Poziții Sexuale Pentru a Rămâne Însarcinată – Sfaturi Practice

pozitii sexuale sa ramai inarcinata

Daca iti doresti sa ramai insarcinata trebuie sa urmezi câteva tehnici sexuale importante, cum ar fi alegerea unor anumite pozitii sexuale care sa te ajute sa ramai insarcinata. Nu trebuie neaparat sa transformi ora de sex alaturi de partener intr-o adevărată acrobatie.

Cu toate acestea, poți influenta momentul conceperii prin alegerea unor pozitii sexuale adecvate care sa te ajute sa ramai insarcinata..  Asa ca, te intrebi probabil cum va trebui sa stai pentru ca spermatozoidul sa poata intalni ovulul și sa il fecundeze. Va trebui sa adopti stilul misionarului, doggy style (romanescul capra) sau vreo pozitie mai nastrusnica? Sa vedem…

Imediat după partida de sex este important sa nu uiti ca spermatozoidul poate fi ajutat pentru a ajunge drept la tinta. Asa ca iti poți ridica picioarele mai sus de corp, fiind sprijinita de perne sau chiar de perete.

Tot unul dintre trucurile de după actul sexual poate fi considerat și crearea unei stari de relaxare. Asa ca, nu te aventura in nu stiu ce treburi importante, ci mai degraba stai linistita circa 30 de minute in pat alaturi de partener. Pozitia de după actul sexual este statul pe o parte cu genunchii spre abdomen.

Pozitia misionarului va ofera o siguranta in timpul penetrarii. Plus ca spermatozoidul va ajunge mai aproape de cervix, ceea ce va usura drumul catre fecundare. Asa ca, lasa pozitiile mai inovatoare deoparte și incearc-o, penetrarea fiind destul de adanca.

O alta pozitie la fel de sigura datorită adancimii penetrarii este „doggy style”. Asa ca, incearc-o fără prejudecati, iar in acest fel spermatozoizii partenerului vor fi impinsi cat mai aproape de cervix, lucru favorizant fecundarii.

Un alt secret pentru reusita conceperii consta ca in timpul actului sexual sa te concentrezi asupra ceea ce înseamnă orgasm. Asa ca, gandeste cu pasiune și uita de grijile de a doua zi. Cu cat vei atinge orgasmul, cu atat vei putea fi sigura ca in corpul tau s-au implantat mai multi spermatozoizi viabili.

Exercitiile Kegel de intarire a muschilor pelvini sau vaginali poate reprezenta pe langa un surplus de plăcere in timpul actului sexual și o posibilitate de a ramane mai ușor insarcinata.

Pozitii sexuale romantice sa ramai insarcinata

cuplu-ce-incearca-pozitii-sexuale-sa-ramana-insarcinata

Seria intreaga de pozitii sexuale cat mai fierbinti cunoaste potrivit tehnicilor tantrice și multa, multa senzualitate.

Asa ca, daca va ganditi sa fiti romantici și sa petreceti clipe de neuitat împreună cu iubitul nu trebuie decat sa le puneti in aplicare. Cu toate ca pozitiile sexuale kumasutriene nu ne destainuie toate momentele cele mai intime, atingerea sau privitul partenerului neputand fi posibie, exista și altfel de pozitii care favorizeaza tot mai mult un cadru intim intre cei doi.

Iata, asadar, cele mai intime și senzuale pozitii sexuale care sa te ajute sa ramai insarcinata:

Fata in fata

  • O pozitie in care punctul de sprijin sta pe genunchi, așadar nu ezita sa pregatesti momentul inca din timp. Poti exersa o astfel de pozitie pe un covor moale, pe o saltea pufoasa sau pe un rand de perne…Cu toate acestea, pozitia iti permite sa iti vezi partenerul pe tot parcursul actului sexual, iar daca vorbim de orgasm acesta poate fi atins cu o mai mare usurinta daca te lasi ușor pe spate;

Imbratisati

  • O astfel de pozitie creaza unul dintre cele mai intime momente. Vei putea sta in bratele iubitului și invers, cu picioarele incolacite in jurul sau. Atingerile sau saruturile fierbinti nu pot lipsi…

