Poziții sexuale în funcție de zodie – Află ce poziție îi place, în funcție de zodia sa

pozitii sexuale in functie de zodie

Cu toate ca astrologia nu spune exact cine suntem, cum ne comportam sau care este scopul nostru pe acest pamant, cu siguranta astrologia poate spune multe lucruri despre sexualitatea noastra. Si daca nu e asa, totusi, doar de amuzament, m-am gandit sa scriu despre ce pozitii sexuale sunt preferate, in functie de zodie.

Daca iti place o anumita pozitie sexuala, incearca sa te intalnesti cu un partener din zodia respectiva și vei avea mai multe sanse sa ajungi sa practici pozitia respectiva, deoarece cu siguranta persoana respectiva va tinde sa ajunga sa practicati respectiva pozitie. Acestea fiind spuse, haideti sa incepem.

Pozitia sexuala a Berbecului (21 martie – 19 aprilie): „Cowgirl”

Femeilor berbeci le place sa detina controlul, așadar acestea vor prefera sa fie ele deasupra. Daca esti intr-o relatie cu o femeie berbec, las-o sa detina controlul, va adora asta! Ii place de asemenea sa ii faci sex oral, deoarece simte ca detine controlul asupra ta, considera sexul oral precum un act de supunere. Asadar, daca esti intr-o relatie cu o femeie berbec, trebuie sa ii faci sex oral!

Pozitia sexuala a Taurului (20 aprilie – 20 mai): „Pozitia misionarului”

Femeii taur ii place pozitia traditionala. Nu doar ca ii place, femeia taur adora clasica pozitie a misionarului. Asadar, trebuie sa iti mentii fetish-urile și plăcerile pe altadata, acum e timpul sa ramai la clasic.

Sfat: In timpul sexului, trage-o ușor de par, va adora asta!

Totodata, femeia taur adora sexul in dus deoarece picaturile gadilicioase ale apei o fac sa innebuneasca de plăcere in timpul sexului. Asadar, daca s-a dus in dus, lasa articolul și mergi după ea! 🙂 Foloseste un lubrifiant pentru a-i oferi plăceri pe care nu le va uita niciodată!

Pozitia sexuala la Gemeni (21 mai – 20 iunie): „Role Play-ul”

Nu este tocmai o pozitie, stiu, dar gemenii adora jocurile cu roluri in dormitor. Daca partenera ta este in zodia Gemeni, jocurile role play o vor innebuni! Daca esti genul de persoana timida, poți incepe jocurile prin texte pe telefon. Spune-i ceva murdar, asteapta raspunsul ei și lasa lucrurile sa curga natural, pana te vei simti confortabil pentru a face jocurile sexuale pe roluri fizice.

Daca aprtenera ta este in zodia Gemeni, trebuie să știi ca ii place sa incerce mereu ceva nou. Asadar, surprinde-o mereu cu ceva nou in timpul sexului. Nu lasa sa apara monotonia in dormitor, fii spontan! Adu o jucarie nou, fa ceva iesit din comun.

Pozitia sexuala la Rac (21 iunie – 22 iulie): „Tehnica Alinierii Coitale” (CAT)

Persoanele in zodia Rac adora aceasta tehnica. Probabil nu ai auzit de ea, și foarte probabil nici partenera ta nu a auzit, insa cu siguranta o adora daca o incerci. Practic, aceasta pozitie este precum pozitia misionarului, cu exceptia faptului ca barbatul ridica partea de sus (capus și pieptul) cu 10 cm deasupra femeii. Astfel, veti avea parte de contact vizual, ceea ce femeia Rac adora.

Daca esi intr-o relatie cu un partener din zodia Rac, in loc sa astepti cum astepti deobicei, sa se faca seara, sa mergeti in pat, surpride-o pe la spate in timp ce se apleaca după ceva. Persoanele din zodia Rac adora ca sexul sa inceapa prin surprindere, cand sunt complet imbracati.

