Femeile bine dotate – De ce le plac bărbaților femeile cu sânii mari?

femeie-sani-mari

Sanii mari par a fi culmea succesului pentru majoritatea femeilor prebuscente. Razi de bucurie și dansezi fericita in ziua in care ajungi la pubertate. Pe de o parte, acum te confrunti cu crampe și pete de sange pe lenjeria intima in fiecare luna. Pe de alta parte, esti pe cale sa obtii un bust generos.

Sanii mari înseamnă curbe delicioase, oportunitati extraordinare de a purta diferite bluze și multa atentie. Dar, asta este tot? Dorinta de a avea sani mari și bucuria de a-i avea deja, sunt doua povesti complet diferite. Iata care sunt avantajele și dezavantajele de a avea sani mari.

Femeile bine dotate isi adora sanii mari, dar asta nu înseamnă ca in unele zile nu si-ar dori sa fie mai mici. Ca acele zile in care barbații nu inceteaza sa le priveasca pieptul, le doare spatele sau zboara un nasture de la noua camasa.

A merge fără sutien este o gluma amuzanta

Le vezi. Fetele care ies vara. Fetele care poarta pantaloni scurti cu talia inalta și o camasa de vara in care sanii lor danseaza de bucurie. Fetele astea pot merge fără sutien. Tu nu poti. Sau, cel putin, este posibil sa nu obtii acelasi efect. Sigur, arati bine in topul tau. Dar sanii tai sunt foarte grei. Exista, de asemenea, un factor important ce trebuie luat in considerare, și anume: transpiratia.

Da, după cum observi, viata nu e totdeauna roz pentru femeile ce au sani mari. Exista avantaje și dezavantaje.

Cum poți sa obtii sani mari în mod natural?

Inainte era complicat daca doreai sa iti maresti sanii, singura modalitate fiind operatia. In zilele noastre totusi, exista anumite creme care ajuta la marirea sanilor în mod natural. Aceste creme stimuleaza glandele care se ocupa de cresterea sanilor, oferind astfel femeilor niste sani mai mari în mod natural.

Desigur, problema la aceasta modalitate este ca tratamentul se face pe o perioada de câteva luni, rezultatele vazandu-se in timp. Cu toate astea, sanii tai se vor mari în mod natural (spre deosebire de operatiile de implantare in care sanii sunt falsi).

Daca vrei sa fii una din acele fete cu sani mari, acest truc poate fi un prieten de nadejde!

O alta problema este faptul ca multe produse pentru cresterea sanilor sunt „facute pe vapor” și nu au rezultate. Cu toate astea, exista anumite branduri cunoscute de incredere. Parerea mea este sa te limitezi la acestea: nu de alta dar nu vrei sa investesti banii in niste produse care nu-ti ofera rezultate.

Iată câteva produse originale pentru mărirea sânilor

Hainele arata minunat pe tine

Cu exceptia hainelor cu nasturi. Dar in afara de asta, tu completezi un pulover asa cum nimeni nu o face. Sanii tai fac ca acea rochie neagra sa arate spectaculos. Nu este nimic mai sexy decat o femeie cu curbe.

Costumul de baie nu este prietenul tau

femeile cu sanii mari

A fost vreodata? Arati ca un boss sexy in costum de baie. Sanii tai arata uimitor, iar tu esti feminina. Suportul devine o problema atunci cand vrei sa cumperi un costum de baie.

Desigur, copertinele minuscule ale mameloanelor pot fi bune pentru o femeie cu sanii mici, dar tu ai nevoie de suport. Si suportul este greu de gasit cand vine vorba de costumul de baie. Spune la revedere zilelor in care purtai bikini cu ata pentru ca au trecut.

Asadar, costumul de baie din pacate nu este in favoarea femeilor care vor să pară ca au sani mari.

Rochia fără bretele este un vis

Daca te uiti la o rochie frumoasa fără bretele pentru viitoarea nunta/petrecere, poți sa-ti iei gandul de la ea. Topurile și rochiile fără bretele nu sunt pentru femeile bine dotate. Daca nu vei avea bretele, poți fi sigura ca vei trage de top/rochie la fiecare 15 minute. Si poți sa-ti iei adio de la dans, asta daca nu vrei sa atragi privirile a 20 de persoane straine.

Baietii le iubesc…fetele, de asemenea!

Cine nu iubeste sanii mari? Mari, mici, fermi, pufosi. Toti sanii sunt acolo pentru a fi iubiti. Mai ales cei mari. Acestia fac sexul mai senzual. De asemenea, sunt ca o perna buna pentru masturbarea barbatului.

Transpiratia sanilor

Masina ta de spalat a vazut mai multa transpiratie decat a vazut intreaga omenire. Transpiratia sanilor este peste tot. Vara este dusmanul tau. SI crede-ma, nimic nu distruge o tinuta precum petele de transpiratie uriase care leagana sanii.

Ies in evidenta, mereu

Acesta este un lucru bun și unul rau, inglobate intr-unul singur. Stii ca sanii tai sunt sexy și fierbinti, dar asta nu înseamnă ca vrei sa te simti o seducatoare 24/7. Totusi, sanii tai vor ca tu sa fii mereu atragatoare…indiferent de tipul de camasa pe care il porti, ei nu par sa-si doreasca sa ramana ascunsi.

 

Iti poți folosi sanii pentru lucruri neconventionale

Vrei sa-ti tii banii, bijuteriile, sau o cutie de chipsuri fără a-ti folosi mainile? DIn fericire, esti una dintre acele femei bine dotate care nu are nevoie de mainile sale pentru a face anumite lucruri.

Oamenii se holbeaza la ele

Acesta este atat un avantaj cât și un dezavantaj. Sanii tai îți oferă multe atentie, fie ca iti place sau nu. Desi este magulitor sa ai pe cineva care iti verifica bunurile dezirabile și chiar te conduce la o intalnire fantastica, uneori te saturi de privirile insistente. Oricat de multi incerci tu sa-ti acoperi sanii, ei vor atrage atentia nedorita.

Avantajul este ca barbații iti platesc cafeaua și iti fac complimente. Dezavanjatul este ca un tip infiorator poate incerca sa te urmareasca pana la masina.

Sutienele sport

Esti o femeie care iubeste sa lucreze și sa aiba grija de corpul ei. Din pacate, s-ar putea sa ai nevoie de 5 sutiene sport legate in jurul corpului pentru a duce antrenamentul la bun sfarsit.

Este dificil sa alegi un sutien potrivit

Probabil ai gasit de multe ori lucruri dragute, dar care nu se potrivesc cu dimensiunea ta. Multe femei bine dotate gasesc greu sutiene frumoase și lenjerie potrivita pentru ele.

Femeile bine dotate de pretutindeni se bucura de sanii lor grozavi…si apoi nasturele de la camasa zboara din nou. Nu poți scapa de sanii mari, asa ca trebuie sa inveti sa-i iubesti.

Acestea sunt cele mai comune metode prin care o femeie poate să pară ca are sanii mari. S-a observat ca femeile care tin cont de aceste trucuri (sau altele similare) reusesc sa convinga mai ușor barbații atunci cand au nevoie de un favor.

Nu spun ca ar trebui sa te folosesti de aceste tehnici, dar orice femeie isi doreste sa fie mai simpatizata de cei din jur. Daca aceste trucuri simple te ajuta, de ce sa nu le incerci? Succes!

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.