop de putere pe care il avem. Si asa ajungem la: one night stand-uri.

Un el, o ea. Se intalnesc intr-un pub, rad, glumesc, ajung la el acasa, un pahar de vin, un sarut pasional, ajung in dormitor. Dupa o ora: un el, o ea. El o conduce la usa, ea se aranjeaza fugitiv și pleaca.

Un one night stand in limite normale, cu rezultate statisfacatoare și mari sanse de repetare. Si acum marea intrebare: DE CE? Care suntadevăratele motive care le imping pe femei sa aleaga asa ceva?

Nu mai judeca femeile care au un libido ridicat

In liceu, baietii se desparteau de mine pentru ca ziceau ca vreau sa ma misc prea repede. Am fost intotdeuna cea mai experimentata dintre prietenele mele și nu mi-a fost niciodată rusine de asta. Asta nu înseamnă ca oamenii nu m-au judecat. Chiar și cele mai bune prietene s-au strambat atunci cand le-am vorbit despre viata mea sexuala. Atunci am invatat ca trebuie sa-mi tin gura inchisa.

In grupul nostru, eu eram pentru prietenii meu o „curva”. Eram mai degrava deranjata decat ranita. Nu mi-am dat seama ca aveam o dorinta prea puternică de a face sex, desi eram adolescenta. De asemenea, nu mi-am dat seama ca asta era doar inceputul.

Sfat: Dacă ești bărbat și ai o parteneră cu un libidou ridicat, încearcă niște suplimente pentru erecție și dovedește-i de ce ești în stare.

Pastile pentru erecție să ții pasul cu partenera

In liceu, eram mereu cuplata sau daca eram singura ma culcam cu diferiti baieti. Nu incercam cu disperare sa trag de o anumita relatie. Nu incercam sa umplu un gol. Pur și simplu imi placea sexul. Il iubeam. Il adoram. Imi placeau atingerile, sarutarile, senzatia unui alt trup in mine.

DIn fericire, gaseam intotdeauna un partener voluntar cu care sa fac sex. Si chiar am avut multi iubiti chiar daca nu aveam o reputatie prea buna. Numarul persoanelor cu care am făcut sex nu conteaza, dar cu siguranta, este mai mare decat al majoritatii.

Ce ma deranjeaza: sa nu-mi fie rusine cu asta.

Ce m-a deranjat foarte tare: ca am fost violata (el m-a imbatat, m-a ignorat cand i-am spus „nu” și m-a tinut toata noaptea in apartamentul lui). Unii prieteni nu m-au crezut. Nici macar iubitul meu care imediat ce a aflat s-a despartit de mine și mi-a spus ca sunt o curva. Aveam un libido ridicat. Deci probabil ca am cerut asta. Sau cel putin asta credea fostul meu iubit.

Dar o fata cu un libido ridicat, imbracata provocator și cu un trecut dubios nu trebuie sa fie violata. Acel viol m-a distrus din punct de vedere sexual. Nu puteam sa sarut pe nimeni fără sa simt ca ma sufoc. Ma simteam vulnerabila daca ma dezbracam in timpul sexului și de multe ori preferam sa-mi las camasa pe mine. Adesea ceream sa ramanem sub cearsafuri, și am aflat mai tarziu ca acest lucru se datoreaza faptului ca victimele violurilor simt adesea nevoia de a ramane calde in timpul sexului. Desi dorinta mea sexuala era inca destul de mare, nu puteam sa ma comport normal. Imi era prea frica

M-am casatorit. Am făcut copii. Am făcut sex, asa cum fac toti oamenii. Sex decent. Am muncit mult sa ma recuperez după viol. Si dintr-o data, la 30 de ani, am simtit ca am din nou aceeasi pofta de sex pe care o aveam pe cand aveam 18 ani. Doar ca acum eram casatorita, aveam doi copii, o casa și obligatii familiale.

Sotul meu a fost foarte fericit. Nu avusese niciodată o sotie care sa vina peste el in dus, care sa initieze sexul. Am avut ceea ce el a numit „sex ca in liceu”, incercand tot felul de pozitii și amuzandu-ne de fiecare data cand nu reuseam sa terminam.

Dintr-o data m-am transformat din nou in femeia care voia sa faca sex tot timpul. Uneori auzeam ” Imi pare rau draga mea, ma doare capul”. Ceea ce ma facea sa ma simt destul de rau pentru ca stiam ca asta este o scuza veche.

Recuperarea mea este inca fragila. Vreau sex tot timpul, dar societatea nu m-a invatat niciodată ca trbuie sa inteleg ca barbații nu vor sa faca sex mereu. Asa ca am privit-o ca pe o respingere personala.

