Ghid Masaj Erotic – Cum Se Face Masajul Erotic

Gel Masaj REVITALIZING INTIMATE MASSAGE GEL

In acest ghid pentru masajul erotic iti voi dezvalui cele 7 secrete care vor:

  • Face orice femeie sa se ude și sa intre in starea de spirit potrivita pentru sex, indiferent ca de frigida pare initial.
  • Reduce tensiunea și stresul care le impiedica sa aiba orgasme cu usurinta.
  • Elimina blocajele fizice care o impiedica sa experimenteze orgasme puternice.
  • Te vor invata o tehnica de masaj simpla care o vor face pe partenera ta sa ejaculeze in timpul orgasmului.
  • Indeparta durerile de spate care pot opri femeia sa aiba orgasme
  • Pregati mediul astfel incat sa fie perfect și relaxant pentru un masaj erotic.
  • Creste dorinta sexuala a parteneeri folosind tehnica de presopunctura

Capitolul 1: Sexualitatea feminina și relatia ta

In acest masaj erotic vei invata tehnicile și metodele de masaj secrete care vor relaxa și stimula simultan orice femeie, transformand-o dintr-o femeie complet dezinteresata de sex intr-una care cere mereu mai mult. In acelasi timp, vei invata cum sa elimini rapid stresul fizic și emotional, dar și tensiunea care impiedica o femeie sa atinga orgasmul. Fa asta și vei vedea ca femeia ta se va bucura mai ușor și mai des de orgasme.

O scurta introducere: Stresul și ciclul excitarii feminine

Intr-un studiu efectuat in 2009, 50% dintre femei au recunoscut ca au mimat orgasmul la un moment dat. In randul barbatilor, procentul a fost mult mai mic, doar 25%. Unele dintre cele mai frecvente motive care au dus la mimarea orgasmulul au fost: dorinta de a incheia sexul și de a nu crea sentimente confuze intre parteneri.

Ce ne spune aceasta cercetare?

Unu, este evident ca exista o anumite asteptare in jurul experiențelor sexuale și atingerea orgasmului. Doi, femeile se lovesc de o presiune foarte mare in ceea ce priveste aceasta problema. Dar, de ce este orgasmul mimat mai mult de femei decat de barbati?

Uleiuri de masaj aromate frumos

Doar pentru a specula, luam in considerare diferenta dintre stilul de excitare a femeilor și a barbatilor. Pentru barbati, excitarea sexuala este ca o oala de fierbere. Sentimentul dorintei sexuale este adesea spontan, iar orgasmul este ușor de atins de majoritatea barbatilor.

Dorinta femeii este mai receptiva in natura si, spre deosebire de barbati, femeile trebuie in primul rand sa fie aduse la un punct de fierbere inainte de a izbucni.

In comparatie, este evident ca modelele de excitare sexuala de sex feminin și masculin difera. Si, in timp ce barbații pot folosi sexul și orgasmul pentru a scapa de stres; stresul și tensiunea joaca un rol foarte diferit in dorinta, excitare si, in cele din urma, orgasmul femeii.

Factorii de stres pot avea un impact major asupra femeilor și va fi dificil pentru acestea sa se excite și sa atinga orgasmul. Stresul de la locul de munca și sentimentele de tensiune o pot face pe partenera ta sa se inchida și sa nu se bucure cu adevărat de sex.

Asta înseamnă ca partenera ta va accepta sa faca sex doar doar pentru a nu-ti rani sentimentele, sau pentru ca spera ca va ajunge la orgasm desi esti coplesita de stresul fizic și emotional. Dar și barbații se confrunta cu stresul zilnic, nu-i asa? Deci, de ce impactul stresului asupra barbatilor și a femeilor este diferit?

Potrivit cercetatorilor, femeile sunt mai predispuse sa vorbeasca despre simptomele emotionale și fizice ale stresului in comparatie cu barbatii. Motivul exact nu este cunoscut, dar nu exista nicio indoiala ca stresul are un impact mare asupra sanatatii fizice și emotionale a femeilor.

Uleiuri de masaj afrodisiace

Deci, ce poți face pentru a combate sentimetele de stres și dezinteres ale partenerei tale?

Asa cum iti voi exlica in detaliu in sectiunea urmatoare, masajul erotic te poate ajută să-ti eliberezi partenera de stres și sa-i castigi atentia in dormitor. Cum stresul și tensiunea joaca un rol in energie sexuala și orgasmul feminin Acum intelegi cum stresul și tensiunea pot afecta fizic și psihic dorinta, excitarea și abilitatea femeii de a atinge orgasmul.

Deci, sa analizam pe de alta parte – cum lipsa stresului și a tensiunii poate aprinde energia sexuala a partenerei pentru a ajunge la punctul culminant. Stresul emotional aduce cu el numeroase simptome fizice mentionate in sectiunea anterioara. De la dureri de spate la dureri musculare, puterea sexuala a partenerei poate fi afectata grav intr-o maniera negativa.

De aceea, tehnicile de masaj prezentate in acest articol sunt esentiale. Aceste tehnici nu doar ca vor ameliora semnele fizice și exterioare alte tensiunii, dar vor creste, de asemenea, fluxul sangvin in zonele sensibile ale partenerei și o vor invata cum sa-si controleze respiratia. In plus, tu și partenera ta veti avea o legatura mai profunda. Care sunt celelalte beneficii fizice și mentale pe care le poate experimenta partenera ta atunci cand aplici un masaj erotic?

Reduce tensiunea vaginala

Vaginul este un muschi la fel ca oricare altul ce se gaseste in corp. Asta înseamnă ca sesiunile de masaj erotic regulate iti vor ajuta partenera sa renunte la tensiunea musculara vaginala și iti vor permite sa ii atingi organele genitale și zonele erotice.

Creste inclinatia spre squezing

Muschiul gasit in vagin, care estre strans contractat și relaxat in timpul exercitiilor Kegel, este legat și de squezing.

Unele femei se lupta sa-si dea drumul complet in timpul preludiului și a actului sexual, iar acest lucru poate face dificila (daca nu chiar imposibila) incheierea unei partide de sex intr-un mod exploziv.

Dupa numeroase sesiuni de masaj erotic, partenera ta va putea sa-si relaxeze muschii și sa scape de temeri.

Cresterea stimei de sine

In cultura noastra moderna, desi ce sexul este sarbatorit astazi mai mult decat in trecut, acest subiect este considerat tabu și chiar rusinos. Pentru unele femei, sexul se poate traduce prin rusine și vina, ceea ce, la randul sau, duce la scaderea sentimentelor de dorinta și excitare. Acest cerc vicios este greu de rupt, dar masajul erotic te poate ajută să ii cunosti mai bine corpul și frumusetea.

Nu mai este nicio indoiala ca stresul și tensiunea joaca un rol vital in capacitatea femeii de a atinge orgasmul și a se bucura din plin de fiecare act sexual.

masaj-de-relaxare-la-gat

Folosirea masajului pentru a o aduce mai aproape

O problema comuna in relatii tinde sa fie un sentiment de deconectare. Partenerul de sex masculin se poate simti nemultumit, deoarece nevoile sale fizice nu sunt indeplinite. In schimb, femeia poate fi nemultumita deoarece nevoile sale emotionale nu sunt indeplinite. Acest ciclu continua, și unul dintre parteneri va renunta la confortul sau pentru a evita un conflict.

