Sex după divorț – cum este când schimbi partenerul sexual după foarte mult timp?

sex-dupa-divort

Nimic nu se compara cu primul orgasm pe care il ai după divort. Si nu vorbim despre orgasmul pe care ti-l provoci singura. Pentru majoritatea oamenilor care sunt in divort, sau au o casnicie nefericita, mana (sau vibratorul) devine prietena lor cea mai buna.

Atunci cand femeile se despart sau divorteaza de un barbat, devin frustrate. Si inteleg frustrarea care apare. Dar, trebuie sa intelegeti cu totii, nimic nu se compara cu sexul de după divort. Este ca și cum ai merge la un dealer auto pentru prima oara și simti miroul unei masini noi. Nu este nimic mai bun decat mirosul unei persoane noi, mai ales daca ultima mirosea urat și avea prea multi kilometri.

Am trecut prin asta! Am fost casatorita de 2 ori asa ca stiu totul despre sexul de după divort. Trebuie sa-ti spun, prima data cand te uiti in ochii unei alte persoane, te uiti adanc și te gandesti la tine „nu-mi doresc decat sex”. Asta e.

Nu vreau sa vorbesc despre copii. Nu vreau sa vorbesc despre bani. Nu vreau sa vorbesc despre nimic. Vreau doar sa fac sex cu tine, toata noaptea.

Prima data cand dormi cu o persoana noua după ce ai incheiat o relatie – fie ca este vorba despre un divort sau doar de o despartire – te simti ca și cum ai fi virgina din nou. Unele dintre voi aveti paianjeni acolo jos, a trecut atat de mult timp. Unele dintre voi sunt chiar ruginite. Dar iata care-i treaba – și aminteste-ti asta pentru ca este foarte important: prima persoana cu care vei dormi după divort va fi ultima persoana cu care vei dori sa ai o relatie.

Gandeste-te la asta. Esti plina de emotii, de dorinta, iar dragostea te-a orbit. Multe persoane fac greseala de a se implica intr-o relatie cu cineva imediat, deoarece sexul este bun și asta le lipseste. De obicei, atunci cand oamenii se confrunta cu probleme in relatie, sexul dispare.

Deci, bineinteles, sexul este primul pe care doresti sa-l inlocuiesti, pentru ca ti-a lipsit atat de mult. Dar, de asemenea, este și cea mai mare capcana.

Inainte de a intra intr-o noua relatie, ar fi bine sa petreci putin timp singura. Trebie sa faci sex, sa te distrezi și sa iti dai seama care sunt lucrurile importante in viata. Si nu ar trebui sa cazi in capcana de a te combina cu acea persoana care vrea sa te foloseasca doar pentru sex, care se hraneste cu energia ta sexuala. Pentru ca atunci cand iesim dintr-o casatorie sau o relatie, avem o energie sexuala incredibila.

Când este momentul să începi să faci sex? Răspunsul te poate șoca

Tine-te bine! Acesta va fi cel mai controversat articol pe care l-ai citit vreodata.

Mitul „regula intalnirii cu numarul 3”. Exista mitul sau vechea poveste despre „cand este momentul potrivit sa faci sex”. Aceasta regula ridicola spune ca la cea de-a treia intalnire poți incepe sa faci sex. Suna ceva de genul: Ok, bine, hai sa iesim de 3 ori.

De obicei, prima intalnire arata ceva de genul: intalnesti persoana pentru prima data. N-ai mai vorbit niciodată cu ea la telefon, deoarece oamenii nu mai raspund la telefon in ultimul timp. Trimit mesaje și spun ca vorbesc la telefon.

Va intalniti, beti ceva timp de doua ore, apoi mai stati putin la aer. Si apoi, urmeaza cea de-a doua intalnire. Schimbati câteva povesti. Va impresionati unul pe altul, apoi va indreptati spre a treia intalnire. Intalnirea magica…si veti ajunge amandoi acasa la unul dintre voi. Faceti sex, pentru ca asa se spune, e a treia intalnire.

