Squirt – Reguli de baza. Cum sa faci SQUIRTING de FIECARE DATĂ?

despre-squirting

Squirt este termenul folosit pentru tehnica prin care femeile pot ejacula. Barbatii adesea sunt impresionati de aceasta tehnica. Iata cum o poți pune și tu in aplicare.

Astazi, o sa inveti cum poți sa faci squirt atunci cand esti singura, dar și atunci cand esti cu partenerul tau. In plus, și barbatul tau poate sa considere acest articol util de citit, pentru ca sa poata intelege cum poate el sa te ajute sa ai parte de acel sentiment frumos al ejacularii feminine.

Aici iti prezint cum este structurat acest ghid:

  1. Anatomia ta – cele mai importante parti ale corpului tau atunci cand te faci sa stropesti
  2. Procesul și tehnicile pentru squirting- cu instriuctiuni detaliate
  3. Intrebari puse în mod frecvent in privinta squirtingului- intrebari care imi sunt puse în mod frecvent, dar și demontarea unor mituri enervante despre squirting
  4. Anatomia importanta

Tehnici pentru a face squirt:

Inainte de a invata tehnicile necesare pentru a face squirting, este foarte important sa iti intelegi propria ta anatomie și tot ceea ce este jos acolo. Știu, pare o prostie, dar nu există squirt fără știință.

PUNCTUL G și tehnica de SQUIRT

In timp ce aceasta imagine este destul de detaliata, este important sa identifici locul unde se afla punctul tau G. si, ca o formă de sinceritate completa: in timp ce unii profesionisti din domeniul medical inca se indoiesc de existenta sa, noi credem cu fermitate ca punctul G chiar exista, dar sensibilitatea sa poate sa varieze de la o persoana la atla și de la o situatie la alta. Exista chiar și jucării sexuale precum vibratoare pentru punctul G care sunt create special pentru stimularea acestuia.

tehnici-pentru-squirting

Punctul G este cea mai importanta zona pe care ar trebui sa te concentrezi atunci cand inveti cum sa faci squirting. Acest punct este localizat pe peretele superior al vaginuluii, la o distanță cuprinsa intre 2 și 7 centimetri de la intrare.

Trebuie sa intelegi faptul ca punctul G poate sa fie greu de gasit atunci cand nu esti excitata (aici poți vedea cum poate fi excitata o femeie). Totusi, atunci cand te exciti, acesta devine mai mare, se simte moale, spongios și putin cu nervuri la atingere. Textura sa se simte destul de similar cu cerul gurii tale, dar mai moale la atingere.

Glanda Skene

Atunci cand iti stimulezi punctul G, o sa iti stimulezi de asemenea și o glanda care se afla deasupra acestuia și care poarta numele de glanda Skene, uneori fiind denumita și prostata feminina. Glanda Skene se afla deasupra peretilor uretrei și se scurge in uretra. Glanda Skene reprezinta locul de unde ejaculezi și sunt foarte importante in tehnica de SQUIRT.

Nu iti poți stimula glanda Skene în mod direct, pentru ca nu se afla de fapt pe peretele interior al vaginului tau. Mai bine spus, aceasta glanda se afla deasupra punctului tau G. Prin urmare, iti poți stimula aceasta glanda doar indirect, atunci cand iti stimulezi punctul tau G drept rezultat, acest intreg ghid se va concentra asupra modurilor prin care iti poți stimula punctul G.

Doar un lucru mai tin sa precizez in privinta glandei Skene inainte de a trece mai departe. Atunci cand un studiu stiintific a fost efectuat pe mai multe femei de catre Emanuel Jannini de la Universitatea L’Aquila din Italia in anul 2002, s-a descoperit ca dimensiunea și anatomiei glandei Skene variaza foarte mult de la o femeie la alta. El a descoperit, de asemenea, și unele cazuri extreme, in care nu putea sa gaseasca aceasta glanda la unele femei.

S-a formulat o teorie conform căreia dimensiunile variabile și chiar lipsa glandei Skene este motivul pentru care unele femei ajung foarte ușor sa faca squirting, in timp ce alte femei au parte de foarte multe dificultati atunci cand vine vorba de ejaculare. Eu o sa iti prezint, de asemenea, și alti factori care te pot ajuta sau te pot impiedica sa iti folosesti abilitatea de a face squirting, in sectiunea cu Intrebari Puse în mod frecvent de la sfarsitul acestui articol.

Clitorisul

Atunci cand inveti cum sa faci squirting, clitorisul nu e la fel de important ca și punctul tau G. Acest lucru se intampla pentru ca majoritatea femeilor ajung la ejaculare prin stimularea punctului G și nu prin stimularea clitorisului, desi nu este imposibil.

Prin urmare, pentru majoritatea oamenilor, restul anatomiei tale o sa treaca pe planul 2 fata de punctul tau G atunci cand inveti cum sa ejaculezi. Pentru a pastra totul cat mai simplu, nu o sa mai vorbim de clitoris in cadrul acestui articol. Ultimul lucru pe care vreau sa il spun despre clitoris este faptul ca eu l-am colorat in imaginea de mai sus pentru a il face sa iasa in evidenta, dar in realitate acesta nu are nici o culoare distincta.

Procesul și tehnicile de squirting

Una dintre partile cele mai importante atunci cand inveti cum sa faci squirting este faptul ca trebuie sa intelegi ca trebuie sa ajungi acolo. Sa te faci sa ejaculezi nu o sa se intample pur și simplu daca imi urmezi tehnicile în mod mecanic. Trebuie sa iti formezi incet starea necesara de dispozitie, in care sa te simti foarte excitata și foarte confortabil. O sa iti explic imediat de ce este necesar sa faci acest lucru.