Scenariul de mai sus este foarte comun, insa este nesanatos și poate duce la destramarea relatiei. Cum poate barbatul să se simtă implinit sexual far a simți ca-si impinge partenera sa faca sex și cum poate femeia să se simtă inplinita emotinal fără sa aiba impresia ca-si forteaza partenerul sa-i ofere ceea ce ea isi doreste? Ei bine, masajul erotic poate fi raspunsul pe care il cauti. In viata de zi cu zi, poate fi ușor sa lasam stresul și distanță emotionala sa se puna in calea relatiilor sexuale și emotionale cu partenerul nostru.

Masajul erotic, totusi, faureste sentimentele de inimitate și apropiere fizica, eliminad stresul. Pentru unii, folosirea masajului erotic ca motiv pentu sex poate fi nesabuita. Retine insa ca, scopul masajului erotic nu este doar un sa ofere un sex bun. Prin adaugarea masajului erotic in viata de cuplu, poți să te apropii mai mult de partenera ta atat fizic cât și emotional.

Masajul ca un instrument pentru fericirea sexuala

Indiferent daca partenerul tau este în mod obisnuit stresat sau se simte pur și simple neinspirat, masajul erotic poate fi doar instrumentul de care ai nevoie pentru a experimenta niveluri mai profunde de fericire sexuala in relatia ta.

Nu exista niciun truc. Pur și simplu, adu masajul in dormitor și imbunatateste-ti viata sexuala. Vei explora fiecare centimetru din corpul iubitei tale, si, in acest fel, ea va experimenta noi senzații și sentimente. Vei reduce nivelul stresului o vei ajuta sa se excite mai ușor și chiar sa ajunga la orgasm.

Masajul erotic este un instrument pentru fericirea sexuala asa cum este și pentru intimitatea emotionala. In procesul de explorare a dorintelor sexuale vei construi și o legatura intima ce o va face pe partenera ta sa se excite mult mai ușor.

Acum, daca esti gata sa incepi, s-ar putea sa te simti putin coplesit. In urmatoarele capitole, vei afla mai multe despre elementele esentiale ale masajului erotic, cum sa masezi fiecare parte a corpului patenerei și cum sa combini tot ceea ce ai invatat pentru a-i oferi parteneru un masaj erotic special care ii va imbunatati starea de spirit.

Capitolul 2: cele 3 elemente esentiale ale masajului erotic

Pentru a beneficia de avantajele prezentate in capitolul anterior, este timpul sa arunci o privire asupra celor 3 elemente esentiale ale masajului erotic.

Mediul

Stabilirea scenei de la inceput este importanta, deoarece mediul poate face cu usurinta ca experienta sa fie una plăcută sau neplacuta. Din fericire, acest lucru nu este costisitor și nici nu necesită prea mult efort, atata timp cat iei in considerarea cele 3 aspecte de mai jos:

Pentru inceput va trebui sa creezi un mediu perfect. Scoate telefoanele din camera, inchide televizorul și laptopul și acopera alte electronice care au afisaj luminos.

Apoi gandeste-te cum ii place partenerei tale sa se relaxeze. Poate ca se bucura de mirosul unei anumite lumanari, sau poate ca are nevoie de un aranjament floral.

Alege o muzica lenta și creeaza o lume doar pentru voi doi.

Apoi, gandeste-te la echipamentul pe care il vei folosi in timpul sesiunii. Ai nevoie neaparat de un ulei de masaj. Uleiul de cocos și cel de migdale sunt ușor parfumate cu efecte bune, hidratante. Cu toate acestea, unii prefera aroma uleiurilor minerale, in timp ce altii prefera uleiurile vegetale cum ar fi canola sau floarea-soarelui.

De asemenea, trebuie sa te gandesti unde va sta partenera ta pe timpul sesiunii de masaj? Patul este un spatiu bun, daca este suficient de mare pentru ca ea sa se intinda confortabil. Cu toate acestea, masa sau podeaua sunt optiuni la fel de bune daca sunt acoperite cu un material moale.

masaj-erotic-cuplu-pareri

Gandirea

Am mentionat anterior ca introducerea masajului erotic in relatia ta poate duce la o viata sexuala mai buna și mai activa. Si, desi acest lucru este un efect secundar minunat, este important ca mintea ta sa se concentreze in intregime pe placerea și relaxarea femeii.

Inainte de o sesiune de masaj, intreaba-te:

  • Cum poți sa-i fac experienta mai relaxanta și mai plăcută?
  • Cum pot sa ma concentrez pe toata durata sesiunii?
  • Cum pot comunica cu partenera mea pentru a-i oferi plăcere maxima?
  • Ce semne ar trebui sa caut in reactia partenerei?

Raspunsurile la aceste intrebari te pot ajuta sa ii oferi iubitei tale o experiență relaxanta și erotica.

Tehnica unui masaj erotic reusit

Desi mediul și gandirea sunt aspecte esentiale ale masajului erotic, masajul in sine nu ar fi nimic fără tehnica. Ce este tehnica și cum poți sa fii sigur ca ai o abordare corecta?

In primul rand, retine ca nimic nu este mai important decat sa te concentrezi pe feul in care partenera ta raspunde la atingerile tale. In timp ce este posibil sa fii tentat sa urmezi cu strictete o rutina sau o tehnica de masaj, este important sa-ti folosesti intuitia pentru a vedea ce ii place partenerului tau.

Acum sa vedem care sunt tehnicile comune de masaj pe care trebuie sa le folosesti in dormitor:

  • Efleuraj – La inceputul oricarei sesiuni de masaj, este bine sa incepi cu atingeri usoare și blande. Aceste atingeri sunt cunoscute sub numele de efleuraj, iar scopul lor este de a imbunatati circulatia sangelui și de a pregati partenera pentru masajul care urmeaza sa aiba loc.
  • Folosind palmele mainilor, incepe cu o atingere usoara. Poti lucra in orice mod doresti, desi miscarile circulare sunt cele mai comune și cele mai bune pentru acoperirea unei suprafete mari. Mentine presiunea consistenta și asigura-te ca acorzi o atentie sporita fiecarei zone.
  • Framantare – Aceasta este probabil cea mai frecventa tehnica folosita in timpul sesiunilor de masaj și este, de asemenea, una dintre cele mai usoare. Folsoind degetul mare și varful degetelor, cuprinde tesutul muscular intre ele și strange-l la intervale diferite. Acest lucru este excelent pentru muschii mai mari, cum ar fi cei din coapse, brate și fese.
  • Intindere – Daca partenera ta are noduri incapatanate, intinderea manuala ii poate oferi cea mai mare usurare. Aceasta tehnica implica manipularea manuala a articulatiilor. Ai posibilitatea sa rotesti incet incheieturile și gleznele, sa intinzi și sa indoi genunchii și coatele.
  • Percutie – Miscarile rapide, de maruntire asociate cu aceasta tehnica de masaj nu par erotice, dar pot fi distractive și merita incercate pentru a vedea cum se simte partenera.
  • Frictiune – Frecventa asociat cu masajul de tesut profund, tehnica de frictiune poate fi utila atunci cand se lucreaza strans. Cu degetul mare și varful degetelor, aplica ușor presiune pe noduri și lucreaza ușor intr-o miscare circulara. Odata ce nodul incepe sa-si dea drumul, aplica o presiune mai mare, asigurandu-te ca partenera ta nu se simta incomod. Pentru a diminua senzatia de durere asociata cu aceasta tehnica, schimba nivelul de presiune și ofera-i partenerei tale un moment de ragaz din cand in cand. Acestea sunt doar câteva tehnici comune ce pot fi folosite in timpul unei sesiuni de masaj. Experimenteaza diferite forme de atingere și manipulare și aminteste-ti mereu sa tii cont de reactiile partenerei.

