Cel mai bun ulei pentru masaj. Inainte de a cumpăra un ulei pentru masaj, citește acest articol

cel-mai-bun-ulei-de-masaj

Chiar ai nevoie de un ulei pentru masaj pentru a face un masaj bun partenerului sau partenerei tale? Raspunsul este simplu: da!

Uleiul este cel care face ca masajul sa fie exceptional. Cu o constistenta potrivita, uleiul va face ca mainile tale să se simtă adorabil, permitandu-ti sa conturezi fără efort muschii partenerului, ajutandu-te sa gasesti noduri și zone tensionate.

cele mai bune uleiuri pentru masaj

Cand masezi spatele folosind uleiul de masaj, atat tu, cât și persoana masata vă veți simti uimitor de bine. Nu trebuie sa mai mentionez ca este hranitor și îmbunătățește aspectul pielii. Folosit corect, uleiul va contribui la dezvoltarea unei legaturi puternice intre voi doi. Iata ce trebuie să știi inainte de a cumpara un ulei pentru masaj.

Ulei, nu lotiune – regula numarul 1!

Folosim ulei pentru masaj, deoarece lotiunea se absoarbe prea repede in piele. Pe de alta parte, un ulei de masaj de inalta calitate, va dura mai mult pana se va absorbi in pielea partenerului, ceea ce înseamnă ca vei sta mai mult timp cu mainile pe el și nu va trebui sa te intorci tot timpul la sticla.

Lotiunea este o buna optiune pentru o zona mica a corpului – de exemplu, o poți folosi atunci cand vrei sa masezi mainile sau picioarele. Si nici macar sa nu te gandesti sa cumperi un ulei de masaj hibrid pe care il vezi pe rafturile farmaciilor. Se simte groaznic, lasand un reziduu uscat lipicios pe piele.

masaj-de-relaxare-la-gat

Ce ulei de masaj sa cumpar? Care este cel mai bun ulei? Unde il gasesc?

Uleiul de migdale dulci este preferatul meu. Este obligatoriu ca acesta sa fie presat la rece, nu il cumpara daca nu este presat la rece – aceasta metoda de extractie pastreaza nutrientii in ulei. Pielea ta absoarbe uleiul și are nevoie de toate aceste substante nutritive. Pe sticla de ulei vei gasi toate detaliile despre cum sa il aplici corect. Este foarte important sa creezi o legatura puternică cu partenerul tau pentru a-l face să se simtă minunat atunci cand il masezi.

Uleiul de migdale dulci nu trebuie sa irite pielea deloc și poate fi folosit pe toate partile corpului. Dar pentru unii oameni care sufera de alergii la nuci, se recomanda utilizarea unei alternative. In acest caz, iti recomand sa folosesti un ulei de struguri presat la rece sau ulei de caise.

Masajul cu uleiuri esentiale

Uleiul de migdale este un ulei de transport. O baza neutra pentru a fi utilizată pe orice piele, fără arome adaugate sau uleiuri esentiale. Unele companii vand uleiuri de masaj pre-amestecate, care sunt, in esenta, uleiuri de transport – sau o combinatie de câteva uleiuri de transport – cu câteva picaturi de ulei esential aruncate acolo.

Uleiurile esentiale completeaza perfect uleiurile de masaj, fiecare avand proprietati unice. Poti sa-ti faci propriul ulei parfumat adaugand câteva picaturi de ulei esential pur in sticla de ulei de transport. Atentie insa, uleiurile esentiale pure sunt puternice și pot irita pielea. Mirosul poate, de asemenea, sa fie sau nu pe placul tau, in functie de preferintele personale.

Asigura-te ca atat tu cât și partenerul tau sunteti multumiti de miros inainte de a incepe sa-l amestecati și sa-l masati. De asemenea, efectueaza un test pe o suprafata mica de piele pentru a te asigura ca nu apar iritatii.

ulei esențiale de calitate

Sa fim sinceri, preferam uleiurile fără parfum atunci cand ne masam unii pe altii. Daca intentionezi sa amesteci cu uleiuri esentiale, iti recomand sa alegi un singur ulei sau sa optezi pentru un ulei esential preamestecat, decat sa amesteci propriile arome.

Unele parfumuri sunt ideale pentru un masaj romantic: lemn de santal, trandafir, vanilie, ylang ylang.

Cum sa pastrezi uleiul de masaj. Uleiul de masaj ar trebui sa dureze mult timp – in special daca il pastrezi intr-un loc racoros și intunecat, departe de lumina directa sau caldura. Recipientele inchise sau opace sunt, de asemenea, o idee excelenta pentru pastrarea uleiurile de masaj. Iti vei da seama cand uleiul nu mai este bun – vei mirosi imediat.

ulei-de-masaj-la-picioare

Masaj uscat – fără ulei. Este eficient? Este recomandat?

