Cel mai bun inel pentru penis – stimulează și menține erecția!

inele-pentru-penis-tipuri

Pentru barbații care vor sa isi faca penisul mai mare și vor sa scape de problemele erectile, inelele pentru penis sunt soluția ideala. Aceste instrumente simple sunt special concepute pentru a intarzia orgasmul, a mari sensibilitatea si, cel mai important, pentru a va face mai puternici. Inelele pentru penis vin intr-o gama larga de materiale și forme, asa ca, poți folosi acest ghid pentru a invata mai multe despre accesoriile masculine sexuale și sa descoperi cum poți utiliza un inel pentru penis.

In acest articol vom discuta despre inelele de penis din mai multe puncte de vedere. Voi incerca sa va pun in tema cu principalele tipuri de inele pentru penis, care sunt avantajele fiecaruia dintre ele, in ce conditii ar trebui ele utilizate și bineinteles, câteva precautii de care ar trebui sa tineti cont atunci cand folositi astfel de inele.

Cele mai căutate inele pentru penis

Inele pentru penis ajustabile

Usor de utilizat, inelele ajustabile pentru penis iti permit sa-ti strangi penisul atat de mult cat iti doresti, dar vei avea și o poarta de siguranta care iti permite sa slabesti inelul imediat.

Majoritatea acestor inele de penis au o bucla și un sistem simplu de alunecare pentru a regla inelul astfel incat sa se potriveasca perfect in jurul penisului sau a testiculelor. Dar de asemenea, puteti gasi inele ajustabile cu bucle duble, ca Doc Johnson Adjustable Silicone Cock sau Fifty Shades of Grey – Again and Again. Unele dintre aceste tipuri de inele au butoane de fixare in loc de clema.

inel-penisagain-and-again
Inel penis Fifty Shades of Grey – Again and Again

Seturi de inele pentru penis

Daca doresti sa experimentezi cu o varietate de inele pentru penis de diferite marimi și forme, ia-ti un set de inele pentru colectia ta. Intr-un pachet vor fi mai multe inele de texturi diferite potrivite pentru preferintele tale sexuale. Lust 3 Black este un set de inele foarte moi, eficiente și confortabile. Alte seturi, au inele metalice sau din silicon, cum ar fi  XR Triad LARGE Triple Cock Ring Set care sunt rigide și se potrivesc doar pentru anumite dimensiuni de penis.

Perfectele pentru incepatori, aceste accesorii de imbunatatire a erectiei sunt realizate dintr-un material elastic pentru a se potrivi mai bine și a fi mai confortabile fata de alte inele din silicon, metalice, sau solide. Cele mai multe inele de acest fel au noduli și suprafete textuare pentru o stimulare intensa și distractiva.

Inele pentru penis duble

Pentru a avea parte de o erecție puternică și a spori placerea, infasoara un inel dublu in jurul penisului și a testiculelor. Aceste inele duale pentru penis intaresc erectia și previn ejacularea prematura. Daca te bucuri de emotiile pe care ti le ofera aceste accesorii poți obtine plăcere dubla cu aceste inele 2 in 1. Poti infasura ambele inele in jurul penisului pentru a obtine o erecție mai mare și mai ferma.

Steely-Cockring-inel-penis-masaj-clitoris-2
inel dublu pentru penis

Inele metalice pentru penis

Pentru o aderenta ferma, inele metalice mentin erectia și strang penisul pe masura ce acesta creste. Realizate din materiale metalice autentice, aceste accesorii obraznice au o temperatura naturala rece care iti intensifica placerea și iti permite sa te bucuri de un joc interesant.

Unele inele metalice vin in set (ex: Spartacus Nickel Plated Metal Cock Ring Set 3 Pack) și au marimi diferite. Daca alegi un set de inele C fabricate din metal, asigura-te ca il folosesti pe cel mai mic pentru testiculele tale, pe cel mijlociu pentru penis, iar pe cel mai mare pentru a-ti infasura atat penisul cât și testiculele.

