10 Poziții Sexuale pentru Lesbiene: Cum fac sex femeile?

10 pozitii sexuale pentru lezbiene

Sexul intre femei (lesbiene) este nepopular. Pe langa filmele porno cu lesbiene și scenele Hollywoodiene, poate fi dificil sa gasesti noi metode creative de jocuri.

Exista multe metode pozitii sexuale pentru lesbiene pe care femeile le pot folosi pentru a se juca împreună. Cu toate astea, nu toate pozitiile sunt potrivite pentru toate cuplurile: gusturile difera de la o persoana la alta, așadar este important sa discuti cu persoana iubită despre ceea ce va place și ce nu va place.

Daca nu stii de unde sa incepi, poți sa creezi un meniu sexual care te va ajuta sa alegi mai ușor ce pozitii sexuale pentru lesbiene sa alegi împreună cu partenera.

Pretty Love Ingram – Vibratorul rabbit ce duce partidele de amor la un alt nivel

Pretty Love Ingram – Vibrator Rabbit din Silicon, 19 cm

Exista multe pozitii pe care le puteti incerca. Pentru a condimenta lucrurile, puteti diversifica, incercand o pozitie de vulva-vulva, după care o pozitie de sex oral.

Aceste pozitii puteti totodată sa le puneti in practica după cum doriti. De exemplu, puteti inlocui degetul intr-o pozitie de fingering cu un strap-on.

Iata care sunt cele mai comune pozitii de lesbiene pe care le puteti incerca:

1. Madame’s Butterfly

Madame’s Butterfly

Conceputa in special pentru sex oral, o persoana sta cu susul in jos pe un mobilier, pe care partenera sta intr-o pozitie confortabila. Persoana de jos va fi sta cu picioarele in sus, desfacute iar partenera va folosi limba pentru a-i stimula vulva.

2. Finger Fun

Finger Fun

Este o pozitie ideala pentru fingering (sau pentru a folosi o jucarie erotica). O persoana sta pe spate, sprijinita in coate, ci picioarele in sus, desfacute. Partenera va sta deasupra sa, intr-o pozitie similara cu pozitia vacarita inversata și o va stimula cu o jucarie sau pur și simplu cu degetele.

Daca este foarte inconfortabila, partenera ce se sprijina in coate poate lasa picioarele jos: important e sa le tina desfacute!

Sfat: Persoana de deasupra poate de asemenea sa stimuleze clitorisul partenerei, oferind plăcere dubla simultana. Se poate folosi un vibrator rabbit pentru o stimulare mai intensa.

Cea mai nouă colecție de vibratoare rabbit, la super prețuri

3. Reach Around

pozitia sexuala pentru lezbiene Reach Around

In aceasta pozitie, o persoana va sta in spatele celeilalte si  va avea acces la vulva acesteia pentru a o stimula asa cum doreste, cum i se pare mai distractiv.

Sfat: Persoana din spate poate folosi un vibrator de clitoris in loc de maini, pentru extra placere.

Triple Teaser – Strap on pentru tripla stimulare! Ideal pentru stimularea vaginului, a clitorisului și stimularea anala, simultan

Triple Teaser – Strap On, Plug Vaginal, Plug Anal, 3 in 1

4. Tongue Bounce

Tongue Bounce

Aceasta pozitie este perfectă pentru femeile pasionate de sex oral. Similara cu pozitia „Sit on my face”, in pozitia Tongue Bounce partenera sta deasupra in picioare (spre deosebire de cealalta pozitie in care sta in genunchi) pentru a avea mai mult contorl asupra zonelor pe care le stimulareaza persoana de dedesubt, cu limba.

5. Kiss-n-Fondle

Kiss-n-Fondle

Ambele persoane stau intinse in directii opuse. Este o pozitie mai potrivita pentru preludiu decat pnetru sex. Ofera posibilitatea partenerelor de a se saruta și de a se stimula cu degetele (sau cu ajutorul unei jucarii) atat intern cât și extern.

Este pozitia perfectă pentru a va stimula, făcând jocurile erotice mai intense și mai romantice. Folositi aceasta pozitie ca preludiu deoarece va ajuta sa intensificati jocurile erotice.

6. Grind from Behind

Grind From Behind

Similara cu pozitia Reach Around de mai sus, in aceasta pozitie o persoana sta de asemenea in spatele celeilalte, dar de data asta ambele stau in genunchi. Aceasta pozitie permite stimularea atat vaginala cât și clitoridiana. Se pot folosi degetele sau chiar și o jucarie sexuala pentru o stimulare mai intensa.

Este recomandata stimularea simultana a ambelor zone (vaginala și clitoridiana) pentru intensificarea orgasmelor.