Se poate realiza, pe suprafete mic, cum ar fi anumite noduri, insa nu vei reusi sa faci masaje lungi și relaxante fără ulei. Este nevoie de multa practica pentru a face ca masajele uscate sa functioneze intr-un mod placut. Masajul prin haine urmeaza principiul masajului uscat. Este mai bine decat nimic, dar va elimina orice intimitate și nu va aduce distractia pe care o ofera un masaj cu ulei.

Top 10 cele mai bune uleiuri pentru masaj

Vrei sa te rasfeti cu un masaj la domiciliu sau vrei sa-i faci pe ceilalti să se simtă bine? Indiferent daca lucrezi ca maseur, iti faci tie un masaj, sau iti masezi partenerul, ai nevoie de cel mai bun ulei pentru masaj.

Sunt multe optiuni pe piata. Cu atat de multe lotiuni și uleiuri, este greu sa faci alegerea potrivita. Dar nu toate optiunile de pe piata sunt bune, unele iti pot face pielea să se simtă uleioasa, iar altele au un miros neplacut.

Am aruncat o privire asupra uleiurilor de masaj existente pe piata și le-am ales pe cele mai bune.

masaj-erotic-cuplu-pareri

Aphrodisiac Shunga Coconut

Cand vine vorba de uleiul de cocos, majoritatea oamenilor se gandesc la el ca la un ulei greu și solid. Cu toate acestea, uleiul fractionat de nuca de cocos este, in principiu, un ulei de masaj ușor și non-gras.

Spre deosebire de uleiul obisnuit de cocos, cel fractionat contine doar triglicerine de lant mediu. Prin urmare, uleiul este mai lipicios și este mai putin alunecos decat uleiul obisnuit de nuca de cocos. Acest lucru il face ideal pentru masajul cu aromaterapie.

Forma lichida a uleiului de cocos are beneficii miraculoase pentru piele. Contine cantitati mari de acid capric și caprilic ce ofera pielii o multime de antioxidanti. Uleiul de cocos fractionat este un hidratant excelent și ajuta la calmarea eruptiilor cutanate și a iritatiilor.

Un mare avantaj al acestui ulei este ca are o durata lunga de conservare și este mai putin costisitor decat alte uleiuri de masaj. Uleiul este inodor, are o nuanta galbena și nu se simte unsuros.

Il poți utiliza singur, sa il poți amesteca cu uleiuri esentiale daca doresti sa obtii un amestec mai puternic. Daca nu iti place mirosul de nuca de cocos, uleiul de cocos fractionat este cea mai buna alternativa.

Aphrodisiac Shunga – Ulei de Masaj cu Aroma de Cocos, 100 ml

Avantaje

  • Se simte grozav pe piele și nu lasa pete
  • Se incalzeste daca respiri asupra lui, oferind o senzatie de caldura foarte plăcută.
  • Se absoarbe in piele și nu lasa reziduuri grase
  • Sticla este destul de mare, deci pentru pretul pe care il platesti, vei avea ceva ce va dura mai mult de o luna

Dezavantaje

  • Unii utilizatori au raportat o eruptie cutanata după ce au folosit produsul (dar acest lucru s-ar putea datora unei reactii alergice la nuca de cocos)
  • Acest produs nu este pentru toata lumea și ar trebui sa il testezi mai intai

Ulei Afrodisiac “Oil Orgy of Grapes”

Cauti un ulei care sa te ajute sa te relaxezi pentru a condimenta lucrurile in dotmitor?? Ei bine, ai gasit unul. Uleiul de masaj este un ulei foarte absorbant și penetrant. Ajuta la eliberarea acizilor grasi in sange. Corpul tau utilizeaza acesti acizi grasi pentru a distruge celulele grase și celulita.

Acest ulei pentru masaj este un ulei mai absorbant și mai penetrant decat crema. Realizat pe baza de ingrediente naturale, acest ulei îți va oferi rezultate uimitoare. Si fără sa contina substante chimice dure, aceasta formula poate chiar sa te ajute sa te relaxezi.

Nu in ultimul rand, te vei bucura de un miros calmant, linistitor și revigorant pe masura ce iti masezi corpul.