Cum sa te faci comfortabila și relaxata

Prioritatea ta din acest moment este sa te faci cat mai comfortabila și mai relaxata. Fiecare dintre noi are tehnici diferite atunci cand vine vorba de relaxare. Pentru tine, poate ca e vorba de a sta in pat, intr-o pereche de pantaloni de trening, in timp ce pentru o alta persoana, poate sa fie vorba despre a face un dus și de a se spala. Este posibil, de asemenea, sa ai nevoie sa experimentezi putin pentru a iti da seama ce este mai bun pentru tine.

Excitarea

Urmatorul lucru pe car va trebui sa il faci este sa incepi sa te exciti. Printre sugestiile pentru a face acest lucru, se numara si:

  • Citirea de materiale erotice
  • Urmarirea materialelor pornografice
  • Fanteziile sexuale cu o anumita persoana sau cu un lucru
  • Sa iti faci un masaj, eventual utilizand un ulei de masaj afrodisiac
  • Folosirea unui vibrator sau al unui dido iar aici noi, la justlove.ro avem o sumedenie de opțiuni în catalog, cu tot felul de forme, dimensiuni culori și funcții care te vor ajuta sa ajungi la orgasm cât mai repede.

In timp ce incepi sa te exciti, nu ar trebui sa te gandesti la punctul tau G. trebuie sa te gandesti la alte zone ale corpului tau. In mod ideal, ar trebui sa petreci intre 20 și 30 de minute excitandu-te pana in punctul in care abia astepti sa ai parte de un orgasm.

Pe masura ce incepi sa te exciti din ce in ce mai tare, acest lucru va face ca glanda ta Skene sa se umfle și sa devina mai mare in dimensiuni, care in schimb va face ca punctul tau G sa devina mai mare și mai sensibil. Uneori, aceasta umflare a glandei SKene îți va oferi senzatia ca iti vine sa urinezi. Acest lucru se intampla pentru ca glanda Skene se afla chiar langa vezica urinara și va incepe sa aplice o anumita presiune asupra vezicii pe masura ce se umfla.

In acest moment, punctul tau G ar trebui sa fie, de asemenea, destul de marit și de sensibil pentru a il gasi cu usurinta cu ajutorul degetelor tale. Trebuie sa tii minte faptul ca se afla pe peretele superior al vaginului tau, asa cum se poate vedea și din poza de mai jos.

Tot acest preludiu este foarte important pentru a ajunge sa ejaculezi. Daca nu faci acest lucru, glanda ta Skene nu se va umfla și punctul tau G nu va fi la fel de sensibil. Cu alte cuvinte, daca nu te exciti din timp, o sa iti fie mult mai greu sa ajungi sa ejaculezi. Acum, sa trecem și la partile bune.

Nota informativă: fiecare persoana raspunde în mod diferit la tehnicile ce sunt prezentate. Prin urmare, poți incepe sa experimentezi pentru a vedea ce functionează mai bine in cazul tau atunci când inveti sa faci squirt. Alege un partener cu care te simti confortabila și incepe să testezi.

Carligul

Carligul este cea mai buna tehnica care implica doar folosirea mainilor tale. Pentru a o pune in practica, trebuie sa stai intinsa pe spate și sa iti duci mana in jos pe stomac, cu palma pe burta. Atunci cand ajungi la vagin, iti introduci doua degete in interior, lasand cele doua degete exterioare in afara și indreptate in jos, ca in imaginea de mai jos.

metoda-carlig

Acum ceea ce trebuie sa faci este sa iti gasesti punctul G cu vrful degetelor tale și sa incepi sa masezi bland, in timp ce mana ta se afla in aceasta pozitie. Exista mai multe moduri diferite prin care iti poți masa și stimula punctul G folosind aceasta tehnica.

Apasa „butonul”

Poti sa iti apesi punctul G în mod repetat, asa cum ai apasa și pe un buton. Asigura-te ca experimentezi cu cat de multa presiune iti place sa aplici. O apasare mai usoara poate sa fie de ajuns pentru unele femei, iar pentru alte femei poate sa fie nevoie de o presiune mai intensa. Acest tip de apasare poate sa fie placut, dar urmatoarele tehnici au mai multe sanse sa te faca sa ajungi la ejaculare.

Tehnica “vin-o aici”

Atunci cand faci acest tip de miscare cu degetele tale, varful degetelor vor trece peste punctul tau G, oferindu-ti și mai multa stimulare. Din nou, asigura-te ca experimentezi cu nivelul de presiune aplicata și cu locul exact unde vrei sa aplici aceasta presiune. Poate sa observi ca aceasta tehnica și tehnica prezentata anterior iti pot obosi degetele și incheietura destul de repede.

Agitatorul de mana

Aceasta tehnica pentru sqruit este o combinatie a tehnicilor de mai sus…aflata pe steroizi. In loc sa iti folosesti degetele și mana pentru a iti oferi stimulare, o sa iti folosesti intregul brat. In primul rand, trebuie sa iti mentii degetele ferme pe loc, cu varfurile degetelor apasate pe punctul tau G. apoi o sa ai nevoie de intreaga ta mana pentru a oferi presiune, mai multa presiune decat în mod anterior.

Trebuie sa faci acest lucru tinandu-ti bratul incordat, in timp ce incerci sa il ridici și sa il cobori rapid. Pe masura ce degetele tale sunt apasate pe punctul tau G, o sa fii capabila sa oferi cantitati foarte mari de presiune. Aceasta metoda este aproape garantata ca te va face sa ejaculezi.

Cum sa ajungi la squirt cu jucării erotice?

Optional, poți sa folosesti și unele jucarii sexuale, cum ar fi de exemplu un dildo sau un vibrator în formă de penis. Exista chiar și unele vibratoare specializate pentru punctul G pe care le poți folosi pentru a iti stimula punctul G.

