Zonele Erogene – Tot ce trebuie să știi despre acestea. Care sunt zonele erogene?

despre-zonele-erogene

Totui avem zone erogene, dar fiecare dintre noi este diferit, așadar e posibil sa nu simtim aceleasi plăceri prin stimularea unei zone care noua ni se pare plăcută.

Acestea fiind spuse, este foarte probabil sa ai mai multe astel de zone in corp decat stii. Daca vrei sa afli mai multe, in continuare iti vom spune tot ce trebuie să știi despre zonele erogene: care sunt și cum se stimuleaza acestea.

Zonele erogene de care probbil ca nu stii

Atunci cand vine vorba de zone erogene, majoritatea dintre noi stiu de sfarcuri, coapse și gat. Totusi, exista mult mai multe. In timp ce unele persoane se excita cand le atingi pe sfarc, altele pot simti plăceri cand sunt atinse in alte zone. Iata care sunt acestea.

Sex Potion 69 – Afrodiziac Unisex, ideal pentru stimularea sexuala

Sex Potion 69 Libido Spray – Afrodiziac unisex pentru stimulare sexuala, 15 ml

Scalpul

Scalpul este plin de terminatii nervoase și chiar și cel mai ușor periaj poate oferi plăceri in organism.

Pentru a amplifica placerile, trece degetele ușor pe deasupra scalpului, oferind mai multa atentie in zona din spatele urechilor. Nu uita de pat. Trage ușor de par in timp ce treci cu mainile pe scalpul partenerei.

Urechile

Datorita pielii sensibile de la suprafata și a sute de receptori din interior, urechile sunt unele unele din cele mai comune zone erogene.

Pentru a face sexul mai placut, poți saruta, linge sau chiar musca ușor lobul urechii al partenerului.

Sfat: Poti sopti vorbe murdare sau dulci la ureche partenerei in timp ce ii stimulezi aceasta zona. Poate fi foarte kinky și creste nivelul de plăcere pe care il simte partenera.

Afrodiziace de top, pentru jocuri erotice de neuitat!

Buricul și zona inferioara a abdomenului

Fiind atat de aproape de zona genitala, nu e de neasteptat ca zona inferioara a abdomenului sa fie atat de stimulanta. Foloseste limba, degetele sau chiar și o pana pentru a face cercuri in jurul buricului. Astfel vei reusi sa stimulezi aceasta zona erogena.

Totodata, este un loc grozav pentru jocurile de temperatura, așadar foloseste un cub de gheata daca partenerului tau ii place.

Esti pasionat de jocuri solo? Te poți atinge singur in aceasta zona pentru a te incita.

Zona sacrala

Ar putea avea de a face cu faptul ca nervii din acesta zona sunt conectati de pelvis. Oricare ar fi motivul chiar și cea mai usoara atingere in aceasta zona poate provoca placere. Stimuleaza aceasta zona cu o pana sau cu buzele și limba.

Daca esti genul de persoana care vrea sa faca ceva cu totul special, poți folosi un cub de gheat sau un vibrator.

Zona inferioara a bratelor

Crezi ca subratul nu poate fi sexy? Mai gandeste-te!

cele-mai-populare-zone-erogene

Atingerile in zona inferioara a bratelor sau la subrat pot fi foarte placute, aceasta fiind o zona erogena cunoscuta. Foloseste-ti varful degetelor, imba sau chiar și o pana pentru a stimula zona inferioara a bratelor, pana la subrat.

Zona inferioara a incheieturii

Cu toate ca nu e cea mai cunoscuta zona, partea inferioara a incheteiurilor poate fi o zona erogena foarte intensa.

Foloseste atingeri usoare cu varful degetelor in zona incheieturii și vei observa cum partenerul se incita ușor. Precum și in celelalte zone, poți folosi buzele, limba sau o pana pentru a stimula aceasta zona.

Palmele și degetele

Varful degetelor este una din cele mai sensibile zone ale corpului la atingere iar palmele sunt foarte aproape.

Stimuleazai palma și degetele folosind degetul aratator. Daca vrei sa faci activitatea mai intima, poți să te uiti in ochi partenerului.

Produse de top ce te ajută să stimulezi intens zonele erogene

Poti de asemenea sa iti folosesti limba sau cuzele pentru a stimula fiecare deget in parte, unul cate unul.

In spatele genunchiului

Aceasta zona este adesea neglijata, cu toate ca poate fi atat de plăcută.

Ofera mai multa atentie acestei zone atunci cand faci masaj partenerului. Foloseste gura și limba pentru a stimulea aceasta zona.

Fesele

Ai crede ca o zona atat de obisnuita cu presiuea si-a pierdut din intensitate. Cu toate astea, multe persoane se incita prin atingerile usoare la nivelul feselor.

Cum sa te bucuri cel mai mult de aceasta zona erogena? Intreaba-ti partenera cum i-ar placea sa fie atinsa. Vrea sa isi tina fesele tari? Vrea sa le tina moi? Las-o sa aleaga.

