Adevărul despre metodele pentru strâmtarea vaginului: chiar poți avea un vagin stramt?

stramtarea vaginului

Cand vorbim despre vagin, exista foarte multe mituri și conceptii gresite. Unele persoane cred ca odata ce vaginul si-a pierdut elasticitatea, acesta nu poate fi refacut. Acest lucru nu eadevărat. Vaginele au o elasticitate naturala care le ajuta sa sa strâmteze la loc. In acest articol iti vom spune oferi sfaturi și tehnici de top despre strâmtarea vaginului.

Vaginul tau este elastic. Asta înseamnă ca se poate intinde foarte mult, fără sa isi piarda aceasta proprietate. Este făcut astfel incat sa se potriveasca pentru orice penis(sau jucarie sexuala) sau chiar și pentru o nastere și totusi sa revina la dimensiunile sale initiale.

Vagina Tightening Spray – Cremă de top pentru strâmtarea vaginului

Vagina Tightening Spray – Pentru Strâmtarea Vaginului, 30 ml

Vaginul tau poate deveni mai larg odata cu trecerea timpului sau cu cat ai mai multi copii, dar, in mare parte acesta isi va reveni. Cremele și alte produse pentru strâmtarea vaginului te pot ajuta sa grabesti procesul și il pot aduce la dimensiuni chiar mai mici.

Stimulente pentru femei, ce te ajută să obții orgasme mai puternice

Mitul vaginului larg

Pentru inceput, este bine de stiut faptul ca orice vagin este frumos. Vaginul tau isi poate schimba dimensiunile in timpul nasterilor dar nu isi va pierde proprietatea de a reveni la dimensiunile initiale.

Cu toate ca de-alungul timpului, vaginul larg a fost folosit ca o insulta pentru a descrie femeile care au sex cu mai multi parteneri, stiinta ne arata ca sexul prin penetrare nu afecteaza dimensiunile unui vagin. Asadar, nu conteaza cu cine faci sex sau cat de des: acest lucru nu va face vaginul mai larg.

Vaginal Tight – Gelul nr. 1 pentru strâmtarea vaginului

Vagina Tight ?? Gel Pentru Strâmtarea Vaginului, 30 ml (made in Germany)

Cat de „bun” este un vagin stramt?

Un vagin stramt este important pentru ambii parteneri. Daca acesta este mic in dimensiuni, ambii parteneri obtin plăcere nelimitata. Multe femei cauta metode pentru strâmtarea vaginului, dar cat de indicate sunt acestea?

Este important de stiut faptul ca daca vaginul este prea stramt, acesta poate provoca o multime de probleme, precum disconfort in timpul sexului sau chiar dificultati de urinare. Din acest motiv, nu este indicat sa exagerezi cu utilizarea produselor pentru strâmtarea vaginului.

Daca doresti sa iti stramtezi vaginul, cremele sunt binvenite atat timp cat sunt utilizate conform instructiunilor și nu exagerezi. Acelasi lucru e valabil și pentru alte jucarii, cum ar fi bilele kegel: daca acestea sunt folosite in exces, pot stramta mult prea tare vaginul, făcând sexul foarte inconfortabil și orgasmul imposibil de obtinut.

Odata cu inaintarea in varsta, este indicat sa folositi bile vaginale (care nu va ajuta doar la strâmtarea vaginului ci și la obtinerea mai usoara a orgasmelor sau chiar la prevenirea unor afectiuni vaginale precum efectul incontinenta urinara), insa trebuie utilizate doar conform instructiunilor.

Ce anume afecteaza elasticitatea vaginului?

Exista anumiti factori care afecteaza elasticitatea și flexibilitatea vaginului și il fac mai greu de stramtat în mod natural. Iata care sunt acestea:

Lipsa sexului

Sexul foarte des nu afecteaza în mod direct elasticitatea vaginului, insa lipsa sexului, în mod paradoxal poate afecta elasticitatea. Daca vaginul nu este stimulat din cand in cand, acesta devine mai casant iar elasticitatea are de suferit.

Daca stai foarte mult timp fără sa faci sex sau sa te masturbezi folosind anumite jucarii sexuale, vaginul tau va avea parte doar de probleme.