Nu exista nici o metoda garantata ca fiind capabila sa te faca sa ajungi la ejaculare. Fiecare dintre noi e diferit, asa ca vei fi nevoita sa experimentezi cu mai multe tehnici diferite pentru a vedea ce functionează mai bine pentru tine. Din sursele noastre secrete am aflat ca foarte multe femei ajuns sa faca squirt folosind vibratoare cu cap rotativ. Unul dintre cele mai bine vandute modele la justlove.ro este Fiery Dong. Folosind o jucărie erotică de acest tip, poți exersa ori de cate ori doresti pana inveti cum sa ajungi la squirt.

Squirt in timpul partidelor de sex

In afara de ejacularea / squirt pe care ti-o produci atunci cand te masturbezi de una singura, poate ca iti doresti sa faci acest lucru și atunci cand esti cu partenerul tau. In acest caz, cheia spre succes este sa folosesti un unghi potrivit de penetrare și profunzimea ce sunt necesare. Barbatul tau are nevoie sa te penetreze pana la o adancime de doar 5 pana la 8 centimetri pentru a te face sa ejaculezi. Imaginea de mai jos profunzimea și unghiul la care ar trebui sa te penetreze pentru a iti stimula punctul G.

ejacularea-feminina

Dar, daca consideri ca acest unghi nu îți oferă destula apasare pe punctul tau G, atunci iti poți ruga partenerul sa te penetreze la un unghi mai drastic, ca și in imaginea de mai jos.

4 pozitii pentru sex care pot sa te ajute sa ajungi la squirt

In timp ce exista foarte multe pozitii care te pot ajuta sa faci acest lucru, urmatoarele patru pozitii descrise sunt și cele pe care le recomand cel mai mult ca tu și partenerul tau sa le incercati pentru a te face sa ejaculezi atunci cand faceti sex.

  • Pozitia punctului G: asa cum ii sugereaza și numele, aceasta pozitie este despre partenerul tau care iti va stimula punctul G cu fiecare miscare.
  • Pozitia de lansare: aceasta pozitie este foarte buna pentru ca îți oferă un nivel mai mare de control. Iti poți pune picioarele pe pieptul partenerului tau pentru a putea sa controlezi cat de tare te penetreaza. Daca ai probleme in a obtine destula stimulare a punctului tau G, acest lucru se intampla de obicei pentru ca barbatul tau se apleaca prea tare in fata.
  • Pozitia Down Stroke: te poți gandi la aceasta pozitie ca la o versiune mai extrema a pozitiei punctului G. este, de asemenea, și putin mai periculoasa si, prin urmare, nu ar trebui sa o folosesti decat daca ai o formă fizica buna.
  • Pozitia Jocheului: aceasta pozitie o sa fie mai usoara pentru tine, pe masura ce vei sta intinsa pe burta, asa cum e aratat mai jos. In timp ce este foarte ușor de efectuat, aceasta pozitie necesită ca barbatul tau sa efectueze o miscare foarte specifica pentru a iti atinge punctul G. Vezi aici mai multe pozitii de făcut sex.

Presiune și eliberare

Pe masura ce punctul tau G este stimulat in timpul unei partide de sex sau in timp ce te masturbezi, o sa incepi sasimti o crestere a presiunii. Multe femei declara ca acest lucru seamana cu nevoia de a urina. Aceasta senzatie e complet naturala, din doua motive:

  1. Glanda ta Skene este foarte aproape de vezica ta urinara si, pe masura ce creste in dimensiuni, va creste nivelul de presiune asupra vezicii tale urinare, ceea ce iti va da senzatia ca ai nevoie sa urinezi
  2. Pe masura ce glanda ta Skene creste in dimensiuni, o sa simti în mod natural nevoia de a elibera acea presiune. Asa cum am zis și mai devreme, glanda Skene se goleste prin intermediul uretrei si, prin urmare, te vei simti putin de parca urinezi in timp ce ejaculezi. Prin urmare, nu ai cum sa eviti aceasta senzatie ca iti vine sa urinezi.

cum-sa-obtii-squirt-cand-faci-sex

Prin urmare, nu e nevoie sa te ingrijorezi in privinta acestei senzații și trebuie sa intelegi faptul ca unele femei simt aceasta senzatie mai puternic ca altele. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa continui sa faci. In cazul unor persoane, acest lucru înseamnă ca trebuie sa se relaxeze complet, in timp ce altele observa ca, pentru a scapa de aceasta senzatie, trebuie sa “impinga:” orgasmul afara. Din nou, trebuie sa experimentezi și sa vezi ceea ce iti aduce cea mai multa placere.

Intrebari despre squirt / ejaculare feminina:

Daca intampini probleme atunci cand vine vorba de ejaculare, atunci cel mai probabil ca o sa iti gasesti raspunsul la problema ta aici:

  • Intrebare: ma simt de parca imi vine sa urinez atunci cand incerc sa ma fac sa ejaculez. De ce?
  • Raspuns: asa cum am mai zis și mai sus, acest lucru se intampla pentru ca aplici presiune pe o zona dse langa vezica ta, ceea ce in schimb va pune presiune asupra vezicii tale. In plus, in plus, vei ejacula din uretra ta, care e acelasi loc din care mai și urinezi si, prin urmare, de aici provine senzatia ca iti vine sa urinezi. Trebuie doar sa ignori aceasta senzatie naturala și sa continui sa faci ceea ce faci. Daca tot te ingrijorezi, poți sa incerci sa te faci sa ejaculezi atunci cand esti la dus și o sa observi ca mirosul și textura lichidului pe care il ejaculezi nu este acelasi ca și in cazul urinii. Trebuie sa tii minte faptul ca ichidul care iese din tine in cazul ejacularii provine din glanda Skene și nu din vezica.
  • Intrebare: indiferent de ceea ce incerc, nu pot sa ajung sa ejaculez. Ce ar trebui sa fac?
  • Raspuns: in primul rand, nu ar trebui sa te ingrijorezi prea tare in aceasta privinta; faptul ca te stresezi in privinta rezultatului va face doar sa iti fie și mai dificil sa ajungi pana la ejaculare. Pentru multe femei, este nevoie de ceva timp pentru ca sa invete despre corpurile lor, ceea ce se simte bine și in regula și ceea ce le aduce mai aproape de ejaculare. Prin urmare, fa-ti timpul necesar pentru a te masturba și a descoperi ceea ce iti place. Asa cum am zis și mai devreme, uneori ai nevoie de timp ca sa te exciti asa cum trebuie inainte de a acorda atentie punctului G. in timp, o sa ajungi din ce in ce mai aproape de a ejacula.
  • Intrebare: Presiunea continua sa se adune, dar eu nu ajung niciodată sa ejaculez. Ajutor ?
  • Raspuns: Totul suna de parca esti foarte aproape de a ejacula și e nevoie doar de putin mai multa presiune pentru a te face sa ajungi pana la ejaculare. Tehnica necesara pentru a te face sa ejaculezi poate sa varieze de la o persoana la alta. Asa cum am zis și mai devreme, pentru unele femei, ar fi cazul sa se relaxeze putin, să se simtă in regula cu modul in care se simt și doar sa se mai relaxeze putin. Dar, in cazul altor femei, ele trebuie sa impinga. Poate ca suna putin cam vag, dar acest lucru se refera la impingerea in afara cu ajutorul muschilor antrenati prin intermediul exercitiilor Kegel. Alte femei au nevoie și de stimularea clitorisului in acelasi timp cu stimularea punctului G pentru a ajunge pana la ejaculare. Sfatul meu este sa experimentezi pentru a vedea ce da cele mai bune roade in cazul tau.
  • Intrebare: A iesit putin lichid, dar nu am ejaculat un jet de lichid. De ce se intampla acest lucru?
  • Raspuns: nivelul la care incep femeile sa ejaculeze este foarte variabil. Unele femei pot sa scoata un jet constant in aer in timp ce, pentru majoritatea, fluidul pur și simplu le iese incet din vagin. La fel se intampla și in cazul barbatilor atunci cand ejaculeaza. Pentru multe persoane, pur și simplu iese afara, in timp ce pentru alte persoane, poate chiar sa traverseze camera.
  • Intrebare: barbatul meu vrea sa ejaculez pentru el, dar eu nu pot. Ce ar trebui sa fac?
  • Raspuns: Prietenul tau trebuie sa se mai relaxeze putin și sa inteleaga ca este nevoie de timp și de rabdare pentru a invata cum sa ajungi la ejaculare. El mai trebuie, de asemenea, sa inteleaga faptul ca, daca nu ai ajuns sa ejaculezi niciodată de una singura, atunci sunt foarte putine sanse sa ajungi sa ejaculezi pentru prima data atunci cand esti cu el. Prin urmare, ar trebui sa iti faci timp sa fii singura și sa inveti cum sa ejaculezi. Apoi, atunci cand o sa poți ejacula cu usurinta atunci cand esti singura, vei descoperi ca poți sa faci cu usurinta acest lucru și atunci cand esti cu partenerul tau. O sa descoperi faptul ca, cu cat partenerul tau pune mai multa presiune asupra ta sa ajungi sa faci squirting, cu atat iti scad sansele ca acest lucru sa se intample. In cele din urma, trebuie sa tii minte faptul ca unele femei nu pot sa ejaculeze și acest lucru este perfect normal.
  • Intrebare: Am ajuns sa ejaculez, dar nu am avut orgasm. Ce se intampla?
  • Raspuns: Aest lucru suna normal.. Ejacularea nu este mereu insotita și de un orgasm. Uneori, poți sa ajungi pana la ejaculare, dar sa nu ai orgasm.
  • Intrebare: eu vreau ca partenerul meu sa ma faca sa ejaculez. Ce ar trebui sa fac?
  • Raspuns: Mai pe scurt, trebuie sa il inveti și sa ii arati. Arata-i o demonstratie și arata-i exact ceea ce te aduce pe tine la orgasm. In plus, el ar putea sa considere acest articol ca fiind foarte util.
  • Intrebare: Eu nu am avut niciodată un orgasm, dar vreau sa ajung sa ejaculez. Ce ar trebui sa fac?
  • Raspuns: Ar trebui sa o iei mai incet. Totul o sa ti se para mai ușor daca mai intai te inveti cum sa te masturbezi și sa inveti cum sa iti oferi un orgasm, inainte de a trece la ejacularea feminina.
Este oficial: squirting-ul a devenit „la moda”. Multi oameni sunt acum dornici sa aiba noul orgasm intens cu ejaculare. Iata ce trebuie să știi pentru a invata cum sa ejaculezi sau cum sa-ti faci partenera sa ejaculeze.

Squirting-ul se refera la expulzarea lichidului din uretra femeii in timpul orgasmului. Aceste este singurul lucru concret pe care il stim pana acum (in afara de faptul ca se simte minunat). Din pacate, nu au fost facute prea multe cercetari pe acest subiect. Oamenii de stiinta, ar trebui sa se ocupe totusi de asta.

Daca doresti sa inveti cum sa ejaculezi, va trebui sa obtii ajutorul punctului G. Punctul G este dezbatut, dar cercetatorii afirma ca mangaierea peretelui anterior al vaginului (partea din fata) va crea o senzatie unica ce poate duce la orgasm. Cei mai multi oameni sunt fixati pe squirting-ul in sine, dar ceea ce face experienta mai plăcută estre faptul ca este insotit de un orgasm intens indus de punctul G.