Ulei Afrodisiac “Oil Orgy of Grapes”, 100 ml

Avantaje

  • Are un miros uimitor, fiind perfect pentru un masaj extraordinar
  • Te va relaxa foarte tare, și totodată te va face iti va creste libidoul.
  • Uleiul lasa pielea foarte hidratata și incredibil de moale
  • Se poate masa pana se absoarbe. Acesta lasa la suprafata un miros foarte placut care va incita orice partener.
  • Are o aroma foarte plăcută, tomnatica de struguri

Dezavantaje

  • Cu toate ca nu exista rapoarte legata de efectele sale secundare, persoanele care se stiu alergice la struguri sau alergice in general, ar trebui sa testeze uleiul inainte sa-l utilizeze.

Extase – Ulei de Masaj cu Aroma de Portocale

Unii oameni ar putea spune ca imbatranirea este obligatorie, dar pentru altii, imbatranirea este optionala. Nu toate lumea iubeste semnele ce apar odata cu inaintarea in varsta, printre care se numara ridurile și pielea lasata. Uleiul de masaj Extase cu aroma de portocale este un ulei de corp revitalizant non-toxic ce te umple de viata, te energizeaza. Uleiul se infiltreaza adanc in piele, oferind o stare de bine și crescand libidoul utilizatorului.

Mirosul de citrice racoros al uleiului matasos este perfect pentru a te revigora și pentru cresterea libidoului. Acest tratament benefic pentru intregul corp îți oferă o piele radianta și tanara in cel mai scurt timp.

Dupa utilizare, uleiul lasa pielea moale și fina. Uleiul promoveaza aspectul revitalizant. Pretul ar putea fi un pic mai mare, dar acest produs de lux poate inlocui parfumul tau. Oamenii te vor opri pe strada, intrebandu-te ce parfum folosesti.

Extase – Ulei de Masaj cu Aroma de Portocale, 250 ml

Avantaje

  • Uleiul miroase grozav și lasa pielea moale
  • Mirosul este destul de subtil nu ca alte arome puternice de citrice
  • Nu exista aditivi toxici in aceasta formula

Dezavantaje

  • Trebuie testat pe antebrat inainte de utilizare

Sensual – Ulei de Masaj cu Aroma de Iasomie

Fabricat doar din ingrediente naturale, acest ulei de masaj senzual este conceput atât pentru barbati cât și pentru femei. Cele trei ingrediente principale sunt lavanda pura, jojoba și ulei de migdale. Rata de absorbtie a acestui ulei nu este nici prea rapida, nici pra lenta. Poti sa-l utilizezi ca un hidratant, dar și ca un lubrifiant muscular.

Proprietatile naturale ale uleiurilor vor crea un amestec senzual și intim care va trezi pasiunea și te vor face sa iti doresti mai mult partenerul. Mirosul incitant va va ajuta pe amandoi sa aveti parte de momente mai intense împreună.

Sensual – Ulei de Masaj cu Aroma de Iasomie, 250 ml

Avantaje

  • Deoarece contine iasomie, uleiul te va ajuta cu siguranta sa te relaxezi
  • Mirosul și textura uleiului sunt minunate
  • Nu exista reactii cutanate
  • Se incalzeste repede in palme și nu lasa urme grase pe cearsaf

Dezavantaje

  • Poate fi gras
  • Trebuie făcut testul de alergie pe antebrat inanite de utilizare

Soft Jasmin – Ulei de Masaj cu Aroma de Iasomie

Acesta ulei te va relaxa și iti va ascuti simtul sexual. Fiecare atingere pe piele va fi mult mai intensa. Este un ulei de masaj ideal pentru persoanele care cauta sa relaxeze și totodată sa incite atmosfera. Ideal pentru primul act sexual cu partenerul deoarece scade tensiunea, ajutandu-va sa va simtiti mai in largul vostru. Vrei sa stralucesti din cap pana in picioare? Uleiul de corp de iasomie poate face acest lucru. Formula pe baza de plante este fără parabeni și fără sulfati.

Nu exista ingrediente artificiale in acest ulei, nici alcool, arome, ingrediente de origine animala sau alte tipuri de conservanti.

Soft Jasmin – Ulei de Masaj cu Aroma de Iasomie, 100 ml

Avantaje

  • Se poate folosi in timpul preludiului
  • Ai nevoie doar de câteva picaturi pentru a-ti face treaba
  • Produsul este mai ieftin decat alte hidratante naturale de pe piata
  • Miroase delicios, ca o floare de iasomie

Dezavantaje

  • Fiindca nu exista arome, parfumul dureaza doar 30 de secunde și după nu se mai simte niciun miros

Aphrodisiac Oil Vanilla – Ulei pentru Masaj Comestibil cu Aroma de Vanilie

Uleiul de vanilie este cunoscut pentru beneficiile sale asupra libidoului, iar acesta este exact motivul pentru care trebuie sa il incerci. Uleiul afrodiziac Oil Vanilla de la Shunga utilizat in primul rand pentru efectele sale benefice asupar apetitului sexual dar și pentru efectele sale relaxante. Acest ulei te ajută să te relaxezi, oferindu-ti o stare generala de bine.