Atunci cand sotul meu a făcut greseala sa ma tachineze ca am un libido ridicat, m-am enervat. Ma simteam ca in liceu, cand toti prietenii mei ma judecau. M-am simtit ca o curva. I-am spus asta și am iesit in lacrimi. Nu mi-am dat seama cat de fragila a fost recuperarea mea.

Un vibrator te poate ajută să te mai linistesti. Este o jucarie binevenita in cuplu care nu este in competitie cu sotul tau ci este prietenul lui, ajutandu-l sa te satisfaca.

Vibratoare care te pot ajuta să fii satisfăcută

Sa ai un libido ridicat poate fi minunat. Dar poate, de asemenea, sa fie destul de rau, pentru ca societatea nu ne invata ce sa facem cu el. Femeile ar trebuie sa fie pasive. Femeile ar trebui sa fie virgine sau sa faca sex doar cu cativa parteneri. Femeile nu ar trebui sa initieze o partida de sex sau sa-si doreasca sa faca sex. Daca o fac, atunci sunt numite „curve.”

What’s love got to do with it?

N-am crezut niciodată ca vom ajunge sa spunem asa ceva, insa: nu avem timp de iubit. Stiu ca suna a cliseu , insa am ajuns in perioada aia a vietii in care nu am putea nicicum sa ne concentram și pe o relatie. E prea mult de lucru. Si in plus, nici un iubit nu ar accepta, pe langa programul prelungit și munca acasa, weekend-uri folosite tot in interesul job-ului. E o lume a banilor și orgoliul feminin proaspat dezvoltat a invatat ca banii nu au sex. Sunt ai tai, sunt ai mei, dar mai buni sunt ai mei.

Asadar punem piciorul in prag si: no love, no boyfriend. In asemenea conditii critice, suntem oare dispuse sa renuntam chiar la tot? Chiar și la ….sex?

Ne place și ne-am obisnuit. E o nevoie complet normala care trebuie satisfacuta cat mai repede. Spre deosebire de dragoste, sex gasesti la tot pasul. Trebuie doar sa cauti. Si asa ajungem sa glumim cu barbati straini in pub-uri interesante și sa plecam fără cea mai mica urma de regret, in zori de zi.

Wild wild west

Ne place și nu chiar. Relatiile sunt pentru cele care pot și vor. Noi, restul, cu ceasul biologic putin dat inapoi, suntem pregatite pentru ceva mai wild. Aventuri și distractie la temperaturi inalte, care sa umple tot timpul nostru liber și nu numai. E timpul sa fim glamorous, hot și puse pe sotii. De aia alegem tipi interesanti in localuri la moda pentru nopti de neuitat. Cu cat mai complicat, cu atat mai bine. Cum altfel vom avea povesti picante de povestit, peste ani și ani?

Singururul aspect care ne scapa sunt, desigur, consecintele. Dar cine are timp sa se gandeasca la asa ceva cand traieste cu 200 km/h? E adrenalina și lipsa totala a constiintei care ne imping spre cele mai minunate experiențe sexuale. Si tot ele ne imping spre dependenta.

The invisible woman

Suntem aici și am fost intotdeauna. Unii, insa nu ne observa. Lumea se schimba mult prea repede și se pare ca devine din ce in ce mai greu sa tinem pasul. Vrem sa traim, sa fim in pas cu moda și nu in ultimul rand, vrem ATENTIE!!! Intr-o lume in care viata sociala este totul, telefonul nostru a incetat de mult sa mai sune. E trist și totusi nu tragic. Increderea in sine se dezvolta și se educa. Un mod foarte incitant de a face asta sunt desigur: one night stand-urile. Initiate de femei, rendez vous-urile de acest gen tind sa se transforme intr-o oaza interminabila de putere. Si o folosim la maxim. Atentia emanata de un asemenea act , pe langa faptul ca te duce pe cele mai inalte culmi, ajunge sa-ti influenteze și parerea despre tine. Esti tu cu tine! Si tu conduci! Si pentru prima data in foarte mult timp, chiar esti acolo.

What does this button do?

E pura curiozitate. Suntem interesate de nou și noul ne prezinta one night stand-urile. Le vrem? Inca nu stim. Suntem inca in magazin și probam. Probam la nesfarsit pana cand ne izbeste: as putea sa ma obisnuiesc cu asta. Nu suntem in cautare de nimic anume insa ne atrage. Si ca orice „produs” care se vinde, vrem sa simtim ceva mai mult decat doar ambalajul. Cerem opinii din stanga și din dreapta , insa pana sa dam de o adevărată promotie, ne multumim cu tester-ele.

Sex și ecouri

Chimia dragostei ne afecteaza pe plan emotional, fizic și social, activand in toate aceste domenii in acelasi timp. Atunci cand nu este dus la extrem, devine o activitate plăcută, plina de beneficii.