Inele pentru penis „Essential Bunny”

Cel mai popular vibrator-iepure a luat o noua forma: inelul pentru penis „Essential Bunny”. Doamnelor, puteti sa aveti parte de cea mai intensa plăcere in timp ce partenerul vostru va avea o erecție ferma pe toata durata actului sexual. Inelele pentru penis  „Essential Bunny” au urechi de iepuras care stimuleaza clitorisul partenerei. Cele mai multe accesorii de acest fel au un glont vibrator in partea superioara, care furnizeaza fiori extraordinari atât pentru femei cât și pentru barbati.

Inelele pentru penis cu vibratii nu doar ca te vor face sa rezisti mai mult, dar au și alte funcții care iti vor stimula partenera. Le poți folosi atât în timpul actului sexual cât și in timpul masturbarii. Multe inele vibratoare au trepte diferite de vibrare pe care le poți schimba in functie de preferinte. De asemenea, multe dintre ele sunt realizate din material elastic pentru a se potrivi mai bine.

Inele penis cu vibratii

Inele pentru penis pentru cupluri

Imparte entuziasmul pe care ti-l ofera inelele pentru penis cu partenera ta. Perfect pentru masturbarea reciproca sau pentru folosirea in timpul actului sexual, aceste podoabe de penis prietenoase pentru cuplu sunt excelente pentru barbații ce au disfunctie erectila și au nevoie de un mic ajutor. Puteti folosi aceste inele pentru a prelungi erectia și pentru a avea parte de un orgasm exploziv.

Cum se foloseste un inel pentru penis?

Pentru a te pregati pentru jocul tau cu inelele, am creat un ghid simplu care te va ajuta sa folosesti eficient noile tale accesorii sexuale. Astfel, poți fi sigur ca vei avea parte de o plăcere intensa.

  1. Pune inelul pe penis atunci cand penisul este in stare flasca sau pe jumatate in erectie. Daca vei urma acest sfat, va fi mult mai ușor sa plasezi inelele la baza penisului. Daca ai doua inele, sau unul suficient de mare care iti permiti sa bagi atat penisul cât și testiculele in el, asigura-te ca testiculele vor sta confortabil in acel inel.
  2. Foloseste lubrifant – aceste accesorii aluneca mult mai ușor cu un lubrifiant de calitate. Aplica lubrifiant pe testicule și pe penis pentru o alunecare fina.
  3. Epilieaza-te inainte – nu este un must, insa, veti scapa de niste senzații nu tocmai placute care se pot intampla atunci cand veti trage firele de par o data cu inelul. Sa nu mai aduc in calcul faptul ca, o igiena corespunzatoare a zonelor intime este imperios necesara. Am discutat pe larg despre acest aspect in articolul despre pozitia 69.
  4. Masoara-ti penisul – daca vrei sa folosesti inele cu forma rigida, trebuie sa tii cont ca acestea au anumite dimensiuni care s-ar putea sa nu se potriveasca cu penisul tau. Inainte de a cumpara inelele, masoara-ti penisul, atunci cand acesta este in erectie. Daca vrei sa folosesti un inel și pentru testicule, atunci trebuie sa masori in jurul bazei penisului și a testiculelor.

Cu toate acestea, puteti experimenta diferite marimi prin cumpararea unui pachet cu mai multe inele de pensi din colectia Stretchy Cock Rings.

Articol foarte util: daca esti la primul inel pentru penis, am scris un articol despre cum trebuie sa-l alegi. Am discutat toate aspectele acolo, incepand de la masurarea corespunzatoare a peniului pentru alegerea marimii potrivite pana la cele mai bune materiale.

Cum se foloseste inelul pentru penis – 4 modalitati

inel-pentru-penis-pareri

Ai vazut catalogul justlove.ro și te-ai gândit să achizitionezi un inel pentru penis de calitate,  pentru a încerca, dar nu esti sigur dacă ai nevoie de unul sau când îl veți folosi? Inelele pentru penis, ca toate celelalte jucării sexuale, sunt menite te faca sa te simti bine. Acestea sunt o îmbunătățire a plăcerii tale sexuale, nu o înlocuire. Dacă nu esti sigur cum să folosesti  un inel sau de ce nu ar trebui să îl iei în considerare, aici sunt doar câteva motive.

