Virgin la 18 ani – povestea vietii unui virgin

virgin-18-ani

Numele meu este Andrei, iar articolul acesta va fi intitlulat „povestea vietii unui virgin”. Reprezinta o experiență de viata, amuzanta pentru unii, dar, cred eu, informativa pentru altii. Enjoy!

Seara trecuta am iesit cu niste prieteni și am impartasit povesti despre virginitate. Este un moment atat de frumos, de inocent, care nu se va intoarce niciodată. Mass-media prezinta o multime de povesti nasoale atunci cand vine vorba de pierderea virginitatii. Mereu mi-am promis ca nu-i voi cere nimanui sa faca ceva ce nu vrea. Asa ca, iata povestea virginitatii mele.

In toti anii de liceu, m-am gandit non-stop la momentul in care voi face sex. Eram obsedat de asta. Eram excitat 24/7. De fiecare data cand ieseam cu o fata aveam testiculele albastre. Aveam nevoie doar de 5 minute. Eram plin de hormonul masculin. In cele din urma, in ultimul an am avut o prietena mai tanara decat mine. Ea nu era pregatita sa faca sex. De câteva ori, am convins-o sa se joaca, dar doar putin. Am reusit doar sa imi frec penisul de buzele ei.

Am fost atat de aproape. Imi amintesc ca atunci m-am gandit „cand o voi face?”

Offtopic: tot in perioada aia am cochetat mult cu ideea sa-mi cumpar o „pasarica de buzunar” cum i se spune. Voiam sa vad cum se simte cand introduci penisul in vagin, chiar daca este daca este unul de silicon. Voiam sa fiu pregatit pentru momentul vietii mele și sa nu ma ia prin surprindere, asa ca la un moment dat mi-am comandat un vagin de silicon, copie după Mia Malkova care era (si inca este) actrita mea porno favorita 😀

 

Nici macar nu apreciam celelalte lucruri minunate pe care le faceam împreună. Ne jucam unul cu altul, invatam cum functionează corpul unei femei. Totul era atat de inocent și de frumos, dar la fel ca multe experiențe din viata noastre, nu le apreciem atunci cand se intampla pentru ca intotdeauna vrem altceva sau pe altcineva.

E modul in care suntem conectati. Imi amintesc ca urma sa merg la facultate și eram virgin. Aveam 18 ani. Iubita mea din liceu nu s-a culcat cu mine. Nu am putut gasi pe nimeni in acea vara sa se culce cu mine. Deci, m-am dus la facultate cu o cutie de prezervative. Erau 36 in total, și nu erau lubrfiate. Le-am cumparat de la magazin, împreună cu tatal meu la care m-am laudat ca sunt smecher și ca pot avea orice fata vreau :))

N-aveam nicio idee. Nu stiam diferenta dintre lubrifiat și nelubrifiat. De fapt, cumparam prezervative deoarece credeam ca voi face sex in facultate, exact ca in filme.

Cand am ajuns la facultate, mi-am dat seama ca lucrurile nu erau deloc cum credeam eu. Am trecut peste primul semestru din facultate, tot virgin. Am mers acasa și am ascultat povestile altor prieteni care si-au pierdut virginitatea și au realizat ca lucrurile devin serioase. Aveam 18 ani și jumatate și inca eram virgin.

Mia Malkova ramanea inca cea mai buna prietena a mea. Dpdvd sexual eram satisfacut și incepeam sa devin familiar cu „sexul”. Totusi, dorinta de a avea parte și de putina afectiune era prezenta!

Am pierdut vremea cu multe fete in perioada aia și chiar m-am distrat. Nu era ca și cum as fi fost ranit, dar totusi eram virgin. Simteam ca am o stea gigantica pe spate sau un mare „V” pe piept. M-am intors la facultate, in al doilea semestru și mi-am promis ca de data asta o voi face. Dupa 2 saptamani, am intalnit fata cu care aveam de gand sa-mi pierd virginitatea. Numele ei era Maria. Am iesit intr-o seara la o petrecere și ne-am distrat foarte tare. Am fumat, am baut, ne-am simtit foarte bine.

Ne-am intors in camera mea. Ne-am dezbracat. Am inceput sa ne prostim

Colegul meu de camera care era fotbalist adormise după ce a baut o lada de bere in patul din camera. Ea m-a intrebat daca am ceva. M-am gandit atunci: absolut. Am 36 de prezervative, iubito. Astept acest moment de mult timp.