Uleiul de vanilie este cunoscut pentru faptul ca creste considerabil libidoul. Asadar, acest ulei te va ajuta sa te bucuri mai mult de sex. Ceea ce il face cu adevărat deosebit este faptul ca se maseaza ușor, câteva picaturi fiind suficiente și ca are efect imediat.

Aphrodisiac Oil Vanilla – Ulei pentru Masaj Comestibil cu Aroma de Vanilie, 100 ml

Avantaje

  • O cantitate mica de ulei este suficienta, fiind foarte economic
  • Are efect imediat
  • Iti creste apetitul sexual
  • Se duce ușor de pe orice suprafata, nu pateaza
  • Are un miros foarte placut și natural de vanilie
  • Are gust foarte placut și nu se intampla nimic daca ajunge in sistemul digestiv, fiind comestibil

Dezavantaje

  • Trebuie testat pe antebrat inainte de utilizare

Shunga Stimulation – Ulei de Masaj cu Aroma de Piersica

Daca vei folosi acest ulei vei avea parte de un masaj relaxant și linistitor. Il poți folosi, de asemenea, și ca ulei de masaj pentru nopti erotice și romantice. Uleiul intensifica starile de placere. Are o absorbtie ideala, lasand pielea fără reziduuri grase.

Shunga Stimulation – Ulei de Masaj cu Aroma de Piersica, 250 ml

Avantaje

  • Cel mai intens ulei de masaj pe care il vei gasi
  • Are un miros placut de piersica
  • Perfect pentru peiela sensibila, deoarece nu contine arome stridente
  • Are un miros foarte placut de piersici

Dezavantaje

  • Mirosul poate disparea destul de repede
  • Uleiul nu se incalzeste

Balm of Magic – Cremă de masaj cu aromă de cocos

Am vorbit anterior despre beneficiile uleiului de cocos asupra pielii, dar nu toate uleiurile sunt la fel. Acest produs este sub forma de crema și se absoarbe putin mai greu. Acestea fiind spuse, asta nu il face cu nimic inferior. Mirosul cremei este mult mai persistent, asigurand astfel o atmosfera imbietoare pe toata perioada sexului.

Balm of Magic – Cremă de masaj cu aromă de cocos, 200ml

Avantaje

  • Minunat pentru intensificarea simturilor sexuale
  • Este foarte economic, așadar o cantitate mica de crema este suficienta
  • Crema lasa pielea neteda

Dezavantaje

  • Unii utilizator au raportat ca pielea lor ramanea unsuroasa după folosirea cremei
  • Consistenta se poate schimba in functie de temperatura

Shiatsu Massage Oil – Ulei pentru Masaj

Shiatsu Massage Oil este un ulei de masaj cu diferite arome. Acesta ajuta cuplurile sa se apropie mai mult, intensificand plăcerile din timpul actului sexual. Are multe arome, așadar alege aroma care ti se potriveste cel mai bine și bucura-te de o partida de sex cum nu ai mai avut.

Shiatsu Massage Oil – Ulei pentru Masaj, 100 ml

Avantaje

  • Excelent pentru masaj, deoarece nu lasa pielea prea uleioasa
  • Trebuie sa utilizei doar câteva picaturi pentru a fi eficient
  • Il poți amesteca cu alte uleiuri esentiale
  • Are un miros foarte frumos
  • Pielea va fi hidratata după fiecare aplicare

Dezavantaje

  • Unora nu le plac unele din aceste mirosuri
  • Trebuie testat pe piele inainte de utilizare. Testeaza-l de fiecare data cand incerci o noua aroma.

Hot Massage Oil – Ulei de Masaj Natural

Uleiul Hot Massage Oil Natural are o aroma neutra, insa asta nu înseamnă ca este mai prejos ca celelalte. Acesta trezeste simturile sexuale la viata, te ajută să te simti mai in largul tau. Este ideal pentru a fi folosit de persoanele care nu doresc arome puternice, insa cauta produse care sa le stimuleze in dormitor.

Hot Massage Oil – Ulei de Masaj Natural, 100 ml

Avantaje

  • Are un miros neutru, foarte placut
  • Nu lasa urme pe haine și cearsaf
  • Pielea se simte moale și hidratata după utilizarea sa
  • Intensifica senzatiile din dormitor

Dezavantaje

  • Nu este aromat, fiind potrivit doar pentru persoanele care nu cauta sa creeze o atmosfera romantica sau care deja au lumanari parfumate și nu vor sa amestece mirosurile
Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.