Pozitii Sexuale din Kamasutra – 100 Pozitii EXCELENTE pentru INCEPATORI și AVANSATI

pozitii-sexuale-din-kamasutra

Iti prezint astazi cele 100 de pozitii sexuale din Kamasutra, împreună cu mic trucuri și sfaturi pentru orgasme lungi și intense. Doresti o imbunatatire in viata ta sexuala? Vrei sa iti satisfaci partenera și sa ii oferi orgasme puternice? Sau dimpotriva, esti femeie și vrei sa iti surprinzi barbatul cu noi tehnici sexuale? Aici vei gasi cele mai nebune și interesante pozitii sexuale extravagante. Numeroase studii au demonstrat ca partenerii care au o viata sexuala activa se inteleg mai bine.

Asadar, daca iti iubesti partenerul, indiferent ca esti femeie sau barbat, ai toate motivele sa inveti noi tehnici și pozitii sexuale din Kamasutra pentru intarirea relatiei dintre voi. Nu le privi ca pe ceva deosebit de kinky, sunt doar niste pozitii sexuale care sunt gandite din punct de vedere anatomic și nu numai, pentru maximizarea plăcerii din timpul actului sexual.

  1. Pozitia Incarcatorului

In timp de partenera sta intinsa pe spate și ridica ambii genunchi spre pieptul sau, barbatul ingenuncheaza in fata ei. Partenera isi poate apoi sprijini picioarele pe pieptul lui, in timp ce el isi plaseaza mainile  pe genunchii ei. Astfel partenera poate prinde coapsele barbatului, tragandu-l mai aproape de ea pentru o penetrare cat mai profunda. Cu cat partenerul apasa mai mult pe genunchii ei cu atat e mai mare placerea pentru partenera.

Aceasta este o pozitie sexuala relativ simpla, care nu necesită foarte multa flexibilitate.

  1. Podul

Aceasta pozitie este potrivita doar pentru barbații extrem de puternici și flexibili-acestia trebuie sa stea in pozitia podului, in timp ce femeia se urca pe acestia. Astfel ea va putea sa se miste inainte și inapoi pozitionandu-si picioarele pe sol și impingandu-se singura. Aceasta pozitie sexuala nu este pentru oricine!

  1. Stransoarea

Pozitie similara cu pozitia misionarului, stransoarea necesită ca femeia sa stea intinsa pe spate și sa isi ridice ușor soldurile ( poate fi mai comfortabil sa asezati o pernuta  sub fundul partenerei). Barbatul se va aseza apoi intre picioarele ei, in timp ce ea ii misca mijlocul partenerului inainte și inapoi. Este una din pozitiile sexuale perfecte pentru momentele in care esti obosit.

Simplu și placut daca nu va simtiti foarte energici.

  1. Incantarea de dupa-amiaza

Barbatul sta intins pe o parte, in timp ce femeia sta intinsa pe spate la un unghi potrivit pentru penetrare. Isi pozitioneaza genunchii peste soldurile lui pentru a usura penetrarea. Extrem de ușor și perfect pentru o dupa-amiaza relaxanta de duminica sau daca aveti nevoie sa va mai odihniti putin in timpul unei sesiuni mai lungi de activitate sexuala.

  1. Calaretul

Similar cu pozitia vacaritei in pozitie inversa, calaretul implica femeia care va calari barbatul in timp ce sta cu spatele la acesta. Apoi ea se va apleca in fata și in timp ce se va legana pe sine pe genunchii partenerului va aluneca inainte și inapoi. Barbatul va putea și el sa controleze penetrarea tinand partenera de talie. Aceasta pozitie sexuala ii da barbatului sansa sa te controleze.eeererererrrerree

Nu necesită foarte multa flexibilitate iar ambii parteneri vor avea mainile libere și vor putea fi folosite  pentru o extra stimulare.

  1. Uliul

Femeia va sta intinsa pe spate cu picioarele ridicate in aer și genunchii ușor indoiti (e posibil sa aiba nevoie de o perna sub fundul sau pentru mai mult comfort). Barbatul se va aseza apoi in genunchi intre picioarele partenerei și o va tine de glezne in timp ce o va penetra.

Destul de ușor de pus in practica  si o penetrare adanca pentru mai multa placere.

  1. Vizitatorul

Aceasta pozitie este ideala pentru o sesiune de sex spontana. Barbatul și femeia vor sta fata in fata, amandoi in picioare, in timp ce el ii va stimula zona ei intima cu penisul inainte de a o penetra.

O pozitie usoara in cazul in care femeia are o inaltime apropiata cu cea a partenerului (sau daca poarta tocuri), dar se poate folosi și o masa sau o suprafață plană pentru a ajuta.

  1. Alunecarea

O pozitie sexuala usoara care necesită un minim de efort și care creste apropierea dintre parteneri.

Barbatul va sta intins pe spate  in timp ce femeia se va intinde pe acesta cu picioarele apropiate.

Apoi el va fi capabil sa o pentreze in timp ce ea se va misca inainte și inapoi pe corpul lui.

Puteti incerca acest mic secret: daca veti purta sosete in picioare v-ar putea creste sansele de a ajunge la orgasm.

  1. Inchizatoarea

Barbatul va sta in picioare iar femeia isi va împreună picioarele in jurul  taliei barbatului in timp ce el ii sprijine și ii sustine fundul și spatele. Pentru a obtine mai mult suport și pentru o penetrare mai profunda partenera isi poate sprijini spatele de un perete.

Pozitie ideala pentru sex făcut oriunde și oricand, dar necesită un oarecare grad de putere și energie atat din partea barbatului, cât și din partea femeii.

  1. Pozitia Tominagi

Barbatul se va aseza in genunchi in timp ce femeia va sta intinsa pe spate și isi va aseza picioarele pe pieptul partenerului. Barbatul va controla penetrarea, care poate fi foarte adanca- pozitia perfectă pentru barbații mai putin dotati. Este o

  1. Mingea asezata

Aceasta pozitie necesită destul de multa forta și flexibilitate.

Femeia se va ghemui  in poala barbatului, in timp ce controleaza penetrarea leganandu-se inainte și inapoi cu ajutorul calcaielor.

  1. Ingerul curbat

Femeia se va aseza culcata pe o parte in pozitie fetala cu genunchii ridicati spre pieptul ei, in timp ce barbatul o penetreaza pe la spate.  Aceasta pozitie este ideala daca va simtiti lenesi. De asemenea este potrivita pentru femeile insarcinate- femeia trebuie doar sa isi lase picioarele mai jos pentru a se simti comfortabil și burta  sa aiba loc.

  1. Ienuparul stralucitor

O pozitie perfectă pentru momentele in care va simtiti putin lenesi- femeia va sta intinsa pe spate cu picioarele departate și genunchii putin indoiti. Barbatul se va aseza intre picioarele partenerei cu picioarele lui intinse in lateralele partenerei. Va putea apoi sa ii ridice soldurile pentru a usura penetrarea in timp ce ea sta intinsa și se bucura de placere.

  1. Crucea

Femeia sta intinsa pe spate cu un picior intins, și cu celalalt ridicat in sus și indoit. Barbatul va fi deasupra femeii și ii va sustine cu mana sa piciorul indoit. O va tine și de celalalt picior pentru a controla penetrarea.