Dacă totul este o rutina, obișnuita și plictisitoare, și faci asta doar atunci când nu poți să dormi, este probabil timpul să schimbi lucrurile. Achizitionarea unui inel pentru penis pe care il vei folosi atunci când te masturbezi este o modalitate foarte bună de a ieși din aceasta rutina. Vei fi mult mai sensivil.

Totul va dura mai mult și senzatia va fi exploziva.  Există o șansă bună ca jizz-ul tău să scoata mai mult decât ești obișnuit, așa că pregateste un prosop pentru mai târziu. Cel mai important, totuși, un inel iti păstrează interesul. Plaseaza-l in jurul penisului sau al testicolelor. Foloseste unul care oferă stimulare suplimentară sau unul cu elementele de bază. Poti folosi chiar două la un moment dat, dacă doresti. Nu contează cu adevărat cât de mult te bucuri, atâta timp cât acesta intr-adevar functionează pentru tine.

 Utilizand un inel pentru penis, vei mari calitatea sexului

Există două modalități în care inelele pot fi incluse în actul cu partenerul tău. În primul rând, te poți bucura de un sex incredibil cu partenerul  – vaginal sau anal – mai durabil și mult mai exploziv.  În al doilea rând, va puteti masturba împreună (da,  contează la fel de mult ca și sexul), și poți petrece mai mult timp bucurându-te de acest moment.

Nu contează cum te bucuri de sex cu partenera ta, inelul iti oferă șansa de a simți ceva diferit sau de a încerca lucruri noi. Surprinde-ti partenerul cu cât de durabil va fi totul. Pentru partenera ta, ia în considerare obținerea unui inel vibrat, astfel încât să se poată bucura de stimularea clitorisului în timpul penetrării. În loc de inel, penisul tai fiind distractiv, și inelul pentru amandoi.

Cele mai bune inele de penis cu vibratii

Joaca-te cu controlarea orgasmului

În timp ce un inel pentru penis nu este recomandat pentru controlarea  orgasmului, acesta poate ajuta cu siguranță, deoarece te ajută să iti prelungesti  orgasmul și să devii mai sensibil. Alege forma preferată a controlului orgasmului și simte-te bine cu asta.

  • Ignorarea orgasmului: Ajungi tu sau partenerul chiar la marginea unui orgasm –  necesită mai mult timp și mai mult efort cu un inel pentru penis – apoi, opreste-te. Asta e. Daca esti pe acolo, poate fi o formă uimitoare de „tortură” consensuală.
  • Forțarea orgasmului: poate fi nevoie de mult mai multă stimulare pentru a forța orgasmul, pentru a găsi un vibrator pe care sa il accepti bine. Inelele au tendința de a face totul mai sensibil, astfel încât acest lucru ar putea deveni dureros într-un mod ciudat.

Intarzierea orgasmului este distractiv pentru că tu sau partenerul tău atingeti punctul de orgasm după care stimularea dispare, apoi ajungeti de unde ati plecat. Fa-o de câte ori poți , orgasmul odată venit, este mult mai exploziv decât în mod normal.

Inelele pentru penis sunt de ajutor in disfuncția erectilă

Unele forme de disfuncție erectilă pot beneficia de utilizarea unui inel pentru penis. Dacă  erectia ta este una mai dificile, nu este cu adevărat o problema, dar sa o pastrezi asa, ar putea fi o solutie. Introdu inelul peste penis sau testicule, pentru functionarea erectiei  – singur sau cu ajutorul unui partener. Odată ce sângele circula în penis, ar trebui să rămână acolo mai mult timp și să vă permita să va bucurati de un sex de calitate – sub orice formă – cu partenerul. Strange mai tare inelul pentru a restrânge în continuare fluxul sanguin. Este posibil să fie necesare câteva incercari pentru a găsi ce  funcționeaza mai bine pentru nivelul tau de ED.