Pozitia sexuala preferata a Leului (23 iulie – 22 august): Pozitia „Capra”

Nu exista alta cale, persoanele din zodia Leu adora pozitia capra, denumita și doggystile. Aceasta pozitie animalistica, primara este ideala pentru lei, deoarece adora sa preia complet controlul sau sa il piarda complet.

Desigur, uneori le place și contactul vizual in timpul sexului, dar asta nu este foarte des. De fapt, cel mai des, persoanele din zodia Leu adora contactul vizual după sex, cand stati intinsi in pat, imbratisati.

Daca faci sex cu o persoana din zodia Leu, lasa-i sa preia controlul. Intinde-te in pat, desfa picioarele iar persoana respectiva nu-ti va rezista, deoarece este o invitatie perfectă pentru barbatul Leu sa te domine. Daca este femeie, surprinde-o cu un „atac surpriza”. Apleac-o repede in jos, trage-i pantalonii in jos, ridica-i bluza. Va adora sa fii brutal cu ea. Ai grija, totusi, ca aceasta sa fie de acord la un moment dat. Nu e ok sa faci sex cu ea daca ea(sau el) pur și simplu nu doreste in momentul respectiv.

Pozitia sexuala preferata a Fecioarei (23 august – 22 septembrie): „Sexul oral”

Fecioara considera ca sexul este frumos și ii place sa detinga controlul. Este indicat sa incepi sexul cu sex oral, deoarece adora sa i se faca asta. Poti incerca anumiti lubrifianti cu arome pentru a face sexul oral mai distractiv.

Daca faci sex cu o persoana din zodia Fecioara, foloseste o masca de blindfold pentru a o face să se simtă mai vulnerabila, și ofera-i cat sex oral poti.

Suplimente care fac sexul oral mult mai placut

Pozitia sexuala preferata la Balanta (23 septembrie – 22 octombrie): Sexul la telefon

Balanta adora sexul la telefon. Pentru aceasta zodie, sexul nu trebuie sa fie neaparat fizic – totul incepe de la creier. Incepe printr-un text timid și progreseaza pe parcursul discutiei cu texte murdare, incitante, indraznete. Dupa ce v-ati incitat reciproc, treceti la actiune.

Cat despre pozitii, incepe cu pozitia obisnuita, cu pozitia misionarului.

Daca faci sex cu o persoana din zodia Balanta, trebuie să știi ca lor nu le place sa inceapa sexul fizic. Mai intai, incita-le mintea, apoi incepeti sexul propriuzis. Incepe cu niste glume ușor murdare, va adora asta.

Pozitia sexuala preferata la Scorpion (23 Octombrie – 21 Noiembrie): Pozitii provocatoare de orgasm

Persoanele din zodia Scorpion adora pozitiile provocatoare de orgasm. Asdar, pozitiile care ajuta la obtinerea a cat mai multe orgasme sunt esentiale: cum ar fi pozitiile pentru atingerea punctului G.

Daca faci sex cu o persoana Scorpion, incearca sa te axezi pe alte zone erogene, cum ar fi lobul urechilor,picioare, gat, sani.. toate pot pot duce aceste femei la orgasme incredibile!

Nu este important sa faceti sex in pat pentru Scorpioni. Puteti face și in bucatarie, pe blatul din bucatarie, pe masa, pe birou, oriunde doresti. Ai grija, doar, sa o satisfaci cum trebuie. Dupa cum spuneam, adora orgasmele. Oricine le adora, dar persoanele Scorpion, în mod deosebit. Foloseste un vibrator pentru punctul G daca ai nevoie de ajutor.

Vibratoare pentru punctul G, ideale pentru femeile Scorpion

Pozitia sexuala preferata la Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie): Sexul in masina

Sagetatorii adora sexul in masina. Daca iti este frica sa faci sex in locuri publice in masina, faceti sex in masina in garaj sa mergeti cu masina la padure. De asemenea, incearca sa schimbi cat mai dez locul in care faci sex, adora sa faca sex in locuri diferite.

