Rejuvenarea Vaginală – Ce este? Cum Se Face? Cât costă?

rejuvenare-vaginala-pareri

Cand auzi cuvantul rejuvenare, te gandesti probabil la mintea și corpul tau. S-ar putea chiar sa te intrebi daca vei fi capabila sa te simti din nou la fel de bine ca atunci cand erai adolescenta. In acest articol iti vom spune tot ce trebuie să știi despre rejuvenarea vaginala: cum ce este, cum se face și cand este indicat femeilor. Haideti sa incepem.

Cand femeile trec prin sarcina, nasterere, schimbari hormonale și imbatranire, toti acesti factori dauneaza sanatatii zonei genitale. Elasticitatea, lubrifienrea naturala, senzatiile din timpul sexului, toate acestea scad cu timpul. In aceste cazuri, exista o tenica numita rejuvenare vaginala care promite refacerea vaginal pentru a-l „intineri”. In termeni medicali, se numeste vaginoplastie.

Ai putea chiar sa-ti imaginezi o vacanta tropicala, un masaj sau un somn de 8 ore. Dar probabil ca nu te-ai gandi la vaginul tau, nu-i asa? Pentru ca, daca nu stiai, exista un astfel de lucru precum rejuvenarea vaginala. Ce vremuri am ajuns sa traim…

Încearcă Vagina Thight – Cremă specială pentru strâmtarea vaginului

Vagina Tight ?? Gel Pentru Strâmtarea Vaginului, 30 ml (made in Germany)

Daca vrei sa iti intineresti vaginul cu 30 de azi, poți sa o faci. Ai nevoie de 3 tratamente de rejuvenare vaginala, despre care se spune ca „rezolva problemele cu uscarea, incontinenta și durerea in timpul sexului, modificand totodată și aspectul exterior.”

Deci, cum poate fi vaginul reintinerit? Este vorba despre un proces, in care este folosita o bagheta pentru a intra și a iesi din vagin. De asemenea, se foloseste caldura pentru a „stimula transformarea celulara”. Acest lucru permite vaginului sa se intoarca la zilele sale de glorie, ceea ce este foarte dragut.

Chiar ai nevoie de rejuvenare vaginala?

Potrivit medicilor, rejuvenarea vaginala face multe promisiuni, insa dovezile inca lipsesc. Daca faci sex și nu simti durere, dar doresti sa introduci o bagheta incalzita in vaginul tau din alte motive, fa-o. Dar este inutil sa incerci sa-ti faci vaginul sa se intoarca la zilele de dinainte, cand nu iti pasa de cum arata – nu va deschide poarta spre o viata sexuala mai fierbinte.

Creme pentru strâmtarea vaginului

Vaginele noastre sunt uimitor de elastice. Ele sunt perfecte asa cum sunt. Si sincer, daca ai 40 de ai nu ar trebui sa te astepti sa ai vaginul unei adolescente.

Rejuvenarea vaginala – ce înseamnă și cum se face?

Rejuvenarea vaginala sau vaginoplastia este procedeul prin care un vagin este stramtat. Daca mușchii acestuia au fost deteriorati de diferite probleme, acesta poate fi refacut pentru ca femeia sa capete din nou rezistenta și puterea unui vagin sanatos.

cum-se-face-rejuvenarea-vaginala

De ce este important pentru mine să-mi fac timp pentru sex

Nu mi-a fost niciodată rusine sa-mi expirm atractia pe care o am fata de sotul meu. Totul despre el ma excita, și asta se intampla inca din prima zi in care ne-am cunoscut. Dupa un an de relatie, inainte de a ne casatori, eram gata in orice moment sa facem sex.

Imediat după casatorie, credeam ca viata noastra sexuala va ramane la fel pentru totdeauna pentru ca eram compatibili sexual. Gresisem.

Am fost socata sa descopar ca la un moment dat oamenii nu mai fac sex in fiecare zi. Dupa aproximativ un an de la casatorie, fără macar sa observ la inceput, lucrurile au inceput sa incetineasca. Nu pentru ca fiorul disparuse sau ca sexul nu mai era bun. Pur și simplu am incetat sa ne mai gandim la asta. Lucrurile s-au schimbat. Am devenit mai ocupati și pe masura ce cautam modalitati de a economisi timp și a fi mai eficienti, sexul a fost taiat de pe lista.