Cel mai mare mister al squirting-ului este identitatea lichidului subtire, laptos, care se elibereaza. Nimeni nu stie exact ce este el. Un studiu recent sustine ca este urina, dar la acest studiu au participat doar 7 persoane. Alti cercetatori spun ca fluidul este generat de glandele Skene sau „prostata feminina”. Nu stim exact ce este, dar oare chiar conteaza? Chiar daca ar fi urinca, aceasta este sterila și nu provoaca daune. Atata timp cat femeia se simte bine, cui ii pasa de ceea ce iese din corpul ei?

Exista, de asemenea, o dezbatere asupra faptului ca nu toate femeile sunt capabile sa ejaculeze. Squirtingu-ul este ca mersul pe bicicleta care poate fi practicat de oricine? Sau e ca atingerea nasului cu limba, un lucru pe care doar anumiti oameni pot sa il faca? Aceasta este o intrebare dificila. Unii cercetatori estimeaza ca doar un numar mic de femei pot ejacula, in timp ce altii sustin ca majoritatea femeilor pot invata cum sa o faca. Din fericire, este mai amuzant sa incerci sa ejaculezi decat sa mergi pe bicicleta, deoarece te vei simti bine indiferent daca vei reusi sau nu.

Cel mai bun lucru pe care-l poți face pentru a obtine rezultatele dorite este sa iti antrenezi muschii PC, cunoscuti și sub numele de „kegels”. Acesti muschi infasoara pelvisul și au fost asociati cu cresterea sanselor de a ajunge la orgasm, orgasm mai puternic și squirting. Iti poți gasi muschii PC data viitoare cand urinezi. Opreste fluxul inainte ca vezina urinara sa fie goala. Incearca sa tragi de acesti muschi in sus și sa-i eliberezi ușor. Repeta exercitiul de 30 de ori pe zi.

De asemenea, ori de cate ori incerci sa ejaculezi, trebuie sa urinezi inainte. Tipul de stimulare de care ai nevoie pentru a ejacula creeaza adesea o senzatie de urinare. Daca esti sigura ca vezica ta este goala, te vei putea relaxa și te bei bucura mai mult de senzatie.

Daca faci asta singura, poți chiar sa stai in cada. Daca nevoia de a urina este coplesitoare, nu va trebui sa-ti faci griji deoarece nu vei face mizerie. In cazul in care esti in pat, poți pune sub tine un prosop sau doua pentru a proteja cearsaful. Dar din nou, nu ai niciun motiv sa te rusinezi.

Deschide „portile”. Deci, ti-ai antrenat muschii PC timp de câteva saptamani, ti-ai golit vezica și acum vrei sa vezi daca poți ejacula. Urmatorul pas este sa gasesti punctul G. Punctul G este localizat la doar cativa centimetri de peretele vaginal. Iti poți folosi degetul pentru a-l localiza. Este un pachet de tesut spongios. Daca apesi pe el, vei avea senzatia ca vei urina. Punctul G raspunde cel mai bine la o presiune foarte ferma.

Daca esti singura, probabil ar trebui sa folosesti o jucarie erotica cum ar fi un vibrator pentru punctul G. Este destul de greu sa atingi peretele anterior al vaginului cu degetele. Este mai important sa aplici presiune decat sa faci o multime de miscari diferite, asa ca incearca sa freci jucaria in cercuri mici aplicand o forta suficienta.

Daca esti cu partenerul tau, intinde-te pe spate și lasa-l pe el sa-si foloseasca degetele pentru a gasi punctul G. Partenerul tau trebuie sa stea intr-o pozitie confortabila. Alternativ, el poate folosi o jucarie. Din nou, va trebui sa se concentreze pe miscari mici și sa aplica o presiune mare. Si nu uita de lubrifiant!

Va trebui sa iti acorzi aproximativ 20-30 de minute pentru a ajunge la orgasm. Aminteste-ti, este normal sa simti nevoia de a urina. Poti intotdeauna sa te ridici și sa folosesti toaleta. Daca simti ca stimularea punctului G nu este suficienta, poți incerca, in acelasi timp, sa-ti freci clitorisul. Daca simti ca te apropii de orgasm, concentreaza-te pe impingerea muschilor PC, pe eliberare și repetare. Acesti pasi ar putea parea putin complicati, dar vor fi mai simpli atunci cand vei fi pusa in situatia de a-i face. Suna a cliseu, dar incearca sa te relaxezi și sa te bucuri, indiferent de ceea ce se intampla.

Nu te forta sa ejaculezi. Nu-ti presa partenera sa ejaculeze. Squirting-ul a devenit un nou punct de referinta sexual pentru o multime de oameni. Este minunat sa vrei sa experimentezi un alt aspect al plăcerii sexuale, dar nu trebuie sa te simti presata. Este de la sine inteles ca daca te simti presata, nu vei reusi sa o faci. Va trebui sa te relaxezi pentru a ejacula. Retine ca multe femei care ejaculeaza afirma ca squirting-ul nu este placut in sine: orgasmul care insoteste squirting-ul se simte minunat. Concentreaza-te pe placere.

De asemenea, nu ar trebui sa pui presiune pe partenera ta pentru a ejacula. Exista o multime de oameni care vor sa-si faca partenerele sa ejaculeze doar pentru propriul ego. Este minunat sa te simti bine cand iti satisfaci partenera, dar nu trebuie sa o presezi.

Ce este ejacularea feminina?

Ejacularea feminina – expulzarea lichidului din uretra in timpul excitatiei sau al orgasmului este un aspect slab inteles al sanatatii sexuale feminine. Documentat pe scara larga de mii de ani, este inca ascuns in controversele stiintifice și ramane una dintre cele mai dezbatute intrebari despre sex.