Varsta

Pe langa lipsa sexului, varsta este de asemenea un factor important care afecteaza elasticitatea vaginului tau. Persoanele peste 40 de ani vor observa ca vaginului ii ia mai mult timp sa ajunga la dimensinile sale initiale. Uneori elasticitatea sa va fi afectata permanent.

cum-se-folosesc-bilele-vaginale

Motivul pentru care vaginul tau va deveni mai larg odata cu varsta este scaderea nivelului de estrogen. Acest hormon scade in cantitate odata cu inaintarea in varsta (exact ca in cazul nivelului de hormonul masculin la barbati). Lipsa estrogenului are ,mai multe efecte neplacute asupra vaginului:

  • Scade elasticitatea și flexibilitatea
  • Fac vaginul mai uscat
  • Scad aciditatea vaginului

Aceste schimbari vor deveni mult mai evidente odata cu atingerea menopauzei

Nasterea naturala

Este natural ca vaginul tau sa se schimbe după o nastere naturala. La urma urmei, muschii vaginali sunt intinsi la maxim pentru a lasa copilul sa iasa. Deseori, este necesar ca medicul sa efectueze o epiziotomie pentru a scoate copilul mai ușor. Acest lucru afecteaza direct și permanent elasticitatea vaginului.

Vagnia Wellness – Crema de care ai nevoie pentru strâmtarea vaginului

Vagina Wellness ?? Cremă Pentru Strâmtarea Vaginului, 30 ml

Dupa ce s-a nascut copilul, vaginul tau va avea o formă diferita și va fi mult mai larg. Cremele și bilele kegel te pot ajuta sa il aduci la forma initiala in timp mai scurt. Daca observi ca după câteva zile acesta nu a inceput sa isi refaca forma, este indicat sa vorbesti cu un medic.

Daca ai avut mai multe nasteri naturale, vaginul tau va deveni din ce in ce mai larg cu fiecare dintre acestea. Este indicat ca intre nasteri sa incerci sa refaci elasticitatea pentru a te putea bucura de sex in continuu.

Tipuri de exercitii pentru strâmtarea vaginului

Exista mai multe tipuri de exercitii pentru muschii vaginali care te ajută să ii aduci la forma lor initiala. Iata care sunt acestea:

Cum poți sa ai un vagin stramt cu exercitiile kegel?

Exercitiile kegel reprezinta stimularea muschilor vaginali cu scopul de a-i intari, oferindu-ti astfel control mai mult asupra vaginului și ajutand la imbunatatirea elasticitatii acestuia, ajutandu-l sa devina mai stramt. Aceste exercitii pot fi facute ca atare sau pot fi facute cu ajutorul unor bile vaginale, numite și „bile kegel„.

Cele mai bune bile kegel pentru strâmtarea vaginului

Efectele exercitiilor kegel

Exercitiile kegel sunt o metoda extraordinara pentru intarirea muschilor vaginali. Acestea pot asigura în mod natural buna functionare a organelor, cum ar fi:

  • vezica urinara
  • rectul
  • intestinul mic
  • uterul

Cand muschii pelvieni sunt atrofiati datorită varstei sau a nasterilor, anumite probleme pot aparea:

  • Poate aparea incontinenta urinara
  • Urinari mai frecvente
  • Poti avea dureri in zona pelviana
  • Poti experimenta dureri in timpul sexului

Cu toate ca exercitiile kegel pot trata incontinenta urinara usoara, odata ce aceasta devine severa, aceste exercitii sunt bune doar pentru strâmtarea vaginului. Este indicat sa apelezi la medic mereu inainte sa iei orice decizie legata de organismul tau. Cu tratament corespunzator, vaginul tau poate reveni la forma sa initiala.

Exercitiile pelviene pentru un vagin stramt

Pentru a intari muschii vaginali, poți face exercitii pelviene. Acestea sunt ușor de facut, in doar 3 pasi:

  1. Stai in picioare, cu umerii și fundul lipite de perete. Tine genunchii moi
  2. Indreapta spatele pentru a fi lipit de perete
  3. Incordeaza muschii abdomenului pentru 4 secunde, după care relaxeaza
  4. Fa aceste exercitii de 10 ori, de pana la 5 ori pe zi

Electrostimularea neuromusculara

Electrostimulare neuromusculara poate intari muschii vaginali trimitand curent electric prin abdomen. Stimularea electrica poate face muschii pelvieni sa se contracte și sa se relaxeze.