uleiuri-afrodisiace-pentru-masaj

Capitolul 3: Stiinta din spatele masajului senzual

Daca este prima oara cand intri in lumea masajului, s-ar putea sa te intrebi cum poate oferi masajul toate beneficiile mentionate in Capitolul 1. Aceasta este, cu siguranta, o intrebare corecta. De la o varsta frageda, oamenii sunt invatati ca atingerea este buna. Ne atingem unii pe altii pentru a oferi și a primi suport, pentru a oferi caldura și a arata un semn de solidaritate.

Ne atingem partenerii pentru a le arata ca ne pasa și pentru a le oferi bucurie și satisfactie. Apoi, masajul poate fi o modalitate usoara de a-i arata partenerei ca iti pasa de ea. De asemenea, masajul senzual vine cu un anumit nivel de deschidere, de incredere. Nu multe femei sunt deschise unui masaj erotic ce vine din partea unui barbat in care nu au incredere, iar acest lucru contribuie în mod semnificativ la sentimentele pozitive și la beneficiile asociate unei sesiuni de masaj erotic.

Mecanismul masajului – modul in care functioneaza

Exista o serie de procese pe care le indura corpul atunci cand primeste un masaj. Unele dintre aceste procese, cum ar fi relaxarea muschilor vizati, sunt locale. Alte procese, cum ar fi eliberarea de endorfine, implica intregul corp. Dar care este mecanismul exact al acestor evenimente?

Exista câteva teorii printre experti. Unii oameni de stiinta și cercetatori considera ca atingerea fizica, asa cum este experimentata in sesiunile de masaj, îmbunătățește circulatia.

Aceasta, la randul sau, mareste cantitatea de oxigen livrata muschilor și ajuta la accelerarea procesului de vindecare. Alti experi cred ca masajul se angajeaza in sistemul limfatic. Acest lucru elimina deseurile din zona cu noduri și îmbunătățește vindecarea. Cu toate acestea, altii cred ca beneficiile masajului se bazeaza pe sistemul nervos.

Atingerea conduce la o senzatie electrica care se deplaseaza de la locul fizic al masajului la creier, eliberand endorfine și alte substante chimice placute. Deci, cine are dreptate?

Deocamdata, nu exista varianta corecta sau gresita. Ar putea, de asemenea, ca niciun dintre teoriile de mai sus sa nu fieadevărate.

De la reducerea nivelelor de anxietate și depresie pana la controlul inflamatiei, in urma unor activitati fizice intense, masajul a aratat, de multe ori, ca ofera multe beneficii celor care se supun tratamentului.

Masaj și erotism

Odata ce ai inteles cum functionează masajul și ce benficii ofera, este ușor sa iti dai seama cum a ajuns masajul sa fie erotic. La urma urmei, cand combini doua lucruri care te fac sa te simti bine (in acest caz masaj și sex) nu are sens ca sentimentele bune sa fie amplificate?

Dar masajul erotic nu are legatura doar cu placerea sexuala. In schimb, exista doua surse de plăcere de care se bucura partenera ta in timpul unei sesiuni de masaj erotic. Desigur, placerea sexuala este cu siguranta una dintre aceste surse. Totusi, cealalta sursa de plăcere deriva din masajul propriu-zis. Gandeste-te la un orgasm ca la un produs secundar al sesiunii de masaj erotic, dar nu și la scopul final.

Pe masura ce mainile se deplaseaza de la o parte a corpului la alta, partenera ta va deveni din ce in ce mai relaxata. Tensiunea ii va parasi corpul, pana cand toti muschii vor fi slabiti. Prin masajul erotic, partenera ta va scapa incet de sentimentele de frica și anxietate.

Aceasta este magia unui masaj erotic. Nu e chiar magic, nu-i asa? In schimb, beneficiile fizice și emotionale sunt sustinute de cercetare și sunt atrase de specialistii medicali din intreaga lume.

Capitolul 4: Masajul combinat cu posibilitati nesfarsite

Nu este suficient sa cunosti tehnicile comune de masaj prezentate in Capitolul2. Pentru a te asigura ca partenera ta primeste satisfactia pe care o merita este, de asemenea, important să știi care zone ale corpului trebuie vizate și in ce mod. Poti utiliza cu siguranta tehnicile prezentate, dar uneori o rutina care include anumite combinatii pe diferite parti ale corpului poate oferi aceeasi satisfactie, daca nu chiar mai multa, atunci cand este făcută corect.

Masajul erotic de rutina pentru a prelungi dorinta

Deoarece rolul acestui masaj este de a prelungi dorinta partenerei, trebuie sa te asiguri ca in fazele de inceput vei evita contactul genital. Espte important sa iti exciti partenera, și o poți face utilizand tehnicile de masaj prezentate in Capitolul 2.

In acest fel, pana cand vei fi gata sa o stimulezi sexual, ea va fi pregatita. Acesta este motivul pentru care masajul este un preludiu atat de eficient pentru sex, mai ales daca femeia are nevoie de ceva timp pentru a intra in starea de spirit potrivita.

Rutina unui masaj erotic

Pentru a incepe, intinde-ti partenera pe marginea patului sau pe un scaun. Incepe cu un simplu masaj combinat gat/umeri, folosind un mix de efleuraj, framantare și poate chiar frecare.

Pe masura ce gatul și umerii se relaxeaza, muta-te pe bratele ei. Incepe de sus, framanta muschii mai mari și aopi foloseste metoda simpla de alunecare/tragere de la umar pana la incheietura mainii. Repeta pe celalalt brat.

Trece la picioare, incepe cu coapsele. Este important ca in acest moment sa eviti organele genitale. Folosind o combinatie de efleuraj, framantare, tragere și percutie, lucreaza incet drumul de la coapsa la genunchi pana la gamba și glezna. Pentru a intensifica sentimentele de dorinta, intoarce-te la un punct anterior apoi continua calatoria ta in jos.

Interpretarea raspunsului partenerei

Este vital ca pe parcursul acestui proces, sa te concentrezi intr-adevar pe indicii sexuali ai partenerei tale. Cum raspunde la fiecare atingere și care sunt cele mai sensibile zone ale corpului? Poti raspunde la aceste intrebari, observand raspunsurile fizice.

