Penis prea mare – ce faci când partenerul tau are penisul prea mare?

erectia barbatilor de dimineata

Multi barbati se lauda cu dimensiunea penisului lor, dar de multe ori acesta nu este atat de mare incat sa provoace dureri partenerelor in timpul actului sexual. Unele femei adora penisurile mari și nu-si pot imagina sa fie cu un barbat care nu are un penis destul de mare. Cu toate acestea, pentru altele, un partener bine dotat poate cauza unele probleme fizice.

In loc sa te indepartezi de barbatul tau sau sa simti durere in timp ce faci sex, ai putea tine cont de aceste sfaturi pentru a te bucura mai mult de intimitate cu un partener bine dotat.

Spune-i partenerului cum te simti

Aceasta este cheia oricarei relatii, dar este posibil ca partenerul tau sa nu fie constient de faptul ca are un penis peste medie care este incomod pentru tine. Sexul dureros nu este placut și majoritatea barbatilor nu vor dori sa te raneasca; ei vor ca tu sa te bucuri de sex, deoarece placerea ta le creste și lor placerea sexuala.

Spune-i partenerului tau cum te simti și exploreaza noi modalitati prin care te poți bucura de sex. Este posibil ca partenerul tau sa fi intampinat aceasta problema cu o fosta partenera și ar putea avea câteva sfaturi pentru tine.

Lubrifiantul este prietenul tau cel mai bun

Lubrifiantul sexual este singurul produs pe care il recomand oamenilor, deoarece utilizarea lui in timpul jocului sexual intensifica placerea.

Pare sa existe o presupunere generala ca femeile mai tinere nu trebuie să folosească lubrifiant, deoarece sunt intotdeauna excitata și gata pentru sex. Multi dintre partenerii lor considera ca nu sunt excitate daca nu se uda in timpul sexului și considera ca lipsa lubrifierii naturale este o problema.

lubrifianți

Nivelul de secretii vaginale difera de la o persoana la alta și poate fi afectat de stres, anxietate, modificari hormonale și interventii medicale. Cu toate acestea, utilizara lubrifiantului sexual poate face sexul sa fie mai confortabil și sa dureze mai mult.

 

Lubrifiind penisul partenerului nu vei creste doar placerea, dar vei preveni și deteriorarea tesutului genital delicat. Poate face, de asemenea, ca actul sexual sa dureze mai mult și sa fie mai placut.

Daca partenerul tau are un penis mai mare, nu poți face sex fără lubrifiant. Foloseste atat de mult lubrifiant cat ai nevoie. Un sfat bun este sa aplici lubrifiant pe baza de ulei, apoi deasupra un lubrifiant pe baza de apa.

Daca partenerul tau are probleme cu lubrifiantul, nu te simti obligata sa intretii relatii sexuale cu el fără lubrifiant. In curand se va razgandi, mai ales daca incepeti sa va bucurati mai mult de sex.

Prelungeste preludiul

Preludiul nu este optional in relatie, mai ales daca partenerul are un penis mare. Multe femei nu se uda suficient pentru un act sexual complet daca nu sunt stimulate inainte, de aceea, penetrarea ar trebui sa inceapa atunci cand esti excitata total. Poti incerca un vibrator mai mic pentru a o ajuta sa se ude mai bine, pregatind-o asftel pentru penisul tau.

vibratoare mici care o ajută să se ude

Petrece mai mult timp explorand ceea ce-ti place cu adevărat, cum ar fi masturbarea reciproca folosind o cantitate mare de lubrifianti, atingeri, saruturi, sex oral. De asemenea, ai putea folosi jucarii sexuale pentru intinderea vaginului inainte de penetrare.

