Prezervativele din Poliizopren – Alternativa pentru cei alergici la Latex. Cât sunt de eficiente?

prezervative din poliisopren

Prezertavitele din poliizopren sunt o alternativa de prezervative excelenta pentru persoanele ce sunt alergice la latex. Multe persoane sustin ca acestea sunt cele mai apropiate de senzatia prezervativelor obisnuite. De fapt, exista un motiv bun pentru care acest lucru – poliizoprenul este o formă sintetica de latex. In alte cuvinte, este latexul făcut in laborator, nu latexul natural, care este făcut dintr-un copac.

Esti confuz de ce un produs din latex este recomandat ca o optiune pentru persoanele alergice la latex? Raspunsul este simplu. Majoritatea persoanelor ce au aceasta alergie nu sunt alergice cu adevărat la latex. Ciudat, daradevărat. Acestia sunt, de fapt, alergici la unul din proteinele plantei ce produce latex.

Cum sunt facute prezervativele din poliizopren

Latexul natural este extras din copaci iar din acesta se fac prezervativele și alte produse. In contrast, poliizoprenul este un material creat in laborator. Astfel, acesta nu contie proteinele gasite in altexul natural. Cu toate astae, are in mare parte aceleasi proprietati și se simte aproape la fel. Ceea ce nu are sunt acele componente care tind sa provoace alergii.

Cele mai noi prezervative de pe piata, de la branduri de top

Acesta este motivul pentru care prezervativele din poliiziopren sunt atat de similare cu prezervativele din latex. Aceasta este practic o varianta mai „curata” a latexului.

Pe de alta parte, prezervativele din poliuretan sunt mai dure și mai putin flexibiele deoarece sunt facute din plastic in mare parte. Asadar, daca esti alergic la latex, exista suficiente alternative pentru tine. Merita sa experimentezi cu prezervativele din poliizopren. Ar putea fi o optiune mai potrivita decat cele din poliuretan deoarece sunt mai accesibile la pret.

De ce trebuie sa tii cont atnuci cand cumperi prezervative din poliizopren

Esti curios de unde poți cumpara prezervative din poliizopren pentru a-ti imbunatati viat sexuala? Iata tot ce trebue sa stii.

Pretul

Pretul prezervativelor din poliizopren este putin mai ridicat decat cele din latex natural, dar sut mai ieftine decat prezervativele din poliuretan. Prezervativele din poliuretan sunt o alta alternativa pentru persoanele cu alergii la latex.

Cat sunt de comune?

Prezervativele din poliizopren sunt, de fapt, surprinzator de comune. Acestea pot fi gasite la farmacii sau chiar și la magazinele obisnuite. De asemenea, și sex shop ul Just Love comercializeaza prezervative din poliizopren.

Manix Skyn – Cele mai performante prezervative din poliizopren. Confortabile și foarte ușor de folosit.

Manix Skyn – Prezervative Transparente din Polisopren

Cum se folosesc prezervativele din poliizopren

In timpul sexului vaginal

In 2008, FDA (Food and Drugs Administration) a aprobat uzilizarea prezervativelor de poliizopre, considerandu-le eficiente pentru prevenirea sarcinilor netoride și pentru transmiterea bolilor cu transmitere sexuala. De asemenea, sunt potrivite pentru a fi folosite in timpul sexului vaginal.

Prezervative din Latex, cu diferite functii

In timpul sexului oral

Prezervativele din poliizopren sunt potrivite pentru a fi folosite in timpul sexului oral.

Pentru sexul anal

Prezervativele din poliizopren sunt de asemenea compatibile pentru sexul anal. De fapt, sunt potrivite pentru orice tip de sex, exact precum prezervativele din latex. Insa nu uita de lubrifiant. Daca esti interesat, am scris un articol despre lubrifiantii compatibili cu prezervativele din latex sau poliizopren.

Lubrifiantii

Poti folosi atat lubrifianti pe baza de apa cât și pe baza de silicon cu prezervativele din poliizopren. Evita insa lubrifiantii din ulei, deoarece pot deteriora materialul acestora, exact ca și in cazul prezervativelor din latex, ceea ce creste sansele de contactare a bolilor cu transmitere sexuala sau a sarcinilor nedorite.

Lubrifianti de calitate de la branduri de top, la super oferte

Avantajele și dezavantajele prezervativelor din poliizopren

Prezervativele din poliizopren sunt destul de noi pe piata. Unul din primele prezervative acceptate de FDA  pentru prevenirea sarcinilor ai a anumitor boli cu transmitere sexuala au aparut in 2008.

Intr-adevar, nu este nevoie de aprobarea lor pentru a fi produse (de altfel sunt multe jucarii erotice pe care FDA nu le-a acceptat, așadar iti sugerez sa alegi cu atentie jucariile atunci sexuale atunci cand le cumperi.

Cu toate astea, un accept de la FDA este ca o garantie ca produsul respectiv functionează asa cum se spune. Necesita ani lungi de munca, studii stiintifice și teste clntie pentru ca FDA sa poata accepta un produs. Asadar acestea au fost considerate eficiente in urma studiilor pe multi ani.

Prezervativele din poliizopren sunt produse in laborator așadar sunt o varianta mai sigura decat latexul. In general, acestea sunt mai moi și chiar mai confortabile, cu toate ca pot fi putin mai groase.

Prezervativele din poliizopren se pot intinde mai bine decat latexul iar după ce au fost intinse, sunt mai bune la mentinerea formei. Cu alte cuvinte, prezervativele din poliizopren sunt mai putin probabile sa se rupa.

Aceste produse sunt per total mai bune decat cele din latex, cu toate ca sunt putin mai scumpe.

Unul din principalele dezavantaje ale prezervativelor din poliizopren este faptul ca poate fi greu sa te obisnuiesti cu ele după ce ai folosit mult timp prezervativele din latex. Persoanele care au tendinta sa aiba probleme sa se adaptarea la lucruri noi e posibil sa nu gaseasca aceste prezervative satisfacatoare.

Asadar, pe scurt, avantajele și dezavantajele prezervativelor din latex sunt:

Avantajele și dezavantajele prezervativelor din poliizopren
Avantaje Dezavantaje
Sunt mai confortabile
Pot fi putin mai scumpe decat prezervativele din latex
Sunt potrivite pentru persoanele cu alergii la latex
Sunt putin mai groase decat cele din latex
Sunt mai ieftine decat prezervativele din poliuretan
Pot fi folosite la fel de multe tipuri de sex precum prezervativele din latex

Concluzie

Nu exista niciun dubiu ca prezervativele din latex sunt bune. De fapt, acestea sunt cele mai comune iar multe persoane nu vad niciun motiv sa le inlocuiasca cu celelalte tipuri. De fapt, nici nu nu recomandam sa le inlocuiesti pe cele din latex cu cele din poliizopren daca esti multumit de acestea.

Cu toate astea, exista multe persoane ce au diferite alergii iar folosirea prezervativelor ce nu sunt facute din latex este esentiala. Un alt motiv sa folosesti prezervative din poliizopren este daca simti ca nu esti satisfacut de cele din latex, deoarece acestea sunt mai moi și mai confortabile. Cu toate astea, sunt de regula putin mai groase.

Indiferent ca alegi prezervativele din latex sau din poliizopren, cel mai important este sa le folosesti corespunzator. Ambele variante sunt potrivite pentru prevenirea sarcinilor nedorite și a bolilor cu transmitre sexuala. Just Love iti pune la dispozitie ambele tipuri de prezervative. Alege-le pe cele care iti plac și bucura-te de o partida de sex intensa!

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.