Cand atingi o anumita parte a corpului sau efectuezi o anumita tehnica, ea:

  • se apleaca?
  • geme sau suspina de placere?
  • tremura sau se agita?
  • are pielea de gaina?
  • isi misca corpul pentru a-ti arata unde trebuie sa o atingi?

Semnele de mai sus sunt semne fizice ca partenera ta se bucura de masaj și astfel de indicatii te pot ajuta sa iti faci o idee mai buna despre ce parti ale corpului trebuie atinse și ce tehnici de masaj o bucura pe partenera ta?

De la masajul erotic la un orgasm intens

Orgasmul este cea mai mare eliberare sexuala pe care partenera ta o poate experimenta. Si, in timp ce orgasmele pot varia in functie de lungime și intensitate, cu masajul potrivit, poți prelungi și creste puterea orgasmului.

Pentru majoritatea femeilor, orgasmul nu paote fi atins doar prin penetrare. In schimb, stimularea clitorala joaca un rol important in capacitatea unei femei de a atinge orgasmul. Pentru a intensifica orgasmul partenerei, nu trebuie neaparat sa maresti contactul pe care degetele il fac cu clitorisul ei. Ce este mai important este calitatea acestui contact și cunoasterea indicilor sexuali ai partenerei.

Rutina

Este foarte important ca partenera ta sa stea intinda pe spate, pe pat, pe podea sau pe o masa. Ar fi bine sa incepi prin masarea intregului corp. Foloseste-ti varful degetelor și incepe cu fruntea. Atinge-i fiecare parte a fetei cu ambele maini și porneste incat spre gat și piept.

Evita contactul direct cu sfarcurile, dar atinge-i ușor zonele din jurul sanilor. In acelasti timp, mergi in jos cu ambele maini, amintindu-ti sa-ti pastrezi miscarile blande. La fel ca in rutina anterioara, este bine sa tii cont de indiciile partenerei pe parcursul acestei sesiuni. Acest lucru iti permite sa iti faci o idee mai buna despre zonele sensibile ale partenerei.

Cum va arata exact rutina va depinde de tine și de partenera ta. Asa cum am mentionat și anterior, va trebui sa treceti prin rutinele despre care vorbeam mai sus pentru a va bucura de un sentiment de confort și a face experienta mai relaxanta și mai plăcută. Poate ai făcut mici ajustari de-a lungul drumului care au functionat mai bine – asta e minunat! Asigura-te ca tii cont de indicatiile partenerei. Aminteste-ti, squirting-ul nu trebuie sa fie o experiență misterioasa pentru tine sau pentru  partenera ta.

Masajul

Acum incepand din nou de la cap, de data aceasta vei folosi tehnicile de la Capitolul 2 pentru a-ti croi drumul pe corpul iubitei spre organele genitale. Vei dori sa-ti petreci timpul framantand toate nodurile adaugand atingeri usoare din cand in cand pentru a-ti excita partenera.

Vei sti care sunt cele mai bune tehnici pentru fiecare parte a corpului, experimentand și concentrandu-te pe indiciile fizice ale partenerei. Dum cum am mentionat mai sus, intensificarea orgasmului nu înseamnă neaparat sa petreci mai mult timp pe clitoris. In schimb, ar trebui sa folosesti anumite tehnici de masaj in zona pubiana.

O astfel de tehnica este utilizare presiunii chiar deasupra osului pubian. Prin trecerea degetelor de-a lungul stomacului partenerei, vei gasi partea superioara a osului pubian deasupra soldurilor, dar sub buric.

Folosind palma mainii non-dominante, apasa ușor in jos. Acum, cu mana dominanta, croeste-ti incet drumul spre organele genitale ale partenerei, atingand ușor clitorisul și explorand buzele exterioare.

Introdu degetul mijlociul și cel inelar in vaginul ei și plaseaza palma mainii, astfel incat aceasta sa fie impotriva clitorisului. Miscand intreaga mana in sus și in jos, degetele vor lovi și vor stimula punctul g, in timp ce palma ta se va freca simulant de clitorisul ei. Pe masura ce partenera ta se apropie de orgasm, apasa deasupra osului pubian un pic mai ferm și intensifica miscarile.

Climaxul

Odata ce partenera ta ajunge la climax, tine degetele din interior apasate ferm in fata punctului g și lasa palma sa se odihneasca pe clitoris. Atunci cand femeia atinge orgasmul, clitorisul poate deveni extrem de sensibil. Acest lucru poate determina ca orgasmul sa se incheie prematur. Folosind palma ca o ancora, vei preveni ca terminatiile nervoase sa devina prea sensibile, oferindu-le acestora presiunea necesara.

Masajul erotic incurajeaza squirting-ul (ejacularea in timpul orgasmului)

Pentru multe femei, squirting-ul poate parea o experiență evaziva. Motivul este, asa cum am discutat in Capitolul 1, stresul. Obiectivul acestui masaj este de a reduce stresul și de a o face pe partenera ta sa fie mai vulnerabila și mai increzatoare.

Acest lucru va dura ceva timp și probabil va trebui sa ai multa rabdare. Rezultatele insa, sunt uimitoare. Vei dori sa fi lucrat la cele doua rutine de mai sus mai mult inainte de a o incerca pe aceasta.

Realizarea și eliberarea fricii

Am vorbit pe scurt despre frica și rusinea asociate frecvent cu sexul, dar acum este timpul sa ne concentram pe abilitatile mai putin intelese ale femeilor: squirting-ul.

De ce acest subiect poate fi infricosator pentru unele femei, și ce se poate face pentru ca partenera ta sa renunte la temeri astfel incat sa exploreze in continuare aceasta abilitate?

O teama obisnuita pe care o au femeile este de a urina in timpul sexului. Atat squirting-ul cât și urinarea sunt controlate de aceiasi muschi, iar acest lucru poate provoca anxietate in timpul sexului și orgasmului.

La urma urmei, daca cineva si-a petrecut intreaga viata asociind un anumit sentiment cu o singura activitate, poate fi dificil sa intelega ca acel sentiment poate fi, de asemenea, folosit pentru o alte activitate, foarte diferita. Deci, cum iti poți ajuta partenera sa depaseasca aceasta teama? Im primul rand este important sa discuti cu partenera ta. Trebuie sa intelegi care sunt cele mai mari temeri ale ei și sa le confruntati împreună.

Deci, de exemplu, daca partenera ta se simte rusinata cand vine vorba de squirting, ar trebui sa lucrati împreună pentru a depasi aceasta situatie stanjenitoare.

Daca partenera ta sfarseste confundand urina cu squizing-ul in timpul sexului, ce-i asa rau? Spune-i acesteia, daca se intampla sa urineze, deoarece nu este nimic rusinos și tu vei fi mandru de ea pentru ca incearca.

In al doilea rand, trebuie sa fii rabdator cu partenera ta. Multe femei sunt obisnuite să se simtă stanjenite cand vine vorba de trupurile și abilitatile lor sexuale, de aceea trebuie sa-ti ajuti partenera sa vada mai bine frumuseatea corpului ei.