Consulta întotdeauna medicul, în primul rând, pentru a te asigura că acest inel este potrivit pentru tine. De asemenea, daca intentionezi sa utilizezi suplimente pentru disfunctia erectila cum este Dragon Power, iti recomandam de asemenea, sa discuti cu medicul tau in prealabil și sa te asiguri ca acest suplimente sunt ceea ce ai nevoie in acest moment

Cele mai bune inele clasice pentru penis

O parere personala despre inelele pentru penis

Inelele pentru penis pot adăuga un surplus de distracție, plăcere și satisfacțere a vieții tale sexuale. Utilizați-l singur sau cu un partener pentru orice motiv doresti. Chiar dacă nu iti pasă sau doresti să dureze mai mult sau să se termine totul mai greu, sa ai orgasme mai intense sau pur și simplu sa incerci ceva nou și diferit ai toate motivele sa folosesti unul. Dacă te confrunti cu disfuntia erectila sau pur și simplu cu plictiseala, inelul  ar putea fi, de asemenea, un plus extraordinar pentru plăcerea ta dar și pentru performanțele tale sexuale.

Cum alegem un inel pentru penis? Sfaturi pentru novici dar și pentru experimentati in ale jucariilor erotice

Probabil ai tot auzit discuții despre cât de uimitoare sunt inelele pentru penis, cum iți prelungesc și întăresc erecția și tot ce pot face ele pentru viața ta sexuală. Acum ca esti pregatit sa achizitionezi unul, citeste câteva lucruri pe care ar trebui sa le stii inainte de a alege primul tau inel.

Inelele sunt distractive, dar există câteva lucruri pe care trebuie să le cunoaști înainte de a-l cumpăra pe primul. Cumpără unul nepotrivit, și nu vei obtine niciun rezultat sau in cel mai rău caz, poți întrerupe circulația sangvina a penisului. Cumpara-l pe cel potrivit tie și iti vei duce partenera pe culmile placerii.

1. Măsoara-ti penisul – da, trebuie masurată circumferința penisului

Nimeni nu ar recunoaste ca se măsoară, dar in aceasta situatie este important. Trebuie să cunoașteți circumferința penisului pentru a vă putea da seama ce fel de inel ti se potriveste. De ce? Pentru că daca este prea mare și nu-și va face treaba. Prea mic, și s-ar putea să suferi de dureri grave și cumva spuneam mai sus sa intrerupi circulatia la nivelul penisului, ceea ce nu este nici sanatos dar nici placut.

  • Măsurătorile ar trebui făcute atunci când penisul este in erecție completa
  • Foloseste o bandă moale în jurul bazei bazei penisului și a testiculelor. La fel poți folosi o bucata de ață sau ce ai la indemana.
  • Dupa, vezi utilizand o ruleta / rigla / metru de croitorie / aplicatie de telefon sau ce ai la indemana, exact cati centrimetri ai.
  • Rezultatul obtinut este al bazei penisului iar acest rezultat il vei folosi pentru alegerea unei dimensiuni corecte a inelului tau pentru penis.

masurarea-penisului-pentru-inel

2. Alegerea materialulului din care este fabricat inelul pentru penis

Cea mai obișnuită și ușoară utilizare a inelelor pentru penis este realizata din materiale elastice, fie dintr-un material asemanator jeleului, cauciuc, TPR / TPE, fie din silicon. Siliconul este mai rezistent, poate fi sterilizat și este cea mai bună opțiune dacă ti-l permiti. Acestea pot fi plasate pe penis, indiferent dacă sunteți erect sau nu.

Pentru experiențe diferite, puteți alege materiale dure, cum ar fi metalul sau lemnul. Dacă faceți acest lucru, trebuie să alegeți ceva care să se potrivească perfect. Daca stii ce material doresti afli mai ușor dimensiunea potrivita. Pentru incepatori și pentru o experiență perfecta, recomand ca primul vostru inel sa fie din silicon.

inele-pentru-penis-tipuri

3. Alege dimensiunea

Inelele sunt facute pentru restricționarea fluxului sangvin către penisul erect. Inelele prea mari sau prea mici nu sunt recomandate. Dacă doresti o strange mai puternică și alegi un inel rotativ, alege ceva puțin mai mic decât diametrul. Dacă diametrul bazei penisului tau este 6 centimetri, ar trebui sa alegi ceva de aproximativ 5.5 centimetri în diametru. Pe măsură ce castigi experienta cu inelul, poți incerca și dimensiuni mai mici.

