Urofilia – Practica sexuală de urinare pe partener. Cum se practică? Cât e de sigură?

cuplu de indragostiti ce practica tehnici de urofilie

Urofilia, cunoscuta sub termenul in engleza „golden showers” este o activitate sexuala in care o persoana simte satisfactie sexuala atunci cand partenerul urineaza pe corpul sau. Placerea sexuala se datoreaza mirosului, senzatiei sau gustului urinei dar și prin actiunea de a urina pe cineva sau de a lasa pe cineva sa urineze pe corpul persoanei respective.

Uneori, placerea vine de la urina in sine (caldura și mirosul acesteia), in timp ce alteori placerea vine de la nivelul de apropiere, intimitate și incredere intre parteneri.

Activitate de urofilie poate avea loc in activitatile sadomasochiste in care persoana dominanta isi demonstreaza autoritatea urinand pe persoana supusa. Unele femei sustin ca orgasmele lor sunt mai intense atunci cand au vezica plina sau daca urineaza in timpul orgasmului.

Fetish Fantasy Squirting – Strap On Realist cu funcție de ejaculare. Pentru o experiență de neuitat

Fetish Fantasy Squirting – Strap on Realist cu Funcție de Ejaculare, 19.5 cm

Persoanele care iau parte de activitati precum urofilia se numesc urofili. Cu toate ca in aceasta activitate sunt include o mulțime de comportamente și practici sexuale ce includ urina, cercetatorii au descoperit 3 motive pentru care urofilii practica aceste jocuri erotice:

  1. Urina este un obiect fetisistic.
  2. Urinarea este folosita pentru umilirea partenerului in jocurile BDSM
  3. Urina este utilizată in scopul unui ritual sau a unei ceremonii

Cele mai noi produse de BDSM - Pentru o experiență intensă

Subcategoriile urofiliei

Exista multe forme diferite de urofilie. Urolagnia, de exemplu, se refera la placerea sexuala pe care o persoana obtine lpacere atunci cand urineaza in proprii sai pantaloni. Urolagnia descrie totodată placerea cauzata de a viziona o persoana care urineaza in pantaloni.

O alta subcategorie a acestei practici se numeste „omoashi” și exista in mare parte in Japonia. Omoashi implica suprimarea urinei pana cand este este extrem de urgent.

Alti urofili pot simti plăcere atunci cand fac bai in urina, cand miros hainele imbibate in urina sau cand practica urofagia (consumul de urina). Interesant este faptul ca placerea activitatilor de urofagie nu este neaparat sexuala.

Multe persoane care beau urina o fac in alte scopuri decat pentru obtinerea plăcerii sexual, cum ar fi in scop ritualistic sau pentru diferite ceremonii.

Unele persoane chiar cred ca exista beneficii pentru sanatate prin consumul de urina, făcând așadar „terapie cu urina”. Atunci cand se consuma urina in scop de a obtine plăcere sexuala, aceasta activitate are adesea loc prin urinarea direct in gura partenerului.

Pentru multi urofili, urina este un obiect fetisistic. Un specialist american sustine ca activitatile sexuale ce implica urinare pot fi aplicate și in scopuri masochise. Aceste cazuri le numeste „uromasochism” și „urosadism”. Cu toate astea, avand in vedere ca urina este folosita pentru umilire in aceste cazuri, uromasochismul și urosadismul pot intra in categoria masochismului sexual.

Drop Sex – Afrodiziacul numărul 1 pentru îndrăgostiți. Pentru momente de neuitat

Drop Sex, Afrodiziac Unisex, 20 ml

Consumul urinei in scop medical

Om 1945, medicul naturist John W. Armstrong a publicat o carte populara in care vorbea despre puterea consumului a propriei urine. Cartea sa, numita “The Water of Life: A Treatise on Urine Therapy,” sustine ca urina poate trata toate bolile majore.

Acesta spune ca persoanele care sunt aproape de moarte trebuie sa nu consume nimic decat propria urina pentru câteva saptamani și sa aiba parte de masaj cu urina pe piele in fiecare zi.

Alte afirmatii legate de terapia cu urina vine din texte antice. Se credea ca urina poate trata urmatoarele probleme medicale:

  • alergii
  • acnee
  • cancer
  • probleme de inima
  • inectii
  • rani
  • iritatii sau alte probleme la nivelul pielii
  • intepaturi
  • nas infundat

In Nigeria inca exista comunitati traditionale care folosesc urina ca remediu de casa la copiii ce au convulsii. Nu exista dovezi stiintifice care sa sustina aceste beneficii.

Cat de frecvente sunt activitatile de urofilie?

Exista foarte putine studii care cerceteaza frecventa practica de urofilie. Din pacate, acestea nu sunt suficiente pentru a spune exact cat de des se practica astfel de jocuri erotice. Conform sutdiilor, se crede ca aceste jocuri sunt destul de rar intalnite.