Clestele

  • O pozitie destul de senzuala ce ofera plăceri maxime. Penetrarea este destul de adanca, favorizand orgasme multiple. Soldurile sunt ridicate mai sus de la sol, iar privirea partenerului nu poate fi curmata;

Lipiti

  • O pozitie cu adevărat romantica. Te afli in bratele partenerului, cu picioarele in jurul acestuia. Controlul actului sexual poate fi transferat de la el catre tine și invers;

Balansoarul

  • Stimularea punctului G este destul de reusita. Chiar daca presupune ceva sport in plus, se merita…

Pozitii sexuale ciudate care te ajută să ramai insarcinata

Te-ai gandit vreodata ce înseamnă „iepurele”? Cu siguranta, un animalut gingas, bland și calduros la atingere. Dar „crabul” – un animal acvatic, mi-ai putea spune imediat. Sa te intreb de „sarpe”, mai toti il cunoastem. Ne speriem ori de cate ori il vedem și nu ni-l dorim un aliat domestic.

Sa insemne oare doar atat? Nu cred. Cuvintele de mai sus pot avea și semnificatii sexuale, reprezentand cele mai inovatoare pozitii sexuale kumasutrine. Asa ca, chiar daca ti se pare ca ai incercat toata seria de pozitii sexuale in pat alaturi de partener, poate nu ai incercat „sarpele”, „iepurele”, „crabul” sau „roaba”, patru pozitii pe cat de placute pe atat de „ciudate”.

diferite pozitii sexuale

Asa ca, sa incepem cu „sarpele”…

Partenerul va sta cu fata in sus, iar tu te vei intinde pe acesta cu fata in jos. Va veti „serpui” pentru a gasi unghiul perfect al penetrarii, dar și pe parcursul actului sexual. Aceasta este una din acele pozitii sexuale care sa te ajute sa ramai insarcinata pe care trebuie sa le incerci.

Sa trecem la „iepure”…

Imita oarecum pozitia misionarilor. Diferenta consta in faptul ca tu vei sta sprijinita doar pe brete, cap și talpi. Mijlocul tau și „posteriorul” vor fi sustinute de catre parterer in timpul penetrarii. Nu-i asa ca suna frumos…?

Continuam cu „roaba”…

Vei sta aplecata cu fata in jos și sprijinita pe brate. Partenerul iti va prinde mijlocul și picioarele in asa fel incat, in timpul penetrarii acestea sa se regaseasca in jurul taliei sale. Chiar nu incerci?

Incheiem cu „crabul”…

Iubitul tau va fi intins pe spate , iar tu vei sta peste el cu fata in sus. Punctul de sustinere va fi mainile și talpile. Chiar daca nu va vedeti in timpul actului sexual, iubitul nu va face rabat de la atingeri fierbinti. Asa ca, se merita sa incerci…

Info bonus: morcovii pot îmbunătăți calitatea spermei

Stim cu totii ca morcovii pot imbunatati vederea, dar cercetatorii au descoperit ca au un impact major și asupra fertilitatii. Studiind efectele fructelor și legumelor, cercetatorii au descoperit ca morcovii au cel mai mare impact asupra „motilitatii” (capacitatea spermatozoizilor de a inota catre ovul).

Studiul a aratat ca multe fructe și legume de culoare galbena și portocalie au imbunatatit fertilitatea barbatilor, dar morcovii au fost in capul listei. Raspunzatori pentru asta sunt pigmentii numiti carotenoizi, inclusiv beta-carotenul, pe care organismul in transforma in vitamina A, un antioxidant. Antioxidantii ajuta la neutralizarea radicalilor liberi, a grupurilor distructive de atomi și a unui produs secundar al metabolismului, care poate deteriora membranele celulare și ADN-ul nostru.

Cartofii dulci și pepenele au imbunatatit calitatea și cantitatea de sperma, dar morcovii au crescut performanta spermei cu 6,5-8%.

Stresul

S-a constatat ca stresul psihologic are un impact negativ asupra calitatii spermei, afectand concentratia, aspectul și capacitatea de a fertiliza un ovul. Cercetatorii au descoperit ca barbații care se simt stresati au mai multe sanse sa aiba concentratii mai mici de spermatozoizi și ca sperma pe care o produc este adesea lipsita de forma sau are motilitate redusa.