Intr-o zi mi-am dat seama ca nu-mi pot aminti cand am făcut ultima data sex cu sotul meu. In acel moment am stiut ca trebuie sa schimb ceva. M-am dus sa vorbesc cu sotul meu și l-am intrebat daca a realizat ca noi nu am mai făcut sex de foarte mult timp. Desigur, stia. Fiind un sot bun, el nu voia sa ma preseze sau sa ma deranjeze stiind ca am atat de multe lucruri de facut.

Încearcă Virgin Thight Ruf – Crema ce strâmtează vaginul. Pentru partide de amor ca la început

Virgin Tight Ruf ?? Crema pentru Stramtarea Vaginului, 30 ml

M-am simtit groaznic. Desigur, s-au intamplat multe in acest timp, ne-am schimbat locul de munca, ne-am ocupat de cresterea fetei, etc. Intimitatea este un factor important in majoritatea casatoriilor. De fapt, 61% dintre oamenii casatoriti au spus ca o relatie sexuala satisfacatoare este cheia unei casnicii de durata.

Exista atat de multe motive pentru care sexul este taiat de pe lista. Cand ai grija de copii, mergi la munca pentru a-i intretine și ai facturi de platit, este foarte ușor sa uiti de sex. Desigur, pana cand apar resentimentele. Sau sentimentul ca esti deconectat. Atunci incep problemele. Si adevarul este ca și eu vreau sa fac sex. Chiar și atunci cand sunt obosita, tot as vrea sa am parte de putina intimitate cu sotul meu. De fiecare data cand simt ca nu am chef, de indata ce incepem, intru cu totul in joc.

Bile Kegel pentru Strâmtarea Vaginului. Alternativa perfectă pentru rejuvenarea vaginală

Stiu ca nu se intampla la fel cu toata lumea. Exista o mulțime de motive pentru care nu vrei sa faci sex. M-am confruntat cu probleme legate de imaginea corpului meu după ce am născut și ma simteam neatragatoare. Exista probleme de sanatate care diminueaza libidoul, sau poate ai probleme emotionale iar sexul este ultimul lucru la care vrei sa te gandesti. Toate acestea sunt de inteles. Pentru mine niciuna dintre acestea nu reprezenta o problema. Pur și simplu nu m-am mai gandit la sex.

Sa-mi fac timp pentru sex, acum este o prioritate pentru mine. Desi poate parea ciudat, da, notez in calendar de fiecare data cand fac sex cu sotul meu. Vreau sa ma asigur ca nu trece prea mult timp fără sa facem sex. Suntem foarte ocupati și de aceea, in cele din urma am acceptat ca trebuie sa-mi programez sexul la fel ca pe orice alta activitate din viata mea.

Vezi și despre: Luna Beads Noir – Bilele Kegel ideale pentru strâmtarea vaginului

Bile Kegel Luna Beads Noir cu Vibratii

Cand ceva este important pentru tine, faci cea ce trebuie ca sa functioneze. Sa iubesc și sa fiu iubita fizic de sotul meu este o prioritate in viata mea. Faptul ca-mi pun alarme car sa-mi aminteasca sa ma conectez intim cu sotul meu chiar functioneaza. Si nici nu am primit nicio plangere din partea lui, pana acum.

Rezultatele rejuvenarii vaginale

Conditiile non-chirurgicale de tratare a vaginului doar acum abia au inceput sa ia amploare. Exista un interes urias pentru aceste servicii iar noi tehnologii apar constant.

Datorita faptului ca este un domeniu nou, exista câteva grupuri de pacienti care sunt tratati și câteva grupuri care nu sunt tratati. Rezultatele inca nu au aparut, deoarece testele nu au fost inca finalizate. Odata cu finalizarea studiilor, vom putea afla mai multe despre eficienta rejuvenarii vaginale printr-un procedeu non-chirurgical. Exista, de exemplu, bile vaginale care sunt concepute special pentru strâmtarea vaginului în mod natural. Aceasta procedura se face rapid și ajuta sa eviti procedura de rejuvenare vaginala, care este, practic, o procedura chirurgicala.

bile-kegel-pentru-stramtarea-vaginului

4 Lucruri pe care nu le stiai depre rejuvenarea vaginala

Toți au auzit despre aceasta procedura. Cunoscuta și sub numele de „vaginoplastie”, aceasta procedura dureaza 1-2 ore și are rolul de a intari mușchii vaginali interni și externi din zona vaginala pentru a-if ace mai puternici și pentru a oferi mai mult control.