O pozitie relative usoara și potrivita pentru momentele cand partenera se simte obosita.

  1. Bibanul

Barbatul sta asezat pe un scaun sau taburet  iar femeia sta asezata in bratele lui. Cu spatele la el va putea controla penetrarea miscandu-se inainte și inapoi cu ajutorul calcaielor. Astfel mainile lui vor fi libere sa se joace cu clitorisul ei și sanii.

Aceasta este o pozitie potrivita pentru femeile insarcinate sau barbații obositi.

  1. Plugul

Femeia sta culcata la marginea patului cu picioarele atarnandu-I in jos. Barbatul se va pozitiona intre picioarele partenerei și o va ridica de solduri și coapse pentru a reusi sa o penetreze, in timp ce ea se va sprijini pe coate.

Aceasta pozitie necesită destul de multa putere și flexibilitate.

Stiai ca: Aceasta pozitie poate fi făcută și cu ajutorul unui vibrator.

Vibratoare de calitate

  1. Broscoiul

Femeia va sta intinsa  pe spate cu picioarele desfacute, in timp ce barbatul se va intinde intre picioarele partenerei și o va penetra ușor. Pentru a obtine mai multa apropiere, ea isi poate pune picioarele pe partener și astfel sa controleze  presiunea penetrarii apasand incet pe fesele barbatului ajutandu-se de picioarele ei.

O pozitie simpla și romantica atunci cand va doriti sa faceti dragoste cu partenerul intr-un ritm mai lent.

  1. Eroul

Femeia va sta intinsa pe spate , cu genunchii ridicati spre piept și cu talpile indreptate spre tavan. Barbatul va ingenunchia in fata ei și o va sprijini pe partenera pe picioarele lui in timp ce o va penetra.

O pozitie destul de usoara doar ca femeia ar putea obosi mai repede decat barbatul avand in vedere faptul ca va trebui sa isi tina picioarele in aer.

  1. Imbratisarea

In timp ce barbatul va sta intins pe o parte, femeia se va curba in pozitie fetala și il va cuprinde cu picioarele ei. Capul ei va fi indreptat catre picioarele lui. Partenera va putea sa ii imbratiseze picioarele barbatului in timp ce el o va penetra.

O poztie dificil de pus in practica, dar care merita efortul depus.

  1. Pozitia clasica

O pozitie similara cu pozitia misionarului, pozitia clasica insa se deosebeste insa de aceasta. Aceasta implica femeia care va trebui sa stea intinsa pe spate cu o pernuta sub sezutul sau. Inclinarea pelvisului permite astfel o penetrare mai adanca in timp ce partenerul se pozitioneaza intre picioarele ei și o penetreaza.

Aceasta pozitie sexuala se potriveste perfect cu un vibrator pentru cuplu, care face experienta mai intensa.

Vibratore pentru cuplu care cu ajutorul cărora să testezi jucăriile

  1. Fanul

Cu spatele la partener, femeia se va apleca in fata, isi va incrucisa bratele și isi va sprijini coatele pe un scaun pentru a obtine suport. Barbatul o va penetra pe la spate (o pozitie ideala pentru sex anal) și va putea sa controleze cat de adanca e penetrarea și presiunea penetrarii tinand partenera de partea de sus a coapselor ei.

PS: Puteti folosi un dildo pentru vagin in timp ce voi ii penetrati anusul.

  1. Melcul

Femeia va sta intinsa pe spate și isi va strange genunchii spre piept. Barbatul va ingenunchia in fata ei și o va penetra. Ea isi va putea astfel sprijini picioarele pe umerii lui, in timp ce el se va sprijini in maini, pozitionate pe lateralele femeii, aprope de umerii ei.

In aceasta pozitie sexuala penetrarea va fi foarte adanca, ir barbații vor trebui sa aiba grija sa nu faca miscari prea rapide pentru a nu cauza durere partenerei.

  1. Alunecarea

Barbatul se va aseza in genunchi și se va apleca in spate, sprijinindu-se in mainile puse in spatele lui, in timp ce femeia va sta intinsa pe spate.  Apoi partenera isi va inclina sezutul astfel incat sa faciliteze penetrarea in timp ce isi va aseza picioarele pe lateralele barbatului, in zona soldurilor.

Aceasta pozitie este una relativ simpla, in acelasi timp și foarte erotica cu o penetrare adanca.

  1. Doggy style sau pozitia capra

O pozitie similara cu doggy style, doar ca in loc sa se sprijine pe membrele ridicate, femeia se va ghemui și se va lasa in jos sprijinindu-se pe antebrate, in timp ce barbatul o va penetra pe la spate. Acesta va putea și el sa se aplece in fata și avand in vedere ca mainile lui sunt libere va putea sa se joace cu corpul partenerei pentru un plus de placere.

pozitia-capra-corect

Despre aceasta pozitie sexuala am scris un articol foarte bun aici: cum se practica pozitia capra în mod corect. Iti recomand sa-l citesti și sa te folosesti de acele mici trucuri, care pot transforma radical pozitia capra dintr-una dureroasa sau obositoare, intr-una … plina de orgasme.

  1. Tigrul ghemuit

In timp ce barbatul sta intins pe spate cu picioarele indoite la marginea patului, femeia se va urca pe el, cu spatele la acesta. Astfel ea va detine controlul penetrarii, cat de adanca sa fie, și ritmul miscarilor.

In timp ce aceasta pozitie sexuala este usoara pentru barbat , pentru femeie necesită o musculatura puternică a coapselor și de asemenea aceasta trebuie sa aiba grija sa nu se dezechilibreze și sa cada din pat. Mult success!

  1. Balamaua

Aceasta pozitie necesită un echilibru bun, dar odata ce v-ati intrat in ritm este ideala pentru o penetrare adanca.

Barbatul va ingenunchia in spatele femeii și in timp ce va sta aplecat in spate isi va folosi o mana pentru a se sprijini. Femeia va ingenunchia in fata lui cu spatele la el, și se va sprijini pe coate. Astfel barbatul o va putea penetra pe la spate. Partenerul isi va putea folosi mana libera pentru a atinge corpul partenerei.

  1. Alunecarea

In timp ce barbatul sta intins pe spate, femeia va sta pur și simplu pe acesta ca pe un scaun, cu ambele picioare pe aceeasi parte. Femeia va fi astfel in control complet. O pozitie ideala pentru momentele in care barbatul este obosit sau lenes.

  1. Pe la spate

Barbatul va  sta in picioare in spatele femeii in timp ce o penetreaza. Acesta se afla in controlul penetrarii. Poate fi mai ușor pentru femeie sa se miste daca are un perete de care sa se sprijine.

Aceasta pozitie sexuala poate fi usoara pentru unele persoane, dar nu este potrivita daca nu aveti inaltimea asemantoare.

  1. Balansoarul

Barbatul va sta intins pe spate cu picioarele departate in timp ce femeia se va aseza intre coapsele lui. Dupa care partenera va trebui sa isi indoaie corpul in fata ca o minge in timp ce barbatul o va sustine. Mainile sale vor fi libere. Astfel ea va avea libertatea de a se atinge singura sau sa atinga perineul barbatului.

Aceasta pozitie necesită un anumit grad de putere din partea ambilor parteneri.

