Poziția MISIONARULUI ✔️ este plictisitoare? Vezi cum aduci ORGASMUL cu ea!

cum poti face pozitia misionarului mai interesanta

Pozitia misionarului are o reputatie cu adevărat rea și majoritatea oamenilor zic ca este plictisitoare sau ca femeie nu poate avea orgasm. În acest articol va voi arata câteva modalitati prin care poți condimenta aceasta pozitie.

Daca exista o pozitie sexuala care are cea mai proasta reputatie, aceasta este. Prea multi oameni au admis ca pozitia misionarului este cea mai rea, cea mai plictisitoare. Acesti oameni, insa, nu o fac asa cum trebuie.

Sexul in pozitia misionarului poate fi extrem de satisfacator daca stii sa-l faci cum trebuie. Insa, este de inteles ca devine monoton daca faci sex la fel de fiecare data. De asemenea, poate parea mai putin interesant daca este singurul lucru pe care-l faci in timpul sexului.

Indiferent de pozitia pe care o alegi, daca o faci mereu pe aceeasi, lucrurile devin plictisitoare. Corpul tau se va obisnui cu asta și nu va mai avea acelasi efect. S-ar putea sa te simti bine dar nu asa cum ar trebui.

Si te vei plictisi. Cu cat sexul este mai putin interesant cu atat mai mult vei evita sa-l mai faci. De fapt, vei descoperi ca este mai ușor sa te bucuri de sex daca vei face lucrurile diferit. Trebuie sa schimbi lucrurile in dormitor pentru a te simti mai bine și a fi mai implicat.

Cum faci sexul in pozitia misionarului mai bun:

Pentru cei care o fac corect, aceasta pozitie este foarte puternica. Lovind unghiurile potrivite, amandoi vă veți simti bine. Iata ce poți face pentru ca aceasta pozitie sexuala aparent plictisitoare sa devina punctul culminant al fiecarui joc sexual.

1. Puna o perna sub fundul partenerei

Acesta este cel mai bun mod in care te poți simti bine in pozitia misionarului. Practic, acest lucru creeaza un unghi mai direct pentru ca barbatul sa loveasca acel punct G. Doar asaza o perna sub fundul și soldurile ei, astfel incat sa le ridice. Amandoi veti iubi mult mai mult aceasta pozitie atunci cand veti avea parte de mai multa placere.

2. Folositi vibratoare de cuplu

De ce sa nu introduci o jucarie in acest joc? Pozitia misionarului este una dintre cele mai bune pozitii in care poate fi implicata o jucarie erotica precum un vibrator de cuplu (cel care se foloseste simultan cu penetrarea), deoarece exista atat de mult acces. Tipul trebuie sa stea in genunchi in pozitie verticala și să folosească jucaria pe care o doreste fata.

Si doamnelor, nu trebuie sa va fie frica sa cereti asta. Daca nu vei pune o perna sub fund, macar foloseste o jucarie. Daca vei stimula clitorisul femeii, aceasta va deveni pozitia ei preferata.

Jucării pentru poziția misionarului

3. Faceti încălzirea cu pozitia misionarul

Daca te-ai saturat de pozitia misionarului, foloseste-o doar pentru încălzire. Este minunata deoarece atinge toate unghiurile. Incepe după câteva minute de preludiu și treci la altceva. Nu trebuie sa faci pozitia misionarului tot timpul pentru ca aceasta sa fie eficienta și să se simtă bine.

pozitia misionarului clasica

4. Foloseste catuse

Vrei sa faci lucrurile mai kinky? Adauga in joc niste catuse pentru bdsm și prinde-ti femeia pentru a nu se putea misca. Este distractiv atât pentru tine cât și pentru ea. Tu poți face orice doresti, iar senzatiile pe care le va simti ea vor fi și mai puternice, deoarece nu poate scapa. Este foarte erotic și sexy. Binenteles, trebuie sa ai acordul ei și ai grija ca exista multe persoane care au o fobie de senzatia ca se simt legate.

cătușe potrivite în poziția misionarului

5. Pune-i picioarele sus

Schimba putin pozitia misionarului prin ridicarea picioarelor fetei, astfe incat acestea sa fie pe umerii tai. Sau pe pieptul tau.

S-ar putea ca din punct de vedere tehnic, aceasta sa nu mai fie pozitia misionarului, dar este o tranzitie grozava și este inca o formă a acesteia. Totodata, făcând asta vei putea avea acces mai ușor la clitorisul ei cu degetul sau cu un ou vibrator cum este Lyla 2.

6. Tineti-va trupurile unul peste altul

Ce se simte mai bine decat senzatia piele pe piele sau skin2skin cum i se mai zice?