Vibratoare care amplifica ejacularea feminina

Multe femei considera ca ejacularea este foarte plăcută, in timp ce altele cred ca este un lucru jenant. Exista multe mituri in jurul ejacularii feminine, dar sper ca in acest articol, pot explica mai detaliat acest fenoment.

Urinez?

Multe femei, barbati și experti sunt de parere ca atunci cand o femeie ejaculeaza, ea urineaza, dar orice persoana care ejaculeaza in timpul sexului iti va spune, cu siguranta, ca nu este urina. Nu miroase și nici nu are gust de urina. Un studiu aparut in Journal of Sexual Medicine (2010) a aratat ca lichidul produs in timpul orgasmului vine din glandele Skene. Cantitatea pe care o femeie o ejaculeaza variaza. Aceste glande sunt, de asemenea, cunoscute ca glande vestibulare sau parauretrale. In general, sunt considerate „glande prostatice feminine” datorită similitudinilor din structura.

Prostata la barbati este aproape intotdeauna formata completa, insa la femei nu este la fel. S-a estimat ca intre 10-54% dintre femei se confrunta cu un anumit tip de expulzare de fluide ca urmare a excitatiei sexuale și a orgasmului. In timp ce majoritatea femeilor au glande Skene complet formate, multe au unele foarte mici, iar unele femei nu le au deloc.

Acest lucru poate explica partial de ce unele femei au orgasme in punctul G și ejaculeaza in timp ce altele nu.

Fiecare femeie ar trebui sa fie capabila sa ejaculeze?

Exista multe persoane, inclusiv experti, care considera ca toate femeile ar trebui sa poata ejacula, deoarece au glande Skene, dar cum am mentionat mai sus, la unele femei, acestea sunt foarte mici. Unele femei se bucura cu adevărat de sentimentul pe care il au in timp ce ejaculeaza, in timp ce altele considera ca au parte de o experiență neplacuta.

Lubrifierea vaginala

Secretia produsa de peretii vaginului in timpul actului sexual sau a excitarii este un fluid vascos, alunecos, conceput pentru a usura penetrarea și a reduce iritatiile și ranile in timpul sexului. Unele femei produc cantitati mari de lubrifiant vaginal in timpul excitarii sexuale, dar nu este aceeasi secretie pe care o produc atunci cand ejaculeaza. Totusi, lubrifiantul natural nu este obligatoriu sa apara. Sunt multe femei care, din diferite motive (deseori din cauza unor afectiuni medicale) nu se lubrifiaza în mod natural. Aceste femei pot incerca un lubrifiant artificial care, practic, are acelasi scop și este foarte sigur de folosit.

Produse pentru lubrifiere

Femeile care ejaculeaza au orgasme mai bune?

Unele femei care au „orgasme umede” sustin ca acestea sunt cele mai bune, dar oricum ar fi orgasmul tau, atata timp cat te bucuri de el, continua sa faci ceea ce functionează pentru tine. Suntem cu totii diferiti și simtim lucrurile diferit.

Poate fi invatata o femeie sa ejaculeze aka sa faca squirt?

Se crede ca ejacularea feminina se realizeaza, in general, prin stimularea punctului G, o zona situata chiar in interiorul vaginului. Fiind conectata la uretra, presiunea acestei zone va produce dorinta de a urina. Glanda Skene este situata in apropierea acestei zone, astfel incat apasarea punctului G va stimula și glanda Skene.

Gasind pozitia sexuala care ofera stimularea perfecta, frecarea și penetrarea adanca, vei fi capabila sa obtii un orgasm și sa ejaculezi in acelasi timp. Folosind o jucarie sexuala cu capete curbare, modelate pentru a mangaia punctul G, vei putea sa ajungi la orgasm și sa ejaculezi in acelasi timp.

Unele femei considera ca nevoia de a urina este inconfortabila in timpul sexului. Altele nu se bucura sa fie atat de umede și se simt jenate de „udarea patului”. Cum am mentionat și mai sus, unele femei nu au deloc glande Skene, prin urmare nu sunt capabile sa ejaculeze; cu toate acestea, ele au parte de orgasme placute.

Incontinenta urinara

Se estimeaza ca 20-45% dintre femei se confrunta cu incontinenta urinara de-a lungul vietii, ca urmare a slabirii muschilor podelei pelvine prin nastere. Dintre aceste femei, aproximativ 66% se confrunta cu incontinenta urinara in timpul sexului sau al excitatiei sexuale. Acesta este un motiv de ingrijorare și ar trebui sa se consulte un medic. Exercitiile zilnice pentru exercitarea muschilor kegel ar putea ajuta foarte mult femeile care se afla in aceasta situatie. Aceste exercitii necesită timp și efort. Aici vin in ajutor bilele kegel, care fac exercitiile kegel mult mai ușor de facut: pur și simplu introdu-le in vagin și fa-ti treburile casnice.

Bile kegel pentru tonifierea mușchilor și prevenirea incontinenței urinare

Ejaculeaza vedetele din filme sau sunt trucate scenele?

O mare parte din ceea ce se prezinta in filmele pentru adulti nu este real și ne determina sa avem asteptari nerealiste despre cum ar trebui sa fie sexul. Multe dintre femeile care ejaculeaza in film au apa pusa in vagin chiar inainte de filmare. Femeile care sunt capabile sa ejaculeze iti vor spune ca este mai probabil sa ejaculezi atunci cand esti relaxat, decat atunci cand o camera este intreptata spre tine.

Ejacularea feminina este un raspuns sexual normal și sanatos și nu ar trebui vazut ca o sursa de rusine. Nu toate femeile sunt capabile din punct de vedere fizic sa experimenteze ejacularea feminina, iar aceata nu este necesara pentru atingerea plăcerii sexuale sau a orgasmelor.