Vezi și: Tightening Cream de la Shiatsu. Crema japoneză pentru strâmtarea vaginului

Crema pentru Stramtarea Vaginului Tightening Cream, 30 ml

 

Rejuvenarea vaginala ajuta astfel atat femeile cât și partenerii acestora sa se bucure mai mult de sex. Poate aparea in urma unei nasteri, deoarece mușchii vaginali pot slabi in timpul acestui proces sau pur și simplu, cu trecerea varstei. Unele persoane sustin ca mușchii din aceasta zona pot slabi și de la prea mult sex, dar studiile au aratat ca acest lucru nu este adevărat.

Cu toate ca it poate imbunatati viata sexuala, nu acesta este singurul avantaj al rejuvenarii vaginale. Iata 4 lucruri pe care nu le stiai despre acest procedeu.

  1. Nu iti îmbunătățește doar viata sexuala. Multe femei aleg sa incerce aceasta procedura chiar daca viata lor sexuala este perfecta. De exemplu, acestea pot simti un disconfort constant in zona respectiva sau pot exista probleme de functionare, cum ar fi probleme cu mentinerea tamponului in interior sau chiar incontinenta urinara, cauzata mai ales in urma exercițiilor intense ce pun presiune pe aceasta zona, de exemplu in timpul sesiunilor de yoga.
  2. Totusi, iti pot imbunatati viata sexuala. Avand in vedere ca rejuvenarea vaginala reface tesutul muscular din aceasta zona, femeile vor avea mai mult controla asupra organului intim, ajutandu-le astfel sa se bucure mai mult de partidele de sex alaturi de persoana iubită. Atat femeile cât și partenerii lor vor observa imbunatatiri in dormitor. De fapt, studiile arata ca intre 83% și 90% din femeile ce au trecut printr-o astfel de procedura sustin ca viata lor sexuala s-a imbunatatit. Nu e vorba doar de faptul ca se simte mai bine, dar sunt mai multumite de noul aspect al organului lor și au mai multa incredere, ceea ce le ajuta sa se relaxeze, sa nu se mai simta complexate și sa se bucure mai mult de partidele de amor alaturi de persoana iubită.
  3. Procedura se face doar de un specialist. Rejuvenarea vaginala este o procedura chirurgiala, așadar trebuie facutea neaparat de un chirurg specializat in acest domeniu. Ar trebui sa cauți un medic care are sute sau chiar mii de ore de operatii in spate. Alege un medic care foloseste cele mai noi metode chirurgicale dep e piata pentru a avea parte de cele mai bune rezultate.
  4. Este o investitie pe termen lung. In cazul in care nu apare alta nastere naturala, rejuvenarea vaginala este o procedura pe care o faci o singura data in viata. Cu toate ca este normal ca pe parcursul vietii mușchii sa mai slabeasca, niciodată nu se va ajunge in acelasi punct ca inainte de operatie – in cazul in care, bineinteles, nu sunt implicati alti factori cum ar fi o alta nastere naturala, un avort intr-un stadiu tarziu sau o nastere prematura.

Concluzie

Rejuvenarea vaginala este o procedura pe care multe femei ajung sa o faca atunci cand mușchii vaginali incep sa se lase. Fie ca este cauza unei nasteri naturale sau pur și simplu a varstei, aceasta procedura poate fi de ajutor in cazul in care mușchii devin atat de lasati incat exista un disconfort constant sau te limiteaza la activitatile de zi cu zi – cum ar fi imposibilitatea de a face exerciții fizice fără sa apara incontinenta urinara. Vaginoplastia este procedura aleasa de femei pentru a recapata control atat asupra vietii sexuale cât și a activitatilor zilnice.

PS: Daca vrei sa afli mai multe despre rejuvenarea vaginala, uite un video interesant:

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.