Nu poți obtine acest nivel de contact al pielii cu multe alte pozitii și este mare pacat. De ce? Pentru ca pielea are tone de terminatii nervoase care pot intensifica senzatiile. Nici macar nu mai mentionez de feromoni. Cand pielea voastra se atinge una de alta, feromonii va vor face sa innebuniti de placere.

7. Foloseste lubrifiant

Ai folosit vreodata lubrifiant? Majoritatea oamenilor evita sa-l foloseasca de rusine sau pentru ca nu il vad necesar. Adevarul? Lubrifiantul poate fi increedibil atunci cand faci sex in pozitia misionarului, deoarece adauga senzații suplimentare acolo jos. Acest lucru este valabil mai ales daca alegi un lubrifiant ce are un anumit efect.

Exista unele care fac senzatiile și mai puternice, creeaza un efect de încălzire și multe altele. Incearca lubrifiantii și vei vedea ca pozitia misionarului va deveni preferata ta. În magazin noi avem niste lubrifianti sexuali foarte buni pe care iti recomand sa ii incerci.

lubrifianți potriviți în poziția misionarului

7. Cere-i fetei sa-si infasoare picioarele in jurul tau

Acest lucru nu face decat sa-l traga pe el mai adanc, dar este erotic. Nu sunt multe pozitii care le permit fetelor sa aiba atat de multa putere asupra barbatului. In plus, il va face pe barbat să se simtă dorit și util.

8. Foloseste masca de ochi

Stii cand devine placerea și mai intensa? Cand simturile tale sunt crescute. Cand iti pierzi vederea, celelalte simturi se accentueaza și poți simti și auzi lucrurile mai puternic. Asta înseamnă ca pozitia misionarului poate deveni cu adevărat sexy doar prin legarea la ochi. Sau poți deveni și mai obraznic, folosind atat masca pentru ochi cât și catuse.

Daca nu stii cum este o masca de ochi sau nu ai inca una, te invitam sa arunci o privire la mastile de ochi Just Love. Uite aici câteva modele interesante.

9. Foloseste un inel pentru penis

Daca vrei ca penisul tau sa fie și mai puternic, foloseste un inel pentru penis. Organul tau va deveni mai sensibil din cauza fluxului de sange crescut și va fi mai mare ceea ce înseamnă ca poate ajunge la acel punct G mult mai ușor.

Inele ce se potrivesc în poziția misionarului

Exista mai multe beneficii ale utilizarii unui inel pentru penis și in acelasi timp și câteva masuri de siguranta pe care trebuie sa ti le iei ca barbat. Iti recomand cu mare incredere inelele de penis cu vibratii iar daca vrei o recomandare concreta aceasta merge catre Power Clit Stimulator Marc Dorcel care la momentul scrierii acestui articol costa fix 76 de lei cu posibilitate de livrare la Easy Box.

10. Vorbe murdare dar excitante în același timp

replici murdare in timpul sexului

Poti condimenta orice pozitie sexuala cu niste vorbe murdare. Daca este pentru prima oara cand faci asta, incepe prin a descrie ce te face sa te simti bine. Apoi poți merge un pic mai departe astfel incat sa faci sexul in pozitia misionarului mai intens. Va puteti sopti la ureche unul altuia vorbe murdare in timpul sexului pentru a intensifica lucrurile.

PS. Daca esti in pana de idei atunci cand vine vobra despre replici pe care le poți spune in timpul sexului in pozitia misionarului, uite aici lista noastra de replici murdare pentru sex. Sunt perfecte pentru a fi spuse in pozitia misionarul cand stai cu gura atat de aproape de urechea partenerei tale și ii poți sopti orice doresti direct in ureche.

Pozitia misionarului nu este atat de plictisitoare pe cat vor oamenii sa o faca sa para. Daca doresti cu adevărat sa te simti bine și sa te bucuri de acasta pozitie, cu siguranta, aceste sfaturi te vor ajuta.

Întrebări și răspunsuri:

Este pozitia misionarului potrivita pentru femeile grase?

Da. Alaturi de pozitia capra, este una dintre pozitiile potrivite pentru femeile supraponderale.

Poti avea orgasm din pozitia misionarului?

Da. Fara nici o indoiala. Indiferent de dimensiunea penisului partenerului, aceasta pozitie poate duce la orgasm daca se profita de ea în mod corespunzator.

Poti ramane insarcinata in pozitia misionarului?

Da. La fel ca orice alta pozitie sexuala și aceasta pozitie poate favoriza aparitia unei sarcini. Avem un articol foarte bine documentat despre pozitii sexuale pentru a ramane insarcinata.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

One thought on “Poziția MISIONARULUI ✔️ este plictisitoare? Vezi cum aduci ORGASMUL cu ea!

  1. Pingback: Poziția Linguriță - Spooning. Ce este și cum se pune aplică • Just Love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.