Sexul isi pune amprenta pe felul nostru de a fi și pe modul de viata, poate fi un imbold de energie pentru ambii parteneri pentru ca stimuleaza un somn eficient, cât și o trezire usoara.

Cei care au o relatie simt nevoia sa acorde mai multa importanta aspectului fizic, iar sexul ii stimuleaza pentru ca le intretine silueta prin arderea caloriilor. O partida elimina de la 200 pana la 700 de calorii din corp, echivalentul a jumatate de ora de schiat sau de gimnastica moderata. In plus, sexul și un stomac plin nu fac casa buna, deci putem considera ca ne determina sa renuntam la mesele copioase și sa alegem unele mai usoare. Mentine sanatatea cardiovasculara, poate fi un exercitiu care reduce riscul infarctului sau atacul cerebral, întărește musculatura și creste flexibilitatea miscarii. Dealtfel, cele mai multe pozitii depind de flexibilitatea celor care le pun in aplicare.

O “reactie” interesanta este inlaturarea stresului și a depresiei prin destinderea sistemului nervos și eliberarea de endorfina. Aceasta substanta ce reduce anxietatea și durerea se mai poate declansa prin exercitii fizice, ras, consumul de ciocolata sau de ardei iuti. Sexul influenteaza libidoul atât în cazul femeii cât și al barbatului, iar cei care se lipsesc de el devin anosti și fără chef de viata.

La nivel psihic se dezvolta increderea in sine și se reduc inhibitiile. Sexul ne face sa vrem sa fim mai atractivi și mai placuti. De asemenea, este un adjuvant care ne face sa uitam suferintele din vietile noastre.

In interiorul cuplului se creaza intimitate și stabilitate. Partenerii simt ca pot face orice împreună, comunica mai eficient, sunt mai afectivi și din ce in ce mai apropiati. Astfel, aceasta activitate mentine sanatatea relatiei și este un mare plus pentru sanatatea vietii: femeile care au parte de cel putin un contact sexual pe saptamana au ciclul menstrual mult mai regulat decat al celor care sufera de abstinenta și au sanse mai mici sa dezvolte cancer la san.

Fuck buddies

Relatiile stabile sunt monotone, ar zice unele. Din fericire, insa, exista un antidot. Problema e ca din ce in ce mai multe persoane se folosesc de „antidotul” respectiv fără prea multa experienta de viata. Ca un ajutor pentru cele care vor sa inceapa o „afacere” de genul acesta, iata un mini-ghid super folositor: tot ce vrei să știi despre fuck buddies.

Definitie: Un contact sexual bine pus la punct, intre doua persoane de sex opus, definit prin formalitate, lipsa sentimentelor, poate doar atractie fizica. Pe scurt, sex fără obligatii.

Cine?

Inainte de a-ti alege buddy-ul, conteaza foarte mult sa tii cont de varsta pe care o ai. Daca esti inca studenta sau cel putin destul de tanara incat sa nu-ti pese de lumea din jur, de relatii serioase sau de eventualele victime colaterale, poți sa-ti alegi fuck buddy-ul dintre prietenii tai. Daca esti ceva mai in varsta, cu o viata in toata regula și o cariera in curs de desfasurare, te-as sfatui sa-ti alegi fuck buddy-ul printre necunoscuti. Consecintele pot fi, la nivelul asta, mult mai mari.

Cum propui genul acesta de relatie?

Nu o propui. Lucrurile acestea se intampla de la sine. De obicei reies dintr-un one night stand sau pur și simplu dintr-o discutie mult prea aprinsa, dintr-o scanteie spontana, neasteptata. Trebuie neaparat sa simti o aprobare din partea persoanei opuse inainte de a face orice altceva.

Oricine ar fi buddy-ul tau, exista câteva reguli de baza ce trebuie respectate:

  1. Fara sentimente – necesitatea unui fuck buddy intervine odata cu nevoia de satisfacere a unor dorinte sexuale. Nu are nici o legatura cu sentimentele. De aceea, trebuie sa fii atenta, ca aceasta natura a relatiei sa nu devieze in alta.
  2. Fiecare cu viata lui – singura interventie pe care fiecare o are in viata celuilalt are legatura cu sexul. In rest, fiecare poate sa iasa la intalniri, sa aiba inca 5 fuck buddies, sa faca ce vrea. Pe nimeni nu intereseaza. Nivelul de implicare a partenerilor in viata celuilalt trebuie sa fie 0.
  3. Planuri prestabilite: data, ora, locul – aceste lucruri sunt necesare pentru a evita o oarecare intersectare a celor doua planuri : viata personala cu sexul. Ia-o ca pe o programare, sedinta, intalnire saptamanala.
  4. Sex protejat – increderea nu-si are locul intr-o astfel de legatura asa ca nu stii niciodată cati alti fuck buddies mai are persoana respectiva. Si oricum, mai bine previi decat sa tratezi.
  5. Confidentialitate: – Nimeni, absolut nimeni nu trebuie sa afle de relatia voastra. Totul este confidential, strict intre voi.