  1. Bambusul despicat

Femeia va sta intinsa pe spate cu un picior intins și cu celalalt asezat pe umarul partenerului. Barbatul ii va incaleca coapsa, in timp ce se va tine de piciorul ei ridicar pentru a reusi sa se balanseze.

O pozitie relativ usoara care ofera partenerei libertatea de a se mangaia pe sine sau pe barbat cu ambele maini.

  1. Broasca

Barbatul va sta la marginea patului cu picioarele pe podea in timp ce femeia se va ghemui ( ca o broasca) in bratele lui. Astfel ea se va putea misca sus și jos pentru a controla penetrarea, in timp ce se va sprijini de coapsele lui pentru suport.

Aceasta este o pozitie usoara pentru barbat, dar care necesită putere și echilibru din partea femeii.

  1. Columna

Femeia va sta in fata barbatului cu spatele la acesta și cu bratele impletite. Barbatul va putea apoi sa penetreze femeia pe la spate. Partenerei ii poate fi mai ușor daca se sprijina de o masa.

  1. Lumanarea

Femeia va sta intinsa pe spate cu o perna sub cap și cu alta perna sub sezutul sau. Isi va trage apoi genunchii spre piept și isi va ridica picioarele in aer. Barbatul va ingenunchia in fata ei cu picioarele lui asezate de o parte și de alta a femeii și o va penetra.

O pozitie perfectă pentru o penetrare adanca. De asemenea mainile lui vor fi libere, ceea ce este un bonus.

  1. Cosul

Barbatul va sta cu un picior intins iar cu celalalt picior indoit de la genunchi pentru a reusi sa se balanseze. Femeia va  sta apoi in poala sa, cu fata la acesta. In timp ce ea va detine controlul miscarilor in mare parte,dar are și barbatul ceva control datorită mainilor pozitionate pe soldurile ei. Barbatul se va afla de asemenea și in pozitia ideala pentru a-I saruta și suge sfarcurile partenerei in timp ce fac sex.

  1. Bucataria

Barbatul va sta asezat in fund sustinandu-si greutatea pe un singur brat ( celalalt brat ramane liber pentru mangaieri) și cu picioarele intinse. Femeia se va aseza deasupra barbatului cu spatele la acesta și se va apleca in fata. Ea va putea apoi sa se sustina pe brate, in timp ce este in control total asupra miscarilor și a penetrarii.

O pozitie ideala atunci cand barbatul este obosit și femeia energica.

despre-pozitia-sexuala-bucataria

  1. Incarcatorul

Barbatul va sta intins pe spate cu picioarele apropiate in timp ce femeia se va aseza pe el, cu fata spre acesta. Ea se va lasa pe spate și se va sprijini in maini. Barbatul va trebui sa stea intins și sa se bucure de moment.

  1. Soapta

Barbatul va sta intins pe o parte in  timp ce femeia isi va pune picioarele in jurul taliei lui și isi va incruscisa gleznele. Astfel el va fi liber sa o pentreze și sa se miste inainte și inapoi.

  1. Provocarea

Aceasta pozitie necesită un scaun solid sau un taburet și o capacitate mare de echilibru. Femeia se va urca in picioare pe scaun și va sta cu genunchii indoiti și fundul inapoi in timp ce barbatul o va penetra pe la spate. Barbatul va trebui sa o tina bine de talie pentru a o impedica sa cada in fata.

  1. Ingenunchierea

In aceasta pozitie sexuala atat barbatul cât și femeia vor sta in genunchi. Femeia isi va aseza picioarele pe lateralele barbatului astfel incat el sa reuseasca sa o penetreze. Vor putea sa se imbratiseze cu ajutorul mainilor.

O pozitie sexuala relativ usoara, și totusi extrem de pasionala.

  1. Roaba ingenunchiata

Roaba ingenunchiata este o varianta putin mai diferita a pozitiei roaba . Femeia va sta in genunchi sprijinindu-se pe un singur picior in timp ce celalalt picior este intins in sus. Dupa care aceasta se va sprijini pe cotul opus piciorului pe care ingenuncheaza in timp ce partenerul va ingenunchia in spatele ei. Barbatul va putea sa tina partenera de solduri pentru a ajuta balansarea in timp ce o penetreaza.

Aveti grija! Aceasta pozitie sexuala este una foarte obositoare pentru femeia . De aceea, ar fi bine sa nu dureze foarte mult actul sexual in aceasta pozitie.

  1. Paianjenul

Barbatul va sta  cu picioarele intinse și se va sprijini in maini, in spatele sau. Femeia se va aseza pe el, cu fata spre acesta. Si ea se va apleca in spate asemenea barbatului și se va sprijini pe maini, cu ajutorul carora se va legana inainte și inapoi.

  1. Indoirea

Femeia va sta intinsa pe spate cu o pernuta sub fundul sau pentru a avea soldurile ridicate. Barbatul va sta in sezut cu picioarele intinse de o parte și de a alta a partenerei , in timp ce ea isi va lasa picioarele sa atarne in spatele lui .

O pozitie sexuala ideala daca ambii partnerei nu au foarte multa energie.

  1. Sfinxul

Femeia va sta intinsa pe burta sustinandu-si greutatea pe coate. Un picior il va tine intins iar celalalt il va indoi. Barbatul se va aseza pe femeie și o va putea penetra pe la spate in timp ce se va sprijini pe maini pentru suport.

Aceasta este o pozitie obositoare pentru barbat, dar care merita sa fie pusa in practica deoarece presiunea corpului partenerului pe pelvisul ei o va ajuta sa atinga orgasmul.

  1. Sezlongul

Barbatul va sta asezat in fund cu picioarele intinse și va sta aplecat in spate in timp ce se sprijina in maini. Femeia vas ta și ea intinsa in fata lui, sprijindu-si capul de o perna. Va putea folosi o alta perna pentru a-si sprijini sezutul. Isi va sprijini picioarele pe umerii partenerului.

Aceasta pozitie sexuala este una potrivita pentru o penetrare adanca.

  1. Cascada

Barbatul va sta asezat pe un scaun sau un taburet in timp ce femeia se va aseza pe el. Dupa ce barbatul a penetrat-o , femeia se va apleca pe spate ( daca este nevoie ea va putea sa isi sprijine capul pe o perna aezata pe podea) in timp ce el detine controlul absolut al miscarilor.

Nu este o pozitie sexuala potrivita pentru cei slabi de inima! Aceasta pozitie necesită multa putere și flexibilitate.

  1. Dubla mare

Dubla mare este o pozitie sexuala potrivita pentru momentele in care va plictisiti de pozitiile anterioare in timpul unui act sexual și reprezinta o pozitie de tranzitie.

In timp ce barbatul va sta intins pe spate, femeia se va intinde pe acesta, cu spatele la el. Aceasta se va sprijini pe coate, de o parte și de alta a taliei barbatului iar pentru a se ajuta sa se balanseze isi va aseza picioarele pe genunchii batbatului.

  1. Delfinul

Femeia va sta intinsa pe spate in timp ce barbatul se va aseza intre picioarele acesteia. Dupa care barbatul o va ridica de talie astfel incat toata greutatea ei sa fie pe cap și pe umeri.

O pozitie sexuala relativ usoara, dar care poate fi dificil de mentinut o perioada lunga de timp, deoarece femeia se poate simti inconfortabil după un timp.