Ejacularea feminină – desființarea miturilor. Ce este și cum poți face squirting?

Corpul feminin este un fel de mister – de parca nu ne-am confunda deja cu schimbarile de dispozitie din timpul menstruatiei, hormoni, punctul G și multe altele. Atat barbații cât și oamenii de stiinta au fost incurcati de un alt lucru: ejacularea feminina.

Cu toate acestea, ejacularea feminina nu este noua. Artistotel a mentionat-o in scrierile sale și chiar in textele antice tantrice și i-a recunoscut existenta numind-o amrita, ceea ce înseamnă „nectarul zeilor.” Mai mult, Galen din Pergam a caracaterizat ejacularea feminina ca fiind ceva care „curge în mod evident din femei atunci cand experimenteaza cea mai mare plăcere in timpul actului sexual.

ejaculare feminina

Dar ce este mai exact ejacularea feminina? Exista femei care pot face acest lucru și sunt cele care nu pot sau nu recunosc ca pot. Exista chiar și acele persoane care ar putea sa o faca dar nu sunt constiente de asta.

Ce este ejaculara feminina?

Ejacularea feminina este definita ca secretia sau scurgerea – sau chiar stropirea – de lichid din uretra in timpul orgasmului. Poate fi asemanat cu ejacularea masculina in timpul orgasmului, atunci cand penisul ejaculeaza sperma. Conform stiintei, ejacularea feminina produce un fluid alb laptos, care provine din glandele Skene, o glanda minuscula care se scurge in uretra. Glanda Skene este similara cu prostata unui barbat, desi functia ei nu este cunoscuta.

Exista o multime de confuzii in legatura cu ejacularea feminina, adaugand și mai mult mister punctului misterior al oricarei femei. In timp ce unii spun ca ejacularea feminina este o simpla secretie de lichid ușor gros, alb laptos, altii asociaza scurgerea ambunenta de lichid limpede cu urina.

Exista diferite studii facute in intreaga lume pentru a studia sute de femei, toate de dragul ejacularii feminine, dar intotdeauna vin cu rezultate și explicatii diferite. Unii spun ca este pur și simplu urina din incontinenta urinara. Deci ce este pana la urma? Ejacularea feminina este un fenomen real sau un simplu mit? Sa raspundem o data pentru totdeauna la aceasta intrebare.

Exista câteva mituri in jurul ejacularii feminine. Acest lucru se datoreaza in mare masura faptului ca stiinta nu a reusit sa creeze codul și sa gaseasca formula din spatele motivului pentru care se intampla acest lucru. Cu toate acestea, iata ce spun miturile despre unicornul orgasmului feminin și ce are stiinta de spus despre acest subiect.

ejacularea femeilor ca in filmele porno

Este doar urina

Intr-un studiu, cercetatorii au descoperit ca lichidul care iese din uretra feminina in timpul orgasmului nu este chiar urina. Substanta care iese din uretra feminina inainte sau după orgasm a prezentat de fapt caracteristici ale plasmei prostatice.

Aceasta plasma prostatica are o compozitie similara cu lichidul ejaculat de barbati și provine din glanda Skene despre care cercetatorii cred ca functionează la fel ca prostata unui barbat.

Toate femeile pot invata sa ejaculeze

Si, de fapt, exista experti care le invata pe femei cum sa faca asta. Conform acestor asa-numit experti, orice femeie poate face acest lucru – la urma urmei, toate au glanda Skene. Cu toate acestea, este mai complicat decat pare.

Conform cercetatorilor, 6-60% dintre femei au prezentat scurgeri de lichid in timpul orgasmului. Aceasta este o marja uriasa, deoarece cercetarile enumera numerosi factori care pot determina abilitatea unei femei de a ejacula. Acesti factori includ plasarea glandei Skene și abilitatea de a produce lichid prostatic.

Ejacularea feminina se numeste squirt

S-ar putea sa fi vazut la un moment dat o starleta porno din care tasnea lichid și te-ai gandit ca asta este ejacularea feminina. Ei bine, nu este de mirare. Squirting-ul pe care il vezi in filmele porno este mai mult urina și este diferit de lichidul albicios și gros care provine din prostata feminina. Deci, practic, ceea ce vezi in porno sau poate in viata reala cand o fata se lauda cu capacitatea ei de a face squirt este pur și simplu urina și nu chiar ejaculare.

Ceea ce vezi in filmele porno nu este real

Deci, mitul anterior ne aduce la acesta. Oameni buni, nu tot ceea ce vedem in filmele porno este real. De fapt, inceteaza sa le utilizezi ca un element de baza pentru performanțele sexuale proprii sau ale altora. Cand vezi o vedeta porno din vaginul căreia tasnesc cantitati mari de lichid, gandeste-te ca totul este fals.

mit legat de ejacularea feminina

Este posibil ca protagonistii sa nu fie suficienti de relaxati pentru a simți o plăcere autentica, asa ca nu vor fi capabili sa ejaculeze la comanda.

Ejacularea feminina se produce atunci cand stimulezi punctul G

In timp ce punctul G este un punct de anatomie popular pentru femeile și barbații care doresc ca femeile lor sa ejaculeze, punctul G nu este responsabil pentru ejacularea feminina. Confuzia poate veni din faptul ca glanda Skene este situata aproape de capatul inferior al uretrei, aproape de punctul G. Exista femei care ejaculeaza atunci cand punctul G este stimulat, in timp ce alte femei pur și simplu nu pot.

vibratoare pentru stimularea punctului G

Ejacularea feminina este un semn al plăcerii extreme. Acest mit este probabil derivat de la barbații care ejaculeaza cand sunt pe punctul de a ajunge la punctul culminant. Prin urmare, exista cei care cred ca la fel ar trebui sa se intample și cu femeile atunci cand simt o plăcere intensa și ating orgasmul. Pot exista chiar și cei care cred ca ejacularea feminina sau un „orgasm umed” este mult mai bun decat unul „uscat.”