Zonele erogene comune, pe care probabil deja le stii

Unele zone erogene sunt destul de cunoscute, in timp ce altele ar putea sa te surprinda. Iata care sunt cele mai populare zone erogene.

Stimularea sfarcurilor poate fi extrem de intensa. Incepe prin atingeri usoare. Poti folosi buzele, limba, o pana sau chiar un vibrator mic pentru a stimulea aceasta zona. Fa cercuri in jurul areolei inanite sa treci la sfarc, sa il sugi și sa il lingi.

Nipple to Labia – Cele metalice pentru sfârcuri, pentru stimularea intensă a aceste zone erogene

Nipple to Labia – Cleme Metalice Argintii

Daca vrei sa faci lucrurile mai interesante, poți folosi un cub de gheata. Acesta te ajută să duci jocurile erotice la un alt nivel. Daca partenerului ii place, poți sa folosesti dintii ușor pentru a trage de sfarc.

Gura și buzele

Sarutul este o arta. Este important sa inveti cum sa stimulezi buzele partenerului atunci cand il saruti.

Urmareste forma buzelor partenerului și saruta-l ușor. Ai grija ca sarutul sa nu fie prea uscat, dar nici sa nu fie prea multa saliva. Poti de asemenea sa „sugi” buza de jos atunci cand il saruti. Acesta lucru poate fi foarte placut deoarece buzele sunt o zona erogena foarte intensa.

Mai mult de atat, s-a demonstrat ca sarutul are beneficii pentru organism, așadar ai toate motivele sa iti saruti partenerul cat mai des.

Gatul

Atunci cand vorbim de gat, chiar și cea mai usoara atingere poate provoca plăceri in intreg organismul. Pune-ti bratele in jurul partenerului și foloseste degetele pentru a stimula zona din spate a gatului sau, mergand ușor catre zona din spate a urechilor.

Poti apoi sa il saruti ușor pe gat, pe lateralele gatului și pe zona din fata  acestuia inainte.

Sfat: Dupa ce il saruti pe gat, mergi pana in fata sa cu sarutarile. De acolo, ai de ales. Fie urci in sus și il saruti pe buze, fie cobori in jos sa il saruti pana in zona genitala.

Ouă vibratoare, pentru momente intense, de neuitat

Zona interioara a coapselor

Interiorul coapselor este una din cele mai incitatne zone erogene. Majoritatea persoanelor se excita in aceasta zona deoarece este atat de aproape de zona intima. De obicei, este bine sa stimulezi partea interioara a coapselor inainte de a trece la stimularea genitala.

Foloseste-ti varful degetelor pentru a stimula intens zona interioara a coapselor și mergi din ce in ce mai aproape de zona genitala, in timp ce il saruti pe buze. Pe urma, puteti trece la actiune, fie sa il saruti in zona intima pentru un sex oral intens, fie sa incepeti actul sexual prin penetrare.

Degetele picioarelor și talpa

Nu degeaba reflexologia pune accent pe talpa. Aceasta zona este plina de termnatii nervoase.

Punctele de presiune din zona aceatsa pot creste fluxul de sange și pot oferi senzații de incitare extraordinare. Cu toate astea, spre deosebire de celalalte zone, negesita mai multe cunostinte pentru a sti cum sa stimulezi corespunzator. Experimenteeaza cu diferite forme de presiune atunci cand ii masezi picioarele și obsreva ce metoda il/o excita.

Daca sunteti pasionati de astfel de jocuri, poți folosi limba pentru a stimula picioarele sau poți suge degetele de la picioare. Poate fi extrem de placut pentru partener.

Zonele erogene de care sigur stii

Exista și câteva zone genitale de care sigur ai auzit, deoarece le stimulezi în mod natural in timpul sexului. Iata care sunt acestea.

Stimularea femeilor

Muntele lui Venus

Punctele lui Venus este o acumulare de tesut adipos de deasupra clitorisului. Este o zona plina de terminatii nervoase care sunt conectate la zona genitala. Masarea acestei zona poate stimula intens labiile și clitorisul.

Daca partenerul tau doreste mai mult, poți saruta aceasta zona, după care poți folosi limba și mai jos. Daca vrei sa stimulezi aceasta zona in jocurile solo, foloseste un vibrator sau pur și simplu maseaza zona pentru a o stimula.

Clitorisul

Acest mic organ contine peste 8000 de terminatii nervoase și este acoperit cu o preput. Poti sa il dai la o parte cu ajutorul degetului și sa il stimulezi folosind limba sau degetele.

Vrei o stimulare mai intensa? Foloseste degetele pentru a stimula clitorisul, folosind presiune ușoară.

Daca vrei sa iti stimulezi partenera cu limba, incepe cu limba și creste viteza și presiunea.