  1. Vacarita intoarsa

Vacarita intoarsa necesită ca barbatul sa stea intins pe spate iar femeia se va aseza pe acesta, cu spatele la el. Femeia va fi astfel in control absolut asupra miscarilor.

O pozitie sexuala cu adevărat simpla, care poate fi pusa in practica de aproape oricine. Haideti, incercati!

  1. Lotusul inflorit

Barbatul va sta asezat in sezut cu picioarele incrucisate in timp ce femeia se va aseza in bratele lui cu picioarele incrucisate in jurul taliei lui.

O pozitie sexuala usoara, intima in cazul in care sunteti cat de cat flexibili.

  1. Amazonul

Barbatul va sta asezat pe un scaun- ideal ar fi ca scaunul sa nu fie prea inalt astfel incat femeia sa poata atinge podeaua cu picioarele. Femeia se va aseza in poala barbatului cu fata la acesta și isi va folosi picioarele pentru a se balansa sus și jos.

Bucurati-va și de un super antrenament al coapselor cu ajutorul acestei pozitii sexuale!

  1. Apropierea

Atat femeia cât și barbatul vor sta intinsi pe o parte cu picioarele ridicate spre piept. Femeia va sta cu spatele la barbat și isi va impinge soldurile intre picioarele lui.

O pozitie sexuala foarte usoara, gentila, care poate fi și foarte intima.

  1. Steaua

Femeia va sta intinsa pe spate cu un picior intins și cu celalalt ridicat in sus și indoit de la genunchi. Barbatul se va aseza intre picioarele ei și isi va pune unul din picioare sub partenera pentru a-I ridica soldurile. Pentru a reusi sa isi mentina echilibrul, barbatul se va sprijini in spate, pe maini.

  1. Statul in maini Indian

Aceasta pozitie este destul de dificila; necesită multa forta și echilibru din partea femeii.

Barbatul va sta in picioare in timp ce femeia va sta in maini cu picioarele in sus. Barbatul o va penetra pe la spate și o va ajuta sa se balanseze tinand-o de solduri.

  1. Calul leganat

Barbatul va sta asezat in sezut cu picioarele incrucisate și se va lasa pe spate sprijinindu-se pe maini. Femeia se va aseza pe partener, cu fata la acesta, cu genunchii indoiti de o parte și de alta a taliei  partenerului. Femeia va putea astfel sa se miste inainte și inapoi intr-o miscare de cal care se leagana.

  1. Super 8

Femeia va sta intinsa pe spate cu o perna micuta asezata sub sezut pentru a-I ridica soldurile. Barbatul va sta intins intre picioarele ei și se va sprijini pe brate. Atat femeia cât și barbatul sunt liberi sa se miste in acelasi ritm.

  1. Ascensiunea spre dorinta

Barbatul va sta in picioare cu genunchii putin indoiti iar femeia va sta cu fata la acesta. Acesta o va ridica de la sol și ea isi va incrucisa picioarele in jurul taliei lui iar mainile și le va aseza in jurul gatului lui in timp ce barbatul o va penetra.

Poate fi mai ușor de pus in practica daca incepeti cu barbatul stand jos și odata ce sunteti in aceasta pozitie barbatul se poate ridica.

  1. Roaba ridicata

Aceasta este o alta pozitie sexuala provocatoare care necesită o serie de abilitati și echilibru.

Femeia va incepe prin a sta in patru labe, și isi va putea sprijini coatele pe o perna daca ii este mai comfortabil asa. Barbatul va ingenunchia in spatele femeii și o va penetra. Odata ce a avut loc penetrarea barbatul o va putea ridica ușor de la sol tinand-o de glezne.

  1. Stilul cainelui

O pozitie sexuala pe care aproape oricine o poate pune in practica.

Femeia va sta in patru labe, punandu-si greutatea in maini, in timp ce partenerul o va penetra de la spate. In timp ce femeia va putea sa se impinga in spate, barbatul se afla in controlul miscarilor in mare parte.

  1. Nirvana

In aceasta pozitie sexuala femeia va sta intinsa pe spate cu picioarele apropiate și mainile intinse in spate tinandu-se de barele de la pat ( daca este posibil).

Barbatul se va intinde pe partenera cu picioarele de o parte și de alta a femeii. O va penetra ușor in timp ce picioarele ei raman apropiate.

pozitii sexuale ce incercat din kamasutra

  1. Lacatul

Femeia va sta asezata pe marginea unei piese de mobilier inalta, de exemplu o masa sau o masina de spalat. Ea se va apleca in spate și se va sprijini pe brate. Barbatul va sta in picioare in fata ei. Femeia poate sa isi incruciseze picioarele in jurul taliei lui in timp ce va fi penetrata.

Aceasta este una din cele mai bune pozitii sexuale pentru barbati, deoarece le ofera posibilitatea sa penetreze cu tot penisul, oferind plăceri uimitoare femeilor. Totodata, au ocazia sa le vada cum gem de placere, ceea ce ii innebuneste pe barbati.

  1. Rockerul

Femeia va sta intinsa pe sptae cu o perna sub cap. Dupa care isi va ridica picioarele in aer și se va inclina in spate-ca și cum ar dori sa se rostogoleasca inapoi. Barbatul va ingenunchia In fata ei și ii va mentine soldurile ridicare pe coapsele lui in timp ce o va penetra.

  1. Alunecarea inversata

Barbatul va sta asezat la marginea patului cu picioarele atarnandu-I in jos și cu o perna la spatele sau, pentru a beneficia de suport. Femeia se va aseza pe acesta, cu fata la el, și isi va indoi picioarele astfel incat genunchii ei sa ajunga la nivelul umerilor lui. Dupa care partenera se va inclina cu grija pe spate și isi va sprijini mainile pe podea, de o parte și de alta a picioarelor lui, pentru echilibru.

  1. Cheile incrucisate

Femeia va sta intinsa pe spate cu picioarele ridicate in aer. Sezutul sau va trebui sa fie pozitionat la marginea patului iar picioarele vor trebui sa fie incrucisate. Barbatul va sta cu fata spre partenera și o va tine de picioare in timp ce o va penetra.

Aceasta este o pozitie sexuala usoara care ii innebuneste pe barbati.

  1. Maimuta

Daca sunteti in cautararea unei pozitii diferite incercati aceasta pozitie!

Barbatul va sta intins pe spate și isi va ridica genunchii spre piept. Femeia se va aseza pe partener cu spatele la acesta in timp ce el isi va sprijini picioarele pe spatele ei și o penetreaza.

Femeia isi va folosi picioarele pentru a se balansa și pentru a controla miscarile.

O pozitie ideala pentru o penetrare adanca.

  1. Lotusul inclinat

Aceasta pozitie necesită o oarecare flexibilitate din partea femeii, care va sta intinsa pe spate cu picioarele incrucisate.

Barbatul se va intinde pe femeie și isi va folosi bratele pentru a-si pastra echilibrul in timp ce o penetreaza.

  1. Larg deschis

Femeia va sta intinsa pe spate cu o perna sub cap. Barbatul va ingenunchia intre picioarele ei și isi va aseza coapsele sub partenera pentru a-I ridica soldurile in timp ce o penetreaza.

  1. Peg

Barbatul va sta intins pe spate cu picioarele departate și intinse. Femeia se va intinde pe acesta cu picioarele stranse și intinse.