Avantaje: principalul avantaj este, desigur, sexul. Un sex fără obligatii, fără intrebari, fără sentimente sau ..resentimente. O actiune fizica , avand un singur obiectiv. E oarecum interesant să știi ca ai un barbat la dispozitia ta, care vrea și el acelasi lucru ca și tine și care te face sa te simti incredibil de bine. Pentru ca la urma urmei, asta și cauti: satisfacerea propriilor dorinte sexuale, indiferent de cat de ciudate sunt. Genul acesta de relatie se potriveste persoanelor prea ocupate pentru a avea o relatie sau care, pur și simplu, nu vor sa se implice in nimic emotional.

Dezavantaje: unul dintre cele mai importante elemente ale unei relatii este detinerea unei vieti sexuale incredibile. Cateodata , insa, relatiile se formeaza incepand chiar din acel punct. Asadar, riscul pe care ni-l asumam ne poate purta direct intr-o relatie , cu toti fluturii de rigoare, unde probabil nu ne-am fi dorit sa ajungem. In plus, un dezavantaj foarte mare ar putea exista daca nu te-ai proteja in contactele sexuale. Asa ca ai mare grija!

De ce unele femei vor mai mult sex atunci cand sunt la ciclu

„De fiecare data cand sunt la ciclu, sunt foarte excitata” mi-a spus o prietena.

„Inca de cand eram adolescenta ma confruntam cu aceasta excitatie puternică la ciclu. Atunci imi era rusine, acum ma bucur de aceste momente” spune cealalta prietena a mea.

Sexul in acea perioada delicata a lunii nu este un subiect pe care majoritatea dintre noi il discuta deschis. Un sondaj rapid printre bunele mele prietene a confirmat insa ca „sexul este mai bun la ciclu.”

S-ar putea sa te simti diferit, dar multe femei se simt mai excitate atunci cand sunt la menstruatie. Este de la sine inteles ca ciclul menstrual are efect asupra dorintei noastre sexuale, cel putin pentru majoritatea dintre noi. In mod obisnuit, in timpul ovulatiei, libidoul nostru este destul de ridicat. Estrogenul crescut și toata umezeala alunecoasa ne fac sa alergam după sex.

Deci, ce se intaqmpla in timpul menstruatiei de ne transformam in „bestii in calduri”?

S-ar putea sa existe o componenta hormonala. In saptamana dinaintea ciclului, toti hormonii sunt pe partea slaba (ceea ce poate provoca o scadere a libidoului. Cu toate acestea, cand menstruatia apare, te confrunti cu o crestere a hormonul masculin, care ar putea ridica nivelul libidoului.

Teoria mea personala este ca, pe langa schimbarile hormonale pe care le experimentezi, faptul ca exista greutate, aglomerare și presiune din uterul umflat, face totul mai sensibil. In plus, orgasmele pot ameliora crampele.

Bine, bine, stiu care este urmatoarea intrebare…. dar mizeria?

Acesta este cu siguranta, unul dintre lucrurile care, de obicei, ma impiedica sa actionez in timpul menstruatiei. Ca o sotie și o mama ocupata, nu as avea nevoie de un alt lucru ciudat pe care sa-l curat.

Dar femeile care fac sex în mod regulat in timpul menstruatiei, gasesc o posibilitate de a nu face mizerie. O prietena mi-a spus ca nu o deranjeaza sangele și pune un prosop dedesubt in timpul actului sexual. O alta prietena alege sa nu faca sex cu partenerul ei in acea perioada, dar foloseste vibratorul.

Este, de asemenea, timpul pentru sexul la dus. Utilizarea unui tampon sau a unei cupe menstruale și concentrarea asupra clitorisului reprezinta o alta optiune buna.

Acestea fiind spuse, sexul in timpul mentruastiei este cu siguranta un tabu. Femeile care fac sex in acea perioada delicata a lunii nu sunt ciudate. Nu sunt murdare. Fac exact ceea ce le place și avem nevoie de mai multe femeie care nu se rusineaza sa-si expuna nevoile și dorintele in dormitor.

Sexul la menstruatie nu este scarbos. Menstruatia și sangele menstrual sunt naturale. SI da, poate fi murdar, dar nu este nimic ce nu se poate curata. Deci da, unele femei sunt excitate in timpul menstruatiei. Este normal. Este cool. Si am auzit ca orgasmele la menstruatie sunt explozive.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.