Prelungitoarele de penis – Cine folosește prelungitoare și de ce?

prelungitoare de penis utilizare

Contrat a ceea ce se crede, prelungitoarele pentru penis nu sunt potrivite doar pentru persoanle care sunt ingrijorate de dimensiunea penisului lor. Aceste tipuri de produse pot fi purtate in mai multe situatii și indiferent de marimea penisului, te pot ajuta sa amplifici experienta sexuala pe care o ai.

Ce este un prelungitor pentru penis?

Prelungitoarele de penis sunt niste produse care se pune pe penis pentru a-l ajuta sa fie mai mare in lungime și grosime, in timpul activitatilor sexuale.

Cu toate ca sunt diferite, prelungitoarele pentru penis și strap on-urile intra in aceeasi categorie, pentru ca la urma urmei sunt folosite in acelasi mod: se pun pe penis. Totusi, spre deosebire de strap on-uri, prelungitoarele pentru penis te ajută să ai un penis mai mare. Strap on-urile de regula îți oferă doar un loc in care sa iti bagi penisul și sunt mult mai tari deca prelungitoarele.

De asemenea, un strap on nu îți va oferi niciodată la fel de multa plăcere precum un prelungitor de penis, deoarece scopul acestuia nu este sa iti ofere placere, ci sa ofere pur și simplu un loc in care sa bagi penisul pentru a folosi strap on-ul ca un dildo. Prelungitorul cauta sa creasca penisul in lungime iar in acelasi timp sa va ofere amandurora placere.

Cele mai noi dildo-uri din România

Cine foloseste prelungitoare de penis? Pentru cine sunt acestea?

Prelungitoarele de penis sunt folosite de multe persoane, nu doar de cele cu penisul mic. Motivul este unul simplu: indiferent de marimea penisului tau, niciodată nu strica cativa centimetri in plus. Mai mult de atat, reusesti astfel sa diversifici activitatile in dormitor, prevenind instalarea monotoniei sexuale. Iata așadar pentru ce sunt folosite și cine foloseste prelungitoare de penis.

1. Cuplurile care cauta ceva nou

Prelungitoarele de penis adauga un plus de grosime penisului atunci cand sunt purtate dar acestea vin de asemenea in diferite forme și au diferite texturi.

Poti gasi prelungitoare de penis cu noduli sau cu striații de-alungul jucăriei care ofera un plus de stimulare in timpul penetrarilor.

Cu aceste jucarii poți adesea sa stimulezi mai ușor și mai placut punctul G și punctul P, crescand considerabil sansa unui orgasm.

Asigura-te ca folosesti lubrifiant din plin, asltfel nu te vei putea bucura cum trebuie de aceasta jucarie.

2. Cei care doresc sa prelungeasca sexul

In cele mai multe cazuri, prelungitorul scade plăcerile barbatului. Daca acestia sufera de ejaculare precoce, vor rezista mai mult pana la orgasm – exact ca in cazul unui prezervativ foarte gros. Astfel, prelungitoarele de penis sunt perfecte pentru cei care sufera de ejaculare prematura sau pentru cei care doresc pur și simplu sa reziste mai mult.

Totusi, daca vreti ceva specific pentru aceasta solutie, puteti incerca mansoanele de penis. Mansoanele sunt foarte asemanatoare cu prelungitoarele doar ca nu prelungesc penisul ci doar il fac mai gros, te ajută să rezisti mai mult și au diferite forme și striații pe suprafata acestora pentru stimularea peretilor vaginali in timpul penetrarii.

Cele mai bune manșoane pentru bărbați

3. Prelungitoarele pentru penis sunt perfecte pentru cei care doresc sa se joace cu lungimea penisului

Dupa cum le spune și numele, prelungitoarele pentru penis au fost concepute initial pentru prelungirea penisul și cu toate ca acum au și alte funcții pentru a face sexul și mai placut, la baza, acestea au acelasi scop: de a prelungi penisul temporar.

Poti avea un prelungitor care este axat pe ingrosarea penisului, pe prelungirea penisului sau pe ambele.