Nu asa ar trebui sa se intample? Nu stiu ce spun expertii in relatii despre asta, insa eu sunt de parere ca trebuie sa afli daca esti compatibil sexual. Abia cunosti aceasta persoana, iar acum vei afla daca sunteti compatibili din punct de vedere sexual? Dintr-o data, vei face sex cu o noua persoana și asta doar pentru ca sunteti la a 3-a intalnire. Cu siguranta, este ceva in neregula cu aceasta teorie.

O sa intru mai adanc in acest subiect.

Vezi tu, poți face sex la a 3-a intalnire. Am terminat! Si eu am fost implicat in relatii cu persoane cu care am făcut sex de la cea de-a 3-a intalnire. Niciuna dintre aceste persoane nu mai este langa mine acum. Cred mai degraba in ore. As spune ca ar trebui sa petreci un minim de cel putin 100-150 de ore cu o persoana inainte de a face sex. Ar fi bine sa petreci multe ore cu o persoana pentru a vedea care este versiunea ei reala. Nimeni nu poate sa-si puna o masca timp de 100, 150 de ore. In cele din urma isi va arata adevărata fata.

Cei mai multi oameni se culca cu cineva după doar 6 ore. Sase ore?

Nu cunosti pe nimeni după 6 ore. Inca esti intoxicat. Sper ca acea persoana este draguta, plăcută și uimitoare. Dar 100 -150 de ore? Gandeste-te la asta! 48 de ore la fiecare 2 zile, 96 ore după fiecare 4 zile. Petrece 4 zile cu cineva, imprastiate pe o perioada mai mare de timp. Vezi tu, ar fi bine sa cunosti o persoana inainte de a-i darui corpul tau. Acum, daca vrei doar sa te intinzi și sa faci sex, e fantastic. Nu am nimic impotriva. Este unul dintre cele mai minunate lucruri din lume.

Dar daca esti in cautarea dragostei adevărate și vrei o relatie, atunci 150 de ore nu reprezinta nimic. In acest timp vei avea sansa sa te simti confortabil. Cand crezi ca este cel mai bun moment pentru a face sex? Cand te simti 100% confortabil cu o persoana. Atunci incepe intimitatea reala. Atunci aveti ocazia sa va conectati cu adevărat.

Atunci apare dragostea adevărată. Incearca acest lucru daca iti doresti o relatie și vezi ce se intampla.

Primul secret al rezistenței sexuale (pentru barbati)

In regula. Sa vorbim despre sex. Ai intalnit o femeie. Este super sexy. Vrei sa fii cel mai bun iubit pe care l-a avut ea vreodata. Dar, de fiecare data cand faci sex cu ea iti dai drumul in maximum 3 minute. Ea nu are timp sa ajunga la orgasm cu tine, pentru ca iti pierzi constant controlul.

Ei bine, cum iti poți mari rezistenta sexuala astfel incat sa-i oferi ei cea mai buna experienta pe care a avut-o vreodata? Urmatoarele cuvinte pe care le vei citi vor schimba felul in care vei face sex de acum inainte.

Incearca niste suplimente care te vor ajuta sa rezisti mai mult in dormitor. Astfel, vei reusi sa o impresionezi cu o partida de lungă durată.

Suplimente care te pot ajuta să reziști mai mult

In primul rand, cand faci sex cu o femeie, doresti ca ea sa se intoarca la prietenele ei și sa le spuna acestora cat de bine ai facut-o tu sa se simta. Aceasta nu ar fi crezut niciodată ca esti un iubit atat de minunat. Nu stia ca poți fi atat de rezistent.  Ea le va spune prietenelor ei ca te-a implorat sa te opresti in loc sa te roage sa nu ejaculezi.

As spune ca aproximativ 80% dintre barbati sufera de ceva numit „lipsa rezistentei sexuale”. Se pare ca este o ciuma. Barbatul intra in femeie și simte cat de uda și fierbinte este aceasta și practic se lupta sa nu ejaculeze. Si nu construiesc nicio rezistenta sexuala. Cand te gandesti sa nu ejaculezi, nu te gandesti exact la ceea ce isi doreste ea in acel moment.

Este ca și cum soldurile tale se misca, dar mintea este in alta parte. Inima ta este in alta parte, iar tot corpul tau nu este conectat.