Exista aparate speciale pentru astfel de exercitii petru strâmtarea vaginului pe care le poți folosi chiar și acasa. O sesiune de astfel de exercitii ar trebui sa dureze aproximativ 20 de minute pe zi. Poti face aceste exercitii odata la 4 zile iar rezultatele vor aparea după câteva saptamani de la utilizare.

Vagina Tightening Cream XXS – Cremă care strâmtează vagin rapid și eficient

Vagina Tightening Cream XXS – Cremă pentru Strâmtarea Vaginului, 30 ml (?? Austria)

Cremele pentru strâmtarea vaginului

Exista o gama uriasa de creme pentru strâmtarea vaginului. Acestea contin ingrediente cunoscute petru efectele lor benefice asupra vaginului. Se aplica conform instructiunilor, de regula de câteva ori pe zi iar efectele lor apar după câteva saptamani.

Sunt ideale pentru persoanele care nu au timp sau pur și simplu doresc strâmteze vaginul mult mai confortabil, fără sa fie nevoie de anumite exercitii. Este bine de precizat ca nu sunt la fel de eficiente precum alte produse pentru strâmtarea vaginului.

Operatia pentru strâmtarea vaginului – cum se face și cat este de eficienta?

Operatia pentru strâmtarea vaginului, cunoscuta și sub numele de „vaginoplastie” are rolul de a stramta organul genital al femeilor in cazul in care acesta s-a largit datorită anumitor factori cum ar fi nasterea naturala sau chiar pur și simplu cresterea in varsta.

Unii chirurgi sustin ca aceasta operatie poate imbunatati sensibilitatea in zona respectiva – o afirmatie pe care Colegiul de Ginecologi din America o studiaza intens.

Cu toate ca eadevărat ca tesutul vaginal se poate largi, operatia chirurgicala pentru strâmtarea vaginului nu poate garanta faptul cate vei bucura mai tare de sex deoarece dorinta, nivelul de excitare și orgasmul sunt extrem de complexe și sunt conditionate atat de factori fizici cât și emotionali.

Cu alte cuvinte, cu toate ca se spune ca prin strâmtarea vaginului vei creste nivelul de sensibilitate pentru a simți senzații mai puternice in timpul sexului, acest lucru nu e garantat in cazul operatiilor chirurgicale. De fapt, in unele cazuri ar putea duce chiar la durere.

Exista un alt tip de operatie numit labioplastie, o operatie chirurgicala la nivelul labiilor. Aceasta procedura poate fi făcută pe cont propriu sau împreună cu vaginoplastia. Aceasta procedura poate fi făcută pe labii mari, externi sau pe labii mici, interni. Labioplastia schimba marimea și forma labiilor pentru a-i face mai mici sau pentru a corecta asimetria dintre acestia.

Unele proceduri pentru strâmtarea vaginului au fost facute initial pentru pentru a repara defectele vaginale in cazul in care acestea au suferit malformatii in urma nasterilor naturale sau din alte cauze. Uneori, aceste probleme ar putea chiar sa influenteze negativ menstruatia sau urinarea, dar și sexul.

Exista și asa-numita operatie de „revirginare”. Himenul, tesutul subtire de la intrarea in vagin de regula se rupe atunci cand o femeie face sex pentru prima data. Un chirurg poate repara himenul pentru a face femeia sa fie iar virgina. Aceasta procedura se numeste „himenoplastie”.

Cu toate astea, in unele culturi poate fi o procedura controversata deoarece importanta virginitatii este extrem de importanta in anumite religii.

Riscurile operatiei de stramtare vaginului

Precum orice alta procedura chirurgicala, cea de strâmtarea vaginului implica riscuri generale cum ar fi hemoragii, infectii și accidente inestetice.

Totodata, in urma operatiei se pot forma cicatrici severe imposibil de reparat prin alte operatii.

De asemenea, se pot forma cheaguri de sange in venele adanci. Cu toate astea, acest risc este scazut in cazul in care pacientul este sanatos.

Exista de asemenea și anumite complicatii mai specifice ce pot aparea in urma operatiei pentru strâmtarea vaginului. Unele din cele mai comun sunt:

  • Stenoza vaginala
  • Leziuni ale nervilor
  • Fistula

Acestea sunt cele mai comune, insa sunt multe alte riscuri și complicatii ce pot aparea in urma acestei operatii.