Atentie: dacă alegi lemn sau metal, trebuie să stii dimensiunea exacta pentru evitarea ranirii. Daca inelele pentru penis din silicon mai au proprietatea de a fi elastice, cele din lemn sau metal sunt … asa cum sunt.

4. Adauga lubrifiant de calitate

Nu conteaza ce material alegi atunci cand iti cumperi inelul pentru penis, lubrifiantul îmbunătățește situatia oricum. Da, circulatia sangelui se presupune a fi restrictionata și baza penisului s-ar putea simti mai stransa ca oricand. Recomandat este sa nu te irite purtarea lui. Adăugați lubrifiant pe inel și pe penis inainte de purtarea inelului inelului. Datorita lubrifiantului te vei simti confortabil, și va fi mult mai ușor de eliminat inelul după ce ai terminat.

Daca nu ai un lubrifiant preferat sau nu ai gasit inca lubrifiantul care sa te multumeasca 100% (iar aici ma refer atat la tine cât și la partenera ta), iti recomand sa vezi aceste lubrifiante, primele 2 fiind din punctul meu de vedere printre cele mai bune de pe piata in acest moment, din cate am testat eu cel putin.

5. Caracteristici suplimentare

Poti alege un inel pentru penis care se aseamana cu o bandă din cauciuc. Dacă ti se potriveste, distrează-te! Dacă vrei să încerci senzații noi sau să-ți faci partenerul să simtă ceva mai special, este timpul să iei în considerare și alte caracteristici. Cea mai cautata opțiune este inelul pentru cupluri, care include și vibrație. În timpul penetrării vaginale, varful este menit să apese pe clitorisul partenerei. Alte variante de inel includ optiunea de masaj al prostatei, stimularea testiculelor sau chiar anusul.

6. „Joaca-te” in siguranta și foloseste corepunzator orice jucarie erotica decizi sa incerci

Nimic nu ucide un moment perfect mai repede decat o jucarie nepotrivita. Majoritatea jucăriilor sexuale sunt sigure atunci când sunt folosite corespunzător, insa dacă nu le acordați atenție, vă puteți răni. Haideti sa va spun câteva chestii (va atentionez ca pentru cei care au mai folosit inele sunt probabil banalitati, insa ca incepatori, trebuie sa le stiti):

  • Nu purtați inelul mai mult de 20 – 30 de minute.
  • Dacă începeți să simțiți durere sau dacă penisul se umflă mai mult decat intr-o erecție normală, îndepărtați inelul.
  • Dacă utilizați anticoagulanti, aveți diabet sau ați fost diagnosticat (ă) cu tromboza, discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza un inel.
  • Evitați purtarea unui inel cu un prezervativ. Îndepărtarea poate cauza ruperea prezervativului.
  • Nu dormiți cu inelul.
  • Epilati părul pubian pentru a împiedica tragerea dureroasă. Ouch!
Concluzie – merita sa folosim un inel pentru penis?

Acum că ai toate informațiile necesare, este timpul să itii alegi primul inel. Poti cumpăra un set cu mai multe inele pentru a putea încerca diferite dimensiuni. Ar trebui sa alegi unul mai ieftin pentru prima achizitie astfel încât să nu regreti cheltuiala făcută daca inelul nu te satisface. Sau poate doresti un inel de lux  care sa aibe și alte caracteristici in plus – silicon de înaltă calitate, telecomandă, vibrații. Singurul lucru pe care acest inel nu-l va face este sa te sarute sau sa te sune dimineata. Nu contează ce fel de inel vei alege atâta timp cât te vei simti bine cu el.

Ca de fiecare data, pentru intrebari despre anumite tipuri de inele, sfaturi sau recomandari, eu sau colegii/colegele mele iti stam la dispozitie. Aici poți vedea catalogul cu inele pentru penis iar de contactat o poți face pe mail, telefon, whatsapp sau facebook. Have fun!