Aceasta pozitie sexuala este potrivita pentru barbații bine dotati deoarece acestia nu vor putea penetra prea adanc, deoarece picioarele femeii sunt apropiate. O pozitie buna pentru apropierea dintre parteneri deoarece vor sta fata in fata. Astfel de pozitii sexuale ii inebunesc pe barbati

  1. Indrani

Femeia va sta intinsa pe spate cu o perna sub cap. Aceasta isi va ridica genunchii spre piept in timp ce barbatul va aluneca intre picioarele ei. Femeia va avea mainile libere pentru a trage barbatul spre ea și pentru a controla penetrarea.

69.Congresul suspendat

Barbatul se va sprijini cu spatele de un perete in timp ce va ridica femeia de la sol și o va sustine cu mainile lui , tinand-o de sezut. Femeia va putea prinde talia barbatului cu coapsele sale.

Aceasta pozitie necesită putere din partea ambilor parteneri, dar va merita efortul.

  1. Foarfecele suspendat

Atentie: aceasta pozitie necesită multa forta și destul de mult echilibru.

Femeia va sta intinsa la marginea patului cu un singur picior atingand salteaua pentru suport. Apoi isi va tine echilibrul pe mana stanga. Barbatul va sta in picioare, calare pe piciorul ei stang și ii va ridica piciorul drept cu mainile.

O pozitie mai dificila, dar care devine usoara după ce ati ajuns in pozitie.

  1. Elicea

Aceasta pozitie cu siguranta nu este potrivita pentru oricine. De fapt, va putea fi pusa in practica doar in cazul in care barbatul este  extrem de bine dotat.

Femeia va sta intinsa pe spate cu picioarele apropiate. Barbatul se va aseza pe aceasta uitandu-se in directia opusa. Odata realizata penetrarea el isi va putea misca ușor soldurile intr-o miscare circulara.

  1. Tigrul inclinat

Barbatul va sta in sezut pe pat cu picioarele intinse in fata. Femeia se va intinde pe burta, cu spatele la el și cu picioarele de o parte și de alta a barbatului, și se va impinge incet inapoi, lasandu-se in jos pe penisul partenerului. Picioarele femeii vor trebui sa fie intinse in spatele barbatului.

  1. Incrucisarea

Femeia va sta intinsa pe o parte cu spatele la barbat cu picioarele ușor departate. Barbatul va sta și el intins pe o parte, dar la unghi drept fata de femeie, și va aluneca intre picioarele ei pentru a o penetra.

  1. V-ul erotic

Femeia va sta in sezut la marginea unei mese iar barbatul va sta in picioare in fata ei. Femeia va trebui sa isi ridice picioarele in sus și sa isi sprijine spatele genunchilor pe umerii barbatului. De asemenea ea isi va putea incrucisa mainile de gatul lui pentru suport, in timp ce el o va putea tine de sezut pentru a ajuta la controlul miscarilor.

  1. Roata

Barbatul și femeia vor sta jos cu fata unul la celalalt. Aceasta isi va incrucisa picioarele in jurul taliei lui in timp ce o pentreaza. El isi poate aseza un picior deasupra taliei ei. Pentru a mentine echilibrul femeia se poate sprijini pe brat, in timp ce barbatul se va sprijini pe cot.

Aceasta pozitie sexuala poate fi destul de dificil de pus in practica.

  1. Arcul de Triumf

Aceasta pozitie necesită ca femeia sa fie extrem de flexibila avand in vedere faptul ca va trebui sa stea intinsa pe spate cu picioarele indoite sub ea. Barbatul se va aseza intre picioarele ei cu picioarele intinse astfel incat sa ajunga de o parte și de alta a capului ei.

  1. Pozitia X

Barbatul va sta intins pe spate cu o perna sub cap. Femeia se va aseza pe acesta cu spatele la el și cu picioarele de o parte și de alta a taliei lui iar mainile ei incrucisate pe picioarele lui. Partenera se afla in pozitia perfectă pentru a aluneca inainte și inapoi, in timp ce el se bucura de ce vede. Aceasta este una din acele pozitii sexuale care ii innebunesc pe barbati.

  1. Statul in umeri

Femeia va sta intinsa pe spate și isi va ridica picioarele in sus și tot abdomenul de asemenea, cu ajutor din partea barbatului. Barbatul va ingenunchia in fata ei și o va penetra in timp ce ea isi va sprijini picioarele pe umerii lui.

Aceasta pozitie sexuala este potrivita daca doriti un act sexual lent.

  1. Barca

Cea mai bune metoda de a incepe aceasta pozitie este aceea in care barbatul se va intinde pe spate iar femeia va sta calare pe acesta. Odata ce a avut loc penetrarea barbatul va putea incet sa se aseze in fund, astfel incat sa ajunga fata in fata cu partenera iar picioarele sa fie incrucisate. Pentru mai mult confort cei doi isi vor putea aseza bratele sub genunchii celuilalt.

  1. Pauza  Zen

Aceasta pozitie este ideala daca este necesar sa incetiniti lucrurile in timpul unei sesiuni lungi de sex.

Barbatul și femeia vor sta amandoi intinsi pe o parte cu fata unul la celalalt. Barbatul va penetra femeia in timp ce ea isi va incrucisa picioarele in jurul lui.

  1. Avalansa

Datorita unghiurilor din aceasta pozitie, aceasta este potrivita doar barbatilor bine dotati.

Femeia va sta intinsa pe burta, cu picioarele intinse și isi va ridica trunchiul și se va sprijini pe coate. Barbatul se va aseza intre picioarele ei, uitandu-se la ceafa ei, cu picioarele asezate de o parte și de alta a taliei ei. Barbatul isi va inclina corpul la un unghi potrivit pentru a o penetra și in acest timp se va sprijini pe maini, rezemate  in spatele lui.

  1. Supernova

Aceasta pozitie sexuala este o varianta putin diferita a clasicului femeia sta deasupra, doar ca in aceasta pozitie barbatul va sta cu partea de sus a corpului atarnand la marginea patului, in timp ce femeia se va aseza calare pe el și se va inclina in spate, sprijinindu-se pe brate pentru suport.

Aveti grija sa nu va rasturnati peste marginea patului.

pozitie-sexuala-din-kamasutra

  1. Balanta ghemuita

Femeia va sta in picioare pe pat iar barbatul va sta in spatele ei. El isi va aseza mainile pe fundul ei iar ea se va lasa incet in jos sprijinindu-se de el. Astfel el o va putea penetra in timp ce ea se va folosi de bratele lui pentru a-si tine echilibrul.

  1. Sustinatorul de umeri

Femeia va sta intinsa pe spate cu o perna sub cap iar picioarele ridicate in aer. Barbatul va ingenunchia in fata ei pentru a o penetra, in timp ce ii va prinde picioarele și I le va sprijini pe unul din umerii lui. Barbatul isi va putea folosi mana libera pentru sprijin.

O pozitie ideala pentru o penetrare adanca.

  1. Seductia

Femeia va sta intinsa pe spate cu picioarele indoite sub corpul ei- incercati asta doar daca sunteti suficient de flexibile. Barbatul se va aseza apoi pe femeie pentru a o putea penetra.

  1. Piciorul senzual

Aceasta este o alta pozitie care necesită un grad mare de flexibilitate.