Iar in momentul in care tu iti dai drumul, ea se simte complet deconectata și nemultumita. Am auzit de multe ori povestea asta. Asadar, iti voi oferi o solutie care te va ajuta sa iti construiesti rezistenta sexuala și va dura câteva saptamani pana te vei transforma in acel „superman” pe care il vaneaza toate femeile. Acei barbati care nu vor sa schimbe lucrurile, nu ar trebui sa mai citeasca acest articol. Isi pot trai viata in continuare, rezistand doar un minut in pat. Veti ajunge in aceeasi oala cu ceilalti parteneri care nu au fost atat de buni la pat.

Dar aceia dintre voi care doresc cu adevărat sa evolueze ar trebui sa citeasca in continuare acest articol.

Nu ejacula. Fa sex, ejaculeaza o singura data. Apoi petrece urmatoarele zile fără sa ejaculezi. In acest fel iti vei construi rezistenta sexuala. Fa sex pe parcursul zilei. Doar bucura-te in timp ce construiesti, chiar daca penisul tau sta in vaginul femeii doar 1-2 minute pana cand simti ca incepi sa iti dai drumul. Scoate-l afara, uita-te la partenera ta și spune-i: pa iubito! Vreau sa imi construiesc rezistenta sexuala pentru tine, astfel incat sa ai parte de tot ceea ce isi doresti.

Apoi, saptamana urmatoare, fa sex cat de des vrei, dar fără sa ajungi la orgasm. Vei incepe sa inveti cum sa iti controlezi orgasmul. Vei invata sa iti construiesti rezistenta sexuala.

Corpul tau va fi instruit ca un atlet de anduranta. Vei incepe sa rezisti 5 minute, apoi 10, apoi 15, apoi 20 de minute. Vei deveni, in cele din urma, cel mai bun iubit pe care femeia ta l-a avut vreodata. Un barbat ce poate fi „Superman” al ei.

Sexul cu un nou partener – te simți agitată?

Ai emotii pentru ca urmeaza sa faci sex cu o noua persoana? Nu-ti face probleme, este ceva normal, insa ar trebui sa privesti totul ca pe o noua aventura.

sex cu un nou partener

Ce se va intampla daca va crede ca nu ma pricep la sex sau daca se va intampla ceva jenant? Daca nu ii va placea corpul meu? Dar daca el este groaznic in pat? Lista de intrebari potentiale continua, dar stii care este rezultatul real? Si el este la fel de agitat și chiar nu va fi deranjat de felul in care arata corpul tau. Este super incantat sa te aduca in patul lui.

Fiorii dragostei

Cand intalnesti pe cineva nou, apar un milion de emotii captivante și confuze care plutesc in jurul corpului tau. Simti fluturi in stomac de fiecare data cand primesti un mesaj de la el. Cnad umeaza sa-l vezi nu-ti poți stapani emotiile. Adrenalina! Desigur, la un moment dat, in orice relatie, sexul va intra in ecuatie.

Ce experimenteaza potentialul tau partener

Sunt femeie, asa ca nu pot vorbi decat din perspectiva unei femei, dar sunt sigura ca majoritatea barbatilor gandesc la fel. Suntem atat de fixiste incat ajungem sa ne punem intrebari de genul „Ce se intampla daca imi vede burta și crede ca sunt grasa?” Astfel de ganduri iti strica toata distractia.

Adevarul este ca el nu va fi deranjat daca burta ta este mare sau mica. Barbatii și femeile au emotii de fiecare data cand fac sex cu un partener nou, chiar daca nu vor sa recunoasca.

Sexul trebuie sa fie distractiv

Concluzia este ca sexul trebuie sa fie distractiv. Da, este vorba despre crearea unei conexiuni profunde cu cineva nou, și da, în formă sa de baza se presupune ca va crea o noua viata. Cand elimini toate lucrurile serioase, raman doua persoane care se bucura de ceva distractiv împreună. De ce ar trebui sa fiti nervosi? Daca iti iubesti corpul, noul tau partener il va iubi și el.

Cum sa scapi de starea de nervozitate

In primul rand, trebuie sa intelegi ca fiecare om are emotii atunci cand face sex pentru prima data cu o noua persoana. Cu toate acestea, exista o diferenta intre a te simti putin nervos și a fi paralizat de frica pentru ca nu stii ce se va intampla.