In al treilea rand, tu și partenera ta trebuie sa creati o rutina care sa-i aduca relaxarea și sa o faca sa fie mai deschisa și mai vulnerabila. Aceasta rutina variaza de la o femeie la alta, motiv pentru care experimentarea este cel mai bun mod de actiune. Ia-ti timp pentru a explora corpul iubitei tale în mod regulat și a-i oferi acesteia masaje senzuale.

Capitolul 5: Intelegerea teoriilor din spatele masajului și punerea lor in practica

Capitolele anterioare te induc in lumea masajului erotic, oferindu-ti informatii despre masajul erotic benefic partenerei tale și modul in care poți folosi acest masaj pentru a o face pe aceasta sa se deschida și sa ajunga la orgasm.

Acum, este timpul sa arunci o privire mai atenta la teoriile majore de masaj și sa inveti sa le pui in practica in propriile sesiuni de masaj erotic.

Teorii majore

Presopunctura – Aceasta teorie antica a fost practicata de mii de ani, insa a fost recunoscuta recent ca tehnica terapeutica pentru o serie de maladii. O tehnica strans legata, acupunctura, utilizeaza frecvent ace pentru a stimula diferite puncte de presiune din organism.

Presopunctura, pe de alta parte, stimuleaza aceleasi puncte de presiune cu ajutorul mainilor. Este folosita pentru eliminarea senzatiei de greata dar și pentru ameliorarea durerilor cronice de spate.

Exista câteva puncte de presiune dedicate exclusiv excitatiei și dorintei feminine. Trei dintre aceste puncte care pot fi adaugate ușor in rutina ta sunt bubbling spring (situat pe talpa piciorului), mansion cottage și rushing door (ambele fiind situate in regiunea pelviana).

Bubbling spirng ese un punct de presopunctura excelent pentru incepatori, deoarece punctul este ușor de gasit și presiunea poate fi aplicata cu degetul mare. Acest punct, situat in centrul talpii poate fi masat in diferite momente atunci cand se efectueaza un masaj complet al corpului.

Pentru mansion cottage și rushing door, ambele puncte de presiune pot fi stimulate in timpul sexului oral. Aceste puncte se gasesc exact acolo unde se intalnesc coapsa și pelvisul, iar acestea sunt ușor accesibile in timpul masajului și al sexului.

cel-mai-bun-ulei-de-masaj

Ayurveda – Medicina ayurvedica a fost practicata mai mult de 3000 de ani in India. In plus, practicienii de masaj ayurveda ofera o atentie deosebita nu doar tehnicilor de masaj ci și uleiurilor pe care le folosesc.

Incorporand practicile ayurvedice – Unul dintre cele mai simple moduri de a incorpora practicile ayurvedice in sesiunile tale de masaj senzual este folosirea uleiurilor infuzate cu plante medicinale. Aceste combinatii de uleiuri parfumate nu numai ca pot imbunatati starea de spirit, ci pot oferi și beneficii terapeutice, astfel incat partenera sa se relaxeze și sa se deschida mai mult in timpul acestei experiențe.

Exista o serie de uleiuri ce pot fi incercate, de la migdale la susan. Fiecare ulei are propriile proprietati și beneficii nutritionale, iar tu și partenera ta va puteti distra personalizandu-va experienta.

Shiatsu – Shiatsu este un alt masaj asiatic de presiune, foarte similar cu presopunctura. de fapt, shiatsu este derivat din medicina traditionala chineza, dar s-a dezvoltat de-a lungul timpului și a devenit o practica comuna in intreaga lume.

Cei care practica acest masaj utilizeaza o combinatie de presiune aplicata cu degetul, intindere și pulsatii pentru a finalizat tratamentul. Uleiul nu este utilizat frecvent.

Cum sa adaugi Shiatsu la rutina ta. Similar cu presopunctura, masajul Shiatsu poate fi ușor adaugat in rutina ta de masaj senzual. Punctele de presiune pot fi declansate in momente aleatorii in timpul preludiului sau al actului sexual pentru a creste excitarea.

Suedez. Acest stil de masaj este unul dintre cele mai cunoscute. De fapt, tehnicile mentionate in Capitolul 2 alcatuiesc majoritatea tehnicilor de masaj Suedez, ceea ce înseamnă ca poți adauga stilul de masaj suedez la rutina ta de masaj senzual fără prea mult efort. Masajul suedez este, probabil, cea mai studiata forma de masaj, cu zeci de studii independente ce confirma beneficiile sale.

De la scaderea tensiunii arteriale a femeilor hipertensive la cresterea calitatii vietii a pacientelor cu scleroza multipla, masajul suedez are, cu siguranta, multe de oferit celor ce se supun tehnicilor sale.

Masajul suedez in dormitor – de-a lungul acestui articol, am atins multe tehnici de baza ale masajului seudez. Aceste tehnici, asa cum am mentionat mai sus, sunt toate folosite in traditia suedeza de masaj, și chiar și rutinele din Capitolul 4 pot spune ca fac parte din stilul Suedez.

Masajul cu potential orgasmic – aceasta este o metoda de masaj ce a fost dezvoltata de-a lungul anilor cu intentia de a spori orgasmul feminin. Exista zone specifice in care trebuie aplicat masajul. Acestea sunt zonele din corpul feminin in care energia sexuala trebuie sa curga fără restrictii pentru a maximiza „potentialul orgasmic”.

Cand aceste zone sunt blocate de stres și tensiunea energiei sexuale tinde sa stagneze, astfel incat sa nu poata curge in jurul corpului ei, este mai putin probabil ca femeia să obțină un orgasm.

In schimb, prin utilizarea acestei tehnici de masaj pentru indepartarea punctelor de tensiune, corpul ei va putea sa-si lase energia sexuala sa curga prin intregul corp. Tensiunea musculara și stresul opresc energia care curge și opresc și orgasmul ce calatoreste din pasarica ei in tot corpul. Indepartarea tensiunii din aceste locuri specifice inseamna, de asemenea, orgasme mai puternice. Orgasmul feminin poate fi, totusi, o „eliberare energetica”.

Dar pentru ca aceasta energie sa fie in primul rand disponibila, ea trebuie sa curga din corpul ei in organele genitale. Acesta este motivul pentru care femeile nesanatoase considera ca este greu sa ajunga la orgasm. Odata ce ai indepartat aceste puncte de tensiune, este mai ușor ca energia sa curga in pasarica ei (in timpul preludiului) și apoi sa se scurga prin tot corpul (in timpul climaxului).

Iata punctele de tensiune pe care trebuie sa le elimini:

  • Umeri și gat
  • Sub omoplat
  • Pe spate
  • Pe partea de sus a feselor
  • Chiar sub clavicula
  • In partea de sus a sanului
  • In partea de jos a sanului
  • La baza cutiei toracice
  • In interiorul coapsei superioare, in linie cu vaginul

In functie de mai multi factori, ea s-ar putea sa aiba nevoie de 10-15 sesiuni de masaj de 2 ore pentru o perioada de 2-3 luni. Unele femei care fac yoga și mananca sanatos, vor avea nevoie de mai putine sedinte pentru a-si atinge intregul potential orgasmic.