Barbatul și femeia vor sta in picioare unul in fata celuilalt. Femeia va incepe prin a-si pune piciorul pe pat astfel incat barbatul sa o poata penetra. Odata produsa penetrarea el poate incet sa o ajute sa isi ridice piciorul pe umarul lui.

Aveti grija sa nu va pierdeti echilibrul și sa va rasturnati!

  1. Triunghiul stralucitor

Triunghiul stralucitor reprezinta o pozitie simpla, dar foarte eficienta, este de fapt pozitia misionarului putin schimbata.

Femeia va sta intinsa pe spate, in timp ce barbatul se va misca pe aceasta. Doar ca in loc sa se intinda pe ea, acesta va sta  in patru labe in timp ce ea va trebui sa isi ridice pelvisul astfel incat sa o poata penetra.

Apoi barbatul va sta nemiscat in timp ce ea va face toata treaba.

  1. Curba Y

O pozitie ușor dificila care necesită forta și echilibru din partea barbatului.

Femeia va sta intinsa in pat cu fata in jos și isi va lasa partea de sus a corpului in jos sa atarne  la marginea patului. Este posibil sa aiba nevoie de o perna pentru a-si sprijini capul. Barbatul se va intinde intre picioarele ei pentru a o penetra și isi va ridica trunchiul astfel incat el sa nu se intinda pe spatele ei.

  1. Muntele Magic

Intai de toate va trebui sa aveti pregatit un morman de perne ferme pentru a crea “muntele”. Dupa care femeia va ingenuchia și se va indoi peste perne, astfel incat pieptul ei sa fie drept pe perne. Barbatul va ingenunchia in spatele ei cu picioarele de o parte și de alta a ei, și o va pentra adanc.

  1. Varful  poalei

Barbatul va sta asezat pe un scaun cu o perna sub genunchii lui pentru a-I ridica. Femeia va sta asezata in poala lui și isi va ridica picioarele astfel incat sa fie incrucisate in jurul gatului lui. Femeia va putea apoi sa se legene inainte și inapoi pe penisul lui in timp ce el ii va sprijini spatele cu mainile.

  1. Stapanul scarilor

In cazul in care nu ati ghicit deja după numele pozitiei, veti avea nevoie de niste scari pentru aceasta pozitie sexuala.

Femeia va ingenunchia pe trepte cu partenerul stand câteva trepte mai jos și o va penetra de la spate. Ea se va putea folosi treapta din fata ei sau de balustrada pentru a o ajuta sa isi mentina echilibrul. In timp ce barbatul poate doar sa o tina de solduri in timp ce o penetreaza.

  1. Sirena

Femeia va sta intinsa pe spate pe o masa cu picioarele ridicate in sus la un unghi drept , cu fundul exact la marginea mesei.  Ea isi poate pune o perna sub fund daca ii este mai confortabil asa, in timp ce barbatul sta in picioare și o penetreaza. Pentru mai multa stabilitate el o poate tine de picioare. Daca esti in cautarea unor pozitii sexuale care ii innebunesc pe barbati, aceasta ar fi una dintre ele.

  1. Lovitura pe o parte

Femeia va sta intinsa in pat pe o parte cu spatele la barbat. El va ingenunchia in spatele ei, cu fata catre capul ei și ii va incaleca piciorul in timp ce o va penetra. Dupa care ea isi va intinde piciorul pentru a-I permite barbatului mai mult spatiu de miscare.

  1. Stapanul coaselor

Barbatul va sta intins pe spate cu picioarele indoite și putin departate. Femeia va sta cu spatele la barbat și il va incaleca peste coapse. Cu corpul sau la un unghi potrivit ,se va sprijini cu mainile pe genunchii lui in timp ce ce se va lasa incet in jos pe el.

  1. Fluturele

O pozitie similara cu pozitia sirenei, doar ca pozitia fluturelui implica a face sex in timp ce femeia sta intinsa pe o masa relativ joasa cu fundul chiar la marginea mesei. Barbatul va sta in picioare și o va ajuta sa isi ridice sodurile cu mainile lui. El o va penetra in timp ce ea isi va sprijini picioarele de umerii lui.

  1. Samba pe o parte

Femeia va sta  intinsa pe o parte cu picioarele intinse in fata ei la un unghi de 90 grade. Este necesar ca ea isi incline pelvisul  spre interior, in timp ce barbatul se va intinde in spatele ei și isi va ridica trunchiul cu mainile de o parte și de alta a taliei pentru suport in timp ce o penetreaza.

  1. Saua pe o parte

Aceasta este o pozitie sexuala usoara și potrivita daca va ganditi sa incercati ceva putin diferit, care nu necesită prea mult efort.

Barbatul sta intins pe spate , cu o perna sub cap și cu picioarele intinse. Femeia va sta asezata pe el, cu ambele picioare pe o singura parte a taliei lui iar cu mainile va sta de cealalata parte a taliei lui, sustinandu-si greutatea. In timp ce o penetreaza, ea isi poate dechide și inchide incet picioarele și poate face mai mult miscari pentru a-l stimula și mai  mult pe partener.

  1. Propunerea

Atat femeia cât și barbatul vor sta in genunchi unul in fata celuilalt ( ajuta faptul de a avea inaltimi asemanatoare).  Barbatul isi va pune un picior pe podea ( in pozitia de cerere in casatorie) iar ea isi va pune piciorul opus pe podea pregatita pentru penetrare. Ar putea sa dureze putin pana sa deveniti confortabili cu pozitia aceasta. O pozitie sexuala relativ usoara și potrivita daca va doriti sa incercati ceva nou.

  1. Forta G

In aceasta pozitie sexuala femeia va sta intinsa pe spate și isi va ridica genunchii spre piept. Barbatul va ingenunchia in fata ei și ii va ridica trunchiul de la pamant astfel incat spatele ei sa fie paralel cu coapsele lui. Ea isi poate mentine echilibrul tinandu-se de picioarele lui in timp ce el o tine de picioare și o penetreaza.

  1. Unghiul Perfect

Femeia va sta intinsa pe spate , cu fundul la marginea patului sau a unei mese pentru a putea pune in practica pozitia Unghiul Perfect. Partenerul o va penetra in timp ce ii va stimula sanii sau clitorisul. Aceasta este una din cele mai bune pozitii sexuale pentru barbati ca le ofera posibilittea sa te satisfaca in totalitate. O femeie satisfacauta egal un barbat satisfacut.

Pozitia Unghiul Perfect merge folosita și fără a avea loc penetrarea: daca femeia  il cuprinde pe barbat incrucisandu-si gleznele in spatele lui iar el se apasa pe ea, presiunea care va avea loc va oferi momente de plăcere intense ambilor parteneri. Aceasta pozitie este foarte stimulanta daca ea isi poate incorda muschii din zona pelvisului. Tu ce pozitie sexuala vei incerca? Lasa un comentariu și spuneti-ne cum a fost!

Poziții sexuale pentru începători

Daca esti incepatoare, este posibil sa nu cunosti cele mai bune pozitii sexuale pentru barbati sau pentru femei. Ei bine, este timpul sa inveti și sunt aici pentru a te lumina.