S-au interogat 1764 de femei care au participat la jocuri sexuale neconventionale (cum ar fi BDSM) in 2010-2011. Din 1580 de raspunsuri, doar 36.52% sustineau ca au avut activitati de urofilie cu partenerul.

In comparatie, 93.99% dintre aceste persoane sustin ca au fost plesniti sau au plesnit partenerul, in timp de 61.96% sustin ca au folosit pene sau alte obiecte asemanatoare in timpul activitatilor sexuale.

Paletă sexy cu pene. Jocurile BDSM nu au fost nicicând mai intense!

Black Plume Obsessive – Paletă Sexy Pană, 23 cm

Cu toate ca este imposibil de a se trage concluzii deoarece studiie sunt foarte limitate, se crede ca activitatile de urofilie nu sunt atat de des intalnite.

Cu toate astea, exista și celebritati care s-au angajat in astfel de jocuri sexuale, asa-numite „golden showers”. Cantaretul pop Ricky Martin a făcut public faptul ca este pasionat de jocuri sexuale urofilie. Actorul Andy Milonakis sustine ca adora senzatia urinei calde pe pieptul sau in timpul sexului.

Afrodiziace de TOP, pentru îndrăgostiții ce doresc o noapte romantică plină de pasiune

Multi cred ca Havelock Ellis, un cercetator al sexualitatii umane, era de asemenea urofil. Anumite pasaje din autobiografia sa indica faptul ca era stimulat sexual atunci cand o femeie urina.

Cat de sigure sunt activitatile de urofilie?

Daca vrei sa experimentezi și tu astfel de activitati sexuale, este important sa iei in considerare problemele de sanatate ce pot aparea. urina este sterila doar atunci cand o persoana este sanatoasa. Infectiile bacteriene, fungice și virale pot fi transmise prin urina. Transmiterea apare in general atunci cand urina ia contact cu o rana deschisa, cum ar fi o arsura sau o zgarietura.

Una din principalele probleme are activitatilor de urofilie este ca se poate transmite hepatita. Acele persoane caresufera de hepatita B pot transmite boala prin urina, chiar daca nu exista simptome.

In mod similar, herpesul genital poate fi transmis prin urina chiar daca persoan repectiva nu prezinta simptome.

Citomegalovirusul, un virus care se produce simptome similare cu raceala, este ușor de transmis prin urina. Chlamydia și gonoreea pot f transmise in gat daca urina este consumata.

Cu toate ca e posibil teoretic sa se transmita HIV prin urina, nu exista cazuri cunoscute in care s-a transmis HIV prin urina.

ce este urofilia

Cu toate astea, este foarte riscant pentru cei ce sufera de HIV sa particile la jocuri de urofilie deoarece exista posibilitatea contactarii anumitor boli ce pot pune viata in pericol cum ar fi histoplasmoza, blastomicoza sau coccidiomicoza.

Concluzie

Urofilia este o activitate prin care o persoana obtine plăcere sexuala prin a urina pe partener sau prin a simți urina de la partener pe corpul sau. Cu toate ca exista putine studii ale frecventei urofiliei, multe celebritati au discutat public despre acest fetish.

In practica, este o activitate sigura și nu prezinta riscuri atat timp cat ambele persoane sunt sanatoase și isi dau acordul sa participe la astfel de activitati. Cel mai important factor este comunicarae intre parteneri, mai ales avand in vedere faptul ca niciodată nu poți sti daca partenerul este pasionat de astfel de activitati decat daca il intrebi.

Surse de informare

  1. (n.d.). Wikipedia, the free encyclopedia. Urolagnia – Wikipedia, the free encyclopedia. Retrieved October 11, 2016, from http://en.wikipedia.org/wiki/Urolagnia
  2. Kafka, M. P. (2010). The DSM diagnostic criteria for paraphilia not otherwise specified. Archives of sexual behavior, 39(2), 373-376.
  3. Collacott, R. A., & Cooper, S. A. (1995). Urine fetish in a man with learning disabilities. Journal of intellectual disability research, 39(2), 145-147.
  4. Brink, A. (1980). Havelock Ellis: Eros and Explanation [review of Phyllis Grosskurth, Havelock Ellis: a Biography]. Russell: the Journal of Bertrand Russell Studies, (37-40).
  5. Laws, D. R., & O’Donohue, W. T. (Eds.). (2008). Sexual deviance: Theory, assessment, and treatment. Guilford Press.
  6. Denson, R. (1982). Undinism: the fetishization of urine. Canadian journal of psychiatry. Revue canadienne de psychiatrie, 27(4), 336.
  7. Kafka, M. P. (2010). The DSM diagnostic criteria for fetishism. Archives of Sexual Behavior, 39(2), 357-362.
  8. Rehor, J. E. (2015). Sensual, erotic, and sexual behaviors of women from the “kink” community. Archives of sexual behavior, 44(4), 825-836.
  9. Gaul, S. (n.d.). Women’s Health. Golden Showers from a HealthPerspective.
Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.