Pe de alta parte, femeile care nu sunt la fel de sanatoase vor avea nevoie de mai multe sedinte. Uleiul de masaj obisnuit functionează bine, dar uleiul de seminte de struguri este probabil cea mai bun optiune, fiind ieftin, bun pentru piele, un lubrifiant excelent atât pentru masaj cât și pentru metoda de squirting.

Concluzii despre masajul erotic – este greu sa-l faci?

Acest ghid a fost conceput pentru a te invata cum sa-ti transformi partenera stresata intr-una capabila sa atinga orgasmul de fiecare data. Nu ai nevoie de abilitati speciale sau de pregatire costisitoare. Ai nevoie doar de rabdare și intelegere.

Aminteste-ti ca acest plan nu este menit sa fie un leac magic pentru problemele din cuplu. In schimb, de aici trebuie sa inveti pasii pe care sa ii faci pentru a-ti scapa partenera de stres și a crea o experiență senzuala cu adevărat plăcută pentru ea. Aceasta experienta senzuala necesită o relatie bazata pe incredere și dragoste, iar tu și partenera ta trebuie sa fiti deschisi și vulnerabili pentru ca ea sa atinga orgasmul pe care si-l doreste.

Tehnici de masaj erotic – cum se face? Ghid pentru incepatori

Masajul erotic este o arta. In ciuda faptului ca multi dinte noi avem tendinta sa ne gandim la acele saloane dubioase care au anunturi pe siteurile de „matrimoniale”, in realitate, masajul erotic este o arta și unul dintre cele mai perfecte metode pentru un preludiu reusit. In acest articol vom discuta pe larg, iar la sfarsitul sau vei sti care sunt cele mai bune tehnici, care sunt cele mai bune produse pe care le poți folosi și te vei simti mult mai increzator/increzatoare in tine atunci cand vin vorba despre masaj.

Partea corpului pe care urmeaza sa o masezi și durata jocului depind de relatia ta cu femeia. Daca esti la intalnirea cu numarul 10 ii poți oferi cadou un masaj complet. Daca esti la prima intalnire și esti putin timid, maseaza-i ușor mana pentru a se relaxa și bucura-te de contactul piele-piele. Sa inceapa preludiul!

Tehnici de masaj senzual care te vor face sa pari un maestru

  • Shiatsu – Shiatsu este principala tehnica de masaj folosita in Japonia și este destul de ușor de invatat. Daca ai avut vreodata parte de un masaj bun și ai simtit ca cineva iti freaca nodurile cu degetele, atunci ai avut parte de un tratament in stilul shiatsu. Doar pune mainile sau degetele intr-un anumit loc in timp ce aplici o presiune și roteste ușor. Incearca sa gasesti niste noduri in partea superioara a spatelui și sa le slabesti, dar nu prea tare pentru a nu ajunge in punctul in care ea sa simte durerea. Daca esti cu adevărat experimentat, poți folosi cotul in locuri in care ai putea folosi presiunea. Dar, pentru moment, lasa asta in seama profesionistilor.
  • Compresia – este o alta tehnica obisnuita folosita in masaj. Practic, apasa doar pe o zona, crecand fluxul de sange și slabind muschiul. Aceasta este o miscare buna de făcut inainte de a incepe un masaj profund, cum ar fi shiatsu, doar pentru a incalzi lucrurile și a obtine fluxul sangvin.
  • Mangaierea – tehnica de mangaiere reprezinta in esenta, miscari lungi și blande, cu mainile de-a lungul unei portiuni a corpului ei. Tine degetele împreună, degetele paralele și palmele in contact complet cu partea corpului pe care o masezi. Aceasta tehnica este extrem de plăcută pe toate zonele corpului. Va face ca degetele ei de la picioarele sa se rasuceasca de placere.
  • Frictiune  – frictiunea este o tehnica avansata, dar este perfectă pentru a fi aplicata pe maini și picioare. Tehnica de frictiune necesită rareori folosirea uleiurilor. Este concentrata pe o mangaiere, care este folosita intr-o zona mica cu o anumita stabilitate și presiune. Sincer, cred ca ar fi mai bine sa lasi aceasta miscare pentru profestionisti. Dar daca o faci – fii bland.
  • Framantare – Masajul de framantare este excelent pentru a ajunge adanc in muschi și este perfect pentru fese sau alte zone carnoase. Daca il faci foarte ușor, il poți face oriunde. Dar nu-l face pe burta ei, mai ales daca nu este plata. Se va simti inconfortabil și grasa.

Uleiuri de masaj aromate frumos

Framantarea este similara cu modul in care brutarul pregateste painea. Ai mai făcut vreodata paine? Este foarte simplu. Modul in care faci acest masaj este prin apucarea și ridicarea tesutului ( nu prea sus). Mai inai cu palmele apesi pe tesutul muscular, apoi impingi degetele împreună și te deplasezi in sus intr-o miscare de ridicare.

Toate aceste miscari de masaj merg bine împreună. De exemplu, aplica Shiatul pe umerii ei, apoi foloseste un pic de ulei și mangaie-i spatele, framantai fesele, trage coapsele și gambele și termina cu o frecare delicata a talpilor picioarelor. Cand ai terminat, ea va toarce ca o pisica.

ulei-de-masaj

Sa incepe masajul senzual

Acum ai configuratia perfectă pentru a oferi un masaj senzual. Esti pregatit sa oferi un masaj perfect și sa primesti un raspuns favorabil. Iata o serie de miscari populare de masaj senzual pe care le poți face chiar in aceasta seara.

Masajul capului ( nu ai nevoie de ulei) – Un masaj al capului poate fi extrem de relaxant. In plus, este perfect pentru o fata cu care nu ai fost niciodată intim și care poate ezita putin sa te lase sa-i atingi zonele sensibile.

Ea va trebui sa se intinda pe burta cu capul pe o perna. Daca se simte inconfortabil fără o masa de masaj, isi poate intoarce capul intr-o parte și isi poate schimba pozitia din cand in cand. De asemenea, daca este mai ușor pentru tine, ii poți masa capul chiar și atunci cand sta pe scaun intr-o pozitie confortabila.

Incepe prin a-i freca tamplele și fruntea. Apoi, treceti degetele prin parul ei și aplica o presiune usoara in jos. Maseaza intregul scalp in acest mod atata timp cat iti doresti și apoi pupa-i urechile (zona erogena sensibila).

Masaj la spate, umar și gat – Atunci cand auzi cuvantul masaj te gandesti automat la masarea spatelui, umerilor și a gatului. Acesta este unul dintre cele mai relaxante masaje pe care il poți face și poate transforma rapid un moment intim intr-o seara senzuala.

masaj-de-relaxare-la-gat

Pentru asta, femeia trebuie sa stea cu fata in jos și spatele trebuie sa fie gol. Ia putin ulei, incalzeste-l in maini și aplica-l pe partea superioara a corpului. Incepe cu lovituri lungi pe spate, in sus și in jos. Apoi incepe sa faci tehnica Shiatsu și sa framanti umerii, in timp ce progresezi, mangaind ușor gatul.

Bonusul acestei frictiuni senzuale este ca in cele din urma iti vei croi drumul pana la fese.