Daca esti atat de speriata, s-ar putea sa nu fii pregatita sa o faci. In acest caz, asteapta pana cand frica va disparea. Cunoaste mai bine aceasta persoana și asteapta pana te vei simti confortabil in preajma ei.

Intrebari pe care trebuie sa ti le pui daca nu poți trece peste starea de nervozitate

Daca esti prea agitata incearca sa-ti pui câteva intrebari profunde:

  • De ce te simti asa?
  • Ai avut o experiență proasta in trecut?
  • Nu ai incredere in corpul tau?
  • Persoana cu care urmeaza sa faci sex iti poate face rau?

Aminteste-ti – nu trebuie sa-ti dai hainele jos pentru a crea o conexiune și daca persoana care are norocul sa fie in viata ta merita, va astepta atat cat ii vei cere.

In cazul barbatilor care au sunt agitati, e posibil sa aiba probleme cu erectia. Niste suplimente te pot ajuta sa rezolvi aceasta problema!

Suplimente care te ajută să n-ai probleme erectile datorate stresului

Depasirea fluturilor

Daca este vorba de simpli fluturasi, poți trece rapid peste ei. Mimeaza increderea daca vrei sa faci acest pas. Aceasta este singura situatie legata de sex in care mimarea este acceptata.

Simte-te bine. Poarta hainele in care te simti bine și sexy, rasfata-te și coafeaza-te. Astfel vei avea mai multa incredere in tine și te vei simti mai bine. Cand va veni momentul, aminteste-ti ca partenerul tau se simte probabil la fel de agitat pentru ca urmeaza sa faca sex pentru prima data cu tine.

Foloseste un produs pentru stimularea vaginului

In ultimul timp au inceput sa apara tot felul de produse sexuale pe piata. Printre acestea se numara sistimulentele vaginale. Acestea sunt niste creme sau geluri care se aplica in zona genitala feminina și cresc pofta de sex, in acelasi timp ameliorand starile anxioase. Acestea te vor ajuta sa te relaxezi și te vor pune in dispozitia necesara pentru a te bucura de sex.

stimulente pentru femei

Scoate perfectiunea din ecuatie

Daca te astepti ca totul sa decurga perfect, faci o mare greseala. Este foarte putin probabil sa fie perfect. Ce este perfect? Daca te astepti ca sexul sa fie o experiență bine-luminata, extrem de sexy și atragatoare, ai vizionat prea multe filme.

Sexul este penibil și cam jenant uneori. Exista pete umede, zgomote și expresii faciale ciudate. Totul face parte din afacere!

Daca te astepti ca totul sa fie perfect, nu te bucuri de moment. Aminteste-ti, sexul trebuie sa fie placut. Relaxeaza-te. Lasa-te dusa de val. Te poți opri oricând daca te simti inconfortabil. Nu uita sa comunici cu partenerul tau. Spune-i ce te face sa te simti bine, incurajeaza-l și pastreaza lucrurile simple. Daca vei lua lucrurile prea in serios, nu vei avea parte de o experiență prea plăcută.

Da-i bataie!

Vrei sa treci peste toata starea aceasta de agitatie? Da-i bataie! Daca esti sigura ca este ceea ce iti doresti și esti doar putin agitata totul va merge bine. Vei vedea ca nu ai pentru ce sa-ti faci griji. Fara indoiala, și partenerul tau se simte la fel.

De ce sexul nu este totul

Acordam prea multa atentie sexului, dar este singurul care conteaza? Nu! Daca nu poți scapa de aceasta stare de nervozitate nu-i nicio problema. Nu totul se termina la sex. In schimb, concentreza-te pe cresterea tensiunii sexuale, flirteaza putin și atinge punctul culminant. Bonus – amandoi vă veți distra.

Daca prima data este un dezastru – razi! Sexul nu ar trebui luat in serios, deoarece este de fapt destul de amuzant. Bucura-te de moment. Daca nu merge bine, nu conteaza! Apeleaza intotdeauna la simtul umorului.

Toata lumea se simte agitata atunci cand trebuie sa faca sex pentru prima data cu un nou partener. Este normal!

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.