Stresul la locul de munca nu a fost un factor dar, totusi, el poate afecta sanatatea reproducerii, deoarece incordarea la locul de munca poate reduce nivelul de hormonul masculin. Ei au descoperit ca barbații someri aveau sperma de calitate inferioara fata de barbații care munceau, indiferent de cat de stresati erau. Se crede ca stresul declanseaza eliberarea de hormoni steroizi numiti glucocorticoizi, care afecteaza productia de hormonul masculin și sperma.

Asadar, nu cauta doar o pozitie sexuala care sa te ajute sa ramai insarcinata, ci și sa ai dispozitia necesara. Psihicul tau joaca un rol important in acest proces. Daca ai o perioada mai stresanta, sansele sa ramai insarcinata scad semnificativ.

Calatorie incredibila pe care o fac spermatozoizii

Spermatozoizii trebuie sa faca o calatorie dificila pentru a ajunge la ovul și a-l fertiliza. Nu numai ca trebuie sa inoate in directia corecta pe o distanță care este de aproximativ 1000 ori mai mare decat lungimea proprie, dar sunt de asemenea, dispusi la diferite substante chimice și curenti pe drum, motiv pentru care atat de putini speramtozoizi ajung efectiv la ovul. Cercetatorii au studiat modul in care spermatozoizii ajung la ovul și au descoperit ca sunt niste inatatori incredibili, motiv pentru care unii barbati ai caror spermatozoizi nu sunt buni inotatori au probleme de fertilitate.

pozitii sa o lasi insarcinata

Ei au descoperit ca spermatozoizii sunt capabili sa inoate extrem de eficient in amonte si, în mod surprinzator, spermatozoizii nu inoata in linie dreapta, ci intr-o miscare in spirala de-a lungul peretilor canalului. Celulele spermatozoizilor reactioneaza la diferentele de viteza ale curentilor din apropierea peretilor camerei.

Cercetarile efectuate au aratat ca motilitatea speramtozoizilor este mai lenta atunci cand sunt utilizati lubrifianti sexuali. De asemenea, tipul lenjeriei, dar și materialul din care este confectionata este foarte important.

Numarul spermatozoizilor este in scadere din cauza stilului de viata nesanatos, a stresului și a lipsei de miscare. Prin includerea morcovilor in dieta, barbații vor putea sa se bucure de o calitate și o cantitate mai mare de spermatozoizi, avand astfel mai multe sanse sa devina parinti.

Poți rămâne insărcinată din pre-ejaculare? Și alte răspunsuri pe care trebuie să le știi

Desi sexul este normal, suntem inca neincrezatori in privinta multor aspecte ale acestuia, cum ar fi daca poți ramane insarcinata din pre-ejaculare.

Sexul este un subiect despre care toata lumea isi da cu parerea, dar in realitate, sunt putini cei care stiu raspunsul la intrebarile despre sex. Daca nu mergi destul de des la ginecolog atunci, cu siguranta, ai o multime de intrebari și nu stii cu care ar trebui sa incepi.

Cei mai multi dintre noi nu stim prea multe despre sex. Sunt lucruri cu adevărat importante pe care toata lumea ar trebui sa le stie despre sex, deoarece unele lucruri pot fi absolut periculoase.

De ce nimeni nu-si face timp sa invete despre sex

Probabil nimeni nu-ti vorbeste foarte mult despre sex și despre evolutia lui. Poate ca mama și tatal tau ti-au oferit câteva informatii despre sex cand ai devenit adolescent, dar probabil ca ai inchis acele lucruri in mintea ta pentru totdeauna.

Adevarul este ca oamenii nu vor sa discute despre sex, pentru ca este considerat a fi un lucru cu adevărat personal, tabu, iar majoritatea dintre noi nu doresc sa admita ca nu stiu prea multe despre asta – ceea ce înseamnă ca existe o multime de oameni nestiutori care se implica in ceva despre care nu au prea multe cunostinte.

Deci, poți ramane insarcinata din pre-ejaculare?