Inelele pentru penis sunt excelente pentru prelungirea ejacularii, permitandu-i penisului sa ramana in stare erectila mai mult timp. Asta se intampla deoarece, inelele pentru penis restrictioneaza fluxul de sange catre penis, ducand la erectii dure și lungi. Unele inele pentru penis seamana cu niste benzi mari de cauciuc, dar de fapt sunt concepute cu atentie pentru a nu opri fluxul de sange, ci doar a-l restrictiona intr-un mod confortabil – deci nu folosi niciodată o banda de cauciuc ca inel pentru penis. Altele sunt echipate cu vibratoare și concepute special pentru a aduce plăcere ambilor parteneri in timpul penetrarii.

Nu recomandam niciodată utilizarea inelelor pentru penis din metal, deoarece acestea pot provoca strangularea penisului. Desi se intampla rar, strangularea penisului necesită un tratament urgent, deoarece pierderea fluxului de sange catre organ poate duce la complicatii grave si, in cazuri severe, necesită amputatie.

Inelele pentru penis vin intr-o varietate de forme și stiluri, fiind considerate astfel jucarii versatile ce imbunatatesc placerea sexuala. In timp ce beneficiul evident al utilizarii unui inel pentru penis este acela de a prelungi sedintele sexuale, inelele pentru penis pot spori intimitatea și placerea ambilor parteneri.

Cand vine vorba de a oferi plăcere ambilor parteneri, inelele pentru penis sunt o necesitate. Aceste dispozitive puternice nu doar ca ofera experienta satisfacatoare sexuala pentru amandoi, dar pot adauga, de asemenea, lungime și circumferinta penisului datorită restrictiei fluxului de sange, deci este ideal pentru barbații care se ingrijoreaza ca penisul lor nu este suficient de mare.

Beneficii pentru femei

Disponibile in stiluri vibrante și non-vibrante, o multime de inele pentru penis sunt concepute și pentru stimularea clitorisului, astfel incat o femeie poate sa se bucure de o penetrare satisfacatoare dar și de un clitoris stimulat.

Fun Factory Love Ring 8IGHT este un inel pentru penis fantastic, multifunctional care se concentreaza atat pe placerea masculina cât și pe cea feminina. Are doua deschideri, iar cireasa de pe tort este bobocul iubirii ce poate fi aplicat pe clitoris sau anus.

Inelul pentru penis, dublu, Rocks-Off 8 Ball este conceput în mod unic pentru a fi purtat in jurul penisului și testiculelor, oferind un sprijin suplimentar și restrictionand fluxul de sange pentru a obtine o erecție puternica. 8 Ball poate intarzia și ejacularea, maximizand placerea atât pentru tine cât și pentru partenera ta.

Mio de la Je Joue este un inel de penis extraordinat ce se acomodeaza pe penisurile mari, dar poate fi purtat atat pe penis cât și pe testicule, pentru a spor dimensiunea și rezistenta erectiei.

Mio are un motor mai larg, mai plat, care ofera o stimulare mai mare de-a lungul clitorisului și labiilor. Fiind rezistent la apă, inelul poate fi folosit chiar și sub dus.

Rocks-Off Remix ofera vibratii puternice clitorisului, penisului și testiculelor. Avand in vedere ca 70% dintre femei au nevoie de stimulare clitorala pentru a ajunge la orgasm, inelele pentru penis concepute cu placerea feminina in minte vor creste sansele unei femei sa ajunga la orgasm prin sexul penetrant.

Beneficii pentru barbati

Dupa cum am mentionat mai sus, deoarece inelele pentru penis prelungesc erectia barbatului, acesta se va bucura de senzații placute mai mult timp. Sedintele lungi de sex vor creste, de asemenea, probabilitatea ca o partenera de sex feminina sa atinga orgasmul, intrucat, de multe ori, femeile au nevoie de mai mult timp pentru a se excita complet.

Masajul prostatei este foarte important pentru barbati, deoarece aceasta zona a corpului este bogata in terminatii nervoase. Rocks Off Zen este un produs excelent care satisface perfect dorintele barbatului.

De ce ar trebui sa cumpar un inel pentru penis?

Inelele pentru penis sunt accesorii sexuale incredibil de discrete, care sunt minunate pentru viata de cuplu. Pot fi curatate ușor cu apa și săpun sau cu un spray de curatare.