Relaxeaza-te

Preludiul te va relaxa și te va face sa te simti mai putin stresata cand faci sex. Fiind incordata sau nervoasa, vaginul se va strange, iar penetrarea va fi imposibila. Cu cat esti mai tensionata, cu atat acesta va deveni mai strans. Foloseste un afrodiziac sau un stimulent pentru femei care o ajuta sa se relaxeze și sa fie mai excitata, fiind astfel mai pregatita pentru penisul tau gigant.

stimulente pentru libidou care o ajută să se relaxeze

Incearca jucarii sexuale mai mari

Evident, jucariile sexuale nu se simt ca lucrurile reale, dar te pot ajuta sa te obisnuiesti cu un penis ce are o lungime și o circumferinta mai mare. Incearca jucarii sexuale mai mari și mult lubrifiant, cum ar fi Fun Factory Big Boss G5 vibrator, Fun Factory Magnum, SportsheetsFlare sau Godemiche Adam 6 inch Rainbow pentru a-ti intinde vaginul. Foloseste-le in timpul preludiului pe clitoris pentru a te bucura de stimulare clitoridiana inainte de a le introduce incet in interiorul tau.

Dupa ce folosesti o jucarie sexuala, partenerul tau se va simti mai confortabil și te va ajuta și pe tine sa te relaxezi.

jucării de dimensiuni mari

Nu te grabi

Daca partenerul tau are penisul mai mare, este esential sa iei lucrurile incet pentru a te simti bine. Nu vei putea face sex rapid daca doresti sa te simti confortabil. Grabindu-te vei putea provoca lacrimi in peretele vaginului.

Sexul lent se poate simti excelent. Permite-ti sa te bucuri cu adevărat de toate senzatiile sexuale, prelungind atat orgasmul tau cât și al partenerului.

Experimenteaza diferite pozitii

Vor exista pozitii care te vor face sa te simti inconfortabil, asa ca ar fi bine sa le gasesti pe cele care te fac sa te simti bine. Pozitiile sexuale care îți oferă control total sunt cele pe care ar trebui sa le incerci, deoarece iti permit sa dictezi porfunzimea și viteza de penetrare. In plus vei putea pozitiona penisul exact acolo unde doresti.

Deasupra

Daca stai deasupra vei avea mai mult control, deoarece iti vei putea folosi coapsele pentru a controla adancimea de penetrare. Foloseste mici miscari circulare pentru a te bucura de senzații sexuale diferite.

Pozitia deasupra modificata

Poti modifica pozitia „deasupra” intinzandu-te pe partener, in loc sa stai calare, folosind palmele sau antebratele pentru a te sprijini precum in pozitia Reverse Cowgirl, care nu necesită atat de multa impingere, deci este mai putin probabil sa te simti inconfortabil. De asemenea, vei obtine o stimulare clitoridiana mai mare miscandu-te impotriva stomacului sau penisului sau.

Reverse cowgirl

Aceasta pozitie iti permite sa te bucuri de o penetrare superficiala intr-un unghi diferit și sa-i oferi barbatului o priveliste uimitoare pentru a-l mentine excitat.

Caine cu trei picioare

Indreapta-te spre partenerul tau, fa-l sa-si agate bratul sub un genunchi și tine-ti piciorul in sus, permitandu-i lui sa te penetreze din fata. Orice pozitie in picioare impiedica penetrarea profunda, făcând sexul să se simtă mai confortabil.

Snuggly

Aceasta pozitie este excelenta atunci cand te simti obosita. Lasa-l pe partenerul tau sa se strecoare in spatele tau și ghedeaza-i ușor penisul in vagin. Fiind in aceasta pozitie, penetrarea nu poate fi prea adanca. In plus, permite accesul ușor la clitoris.

De asemenea, este o pozitie excelenta pentru sexul de dimineata, deoarece iti permite sa eviti respiratia neplacuta.

Unul langa altul

O alta pozitie sexuala lenesa, excelenta pentru evitarea penetrarii profunde, deoarece partenerul nu poate impinge prea tare in aceasta pozitie. Stai intinsa pe spate, fata in fata cu partenerul tau, infasurandu-ti piciorul in jurul taliei lui.

In cele din urma, nu intra in panica

Orice ai face, nu inceta sa faci sex: gaseste ceea ce functionează pentru tine. Investe-te intr-o sticla mare de lubrifiant și foloseste-l ori de cate ori este nevoie.

Opreste-te intotdeauna daca simti ca te doare și continua cu preludiul. Daca tot nu te poți bucura de un sex placut, confortabil, mergi la un medic ginecolog.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.