M-am ridicat sa caut prezervativele. Cand m-am uitat in jos, am inceput sa observ cum penisul meu scadea. M-am gandit ca ar fi bine sa ma grabesc și sa imi bag repede penisul in vaginul ei. Asteptam de mult acest moment. M-am intins peste ea cu prezervativul pus și cand m-am apropiat, am ejaculat.

Am mormait ceva, am luat prezervativul și l-am aruncat prin camera sperand sa nu-mi lovesc colegul de camera fotbalist. Ne-am intins in patul mic din camera și am adormit. A doua seara am decis sa iesim in oras. Am făcut sex.

De data asta am ajuns in camera ei. S-a uitat la mine și a spus: Ai ceva? M-am gandit atunci: glumesti, desigur ca nu.

M-am imbracat repede, am alergat in camera mea, am luat prezervativele și am fugit inapoi. Pe drum, am alunecat și am cazut. Am ramas jos pana am putut respira din nou. M-am ridicat și am continuat sa aleg. Aveam de gand sa fac sex indiferent de ce se va intampla.

A durat cam 1 ora și 15 minute pana m-ma intos. Ea m-a intrebat de ce a durat atat de mult. Nu am putut sa ii spun ceea ce s-a intamplat, asa ca am mintit. I-am spus ca nu gaseam prezervativele. Ea mi-a spus „va trebuie sa incepem din nou”.

Ma gandeam la mine, nu nu trebuie. Am asteptat 18 ani și jumatate acest moment și am ejaculat prematur noaptea trecuta, iar acest lucru se va intampla și acum. M-am uitat la ea și i-am spus: „Sa o facem acum, sunt foarte excitat„.

Murmuram. As fi spus orice sa incerc sa o conving. M-am dezbracat. Totul era in pregatit. Am pus repede prezervativul. Am ajuns acolo și mi-am dat seama ca nu am ejaculat inca, asa ca totul era in ordine… Am alunecat in interiorul ei, m-am mutat o data și am ejaculat. E ridicol. Pentru asta am asteptat 18 ani jumate și antrenat cu un masturbator atatea luni de zile? Poate ar fi trebuit sa folosesc niste pastile de genul Dragon Power cum mi se recomandase.

Apoi ea a spus cuvintele ingrozitoare: „Ai terminat?” Se uita la mine cu dispret și m-a lovit a doua oada: „Credeam ca ai mai făcut asta inainte”.

Aparent, trebuia sa-i fi spus ca sunt virgin. Eu insa i-am spus ca am mai făcut sex inainte, nu puteam sa fiu sincer cu ea și sa-i spun ca sunt virgin. I-am spus” Da-mi 15 minute și ma voi intoarce”. Mi-as fi dorit sa am la indemana niste pastile pentru erectie sau ceva care sa ma intareasca rapid.

bull-power-delay-ejaculare-precoce

M-am intins in pas si, după 15 minute, ca un campion de 18 ani jumate, m-am intors și am fost gata pentru actiune. Mi-am pus prezervativul, m-am strecurat in interior și după 12 secunde am ejaculat din nou. Macar am apucat sa ma misc putin in interiorul ei. Cel putin am simtit-o. De data asta insa, ea a fost și mai dezamagita. Mi-am dat seama ca sunt terminat.

Nu ne-am mai vazut niciodată de atunci. Dupa aproximativ o luna, una dintre prietenele ei, Cristina, a făcut o pasiune pentru mine, asa ca am stabilit o intalnire. Cu aproximativ o ora inainte de inalnire, mi-a sunat telefonul. Era Cristina. Mi-a spus ca a intervenit ceva și nu mai poate iesi. Aparent, Cristina vorbise cu prietena ei… Daca esti inca virgin, nu-ti face griji, va veni și timpul tau și probabil va fi ciudat.

– final poveste. haideti sa vedem in continuare niste sfaturi utile

Completare articol: cum să te simți confortabil când atingi o femeie

La sfarsitul unei intalniri, cat de confortabil te simti sa atingi femeia cu care esti? Poti sa te apropii și sa-i atingi mana? Esti capabil sa te uiti in ochii ei și sa-i atingi mana in acelasi timp? Poti sa o saruti? Cat de bine te simti cand o imbratisezi? Pentru ca o femeie sa elibereze hormonul iubirii, oxitocina, și sa se conecteze cu tine, trebuie sa o atingi in timpul intalnirii. De fapt, baietii care nu ating niciodată o femeie sunt, de obicei, tipii care raman in friend zone. Mi s-a intamplat și mie asta.