Masajul feselor – Fesele sunt o zona extrem de erotica, și vor fi alintate cu noile tale miscari. Acesta este un masaj foarte senzual perfect pentru un preludiu romantic. Asigura-te ca a intrat și ea in joc inainte de a incepe.

 

Plaseaza-ti plamele pe fesele ei și maseaza cu miscari circulare. Creste presiunea treptat in timp ce acoperi fiecare zona. Apoi, pune-ti mainile pe fesa dreapta și foloseste tehnica de framantare. Aminteste-ti, creeaza o rola de piele folosindu-ti degetele și impinge in sus. Repeta pe partea stanga. S-ar putea ca ea sa se bucure la fel de mult ca tine.

Masajul picioarelor – Ea va fi multumita daca ii vei mangaia coapsele și gleznele, le vei framanta ușor și le vei dezmierda cu ajutorul degetelor. Asigura-te ca nu pui prea multa presiune pe partea din spate a genunchiului in timp ce folosesti degetele pentru a masa ușor zona din jurul rotulei. Pentru masajul picioarelor, ar fi bine ca ea sa stea intinsa pe spate.

ulei-de-masaj

Masajul talpilor – Taplile sunt o parte speciala o corpului. Ele sunt literalmente o harta senzuala a intregului corp, reflectand diferite organe și chiar personalitati. Las-o sa se intinda pe spate. Nu apasa prea mult in orice zona mica. incepe de la calpai și du-te in sus. Fii bland, dar nu prea moale – apasa ușor și lucreaza cu degetele.

Masajul mainii – Masajul mainilor este similar cu masajul picioarelor. Mainile, la fel ca talpile, sunt harta corpului. Incepe aproape de incheietura mainii și continua. Maseaza fiecare parte a mainii cu degetele și incheie ușor jucandu-te cu varful degetelor ei. Se va bucura de asta.

Masajul pieptului – Un masaj al pieptului sau al sanilor este un preludiu. Daca masezi alte parti ale corpului, pieptul ar trebui sa fie ultimul. Daca vei incepe cu asta, ea va fi foarte nerabdatoare și gata pentru jocurile de dragoste, și apoi? Este ca și cum ai manca mai intai desertul și după mesteci o friptura.

Trucul cu masajul pieptului este de a construi incet dorinta și de a termina cu sfarcurile. Este foarte important sa citesti limbajul corpului ei – sa-i privesti fata și sa o asculti.

Incepe ușor și tandru și pune incet o presiune mai mare. Aminteste-ti sa mangai fiecare zona a sanului, deoarece exista zone erogene esentiale peste tot. Fii mai agresiv daca ea te incurajeaza, freaca-i sangii, adu-i împreună, stoarce-i ușor și incepe cu sfarcurile. Nu mai este nevoie sa-ti spun ce urmeaza.

Uleiuri de masaj erotic

Masarea intregului corp – Deci, acum ii cunosti in detaliu fiecare zona a corpului. Cheia este sa poți combina tot ce ai invatat și sa oferi in masaj complet din cap pana-n picioare. Inainte de a incepe, aplica putin ulei in mainile tale și nu pe corpul ei. Poti adauga intotdeauna mai mult ulei, iar daca vrei o recomandare, recomand uleiurile de Iasomie. Poti sa incepi cu spatele, dar nu uita sa ii masezi și bratele și picioarele.

Ele sunt adesea trecute cu vederea. Masajul spatelui va fi perfect, nu trebuie sa fii expert, asigura-te ca acoperi toate zonele. Umerii ei vor fi cei mai tensionati, de aceea multi considera ca trebuie sa acorde o atentie deosebita acestei zone.

Cum pot trece de la masajul senzual la sex?

Daca este vorba de sotia sau prietena ta, masajul ar trebui sa fie un preludiu. Da-i bataie! Incepe sa-i sugi sau sa-i lingi sfarcurile sau ofera-i un sex oral. Dar poate ca nu e prietena ta și inca nu ai spart gheata. Ce faci atunci?

Sa presupunem ca sunteti la a 5-a intalnire, ea gaseste cartea ta de masaj pe noptiera și devine curioasa. Dupa masa, lucrurile incep sa devina romantice și ii oferi un tratament complet. Ea accepta.

Va retrageti in dormitor in timp ce ea se dezbraca, tu aprinzi niste lumanari și incalzesti uleiul. In 30 de minute de masaj te vei incalzi și vei dori sa treci la sex. Ce faci?

  1. Incepi prin a-i indeparta complet prosopul. Daca te lasa sa faci asta fără sa ezite, e un semn bun, dar continua sa faci masajul ca și cum nu ar fi mare lucru ceea ce tocmai ai facut.
  2. Daca sta pe burta, incepe prin a-i masa coapsele pana ii atingi zona sensibila. Ramai acolo și continua sa-i masezi coapsa interioara, trecand razand pe langa vagin. Atunci ea ar trebui sa se agite putin. Daca după câteva minute ea nu se impotriveste și nu iti spune sa fii atent la maini, esti in siguranta și va trebui sa continui penetrand-o cu degetul. De aici totul depinde de tine. Sau, daca ti se pare ca sunteti pe aceeasi lungime de unda, incepe sa o penetrezi cu penisul pe la spate, in timp ce stai deauspra ei. Nimic nu se compara cu placerea sexuala combinata cu placerea unui masaj.
  3. Daca sta pe spate, croieste-ti drumul pana la piept și incepe sa-i masezi zona din jurul sanilor. Din nou, stai aici 1-2 minute și daca vezi ca nu se opune, incepe sa-i masezi sanii. Dupa câteva minute, foloseste-ti gura și alinta-i sanii. Din nou, de aici restul depinde de tine.
  4. Vorbeste cu ea. Daca esti nesigur, intreab-o. Este mai putin sexy, dar tot e mai bine decat sa te trezesti cu o palma.

Asculta-i corpul, masoara-i respiratia si, cel mai important, distreaza-te. Dar retine, nu înseamnă nu!

9 sfaturi despre cum sa-i oferi un masaj senzual pe care nu-l va uita niciodată
  1. Maini calde, o camera calda, o suprafata ferma și o perna pentru capul ei.
  2. Un prosop cu care sa o acoperi (in timpul unui masaj corporal complet) sau pe care sa-l pui sub glezne sau gat pentru confort.
  3. Cand sta intinsa asigura-te ca are corpul drept. Poti elimina stresul și presiunea doar prin punerea persoanei in pozitie dreapta.
  4. Important – aplica mai intai o picatura de ulei pe mana ei – pentru a testa orice alergie.
  5. Pentru un masaj, aplica uleiul in maini, nu direct pe piele.
  6. Totul peste tot – cu atentie. Nu impinge prea mult, nu ciupi agresiv. Ofera intotdeauna un masaj relaxant cu miscari blande.
  7. Maseaza muschii, nu oasele (in special, fii atent cu coloana vertebrala, maseaza in jurul acesteia).
  8. Vorbeste cu ea, intreab-o ce-i place. Citeste-i corpul și asculta. Ea iti va spune – direct sau gemand incet de placere. Comunicarea și chimia dintre voi doi va face din munca ta un real succes.
  9. Ultimul sfat și cel mai important: nu fi timid! Pune-ti mainile pe ea! Femeile iubesc asta. Ele iubesc masajul, atentia și să se simtă speciale. Concentreza-te pe ceea ce faci.