Este probabil un subiect despre care ai incercat sa te documentezi și chiar ai cautat pe Google de 2-3 ori, dar totusi nu ai gasit prea multe informatii concrete. Si poate ai fost prea stanjenita sa cauți pe internet și acum iti bati capul pentru ca ai crescut și inca nu stii foarte multe lucruri.

Hai sa aruncam o privire asupra acestor aspecte despre sex pe care nimeni nu are curaj sa ti le spuna. Toate intr-un singur loc.

Poti ramane gravida din pre-ejaculare?

Aceasta este o intrebare care a fost in mintea multor oameni. Si este una dificila, deoarece, la nivel tehnic, nu, nu poți ramane insarcinata doar cu lichidul. Nu exista spermatozoizi reali in acest fluid.

Cu toate acestea, daca au ramas spermatozoizi in uretra inainte ca baiatul sa pre-ejaculeze și acestia sunt inserati in femeie, da, sarcina poate aparea.

Poti ramane insarcinata din sexul anal?

Aceasta este o alta intrebare care apare in mintea multor oameni, pentru ca, daca ar exista un mod de a face sex neprotejat fără riscul de a ramane insarcinata, toti ar face-o. Cu toate acestea, exista intotdeauna intrebarea daca poți ramane insarcinata daca tipul termina in fundul tau. Raspunsul? Nu. Intrucat nu este niciun ou care sa fie ferttilizat in fund. Doamnele nu poți ramane insarcinate daca un tip ejaculeaza acolo. Daca esti in cautarea unei pozitii sexuale care sa te ajute sa ramai insarcinata, incearca una in care partenerul poate ejacula in vagin. Aceasta e singura metoda prin care poți avea un copil.

Dacă touși ești fană a jocurilor anale, aceste jucării îți sunt de folos!

Poti ramane insarcinata in timpul menstruatiei?

Aceasta este o alta intrebare pe care si-o pun multe femei in particular și implora sa primeasca un raspuns. Multi oameni vor sa renunte la prezervativ sau la sexul protejat deoarece o femeie este la menstruatie, ceea ce înseamnă ca nu este insarcinata.

Este important nu doar sa cauți anumite pozitii sexuale sa ramai insarcinata, ci și sa faci sex in momentul potrivit. Multi cred ca o femeie care este la menstruatie nu poate ramane insarcinata și evita sa faca sex in aceasta perioada. Totusi, permite-mi sa-ti spun, ca totusi femeia ar putea ramane insarcinata. Sperma poate trai in interiorul unei femei pana la 4 zile. Ceea ce înseamnă ca, daca se afla la sfarsitul ciclului, este posibil ca ea sa incepe sa ovuleze daca a fost acolo o perioada. Deci foloseste protectie, intotdeauna.

Asadar, nu conteaza doar ce pozitii sexuale folosesti sa ramai insarcinata, ci și cand le folosesti.

Sexul te poata scapa de crampele menstruale?

Este o intrebare pe care femeile o pun adesea și barbații vor sa o foloseasca pentru a le convinge pe femei sa faca sex. Adevarul este ca da, sexul poate ajuta la ameliorarea crampelor menstruale. Cum? Ei bine, nu numai ca uterul se relaxeaza in timpul sexului, dar substantele chimice produse in sistemul tau in timpul actului actioneaza, de asemenea, ca un calmant natural. Ceea ce inseamna, de asemenea, ca sexul te poate scapa și de o durere de cap.

Poti ramane insarcinata desi folosesti un prezervativ?

Este o nebunie ca aceasta este inca o intrebare adresata destul de des, dar unii oameni par sa fie confuzi in ceea ce priveste modul de functionare a prezervativelor și eficienta lor.

Una peste alta, da, poți ramane insarcinata desi folosesti un prezervativ. Exista multi factori care pot creste probabilitatea. Folosind un prezervativ expirat, folosind unul cu o gaura subtire pe care nu o poți vedea, sau chiar folosind unul care este prea mic poți ramane insarcinata. Utilizeaza intotdeauna și o metoda contraceptiva de rezerva pentru a preveni o sarcina nedorita.

Prezervative de calitate pentru prevenirea sarcinilor nedorite

Poti contracta o boala cu transmitere sexuala chiar daca partenerul tau nu prezinta semnele uneia?