Cand eram mai tanar, imi era frica sa ating prea mult o femeie, sa o sarut sau sa o imbratisez la sfarsitul intalnirii. Eram cam timid. Astfel, am emis semnale ca nu sunt interesat de ea. Am un prieten care la a doua intalnire, imbratiseaza instant femeia. Am un alt prieten care atinge constant umarul femeii cand incepe sa vorbeasca cu ea. Arta atingerii fizice a unei femei este intr-adevar arta eliberarii oxitocinei.

Cu cat o atingi mai mult și vorbesti despre atingerea obisnuita, cu atat ea va deveni mai interesata de tine deoarece va sti ca esti un om increzator, sigur pe el. Atingerea este atat de importanta, insa multi barbati se feresc de ea atunci cand intalnesc o femeie.

Conecteaza-te cu ea la prima intalnire, insa fără sa o faci să se simtă ciudat. Trebuie să se simtă in siguranta cand o atingi. Trebuie sa simta ca este in prezenta unul bărbat adevărat. Ea trebuie să se simtă atrasa de tine și trebuie sa stie ca și tu esti atras de ea. Hai sa recunoastem. Fara atingere fizica, nu o vei putea face sa elibereze oxitocina. In schimb, cand o atingi, ea elibereaza oxitocina, și te va privi ca pe un iubit, nu ca pe un prieten. Toti avem nevoie de atingere.

Totodata, poți incerca un masturbator în formă de vagin care sa te ajute sa intelegi cum se simte un vagin. Acest lucru te ajuta totodată sa eliberezi tensiunea. Astfel, pe viitor te vei simti mai detasat cand vei vorbi cu o femeie.

Activează-ți viața sexuală

In ultimul timp, o multime de persoane stau cu capul in jos, privind la telefon 24/7. Chiar acum câteva secunde a trecut pe langa mine un barbat ce se plimba cu prietena sa și cu un caine in lesa. Privea in jos la telefon cu gatul stramb ca și cum urma sa-i ofere telefonului un blow job. Numesc acest lucru blow job neck.

Totusi, vrei să știi care este adevăratul motiv pentru care oamenii nu se mai conecteaza cu adevărat și nu se mai intalnesc? Cand privesti in telefon, te holbezi la energia altor persoane care posteaza pe Facebook. Ceea ce face telefonul este sa te indeparteze de la viata actuala pe care o traiesti. Deci mintea ta este aglomerata cu prostiile altora.

Mintea ta este acaparata de energia altor oameni. Deci, atunci cand mergi pe strada și stai cu capul in telefon, esti la fel de sexy ca și telefonul tau. Si crede-ma, nu e nimic sexy la un telefon. Cand ma uit in jur vad femei imbracate frumos, in rochii de petrecere, frumoase. Vad baieti ciudati și energie sexuala zero pentru ca suntem total conectati la dispozitivele noastre și nu la lumea din jur. Lumea din jurul nostru este sexy.

Astazi, in timp ce conduceam, priveam natura frumoasa, aproape sexy in lumina. O fata isi plimba cainele, era frumoasa. Imi placea sa privesc felul in care se misca, urmaream modul in care isi ondula soldurile. Asta e ceva sexy. Deci cum te vei aprinde și cum ii vei face pe alti oameni din jurul tau se se aprinda daca tu ignori tot timpul ceea ce se intampla și stai mereu cu telefonul in mana?

E foarte sexy sa simti acea conexiune cu o anumita persoana. Dar din pacate nu prea mai avem parte de astfel de momente pentru ca ne uitam constant pe Facebook, Instagram, Tinder.

Lasa totul deoparte și imbunatateste-ti viata sexuala, urmareste ceea ce se intampla in jurul tau. In caz contrar, vei continua sa tastezi, sa trimiti mesaje și sa te plangi. Intoarce-te la viata ta reala, este atat de simplu.

Nu mai suntem deloc sexy si, de aceea, oamenii nu se mai deranjeaza sa se conecteaza, deoarece sexul este energia pe care o avem in cap. Si daca ai impresia ca activarea vietii sexuale implica dormitul alaturi de o persoana, gresesti complet. Incearca sa atragi oamenii in loc sa mergi acasa, sa stai pe canapea cu telefonul in mana, cautand o viata.

Viata nu este in telefonul tau. Viata este in jurul tau.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.