Poziția Linguriță – Spooning. Ce este și cum se pune aplică

pozitia lingurita

Pozitia lingurita este o pozitie sexuala in care ambii parteneri stau intinsi pe o parte, barbatul stand in spate. Acesta isi penetreaza partenera pe la slate, in timp ce sta lipit cu corpul de aceasta. Este o pozitie excelenta atât pentru sex vaginal cât și anal.

Cu toate ca este o potrivita cuplurilor heterosexuale, poate fi pusa in aplicare și de cuplurile gay sau lesbi.

Pozitia lingurita este excelenta pentru cei ce doresc plăcere și confort, asigurand un maxmi de placere. Acest unghi asigura o stimulare intensa a punctelor erogene precum punctul G sau prostata. De asemenea, face stimularea clitorisului mult mai ușoară.

Fiind atat de accesibila, confortabila și ușor de pus in aplicare, este potrivita tuturor cuplurilor, chiar și celor amatori.

Pentru o stimulare adanca a clitorisului plina de placere, incearca vibratorul Amy cu o formă curbata.

Amy – Vibrator de Lux din Silicon, 17 cm

Cum sa te bucuri de pozitia lingurita la maximum – Sfaturi sa o faci mai HOT

Pozitia lingurita are o reputatie proasta, fiind considerata buna doar pentru cei lenesi, insa nu e deloc asa. De fapt, aceasta iti poate oferi una din cele mai fierbinti partide de sex pe care le-ai avut vreodata.

Cele mai noi vibratoare de lux

In primul rand, contactul nu a fost niciodată mai apropiat. Vei fi practic lipit de persoana iubită, oferindu-ti o apropiere fără limite. Datorita acestei apropieri, exista nenumatare posibilitati pentru extra senzatii, cum ar fi sarutul pe gat, mangaierea sfarcurilor și nu in ultimul rand masarea clitorisului. Optiunile sunt nelimitate!

Amorino DeluxeVibe – Vibratorul rabbit pentru stimularea simultana a clitorisului și a vaginului.

Amorino DeluxeVibe – Vibrator Rabbit din Silicon Medicinal, 16 cm

Acestea fiind spuse, pozitia lingurita nu devine excitanta de la sine, ci o poți face tu. Iata câteva sfaturi pentru a face aceasta pozitie cat mai HOT:

1. Foloseste degetele

In timp ce iti penetrezi partenera pe la spate, ai ocazia sa ii masezi clitorisul cu degetele. Acest lucru te ajută să ii oferi extra plăcere iar in acelasi timp sa o cunosti mai bine, invatand ce ii place și cum doreste sa fie atinsa. Clitorisul joaca un rol important in obtinerea orgasmului, așadar daca il stimulezi ai doar de castigat.

2. Foloseste un lubrifiant

Lubrifiantul este obligatoriu daca vrei sa ai parte de sex intens. Acesta nu doar ca ajuta la o lubriiere mai usoara, dar te ajuta și sa poți penetra mai adanc. Daca vrei sa faci pozitia lingurita mai plăcută, lubrifiantul nu trebuie sa lipseasca din colectia ta.

Aqua Hyaluron – Cel mai bun lubrifiant pentru poizitia lingurita. Poate fi folosi și cu jucarii erotice sau prezervative!

Aqua Hyaluron – Lubrifiant Pe baza de Apa, 200 ml

3. Experimenteaza diferite pozitii cu ajutorul picioarelor

Pentru a te bucura de aceasta pozitie și de toate beneficiile sale experimenteaza diferite pozitii cu picioarele. Ridica un picior in sus, pune-l peste partener, indoaie genunchii, exista nenumarate pozitii pe care le poți experimenta prin simpla pozitionare diferita a picioarelor. Aceste pozitii îți oferă alta forma de placere, așadar nu te poți plictisi de aceasta pozitie.

 Tipuri pozitii lingurita

Pozitia lingurita poate fi aplicata in mai multe feluri. Exista pozitia standard, pe la spate, insa aceasta poate fi modificata cu putina imaginatie, creand o pozitie personalizata care-ti oferă și mai multa placere.

Pozitia Traditionala

Incepem cu traditionalul. Pozitia lingurita obisnuita este perfectă pentru cuplurile care doresc confort, apropiere și plăcere cu un minim de efort. Folosind sfaturile de mai sus, poți obtine plăceri și mia mari.

Pentru a aplica aceasta pozitie, trebuie sa stati amandoi intainsi pe o parte, partenera cu spatele la partener. Indoaie ușor genunchii și lasa partenerul sa te penetreze pe la spate. Merita sa o incerci!

Pozitia „jumatate de lingurita”

Aceasta pozitie nu este chiar ca cea originala, dar cui ii pasa? Este de-a dreptul extraordinara! Modificarile aduse acestei pozitii o fac mult mai intensa și mai plăcută pentru unele persoane.

Cu toate ca pierzi putin din confort, veti avea contact vizual ceea ce face apropierea și mai intensa. De asemenea, iti va fi mai ușor sa stimulezi clitorisul in aceasta pozitie. Este practic o combinatie intre pozitia misionarului și pozitia lingurita.

Pentru a o aplica, barbatul trebuie sa se ridice putin din pozitia lingurita iar partenera sa se intoarca cu fata in sus și sa ridice piciorul stang in sus. Acesta o va penetra, bucurandu-se împreună cu momente fierbinti.