Realitatea este ca femeile care au orgasm fără sa ejaculeze pot experimenta, de fapt, aceeasi cantitate de plăcere sau chiar mai mare, in comparatie cu o persoana care nu este preofesionista in ejacularea feminina.

Vei vedea ejacularea feminina cand va aparea

In timp ce femeile pot ejacula undeva intre o lingurita și un capacel de lichid, nu intotdeauna ejacularea feminina este eliberata din vagin. Exista cazuri in care femeile se apropie de orgasm și lichidul este impins inapoi in vezica, pe masura ce muschii vaginali se contracta și se strang. Aceasta se numeste ejaculare retrograda, iar femeile pot face asta fără sa stie.

Desi exista o multime de dezbateri și cercetari suplimentare care trebuie facute cu privire la ejacularea feminina, exista niste lumini la capatul tunelului care ne spun: oameni buni, este chiar exista. Cu toate acestea, femeile nu ar trebui să se simtă presate sa ejaculeze. Nici barbații nu ar trebui sa-si faca iluzii.

Daca vrei sa afli ce este squirting-ul, uite un video ce te poate ajută să intelegi mai bine

Exista sau este doar un mit? Ca partener, nu as mai sta pe ganduri și as trece direct in explorarea trupului ei, care ascunde uneori multe secrete…

Nu doar barbații sunt inzestrati cu acea ejaculare puternică din momentul orgasmului, și femeile poseda acest dar, de care insa se vorbeste foarte putin. Aceasta ejaculare feminina este și ea expulsia unui lichid din momentul orgasmului.

Nu te grabi sa aduci partenera in punctul cel mai inalt al actului sexual. Fa-o incet, și cu multa tactica, apeleaza la orice trucuri pentru a-i surprinde ejacularea. Mangaierea intr-un ritm ametitor a partenerei tale in zona G, o vor aduce cu singuranta pe culmile cele mai inalte ale placerii. Daca simti ca nu e lubrifiata destul sau vrei sa-i sporesti și mai mult senzatia de placere, este indicat sa folosesti o cremă lubrifianta. De-acum poți fi sigur ca partenera ta isi doreste din ce in ce mai mult sa o penetrezi.

Fii sigur ca partenera ta ascunde o adevărată fantana intre coapse, de care pana acuma poate nu ti-ai dat seama. Pentru a fi convins de asta, incepe prin a-i introduce doua degete in vagin, indreptate inspre peretele anterior. Suprafata pe care o atingi, o vei simti moale și alunecoasa, insa in portiunea mijlocie a peretelui vei putea palpa o zona mai aspra, de dimenesiunea unei monede.

Odata ce ai localizat punctul sensibil, il poți stimula prin diferite metode.

Poti alege stimularea cu cele doua degete care fie se misca intr-un ritm mai lent la inceput și pe masura ce placerea creste, intr-un ritm mai rapid, sau doar pur și simplu apasand zona punctului G. Nu te sfii sa incerci și alte metode mai salbatice. Chiar daca clitorisul are nevoie de atingeri mai fine, punctului G in schimb ii place sa fie luat mai tare și prin surprindere.

Ce se intampla atunci cand partenera ta ejaculeaza?

La aceste atingeri, va simti o plăcere deplina dar și o senzatie mai ciudata, identica cu cea a urinarii. Majoritatea femeilor se simt jenate de aceasta senzatie, și tocmai de aceea se abtin de la ceea ce simt in acest moment. Ea trebuie sa inteleaga ca tocmai acesta este fenomenul care duce la ejaculare. Este vorba așadar de un mic dus care tasneste din uretra atunci cand femeia atinge orgasmul. Acel lichid din trupul ei, este de fapt unul inodor și transparent, care nu pateaza asternuturile.

Desi suna banal, sexul oral este calea cea mai sigura de a-ti aduce partenera la ejaculare, insa la fel de bine se poate intampla și in cazul unui sex normal, sau cu ajutorul unui vibrator. In mod sigur, tehnicile iti sunt cunoscute, și te vei intreba probabil, de ce nu ai vazut-o niciodată ejaculand, desi preludiul vostru include și astfel de momente.

Explicatiile sunt simple, fie nu ai stimulat-o indeajuns ori s-o produs o cenzurare din partea ei. Merita sa te straduiesti sa-i oferi un astfel de dar partenerei. Cand va reusi performanta de a ejacula, va trai o experiență atat de puternică incat va uita de toate celelalte orgasme clitoridiane, vaginale sau combinate.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

4 thoughts on “Squirt – Reguli de baza. Cum sa faci SQUIRTING de FIECARE DATĂ?

  1. Sandor says:

    Cum Sa imi controlez orgasmul eu sunt in maxim 5 minute gata si as vrea sa dureze mai mult dar sa si ejaculez in acelasi timp cum fac

  2. Futusi Yamamutu says:

    Aaaa (tzap, tzap, tzap, pelscait din gura), aaaaaaaa, filosofico-epistomologica-ontolo-fiziologic vorbind, aaaaa, tzap-tzap, ejacularea feminina este mnaaaaaaa… pisat!!!!!!!!!! Du-te ba, esti prost? Pisaaaaaat!! Ba, cine dracu esti tu? Unu care se pisa. Pisat! Ba, tu chiar nu simti nevoia unei femei? Ba, da, nu e chiar la fel ca nevoia mea (asta ultima e parafraza din „Vacanta Mare”)

  3. Felicia says:

    Care sunt mecanismele fiziologice care cauzează ejacularea feminină (squirting) și cum este aceasta diferită sau similară cu ejacularea masculină?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.