Daca est incepator in jucariile sexuale, atunci inelele pentru penis sunt o modalitate excelenta prin care iti poți imbunatati viata sexuala. Insa, nu iti recomand sa utilizezi niciodată un inel pentru penis mai mult de 30 de minute.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

2 thoughts on “Cel mai bun inel pentru penis – stimulează și menține erecția!

  1. Catalina says:

    Nu am crezut niciodata ca o jucarie din silicon ma poate face sa-mi pierd mintile. Nu vorbesc despre vibratorul meu, pe care il consider a fi un robotel sexual (am un Pretty Love Flirt), ci vorbesc despre inelul de penis pe care lsi l-a cumparat sotul meu si il foloseste. E vorba de fix acest Tyler.

    Intr-o zi, sotul meu mi-a spus ca a sosit un pachet. A punctat faptul ca nu trebuie sa-l deschid in fata copiilor. Asa ca m-am inchis in dormitor sa deschid pachetul. Intre timp, copiii bateau in usa strigand: Ce este? Ce este acolo? in timp ce eu deschideam coletul.

    Intr-un final, am reusit sa descopar ce era inauntru – o cutie cocheta cu un inel pentru penis. Fusesem la petreceri la care se foloseau jucarii sexuale. Stiam ce sunt acele lucruri. Inele pentru penis. Iar sotul meu tocmai isi cumparase unul. Eram sceptica. Foarte sceptica. Din nou o spun, vibratorul pe care mi-l cumparase sotul meu recent, era destul de bun. Asta inseamna ca stie ce face. Cand a ajuns acasa, i-am aratat inelul. L-am lasat sa se bucure si iam zis sa-l incercam.

    Ne-am dezbracat amandoi si am inceput sa facem anumite lucruri, dar nu inainte de a folosi lubrifiantul. Acel moment a fost uimitor, totul s-a simti foarte bine, pentru ca inelul de penis facea o treaba minunata.

    Nu stu cum sunteti voi, fetelor, dar eu ma excit foarte tare cand sotul meu imi atinge partile intime. Toate acele mici noduri de la intrarea in vagin se frecau de acel inel, iar stimulatorul pentru clitoris mi se pare genial. Imi arcuiam spatele si tipam, facand in acelasi timp toate acele lucruri salbatice pe care le face orice persoana cand are parte de un sex minunat.

    Mai mult de atat, am aflat mai tarziu ca un inel de penis ingusteaza fluxul de sange catre penis, ceea ce inseamna ca sangele intra, dar iese mult mai incet decat de obicei. Rezultatul? O erectie foarte puternica, un penis mai gros si un pic mai lung. Este ca si cum sotul tau a trecut la o versiune actualizata. Micul inel magic il face mult mai sensibil, dar, in acelasi timp, intarzie orgasmul. Asta ca atunci cand vine, vine puternic.

    Inainte de a face sex folosind inelul pentru penis, trebuie sa stii anumite lucruri despre aceste jucarii sexuale. Sotul meu incepuse sa cerceteze, asa ca m-am documentat si eu.

    Am vazut ca sunt mai multe tipuri de inele pentur penis, din silicon sau metal. Siliconul se intinde. Metalul nu. Deci, in principiu, daca esti incepator, ar trebui sa optezi pentru un inel din silicon. Daca glandul amorteste sau penisul se albeste ar trebui sa-l scoti. Se presupune ca restrange fluxul de sange – dar nu chiar atat de tare. Si, este de la sine inteles ca daca incepi sa simti orice urma de durere, trebuie sa inlaturi imediat inelul.

    De asemenea, este indicat sa folosesti lubrifiant. Ai nevoie de un astfel de produs in viata ta. Daca partenerul tau are probleme cu erectia, un inel de penis il poate ajuta sa obtina si sa mentina erectia.

    Daca esti speriata, ai putea sa-i cumperi partenerului tau mansoane pentru penis care sunt mai subtiri si nici nu pun atat de multa presiune pe penis. Insa daca te incanta ideea de a folosi un inel, poti alege chiar unul vibrator. Eu cu siguranta am nevoie de o astfel de jucarie in viata mea.

    Asa ca am luat o noua jucarie. Sotul meu a avut o erectie mai puternica. Si amandoi ne-am simtit minunat. Crede-ma, fato! Ai nevoie de un inel pentru penis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.