Pozitia lingurita fata in fata

Pozitia spooning se refera la faptul ca corpurile partenerilor stau lipite unul de celalalt, așadar chiar daca va intoarceti cu fata unul spre celalalt, tot „spooning” ramane. Avantajele acestor modificari este faptul ca te ajuta aveti parte de confort iar in acelasi timp apropierea dintre voi va fi la maximum.

Va puteti saruta, spune vorbe dulci la ureche și in mare parte puteti face orice va place atunci cand suneti fata in fata. Este perfectă pentru cei carora le place sa se sarute in timpul sexului.

Dezavantajul acestei pozitii este faptul ca nu ai acces la clitoris, asadra daca nivelul maxim de apropiere este mai important decat stimularea clitorisului, aceasta este pozitia pe care trebuie sa o incerci.

Pentru a o aplica, pur și simplu trebuie sa faceti sex in pozitia lingurita, dar partenera intoarsa cu fata la partener.

Pozitia spooning pe scaun

Cine spun ca nu poți face sex pe scaun? Aceasta modificare a pozitiei originale asigura stimularea intensă și precisa a punctului G, așadar compromiterea confortului din pat cu siguranta merita din plin daca doriti ca femeia sa aiba orgasm.

Pentru a o aplica: Partenerul trebuie sa stea pe scaun(sau pe marginea patului) iar partenera se suie la el in brate, cu fata in partea cealalta. Datorita stimularii intense a punctului G, te vei bucura de cele mai intense plăceri din viata ta.

Pozitia capra intinsi

Daca vreti sa incercati ceva cu totul deosebit, partenera se poate apleca in fata și indoi genunchii mai sus, inspre piept. Partenerul o va penetra exact ca in timpul pozitiei doggy style, doar ca veti fi intinsi pe pat. Aceasta pozitie oferă toate beneficiile pozitiei capra, fără sa compromita confortul pozitiei lingurita.

Pentru a o aplica, trebuie pur și simplu ca partenera sa se aplece in timp ce sta in pat in pozitia traditionala.

Este o pozitie perfectă atât pentru sex vaginal cât și anal.

Falex Rocks off – Pentru pasionatii de plăceri anale. Datorita formei curbate, oferă senzații intense cu sexul anal din timpul pozitiei lingurita.

Falex Rocks Off – Vibrator Anal din Silicon, Rezistent la Apă, Reîncărcabil prin USB, 18 cm

Toate aceste variatii ale pozitiei lingurita iti pot oferi o experiență diferita, așadar iti recomand sa le incerci pe toate inainte sa iti dai cu parerea daca-ti plac sau nu. Garantam ca vei gasi una dintre aceste pozitii care sa-ti placa.

Cand este indicata pozitia lingurita?

Aceasta pozitie îți oferă un maxim de confort și placre, insa acestea nu sunt singurele beneficii. Asigura-te ca stati amandoi intinsi și imbratisati daca doriti o apropiere fără limite in timpul acestei pozitii.

Aceasta pozitie este numita pozitia lenesilor deoarece este ușor de aplicat și nu necesită multa energie. Perfecta după o zi grea de munca, ajutandu-va sa va bucurati împreună de intimitate, insa nu numai: aceasta pozitie poate fi pusa in aplicare de cupluri și in cazuri mai speciale. Iata cazurile in care aceasta pozitie este perfecta.

Afrodiziace de de TOP, potrivite pentru orice poziție sexuală

Pentru cei ce vor sa aiba un copil

Pozitia lingurita este perfeta pentru cuplurile care doresc sa aiba un copil. Atunci cand barbatul sta in spatele femeii, sperma are mai multe sanse sa ajunga ajunga in colul uterin. Creste semnificativ sansele de conceptie.

Pentru femeile insarcinate

Aceasta pozitie este foarte sigura pentru femeile insarcinate care doresc sa aiba parte de sex in timpul sarcinii. In timp ce cei doi stau intinsi precum doua lingurite (de unde vine și numele), acesta poate desface picioarele femeii pentru stimularea clitorisului inanite de penetrare.

Stand asezati pe pat, este o pozitie foarte confortabila pentru femeia insarcinata, care nu mai dispun de aceeasi mobilitate.

Sfat: Femeia poate pune o perna intre genunchi. Asta o ajuta sa aiba parte și de mai mult confort.

Pentru persoanele cu probleme de spate

Majoritatea pozitiilor sexuale solicita foarte mult spatele. Aceasta nu este una dintre ele! Avand in vedere ca nu sa te ridici, singura solicitare este a mușchilor abdominali ai barbatului, pentru miscarile inanite-inapoi in timpul penetrarii. Este o pozitie grozava daca ai dureri de spate!

Concluzie

Indiferent ca doresti o partida relaxanta sau una foate fierbinte, pozitia lingurita este perfectă pentru orice cuplu. Nu merita incercata doar pentru confortul oferit ci totodată pentru placerea pe care o ai in timpul acestei pozitii și a variatiilor acesteia.

De la stimularea intensă a punctului G pana la masarea mai usoara a clitorisului, aceasta pozitie este perfectă pentru femeile care doresc sa aiba orgasmeadevărate.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.