Cat costa operatia de strâmtarea vaginului?

Pretul unei astfel de operatii difera in functie de problema pentru care apare. Acest pret poate varia intre 3000 și 4000 de euro.

Tine cont de faptul ca daca ai o asigurare medicala privata aceasta ar putea acoperi cel putin partial costul operatiei, așadar este bine sa iei in considerare acest aspect.

Luna Beads II – Cele mai noi bile vaginale, special concepute pentru strâmtarea vaginului

Luna Beads II – Bile Ben Wa – excelente pentru exercițiile kegel

Care sunt beneficiile unei proceduri pentru strâmtarea vaginului?

Cu toate ca este scumpa și are anumite riscuri, multe femei aleg sa o faca deoarece poate avea beneficii extraordinare. Iata care sunt doar câteva din beneficiile pe care le poți observa după in urma unei astfel de proceduri.

Reducerea incontinentei urinare

Femeile care experimenteaza scurgeri urinare atunci cand rad, alearga, stranuta sau tusesc ar putea sa sufere de incontinenta urinara. Acest lucru se datoreaza vaginului largit cauzat de anumiti factori cum ar fi o nastere naturala, avort sau chiar și datorită cresterii in varsta.

Din acest motiv, este important sa iei aceasta problema in serios și sa o tratezi cat mai repede. Operatia pentru strâmtarea vaginului poate fi o metoda eficienta. Prin strâmtarea vaginului, vei reusi sa obtii mai mult control asupra tractului urinar.

Aceasta insa nu este singurul efect. Iata care sunt principalele rezultate pe care le poate observa o femeie in urma unei astfel de proceduri:

  • Femeia se va simti mai confortabil in timpul sexului cu partenerul după o astfel de procedura. Zona vaginala va fi mai lubrifiata și femeia va avea orgasme mai puternice.
  • Vei obtine mai mult control asupra tractului urinar, care te va ajuta sa tii incontinenta urinara sub control.
  • Vaginoplastia poate stramta vaginul și il poate face sa fie de aceeasi dimensiune la care era inainte de nastere.
  • Aspectul labiilor se poate imbunatati, ceea ce va creste nivelul de incredere in sine al unei femei.

Asadar, operatia chirurgicala pentru strâmtarea vaginului poate ajuta o femei să se simtă lubrifiata in timpul sexului și sa ajute la tratarea incontinentei urinare.

bile-pentru-stramtarea-vaginului

Cu toate astea, unele femei ar putea opta pentru o astfel de operatie chiar și in scopuri cosmetice. Vaginul va avea un aspect mai placut deoarece nu va fi l fel de largit.

Avand in vedere ca vaginul se va lubrifia, actul sexual va fi mai placut și mai putin dureros, atât pentru femeie cât și pentru barbat. Ambii parteneri se vor bucura de momente mai intense împreună și de orgasme mai intense.

Cu toate astea, este bine de mentionat faptul ca este imposibil ca vaginul sa fie adus la dimensiunile și forma sa intiala identica, ca atunci cand avea 18 ani. Indiferent ca alegi sa faci o operatie sau sau sa folosesti un set de bile vaginale, nicio metoda nu iti va aduce vaginul la forma sa initiala completa. Cu toate astea, va fi suficient de aproape cum era la inceput.

Care este mai eficient – bilele vaginale sau operatia pentru strâmtarea vaginului?

Ambele variante au avantajele și dezavantajele lor. In timp ce bilele vaginale te ajută să iti redimensionezi vaginul intr-un mod natural și mai putin invaziv, rezultaltele se vad in timp. Daca iti doresti rezultate rapide și nu iti pasa de riscuri, operatia ar putea fi mai potrivita.

Virgin Tight Ruf – Crema de care ai nevoie pentru strâmtarea vaginului

Virgin Tight Ruf ?? Crema pentru Stramtarea Vaginului, 30 ml

Aici pe Just Love recomandam sa te gandesti bine inainte sa iei o decizie. Avand in vedere ca bilele vaginala sunt o metoda mai putin invaziva, ai putea sa le incerci pentru a face exercitii kegel. In cazul in care in câteva luni de la utilizare nu esti multumita de rezultate, poți apela la o operatie.

