Femeia Deasupra – Cum să Stăpânești Această Poziție Fără Efort și să-l Faci să Înnebunească de Plăcere

femeia deasupra

Pentru multi oameni, sexul cu femeia deasupra este infricosator. Daca nu ai făcut niciodată asta sau ai avut o experiență rea, este timpul sa schimbi putin lucrurile. S-ar putea ca prima data sa ti se para ingrozitor. Bine, am fost putin dramatic, nu este chiar atat de oribil. Este intimidant, la fel ca orice alt lucru nou. Daca femeia sta deasupra, aceasta are controlul. Multe femei sunt obisnuite ca barbații sa faca cea mai mare parte a muncii.

Nu pentru ca femeile sunt lenese, ci pentru ca nu stiu tehnicile și sunt depasite de timiditate atunci cand vor sa incerce. Si nu le poți invinovati pentru asta deoarece atunci cand faci sex cu cineva nou, ultimul lucru pe care ai vrea sa-l stii este ca nu stie ce face.

Vibratoare de top, făcute din materiale de calitate

Femeia Deasupra – Sfaturi și Trucuri pentru femei

Degeaba faci sex daca nu incerci sa stai și tu deasupra. Este timpul sa incerci. Crede-ma, nu vei fi dezamagita. Desigur, vei avea nevoie de timp pana vei invata cum sa te misti. Mie mi-a luat ceva timp pana sa inteleg ce trebuie sa fac și ce este placut atât pentru mine cât și pentru partenerul meu.

Dar exista o mulțime de lucruri pe care le poți face cand stai deasupra. Fiecare dintre ele te stimuleaza pe tine și pe partenerul tau intr-o mulțime de moduri. Deci, sa nu mai pierdem timpul, trebuie să știi ce sa faci atunci cand stai deasupra. Nu este atat de greu pe cat crezi. Nu glumesc!

Nu este atat de infricosator, deci relaxeaza-te

Daca incerci sa stai deasupra pentru prima oara, desigur, te vei simti intimidata și este in regula. Tot ce incerci pentru prima data te face sa te simti ciudat pentru ca nu ai mai facut-o niciodată. Deci relaxeaza-te și calmeaza-te! Odata ce vei invata cum stau lucrurile, vei iubi aceasta pozitie, deoarece vei detine controlul.

Vorbeste cu partenerul tau

Acum, iti spun asta deoarece daca nu ai mai făcut aceasta pozitie, el te poate ajuta. Cand eram cu fostul meu nu ma simteam confortabil cand stateam deasupra deoarece ma simteam stanjenita. Totusi, am vorbit despre asta și a fost perfect misto. El a avut rabdare și m-a ajutat sa inteleg miscarile și unghiurile.

Accepta-ti defectele

S-ar putea sa nu-ti doresti sa stai deasupra deoarece nu esti multumita de felul in care arati. Inteleg, cand am făcut asta pentru prima data, frica mea era ca stand peste partenerul meu acesta imi va vedea doar burtica deoarece, nu aveam un abdomen bine lucrat.

Crede-ma, nu se concentreaza pe asta. Acum, daca nu te simti confortabil, poarta un slip sexy sau o camasa care sa-ti arate partile frumoase și sa-ti ascunda defectele.

Cowgirl nu este singura pozitie

Multi oameni cred ca pozitia cowgirl este singura in care poți sta deasupra. De fapt, ai o mulțime de optiuni. Poti sta fata in fata cu baiatul, sa stai cu spatele la el sau sa te ghemuiesti in timp ce el lucreaza.

pozitie sexuala femeia deasupra

Amesteca lucrurile

Asa cum am spus și mai sus, pozitiile in care femeia sta deasupra sunt numeroase, iar tu ai avantajul de a combina lucrurile. Desigur, s-ar putea ca pozitia cowgirl sa fie foarte excitanta, dar de ce sa nu treci brusc la pozitia cowgirl reverse pentru a-i oferi barbatului o imagine diferita?

Gaseste-ti ritmul

Dupa ce descoperi unghiul, el va trebui sa te ajute pentru ca nu esti singura care face sex. Experimenteaza pentru a gasi unghiul. Gasirea ritmului te poate ajută să atingi orgasmul. Poate ar trebuie sa incepi incet, sa accelerezi și apoi sa incetinesti din nou. Dureaza ceva timp pana vei afla ce te face sa te simti bine, dar de data asta tu ai controlul.

Amesteca tipurile de penetrare

Acum, nu trebie doar sa te deplasezi inainte și inapoi, ci trebuie sa combini diferite tipuri de penetrare. Ce vreau sa spun este ca trebuie sa-ti balansezi pelvisul dar și sa sari in sus și in jos intr-o miscare circulara. Pentru a afla ce miscari functionează pentru tine, trebuie doar sa experimentezi și sa le testezi pe fiecare.

Cele mai eficiente stimulente, pentru o potență puternică

Nu trebuie sa faci singura toata munca

Stiu ca unele dintre voi se feresc sa stea deasupra deoarece va temeti ca veti fi nevoite sa faceti singure toata munca. Si sincer, cui ii place sa faca toata treaba? Dar, doar pentru ca esti deasupra, nu înseamnă ca partenerul tau va sta degeaba.

Cand obosesti și ai nevoie de o pauza, partenerul te poate impinge inainte și inapoi, sau poate impinge și el, la fel de bine.

Nu uita de mainile tale

Esti deasupra, deci ai puterea. De asemenea, te afli intr-o pozitie extrem de excitanta asa ca trebuie sa-ti folosesti mainile pentru a face totul mult mai sexy. Lasa-ti partenerul sa-ti frece clitorisul in timp ce tu iti atingi sanii sau iti sugi degetul. Fa-l sa-ti palmuiasca fundul sau sa-ti apuce sanii. Acest lucru te va excita și mai mult.

Contact vizual

Indiferent de ce crezi, sexul este extrem de intim. Sexul nu este ceva ce faci cu toata lumea. Deci, este in regula sa-ti privesti partenerul atunci cand faci sex. De fapt, este chiar excitant cand patenerul te vede bucurandu-te de moment. Nu va lasati intimidati, priviti-va in ochi.

pozitie romantica in care femeia sta deasupra barbatului

Stai deasupra cu hainele pe tine

Stiu ca asta ti se pare contraproductiv, dar nu este. Calareste-ti partenerul cu hainele pe tine. Exista acest element misterios și obraznic daca porti lenjerie. Aproape ca nu-i oferi partenerului tot ceea ce isi doreste. Daca crsti tensiunea sexuala tachinandu-l in timp ce stai cu hainele pe tine, poți face pozitia in care femeia sta deasupra mai intensa.

Lasa-ti gandurile in afara dormitorului

Daca nu este vorba de sex. Singurul mod in care poți strica aceasta pozitie este sa fii preocupata de felul in care te vede partenerul. In mintea ta se vor derula o mulțime de lucruri și astfel nu te vei ma concentra pe sex. Ceea ce este mai sexy in aceasta pozitie este ca femeia controleaza și partenerul se bucura de placerea ei.

Acum ca ai primit toate aceste sfaturi, este timpul sa le pui in practica.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

2 thoughts on “Femeia Deasupra – Cum să Stăpânești Această Poziție Fără Efort și să-l Faci să Înnebunească de Plăcere

    • Maria says:

      Buna, Claudiu. Nu este o pozitie speciala pentru asta. Conteaza foarte mult sa fie o pozitie confortabila pentru ambii si o pozitie in care va simtiti bine. Una dintre cele mai facile si recomandate pozitii pentru incepatori, este pozitia misionar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.