Vibratoare anale, ideale pentru stimulare zonelor erogene

Punctul A

Partea de jos a deschizaturii vaginale este plina de terminatii nervoase. Foloseste degetele, un dildo sau penisul pentru a penetra vaginul și concentereaza-te sa pui presiune pe zona frontala a paretilor vaginali. Astfel, poți stimula intens punctul A.

Punctul G

Punctul G este una din cele mai cunoscute zone erogene la femei și este cunoscuta pentru faptul ca le ajuta să obțină orgasm repede.

Degetele sau un vibrator curbat pentru punctul G te poate ajută să il atingi și sa il stimulezi.

Colul uterin

Pentru a stimula colul uterin, partenra trebuie sa fie complet stimulata, așadar e nevoie de preludiu.

Orice penetrare adanca poate stimula aceasta zona. Pozitia „capra” poate fi perfecta.

Orgasmul cervical este similar cu ceea ce numim noi un „orgasm complet” in timpul sexului tantric, așadar vei avea parte de plăceri incredibile daca vei ajunge in acest punct.

Stimularea barbatilor

Cu toate ca de multe ori se cauta stimularea zonelor erogene ale femeilor deoarece barbații sunt atat de ușor de stimulat, asta nu înseamnă ca barbații nu au zone erogene. Iata care sunt zonele erogene ale barbatilor.

Setul de inele Bad Kitty Cock Ring – Pentru bărbații care doresc plăceri intense

Bad Kitty Cock Ring- Set de Inele pentru Penis si Testicule

Glandul

Glandul penisului, cunoscut și sub numele de „cap” are aproximativ 4000 de terminatii nervoase și este cea mai sensibila zona a penisului.

Poti sa il stimulezi folosindu-ti buzele cu saliba și folosind limba. Daca vrei sa oferi plăcere extrema, foloseste limba pentru a stimula varful glandului. Poti folosi buzele pentru a-l suge, oferind partenerului plăceri extraordinare.

cum-stimulezi-zonele-erogene

Frenul

Frenul este pielea elastica aflata intre corpul penisului și gland. Este extrem de sensibila și principalul factor cauzator de orgasm la nivelul penisului.

Poti sa il stimulezi cu mana sau cu gura.

Pentru a face placerle mai intense, foloseste un lubrifiant. In timpul unui blowjob, asigura-te ca limba ta atinge din cand in cand acest punct sensibil.

Preputul

Preputul este plin de terminatii nervoase care oferă plăceri la nivelul penisului necircumcis. Acest strat subtire de piele poate creste plăcerile in timpul sexului oral.

Poti sa il dai jos de pe gland pentru a stimula glandul sau poți stimula mai intai pensisul prin gland. Foloseste un lubrifiant pentru a face experienta mai plăcută.

Scrotul și testiculele

Scrotul și testiculele sunt o zona erogena extrem de sensibila ce poate oferi plăceri extraordinare partenerilor.

Incepe prin masarea usoara in timpul sexului oral sau in timpul masturbarii. Poti folosi și limba pentru a stimula aceasta zona.

Vibratoare de lux, pentru momente intense în cuplu

Perineu

Zona dintre scros și anus poate fi extre mde sensibila. Poate fi stimulata cu ajutorul degetelor sau chiar și cu o jucarie pentru perineu.

Prostata

Acest gland de marimea unei nuci este aflat la baza penisului și poate oferi orgasme extreme. Poti atinge și stimula prostata cu ajutorul unui deget bine lubrifiat sau cu un vibrator pentru prostata.

Introdu ușor degetul sau vibratorul cativa centimetri inrect, aplicand presiuene usoar pe peretii frontali. Atunci cand ai inteles cum se face, poți sa ii oferi sex oral partenerului in acelasi timp pentru un plus de placere.

Concluzie

Trupurile noastre sunt pline de zone erogene ce pot fi stimulate. Ia-ti timp și invata ce zone și cum pot fi acestea stimulate, pentru a persoanei iubite o experiență pe care nu o va uita prea curand.

Adonis – Vibratorul rabbit de top cu efect de încălzire. Pentru stimularea intensă

Adonis – Vibrator Rabbit din Silicon cu Incalzire, 20 cm

In timp ce unele zone erogene sunt foarte cunoscute, sunt unele de care cu siguranta nu ai auzit niciodată. Cu toate astea, este bine de precizat faptul ca nu toate persoanele se excita la fel.

In timp ce unele persoane se incita prin stimularea anumitor zone, altii pot sa nu simta nimic sau sa simta chiar un disconfort prin stimularea aceleiasi zone.

Acesta este motivul pentru care este bine sa explorezi trupul persoanei iubite. Cu timpul, cu cat va cunoasteti mai bine unul pe celalalt, veti invata ce va place și cum va puteti provoca plăcere unul altuia mai intens.

Tine cont de sfaturile noastre și vei reusi sa ai parte de o experiență de neuitat alaturi de persoana iubită.

Surse de informare

  • Everything You Need to Know About Erogenous Zones – Healthline, Janet Brito
  • 7 Awesome Erogenous Zones – WebMD, Hayley Krischer
Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.