Daca adaugi lungime, doresti sa folosesti un prelungitor de penis pentru prelungirea penisului, asigura-te ca sta bine prins pe penis.

Cu ajutorul unui prelungiro de penis iti poți indeplini fanteziile tale sexuale mult mai ușor. Este o solutie temporara perfectă și 100% eficienta. Esti sigur ca penisul tau va fi mai mare și poți oricând sa revii la dimensiunil initiale.

4. Prelungitoarele de penis te pot ajuta daca ai probleme cu erectia

Multe persoane care au probleme cu mentinerea unei erectii folosesc un prelungitor de penis. Aceasta jucarie te poate ajută să te bucuri de sex prin penetrare fără sa iti faci griji ca nu vei putea mentine erectia.

Cu toate ca nu toate au acest rol (unele necesită o erecție pentru a fi folosite), unele prelungitoare de penis pot fi folosite pentru penetrarea partenerei chiar și atunci cand penisul este in stare flasca.

Cauta un manson sau un strap on care are un interior ferm pentru mentinerea rigiditatii.

Prelungitoare de penis de TOP

Daca suferi de ejaculare precoce sau pierzi erectia in timpul sexului, aceste tipuri de prelungitoare te pot ajuta sa te bucuri de beneficiile emotionale ale sexului, scapand de griji.

5. Condimenteaza viata sexuala cu un prelungitor de penis cu vibratii

O astfel de jucarie te poate ajută să te bucuri de toate beneficiile unui prelungitor de penis și totodată a unui vibrator. Vibratiile acestei jucarii sunt benefice atât pentru barbat cât și pentru partenera. Acestea cresc fluxul de sange din penis, intensificand ssenzatiile in timp ce stimuleaza vaginul in timpul penetrarii, ajutandu-te sa ii oferi orgasme mult mai puternice și mult mai rapide.

Fie vaginal, pe clitoris, pe perineu sau in anus, oricum ai folosi un prelungitor de penis, acesta iti garanteaza plăceri nemaiintalnite.

Vibratiile acestor jucarii sunt cunoscute pentru stimularea penisului asupra persoanelor ce sufera de disfunctie erectila.

6. Pot fi folosite pe vibrator sau dildo

Prelungitoarele de penis sunt perfecte pentru schimbarea texturii a dildo-ului sau vibratorului. Asa cum le pui pe penis, le poți pune și pe dildo-uri sau vibratoare. Reprezinta o modalitate mai ieftina decat sa cumperi o alta jucarie.

Vibratoare ce garantează plăceri supreme

De asemenea, poți pune un manson pe dildo sau vibrator pentru a combina senzatiile mansonului cu cele ale vibratorului, oferindu-ti mega placeri.

Poti simti ceva atunci cand porti un prelungitor de penis?

Bineniteles! De cele mai multe ori, un prelungitor de penis scade ușor senzatiile din timpul penetrarii, insa acestea raman suficient de puternice pentru a-ti oferi senzații placute. Atat timp cat ti se potriveste și folosesti un lubrifiant (nu prea mult pentru a nu iesi penisul din interior), vei simti din plin plăcerile sexului – iar partenera le va simti chiar mai tare!

Totodata, este indicat sa alegi cu grija prelungitorul de penis cumparat. Cu toate ca exista unele care nu scad foarte mult senzatiile din timpul sexului, altele sunt facute special pentru cei care sufera de ejaculare precoce și scad considerabil placerile.

Alege prelungitorul care ti se potriveste și te vei putea bucura de plăceri intense pentru mai mult timp.

Indiferent cum folosesti un prelungitor de penis, cel mai important este ca mereu sa folosesti un lubrifiant și sa iti fie confortabil pe penis. Nu uita ca, cu toate ca unele senzații de plăcere pot fi limitate, prelungitorul te ajută să te simtilezi mai mult mental din gandul ca iti satisfaci mai intns partenera.

De regula, prelungitoarele se poarta pentru satisfacerea partenerei.

Probabil cel mai important lucru de specificat este ca prelungitoarele de penis nu sunt prezervative și nu reprezinta o metoda contraceptiva.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.