Sfat: Ar putea fi mai ușor daca partenera din fata sta indoita, intr-un mod similar cu pozitia doggie style. Astfel, fundul este putin ridicat și ofera posibilitatea stimularii mai intense a clitorisului, dintr-un unghi mai bun.

Vibratoare de clitoris - Produse 100% originale, perfecte pentru femeile ce doresc plăcere fără limite

7. Spread Eagle

Spread Eagle

Este pozitia pefecta pentru jocurile de rimjob. Aceasta pozitie este ideal pentru persoanele pasionate de jocuri anale-orale! Persoana din fata sta indoita, similar cu pozitia „capra”, cu picioarele și fesele desfacute, in timp ce partenera sta in genunchi, stimulandu-i oral anusul.

Pentru a face pozitia mai confortabila, pentru sesiuni mai lungi, partenera de dedesubt isi poate pune perne sub genunchi.

Classic Double Whammy – Dildo-ul duplu perfect pentru cuplurile lesbi

Classix Double Whammy – Dildo Dublu din PVC, 43.8 cm

Sfat: Daca partenera de deasupra nu se simte confortabil in aceasta pozitie, se poate rezema de o piesa de mobilier. Pe perioade lungi, poate fi obositor sa stai in aceasta pozitie indoita, fără sa te sprijini.

8. CunningFingerlust

CunningFingerlust

Similar cu pozitia Finger Fun, o persoan sta deasupra celeilalte, precum in pozitia vacarita inversa. Partenera de deasupra o va stimula precum și in cealalta pozitie. Cu toate astea, in aceasta pozitie, și partenera de dedesubt o poate stimula pe cea de deasupra prin sex oral, fiind pozitia perfectă pentru persoanele care doresc sa se stimuleze una pe cealalta.

Este similara cu pozitia 69, diferenta fiind ca o persoana face sex oral iar cealalta stimuleaza partenera cu degetele sau cu diferite jucarii erotice.

Sfat: Daca are suficient loc și e confortabil, chiar și persoana de dedesubt poate stimula partenera cu degetele deoarece are manile libere. In acelasi mod, și partenera de deasupra o poate stimula pe cea de dedesubt prin sex oral.

9. Entangled Tickle

Entangled Tickle

In aceasta pozitie, ambele femei stau jos, cu fata și picioarele indreptate una inspre cealalta. Picioarele se incruciseaza iar partenerele se vor stimula reciproc, fiind pozitia perfercta pentru masturbare reciproca.

Come Closer – Strap On-ul revolutionar fără strapuri. Pentru orgasme explozive

Come Together – Strap On din Silicon, Rezistent la Apă, 22 cm

Se poate folosi mana, degetele sau chiar și o jucarie erotica cum ar fi un vibrator glonte pentru o stimulare mai intensa.

Sfat: Se poate folosi aceasta pozitie pentru a face sexul mai intim, mai senzual și mai pasional deoarece va exista mai mult contact vizual. Partenerele se pot saruta intens atunci cand se aplica aceasta pozitie sexuala pentru lesbiene.

Vibratoare mici, pentru femeile care doresc orgasme de neuitat

10. Standing Vibration

Standing Vibration

Vorbind de vibratoare, cu toate ca in aceasta pozitie se vede un vibrator, se pot follosi multe alte jucarii erotice, cum ar fi dildo-uri sau strap on-uri. De asemenea, daca nu aveti la indemana nicio jucarie, puteti folosi pur is simplu degetele.

Ambele femei stau in picioare, cu fata una inspre ceallata. O presoana isi ridica piciorul in sus și sta rezemata de perete, in timp ce partenera o penetreaza. In aceasta pozitie, partenera are un unghi bu de penetrare. Poate fi folosita atât pentru penetrarea vaginala cât și anala.

Cele mai bune strap on-uri, perfecte pentru pozitiile sexuale între lesbiene

Pentru a face jocurile mai obraznice, nu-ti fie frica sa iti palmuiesti partenera. Cu siguranta ii va placea o palma jucausa peste fese!

Sfat: Poti incerca aceasta pozitie chiar și pe scari, mai ales daca este o diferenta mare de inaltime. Asigurati-va insa ca aveti echilibru și ca va puteti sprijini de perete sau de balustrada.

pozitii sexuale pentru lezbiene

De retinut

Acestea sunt unele din cele mai confortabile pozitii sexuale pentru lesbiene. 10 idei care te ajută să duci jocurile erotice alaturi de persoana iubită la un alt nivel: mai romantice ca niciodată, pentru a scapa de monotonia sexuala. Care din acestea este preferata ta?

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.