Diferite tipuri de orgasm – Câte tipuri de orgasm există? Care sunt cele mai comune?

tipuri de orgasm

Toti am auzit de orgasm și probabil, cel mai multi dintre noi le-am și experientat. Totusi, de fiecare data, intensitatea orgasmului este diferita. In acest articol iti voi prezenta cele mai comune tipuri de orgasm pe care, cel mai probabil le vei experimenta de-alungul vietii.

Cel mai adesea, iti pot ida seama ce tip de orgasm obtii in timpul masutrbarii sau după ce ai terminat. In timpul sexului cu un partener, cel mai adesea esti mult mai prinsa de jocurile erotice incat sa te concentrezi pe tipul de orgasm pe care il obtii.

Cu toate astea, exista anumite tipuri de orgasm pe care le poți avea doar cu partenerul, după cum vei afla in acest articol.

10 Cele mai comune tipuri de orgasme

Fiecare orgasm este diferit și este imposibil sa le identificam pe toate. intensitatea și durata acestora influenteaza în mod automat tipul de orgasm pe care il ai. Iata care sunt 10 cele mai comune tipuri de orgasme.

Afrodiziace care îți oferă cele mai puternice orgasme

Orgasmul infierbantat

Orgasmul infierbantat este acel orgasm care îți oferă o senzatie puternică de caldura atunci cand il obtii, in timp ce iti setmiuleaza stimulii nervosi.

Acest tip de orgasm se simte precum o caldura interioara puternică care iese prin cap și prin varful picioarelor. Acest tip de orgasm il obtii cel mai adesea atunci cand barbatul sta deasupra.

Orgasmul neterminat

Unele tipuri de orgasm par ca nu se mai termina. Foarte putine norocoase le experimenteaza pe acestea!

Exista anumite tipuri de orgasme care tin mai mult decat unul obisnuit. Simti un val de placere. Inca unul. Inca unul și pe urma inca unul. Te bucuri nespus de aceste plăceri dar in acelasi timp te intrebi „oare mai este?”.

Cel mai adesea acest tip de orgasm se obtine de femeile care, ironic, nu cauta să obțină neaparat un orgasm ci doresc sa se bucure de experienta sexului. Femeile care considera ca „aventura și nu destinatia este cea mai importanta” se bucura mai adesea de orgasme lungi.

Orgasmul care simti ca te face sa lesini de placere

Exista acele orgasme care nu dureaza neaparat foarte mult, dar oferă plăceri atat de intense incat efectiv simti ca pierzi controlul. Acel tip de orgasme care simti ca te fac sa lesini de placere, la propriu! Cel mai adesea, acest tip de orgasme il obtin femeile care fac sex in grup, cu mai multi barbati.

Acesta orgasm nu vine in valuri, ci in tsunami-uri – cu siguranta nu poți experimenta plăceri mai puternice.

Sfat: Poti folosi un vibrator pentru a simula sexul in grup alaturi de partener daca vrei sa experimentezi și tu acest tip de orgasm.

Vibratoare care simulează sexul in grup, ajutându-te să experimentezi cele mai intense orgasme

La finalul acestui orgasm, adesea te vei intreba cum exista stari atat de puternice, care sa te copleseasca in totalitate. Pe urma, ai nevoie de relaxare, multa relaxare pentru a-ti reveni.

Orgasmul care te face sa te simti vinovata

Exista multe lucruri care ne fac sa ne simtim vinovati. Alegerea carierei gresite, certurile cu parintii, iesirile in oras, bautul peste masura, cumparaturile peste masturba, dar și vinovatia faptului ca faci sex cu persoana nepotrivita.

Exista multe femei care, in urma unui one-night stand, fie ca au un motiv solid sau pur și simplu doresc sa se distreze, ajung sa faca sex cu un barbat de care nu sunt atrase în mod special. Femeile care au orgasm in timpul unui one-night stand, mai ales daca au deja prieten se pot simti foarte vinovate la final.