Daca faci sex cu o persoana Sagetator, trebuie să știi ca adora jucariile erotice. Un vibrator sau un inel pentru penis este acel „ceva nou” de care are nevoie. Nu le lasa as se plictiseasca de sex. Daca o jucarie erotica este prea mult pentru tine, incearca macar jocurile murdare. Persoanele extreme recurg chiar și la threesome, insa asta este discutabil și nu e valabil pentru orice persoana Sagetator.

Inele pentru penis pe care femeile Săgetător le va adora!

Pozitia sexuala preferata a Capricornului (22 decembrie – 19 ianuarie): Adora orgasmele simultane

Capricornii adora sunt foarte intrigati de ideea orgasmului simultan. Pentru a le satisface, trebuie sa ai grija atat de vagin cât și de clitoris. Trebuie sa le oferi orgasme duble, simultane. Pare greu, dar nu e chiar atat de greu pe cat pare. De asemenea, adora contactul vizual in timpul sexului, așadar alege o pozitie care te lasa sa ii stimulezi clitorisul in timp ce faci sex cu ea, și totodată sa mentii contactul vizual. Un stimulator pentru clitoris este perfect pentru aceasta zodie.

Daca faci sex cu o femeie Capricorn, este bine sa fii putin dominant. Nu fii foarte dominant, dar spune-i cum vrei sa stea și ce vrei sa faca: pe scurt, arata-i ca detii controlul, va adora asta.

Stimulatoare pentru clitoris, ideale pentru femeile Capricorn

Pozitia sexuala preferata a Varsatorului (20 ianuarie – 18 februarie): Roaba

Varsatorii adora pozitia roaba, deoarece sunt mereu gata pentru noi provocari. Daca nu vrei aceasata pozitie, incearca oricare alta din Kam Sutra care necesită putina flexibilitate și balans. Nu este tocmai ușor sa satisfaci dorinetele unui varsator, insa recompensa este pe masura. Totusi, spre deosebire de alte zodii, este ușor sa alfi ce le place, deoarece sunt niste persoane foarte deschise și directe din punct de vedere sexual.

Daca faci sex cu o persoana Varsator, adauga niste roleplay in dormitor, va adora asta. O astfel de persoana adora sa fie ușor dominata, așadar nu fii foarte brutal, dar spune ce și cum doresti sa fie facute lucrurile iar persoana Varsator va fi mai mult decat fericita sa te asculte.

Pozitia sexuala preferata la Pesti (19 februarie – 20 martie): Orice pozitie care ofera placere

Persoanele din zodia Pesti nu se pot satura de placere, așadar daca adaugi niste vibratii in dormitor, va fi mai mult decat fericita. Daca nu vrei sa recurgi la vibratoare, foloseste-ti mainile pentru a stimula alte zone erogene in timp ce faci sex. Fa tot ce poți pentru a-i provoca cat mai multa plăcere in timpul sexului.

Daca faci sex cu o persoana pesti, trebuie să știi ca ii place sa fie incitata. Adu-o aproape de orgasm, pe urma fa-o sa astepte. Repeta procesul, insa nu o lasa să obțină orgasm. Intr-un final, cand ii vei provoca orgasmul după care va tanji din ce in ce mai tare cu fiecare „incitare”, va fi mai placut ca niciodată. Poti folosi un supliment pentru extra stimulare, este ideal pentru aceasta zodie.

Suplimente care oferă extra stimulare femeilor. Pefecte pentru zodia Pești!

Acum ca stii ce pozitie sexuala este potrivita in functie de zodie, ce mai astepti? Pune in aplicare pozitia care iti place tie și persoanei iubite. Bucurati-va împreună de sex fără limite.! Succes!

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.