Cu toate astea, tine cont de riscurile pe care le implica o astfel de procedura chirurgicala dar și de costul crescut la acesteia. De regula, operatia nu se poate face la spitalele de stat deoarece este considerata o procedura cosmetica. Cu toate astea, poți intreba medicul de familie pentru a te asigura.

Mai mult de atat, indiferent ca alegi sa faci o operatie pentru strâmtarea vaginului sau sa faci exergitii kegel, asigura-te ca vorbesti cu medicul tau inainte deoarece acesta este cel mai in masura sa te informeze ce metoda ar fi mai eficienta pentru tine, in functie de severitatea problemei pe care o ai.

Tine cont de asemenea de faptul ca exercitiile kegel ajuta totodată și la intarirea muschilor vaginali, ceea ce este cu atat mai benefic pentru tratarea incontinentei urinare. Cu toate ca efectele se vad in timp și nu imediat, riscurile sunt mult mai scazute deoarece este o metoda naturala.

Ce mai pot folosi pentru strâmtarea vaginului?

Pe langa bilele kegel, mai poți folosi și geluri sau creme pentru strâmtarea vaginului. Acestea pot fi un ajutor care sa creasca eficienta utilizarii produsului.

Cu toate astea, aceste produse necesită timp pentru a se observa rezultatele. Nu fa mai multe exercitii decat este recomandat cu speranta de a observa rezultate mai rapide deoarece acest lucru poate duce la efecte negative.

Creme de TOP pentru strâmtarea vaginului

Vorbeste cu medicul despre de produse poți folosi (nu le folosi fără acordul acestuia) și informeaza-te despre cum se fac exercitiile kegel. Urmeaza instrucțiunile atunci cand faci exercitiile iar rezultatele se vor vedea in timp. Un vagin stramt te poate ajută să duci noptile de amor împreună cu persoana iubită la un alt nivel iar exercitiile kegel te pot ajuta sa obtii acest lucru.

 

Daca doresti sa stramtezi vaginul, este indicat sa ai grija la cum folosesti produsele pentru a obtine aceste rezultate. Daca sunt utilizate în mod exagerat, acestea pot avea efect paradoxal, cauzand neplaceri și mai mari in timpul sexului.

Indiferent ca folosesti bile kegel,creme pentru strâmtarea vaginului, sau faci exercitii ca atare, trebuie sa ai grija sa le faci corespunzator!

Totodata, exista și varianta unei operatii pentru strâmtarea vaginului (vaginoplastie). Aceasta procedura ofera rezultate mai rapide, insa implica riscuri și complicatii mai ridicate decat celelalte metode care sunt mai naturale. Mai mult de atat, pretul este foarte ridicat.

Just Love recomanda sa incerci intai metodele naturale cum ar fi exercitii cu bilele kegel și cremele pentru strâmtarea vaginala. Cu toatea astea, este important sa intrebi medicul indiferent ce metoda folosesti. Cu acordul acestuia, poți incepe sa faci exercitiile și sa obtii un vagin de dimensiuni mici, asa cum il aveai in tinerete, pentru a te bucura de acte sexuale mai intense orgasme mai puternice. Succes!

Daca vrei sa afli alte metode pentru a-ti stramta vaginul în mod natural, iata câteva informatii care te pot ajuta

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

7 thoughts on “Adevărul despre metodele pentru strâmtarea vaginului: chiar poți avea un vagin stramt?

    • Maria says:

      Bună, Mihaela. Iti recomand gelul Vagina Tight fiind unul dintre cele mai cautate, gel produs in Germania, de calitate superioara.

      De asemenea, recomand si personal iti pot confirma ca sunt foarte bune si utile in acest scop, bilele Kegel.

      Pe blog avem o serie de articole despre beneficiile acestor bile, pe care le poti citi daca doresti sa te informezi mai bine. Daca te pot ajuta cu alte informatii, nu ezita sa-mi scrii aici sau pe email.

  1. Mihaela says:

    Bună! Ce îmi recomandați pentru strâmtarea vaginului? Am 28 de ani și am avut 2 parteneri până acum și nicio naștere sau avort. Și abstinență totală de 1 an și 4 luni de la primul până la al doilea partener.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.