S-ar putea sa crezi ca esti in siguranta și nu poți lua nicio boala deoarece partenerul tau pare sa nu aiba una. Din pacate, nu toate bolile cu transmitere sexuala au de fapt semne vizibile.

Ia ca exemplu Chlamydia. Este posibil ca unii oameni sa nu prezinte niciodată simptome, iar daca se intampla, semnele nu vor aparea nici după câteva saptamanai după ce au luat-o. Asadar, nu presupune niciodată ca partenerul tau nu are nicio boala doar pentru ca nu prezinta simptome, asa ca protejeaza-te intotdeauna cand faci sex.

Care este cea mai comuna boala cu transmitere sexuala ce poate fi transmisa fără sa stii?

HPV este de departe cea mai comuna boala care se transmite și multi oameni nici macar nu realizează vreodata ca au avut-o. Acest lucru se datoreaza fatpului ca exista anumite afectiuni care nu prezinta simptome.

Alte simptome includ negi genitali si, chiar și atunci, uneori sunt atat de moi incat nu sunt observati. Este o boala cu transmitere sexuala foarte comuna și nu este grava. In realitate, nu exista tratament pentru ea pentru ca dispare singura. Cu toate acestea, exista și alte afectiuni care pot provoca cancer de col uterin la femei, astfel incat testarea trebuie sa fie cruciala.

Sexul se simte mai bine cand esti indragostit?

Probabil ai auzit povesti despre sex de la oameni care sustin ca atunci cand esti indragostit de persoana cu care faci sex te simti mult mai bine, dar oare este adevărat?

Ei bine, potrivit multor surse, da. Facand sex cu cineva pe care il iubesti te vei simti mai bune decat daca te-ai culca cu cineva la care nu tii. Cand iubesti pe cineva, esti mult mai relaxat cu el și acest confort iti permite sa ajungi mai ușor la orgasm.

De asemenea, femeile care se simt bine au sanse mai mari sa aiba un copil. Asadar, nu cauta pozitii sexuale doar sa ramai insarcinata. Cauta sa te bucuri de acest proces. Daca te bucuri de sex, esti mai relaxata și sansele de conceptie cresc.

pozitii de făcut sex pentru a impregna o femeie mai ușor

Poti obtine un orgasm din sfarcurile tale?

Toata lumea cauta modalitati mai usoare de a ajunge la orgasm si, oricat de ciudat ar parea, poți obtine, de fapt, orgasmul prin stimularea sfarcurilor. Acest lucru se datoreaza faptului ca atunci cand sfarcurile sunt stimulate, organismul anumitor persoane produce oxitocina.

Acest hormon poate provoca contractii uterine și vaginale, care sunt la fel ca atunci cand o femeie are orgasm și isi da drumul.

Si baietii au un „punct G”?

Aceasta este o intrebare care a fost dezbatuta de ceva vreme. Dar, cat de mult adevar exista in afirmatia „si baietii au un punct G”? Ei bine, iata. Baietii nu au de fapt un punct G real asa cum au femeile. In schimb, acestia au o prostata care, atunci cand este presata, ii poate face pe barbati sa atinga orgasmul. Aceasta glanda, insa, este localizata in interiorul rectului lor.

jucării penru stimularea punctului G al bărbaților, mai exact prostata

Si fetele iubesc sexul la fel de mult ca baietii?

De multe ori se crede ca barbații vor sa faca sex mai mult decat femeile. In timp ce ei pot actiona ca și cand si-ar dori sa faca sex mai des, femeile si-ar putea dori acelasi lucru, fără a da de inteles asta. Singura diferenta este ca femeile au fost conditionate sa-si pastreze dorintele doar pentru ele. Cu toate acestea, majoritatea femeilor vor recunoaste ca vor sa faca sex mai des. Sexul este un lucru foarte ciudat și intotdeauna vor exista intrebari despre el. Sper ca in acest articol ai gasit raspunsul la majoritatea intrebarilor.

Iata un video cu câteva pozitii sexuale recomandate de MEDICI care te ajută să ramai insarcinata

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

One thought on “Poziții Sexuale Pentru a Rămâne Însarcinată – Sfaturi Practice

  1. Pingback: Poziția MISIONARULUI ✔️ Du-o la ORGASM în 5 minute, Vezi aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.