Mi-as dori ca cineva sa fie acolo sa ma indrume cand mi-am pierdut virginitatea. Cineva care sa-mi spuna care sunt cele mai bune pozitii sexuale pentru incepatori și cum ma voi simti pirma data. Pentru mine a fost o experiență traumatizanta. Eram in casa cand prietenul meu a venit pe la mine. Eram virgina și nici el nu era mai experimentat decat mine. Tot ce-mi amintesec este durerea și gandul ca sexul nu este atat de placut. Nici macar nu m-am simtit bine. Asta a fost atunci. Desigur, după aceasta experienta ai alte experiențe sexuale. Cresti și inveti ce iti place și ce nu.

Cele 7 pozitii sexuale pentru incepatori pe care trebuie sa le stii

Daca esti pe care sa-ti pierzi virginitatea și esti emotionata, te inteleg. Crede-ma, prima data nu va fi o experiență prea plăcută, s-ar putea sa adormi de plictiseala. Dar, nu renunta. O sa fie mai bine, crede-ma. Vei avea de castigat daca vei sti care sunt cele mai bune pozitii sexuale pentru incepatori. Nu incerca sa creezi niste pozitii din Kama Sutra. La inceput, cu cat este mai simplu, cu atat mai bine.

Pozitia misionarului

pozitii sexuale pentru incepatori

Cine nu iubeste pozitia misionarului? Indiferent daca esti incepator sau ai experienta sexuala, pozitia misionarului este preferata de toata lumea. Este intima, usoara și perfectă pentru incepatori. Ceea ce multi adora la pozitia misionarului este ca se pot privi reciproc fata in fata. Acest lucru functionează de fapt pentru a atenua anxietatea.

Pentru aceasta pozitia, fata se asaza pe spate, cu picioarele indoite, departate, in timp ce partenerul sta deasupra și intra in ea. Isi poate tine picioarele asa sau și le poate infasura in jurul taliei partenerului. Tipul impinge cu diferite tipuri de viteze și presiune. Tinand cont de faptul ca foarte putine femei ajung la orgasm doar prin penetrare, nu trebuie sa te concentrezi foarte mult pe asta. Ar fi bine sa ii stimulezi și clitorisul.

Din fericire pentru barbati, aceasta este una din acele pozitii care innebunesc femeile. Ofera oportunitatea unei penetrari adanci și totodată ofera romantism, pasiune, ceea ce femeile adora.

Doggy style

Sunt multe femei care cauta pozitii sexuale care innebuniesc pe barbati. Ei bine, ati gasit-o! Aceasta pozitie sexuala este perfectă pentru barbati deoarece este animalistica, primara, le ofera capacitatea sa te domine in totaliatate. Deseori, aceasta pozitie innebuneste și femeile deoarece le place Poti crede ca aceasta este o pozitie sexuala avansata, dar nu este. In realitate, este foarte ușor de făcut atât pentru barbati cât și pentru femei. Ceea ce conteaza este insa intensitatea. Problema este ca barbatul devine prea excitat și aplica prea multa presiune atunci cand impinge. Deci, daca doresti sa incerci pozitia doggy style gandeste-te și la cealalta persoana.

Pentru aceasa pozitie femeia trebuie sa stea in genunchi și in maini. Acum, fie ramai in aceasta pozitie fie iti arunci capul și pieptul in pat, lasandu-ti doar fundul in aer. Ambele variante sunt ok. De obicei, femeile simt mai multa plăcere cand au doar fundul in aer. Pentru a gasi locul potrivit ridica sau coboara fundul.

La marginea patului

Exista ceva cu adevărat sexy in a fi tras la marginea patului și a face sex. Acest lucru poate fi putin complicat daca nu ai inaltimea potrivita pentru acel pat. Cu toate acestea, acest lucru poate fi rezolvat cu usurinta punand niste perne sub soldurile femeii. Pentru a face aceasta pozitie, femeia se asaza pe marginea patului cu picioarele atarnate. Apoi, tipul ii apuca picioarele, se asaza intre ele și o penetreaza. Totul este in mainile lui. El impinge pana rasare soarele.

Fata deasupra

Acum, sincer, mi-a luat un an sa-mi dau seama cum sa fac asta. Prietenii mei mi-ar spune: „este ca și cum ai calari un cal”. Ar fi fost o informatie utila daca as fi calarit un cal inainte. Asa ca am evitat aceasta pozitie. Dar odata ce ai incercat-o, nu vei dori sa renunti la ea. Deci, cum faci aceasta pozitie?

sex fata deasupra

Tipul se intinde pe spate. Femeia se taraste deasupra lui si-l calareste. Da, ca și cand ar calari un cal. Prinde-i penisul cu mana și coboara-te incet pe el. Fa-o incet. Stiu ca esti excitata dar te-ai putea intepa. Apoi, misca-te in sus si-n jos sau inainte și inapoi. Iti sugeres sa amesteci putin tehnicile. Nu iti recomand sa incepi in aceasta pzoitie deoarece trebuie sa fii umeda pentru asta.

Lingurita

Toata lumea adora aceasta pozitie, dar de data asta este putin diferit. Stim cu totii pozitia traditionala, cand tu stai pe o parte iar partenerul se asaza in spatele tau. De data aceasta, nu vei mai fi in pijamale, vei fi dezbracata. Ridica-ti ușor piciorul in sus pentru ca partenerul tau sa aiba suficient loc sa intre in tine. Partenerul controleaza presiunea și impingerile tinandu-ti sanii, talia, parul su gatul. Exista o sansa mare ca barbatul sa-ti atinga punctul G cand te afli in aceasta pozitie.

Fata in fata

Daca doresti intimitate, aceasta este una dintre pozitiile sexuale pentru incepatori care functioneaza. Este grozava daca esti emotionata, asa cum am fost cu totii la un moment dat, insa noua nu ne-a spus nimeni despre aceasta pozitie. Vei fi capabila sa te relaxezi și te vei simti confortabil in timp ce-ti vei privi partenerul in fata.

sex fata in fata

Asadar, pentru a intra in aceasta pozitie, va trebui sa va asezati pe o parte, privindu-va fata in fata. Ridica-te putin mai sus decat partenerul tau, astfel incat sa ai soldurile mai sus decat el. Apoi, infasoara-ti piciorul in jurul lui, oferindu-i spatiu sa intre in tine.

Esti in cautarea unor pozitii care innebunesc femeile? Ei bine, trebuie sa incerci aceasta pozitie.

Fata in jos

BIne, recunosc, nu este cea mai intima pozitie, dar cand o vei incerca, vei vedea de fapt cat de romantica este. Stai pe pat cu fata in jos. Tipul va veni din spate și va intra in tine. Acum, partea romantica este atunci cand ai capul intr-o parte și el se apleaca sa te sarute sau sa-ti dea parul de pe fata. Vezi, acestea sunt micile lucruri care conteaza in viata. Sexul nu trebuie sa fie atat de complicat pe cat vrem noi sa-l facem sa para. La sfarsitul zilei, este foarte simplu. Trebuie doar sa cunosti pozitiile sexuale potrivite pentru incepatori.

Acum ca tot am vorbit de pozitii sexuale mai mult sau mai putin bizare, haideti sa vorbim și despre pozitii sexuale periculoase. In continuare va voi spune despre anumite pozitii sexuale care iti pot pune in pericol organul sexual, așadar MARE GRIJA LA ACESTE POZITII!

8 poziții sexuale care ti-ar putea rupe penisul

Sexul este distractiv pana in momentul in care cineva este ranit. Sentimentele nu sunt singurele care pot fi ranite; aici sunt 9 pozitii care ti-ar putea rupe penisul.