Poate vei crede ca acest articol este despre placerea ei, dar crede-ma – nu este. Pentru ca tu esti cel care va avea de castigat după ce masajul senzual se va incheia.

Arta masajului erotic

Iata cum sa-i oferi partenerei tale un masaj erotic uimitor care o va innebuni. Singurul lucru care poate fi mai bun decat un masaj, este un masaj senzual erotic și tocmai de aceea am decis sa scriu astazi acest articol. Placerea erotica este oferita de senzatiile pe care femeia le simte cand pielea este in centru atentiei. Pielea este cel mai mare organ al corpului cu mii de terminatii nervoase, iar atingerea stimuleaza toate simturile.

Exista câteva lucruri importante la care trebuie sa fii atent daca vrei sa-i oferi partenerei tale cel mai placut masaj erotic.

  1. Asigura-te ca unghiile tale nu au margini zimtate care pot strica eforturile de a-ti satisface partenera.
  2. Incalzeste uleiul de masaj intr-un bol cu apă caldă astfel incat să se simtă placut cand este aplicat pe piele (uleiul este obligatoriu pentru un masaj excelent. Uleiurile pe bază de apă sunt preferate deoarece nu irita pielea). Pastreaza-l intotdeauna aproape, deoarece vei avea nevoie de el pentru o lubrifiere continua.
  3. Poti folosi, de asemenea, un ulei „comestibil” daca vrei ca mai tarziu sa-ti folosesti limba pentru a-i masa zonele erogene.
  4. Cand oferi un masaj, nu trebuie sa intrerupi niciodată contactul cu pielea partenerei. Odata ce ai inceput masajul, pastreaza conexiunea cu partenera in permanenta.
  5. Creeaza de la inceput un mediu senzual. Aprinde niste lumanari sau incalzeste ulei de lavanda intr-un arzator (foarte senzual și relaxant).
  6. Inchide telefonul. Trage jaluzelele. Incuie usa. Nimic nu trebuie sa-ti distraga atentia.
  7. Nu in ultimul rand – muzica! Pune o muzica relaxanta și asigura-te ca se va auzi continuu. Cu siguranta nu iti doresti sa te ridici pentru a porni din nou muzica.
  8. Nu te grabi și fii tandru – foarte important! Acesta trebuie sa fie un proces lent ce contruieste o dorinta sexuala incontrolabila pentru amandoi, iar la sfarzit, rezultatul te va lasa fără suflare.
  9. Ar trebui sa beti amandoi un pahar cu apa sau vin.

Si acum sa incepem, nu?

Prima ta sarcina este sa-ti dezbraci partenera. Pune-o pe podea cu fata in jos. Pune o patura moale dedesubt. Trebuie sa ajungi la fiecare parte a corpului ei fără efort. Pune un cearsaf peste spatele ei. Este foarte senzual in timp ce cobori sa dai cearsaful la o parte pentru a-ti face treaba. Nicio parte a corpului nu va ramane neatinsa.

Acum ia uleiul cald și unge-te, in timp ce ea te priveste. Iti vei folosi doar mainile, dar ar fi bine ca pieptul și bratele tale sa fie bine unse cu ulei. Astfel vei avea parte de un inceput excelent!

Pune o cantitate suficienta de ulei in mainile tale. Freaca-ti mainile pentru a-l incalzi mai mult. Cu blandete, foloseste-ti toata mana pentru a aluneca ușor peste gat și umeri, in sus și in jos. Asigura-te ca miscarile tale sunt ritmice și lucreaza intr-o sincronizare continua. Aminteste-ti ca nu trebuie sa pierzi deloc contactul cu pielea.

Pregateste-ti drumul spre spate, trecand acum la lovituri mai adanci. Continua aceasta metoda folosindu-ti corpul pentru presiune și nu bratele sexy, unse cu ulei. Apasa ușor cu pieptul pe spatele ei, lasand alte parti ale corpului tau sa o atinga ușor.

Senzațiile pe care le va simti in momentul in care pielea ta o atinge pe a ei vor fi uimitoare. Saruta-i ușor maxilarul, apoi gatul, indreptandu-te ușor spre spate. Poti sa-i lingi partea inferioara a saptelui cu o miscare circulara, indreptandu-te spre partea de sus a coloanei vertebrale pana ajungi la lobul urechii, unde o poți saruta ușor pentru a o innebuni.

In acest moment, iti garantez ca ea este fierbinte. Inca nu ai pierdut contactul, da? Frumos! Intoarce-te inapoi și abia acum incepe sa-i masezi fundul. Asigura-te ca picioarele ei sunt deschise pentru a-i atinge ușor și coapele interioare. Vrei sa o faci sa se zbata? Atingerea coapselor interioare va provoca aceasta reactie. Este o reactie involuntara de plăcere pura și stimulare.

Este timpul sa o intorci pe spate. Asigura-te ca tii o mana pe ea. Uleiul este suficient? Daca nu, apuca-l cu o mana și unge-i pieptul, intre sani. Maseaza-i ușor umerii, du-te ușor spre brate, și intoarce-te inapoi. Atinge-i ușor sanii cu palma unsa cu ulei. Poti sa te opresti acolo câteva secunde pana cand sfarcurile sale sunt erecte.

Ii place? Mergi mai departe.

De ce ai plecat de acolo? Acum simte in sfarcuri anumite senzații ce o fac sa innebuneasca, la fel ca in zona vaginala. Se simte fierbinte, umeda și doreste sa fie pentetrata in acest moment, dar tu nu trebuie sa faci asta acum. Probabil respira greu și ofteaza de fiecare data cand ii saruti coapsele. Acum ar trebui să știi unde se afla acel punct G.

Perfect, pentru ca in timp ce piciorul ei este pe umarul tau și ii saruti coapsa interioara, ii masezi ușor buzele exterioare ale vaginului. Intra inauntri și maseaza ușor punctul G. Acum, ea primeste mai mult decat poate suporta o femeie. Gaseste gluga clitorisului și mut-o ușor intr-o parte.

Urmareste reactiile ei atunci cand o atingi. Cand obtii acel icnet de placere, ramai acolo o vreme. Foloseste-ti cealalta mana pentru a-i stimula sfarcurile care au mare nevoie de atentie.

Acum, ea vrea sa-ti simta penisul erecti. Trebuie doar sa o tachinezi putin. Ok. Suficient! Apuca-i soldurile și intoarce-o. Saruta-i spatele și mangaie-i sfarcurile in timp ce intri lent in vaginul ei. Continua sa o tachinezi.

Chiar acum, lovesti din nou acel punct G cu penisul tau, dar nu trebuie sa te duci mai departe. Ok! Nu o mai tachina! Ar trebui să știi cum sa te descurci de acum.

Ti-am oferit aceste sfaturi dar fii foarte atent pentru ca majoritatea barbatilor se pierd undeva intre punctul 1 și punctul 9. Nu fi unul dintre acesti barbati!

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.