Sfat: Femeile perverse pot „sexualiza” aceasta vina, transformand-o intr-o plăcere erotica. Asa cum unele persoane se bucura sa fie legate și de senzatia de durere din timpul jocurilor BDSM, altele se bucura de senzatia de vinovatie pe care o au atunci cand isi inseala partenerul.

Tipul de orgasm la care tipi in mintea ta

Recunoaste: de multe ori ai simtit nevoia sa tipi cand ai avut un orgasm. Totusi, asta nu înseamnă neaparat ca ai facut-o! Multe femei se simt prea timide sa se exteriorizeze in timpul orgasmului și se bucura doar in mintea lor.

Adesea acestea au orgasm puternic, gem și tipa in mintea lor de placere, insa exteriorizeaza un simplu „am terminat”.

Sfat: Barbatii adora femeile care gem de placere. Incearca sa te exteriorizezi mai mult, lasa-te libera, impartaseste placerea pe care o simti cu partenerul. Nu exagera, insa fii tu insati, fără limite! Tine minte: sexul e cel mai placut atunci cand nu ai limite!

Tipul de orgasm „pe fuga”

Acest tip de orgasm se obtine atunci cand te masturbezi repede, pefuga. Sa recunoastem: toata lumea il facem. Intr-o zi de marti, cand ai nenumarate treburi de rezolvat insa iti permiti o pauza. Ce este cel mai bine sa faci in pauza? Sa te relaxezi! Care este una din cele mai puternice forme de relaxare? Exact, orgasmul!

Masturbarea rapida, intr-o pauza de Marti iti poate oferi un orgasm rapid, pe fuga. Acest tip de orgasm nu este foarte puternic, insa suficient de intens sa te mentina calma pentru terminarea taskurilor pe ziua respectiva.

Orgasmul in care tipi de placere

Acest tip de orgasm se intampla foarte rar, mai ales daca ai copii sau locuiesti cu alte persoane in casa (inafara de sotul tau). Atunci cand locuiesti singura și iti permiti sa fii cat de sonora doresti, este bine sa te exteriorizezi și sa te bucuri de adevăratele puteri ale orgasmului.

Acest tip de orgasm il obtii doar atunci cand te masturbezi sau cand faci sex cu un partener de lungă durată – foarte putine persoane se exteriorizeaza cu un partener in primele luni de relatie.

Orgasmul care ti se permite

Cunosti tehnicile de BDSM in care partenerul trebuie sa iti dea voie sa ai orgasm? Daca nu, nu stii ce pierzi!

Jucării pentru BDSM care te ajută să experimentezi orgasme extreme

Acest tip de orgasm poate fi unul din cele mai intense deoarece menti tensiunea sexuala in interior pana atunci cand ti se da voie sa o exteriorizezi. Este un orgasm puternic, insa necesită multa vointa control din partea ta pentru a te abtine din orgasm.

Pentru a-l obtine, trebuie sa ajungi in punctul in care urmeaza sa ai orgasm, după care sa te opresti. Practic, ajungi in acel punct dar nu permiti corpului sa aiba orgasm. Astfel, cresti tensiunea sexuala și te vei bucura pe urma de un orgasm mult mai puternic.

Orgasmul terapeutic

Orgasmul terapeutic este acel tip de orgasm pe care il au femeile pentru a scapa de stres, anxietate sau depresie. Se cunosc foarte bine beneficiile orgasmului iar psihologii recomanda obtinerea acestora în mod regulat. O femeie care nu are orgasm pentru o perioada lunga de timp este mult mai predispusa sa dezvolte probleme psihice

Nu este tipul de orgasm pe care iti doresc sa il experimentezi, dar este recomandat in anumite situatii. Iti poate oferi placere, pentru a uita de probleme și pentru a te simti mai putin vulnerabila.

Orice tip de orgasm obtii, un lucru este sigur: acestea sunt incredibil de sanatoase pentru sanatatea ta atat psihica cât și fizica. Tu ce tip de orgasm experimentezi cel mai adesea? Care este preferatul tau?

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.