Fractura de penis. Desi poate parea amuzant, este o amenintare reala și periculoasa care s-ar putea intampla oricând in timpul sexului. O miscare gresita ar putea transforma noaptea noastra intr-un cosmar dureros și sangeros.

Imagineaza-ti doar ca fundul tau gol este tarat spre camera de urgenta, in timp ce simti o durere puternică și esti atent la chicotele și zambetele persoanelor care trec pe langa tine. Nu poți decat sa speri ca medicul care se ocupa de cazul tau este bun, altfel vei trai toata viata fără sex.

S-ar putea sa crezi ca penisul tau este la fel de dur ca unghiile, deoarece are capacitatea de a se intari,dar de fapt are mai multe riscuri sa fie ranit atunci cand este erect. Fracturarea membrului nu este la fel de simpla ca incheietura luxata; acesta este captusit la mijloc cu vase de sange responsabile de ridicarea lui. Acest lucru înseamnă ca ruperea accidentala te poate pune in fata hemoragiilor interne care ar putea duce la deteriorarea permanenta.

Penisuri rupte și pozitii sexuale periculoase

Inainte de a incerca toate pozitiile din Kama Sutra, ar trebui sa fii atent la mai multe pozitii care iti cresc sansa de a te alege cu un penis rupt. Aminteste-ti sa nu incerci pozitii sexuale periculoase care iti depasesc capacitatile fizice…sau s-ar putea sa ajungi intr-o camera de urgenta.

pozitii sexuale periculoase care iti pot rupe penisul

Sfat: Iti sugerez ca inainte sa incerci aceste pozitii sexuale, sa le testezi cu un dildo sau un strap on pentru a invata cum se face. Nu le testa pe propriul tau penis, sa nu-ti para rau dupa!

Strap on-uri cu ajutorul cărora să testezi pozițiile periculoase

Pozitia cowgirl

Pozitia cowgirl este notorie pentru ca duce la cele mai multe cazuri de fractura de penis. In aceaasi pozitie, tipul se intinde pe spate, in timp ce fata il calareste. Pozitia este destul de riscanta, deoarece tipul are un control mic asupra miscarii, iar penisul este predispus sa alunece. In cele mai multe cazuri, penisul a alunecat in timpul sexului, in timp ce fata a scazut intreaga sa greutate, rezultand o scena ca un ciocan zdrobind un gandac.

Doggy style

Penetrarea din spate este a doua cea mai periculoasa pozitie. In timp ce tipul controleaza complet impingerile, el s-ar putea lasa dus de val și va juca dur. Cu cat impinge mai tare, cu atat este mai mare riscul ca penisul sa alunece și sa ajunga intr-un unghi gresit. Pentru a ilustra ce se intampla in continuare, imagineaza-ti ca alergi cu viteza masxima și apoi lovesti un zid de piatra.

Sex pe masa

Sexul spontan poate fi destul de fierbinte, dar poate fi periculos. Sexul este mai sigur in dormitor, deoarece esti la egalitate cu partenerul tau in pat. Acum, daca o faci pe o suprafata neconventionala (cum ar fi blatul din bucatarie sau partea de sus a biroului), nu poți fi intotdeauna sigur ca masa este proportionala cu inaltimea ta. Obiectivul slab și pierderea brusca a echilibrului ar putea duce la lovirea membrului de o suprafata rece și tare.

Sexul nepenetrativ

Se presupune ca penisurile sunt parcate in interiorul vaginului. Altceva in afara de asta poate avea anumite riscuri. Multi barbati si-au rupt penisurile incercand sa ii ofere partenerului un colier de perle. Nu uita: sub acel piept suplu se afla un strat de oase. Penisul tau nu se potriveste cu sternul unei femei.

Stilul misionar grosolan

Da, chiar și vechea pozitie misionara poate reprezenta un risc pentru ruperea penisului. Daca esti cu adevar dur (sa zicem ca bati mai tare decat un motor cu piston) iti pui penisul in vaginul ei și s-ar putea sa ajungi in gaura gresita – sau mai rau, sa-ti trantesti penisul pe coapsa ei.

Pogo Stick

Cu exceptia cazului in care ai un corp bine dezvoltat și poți sa suporti intreaga greutate a parteneri, nu ar trebui sa incerci niciodată Pogo Stick…decat daca doresti sa ajungi la spital. Pogo Stick este listat printre cele mai dificile poziti sexuale, deoarece iti impune sa porti greutatea partenerei in timp ce stai in picioare. Daca puterea ta cedeaza in timp ce te afli in interiorul ei, penisul tau este sigur ca se va strange….împreună cu ea in timp ce cade.

Sec acrobatic

Orice pozitie care implica echilibrarea și conturarea face ca penisul sa fie vulnerabil la rupere daca iti pierzi piciorul sau echilibrul. Fii atent intotdeauna la sfaturile din ghidul Kama Sutra pentru a evita ranile care pot aparea in dormitor.

Masturbarea

Nici macar masturbarea nu lipseste din lista noastra. O masturbare excesiva poate avea ca rezultat și un penis rupt, desi asigura-te ca esti atent la degete.

Aceste pozitii sexuale din Kamasutra te vor ajuta sa ai parte de o experiență uimitoare. Pune-le pe o lista și bifeaza ce pozitii sexuale ai incercat și cele pe care trebuie sa le mai incerci. Incearca-le pe toate (cu exceptia celor periculoase) pana le bifezi pe toate.

Pozitii sexuale preferate de barbati

Spre deosebire de femei, care sunt mai pasionale, mai romantice, barbații au alte preferinte atunci cand vine voba de pozitii sexuale. Barbatii, de obice, adora sa domine. Ei fiind sexul puternic, prefera sa detina controlul. Evident, exista și exceptii, insa de regula, barbații adora sa fie in control. Iata care sunt cele mai bune pozitii sexuale pentru barbati.

Barbatii adora sexul oral

Sexul oral este unul din cele mai placute pentru barbati. Acestia simt ca detin controlul in totalitate in timpul acestui act. Pozitia preferata de barbati este ca femeia sa stea in genunchi in fata lor, sa le faca sex oral.

Barbatii adora pozitia doggystyle

Spre deosebire de femei, care sunt mai romantice, barbații adora pozitia doggystyle, o pozitia animalica, primara, plina de masculinitate. Aceasta nu ofera contact vizual sau romantism, ci plăcere pura. Le place sa plesneasca peste fund partenera in timpul acestei pozitiii.

Le place, totodată și pozitia misionarului

Chiar daca nu sunt la fel de sensibili, sunt totusi traditionali – barbatilor le place clasica pozitie a misionarului. Aceasta le ofera sa fie deasupra, sa aiba parte de satisfactie și dominatie absoluta: ceva specific barbatesc.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

5 thoughts on “Pozitii Sexuale din Kamasutra – 100 Pozitii EXCELENTE pentru INCEPATORI și AVANSATI

  1. Pingback: Poziția Misionarului - Sfaturi și Tehnci să o faci mai Interesantă

  2. ciprian says:

    Bună ziua am 42 de ani .1,70m și 85 kg .mear plăcea sa joc in filme ptr adulți .cu femei cu sau transexuali .îmi doresc acest vis de mic copil.va mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.